View Full Version : Euroleague 2006-2007
Kingryche
15-02-2007, 14:50
ναι, αλλά είχε πλάκα! :D
dead in magazines
15-02-2007, 14:50
[quote="dead in magazines":olrh5p4i][quote="Stormrider : )":olrh5p4i]ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΙΓΚ ΣΟΦΟ!
Na er8ei me fora e. Tremoume! :pink:[/quote:olrh5p4i]
ΜΙΑ ΧΑΠΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ..
πλάκα πλακα , θυμάμαι τα περσινά επεισόδια ... κανένας δεν τον ακούμπησε, γιατί?[/quote:olrh5p4i]
Mas exei de mas exei, 8a nikhsete?
Stormrider
15-02-2007, 15:37
[quote="Stormrider : )":65xu1j3l][quote="dead in magazines":65xu1j3l][quote="Stormrider : )":65xu1j3l]ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΙΓΚ ΣΟΦΟ!
Na er8ei me fora e. Tremoume! :pink:[/quote:65xu1j3l]
ΜΙΑ ΧΑΠΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ..
πλάκα πλακα , θυμάμαι τα περσινά επεισόδια ... κανένας δεν τον ακούμπησε, γιατί?[/quote:65xu1j3l]
Mas exei de mas exei, 8a nikhsete?[/quote:65xu1j3l]
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΩς ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ?
πινκπνκπινκπινκ ε.
dead in magazines
15-02-2007, 15:52
Pardon, anakalw.
:apopotetosapollapinks?:
pitchfork
15-02-2007, 18:55
Egw ma tw thew tha paw me aerovolo sto ghpedo. Mou dwsate idees perysi....
Kai poutsa kai xylo kai pistolidi.....
dead in magazines
15-02-2007, 22:44
84-57. Den pisteyw na sas xalase.
http://sport24.gr/ast/cov/ba/batist_2007_2_15_21_33_16_b.jpg
.
dead in magazines
15-02-2007, 23:40
http://sport24.gr/ast/cov/ba/batist_2007_2_15_21_33_16_b.jpg
.
Etsi TANAPOY ola.
pitchfork
16-02-2007, 02:37
Ακόμα αντιλαλούν τα αυτιά μου από την φωνή της 13Θ:
Ε Ε Ε
Ο Ο Ο
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ.....
Comprehension_Hypnosia
16-02-2007, 02:48
Ακόμα αντιλαλούν τα αυτιά μου από την φωνή της 13Θ:
Ε Ε Ε
Ο Ο Ο
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ.....
Krata mia pisinh esy pits-vlaka xodre giati to savato 8a pesei klama...
pitchfork
16-02-2007, 02:56
Έχω κι ένα μπαγιάτικο σάντουιτς που το κούναγα από πέρσι στο χοντροσοφοκλή και μετά το φύλαξα για ενθύμιο όταν το αγνόησε προκλητικά.
Φέτος θα του το φέρω στη κεφάλα δεν τη γλιτώνει.
Έχει ν ακούσει κι αυτός και τα υπόλοιπα παλτά όσα δεν έχουν ακούσει σ όλη τη ζωή τους.
Ελπίζω να μας έρθει πάλι κι εκείνο το πτυελοδοχείο με το όνομα ελληνιάδης (πουτάνας γιος) - έχω μια χλέμπα από προχθές και με βασανίζει..
Comprehension_Hypnosia
16-02-2007, 03:28
Έχω κι ένα μπαγιάτικο σάντουιτς που το κούναγα από πέρσι στο χοντροσοφοκλή και μετά το φύλαξα για ενθύμιο όταν το αγνόησε προκλητικά.
Έχει ν ακούσει κι αυτός και τα υπόλοιπα παλτά όσα δεν έχουν ακούσει σ όλη τη ζωή τους.
Ελπίζω να μας έρθει πάλι κι εκείνο το πτυελοδοχείο με το όνομα ελληνιάδης (πουτάνας γιος) - έχω μια χλέμπα από προχθές και με βασανίζει..
Gia pote milas xodre gia perysi pou riksate krotides ston pagko traymatisate 2 paiktes kai anti na diakopei to mats kai na mas do8ei me 20-0 sas dwsane kai to prwta8lhma?
E diorismenoi eiste ti na kanoume...8a ta poume to savato.
παο γερα γερα 40 στα μουνια;
Moonspellheim
16-02-2007, 09:40
Bullet se eixa gia pio intelectuel filathlo! :)
Comprehension_Hypnosia
16-02-2007, 09:57
oute sta oneira sou.
"Bakatsias kai ekplhktiko tripoto me tablo kai h diafora sth megisth timh ths 73-36"
E meta valate kai ena kala8i.
up_the_hammers_Festival
16-02-2007, 10:37
Popo to atomo!Re file eisai poli magas,mpravo. Ayta mono esi mporeis na ta kaneis.
Ere kati "Filathloi"
Tha deis katholou ton agona h pas gia na vgaleis ta komplex pou etrwges karpazies apo th mana sou mikros?
Mitsmann
16-02-2007, 11:12
απο 10 μετρα αποσταση με το σχορτσιανιτη ολοι μαγκες ειναι.
Comprehension_Hypnosia
16-02-2007, 11:36
απο 10 μετρα αποσταση με το σχορτσιανιτη ολοι μαγκες ειναι.
Re tha fane poutsa....nikhsan thn Efes pou ths fygane oloi apo perysi kai nomizoun oti einai omadara...
Raven Lord
16-02-2007, 11:45
χμμμ.... εφές... κάτι μου λέει το όνομα... μήπως με αυτή την ομάδα έπαιζε ο gayρος στην προηγούμενη φάση? ξέρει κανείς τα αποτελέσματα? δεν παρακολουθώ φιλικά προετοιμασίας.
Comprehension_Hypnosia
16-02-2007, 12:36
χμμμ.... εφές... κάτι μου λέει το όνομα... μήπως με αυτή την ομάδα έπαιζε ο gayρος στην προηγούμενη φάση? ξέρει κανείς τα αποτελέσματα? δεν παρακολουθώ φιλικά προετοιμασίας.
h Efes termatise katw apo ton gayro.ayto metraei.
Moonspellheim
16-02-2007, 12:58
[quote="Raven Lord":26ljmnry]χμμμ.... εφές... κάτι μου λέει το όνομα... μήπως με αυτή την ομάδα έπαιζε ο gayρος στην προηγούμενη φάση? ξέρει κανείς τα αποτελέσματα? δεν παρακολουθώ φιλικά προετοιμασίας.
h Efes termatise katw apo ton gayro.ayto metraei.[/quote:26ljmnry]
re mlk sou kanane plush egkefalou???akou "gay-ro"!!!!
Comprehension_Hypnosia
16-02-2007, 13:09
[quote="Raven Lord":1892xf91]χμμμ.... εφές... κάτι μου λέει το όνομα... μήπως με αυτή την ομάδα έπαιζε ο gayρος στην προηγούμενη φάση? ξέρει κανείς τα αποτελέσματα? δεν παρακολουθώ φιλικά προετοιμασίας.
re mlk sou kanane plush egkefalou???akou "gay-ro"!!!![/quote:1892xf91]
H Efes trematise katw apo ton Olympiako ton vasilia tou ellhnikou a8lhtismou kai ayto metraei.
Vazeloi watch your back arxetai o Sofo!!!!!
Bullet se eixa gia pio intelectuel filathlo! :)
μια ερώτηση κάναμε ρε παιδί :P
Moonspellheim
16-02-2007, 15:39
parekshghsa! :D
Raven Lord
16-02-2007, 17:04
[quote="Raven Lord":o9aweolz]χμμμ.... εφές... κάτι μου λέει το όνομα... μήπως με αυτή την ομάδα έπαιζε ο gayρος στην προηγούμενη φάση? ξέρει κανείς τα αποτελέσματα? δεν παρακολουθώ φιλικά προετοιμασίας.
h Efes termatise katw apo ton gayro.ayto metraei.[/quote:o9aweolz]
θα μου πει κανείς τα αποτελέσματα ρε παιδιά? :|
Raven Lord
16-02-2007, 17:05
[quote="Raven Lord":27r6i5t2]χμμμ.... εφές... κάτι μου λέει το όνομα... μήπως με αυτή την ομάδα έπαιζε ο gayρος στην προηγούμενη φάση? ξέρει κανείς τα αποτελέσματα? δεν παρακολουθώ φιλικά προετοιμασίας.
re mlk sou kanane plush egkefalou???akou "gay-ro"!!!![/quote:27r6i5t2]
αχαχαχαχαχαχαχχα :lol:
Comprehension_Hypnosia
16-02-2007, 17:14
[quote="Comprehension_Hypnosia":1jkydh6s][quote="Raven Lord":1jkydh6s]χμμμ.... εφές... κάτι μου λέει το όνομα... μήπως με αυτή την ομάδα έπαιζε ο gayρος στην προηγούμενη φάση? ξέρει κανείς τα αποτελέσματα? δεν παρακολουθώ φιλικά προετοιμασίας.
re mlk sou kanane plush egkefalou???akou "gay-ro"!!!![/quote:1jkydh6s]
αχαχαχαχαχαχαχχα :lol:[/quote:1jkydh6s]
dokime 8a se apogohteysw egw de vazw pavles opws esy.
kata ta alla Thrilos!
Raven Lord
16-02-2007, 21:10
"κύριε ανθυπίλαρχε"
χωρίς παύλα
Comprehension_Hypnosia
16-02-2007, 23:05
"κύριε ανθυπίλαρχε"
χωρίς παύλα
E oxi re grasadore te8wra na se poume kai an8ypilarxo...me ayta pou grafeis dokimaki eisai :D
pitchfork
17-02-2007, 00:41
Popo to atomo!Re file eisai poli magas,mpravo. Ayta mono esi mporeis na ta kaneis.
