PDA

View Full Version : Darkness-Απόλυτο Σκοτάδι

Ithilmir
06-01-2004, 04:40
Loipon , auto to post den to kanw toso gia thn tainia (h opoia htan kaloutsikh me gamato telos), oso gia ta lathi tis:
Ektos apo ta apeira mikrofwna pou kremontai sunexeia s'oles tis skhnes ths tainias, ginetai h ekshs fash: kapoia stigmh einai to paidaki dipla sto krevati tou kai zografizei me ta molivia xyma dipla tou.Katw apo to krevati skotadi.E, gia 2-3 skhnes, fainetai katharotata ena xei dipla tou na krataei ena pistolaki gia ton aera, kserete auta pou fouskwnoun ta lastixa. Kai meta apo ligo *tsouf* kounietai "mono" tou ena molivi pros to krevati.Ap'tis pio geloies skhnes pou'xw dei se tainia.Osoi to'xete dei apokleietai na mhn to prosexate.Kai gamw ta gelia.

MoRmEnGiL
06-01-2004, 07:54
egw pou to xa dei kai sinema,giati den to prose3a?:P
btw mou arese arketa h taineia :P

Lateral
10-01-2004, 20:19
Pliris Apogoiteusi!Apo tin arxi mexri to telos!

progvamp
13-02-2004, 13:18
Hey, I liked that movie :x Alla, nai, ta mikrofwna ta prosexa ki egw kai fantastika oti (akoyste twra senario :P) tha exoyn kanei kamia vlakeia kata th metafora ths tainias apo film sto cinema se feature gia tin TV/video/dvd klp, kai kserw gw ayksisan to range ths kameras gia na prosarmostei to film kai anagastika vgikan sti thea ta microfona... leme twra...
Se genikes grammes pantws egw thn vrhka sympathitikh tainioyla gia horror film, tromaktikh se faseis, mysthriwdhs, dark kai... xmmm ntaks isws ligo paratravigmenh h katalhksh ths, alla ap'thn allh etsi den prepei na einai ta horror films, na exoyn anatropes kai aprosmeno ending?
Entwmetaksy ton typo poy ypodyotan ton pappou ths prwtagwnistrias (gmt dont remember his name now... enas italos... giannini?) ton eixa dei se mia allh tainia, me vampir ayth th fora, poy htan arketa kalh episeis sto eidos ths. H tainia legotan Dracula (oxi toy Coppola).

asimoulis
13-02-2004, 13:46
itan foveri taineia...
akoma xezomai me tous typous sto kadro...
ithilmir to telos itan apisio...
ti apegine o gomenos tis kopelas?

SearchingSumo
13-02-2004, 16:31
wraia tainia...
na tin vlepeis aggalia me ton gomeno sou

asimoulis
13-02-2004, 16:46
giati? den sarese? esi poion eixes agalia? gia pes...
kostakis --->> THE DARKENING
A.K.A se ligous mines tha vlepete ti fatsa mou sto self promotion...

SearchingSumo
13-02-2004, 16:58
thimise mou esy...
itan toso skoteina...

FIXXXER
13-02-2004, 18:24
To telos itan SKATA kai entelos psagmeno wannabe.

MoRmEnGiL
14-02-2004, 01:30
mia xara htan to telos,se sxesh me alla pou exoume dei lately sto xwro h taineia espairne ...

Ithilmir
14-02-2004, 02:04
Symfwnw. H tainia -ektos apo 2-3 skhnes -htan metria, alla to telos gamhse.:spoiler:
Pwrwthika pou psofhsan oloi. Perimena na kanei kamia amerikania o skhnotheths.

rincewind2k
14-02-2004, 02:53
sou exei perasei pote apo to myalo oti an h kalyterh stigmh ms tainias einai to telos tote isws kapoios den thelei na to kserei prin th dei?

Ithilmir
14-02-2004, 18:18
Oooops sorry... eprepe na valw SPOILER. Alla eimoun giaourtwmenos kai den to skefthka

rincewind2k
14-02-2004, 18:48
ehm, pote den einai arga. pata "edit" kai vale :spoiler:

Restless_Oblivion
15-02-2004, 04:19
kaloutsikh tainia htan ,oxi tpt to idiaitero.basika polla apo ta kainouria thriller kai kala pou bgainoune den sugrinontai me auta tou parel8ontos

Help me to escape from this existence , i yearn for an answer can you help me ?