PDA

View Full Version : Blind Guardian - A Twist In The Myth

Kveldssanger
11-08-2006, 01:05
Blind Guardian - A Twist In The Myth
©2006 Nuclear Blast

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.353.cover.jpg

01. This Will Never End
02. Otherland
03. Turn The Page
04. Fly
05. Carry The Blessed Home
06. Another Stranger Me
07. Straight Through The Mirror
08. Lionheart
09. Skalds And Shadows
10. The Edge
11. The New Order

Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=353)

Nodoordonotthereisnotry
11-08-2006, 01:39
Δεν είμαι ικανοποιημένος με την κριτική.

Καταρχήν, το album δε βγήκε ακόμα, οπότε υποθέτω πως έχετε ακούσει την promo έκδοσή του με τα voice overs. Τα έμπειρα αυτιά σας όμως ξεπερνούν αυτό το δυσάρεστο εμπόδιο & το δέχομαι αυτό.

Αοριστίες όμως του τύπου: κακή παραγωγή, μίξη των τριών τελευταίων (όταν άλλοι ακούνε μέχρι και Follow the Blind επιρροές, συνεπώς κάντε τις τέσσερις αν γουστάρετε :twisted: ) δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Υποτίθεται μια μερίδα( σημαντική ή όχι) είχε πρόβλημα με την παραγωγή του A Night At The Opera. Σε μερικούς άρεσε, σε άλλους όχι. Οι βάρδοι λάβαν το μήνυμα και κάναν μια μεταστροφή όσον αφορά την παραγωγή. Ε δεν μπορεί ακόμα να μην ικανοποιεί τους οπαδούς(και μη) αυτή η προσπάθειά τους. Ένα άλλο στοιχείο που λείπει από την κριτική είναι η ανάλυση του κάθε τραγουδιού ή τελοσπάντων μία μικρή αναφορά στο καθένα. Επιπλέον, για τους στίχους ( που για μένα παίζουν σοβαρό ρόλο- με το ANATO να έχει τους δυνατότερους στίχους) δεν είπατε τίποτα. Και το καταλαβαίνω και αυτό γιατί το να προσπαθείς να καταλάβεις τον Hansi με όλη τη φασαρία δεν είναι και το πιο εύκολο πράμα.

Και ολοκληρώνω με το εξής: Το ANATO καθιερώθηκε μετά από πολλές(έως πάρα πολλές) ακροάσεις. Γιατί το A Τwist In The Myth να παραστρατεί από αυτή την "παράδοση"; Προσωπικά μετά από όχι αρκετές ακροάσεις έχω πετύχει τον ευατό μου να σιγοτραγουδάει σε ανύποπτους χρόνους στίχους του νέου album. Η μεγαλύτερη επιφύλαξή μου που διατηρώ για το album είναι οι στίχοι . Το Fly δεν με ικανοποίησε ιδιαίτερα, ούτε και το Skalds And Shadows( έχω αγοράσει το single)..αλλά nevertheless είναι guardian και είναι singable(αν είναι καν δόκιμος όρος). Σίγουρα,όμως, ικανοποιούν τον ακροατή από άποψη μελωδίας/οργάνων/φωνητικών.

Γι'αυτό πιστεύω πως ίσως θα έπρεπε να περιμένετε για το album, να διαβάσετε τους στίχους, να το ακούσετε αρκετούτσικες φορές (αν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας,βέβαια, so be it & κανείς δε θα σας κατηγορήσει) και να αποφύγετε και αυτήν την άκρως ενοχλητική γερμανική φωνή "you are listening to the new blind guardian cd - a twist in the myth ".

Αυτά. Αν δεν το πήρατε χαμπάρι , είμαι fanboys.

Kveldssanger
11-08-2006, 01:50
1ον Sorry, αλλά το ANATO ΔΕΝ καθιερώθηκε. Παραμένει το μόνο ίσως album τους που οι μισοί (και βάλε) που το χουν ακούσει το θεωρούν χάλια (count me in, αλλά οκει, η γνώμη μου δεν πολυμετράει).
2ον Ποιους στίχους? Για τους Blind Guardian μιλάμε.