Ere kati "Filathloi"
Tha deis katholou ton agona h pas gia na vgaleis ta komplex pou etrwges karpazies apo th mana sou mikros?
Τα λέω και μπροστά στο όρθιο μουλάρι δε μασάω.
Ναι υπνόσια βλαμμένε, ναι.
Εμείς είμαστε που σας γαμήσαμε πέρυσι, εμείς που σας δείραμε, εμείς που σας πυροβολήσαμε.
Εμείς που σας φτύσαμε, εμείς που σας κυνηγήσαμε για να κατουρήσουμε πάνω σας (αλλά δεν σας προλάβαμε).
Κοίτα μη σε βρούμε και σένα καημένε λαγέ, σε ψάχνουμε.....
Εδώ είναι Αθήνα, εδώ είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
Τρέξε....
Κρύψου...
Comprehension_Hypnosia
17-02-2007, 01:07
Ere kati "Filathloi"
Τα λέω και μπροστά στο όρθιο μουλάρι δε μασάω.
Ναι υπνόσια βλαμμένε, ναι.
Εμείς είμαστε που σας γαμήσαμε πέρυσι, εμείς που σας δείραμε, εμείς που σας πυροβολήσαμε.
Εμείς που σας φτύσαμε, εμείς που σας κυνηγήσαμε για να κατουρήσουμε πάνω σας (αλλά δεν σας προλάβαμε).
Κοίτα μη σε βρούμε και σένα καημένε λαγέ, σε ψάχνουμε.....
Τρέξε....
Κρύψου...
Kala xodre vlaka ama to peis ayto brosta ston Sxortsianith se vlepw apo xodros na ginesai anoreksikos :D
Me psaxnete?alh8eia?kopse re paparako tis apeiles kai an exeis kana sovaro epixeirhma pes to na me apostomwseis...Φορβαετς Berolinoy...diaforetika katse aytou malaka xodre lage kryspou pisw apo thn o8onoula sou...kai an exeis ta arxidia ela na me vreis monos sou na deis pws 8a sou kanw to kwlaraki...xeirotero kai apo ths manas sou....
Panathinaikos apo pisw kai apo mpros....
Raven Lord
17-02-2007, 06:09
[quote="Raven Lord":fqlh6zhb]"κύριε ανθυπίλαρχε"
χωρίς παύλα
E oxi re grasadore te8wra na se poume kai an8ypilarxo...me ayta pou grafeis dokimaki eisai :D[/quote:fqlh6zhb]
και το "κύριε μηχανικέ" μου κάνει μια χαρά.
εσένα σε κόβω για εποπ.
Comprehension_Hypnosia
17-02-2007, 12:25
[quote="Comprehension_Hypnosia":1nn2nql4][quote="Raven Lord":1nn2nql4]"κύριε ανθυπίλαρχε"
χωρίς παύλα
E oxi re grasadore te8wra na se poume kai an8ypilarxo...me ayta pou grafeis dokimaki eisai :D[/quote:1nn2nql4]
και το "κύριε μηχανικέ" μου κάνει μια χαρά.
εσένα σε κόβω για εποπ.[/quote:1nn2nql4]
Dokimaki isa isa pou se ekleisa kai 5 mhnes mesa. :D
291 lele enw esy apoly8hkes sxedon me tous 293.De se xalase prolaves na deis ta 2 double tou Thrilou kleismenos mesa.
Raven Lord
17-02-2007, 15:16
α, κατάλαβα. βύσμα
Comprehension_Hypnosia
17-02-2007, 15:31
α, κατάλαβα. βύσμα
A to na apolyesai sthn wra sou einai vysmatiko dld malista.
Ti na poun kai alloi pou htane Komothnh kai meta Larissa 8hteia ths ksaplas.
irreligious
17-02-2007, 17:51
Τρέξε....
Κρύψου...
:(
Raven Lord
17-02-2007, 20:24
όχι. οι μονάδες στο μπουγά ήταν βυσματικές. και δε σε χαλούλου, ε μικρέ?
Comprehension_Hypnosia
17-02-2007, 21:57
[quote="Comprehension_Hypnosia":wnta2oj9]
όχι. οι μονάδες στο μπουγά ήταν βυσματικές. και δε σε χαλούλου, ε μικρέ?[/quote:wnta2oj9]
Dokimaki den hmouna Mpouga,Radevou to MAH. :D
Καταιγιστικός ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο, είναι ήδη μπροστά με 20 πόντους. Η ευστοχία στα τρίποντα που ήταν στην πλειοψηφία τους ελεύθερα, ο περιορισμός του Ναβάρο μετά το καλό του ξεκίνημα και ο εξαφανισμένος Λάκοβιτς, συντέλεσαν στο εκρηκτικό πρώτο μέρος των "πρασίνων". Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Ομπράντοβιτς, ήταν καταπληκτικοί, ενώ στο δεύτερο αν και φάνηκε να ρίχνουν τον ρυθμό, έπαιξαν έξυπνα και εκτέλεσαν όταν έπρπεπε, επιβάλλοντας την κυριαρχία τους και κοντά στο καλάθι (με αρκετά επιθετικά ριμπάουντ).
Comprehension_Hypnosia
21-02-2007, 21:45
Καταιγιστικός ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο, είναι ήδη μπροστά με 20 πόντους. Η ευστοχία στα τρίποντα που ήταν στην πλειοψηφία τους ελεύθερα, ο περιορισμός του Ναβάρο μετά το καλό του ξεκίνημα και ο εξαφανισμένος Λάκοβιτς, συντέλεσαν στο εκρηκτικό πρώτο μέρος των "πρασίνων". Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Ομπράντοβιτς, ήταν καταπληκτικοί, ενώ στο δεύτερο αν και φάνηκε να ρίχνουν τον ρυθμό, έπαιξαν έξυπνα και εκτέλεσαν όταν έπρπεπε, επιβάλλοντας την κυριαρχία τους και κοντά στο καλάθι (με αρκετά επιθετικά ριμπάουντ).
Eytyxws ppu h Barcelona den foraei faneles tou Olympiakou 8a eixame polla dramata kai aytoktonies stou OAKA ta skalakia.
Comprehension_Hypnosia
21-02-2007, 21:48
βούλωνε πελατακο
To pios einai pelatakos pou sou ton exw kanei sourwthri sthn Eyrwligka oses fores vre8hkame to kseroume...esy ti exeis na peis?tipota :D
εγώ έχω να πω ότι όσα έχει ο αλβέρτης μονος του έχεις και εσύ
πως σου φάνηκε?
Comprehension_Hypnosia
21-02-2007, 21:55
εγώ έχω να πω ότι όσα έχει ο αλβέρτης μονος του έχεις και εσύ
πως σου φάνηκε?
Nai kai egw ena poutso kai 2 arxidia exw...mono pou thimamai ena 77-72 to 94,ena 58-52 to 95 ena 49-69 kai ena 80-74 to 97...synolo 4-0..ade geia...
Comprehension_Hypnosia
21-02-2007, 22:00
4...2 volei 1 sto polo kai 1 sto basket...se anti8esh me ena syllogo pou idry8hke to 1926 legodas psemata oti idry8hke to 1908 kai exei 3...
Comprehension_Hypnosia
21-02-2007, 22:12
ειναι σοβαρα τελικα
Nai oi titloi mou einai oloi sovaroi...kai oxi klemmenoi me "tapes" pou h mpala xtypaei sto tablo prwta...
Raven Lord
22-02-2007, 01:17
τι θα γίνει τότε πιτσιρίκο?
100αρα και 3 χρονια ακομα διαμαντιδης
ADE GEIA!1!!!!~!
Comprehension_Hypnosia
22-02-2007, 05:43
[quote="Comprehension_Hypnosia":336ep3ou]
τι θα γίνει τότε πιτσιρίκο?[/quote:336ep3ou]
Emeis tha shkwnoume tis koupes kai eseis ta arxidia mas ws synh8ws.
O allos leei ADE GEIA..epaize me mia omada pou den exei play-maker kai exei 2 center pou akoma kai o Ivan Drago einai kalyteros apo aytous kai nomizei oti kerdise kamia omadara...
οταν θα σηκωσεις 1-(2?) και εμεις 4-5 να σε δω :)
Comprehension_Hypnosia
22-02-2007, 06:17
οταν θα σηκωσεις 1-(2?) και εμεις 4-5 να σε δω :)
Pou sto volei gynaikwn? :rofl: :rofl: Afou esena to podosfairo se ponaei..kane mas th xarh loipon...
και μονο τα αντρικα αν θες να παρουμε...χμμμ κυπελλο ποδοσφαιρου,νταμπλ(αν οχι τρεμπλ) στο μπασκετ,πρωταθλημα(ή/και κυπελλο) βολευ
πως σου φενονται για αρχη;
Comprehension_Hypnosia
22-02-2007, 06:39
και μονο τα αντρικα αν θες να παρουμε...χμμμ κυπελλο ποδοσφαιρου,νταμπλ(αν οχι τρεμπλ) στο μπασκετ,πρωταθλημα(ή/και κυπελλο) βολευ
πως σου φενονται για αρχη;
Apla tha sou elega na ta ksexaseis.
Moonspellheim
22-02-2007, 11:46
Nomizw pantws oti xthes eftase sto allo akro o PAO oson afora ta pososta sta triponta.Parahtan eustoxos!
To highlight tou agwna itan otan o Obradovic pou pige na pniksei ton Vujanic!
Epishs,kovw to pouli mou oti sta play-off tou prwtathlimatos tha antikastastisei Delk h Javtokas me Tomasevic.
