View Full Version : 30/9 Impaled Nazarene sto Underworld
Witchkiller
08-09-2006, 12:05
Ayta einai lives kiouries kai kiourioi!!!!!!!!
O Mika kai ta kalopaida gia mia komh fora tha mamisoune to sympan olo!!!!!!!!!
Rock 'n' Roll kai agios o.......poios...??????
Me Stormtrooper eimaste eidh ekei.............
1999 KARMAGGEDON WARRIORS
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
phthoggon
08-09-2006, 12:18
Δε σ' αρέσουν οι Celtic Frost.
carheart
08-09-2006, 13:53
Έχει υπάρξει και κάποια σύγχυση με την αφίσα, καθώς δεν υπήρξε πλάνο να εμφανιστούν οι Injekting Khaos.
Όσο για τους Impaled, τους χάνω για δεύτερη φορά καθώς την επόμενη δίνω.
Το τελευταίο το ακούσατε;
Λέει τίποτα;
Raven Lord
08-09-2006, 15:02
ε, ρε και το μάθει κανάς Χριστόδουλος :P
παίζει, πλάκα πλάκα να στείλουμε mail στην εκκλησία μπας και γίνει σκηνικό να πέσει γέλιο? :twisted:
Chopped In Half
08-09-2006, 15:39
Το τελευταίο το ακούσατε;
Λέει τίποτα;
έτυχε να το ακούσω λίγο. τυπικό black/thrash/punk impaled nazarene, με τη διαφορά ότι δε θυμάμαι να είχε καν mid-tempo σημεία αυτή τη φορά. συμπαθητικό νταπαντούπα.
πάντως με φτηνό εισιτήριο ίσως πήγαινα, έχουν και κάτι perkele και rapture όσο να 'ναι!
carheart
08-09-2006, 15:45
Ε τσάμπα είναι, 15 ευρώ.
enitharmon
08-09-2006, 15:45
ρέηβεν, πρέπει να απολυθείς το συντομότερο
Witchkiller
09-09-2006, 08:46
Δε σ' αρέσουν οι Celtic Frost.
Genika de mou aresei to adefistiko metal alla afto pou kollaei sto topic?
apo to myspace ton injekting:
Thursday, September 07, 2006
About the Impaled Nazarene live show....
Injekting Khaos will not perform live with Impaled Nazarene (30/9/2006 in Athens).
Our logo/name that appears in the posters is a mistake....
episis sto site ton ravencult den anaferetai tpt. telika poioi tha paiksoun? min kouvalitho adika mono gia impaled.
Pitsadoros
16-09-2006, 18:17
to teleutaio album einai valouta opws k to proteleutaio alla tha idwthoun giati tous exw axti apo tote pou tous exasa me tous carpathian forest i poioi sto mpoutso itane de thimamai. ta up-to-date flyers pou eida simera eixane k ravencult k injecting
den ksero ti simainei VALOUTA oute psinomai idiaitera na matho,alla to teleutaio album itan theiko.
Moonspellheim
17-09-2006, 11:56
Support tha paiksoun oi Enshadowed
Pitsadoros
17-09-2006, 13:34
ga-faken-mw.
carheart
17-09-2006, 14:32
Για τους Injekting Khaos από όσο ξέρω δεν υπήρξε ποτέ σαφές πλάνο εμφάνισης στη συναυλία. Απλά το όνομα μπήκε στην αφίσα. Δεν ακύρωσαν την εμφάνιση ή κάτι τέτοιο δηλαδή.
phthoggon
17-09-2006, 16:05
Τι κάνουν δηλαδή οι τύποι, πρώτα βάζουν τα ονόματα στην αφίσα και μετά παίρνουν και κάνα τηλέφωνο τη μπάντα άμα λάχει και είναι εύκαιρη??
carheart
17-09-2006, 16:08
μην ρωτάς εμένα, από σπόντα ακούω το "midian".
phthoggon
17-09-2006, 16:13
(Τι σχέση έχει το Midian τώρα???)
carheart
17-09-2006, 16:53
νομίζω πως όχι.
Once_Emperor
21-09-2006, 12:36
Aπ' ότι ξέρω οι Ravencult θα εμφανιστούν κανονικά στο live και κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν και το νέο τους cd εκεί, το οποίο κόβεται αυτή την περιόδο. Επίσης στη θέση των Injecting θα παίξουν οι Enshadowed.
Και για όποιον αναρωτιέται πρώτα βγήκε η αφίσα και μετά το έμαθαν τα support. Μάλιστα ενώ οι Injecting είπαν ότι δεν μπορούν η αφίσα δεν άλλαξε. Ότι να 'ναι...