Κατά τ΄αλλα δεν εχω ακούσει το album, δεν ξέρω αν συμφωνώ με την κριτική του lost και δεν ξέρω αν θα το ακούσω κιολας. Αλλά νταξ, μην το παρακάνουμε. Επίσης, προφανώς και δεν γινόταν να περιμένουμε κάνα τρίμηνο για να κυκλοφορήσει το album, να το ακούσει αυτός που το γραφε καμιά 11224354545 φορές και να μάθει τους στίχους απέξω. Νοου οφενς ε.

Επίσης τα voice overs πρέπει να ψοφήσουν.

FIXXXER
11-08-2006, 02:30
Βασικα το ΑΝΑΤΟ ειναι παααααρα πολυ καλος δισκος και εχει κομματαρες μεσα, απλα δεν ειναι ΝΙΜΕ, ουτε ΙΦΤΟΣ και ουτε θα γινει ποτε, οπως δε θα γινει και το καινουριο ποτε. Κι αυτο συμβαινει γιατι οταν μια μπαντα απο την πρωτη στιγμη που δημιουργηθηκε κινειται στα ιδια μουσικα πλαισια (εξελισσοντας βεβαια τον ηχο της και το παιξιμο της) ε δε μπορει να ανεβει επιπεδα, καμια δεν το εχει κανει και καμια δεν θα το κανει μαλλον!

Εβαλαν χορωδιες, εβαλαν τρελα σολιδια, εβαλαν περιεργους χρονους, εβαλαν και απιστευτες ενορχηστρωσεις στα τελευταια 3 αλμπουμ, δεν μπορουν να κανουν και πολλα ακομα... Το μονο που μενει ειναι να γραφουν "ομορφα" τραγουδια μιας και δεν εχουν διαθεση να παιξουν εντελως αλλη μουσικη (και καλυτερα για μενα, αν και το Fly με εκανε να πιστευω οτι θα ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ και διαφορετικος εντελως). Ε λοιπον αυτο εκαναν ακομα μια φορα, εγραψαν ομορφα τραγουδια με πολυ ωραιες μελωδιες, αν και το μονο σιγουρο ειναι οτι θελει πολλες μα παρα πολλες ακροασεις για να το κρινει κανεις.

Σορρυ αλλα οποιος εκανε την κριτικη, οσο και να εχει σε αρκετα σημεια δικιο, δεν εχει ακουσει πολυ τον δισκο. Οχι οτι ειναι υποχρεωμενος βεβαια... εχω μπει κι εγω πολλες φορες στη λογικη οτι αν ειναι να πρεπει να κατσω να το ακουσω πολλες φορες τοτε γαμα το. Ισως θα επρεπε να κανει την κριτικη κανας πιο πορωμενος για να ειναι καλυτερη? :D

Τελος παντων, δεν περιμενα απο τους Blind Guardian να βγαλουν καναν υπερδισκο πλεον, αλλα ουτε περιμενα να με απογοητευσουν. Θα ξαναποσταρω σε κανα μηνα που θα εχω σαφη αποψη, εχει πολυ πραμα ο δισκος.

carheart
11-08-2006, 03:04
Επίσης, το ΑΝΑΤΟ είχε το "And then there was silence" το οποίο πατάει με άνεση οτιδήποτε έκαναν οι bg ποτέ.

Κοινώς, για αυτόν τον λόγο και μόνο μου φαίνεται το καλύτερό τους album μέχρι τώρα.

Δεν ακούω Guardian, οπότε ούτε η δική μου άποψη μετράει. Λες και μετράει οποιουδήποτε, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Και η παρουσίαση του album μου φάνηκε μια χαρά.

Lost_In_Cooperland
11-08-2006, 11:54
Δεν είμαι ικανοποιημένος με την κριτική.
Καταρχήν, το album δε βγήκε ακόμα, οπότε υποθέτω πως έχετε ακούσει την promo έκδοσή του με τα voice overs. Τα έμπειρα αυτιά σας όμως ξεπερνούν αυτό το δυσάρεστο εμπόδιο & το δέχομαι αυτό.

Ναι, το πρόμο άκουσα, και όχι, τα (όχι και τόσο) έμπειρα αυτιά μου δεν ξεπερνούν το πρόβλημα του Voice Over, απλά το συνηθίζουν. Σε τέτοιο βαθμό δε, που όταν ακούς το δίσκο χωρίς αυτά, μέχρι που σού λείπουν (ειδικά αν δεν είναι καλός ο δίσκος). Οπότε άλλη μια ψήφος υπέρ του να ψοφήσουν.