Comprehension_Hypnosia
22-02-2007, 12:09
Nomizw pantws oti xthes eftase sto allo akro o PAO oson afora ta pososta sta triponta.Parahtan eustoxos!
To highlight tou agwna itan otan o Obradovic pou pige na pniksei ton Vujanic!
Epishs,kovw to pouli mou oti sta play-off tou prwtathlimatos tha antikastastisei Delk h Javtokas me Tomasevic.
Giati re?Afou o Lithuanos einai paixtaras malista eipe oti o Matse dialekse la8os omada..ei miso lepto kai o Ntelk den einai to megalo asteri twn Detroit Pistons? :rofl: :rofl:
Epishs pws na mh xasei h Barca otan sou vazei 24 o anyparktos Sani-boy.Eleos dld.
jack the ripper
22-02-2007, 16:38
Epishs pws na mh xasei h Barca otan sou vazei 24 o anyparktos Sani-boy.Eleos dld.
ELEOS gia auto pou les
dead in magazines
22-02-2007, 16:41
Em ti 8a elege. Comprehension_Hypnosia ta leme stous 4 re. Na sas kopei h xolh na teleiwnoume.
hvilelos?
22-02-2007, 19:26
Vamos TAU!
pitchfork
22-02-2007, 21:28
Ευχαριστώ τον ΜΑΓΚΑ ΖΟΤΣ που έκανε συντήρηση δυνάμεων στο αδιάφορο ματσάκι με τον πελάτη για να ρίξουμε αυτή τη πούτσα στα ανύπρκτα ισπανάκια.
Ο θεός να τον έχει καλά.
up_the_hammers_Festival
22-02-2007, 22:41
To pio tragiko post sto athletics.Sinaxaritiria!!
irreligious
23-02-2007, 02:57
ΕΚΤΟΣ του ότι τον έπιαμ,έιδαμε κ ένα από τα χειρότερα ματς ever.
Moonspellheim
23-02-2007, 03:10
ΕΚΤΟΣ του ότι τον έπιαμ,έιδαμε κ ένα από τα χειρότερα ματς ever.
swstos.kalo tha kanei pantws giati a)prosgiwthikan ligo kai b)o hoskin fainetai oti mporei na prosferei
Καλα και ο Ολυμπιακος και η Joventut ηταν για τα πανηγυρια! Σε φασεις καταντουσε αστεια η ολη φαση "λαθος σε καθε επιθεση" και απο τις δυο ομαδες.
Comprehension_Hypnosia
23-02-2007, 08:36
Malaka Gerson ekei pou legame oti h omada eixe parei ta panw ths mou xaneis..apo th Badalona!!!
Re malaka mexri kai to Pana8inaikaki thn kerdise...ksypna malaka...tosa lefta exwse o allos to kalokairi..kai esy malwses me th mish omada epeide de se afhse na kaneis ytis mizes sou kai na fereis th mish Makabi...
Trexa twra malaka kerdise 2 fores to Papaloukaki na vgeis prwtos.Kanoume mia zwh tous malakes hrwes.
Magellan
23-02-2007, 10:17
xtes apodeixtike gia mia akoma fora oti eimaste h tou ypsous h tou ba8ous
krima
pitchfork
23-02-2007, 10:46
Symfwnw kata 50%
dyingfreedom
23-02-2007, 11:44
Τραγικό ματς.
Δλδ αμα δεν μπορείς να ρίξεις 20 πόντους σε αυτήν την μπανταλόνα, οκ.
Ο Πέν για μια ακόμα φορά έκανε κρίσιμα λάθη και αποδεικνύει ότι θέλουμε έναν βαρβάτο άσσο, που θα μπορεί να τρέξει με επιτυχία την ομάδα και θα την καθοδηγήσει στα τελευταία λεπτά.
up_the_hammers_Festival
23-02-2007, 12:01
Egw eida to prwto 10lepto kai to ekleisa.Eixa katalavei ti tha ginei....
Symfwnw kata 50%
αχαχαχαχαχαχαχαχα :pink:
Raven Lord
23-02-2007, 19:28
α, νόμιζα ότι μπαίνεις με τη νέα σειρά εποπ... :roll:
τεσπα, τα πράγματα άρχισαν να ξαναμπαίνουν σε τάξη :wink:
dead in magazines
23-02-2007, 21:12
Kanoume mia zwh tous malakes hrwes.
Ki emeis to idio kaname to sabbatokyriako pou mas perase. Filakia. :pink:
Comprehension_Hypnosia
24-02-2007, 08:30
[quote="Comprehension_Hypnosia":11wqimkm]Kanoume mia zwh tous malakes hrwes.
Ki emeis to idio kaname to sabbatokyriako pou mas perase. Filakia. :pink:[/quote:11wqimkm]
Zwo to prohgoumeno Savato apla sas gamhsame me thn eksairetikh emfanish mas kai den mas xaristhke tipota.
Filakia Skortsianitika pelath....
Comprehension_Hypnosia
24-02-2007, 09:31
ληγμένα
Hanso Foundation :wave:
dead in magazines
24-02-2007, 14:33
[quote="dead in magazines":3srotf0x][quote="Comprehension_Hypnosia":3srotf0x]Kanoume mia zwh tous malakes hrwes.
Ki emeis to idio kaname to sabbatokyriako pou mas perase. Filakia. :pink:[/quote:3srotf0x]
Zwo to prohgoumeno Savato apla sas gamhsame me thn eksairetikh emfanish mas kai den mas xaristhke tipota.
Filakia Skortsianitika pelath....[/quote:3srotf0x]
1) Kopse tous xarakthrismous.
2) To oti nikhses de shmainei oti exeis kai thn kalyterh omada e. Etyxe kai epai3es kalytera kai nikhses. Bravo sou. Omws pws thn eides 3afnika dld? Mhpws na sas steiloume na pai3ete kai sto NBA? Ante rapsto ekei pera pou nikhses meta apo 8 xronia kai 3afnika thn eides h kalyterh omada.
3) Telos.
Comprehension_Hypnosia
24-02-2007, 20:45
[quote="Comprehension_Hypnosia":6zblntv9]
α, νόμιζα ότι μπαίνεις με τη νέα σειρά εποπ... :roll:
τεσπα, τα πράγματα άρχισαν να ξαναμπαίνουν σε τάξη :wink:[/quote:6zblntv9]
To oti se ekleisa 5 mhnes mesa fainetai se xalase poly...ti na kanoume...
Dead in magazines 5 xronia eixa na se kerdisw tote pou apekleisa gia allh mia fora ton pseftoprwta8lhth Evrwphs kai phga teliko me AEK...kai me 2-0 nikes malista...
ADE GEIA...
Raven Lord
01-03-2007, 22:52
To oti se ekleisa 5 mhnes mesa fainetai se xalase poly...ti na kanoume...
μπα, απλά δεν το κόβω να βρίσκεις άλλη δουλειά
Raven Lord
01-03-2007, 23:22
καλά τα πήγε ο gayρος 8)
pitchfork
01-03-2007, 23:45
Ελπίζω να χόρτασαν, μου φάνηκε ικανοποιητική (η μερίδα).
Καλή χώνεψη και περαστικά.
pesame palhkarisia
ikanopoihtikh xronia
perisy o vazelos me 0/3 de perase?
kala gia tis pornes ths evrwphs ti na peis...a3ioi :P
pitchfork
02-03-2007, 00:01
Και μάλιστα πρώτος.
Stormrider
02-03-2007, 00:02
νταξ, είχε πλακα το ματσάκι.δλδ... κσεσκιζομασταν εμείς να το κάνουμε κάτω απο τους 20 και μόλις γινόταν αυτό.. βάζαν ενα τριμποντακι ετς για πλακα και ξενερωμα .. μεγάλη ομαδαρα η τσεσεκα, λογικά αυτή θα το πάρει πάλι.. ο ολυμπιακός όπως είπε κάποιος προηγούμενος, ή του ύψους ή του βάθους.
pitchfork
02-03-2007, 00:05
Ε τουλάχιστον να έρθετε στο final4 όμως γτ έχω υποσχεθεί το εισιτήριο μου στον υπνόσια και είναι αμαρτία να πάει και να μην δει τον θρήλο της Ευρώπης...
http://62.1.2.102/newspapers/2007/2/28/SporXL_b.jpg
mvp ths agwnistikhs SAVVAS HLIADIS
http://www.euroleague.net/news/i/8953/180
telika htane foul sto teleytaio sout..krima giati a3izame th nikh k as xaname th prokrish sth synexeia
em!pou pas me jeremiah massei?!
Anakasioths
02-03-2007, 17:05
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
koita kato aristera pion umnoun stin italia!
Magellan
02-03-2007, 17:08
apo ekatontades egklimata tou "basketikou" olympiakou ta teleutaia xronia nomizw pws h simperofa apenanti ston papalouka kai o tropos me ton opoio ekdiwx8ike htan to megalitero
kai episis eglimatikes diaitisies kata tou basketikou olumpiakou
Anakasioths
02-03-2007, 18:36
kai episis eglimatikes diaitisies kata tou basketikou olumpiakou
:lol: :lol: :lol:
Comprehension_Hypnosia
06-03-2007, 13:58
Pitchfork esena 8elw ston hmiteliko...na 8ymh8oume TEL AVIV Sarago kai to istoriko 49-69... :rofl:
Kai ksana ksana sto mikro teliko ksana....thimasai...oi malakes oi vazeloi me mia poutsa agkalia...kai ksana ksana oi diorismenoi ston mikro teliko ksana... :rofl:
Comprehension_Hypnosia
06-03-2007, 14:01
παρτε φορα
De se strexei....8a glistrhsw apo thn poly vazelinh kai 8a mpei olos o Skortsianiths mesa...
