View Full Version : Καμιά συμβουλή για ADSL Connection
Roswell47
14-08-2006, 11:17
Θα διακόψω την Vivodi ADSL που έχω επειδή δεν είμαι ικανοποιημένος από τις ταχύτητες...Σκέφτομαι να βάλω το onDSL Kit του OTE με ταχύτητα 1024kbps. Συμφέρει λέτε; Αν όχι τι άλλο προτείνετε;
When Black Roses Bloom
14-08-2006, 11:39
Pshsou. Egw 8a to kanw. Basika,pali kala pou mou to 8umhses na steilw fax na diakopsw thn Vivodi. Kai fusika oi taxuthtes ths OTENet einai polu kaluteres....
Roswell47
14-08-2006, 11:45
Pshsou. Egw 8a to kanw. Basika,pali kala pou mou to 8umhses na steilw fax na diakopsw thn Vivodi. Kai fusika oi taxuthtes ths OTENet einai polu kaluteres....
Egw esteila to sygekrimeno fax prin 10 lepta...Ase re ta zwa, me 512/128 katevazw me 35kbps k anevazw me 6-7kbps!
When Black Roses Bloom
14-08-2006, 12:18
Heheh, ki egw molis to esteila. Ekana kai aithsh gia to kainourio thlefwno kai se merikes meres 8a er8oun na to baloun kai egw na balw thn 1000ara.
Roswell47
14-08-2006, 12:35
Heheh, ki egw molis to esteila. Ekana kai aithsh gia to kainourio thlefwno kai se merikes meres 8a er8oun na to baloun kai egw na balw thn 1000ara.
^^ Gnwrizeis oti an thn agoraseis mexri 20 tou mhna plhrwnwneis 26 euro, enanti 43 to mhna...kalh prosfora gi auto thn epeleksa bsk...an thn baleis nwritera apo emena pes pws einai. ok?
TheHeartcollector
14-08-2006, 12:39
Kala pou to anaferate, skeftomouna na kano aitisi na valo vivodi aftes tis meres. otenet h HOL loipon?
SpiritCrusher
14-08-2006, 12:42
Από όσο ξέρω (χωρίς να έχω βάλει ποτέ) η HOL δεν είναι και ότι καλύτερο.
Forthnet ρε αιδοία :dfinger:
Once_Emperor
14-08-2006, 13:04
Μια που το έφερε η κουβέντα, ξέρετε αν καμιά εταιρεία έχει προγράμματα μόνο για σύνδεση ( όχι in-a-box πακέτα που περιλαμβάνουν και τα πάγια π.χ. ) γιατί ψάχνω αλλά δεν βρίσκω τίποτα (Vivondi δεν θέλω). O λόγος που δεν θέλω πακέτο είναι ότι τόσο καιρό έχω δική μου γραμμή και απλά έπαιρνα συνδέσεις. Αν τώρα αποφασίσω να αλλάξω θα πρέπει να καταργήσω τη γραμμή μου και να περιμένω για καινούρια, κάτι που θα πάρει πολύ καιρό καθώς το κέντρο στο οποίο βρίσκομαι δεν έχει ελεύθερα ports. Πείτε καμιά ιδέα...
Μια που το έφερε η κουβέντα, ξέρετε αν καμιά εταιρεία έχει προγράμματα μόνο για σύνδεση ( όχι in-a-box πακέτα που περιλαμβάνουν και τα πάγια π.χ. ) γιατί ψάχνω αλλά δεν βρίσκω τίποτα (Vivondi δεν θέλω). O λόγος που δεν θέλω πακέτο είναι ότι τόσο καιρό έχω δική μου γραμμή και απλά έπαιρνα συνδέσεις. Αν τώρα αποφασίσω να αλλάξω θα πρέπει να καταργήσω τη γραμμή μου και να περιμένω για καινούρια, κάτι που θα πάρει πολύ καιρό καθώς το κέντρο στο οποίο βρίσκομαι δεν έχει ελεύθερα ports. Πείτε καμιά ιδέα...