Αοριστίες όμως του τύπου: κακή παραγωγή, μίξη των τριών τελευταίων (όταν άλλοι ακούνε μέχρι και Follow the Blind επιρροές, συνεπώς κάντε τις τέσσερις αν γουστάρετε :twisted: ) δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Υποτίθεται μια μερίδα( σημαντική ή όχι) είχε πρόβλημα με την παραγωγή του A Night At The Opera. Σε μερικούς άρεσε, σε άλλους όχι. Οι βάρδοι λάβαν το μήνυμα και κάναν μια μεταστροφή όσον αφορά την παραγωγή. Ε δεν μπορεί ακόμα να μην ικανοποιεί τους οπαδούς(και μη) αυτή η προσπάθειά τους. Ένα άλλο στοιχείο που λείπει από την κριτική είναι η ανάλυση του κάθε τραγουδιού ή τελοσπάντων μία μικρή αναφορά στο καθένα. Επιπλέον, για τους στίχους ( που για μένα παίζουν σοβαρό ρόλο- με το ANATO να έχει τους δυνατότερους στίχους) δεν είπατε τίποτα. Και το καταλαβαίνω και αυτό γιατί το να προσπαθείς να καταλάβεις τον Hansi με όλη τη φασαρία δεν είναι και το πιο εύκολο πράμα.

Γιατί είναι αοριστία ότι μού φάνηκε κακή η παραγωγή; Εξήγησα το λόγο... είναι υπέρ του δέοντος πλαστική για τους guardian, τουλάχιστον στα αυτιά μου (το οποίο ανέφερα και στην κριτική).
Για να είμαι ειλικρινής τις Follow the Blind επιρροές που λες, δεν τις παρατήρησα... παλιότερους guardian μού έφεραν στο μυαλό μόνο μερικά riffs, τα οποία όπως είπα, χάνουν τη σύναμη τους από την πλαστικούρα. Γιατί ποιον λόγο ακριβώς δε γίνεται να μην αρέσει σε πολλούς η παραγωγή; Εξήγησα ακριβώς τι δε μού άρεσε, άλλοι μπορεί να τη βρουν καταπληκτική και πολύ ταιριαστή, εγώ όχι. Η αντίστοιχη του ΑΝΑΤΟ (χωρίς να με εντυπωσιάζει) δε με εμπόδισε να ευχαριστηθώ τις όποιες καλές ιδέες που είχε τότε το group. Στη συγκεκριμένη κριτική δεν το βρήκα αναγκαίο να αναφερθώ στο κάθε κομμάτι ξεχωριστά, γιατί εκτός των 3-4 που μού άρεσαν ολόκληρα, τα άλλα είχαν απλά -κατα τη γνώμη πάντα- κάποια καλή μελωδία στα φωνητικά, ένα καλό riff από εδώ, ένα από εκεί κλπ. Ποιο το νόημα να πω ακριβώς ποιες μελωδίες; Στίχους δεν είχα, οπότε δε μπορούσα να τους σχολιάσω. Και να τους είχα όμως, δε ξέρω αν θα το έκανα.

Και ολοκληρώνω με το εξής: Το ANATO καθιερώθηκε μετά από πολλές(έως πάρα πολλές) ακροάσεις. Γιατί το A Τwist In The Myth να παραστρατεί από αυτή την "παράδοση"; Προσωπικά μετά από όχι αρκετές ακροάσεις έχω πετύχει τον ευατό μου να σιγοτραγουδάει σε ανύποπτους χρόνους στίχους του νέου album. Η μεγαλύτερη επιφύλαξή μου που διατηρώ για το album είναι οι στίχοι . Το Fly δεν με ικανοποίησε ιδιαίτερα, ούτε και το Skalds And Shadows( έχω αγοράσει το single)..αλλά nevertheless είναι guardian και είναι singable(αν είναι καν δόκιμος όρος). Σίγουρα,όμως, ικανοποιούν τον ακροατή από άποψη μελωδίας/οργάνων/φωνητικών.