κοίτα να είσαι εδώ όμως,μη μας κρυφτείς πάλι μετά τη πούτσα όπως τη κυριακή από τον δημητράκη σου τον παπαδόπουλο
τιμολόγια παντού πελατακο
Comprehension_Hypnosia
06-03-2007, 14:08
κοίτα να είσαι εδώ όμως,μη μας κρυφτείς πάλι μετά τη πούτσα όπως τη κυριακή από τον δημητράκη σου τον παπαδόπουλο
τιμολόγια παντού πελατακο
Koitakse.To na mes les esy pelatako pou ola ta xronia sto podosfairo monoi xaneis kata meso oro 4 fores otan synantiomaste kai sto kypello einai asteio.
Deyteron den kryfthka....aplws eixe ena problemataki to pc kai kseresi exw kai douleies..den borw na milaw me argosxolous sasn esena ton Dr.Death ton pitchfork ton katwrimo ton ravenlord ktl ktl....lypamai...exw kai ena epipedo...
den borw na asxoloumai me to ollandiko dhmosio :rofl:
Comprehension_Hypnosia
06-03-2007, 14:41
Ti eida pio panw o Wanker o malakas o Areianos pou exei faei 9 goal apo thn Ouipest to 1969 (9-1) na leei tous Olympiakous eyrw-pelates...pou den phge oute mia fora se teliko final 4 prwta8lhtriwn mono kati kypellakia typou Saporta exei parei...aytos nomizei einai sto 1989 tote pou ton gamouse o Lavon Merser o Tzamsi kai o gero-Makantou... :rofl:
Erxomaste sto bourdelo sas na sas gamhsoume kitrinoi kistabites ton Masei kai ta alla palta sas.An fysika de xasete apo thn AEK opote de 8a xreiastei.
pitchfork
06-03-2007, 14:53
Pitchfork esena 8elw ston hmiteliko...na 8ymh8oume TEL AVIV Sarago ...
Auta akrivws thelw ki egw na xanadw :) :)
Comprehension_Hypnosia
06-03-2007, 14:54
Pitchfork esena 8elw ston hmiteliko...na 8ymh8oume TEL AVIV Sarago ...
Auta akrivws thelw ki egw na xanadw :) :)
na eyxesai na peseis me kamia Dinamo giati an pesoume mazi to prosfato 84-89 8a anaviwsei kai h poutsa 8a nai megalyterh.
Dr. Death
06-03-2007, 17:31
na eyxesai na peseis me kamia Dinamo giati an pesoume mazi to prosfato 84-89 8a anaviwsei kai h poutsa 8a nai megalyterh.
πσιτ πελατακο...αποδειξη η τιμολογιο?
Comprehension_Hypnosia
06-03-2007, 18:03
[quote="Comprehension_Hypnosia":1e7jlgp4]na eyxesai na peseis me kamia Dinamo giati an pesoume mazi to prosfato 84-89 8a anaviwsei kai h poutsa 8a nai megalyterh.
πσιτ πελατακο...αποδειξη η τιμολογιο?[/quote:1e7jlgp4]
Esena pantws sou kopsane kalo timologio o xodro-Sofoklis o Aker kai h loiph parea.
ADE GEIA KAI EDW.
Dr. Death
06-03-2007, 18:25
Esena pantws sou kopsane kalo timologio o xodro-Sofoklis o Aker kai h loiph parea.
ADE GEIA KAI EDW.
πελατακο μην ανοιγεσαι γιατι μια μπαλα ειχες να λες τις μαλακιες σου και απ την κυριακη μεχρι την τριτη που τελειωσες το λαγουμι εισουν αφαντος...τα καταφερες βλεπω και ανενηψες πριν το περας 7 ημερων.
κρατα την καβαντζα γιατι ετισ και η πουτσα συνεχιστει στο μπασκετ σε κοβω να μετακομιζεις για κανα χρονο στο λαγουμι και να βγαινεις οποτε σου κανει νοημα ο μπαρμπης.
τρωκτικο αρουραιε
Comprehension_Hypnosia
06-03-2007, 18:50
[quote="Comprehension_Hypnosia":2a1u6v16]
ADE GEIA KAI EDW.
πελατακο μην ανοιγεσαι γιατι μια μπαλα ειχες να λες τις μαλακιες σου και απ την κυριακη μεχρι την τριτη που τελειωσες το λαγουμι εισουν αφαντος...τα καταφερες βλεπω και ανενηψες πριν το περας 7 ημερων.
κρατα την καβαντζα γιατι ετισ και η πουτσα συνεχιστει στο μπασκετ σε κοβω να μετακομιζεις για κανα χρονο στο λαγουμι και να βγαινεις οποτε σου κανει νοημα ο μπαρμπης.
Epeidh ektos apo vlakas eisai kai gkavos exw na postarw apo tis 26/2...dhl mia vdomada prin ginei to Derby....opote salta kai gamhsou...sta 4 athlimata se exw ksepatwsei ola ta xronia...8es na milhsoume gia titlous?asto de se pairnei...akoma aki sto basket pou prohgeisai se titlous me Gorens,Peri kai Gkoulias se nikousa...
De se xalase pou to 2003 sth Rizoupolh o Barbis sas fwnaze kistabites? :rofl: :rofl: :rofl:
ADE GEIA OREIVATH.
τρωκτικο αρουραιε[/quote:2a1u6v16]
Comprehension_Hypnosia
06-03-2007, 18:50
[quote="Comprehension_Hypnosia":34umh9ed]
ADE GEIA KAI EDW.
τρωκτικο αρουραιε[/quote:34umh9ed]
Epeidh ektos apo vlakas eisai kai gkavos exw na postarw apo tis 26/2...dhl mia vdomada prin ginei to Derby....opote salta kai gamhsou...sta 4 athlimata se exw ksepatwsei ola ta xronia...8es na milhsoume gia titlous?asto de se pairnei...akoma aki sto basket pou prohgeisai se titlous me Gorens,Peri kai Gkoulias se nikousa...
De se xalase pou to 2003 sth Rizoupolh o Barbis sas fwnaze kistabites? :rofl: :rofl: :rofl:
ADE GEIA OREIVATH.
Dr. Death
06-03-2007, 19:04
ADE GEIA OREIVATH.
ομορφιααααα μου το χες δει το οραμα οτι θα σε γλεντησω και κρατησες μπαλαντζα μια βδομαδα ε?
το φχαριστηθηκες τουλαχιστον την κυριακη το βραδυ πελατακο?
Comprehension_Hypnosia
06-03-2007, 19:21
[quote="Comprehension_Hypnosia":10rrys73]Epeidh ektos apo vlakas eisai kai gkavos exw na postarw apo tis 26/2...dhl mia vdomada prin ginei to Derby....opote salta kai gamhsou...sta 4 athlimata se exw ksepatwsei ola ta xronia...8es na milhsoume gia titlous?asto de se pairnei...akoma aki sto basket pou prohgeisai se titlous me Gorens,Peri kai Gkoulias se nikousa...
ADE GEIA OREIVATH.
ομορφιααααα μου το χες δει το οραμα οτι θα σε γλεντησω και κρατησες μπαλαντζα μια βδομαδα ε?
το φχαριστηθηκες τουλαχιστον την κυριακη το βραδυ πελατακο?[/quote:10rrys73]
Nai.Eyxaristh8hka na se vlepw 11 pisw apo th mpala gia na mhn kseftilisteis.....ade twra vale Mega pou milane h Zeta,o Menios kai ta loipa palikaria gia Wembley kai Evrwpeous...kai emeis 8a shkwnoume tis koupes...
Proteinoume na dhmiourgh8ei kypello gia th 2h thesi...etsi na exei kai o Evrw-peo kana kypellaki olo o Thrilos 8a ta pairnei? :rofl:
Dr. Death
06-03-2007, 19:32
Nai.Eyxaristh8hka
ομορφα πελατακο
του χρονου παλι ..φετος σε γλεντησε στο κυπελο ο ΠΑΣ γιαννενα και δεν θα προλαβω να σε γλεντησω κι αλλη φορα.
Comprehension_Hypnosia
06-03-2007, 19:51
[quote="Comprehension_Hypnosia":1e0k980f]Nai.Eyxaristh8hka
ομορφα πελατακο
του χρονου παλι ..φετος σε γλεντησε στο κυπελο ο ΠΑΣ γιαννενα και δεν θα προλαβω να σε γλεντησω κι αλλη φορα.[/quote:1e0k980f]
Ekei se glentaei h Xanthi gia mena. :rofl:
κοντευουμε τους 500 τιτλους και μυαλο δε βαζει
re enimeroste ligo!pote paizoume basket?tetarti i pempti?
Magellan
06-03-2007, 20:19
aurio 8.45
http://www.euroleague.net/
Magellan
06-03-2007, 20:47
xmmm sto contra grafei gia 20.45
alla se sportime kai sport24 7.45
opws kai sto site apopanw :)
pitchfork
07-03-2007, 22:13
Όσο νυχτώνει τόσο μεγαλώνει.
Comprehension_Hypnosia
07-03-2007, 23:13
Όσο νυχτώνει τόσο μεγαλώνει.
dystyxws gia sena xontre kerdisame..kai erxomaste gia sas na 8ymh8oume ta palia...
pitchfork
07-03-2007, 23:48
Δεν προλαβα να κάνω έντιτ
:(
Comprehension_Hypnosia
08-03-2007, 01:50
ελάτε με την όπισθεν
Irthame to ksexases? http://www.youtube.com/watch?v=DLJs6J_fDgw
για euroleague λες
αλλα και για ελλάδα σου έχω ένα 3-0 όπως πέρσι στον τελικό να ισιώσεις
irreligious
08-03-2007, 03:16
Δύσκολα κ σήμερα γαμωτο...
