View Full Version : Θανάσης Παπακωνσταντίνου-ανάβρυτα
hunted by a Freak
14-09-2006, 01:38
ε τι να πεις πια.
Ο Θανάσης ειναι αυτό που ακούω εγώ,εσύ,η Κυρά Μαρία,ο ταξιτζής,ο σουβλατζής,ο μιχαλάκης,η γιαγιά μου και όλο της το σοι.
Είναι η αντιπροσωπευτική φιγούρα ενός Πολιτισμού.
Ώραια μας τραγούδησε κ αυτός και η παρέα του,ωραία μας ταξίδεψε,ωραίος και ο χώρος-ενα μικρο θεατράκι καπου ανάμεσα στα δέντρα που έκανε την άτμοσφαιρα πιο ζεστή,ξεχνόντας το κρύο που κάθε τόσο έκανε αισθητη τη παρουσία του.Απόψε δεν ακόυσαμε απλά τη φωνή του Θανάση.Ακούσαμε παραδοσιακά,δημοτικά,φολκ,τζαζ,ποστ ροκ,αμπιεντ,τριπ χοπ...
Not_saved
14-09-2006, 01:44
Ο Θανάσης ειναι αυτό που ακούω εγώ,εσύ,η Κυρά Μαρία,ο ταξιτζής,ο σουβλατζής,ο μιχαλάκης,η γιαγιά μου και όλο της το σοι.
Makari na htan etsi :cry: .Kai auton ligoi ton akoune dystyxws(sygkritika me allous tou legomenou entexnou h tou ellhnikou ''rock'').Kai fovamai oti h antiproswpeutiki figoura tou politismou mas einai poly xeiroteri
Kveldssanger
14-09-2006, 01:46
Πάλι καλά που υπάρχουμε και εμεις οι συνειδητοποιημένοι ακροατές.
_UnHoLyMaRtYr_
14-09-2006, 01:49
Ίου τον είδα πρώτη φορά επιτέλους και δεν περίμενα να δω γέρους και γριές με μαγκούρες να φωνάζουν στο τέλος "όχι θανασάκη, μείνε εδώ".
Τι να πω , σοκ και δέος. 3 ώρες και 20 λεπτά μουσικής (μίας μουσικής όπως λέει ;ρ ) τελειότητας.
Solo Carriera
14-09-2006, 01:52
shiny
shiny
shiny boots
of
leather
ΕΝΤΙΤ: σκφδσδκσδ, οκ, πέρα από τις αρχιδιές ήταν εξαιρετικά, βέβαια τον έχω ξαναδεί σε αυτή την περιοδία οπότε το σετλιστ ήταν λίγοπολύ αναμενόμενο αλλα παρ' ολ' αυτά μπόρεσε και μας άφησε... μαλάκεςΑ!!~1;2`2`
εξαιρετικές στιγμές, η εναλλακτική εκτέλεση των ορυχείων, το βίνας ιν φερζ και βεβαίως τα ολ τάιμ κλάσιξ παλιά πληγή, πεχλιβάνης, ανδρομέδα.
γενικά, πανέμορφα =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hunted by a Freak
14-09-2006, 01:59
[quote="Hunted_By_A_Freak":ob5b4sji]Ο Θανάσης ειναι αυτό που ακούω εγώ,εσύ,η Κυρά Μαρία,ο ταξιτζής,ο σουβλατζής,ο μιχαλάκης,η γιαγιά μου και όλο της το σοι.
Makari na htan etsi :cry: .Kai auton ligoi ton akoune dystyxws(sygkritika me allous tou legomenou entexnou h tou ellhnikou ''rock'').Kai fovamai oti h antiproswpeutiki figoura tou politismou mas einai poly xeiroteri[/quote:ob5b4sji]
θα μπορουσε ανετα ομως.δλδ το πιστευω.
Τα σπασε αυτο.
Το ξεσπασμα μετα την παλια πληγη θαυμασιο. Mogwai μου θυμισε.
Αλλα:
Μάσκα δεν έχω να γυρνώ
στο καρναβάλι ετούτο
μόνο μια απόχη να τρυγώ
της θάλασσας την πονηριά
και της σιωπής τον πλούτο.
Βάρα καλή, βάρα γερή
μια τουφεκιά ζαχαρωτή
κι άσε να νιώσει η γαλαρία
του χαρτοπόλεμου τη βία
Griffith
14-09-2006, 02:01
Πολύ όμορφα ήταν.
Ανδρομέδα :pink:
Aλλά και τα διάφορα instrumental (?) που παίζαν ανάμεσα στα κομμάτια τα έσπαγαν.
[quote="Not_saved":1er7hie9][quote="Hunted_By_A_Freak":1er7hie9]Ο Θανάσης ειναι αυτό που ακούω εγώ,εσύ,η Κυρά Μαρία,ο ταξιτζής,ο σουβλατζής,ο μιχαλάκης,η γιαγιά μου και όλο της το σοι.