Για το ΑΝΑΤΟ συμφωνώ περισσότερο με τον κβελντ, παρά με τη δική σου άποψη, αλλά μη τα ξαναλέμε. Όπως διαπιστώνεις, σίγουρα δεν ικανοποιούν όλους τους ακροατές.

Γι'αυτό πιστεύω πως ίσως θα έπρεπε να περιμένετε για το album, να διαβάσετε τους στίχους, να το ακούσετε αρκετούτσικες φορές (αν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας,βέβαια, so be it & κανείς δε θα σας κατηγορήσει) και να αποφύγετε και αυτήν την άκρως ενοχλητική γερμανική φωνή "you are listening to the new blind guardian cd - a twist in the myth ".

Πολύ θα ήθελα να έχω άλλον ένα μήνα, αλλά η nuclear το ήθελε ανεβασμένο μέχρι τις 10 του μήνα και εγώ είχα τέσσερις μέρες από την στιγμή που το έμαθα. Σε αυτό το διάστημα, άκουσα τον δίσκο περιπού δέκα φορές. Ε, νομίζω είναι αρκετές για να σχηματίσεις μια αρκετά καλή γνώμη.

Αυτά. Αν δεν το πήρατε χαμπάρι , είμαι fanboys.

Κάτι καταλάβαμε :D

Kingryche
11-08-2006, 12:20
Εχμ.

Ο Lost ξέρει ότι συνήθως συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τα λεγόμενά αλλά εδώ απλά διαφωνώ.

Αρχικά, το A Night At The Opera αντιλαμβάνομαι πλήρως γιατί μπορεί να κουράζει κάποιον ως άκουσμα αλλά εμένα μου φάνηκε πολυποίκιλο και πολύ ενδιαφέρον, γενικά πολύ καλός δίσκος.

Το καινούργιο με κέρδισε εύκολα σχετικά λόγω της αμεσότητας, της καλής παραγωγής και των ωραίων φωνητικών μελωδιών. Οι συνθέσεις δεν κουράζουν και ο δίσκος κυλάει όμορφα.

Φυσικά, δεν μπορεί να με συγκλονήσει όπως είχαν κάνει το Tales και το Imaginations, αλλά δεν πιστεύω πως για αυτό φταίνε οι Blind Guardian ή οι κάθε Blind Guardian παρά το ότι εγώ διαφοροποιώ τα ακούσματά μου. Και όμως οι Blind Guardian αποτελούν μια από τις αξιολογότερες και σταθερότερες αξίες στο χώρο και κάθε τους δουλειά είναι τουλάχιστον ποιοτική.

Kveldssanger
11-08-2006, 13:03
Φυσικά, δεν μπορεί να με συγκλονήσει όπως είχαν κάνει το Tales και το Imaginations, αλλά δεν πιστεύω πως για αυτό φταίνε οι Blind Guardian ή οι κάθε Blind Guardian παρά το ότι εγώ διαφοροποιώ τα ακούσματά μου. Και όμως οι Blind Guardian αποτελούν μια από τις αξιολογότερες και σταθερότερες αξίες στο χώρο και κάθε τους δουλειά είναι τουλάχιστον ποιοτική.

Αυτό εν μέρει ισχύει για τους περισσότερους νομίζω. Από την αλλη, μερικές φορές μπορεί να είναι μια καλή "δικαιολογία" για κάποιο album που δεν έχει να δώσει όσα είχαν να δώσουν οι προκάτοχοί του. Δηλαδή, ανεξάρτητα ακουσμάτων, το να βάλει να ακούσει το Tales (ακόμα και σήμερα) θα σου πει πολύ περισσότερα πράγματα από το καινούριο λογικά. Και μερικές φορές, το βγάζω ενα "καλό" album ή ένα "ποιοτικό" album δεν φτάνει ή τουλάχιστον δεν θα σου πει και πολλά πράγματα. Όλα αυτά σε φιλοσοφικό επίπεδο οφ κορς.

Kingryche
11-08-2006, 13:30
Χμ ναι όλο αυτό είναι ένας μύλος...
Πολλές φορές το ένα επιχείρημα αναιρεί το άλλο και ανάλογα με τη συμπάθεια - αντιπάθεια που έχουμε σε μια μπάντα έχουμε και διαφορετικά κριτήρια.