Οι προσφορές της forthnet δεν σου κάνουν;
http://www.forthnet.gr/templates/corpor ... c=10007885 (http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007885)
Έπεσαν και οι τιμές της απ' ότι βλέπω.
epishs olo auto to omorfo paketaki pou akouei sto onoma ola plhrwmena de kserw,de mou ka8ete kala...olo kai kati 8a plhrwneis ston logariasmo tou ote,right?
Roswell47
14-08-2006, 13:36
Δεν ξέρω τι θα κάνετε, πάντως την Vivodi αποφύγετέ την...
Once_Emperor
14-08-2006, 14:05
Οι προσφορές της forthnet δεν σου κάνουν;
http://www.forthnet.gr/templates/corpor ... c=10007885 (http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007885)
Έπεσαν και οι τιμές της απ' ότι βλέπω.
Χμ ενδιαφέρον...
Καπως έτσι θα τη βγάλω όπως φαίνεται. 3(+3 δώρο )100 ευρά καλά είναι. Παρόλα αυτά, κουβέντα να γίνεται, έχει κανείς φοιτητικό? Δηλαδή τα πακέτα δίοδος αξίζουν? Φήμες λένε ότι όλες η συνδέσεις περνάνε από σέρβερ της ETEΠ και με αγχώνει κάπως. Κανείς που να ξέρει τπτ παραπάνω?
P.S: Δεδομένου ότι εχω 512 γραμμή και ο οτέ έχει πει ότι θα 2πλασιάσει το εύρος των γραμμών αξίζει να πάρω 1024 σύνδεση ή θα μείνω με το ./. στο χέρι? Ξέρετε αν όντως θα γίνει η αλλαγή στις γραμμές?
Ingolemo
14-08-2006, 14:51
Δεν ξέρω τι θα κάνετε, πάντως την Vivodi αποφύγετέ την...
Egw pantws exw vivodi (apo kombo vivodi) edw kai 2 xronia kai eimai apoluta eyxaristhmenos. Me 1024 katevazw me 110-115, kai otan eixa 384 (edit meta apo quote tou cloud:P) katevaza me 40-48.
Apla gia tis taxythtes paizei kai o kombos pou eisai, na mhn einai uperfortwmenos klp.
Apo ping epishs apsoga.
Aaanyway, ama thes na allakseis des kai hol pou exei se diafores perioxes pilotiko programma gia adsl2, 2-4 mbit grammes pamfthna, an kai den kserw an tha xei kala ping.
P.S: Δεδομένου ότι εχω 512 γραμμή και ο οτέ έχει πει ότι θα 2πλασιάσει το εύρος των γραμμών αξίζει να πάρω 1024 σύνδεση ή θα μείνω με το ./. στο χέρι? Ξέρετε αν όντως θα γίνει η αλλαγή στις γραμμές?
Αυτό υποτίθεται πως θα γίνει τον Σεπτέμβρη αν και δεν θα είναι παράξενο αν το καθυστερήσουν. Απο τη στιγμή όμως που ήδη έχει εφαρμοστεί πιλοτικά αυτός ο διπλασιασμός σε αρκετές περιοχές της Αθήνας, το πιθανότερο είναι πως θα γίνει κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. Πάρε τηλέφωνο τον ΟΤΕ και τον ISP σου για περισσότερα. Στη θέση σου δεν θα αναβάθμιζα πάντως αυτήν την εποχή, εκτός αν έχεις πραγματικά ανάγκη μεγαλύτερες ταχύτητες φυσικά.
Ingolemo, 40-48 με 512 δεν είναι και πολύ καλά ε, όταν με 384 κατεβάζεις με 42.