πλησιάζει η μέρα επιστροφής του μάτσε,έχω μεγάλη περιέργεια να δω κατά πόσο θα αλλάξει η ομάδα
@γίδια εκατέρωθεν-καταστράφηκε το θεμα ρεεεεεεεεε
Stormrider
08-03-2007, 04:21
θα παιξει στο επομενο δλδ?
Moonspellheim
08-03-2007, 14:05
gia Europi mono an prokrithoume sto final-4 opws eipe o gershon... :cry:
pantws sta play-off tis Elladas tha paiksei
pitchfork
08-03-2007, 18:54
Για τέλη Απρίλη άκουσα, τρέχα γύρευε.
Να ελπίζετε για του χρόνου θα έλεγα εγώ....
Εκεί κάπου το Σεπτέμβριο σας ερχόμαστε επίσκεψη συνήθως....
gia Europi mono an prokrithoume sto final-4 opws eipe o gershon... :cry:
Που δεν παιζει.
Raven Lord
08-03-2007, 19:13
Εκεί κάπου το Σεπτέμβριο σας ερχόμαστε επίσκεψη συνήθως....
τότε γίνονται και τα ματς προετοιμασίας με τα καφενεία άλλωστε
Comprehension_Hypnosia
08-03-2007, 22:47
Egw re vazelakia 8elw na perasoume thn Taou (pou 8a einai apotyxia dld an den perasoume) kai na sas er8oume...etsi kai sto prwta8lhma mas eixate ksegrammenous..kai tote sto final 4 mhn kateveite ka8olou ka8ws h htta sas 8a einai vevaii..
Raven Lord
08-03-2007, 23:00
4/4
o επόμενος παρακαλώ
Kingryche
08-03-2007, 23:15
ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα με 8 παίκτες!
ο Σισκάουσκας γίνεται όλο και καλύτερος.
ο Μπατιστ ξαναπατάει στα πόδια του και ο Μητσάρας είναι αξία...
οι 2 τελευταίοι έδωσαν και ένα από τα καλύτερα highlight της φετινής ευρολίγκας.
pitchfork
08-03-2007, 23:28
Αυτά είναι.
Ελπίζω να βάλανε μυαλό οι τουρκαλάδες και άλλη φορά να γαμάνε τη δική τους πουτάνα και να μην ξαναπειράξουν την δική μας γτ θα πάθουν χειρότερα....
Carnival Diablo
09-03-2007, 02:35
aftos o pao re paidia traino sto basket!den katalavainei tpt! :shock:
irreligious
09-03-2007, 04:37
αυτο είναι το καλό,δεν διαμαρτύρεται κιόλα
dead in magazines
09-03-2007, 17:20
4/4
o επόμενος παρακαλώ
Raven Lord
09-03-2007, 19:51
http://images.google.gr/images?q=tbn:Rz ... 24x768.jpg (http://images.google.gr/images?q=tbn:RzVTIbjASCrn_M:www.vw-pulkovo.ru/company/downloads/touareg_1024x768.jpg)
Raven Lord
15-03-2007, 23:24
5x5
... στο ρελαντί.
ευκαιρία για τουρισμό στην όμορφη βαρκελώνη
pitchfork
16-03-2007, 00:58
Πάντως η Μπανταλόνα την ερχόμενη βδομάδα περνάει σαν δεύτερη μόνο αν ρίξει από 35 και πάνω.
Ευτυχώς γι αυτήν παίζει με τον τζαννετάκο οπότε αναμένεται σαραντάρα.....
Carnival Diablo
17-03-2007, 00:24
i badalona den exei kammia elpida mesa sto flegomeno sef :D
Moonspellheim
22-03-2007, 14:17
as kanonisoun na kanoun kammia malakia shmera
a xthes o Fwtsis 22 pontous 24(!!!!) rebound :shock:
GuardianOfIvorytower
23-03-2007, 00:21
81-65 νικήσαμε κ τώρα στους 8 με Ταου αν δεν κάνω λάθος.
Carnival Diablo
23-03-2007, 00:51
81-65 νικήσαμε κ τώρα στους 8 με Ταου αν δεν κάνω λάθος.
nai file me taou tha paiksoume!
simera apla kaname ena peripato!se kanena simeio i juventut den mas zorise tha elega....
sinexizoume gera....
pame re omada!
Stormrider
23-03-2007, 05:30
το φαιναλ φορ για μενα εχει χαθεί απο τότε που χάθηκε η δεύτερη θέση στους προηγούμενους ομίλους. δλδ απο δικια μας βλακεια.
Carnival Diablo
23-03-2007, 10:27
μπραβο στα παιδια σημερα.
το φαιναλ φορ για μενα εχει χαθεί απο τότε που χάθηκε η δεύτερη θέση στους προηγούμενους ομίλους. δλδ απο δικια μας βλακεια.
o fetinos olumpiakos file den xoraei prognostika!apo ekei pou mporei na nikisei ton opiodipote stin kali tou mera.....mporei na xasei kai apo ton opiodipote sti xeiroteri tou....
den einai statheros....exei deiksei omos oti stin kaluteri tou mera mporei na parei ena paixnidi mesa stin taou k kati mou leei pos tha to kanei :D !
Moonspellheim
23-03-2007, 13:25
tha symfwnhsw me ton apo panw
GuardianOfIvorytower
23-03-2007, 14:45
Πάντως για να νικήσουμε την Ταου 2 φορές για να περάσουμε πρέπει να παίξουμε όπως κ όταν νικήσαμε το Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, δηλαδή πάρα πολύ καλά. Πάντως μπορούν, φτάνει να το πιστέψουν.
Μονη ελπιδα του Ολυμπιακου ο Μαλκοβιτς.
Raven Lord
23-03-2007, 21:42
τραλαλαλαλα
υ.γ. ο μπουμ έχει δίκιο
pitchfork
23-03-2007, 23:20
Ο κόσμος είναι αχάριστος.
Δεν φτάνει που με τα χίλια ζόρια έφτασαν κάποιοι στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης από κει που πέρσι και πρόπερσι τερμάτιζαν 8οι στην Ελλάδα, γκρινιάζουν και διαμαρτύρονται κιόλας.
Άλλοι καιροί άλλα ήθη...
Carnival Diablo
23-03-2007, 23:27
Ο κόσμος είναι αχάριστος.
Δεν φτάνει που με τα χίλια ζόρια έφτασαν κάποιοι στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης από κει που πέρσι και πρόπερσι τερμάτιζαν 8οι στην Ελλάδα, γκρινιάζουν και διαμαρτύρονται κιόλας.
Άλλοι καιροί άλλα ήθη...
sourotiri 73-38!
το final 4 στη nova λεει το σπιτακι τους
Moonspellheim
26-03-2007, 21:40
το final 4 στη nova λεει το σπιτακι τους
ma ti malakes???
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι πρωταθλητές Ελλάδος θα είναι η μία εκ' των δύο ομάδων που την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα μεταβούν στις ΗΠΑ για φιλικά με ομάδες από το ΝΒΑ.
Αυτό δήλωσε σε Ισπανική εφημερίδα ο πρόεδρος της Ευρολίγκας Κος Ζόρντι Μπερτομέου, συμπληρώνοντας οτι οι πράσινοι θα δώσουν 4 παιχνίδια
:D
pitchfork
28-03-2007, 23:11
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι πρωταθλητές Ελλάδος θα είναι η μία εκ' των δύο ομάδων που την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα μεταβούν στις ΗΠΑ για φιλικά με ομάδες από το ΝΒΑ.
:D
Η άλλη θα είναι ο οσφπ αααχαχααχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχ
χαχαχαχαχαχαχαχαχ
λολ
Carnival Diablo
30-03-2007, 13:48
re bitchfork ela final four pou se exo kanei sourotiri k ekei...2 sta 2 oses fores se exo vrei se exo viasei...
GuardianOfIvorytower
30-03-2007, 13:55
Μη ξεχνάτε ότι κ ο Ολυμπιακός είχε παίξει με Bulls κάποια στιγμή έτσι? (κ φυσικά έχασε, πρέπει να έπαιζε τότε ακόμα Jordan)
αν θυμαμαι καλα ο jordan δεν ειχε ερθει τοτε,not sure
Phantom Duck
30-03-2007, 15:27
Όχι είχε παίξει, ένα τουρνουά με σπόνσορες μακντόναλντς ήτανε. Θυμάμαι ο Τόμιτς είχε ένα χαμόγελο μέχρι τον φωτεινό πίνακα που είχε κόψει τον Τζόρνταν σε κανα δυο φάσεις.
το ειχα δει το ματς απλα δε το θυμαμαι και πολυ καθαρα,πρεπει να ηταν 97
τα τουρνουα αυτα γινονταν σχεδον καθε χρονο,απλα ετυχε το 96 που το πηραμε εμεις(το ευρωπαικο) να μην γινει
Οι bulls παίξαν χωρίς πίπεν και ρόντμαν, αλά ο jordan όχι μόνο έπαιξε, αλλά έκανε και "πάρτυ" (όπως φυσικά αναμενόταν).
Θυμάμαι και σε μια φάση που δούλεψε τον τόμιτς κάνοντας τον να κοιτάξει τα παπούτσια του ή κάτι τέτοιο. :lol:
Stormrider
30-03-2007, 16:38
http://www.youtube.com/watch?v=QSC59q2tabk
_UnHoLyMaRtYr_
30-03-2007, 19:50
Είχε βάλει και ένα ψέμα με πλάτη στο καλάθι κιόλα, αμέ. Ωραίες εποχές.