Kveldssanger
21-09-2006, 17:52
Εγώ λέω σε λίγο πρώτα να γίνεται η συναυλία να είμαστε σίγουροι ποιοι παίζουν και μετά να βγάζουμε τις αφίσες. Και μετά αναρωτιούνται γιατί λένε τους μπλακμεταλλάδες καθυστερημένους.
phthoggon
24-09-2006, 22:20
http://img96.imageshack.us/img96/5988/posterimpaledncn2.jpg
Tιν' τούτο το πρώτο το δυσανάγνωστο btw?
:: ENSHADOWED ::
Οι Enshadowed ξεκίνησαν το 1998 με σκοπό να δημιουργήσουν black metal νορβηγοσουιδικής σχολής. Ύστερα από μια πορεία 3,5 ετών δίνοντας αρκετά Live και κυκλοφορόντας 1 promo και 3 demo, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα album απομακρυσμένο από το ελληνικού τύπου Black metal που ακολουθούσαν οι περισσότεροι στη χώρα μας. Το ντεμπούτο λεγόταν "Messengers Of The Darkest Dawn". 8 κομμάτια υπερηχητικού black metal με επιρροές από σχήματα όπως Marduk, Dark Funeral, Mayhem, Dissection κ.α. Το 2003 οι Enshadowed κυκλοφόρησαν το δεύτερο album τους ονόματι Intensity?. Διατηρώντας το ύφος τους και συνδυάζοντας την απόλυτη Black Metal αισθητική με ένα πιο βαρύτονο κούρδισμα και με πολύ πιο δυνατό ήχο βαδίζοντας στα χνάρια των Aeternus & Behemoth. Ωστόσο η Goat Music Records κυκλοφόρησε σε μια συλλεκτική tape έκδοση τα 3 demo της μπάντας ονομάζοντας αυτή τη κυκλοφορία "Awaken The Undead" (limited 500 copies). Η γερμανική "Stronghold - Diaphora Records" θα κυκλοφορήσει, μετά το φετινό καλοκαίρι, σε ένα διπλό gatefold LP το ντεμπούτο "Messengers Of The Darkest Dawn" με bonus κομμάτια. Επίσης μετά το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει ένα full length split album (CD/LP/TAPE).
Μεταξύ των Enshadowed και των υπέρτατων Αμερικάνων blacksters Thornspawn. Το group προετοιμάζει το νέο υλικό του τα τελευταία 3 χρόνια, νότα προς νότα, με σκοπό να στήσει ένα άκρως υπερηχητικό άλμπουμ ντυμένο με την απόλυτη προπαγάνδα εναντίον της χριστιανικής θρησκείας. Πιθανά να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2007 και ο προσωρινός του τίτλος είναι "Sphygmous Omega".
phthoggon
24-09-2006, 22:50
Εκτός αν κάνεις promotion η θες να πεις κάτι άλλο εννοούσα το πρώτο από κάτω.
όχι ρε,απλά είδα το site του underworld
αυτοί που λες είναι οι ABYSSGALE και δεν έχει περαιτέρω πληροφορίες
http://www.underworldclub.gr/events/200 ... zarene.htm (http://www.underworldclub.gr/events/2006-09-30_impalednazarene.htm)
http://img96.imageshack.us/img96/5988/posterimpaledncn2.jpg
Tιν' τούτο το πρώτο το δυσανάγνωστο btw?
twra emena giati mou fainontai idia kai ta 3.
Phantom Duck
25-09-2006, 12:44
Έλα τώρα, το ρέηβενκαλτ είναι σχεδόν ευανάγνωστο.
Βασικά είναι το πρώτο με όλο και πιο τραβηγμένα τα κέρατα.
The Good Son
25-09-2006, 13:50
στη σαλονίκη, είναι σαπόρτ οι KVAZAR. Για να μην ξεχνιόμεθα. :roll:
αν μου βρει εισητήριο ο αδερφός μου θάμαι και εγώ εκεί. Δεν τους γουσταρω σε σιντί, αλλά ψήνομαι για λάιβ καφρίλα :headbang2:
phthoggon
27-09-2006, 17:56
Πρόσεξε όμως γιατί μετά παίζουν κάτι σκινάδες ε που βγάζουν άλμπουμ με τίτλους του στιλ Pro Patria Finland.
αν μου βρει εισητήριο ο αδερφός μου θάμαι και εγώ εκεί. Δεν τους γουσταρω σε σιντί, αλλά ψήνομαι για λάιβ καφρίλα :headbang2:
μεσήλικες οικολόγοι blackmetallers?
solution_AK-47
27-09-2006, 18:46
K oi Greet The Dead paizoun e! Mhn ksexniomaste! Osoi tous eidate live ti lene? (kserw oti gamane apla perimenw na to epibebaiwsete)
Πρόσεξε όμως γιατί μετά παίζουν κάτι σκινάδες ε που βγάζουν άλμπουμ με τίτλους του στιλ Pro Patria Finland.
η φασιστίλα τους καλύπτεται με τόση βαβούρα, άλλωστε είναι μια εμπειρία, όπως το να διαβάζεις τον Αγών μου για να ξέρεις περί τλίνος πρόκειται