Έχει αλλάξει τπτ με τη vivodi τελευταία και την θάβετε όλοι;
Roswell47
16-08-2006, 12:26
gamw to kerato tous...phga na agorasw to kit kai mou eipan na perasw me8aurio. . .
epishs olo auto to omorfo paketaki pou akouei sto onoma ola plhrwmena de kserw,de mou ka8ete kala...olo kai kati 8a plhrwneis ston logariasmo tou ote,right?
Τίποτα παραπάνω. Απολύτως τίποτα. Απλά παίρνεις το modemάκι του πέους που μπουκώνει με ελάχιστα connections δίνοντας απίστευτα pings αν έχεις πχ καμπόσα torrents να παίζουν(και όχι απαραίτητα να σου τρώνε το download/upload).
Α ναι, για πείτε και περίπου τι παίζει με το διπλασιασμό των γραμμών. Το έχω ακούσει κι εγώ γενικά, αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ πολύ.
DarkOmeN
17-08-2006, 03:17
Μια σύνδεση 1024 μέσω ΟΤΕ πόσο πάει το μήνα?
Πόσο είναι τα τέλη ενεργοποίησης?
Και τι μόντεμ να αγοράσω?
Εγω έπαθα το εξής:Ήμανε στο Ηράκλειο και πάω στην Βιβόντι να βάλω ADSL με το πρόγραμα ΔΙΟΔΟΣ.Η πλήρως ενημερωμένη υπάλληλος έκανε 70 τηλεφωνήματα μπας και με εξυπηρετήσει.Τεσπα συμπληρώνω κάτι χαρτιά και φεύγω για να πάω στην τράπεζα να καταβάλω τα λεφτά.Ένα μήνα μετά παίρνω τηλ να δω τι έγινε,και η, κατα τα άλλα συμπαθέστατη ,υπάλληλος μου λέει ότι το πρόγραμα
ΔΙΟΔΟΣ δεν εφαρμόζεται στο Ηράκλειο Κρήτης.Φαντάζεστε την απογοήτευση.
SpiritCrusher
17-08-2006, 13:52
Ίσως θα ήταν καλύτερα να το έβαζα στο οφφ-τοπικ αλλά οκ.
Η FORTHnet ανακοίνωσε πως με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης ταχύτητας σε όλους τους τύπους πρόσβασης ADSL από την πλευρά του ΟΤΕ, θα προχωρήσει σε διπλασιασμό της ταχύτητας των FORTHnet ADSL συνδρομών*, χωρίς επιπλέον κόστος για τους χρήστες.
Επίσης, έκανε γνωστό πως η χωρητικότητα διασύνδεσης της εταιρείας με το διεθνές Internet θα ξεπεράσει τα 3 Gbps μέσα στον Αύγουστο, ενώ υπάρχει ήδη συγκεκριμένο πλάνο για περαιτέρω αναβαθμίσεις με στόχο μέσα στους επόμενους μήνες να ξεπεράσει τα 4 Gbps.
* Αφορά τα προϊόντα/υπηρεσίες FORTHnet ADSL 1Bill, FORTHnet Fast Internet ADSL, ADSL in a Box, ADSL in a box Plus, FORTHnet Small Office ADSL
Αυτά είναι.
Roswell47
17-08-2006, 14:05
Na ypo8esw oti kai gia tis syndeseis tou OTE 8a isxyei auto...?
SpiritCrusher
17-08-2006, 14:18
Na ypo8esw oti kai gia tis syndeseis tou OTE 8a isxyei auto...?
Ε;
Ο ΟΤΕ έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό την αναβάθμιση των γραμμών (διπλασιασμός της χωρητικότητας της γραμμής σου από Σεπτέμβρη). Κάποιες περιοχές που ανήκουν στο πιλοτικό πρόγραμμα έχουν αναβαθμιστεί ήδη.
Για την περίπτωση που με τις συνδέσεις του ΟΤΕ εννοείς την ΟΤΕnet (λέμε τώρα) η απάντηση είναι όχι.