Makari na htan etsi :cry: .Kai auton ligoi ton akoune dystyxws(sygkritika me allous tou legomenou entexnou h tou ellhnikou ''rock'').Kai fovamai oti h antiproswpeutiki figoura tou politismou mas einai poly xeiroteri[/quote:1er7hie9]
θα μπορουσε ανετα ομως.δλδ το πιστευω.[/quote:1er7hie9]
Εγω παντως ειδα ενα θεο γερακο πισω μου, που οχι μονο ηξερε ολα τα τραγουδια αλλα τα τραγουδουσε οξω φωνη. :D
hunted by a Freak
14-09-2006, 02:06
αμε.και γω ειχα μια ηλικιωμενη διπλα μου με τη καρεκλα της απο το σπιτι και τη μαγκουρα.επισης παρατηρησα και πολλα πιτσιρικια με τους γονεις τους :touched:
Not_saved
14-09-2006, 02:12
Πάλι καλά που υπάρχουμε και εμεις οι συνειδητοποιημένοι ακροατές.
O,ti peis..
e ok. den prolava to andromeda. gamw :/
House Of Low Culture
14-09-2006, 05:31
shiny
shiny
shiny boots
of
leather
το βίνας ιν φερζ
δε μου φαίνεται περίεργο που το έπαιξε. Αλλά θα ήταν καταπληχτικό, ε.
Not_saved
14-09-2006, 05:36
O idios exei pei oti den kserei kala agglika,kai gi'auto den diavazei tous stixous tou tom waits
metamelia2
14-09-2006, 09:00
To Venus In Furs το είχε παίξει και στο Θέατρο Βράχων πέρυσι τέτοια εποχή. Επίσης είχε παίξει Hey Hey My My, Fight For Your Right To Party και άλλα τέτοια αντάρτικα που δεν θυμάμαι τώρα.
To Venus In Furs το είχε παίξει και στο Θέατρο Βράχων πέρυσι τέτοια εποχή. Επίσης είχε παίξει Hey Hey My My, Fight For Your Right To Party και άλλα τέτοια αντάρτικα που δεν θυμάμαι τώρα.
ntaksei. kai ton eixa gia ligotero katestrameno. erwteytika :pink:
carheart
14-09-2006, 12:11
Σοβαρά μιλάτε;
Εγώ είδα :
- Γέρους που νόμιζαν πως είχαν πάει να δουν την Βενετσάνου στο Μέγαρο και φώναζαν συνεχώς "κάτω", "σσσ"
- Είδα ηλίθιους και ηλίθιες που χόρευαν τσιφτετέλι σε ένα τόσο χαρούμενο και έξω καρδιά τραγούδι σαν το "Όταν Χαράζει".
- Είδα βλαμμένους που (πάλι) φώναζαν τα πολιτικά τους καβλώματα (ρητορικά χαλίκια; )
- Είδα τους κλασικούς μαλάκες που γελάνε με οποιαδήποτε μαλακία θα πετάξει κάποιος από το κοινό. Δεν άκουσαν τι είπε, απλά γέλασαν επειδή φώναξε.
- Και το χειρότερο, είδα τύπους που εύκολα θα έκλειναν την περιγραφή της συναυλίας ως "...αυτός ήταν ο Θανάσης, ο Θανάσης μας!!!".
Είδα όμως και την συναυλία, όπου το πρώτο της μισό ήταν αρκούντως συγκλονιστικό. Στη συνέχεια δόθηκε ώρα στην μπάντα του και στην μάρθα, και παραδόξως μου άρεσαν πολύ και οι δύο. Στο τέλος είπε και μερικά (τελείως "βαμβακάρικα" - όχι μόνο λόγω της διασκευής) ρεμπέτικα, τα οποία άνετα έπαιζε εναλλάξ με θεϊκούς αυτοσχεδιασμούς. Το μείγμα των μουσικών που έμπλεξε χτες, ήταν εντυπωσιακό. Τα είπατε μια χαρά οι αποπάνω.
freak brother
14-09-2006, 12:50
σαν να χορευεις breakdance με το αντιλαλουν οι φυλακες..
Tonosalata
14-09-2006, 12:59
kala htan.
morphine
14-09-2006, 15:13
VELVET UNDERGROUND!!~11!~!!1
όποιος έχει το τρίτο κομμάτι που έπαιξε ας μου το στείλει.
morphine
14-09-2006, 15:18
ο στυλίτης θαρρώ.
Solo Carriera
14-09-2006, 15:29
μάλλον τον τειρεσία εννοεί, στέλνω εγώ.
http://www.electricrequiem.com/forum/images/avatars/15462435004504886040f58.gif
_UnHoLyMaRtYr_
14-09-2006, 15:32
Το Στυλίτη πρέπει να παιξε τρίτο μπρε.
Solo Carriera
14-09-2006, 15:35
ναι, μαλακία μου.
morphine
14-09-2006, 15:37
ευρέθη.
Ace σε συγχωρώ αλλά να μην επαναληφθεί.
Υγ: βέλβετ αντεργραουντ!!1
Solo Carriera
14-09-2006, 16:30
α, επίσης το μιλώ για σένα ήταν μεγάλη στιγμή.