Mitsmann
03-04-2007, 22:32
για πλακα το 0-1 :(
pitchfork
04-04-2007, 00:11
Σε μια πολύ βαριά ατμόσφαιρα σήμερα, χωρίς πανώ εκτός από τα επίκαιρα, η εξέδρα δεν πήγαινε με τίποτα αν και το γήπεδο είχει καμια 15άρα χιλιάδες λέω εγώ.
Άντε να δούμε με τι μούτρα θα κατέβουν οι άλλοι την Πέμπτη, για πρώτη φορά θα στηθώ τηλεόραση να δω μπάσκετ του οσφπ φέτος όχι για τον (βέβαιο) αποκλεισμό αλλά για την συμπεριφορά του κόσμου του.
file pits ti akrivws paristaneis pou skotwsan to syn-opadako sou?
Σε μια πολύ βαριά ατμόσφαιρα σήμερα, χωρίς πανώ εκτός από τα επίκαιρα, η εξέδρα δεν πήγαινε με τίποτα αν και το γήπεδο είχει καμια 15άρα χιλιάδες λέω εγώ.
Βασικα, μια χαρα εβριζε η κερκιδα τον Ολυμπιακο σε ολο το παιχνιδι.
pitchfork
04-04-2007, 09:41
cancer tpt
Raven Lord
04-04-2007, 09:55
όταν άρχισε η φετινη σεζον στο μπασκετ, είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα άρχιζα να παρακολουθώ ευρωλίγκα από τη φάση των 16 και ελληνικό πρωτάθλημα μόνο τον τελικό. τελικά, φαίνεται, ότι άρχισα πολύ νωρίς. :)
Moonspellheim
04-04-2007, 12:54
Aggelopoule gera sou trwne ta lefta
Stormrider
04-04-2007, 16:27
kamia elpida
blackbird
05-04-2007, 20:32
είναι πάντως ξενέρωμα να περνάς φάιναλ φορ τόσο εύκολα
δε το λέω για πλάκα ή ειρωνικά για τους οσφπ
εξακολουθώ να πιστεύω πως ταου και τσσκα μας έχουν(τουλάχιστον τρέφω αυταπάτες για να χει λίγο ενδιαφέρον η τελική φάση)
Dr. Death
05-04-2007, 22:51
αν ο παναθηναικος πιασει αποδοση μπορει ανετα να κοντραρει τσε ες κα.
η ταου δεν ειναι κατι το τοσο τρομερο που δειχνει απλα εχει 3 παικτες που αν τους σταματησεις ..τελος.
ο καλος παναθηναικος δεν φοβαται καμμια αλλη ομαδα περαν της τσε ες κα._
παντως σιγουρα ηθελα γαυρο στο φαιναλ φορ 1ον) για να πεσει γελιο αφου θα ειχαμε ιστοριες με τα προεορτια και την παραδοση των φαιναλ φορ κλπ μεχρι να ερθει η πουτσα και να παμε χωρις αγχος τελικο ..και 2ον ) γιατι σε συγκριση με ταου ο γαυρος ειναι απλα ανυπαρκτος..οι παικτες του δεν παιζουν μπασκετ..απλα μπαινουν περνουν την μπαλα και βαρανε σουτ.
ζητημα αν σημερα κανανε 5 οργανωμενες επιθεσεις..με συστημα ρε παιδι μου.
blackbird
05-04-2007, 22:57
Ο Γκέρσον γιατί είναι προπονητής?
παίζει να μην έχω δει χειρότερο κοουτσάρισμα στη ζωή μου
Dr. Death
05-04-2007, 23:06
ο γκερσον στον ολυμπιακο μου θυμιζε παβλισεβιτς
συστημα "δωστε τη μπαλα στον γκαλη να βαλει καλαθι".
γενικως οπως ειπα ..αυτη η ομαδα ελαχιστες φορες εχει δειξει οργανωμενο μπασκετ ..και εχει χασει ΣΧΕΔΟΝ ολα τα κρισιμα και σοβαρα παιχνιδια φετος.
pitchfork
05-04-2007, 23:19
Τα αναμενόμενα σήμερα.
Περαστικά τους και νά 'ναι καλά οι καναπέδες.
Stormrider
06-04-2007, 00:22
η ταου δεν ειναι κατι το τοσο τρομερο που δειχνει απλα εχει 3 παικτες που αν τους σταματησεις ..τελος.
Διαφωνω. Η Tau εχει το πληρεστερο υλικο σε σχεση με Παναθηναικο και CSKA. Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι εχει και το καλυτερο συνολο.
Αυτη τη στιγμη σε καλυτερη κατασταση δειχνουν να βρισκονται οι Ρωσοι, αλλα μεχρι το f4 υπαρχει λιγος καιρος ακομα και τοτε δεν ξερουμε σε τι κατασταση θα ειναι οι ομαδες.
irreligious
06-04-2007, 12:18
χάσαμε την ευκαιρία να τους ξαναξεφτιλήσουμε στας ευρώπας :(
Raven Lord
06-04-2007, 19:58
έχει καταντήσει αηδία αυτός ο βάζελος. ένα ματσάκι πας να δεις και σου κρατάει το ενδιαφέρον μόνο για 1-2 περιόδους. :P
ευτυχώς υπάρχει ο gayρος για να γελάμε, ο οποίος ήθελα ολόψυχα να περάσει στο φάιναλ φορ για να πάμε στον τελικό ξεκούραστοι.
i tau einai apisteuti omada me apisteutous paiktes.
as min ksexname kai ti egine persi sta proimitelika. "ba ze la kia".
pantws parakaleitai o xristis pits na mas pei ti paizei me ta eisitiria.
pitchfork
06-04-2007, 21:04
Κατ αρχήν μη βιάζεσαι να εκθειάσεις την ΤΑΟΥ γτ υπάρχει περίπτωση να τους αποκλείσουμε στον ημιτελικό οπότε αυτομάτως θα μεταμοροθούν σε παλτά και άμπαλους.
Για τα εισιτήρια τι να σου πω?
Παρακάλα τον dragonlord να ξεμπανάρει τον χρήστη hypnosia για να τον ξυπνήσουμε να μας πουλήσει το εισιτήριο του.
κατά τα άλλα όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ και τον ΠΑΟ όλο το χρόνο θα τη βρούνε την άκρη και θα πάνε, για τους υπόλοιπους υπάρχουν και οι τηλεοράσεις. :)
Κατ αρχήν μη βιάζεσαι να εκθειάσεις την ΤΑΟΥ γτ υπάρχει περίπτωση να τους αποκλείσουμε στον ημιτελικό οπότε αυτομάτως θα μεταμοροθούν σε παλτά και άμπαλους.
Για τα εισιτήρια τι να σου πω?
Παρακάλα τον dragonlord να ξεμπανάρει τον χρήστη hypnosia για να τον ξυπνήσουμε να μας πουλήσει το εισιτήριο του.
κατά τα άλλα όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ και τον ΠΑΟ όλο το χρόνο θα τη βρούνε την άκρη και θα πάνε, για τους υπόλοιπους υπάρχουν και οι τηλεοράσεις. :)
ti 8a pei "mi biazesai na ek8eiaseis"? kai pws na min ek8eiaseis mia omada pou einai proti sto ispaniko prota8lima (opou oi protes 6 omades aneta paizoun euroleague). plus den eipe kaneis oti eiste adika sto final 4 kai me to kalo aspoume kai kali tixi kai aera sta pania sas kai na to parete.
8elw ki ego na pao omws.
pitchfork
06-04-2007, 21:17
Όλο και θα υπάρχει κάποιο εύπιστο μέλος που θα διάβασε τις φυλλάδες και θα πήγε να πάρει εισιτήριο θέλοντας να προλάβει να μη χάσει τον ευρωπαϊκό θρίαμβο του οσφπ.
Moonspellheim
13-04-2007, 01:10
apisteuto match Malaga-Barcelona.o Lakovic kakistos
apisteuto match Malaga-Barcelona.o Lakovic kakistos
den to pisteyw!!!prepei na eisai kakoproairetos gia na les tetoia pragmata giaton jaka.
:evil:
oso gia thn tau psyxra ypokeimenika einai kalyterh omada apo thn cska.kai eidika ektos ta gamaei ola.oxi mono persy alla kai sto f4 ths mosxas kai se arketes akoma periptwseis.se plhrothta 8a diafwnhsw me ton boom! alla exei paixtares pou sthn kalh tous mera den tous stamataei tpt.poly dyskolo match.logika kleisto se score kai me poly xylo.elpizw o obradovic na xei kales empneyseis.opws kai sta prohgoumena epityxhmena f4 na paixei o anaplhrwmatikos center(blepe javtokas) to match ths zwhs tou.giati logw grhgorwn podiwn,ypsous almatos klp mporei na ton paixei kalh amyna ton scola.opws kai aneta mporei na bgei kai se 5' me foul.8a deixei.
:|
Moonspellheim
13-04-2007, 13:55
itan apisteuta arnitikos xthes.opote ton evaze,epairne diafora h Malaga!
periergo den 8ymamai pote ton jaka se krisima eyrwpaika match na kanei mlkies.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
pitchfork
13-04-2007, 17:25
Μόλις μου ήρθαν τα εισιτήρια ΡΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩΩΩΩΩ
ΠΑΝΑΘΑ Σ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΗΚΩΣΩΩΩΩΩΩ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΛΑΒΩΣΩΩΩΩΩΩ
ΓΑΜΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
ps: όποιος έχει το τηλέφωνο του COMPREHENSION HYPNOSIA να το ποστάρει για να κανονίσουμε τον τρόπο που θα του πουλήσω το εισιτήριο μου χοχοχο
se plhrothta 8a diafwnhsw me ton boom!