ΕΝΤΙΝΤ: Α ναι, ο διπλασιασμός δεν ισχύει για την προσφορά του ADSL in a box 1024 με 25ε/ μήνα ενώ επίσης:
όλοι εσείς που αποκτήσατε "ADSL in a Box" και "ADSL in a Box Plus" την 1/6/06 και επωφεληθήκατε από την εκπληκτική προσφορά «ADSL in a box στα 512Κ μόνο από 117€ για 12 μήνες όλα πληρωμένα!», θα κερδίσετε ακόμα περισσότερο καθώς θα δείτε την ταχύτητα της σύνδεσή σας να αυξάνεται στα 768Κ, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση
κάτι που δεν είναι διπλασιασμός, αλλά οκ.
Roswell47
18-08-2006, 00:40
Ouf-egw 8a parw onDSL kit, opote no prob mi amigos
Ίσως θα ήταν καλύτερα να το έβαζα στο οφφ-τοπικ αλλά οκ.
Η FORTHnet ανακοίνωσε πως με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης ταχύτητας σε όλους τους τύπους πρόσβασης ADSL από την πλευρά του ΟΤΕ, θα προχωρήσει σε διπλασιασμό της ταχύτητας των FORTHnet ADSL συνδρομών*, χωρίς επιπλέον κόστος για τους χρήστες.
Επίσης, έκανε γνωστό πως η χωρητικότητα διασύνδεσης της εταιρείας με το διεθνές Internet θα ξεπεράσει τα 3 Gbps μέσα στον Αύγουστο, ενώ υπάρχει ήδη συγκεκριμένο πλάνο για περαιτέρω αναβαθμίσεις με στόχο μέσα στους επόμενους μήνες να ξεπεράσει τα 4 Gbps.
* Αφορά τα προϊόντα/υπηρεσίες FORTHnet ADSL 1Bill, FORTHnet Fast Internet ADSL, ADSL in a Box, ADSL in a box Plus, FORTHnet Small Office ADSL
Αυτά είναι.
αυτό είδα πριν λίγο κ :τατσντ:.
Roswell47
21-08-2006, 13:17
http://img.photobucket.com/albums/v736/Luminoth/1mbps.jpg
Dr. Death
21-08-2006, 14:49
παρακαλα να μην εχεις κανα προβλημα και ειναι σαββατο.
Roswell47
26-08-2006, 02:08
When_Black_Roses_Bloom ti ekanes telika?
"Η προσφορά συνεχίζεται! Για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μόνο για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 9/09/2006 το OTENET OnDSL Kit και το OTENET OnDSL Kit Wireless με ταχύτητα 2048kbps...στην τιμή των €26 το μήνα!"
http://corporate.otenet.gr/portal/porta ... oview=9473 (http://corporate.otenet.gr/portal/portal/media-type/html/user/anon/js_panename/individualsoffersinternet?action=portlets.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=9473)
hol 1024 gia 12 mhnes me 250 euro...
malakia kaname?
DarkOmeN
13-09-2006, 23:31
Τελικά πήρα onDsl kit στα 1024!
Βέβαια όλα πάνε σκατά.Έστειλα τα απαραίτητα χαρτιά με φαξ στις 28 αυγούστου.Δεν πήγανε ποτε.Τα ξαναέστειλα στις 31 και πήγανε.Πέρασαν 9 μέρες και πήρα να δω τι γίνεται.Με ενημέρωσαν οτι δεν μπορούσαν να διαβάσουν το σιριαλ ναμπερ και τους το ξαναέδωσα.Οπότε 3 μέρες μετά τους ξαναπήρα και μου είπαν οτι καμία αλλαγή δεν έχει γίνει και οτι το πρόβλημα παραμένει.Τους ξαναέδωσα το σιριαλ.Έτσι μου είπαν να τους πάρω πάλι αύριο.
Είμαι βαθύτατα ξενερωμένος. :?
