PDA

View Full Version : No Budget Festival 25-26-27 Αυγουστου, Λαρισα

Boom!
27-08-2006, 13:41
Πηγε κανεις απο δω;

Οι Earthbound παντως ητανε γαμω. Πρωτη φορα τους εβλεπα και επαθα πλακα. Παρα το προχωρημενο της ωρας καταφεραν να ξεσηκωσουν τον κοσμο, που δυστυχως δεν πρεπει να ξεπερνουσε τα 150 ατομα. Ο τρομπετιστας μορφη! Προσκυνω.

Οι υπολοιποι μου φανηκαν απο αδιαφοροι ως ψιλοσυμπαθητικοι στην καλυτερη.

Ο τραγουδιστης των Matisse ειχε την πιο gay σκηνικη παρουσια που εχω δει ποτε.

Σημερον Rotting Christ.

Atheist
27-08-2006, 23:33
Plaka eixe mou pane.

lebowski
28-08-2006, 23:38
Δυστυχως μονο την τριτη μερα πηγα...
Με λιγα λογια λοιπον , γιατι βαριεμαι, εχουμε και λεμε:

X-VITAL:Δεν τους προλαβα

Personality Crisis: Καλη φαση.Αρκετα δυνατοι ,μου φανηκε οτι ακροβατουσαν αναμεσα σε ramones και warrior soul.Διασκευη στο psycotherapy.Παιξανε ομως παααρα πολυ ωρα με αποτελεσμα να μην μεινει χρονος για τους christ.

Inatestube: Η αποκαλυψη της βραδιας.Πρωτη φορα τους ακουγα και γουσταρα καργα!!!!!Αψογες διασκευες σε papa was a rolling stone και in a box.Eχω ηδη κατεβασει απτο site τους καποια κομματια που ειχε.Super!!!!

Fragile Vastness: Μια μπαντα που μου αρεσει πολυ στις studio δουλειες της.Live ομως ειναι ενα σκαλι πιο κατω χωρις να ηταν κακοι βεβαια.Διασκευες στα wherever i may roam και gutter bullet.Ο ντραμιστας απιστευτος γοριλας!

Rotting Christ:Οπως παντα τα σπασανε ολα!!!αψογοι για ακομα μια φορα αλλα παιξανε πολυ λιγο(βλεπε πιο πανω) :x

Ο κοσμος ηταν αρκετος , το εισητηριο φτηνο , οι μπυρες παγωμενες και γενικα πολυ καλη φαση.Μακαρι να καθιερωθει , να γουσταρουμε.

Boom!
29-08-2006, 00:47
In A Testube οντως γαματοι.

Fragile Vastness super εκτελεστικα αλλα παιχτηκαν σε φασεις πουστιες με τον ηχο τους.

Οι Rotting Christ σταθερη αξια live,ετσι και χθες ηταν γαμω, αλλα παιξανε μονο μια ωρα. Οι Earthbound το Σαββατο επαιξαν 2 encore, και οι Christ κωλωσαν να τους πουν να παιξουν παραπανω.
Επισης το Σαββατο δεν κουνηθηκε κανεις να φυγει, ενω την Κυριακη αμεσως την εκοψαν ολοι για σπιτι.
Ουστ! Φλωροι μεταλλαδες.

Shadowking
29-08-2006, 02:00
Οι X-Vital ήταν οκ, όχι το στυλ μου άλλα οκ. Ο τραγουδιάρης τους, άψογος.

Οι επόμενοι, ήτανε για μάπες. Πολλές μάπες. Τελειωμένα punk-ακια με attitude rockstar και γαμαουα και "I wanna have sex twra" και μας πρήξανε και τα 'ρχίδια κοντά ώρα.

Test Tube, απλώς γάμησαν. Πόσα πετάλια είχε στήσει ο κιθαρίστας τους; Ωραίοι και πρωτότυποι.

Fragile Vastness πάρα πολύ καλοί, μορφές drummer & κιθαρίστας. Κρίμα που τους γαμήθηκαν τα πλήχτρα. Ωραία διασκευούλα σε Savatage.

Τώρα, μεταξύ των Vastness και των Rotting Christ μεσολάβησαν διάφορα ωραία τραγελαφικά. Κάποιο πρόβλημα είχαν τα τούμπανα και μέχρι να παίξουν περιμέναμε 20'+ με καθυστηρημένους Λαρσαίους να φωνάζουνε "ΑΙΛΑΡΑ ΜΙ ΣΙ ΑΓΑΠΩ" και διάφορα άλλα τυρογαλικά. Επίσης, η γαμάτη φάση όταν προσπαθώντας να... κολλήσουν το τούμπανο άρχισε να παίζει το samplaki της εισαγωγής των christ (κάτι ψίθυροι "DOMINE SATANI κτλ")σε τελείως άκυρη φάση, οπότε πέφτει και η θεική ατάκα από φίλο "τα χει πάρει ο Σάκης και άρχισε τις Παναγίες" :P

(ο τύπος από την διοργάνωση μάρεσε που είχε τονίσει τον ιερό σκοπό του live, κάτι για τα αυτιστικά της Λάρισας. Οξύμωρο :P)

Νταξ, γαμάτοι οι RC, πολύ μικρό set, δεν ακούσαμε Εxiled Archangels μορφή ο Σάκης. Γαμάτες φάσεις, Archon,King Of A Stellar War,Sign Of Evil Existence, Transform All Suffering Into Plagues κτλ

Κρίμα πάντως που δεν έκατσε encore, αλλά που αφού σηκωθήκαν όλοι και φύγανε...

Μετά σουβλάκια, μπύρες και λιώσιμο σε λαρισαικό νετ-γκαιφέ μέχρι να πάρουμε το πρώτο πρωινό για την άλλη την κωλόπολη, τον Βόλο και να την πέσουμε.

Ωραία ήτανε.

Atheist
29-08-2006, 02:31
kana gkomenaki?

(erwthsh pagida)

Shadowking
29-08-2006, 02:37
O Σατανάς.

Atheist
29-08-2006, 02:40
o malliwras.

Shadowking
29-08-2006, 10:47
Εϊχε κλείσει όταν τέλειωσε το λαιβ. Τον τιμήσαμε στο πήγαινε.