Αυτο που εννοω εδω ειναι οτι η Tau εχει ισως την καλυτερη ισορροπια ψηλων-κοντων. Δλδ τα οπλα που εχει μεσα στη ρακετα ειναι το ιδιο δυνατα περιπου με αυτα που εχει εκτος σε αντιθεση με τις αλλες 3 ομαδες. Και βασικα αυτο που ειπα περι "πληροτητας" το βασισα πιο πολυ στους ψηλους που εχει η Τau. Και μιλαω για ΨΗΛΟΥΣ, οχι ημιψυλους Ντικουδηδες και Τσαρτσαρηδες και μετριοτητες Ζεβροσενκο και Βαν Ντε Σπιγκελ. Να θυμισω εδω οτι η Tau ειναι πρωτη σε rebounds στην Euroleague.
Βασει φορμας, φαβορι μοιαζει η CSKA.
Στην Tau παντως κατι χρωστανε απο περυσι.
Ο Παναθηναικος εχει το σημαντικοτατο αβανταζ του home turf.
Την Unicaja για να πω την αληθεια δεν την εχω παρακολουθησει σχεδον καθολου φετος. Λογικα δεδομενης και της απουσιας του Σαντιαγο ειναι το outsider.
Carnival Diablo
14-04-2007, 17:01
paidia oi rosoi tha to paroun aneta kai oxi mono kaluteris omadas na simioso!
Mitsmann
14-04-2007, 17:23
Ρωσικη αρκουδα?
Kingryche
25-04-2007, 14:58
τρέλανέ μας ρε Ζοτς!
από goalday.gr
«Όρμα, Τόνι...»
Λένε ότι δεν υπάρχουν πια μυστικά ανάμεσα στις ομάδες. Οτι -λίγο ως πολύ- η μία ομάδα γνωρίζει την άλλη. Ομως, όλοι έχουν να λένε για το «σατανικό μυαλό» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για την προπονητική του ευφυϊα που φτάνει καμιά φορά στα όρια της... διαστροφής, όπως -περίτρανα- αποδείχθηκε και στο φάιναλ φορ της Μπολόνια του 2002.
Κάνοντας λοιπόν μια «σύγκριση» ανάμεσα στην Μπολόνια του 2002 και στην... Αθήνα του 2007, ο «νέος» Λάζαρος Παπαδόπουλος (που είχε πάρει... αμπάριζα τους αντιπάλους του στο «Παλαμαλάγκουτι») ακούει στο εξής όνομα: Τόνι Ντελκ!
Ναι, είναι ο ίδιος παίκτης που «μετατέθηκε» μόνο στην Ευρωλίγκα. Είναι ο ίδιος που βρέθηκε στα πρόθυρα αντικατάστασης. Ομως, τα πράγματα έχουν αλλάξει, το κίνητρο του παίκτη στα δύο -τελευταία- παιχνίδια που του απομένουν με την «πράσινη» φανέλα είναι υψηλό.
Ο δε Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι «μάστορας» στο να «παίρνει» ό,τι περισσότερο από κάθε παίκτη του στα κρίσιμα ματς, καθώς γνωρίζει ότι ΟΛΟΥΣ τους έχει ανάγκη... Στις τελευταίες προπονήσεις (όπου, ας μη γελιόμαστε, ο Ζοτς προετοιμάζει την Ταού) ο Αμερικάνος έχει σημαντικό και ξεκάθαρο ρόλο, η απόδοσή του είναι εκπληκτική και πλέον «δουλεύονται» κάποια συστήματα ΜΟΝΟ για τον ίδιο!
Κατά μια πληροφορία, τα συστήματα αυτά αποτελούν μια παραλλαγή εκείνων που είχε χρησιμοποιήσει (για τον Ντελκ) ο Ρικ Πιτίνο στον τελικό του κολεγιακού το 1996... Τότε, ο Τόνι Ντελκ είχε σημειώσει 7/8 τρίποντα, 23 πόντους συνολικά και είχε οδηγήσει το Κεντάκι στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο ίδιος ήταν MVP των τελικών... Λέτε να δούμε το Ντελκ σαν «όπλο» του Ομπράντοβιτς στο φάιναλ φορ;
Στο ΟΑΚΑ με βασκική σημαία... :twisted:
Κακό,ε?
Raven Lord
03-05-2007, 09:55
το μπασκετικό τριήμερο που περιμέναμε όλη τη χρονιά, μετά από δεκάδες βαρετά ματσάκια προπόνησης με εγχώρια και ξένα καφενεία, επιτέλους έφτασε. σκεφτόμουν, όμως, ότι θα είναι ωραία να σηκώσουμε 4η κούπα από το '96 και μετά, αλλά σε περίπτωση αποτυχίας τι μπορεί κανείς να προσάψει σε αυτή την ομάδα? μετά από μια 11ετία παντοκρατορίας σε ελλάδα ΚΑΙ ευρώπη, τι μπορεί να φταίει σε μια αποτυχία παρά η "κακή μέρα" ή η ατυχία? πραγματικά δε με νοιάζει το τελικό αποτέλεσμα του φάιναλ 4, παρά μόνο να ευχαριστηθώ 2 ματσάκια ύστερα από πολλούς μήνες βαρεμάρας.
GuardianOfIvorytower
03-05-2007, 12:38
Προσωπικά, αν κ Ολυμπιακός, θα γούσταρα να το πάρει ο Παναθηναϊκός. Ευρώπη υποστηρίζω ελληνικές ομάδες, χωρίς παλιότερα κολλήματα :P.
Moonspellheim
04-05-2007, 14:26
i feel devotion
άγχος
btw επειδή δεν έχω nova αλλα έχω δορυφορική,γνωρίζει κανεις αν κάποιος ξένο free εννοείτε κανάλι δείχνει το final four ώστε να ρυθμίσω το πιάτο και να το δούμε;
και link για online stream ευπροσδεκτο
18:30 Unicaja - CSKA Moscow (Euroliga)
sop://broker.sopcast.com:3912/19177 (Sopcast link)
sop://broker.sopcast.com:3912/13249 (Sopcast link-Ισπανικό)
mms://ct24stream.visual.cz/CT2-High (Mediaplayer High Quality)
mms://ct24stream.visual.cz/CT2-Low (Mediaplayer Low Quality)
mms://213.74.22.66/Supertv_skycanli (Mediaplayer Τουρκικο κανάλι)
21:30 Panathinaikos Athens - Tau Ceramica (Euroliga)
sop://broker.sopcast.com:3912/13249 (Sopcast link-Ισπανικό)
mms://ct24stream.visual.cz/CT2-High (Mediaplayer High Quality)
mms://ct24stream.visual.cz/CT2-Low (Mediaplayer Low Quality)
mms://213.74.22.66/Supertv_skycanli (Μediaplayer Τούρκικο λινκ)
πάνω που πήγαινε για θρίλερ ,μαλακίστηκε η μαλαγα και οι ρώσοι αρχίζουν να το καθαρίζουν
τα sopcast link είναι ok,thank god
τελος
62-50 στον τελικο οι ρωσοι
αντε και καλη μας τυχη
blackbird
04-05-2007, 23:24
τελικός
χμ οκ δεν ήταν κι ότι καλύτερο απο άποψης παιχνιδιού,μεγάλο κουτσάρισμα Ομπράντοβιτς
ΠΑΟ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ
ηδονή,nirvana
η κυριακη ειναι κοντα
για την ιστορια 67-53
Dr. Death
04-05-2007, 23:37
05-04-2007
ο καλος παναθηναικος δεν φοβαται καμμια αλλη ομαδα περαν της τσε ες κα._
η κουπα ζυγωνει
αν αυτη η τσε ες κα παιξει τα ιδια πανω κατω στον τελικο ουτε γι αστειο δεν το χανουμε.
Αλλιως θα ειναι απιστευτος αγωνας.
Ελπιζω να μεινουν σοβαροι αν και εχω εμπιστοσυνη σε ομπραντοβιτς για τετοια θεματα.
δισφιμισι tou basket.
stamata ksekina sinexeia. ksilo timeout sfirigmata, poly ekneuristiko match.
poly kali amina o bazelos, 8erio o batist.
i cska 8a nai pio sovari aptin tau alla tin exoun.
blackbird
05-05-2007, 00:12
χαχα το φάντασμα της λιμοζ του 93 ρε μουνιά
Moonspellheim
05-05-2007, 00:32
sygxarhthria sto vazelo
Mitsmann
05-05-2007, 00:39
Πουτανα Ταου, δε μπορεσες ενα ματς, να χαρει το χειλακι του Μασιγιαουσκας. Εχετε ποτισει πικρες αυτο το παιδι φετος!!!!
(δεν ειδα τα ματς δεν εχω αποψη σαν ματς αυτα καθ αυτα, ειναι φανερο οτι προκριθηκαν οι καλυτεροι ομως. Θα γινει καλος τελικος.)
zihuatanejo
05-05-2007, 00:46
Ε, ναι. Το CSKA - Παναθηναϊκός είναι ο πιο δίκαιος τελικός στη φετινή ευρωλίγκα βάσει αποδόσεων στη διάρκεια της χρονιάς.
hvilelos?
05-05-2007, 00:59
Παντως,ο Παο δεν θα εχει σε καμια περιπτωση την ιδια διαιτησια με την Cska.Και φυσικα δεν εννοουμε οτι νικησε εξαιτιας αυτης(η αγαπημενη μας ΤΑU ηταν πιο αθλια απο τα 3 καρναβαλια)
Να βαλουμε ανωτερο οριο ποντων 110 για τον τελικο?
jack the ripper
05-05-2007, 01:54
Παιξαμε και γαμω τις αμυνες σημερα και δικαια ο τελικος ειναι αυτος....