"Ναι? ΟΤΕΝΕΤ εκεί? Τι αίσχη είναι αυτά; Μα καλά, για μαλάκες ψάχνεται και μας κοροϊδεύετε; Τόσες μέρες περιμένω και με έχετε γράψει κανονικά. Αλλά δε φταίει κανάς άλλος, εγώ φταίω που δεν άκουγα τον ΧΨΖ Μπάμπη και δεν πήρα Forthnet. Αηδία καταντήσατε."
Τη γενική ιδέα την παίρνεις. Μπινελικώνεις λίγο παραπάνω κατά προτίμηση, και σε φτιάχνουν γρήγορα. Επίσης αν έχεις ενεργοποιημένη γραμμή(ανάβει το λαμπάκι στο modem), ΑΠΑΙΤΗΣΕ demo σύνδεση μέχρι να σου ετοιμάσουν τη δικιά σου. Γιατί αηδία καταντά.
Εγώ τα είχα πει αυτά, και μου κάναν activate το account όσο τους μίλαγα στο τηλέφωνο.
τα προπληρωμένα πακέτα δε λένε,σε περίπτωση που πέσουν οι τιμές παίρνεις τ'αρχιδια τους μέχρι να λήξει το πακέτο
οποτε αοριστου και ξενοιάζεις
DarkOmeN
14-09-2006, 16:02
"Ναι? ΟΤΕΝΕΤ εκεί? Τι αίσχη είναι αυτά; Μα καλά, για μαλάκες ψάχνεται και μας κοροϊδεύετε; Τόσες μέρες περιμένω και με έχετε γράψει κανονικά. Αλλά δε φταίει κανάς άλλος, εγώ φταίω που δεν άκουγα τον ΧΨΖ Μπάμπη και δεν πήρα Forthnet. Αηδία καταντήσατε."
Τη γενική ιδέα την παίρνεις. Μπινελικώνεις λίγο παραπάνω κατά προτίμηση, και σε φτιάχνουν γρήγορα. Επίσης αν έχεις ενεργοποιημένη γραμμή(ανάβει το λαμπάκι στο modem), ΑΠΑΙΤΗΣΕ demo σύνδεση μέχρι να σου ετοιμάσουν τη δικιά σου. Γιατί αηδία καταντά.
Εγώ τα είχα πει αυτά, και μου κάναν activate το account όσο τους μίλαγα στο τηλέφωνο.
Ναι όντως.Αυτη είναι κλασική ΟΤΕδικη μέθοδος! :)
Αν δω οτι αργούν θα ζητήσω κάποιον υπεύθυνο και θα πέσει το μπινελίκωμα. Δεν μου πάει η καρδιά να ξεχέσω τους καημένους στο τηλεφωνικό κέντρο! :)
eleventh guardian
16-09-2006, 14:36
Τελικά πήρα onDsl kit στα 1024!
Το ίδιο κι εγώ πριν καμιά δεκαριά μέρες. Τα χαρτιά φτάσανε γρήγορα, αλλά έκτοτε δεν έχω ειδοποίηση για ενεργοποίηση κ.λπ. Ελπίζω από Δευτέρα...
Το πρόβλημα είναι ότι από χθες που έκανα την εγκατάσταση του OnDSL modem δεν μου ανοίγει ο Internet Explorer. Δεν ξέρω δηλαδή αν φταίει το modem, αλλά με το που κάνω κλικ στο εικονίδιο, μου βγάζει μήνυμα ότι ένα πρόσθετο (google toolbar αν θυμάμαι καλά) δημιουργεί πρόβλημα και ο explorer πρέπει να κλείσει.
