Log in

View Full Version : Legend of the Green Dragon

07-09-2006, 12:21
Δε θυμάμαι αν υπάρχει θρεντ γι'αυτό το έπος.

Είναι κάτι σαν χιουμοριστικό web rpg, php based. Κάθε κάποιες ώρες υπάρχει μια μέρα στο παιχνίδι, σου δίνει συγκεκριμένα turns, πολεμάς, παίρνεις τα χούπια, αγοράζεις/enchantάρεις/κάνεις forge armor και weapons, ανεβαίνεις levels ως το 15 που μετά πολεμάς τον δράκο κι αν τον σκοτώσεις πέφτεις στο level 1 και ανεβαίνει το rank σου. Έχει και pk, έχει και pets, έχει ότι θέλετε.

Α ναι, είναι και πλήρως customisable. Δηλαδή προσθέτεις npcs που θες εσύ, και προσθέτεις και όσα modules θες για τις περιοχές.

Προφανώς δεν είναι το παιχνίδι που σε κολλά, αλλά όταν βαριέσαι παίζεις 2-3 μέρες(αν έχεις καμία saved), και βγαίνει χαλαρά. Ιδανικό για καταστάσεις δουλειάς/γραφείου που ο χρόνος περνάει ΑΡΓΑ.

Το έχει δει κανείς σας σε κανά server; Πόσο θα γάμαγε να έμπαινε στο ER και να σφάζαμε lvl 15 Candirus που σκάνε attack με indymedia texts και Kalkis που πολεμούν κρατώντας ατροφικές γκοθούδες;

14-09-2006, 08:59
Είστε τραγικοί. Γνωστό μεγάλο ελληνικό rpg portal το εγκατέστησε πριν λίγες μέρες, για την ώρα είναι σε τελείως δοκιμαστική φάση που προσπαθούμε να κάνουμε debug όσα modules έχουν πρόβλημα, και σιγά σιγά θα γίνει customized πλήρως.

Για info δείτε το sig.

PS: Σύντομα θα προστεθεί μάχη ενάντια σε sabbattack που θα πολεμά με Massacration vinyls! :P

dead
14-09-2006, 10:17
ean ebene sto ER, poios tha to ekane administer/maintain klp ?

14-09-2006, 10:22
Βασικά μετά το setup δεν έχει νόημα και πολύ admin να κάνεις. Απλό σε php/mysql είναι.

Τέσπα, τώρα εγώ δεν προλαβαίνω να παίζω τόσους chars σε τόσους servers. :P

Άρα όποιος θέλει πάει από τον ελληνικό και σαπίζει. Ξέρω εξέχοντα μέλη του ER είναι μέλη και σε εκείνο το forum.

Πάω να πάρω τίποτα xp.

DarkOmeN
14-09-2006, 16:05
Πόσο θα γάμαγε να έμπαινε στο ER και να σφάζαμε lvl 15 Candirus που σκάνε attack με indymedia texts και Kalkis που πολεμούν κρατώντας ατροφικές γκοθούδες;

:lol:

metamelia2
14-09-2006, 17:12
Εσύ μη γελάς. Εσύ με παρακαλείς να στα στέλνω.

sabbattack
16-09-2006, 23:00
Re dark avenger, afou sto gamhmeno to "megalo ellhniko portal" mpainoume mono emeis, enw oi monoi pou postaroun auto to kairo einai o malakas o visor kai kana do alloi...

17-09-2006, 00:19
Δεν ξέρω τι λες, εγώ ποστάρω τακτικά σε μερικά hidden sections, γι αυτό και έχω κάπου 400+ posts ενώ στο search δε βγάζει σχεδόν κανένα.

Επίσης κάνε χαρακτήρα στο lotgd. Ελπίζω ο paladin να βρει κανέναν ακόμα να χώσει, γιατί ως τώρα κάτι γνωστοί από Mud έχουν μπει και μόλις τελειώσει το βασικό τους training θα καταντήσει τελείως μονότονο το game με το clan μου.

Και είναι κρίμα δηλαδή, έχω δει servers της πούτσας με ελάχιστα mods πάνω να πιάνουν 200άρα σε chars. Τέσπα, με λίγη υπομονή ελπίζω να φτιάξει.

sabbattack
17-09-2006, 00:22
Δεν ξέρω τι λες, εγώ ποστάρω τακτικά σε μερικά hidden sections, γι αυτό και έχω κάπου 400+ posts ενώ στο search δε βγάζει σχεδόν κανένα.

WTF N00B? HIDDEN SECTIONS? Pou re? Sto mod mia fora den eisai.

04-12-2006, 14:59
Bump!

It's up again.

XOXOXOXOXOX

Έγινε p-wipe άρα όλοι ξεκινάμε από σήμερα από level 1 farmboys, άρα χωθείτε.

Κλικ στο sig μου και κάντε create χαρακτήρα.

Άντε να ανεβούμε κάτι levels να δούμε σε pvp πως θα πηγαίνει τώρα.

Α και σάμπατακ, είναι καμένα πράματα για κάτι περίεργα μερεμέτια με αρπιτζίζ με τεξτ μόνο κι άλλα.