Επισης δεν ξερω αν προλαβατε μια ξανθια ρωσιδα που ηταν στο οακα μεσα...
http://media2.feed.gr/filesystem/images/20070504/engine/newego_LARGE_t_881_392211_type11186.jpg
Tην προλάβαμε, την προλάβαμε...Και δεν ήταν μόνο η συγκεκριμένη.
Πουτάνα Ρωσία πάλι μας έφτιαξες!
Εγώ πάντως αν είχα τέτοια γκόμενα, σιγά μην την έπαιρνα μαζί στο γήπεδο να μου την μπανίζουν όλα τα ληγούρια...(συμπεριλαμβανομένου και εμού)
αν η τσσκα παρει τα επιθετικα ριμπαουντ που πηρε η ταου χτες ο παναθηναικος δεν εχει καμια τυχη.
καλα οι τυποι δεν μπορουσαν να ευστοχησουν ουτε κατω απο το καλαθι
pitchfork
05-05-2007, 10:20
... σιγά μην την έπαιρνα μαζί στο γήπεδο να μου την μπανίζουν όλα τα ληγούρια...(συμπεριλαμβανομένου και εμού)
Μην κρίνεις από το σεφ και το τηγάνι.
Εμείς είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
Πέραν αυτού η συγκεκριμένη μου φαίνεται αδύνατη, δεν λέω άσχημη απλά λέω να μην τρελαινόμαστε.
@ attila βλέπω ξέρεις (και) από μπάσκετ. :thumbsup:
Ον τόπικ, χθες κοιτάζοντας το στάδιο αναρωτήθηκα πως μπορεί κάποιοι, πως είναι δυνατόν δλδ να ονειρεύονταν ορισμένοι ότι θα μπορούσαν κι εκείνοι να ήταν εκεί.
Τι δουλειά έχει ο γύφτος στο σαλόνι της βίλας στην Εκάλη?
Πόσο αταίριαστο θέαμα αλήθεια....
Κι όμως τελικά πόσο λάθος έκανα :
Ο οσφπ εκπροσωπείται στο φάιναλ φορ της Αθήνας μέσω της εφηβικής ομάδας του στο "NIKE INTERNATIONAL JUNIOR TOURNAMENT", ωστόσο, η πρεμιέρα ήταν... τραυματική. Η ομάδα του Πειραιά συνετρίβη από την Ζελέζνικ με 42-85!
freak brother
05-05-2007, 13:38
ειχα δει Nba προχθες το βραδυ :P και μου φανηκε πολυ βαρετο..
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ 8)
Raven Lord
05-05-2007, 14:11
ΠΑΛΙ ΤΕΛΙΚΟ ΡΕ ΓΜΤ?
τι θα γίνει με αυτή την ομάδα?
Moonspellheim
05-05-2007, 16:43
... σιγά μην την έπαιρνα μαζί στο γήπεδο να μου την μπανίζουν όλα τα ληγούρια...(συμπεριλαμβανομένου και εμού)
Μην κρίνεις από το σεφ και το τηγάνι.
Εμείς είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
:rofl: :rofl: :rofl:
kala pitchfork eisai apisteutos!
oti peis pitchfork, oti peis... :rofl:
gia gelia...
pitchfork
06-05-2007, 12:16
Όχι και τόσο.
42-85, 43 πόντοι, οι "άντρες" ( ? ) σας κρατούν καλά το ρεκόρ των 51 εντός έδρας.....
Ρε συ, ξέχασες να κάνεις thread και για το βόλεϋ γυναικών. Και εκεί τα πας καλά, κρίμα είναι να μην κράζεις τους υπόλοιπους και από εκεί.
pitchfork
06-05-2007, 14:21
Τώρα τη Δευτέρα στις 5.οο το απόγευμα θα περάσω από τον ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ μας, φερνουμε κάτι πουτάνες για να διασκεδάσουμε.
Απλά τα νέα του γυναικείου βόλει τα γράφουμε στο τόπικ του αντρικού, δεν λέει να γεμίζει όλο το φόρουμ με τις ξεφτίλες σας.
:)
Eίσαι τελείως καμμένος... :toilet:
Λοιπόν, άντε και καλή τύχη στον βάζελο σήμερα!
BURNIN AMBITION
06-05-2007, 17:43
ante kai to bradu sto verti e?
giati oi paixtes mas einai poiotikoi
Κανα link για να δουμε τα παιχνιδια απο τη θαλπωρη του σπιτιου μας;
Τελικός:
21:30 Panathinaikos vs. CSKA
Προτεινόμενο:
Espn: sop://sop.rojadirecta.com:3912/13249
Makaiko Sports [Ισπανικό] : sop://211.152.34.35:3912/13249
Live TV : sop://211.152.34.35:3912/19177
or sop://211.152.34.35:3912/22297
Skyturk(Toύρκικο)
mms://213.74.22.66/Supertv_skycanli Media Player(μπορεί να μη δουλέψει)
New Link: mms://d85195723.w.tis.core005.cdn.strea ... dummy=.wmv (mms://d85195723.w.tis.core005.cdn.streamfarm.net/3282azmedia.wmv?cid=59231&dummy=.wmv) Media Player (Δουλέυει)
http://www.rojadirecta.com/canal/C33.asx Χαμηλή ποιότητα-Περιμένετε λίγο να κάνει connect
http://www.rojadirecta.com/canal/center.tv.asx Υψηλή ποιότητα-Περιμένετε λίγο να κάνει connect
Magellan
06-05-2007, 21:41
arxidia den paizei tipota
:|
Το Espn δουλευει μονο και αυτο δειχνει μπαλα.
After Dark
06-05-2007, 22:28
Τον Βάζελο λέγαμε να δούμε, την Εσπανιόλ δείχνουν. :( Πάω σε διπλανή καφετέρτια, να προλάβω το τέλος.
blackbird
06-05-2007, 23:50
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
πολυ αρχιδάτο κύπελο
Mitsmann
07-05-2007, 00:12
Αγωνιστικο σκελος.
ο Παο πηρε δικαια το κυπελλο εχοντας καλυτερες λυσεις στα κρισιμα σημεια του ματς. Δικαια ειναι η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη τα τελευταια χρονια. Με την Τσσκα να ειναι η δευτερη καλυτερη ομαδα.
Μη αγωνιστικο σκελος.
Σκεφτηκα καλα να βρω ποια λεξη θα ταιριαζε. Νομιζω οτι βρηκα την καταλληλη
Γιατι γιουχαρατε τον Παπαλουκα ρε ΚΑΡΜΟΙΡΗΔΕΣ οπαδοι?
Fireknight
07-05-2007, 00:16
gratz sto vazelo , apo oti fanike to aksize .
:moutza: stous karmoirides
blackbird
07-05-2007, 00:16
εγω αν ημουν παιχτης του Παο θα του δινα να σηκωσει κι αυτοσ το κυπελο το αξιζε,ειναι τεραστιος και το κλαμα στο τελος θα μπορουσα να το συγκρινω με τα δακρυα του Γκαζα
freak brother
07-05-2007, 00:25
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Lost_In_Cooperland
07-05-2007, 00:29
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
συγχαρητήρια στα βαζελάκια, λοιπόν.
jack the ripper
07-05-2007, 00:31
Συγχαρητηρια σε ολους τους παικτες....το ματς ηταν πολυ δυσκολο...μου ειχε παει το σκατο στην καλτσα γιατι οποτε περναμε μια διαφορα οι αλλοι πεταγαν 2-3 τριποντα απο παντου(ή επαιρνε ο παπαλουκας την μπαλα και κερδιζε καλαθι και φαουλ).....
Φοβερος τελικος κατα τη γνωμη μου...Δικαια σηκωσαμε το κυπελλο...
Καθολου σωστο απο καποιους που αποδοκιμασαν τον παπαλουκα γιατι εδειξε και σημερα οτι ειναι μεγαλος παικτης
Magellan
07-05-2007, 00:33
kai den ton kratisame gia psixoula....
etsi einai
as eimaste twra emeis me ton penn kai as sikwnoun oi alloi to europaiko
jack the ripper
07-05-2007, 00:44
etsi einai
Δεν ειμαι και σιγουρος οτι αν ειχε μεινει ολα αυτα τα χρονια στον ολυμπιακο θα ειχε την ιδια εξελιξη
Raven Lord
07-05-2007, 00:46
ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΣΒΗ, ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΤΕ!
ο παπαλουκάς, αν και είναι τεράστιος παίκτης και παραλίγο να έπαιρνε το ματς μόνος του, αδικαιολόγητα προκαλούσε συνεχώς οπαδούς και τους παίκτες μας. οπότε από ποιον θα περίμενε κανείς συγκρατημένη συμπεριφορά? από τον όχλο ή έναν έμπειρο παίκτη?
Mitsmann
07-05-2007, 00:47
Καλα, αμα ηταν ελβετος π.χ. θα τον γιουχαρανε πολλοι οταν πηρε το μεταλλιο.
Magellan
07-05-2007, 00:48
etsi einai
Δεν ειμαι και σιγουρος οτι αν ειχε μεινει ολα αυτα τα χρονια στον ολυμπιακο θα ειχε την ιδια εξελιξη
ara kala kaname kai ton diwksame... :?
Καλα, αμα ηταν ελβετος π.χ. θα τον γιουχαρανε πολλοι οταν πηρε το μεταλλιο.
Επειδή ακριβώς είναι Έλληνας περιμένεις άλλη συμπεριφορά. Έλεγε τα ακατανόμαστα μέσα στο παιχνίδι.