Επειδή είμαι λίγο άσχετος μ' αυτά, τι κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση; Γιατί ούτε ενημέρωση του ActiveX μπορούσα να κάνω (κάτι τέτοιο τέλος πάντων βρήκα στις βοήθειες ότι έπρεπε να κάνω) ούτε η απενεργοποίηση του πρόσθετου βοήθησε.
to modem gia onDSL (Sagem F@st 800) ine apla gia petama
Το πρόβλημα είναι ότι από χθες που έκανα την εγκατάσταση του OnDSL modem δεν μου ανοίγει ο Internet Explorer. Δεν ξέρω δηλαδή αν φταίει το modem, αλλά με το που κάνω κλικ στο εικονίδιο, μου βγάζει μήνυμα ότι ένα πρόσθετο (google toolbar αν θυμάμαι καλά) δημιουργεί πρόβλημα και ο explorer πρέπει να κλείσει.
Επειδή είμαι λίγο άσχετος μ' αυτά, τι κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση; Γιατί ούτε ενημέρωση του ActiveX μπορούσα να κάνω (κάτι τέτοιο τέλος πάντων βρήκα στις βοήθειες ότι έπρεπε να κάνω) ούτε η απενεργοποίηση του πρόσθετου βοήθησε.
Απεγκατέστησε το Google Toolbar και καλύτερα θα ήταν να αρχίσεις να χρησιμοποιείς κάποιον σοβαρό browser.
Επίσης μήπως τρέχεις τίποτα windows 9x;
eleventh guardian
16-09-2006, 17:02
Windows 9x δεν έχω. Θα κοιτάξω αυτό που λες με την απεγκατάσταση του Google toolbar, thanks.
DarkOmeN
16-09-2006, 17:08
Σοβάρα?Το φοβόμουν αυτό!
Για άλλη μια φορά μίλησα με την Otenet ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ.
Πάει μια βδομάδα που γίνεται αυτο το πράγμα.Αν την Δευτέρα,που μου είπαν να ξαναπάρω τηλ, δεν έχει γίνει τίποτα χέζω τον ΟΤΕ και το ακυρώνω.Καλύτερα χωρις ADSL παρά να με περνάνε για μαλάκα. :evil:
@eleventh guardian: Κάνε ανινστολ το Google toolbar και για να είσαι σίγουρος, πάρε ενα τηλ στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεσαι! Και εγώ νόμιζα ότι ολα πήγαιναν καλά επι 10 μέρες και δες τι έγινε..
Σοβάρα?Το φοβόμουν αυτό!
Όλα τα USB modems είναι γτπ. Καλύτερα να δώσεις λίγα παραπάνω και να πάρεις ένα ρουτεράκι.
DarkOmeN
16-09-2006, 17:25
:(
me athlio crypto usb modem.
DarkOmeN
16-09-2006, 17:38
Γιου πανκ! :D
Ingolemo
16-09-2006, 20:52
Iskra to athlio paei mallon sto oti mpoukwnoun/kolane me sxetika liges sundeseis (px emule h torrents) kai oti exoun psiloathlia pings (eidika me liges sundeseis parapanw).
Alla vevaia den einai OLA ta usb modems gtp, apla shnythws isxuei to pairneis oti plhrwneis.
xm to ennoousa oti einai athlio. parolauta tin kanei mia xara ti douleia tou.
Darkling
17-09-2006, 03:43
Το Σατζεμ Φαστ 800 σας γαμαει ανηλεως.
eleventh guardian
18-09-2006, 15:22
@eleventh guardian: Κάνε ανινστολ το Google toolbar και για να είσαι σίγουρος, πάρε ενα τηλ στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεσαι! Και εγώ νόμιζα ότι ολα πήγαιναν καλά επι 10 μέρες και δες τι έγινε..
Χα, τελικά με ειδοποίησαν σήμερα το πρωί ότι ενεργοποιήθηκε η σύνδεση. Βέβαια μου είπαν ότι έστειλαν και κάποιες συμπληρωματικές οδηγίες στο email, τις οποίες δεν τις βρήκα (ελπίζω να μην παίχτηκε μαλακία). Για να δούμε...
λογικά σου έστειλαν οδηγίες για portforwarding(απαραίτητη διαδικασία για να τρέξεις σωστά τα p2p),αν κολλήσεις πουθενά τσέκαρε εδώ http://www.portforward.com
Μα δεν χρειάζεται port forwarding το Sagem 800, με UPnP δουλεύει.
ε δε το ξέρω το συγκεκριμένο το modem,απλά συνήθως συμπληρωματικές οδηγίες στέλνουν για αυτό οι εταιρίες αποσο έχω δει από φίλους κτλ και από προσωπική εμπειρία με το speedtouch
i hellas on line anaba8mizei mesa sti vdomada tis 1024 se 2048 stin timh twn 512 ..
perimenontas na lixei i apergia toy ote
eleventh guardian
19-09-2006, 15:14
Κι έλεγα δεν μπορεί όλοι να 'χουν προβλήματα με την ΟΤΕΝΕΤ και σε μένα όλα να έγιναν όπως πρέπει.
Χθες το μεσημέρι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι η σύνδεση ενεργοποιήθηκε. Μου έδωσαν username, password και τα συναφή. Είχα κάνει την εγκατάσταση του modem από την Κυριακή χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και περίμενα εναγωνίως να γυρίσω από τη δουλειά για να δουλέψω το σύστημα.
Γυρίζω σπίτι όλο χαρά, συνδέω τα εξαρτήματα, βάζω τους κωδικούς που μου είχαν δώσει, αλλά... "Σφάλμα 721 - Ο απομακρυσμένος υπολογιστής δεν αποκρίνεται" και λοιπές παπαριές.
Παίρνω τηλέφωνο σήμερα το πρωί, τους λέω ότι έχω κάνει τα πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ. Απάντηση: «Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την τηλεφωνική γραμμή ή το μόντεμ να είναι ελαττωματικό. Θα αναφέρουμε το πρόβλημα και θα σας ενημερώσουμε».
Οh mon Dieu, θα τρελαθώ...
που πήρες τηλ ρε c?δεν έχουνε απεργία?εμενα στο 134 δεν απαντούσε κανεις
eleventh guardian
19-09-2006, 15:50
Απεργία :?:
Στο 801-11-35 555 πήρα και τους βρήκα κανονικά. Τώρα, πότε θα εξυπηρετηθώ είναι άλλη ιστορία.
απεργία του οτε
134 πήρα βασικά,θα δοκιμάσω later αυτό που λες
Απεργία :?:
Στο 801-11-35 555 πήρα και τους βρήκα κανονικά. Τώρα, πότε θα εξυπηρετηθώ είναι άλλη ιστορία.
gamw ta spitia tous....
DarkOmeN
19-09-2006, 16:23
Βασικά ο ΟΤΕ έχει απεργία.Ή Οτενετ λειτουργεί κανονικά.
SpiritCrusher
19-09-2006, 16:29
Βασικά ο ΟΤΕ έχει απεργία.Ή Οτενετ λειτουργεί κανονικά.
Γαμώ το κερατό τους δεν θα μου κάνουν ποτέ το διπλασιασμό της γραμμής.
den eisai o monos,polloi perimenoume akoooomaaa
SpiritCrusher
19-09-2006, 16:38
Η μαλακία είναι πως όλες οι γύρω περιοχές έχουν διπλασιαστεί από 28/8, μόνο εμείς έχουμε μαλάκα τεχνικό που όλη μέρα ξύνει τα καμπανέλια του.
Α ναι, και
http://www.oteshop.gr/adslupgrade_popup.asp
Αριθμός τηλεφώνου: 210465....
Στην περιοχή σας δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση ADSL ταχύτητας.
Τελευταία ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 12/9/2006
Επόμενη ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 19/9/2006
σώπα ρε...
:P
τελοσπάντων και στις δικες μου γύρο περιοχές (νίκαια,κορυδαλλό κτλ) εχουν αναβαθμίσει αλλα εμείς ακόμα περιμένουμε...
Tonosalata
28-09-2006, 17:54
exei na pei kaneis kana arnitiko sxolio gia forthnet? an nai miliste
TWRA.
nai twra.
metamelia2
28-09-2006, 19:30
H Forthnet είναι τεκνατζού
Amnesiac.
29-09-2006, 16:52
xixi simera diplasiastike i taxytita tis syndesis mou :)
Neue regel
29-09-2006, 17:59
Emena exei liksei h trimini dsl tis Vivodi edw kai kana dyo vdomades kai akoma ola koble.
Ayta einai.
Kveldssanger
29-09-2006, 18:53
Χμ, αν δεν διακοψεις θα σου σκασει λογαριασμος (βασικα ήδη θα σου σκάσει γι' αυτό το μήνα ε). Αυτό σε περίπτωση που νόμιζες ότι έχεις τσαμπα ιντερνετ.
Neue regel
29-09-2006, 19:07
Αν είναι με χρονοχρέωση, no prob, δεν εχω κατεβάσει πολυ πράμα lately. ;p
Lέω να κάνω κουμάντα με Hellas. 2MBits/s για 512-ρα λέμε ε?
Kveldssanger
29-09-2006, 19:13
Δεν είναι χρονοχρεωση. Αορίστου με πάγιο είναι.
Neue regel
29-09-2006, 21:01
Είδα (http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=371) και κάτι Vivodi πάγια/month 512-ρας static άοριστου. Tπτ φτηνό πιο around/
Ithilmir
30-09-2006, 00:52
static??? θες να στήσεις κανά server?
επίσης , vivodi εκεί που χε καλύτερες τιμές με διαφορά , τώρα με τις αναβαθμίσεις των άλλων έχει μείνει πίσω. Άντε κάντε καμιά αναβάθμιση κιαποδώ :P:P
auto erxomoun na rwthsw,ti to 8es to static?perissotera arnhtika 8a exeis
Neue regel
30-09-2006, 14:01
Ωραία έφυγα για dynamic. Αλλά και πάλι ADSLaccess+Dynamic για 512-ρα vivodi -> 31 eu./month είναι πολλά.
Θα δω και τα πακετάκια απο Η.Ο.L.
H μούφα είναι ότι αν αλλάξω παροχέα θα περιμένω πάλι κανα μήνα για ενεργοποίηση..
jack the ripper
04-10-2006, 14:01
Εμενα αυριο πρωι ερχεται το συνεργειο να μου βαλει γραμμη(μετα απο ενα μηνα :x ) και εχασα την προσφορα της forhnet με 25 αν μηνα για 2048.....Παιζει καμια παρομοια προσφορα τωρα???Η vivodi εχει τιποτα(και αν επιλεξω vivodi θα πρεπει να ανηκω στο δικο της δικτυο???)
έχει κανεις αοριστου οτενετ 2mb?και αν ναι τι ακριβώς πληρώνει το 2μηνo?
Parasight
14-11-2006, 10:24
26euro
Μάλλον το μήνα, όχι το δίμηνο ε;
SpiritCrusher
14-11-2006, 16:04
Βάλε και το πάγιο του ΟΤΕ μέσα και φτάνεις 50-60 ευρώ το μήνα
26euro
Μάλλον το μήνα, όχι το δίμηνο ε;
swsta!
MastodontoideaPliokenous
22-11-2006, 07:58
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!
Λυπούμαστε αλλά προσωρινά δεν υπάρχει διαθέσιμη ADSL πρόσβαση στην περιοχή σας.
gnorizete kaneis ti paizei kai se poses meres tha yparxei diathesimi thira?
einai analoga tin perioxi or sth?
Dr. Death
22-11-2006, 09:34
ειναι αναλογα με τα κεφια
MastodontoideaPliokenous
22-11-2006, 09:43
gamimenos otes :(
solution_AK-47
22-11-2006, 14:22
gamimenos otes
Pou eisai su re?
MastodontoideaPliokenous