Επίσης, "δικαιολογία" ίσως είναι, αλλά όταν π.χ. πήρα το Imaginations παίζει να ήταν το μοναδικό cd που είχα αγοράσει εκείνο το μήνα, ήμουν και 15-16 δηλαδή να είχα και 50 κασσέττες αντεγραμμένες και 10 cd. Τώρα υπάρχουν μέρες που μπορεί να κατεβούν και 5 δίσκοι και εβδομάδες που να αγοράσω 3-4. Τι να πρωτοακούσω και τι να πρωτοαφομιώσω?

Όπως είπες όλα αυτά είναι σε φιλοσοφικό επίπεδο...

Atheist
11-08-2006, 15:03
Συμφωνώ τίγκα με την κριτική.
Και btw δεν νομίζω πως είχε voiceovers, στην προακρόαση τουλάχιστον, ήταν κανονικό.

Boom!
11-08-2006, 16:00
Ο νεος δισκος γαμει αρκουντως. Εννοειται οτι χανει σε συγκριση με αριστουργηματα του παρελθοντος, αλλα εκπληρωνει τις προσδοκιες που εχουν οι fans απο ενα δισκο BG.

TheHeartcollector
11-08-2006, 21:38
o diskos gamei

Lost_In_Cooperland
12-08-2006, 13:45
Και btw δεν νομίζω πως είχε voiceovers, στην προακρόαση τουλάχιστον, ήταν κανονικό.

Ε, αυτό έλειπε να σάε έβαζαν voiceovers και στην προακρόαση. Το δικό μου πάντως είχε.

Atheist
12-08-2006, 14:46
Χμχμ. και πάλι πάντως, δεν βλέπω πως σε εμποδίζει κάτι τέτοιο να καταλάβεις τι παίζει με το δίσκο.

Lost_In_Cooperland
12-08-2006, 15:17
δε σε εμποδίζει, αλλά είναι ενοχλητικό και τον μπαίρνουν.

Dark Dominion
12-08-2006, 16:44
δε σε εμποδίζει, αλλά είναι ενοχλητικό και τον μπαίρνουν.

asystola omws :P

Boom!
12-08-2006, 16:52
Τα χω συνηθισει τα voice overs, τα beeps γαμιουνται ομως.

V0lcaN0
13-08-2006, 01:07
Symfwnw oti prepei na perimenei kaneis thn kanonikh release enos album gia na kanei ena plhres review. Parola ayta as poume ginetai na paralhpseis ta voiceovers, ntax de sou trwne kai thn psuxh. Gia tous stixous na pw to exhs. Akribws epeidh milame gia tous Blind Guardian, nomizw pws prepei na dinetai bash stous stixous. O Hansi einai kata th gnwmh mou apo tous kalyterous stixourgous sto metal xwro kai to krithrio gia tous stixous einai perissotero pws lene katw kai ligotero pws to lene. An merikoi pragmatika nomizoun pws oi Blind Guardian lene apla istories gia ton Tolkien kai ta fantastika pragmata pou eplase, mallon den akousan pote ena album tous opws tha eprepe.

Parapera, sto album. Krinontas loipon apo ayth thn version pou exoume sta xeria mas, xwris stixous kai me voiceovers, nomizw pws to album einai apla sympathitiko. Merika omorfa kommatia, merika sxetika kala kai kana dyo psiloadiafora. En sygkrisei me tous allous, einai mallon oti xeirotero exoun bgalei pote(an exairesoume bebaia to follow the blind) kai einai fysika poly katwtero tou A Night At The Opera pou kata thn tapeinh na pw proswpikh mou gnwmh einai ena album pou ypsilou epipedou, ena apaithtiko akousma gia apaithtikous akroates, panta gia ta dedomena ayths ths mousikhs.

Eixa to fobo mias metriothtas na pw thn alitheia, kai gia ta dedomena twn Blind Guardian, tha mporouse kaneis na pei pws to neo album einai mia metriothta. Ayta.

13-08-2006, 09:22
En sygkrisei me tous allous, einai mallon oti xeirotero exoun bgalei pote(an exairesoume bebaia to follow the blind) kai einai fysika poly katwtero tou A Night At The Opera pou kata thn tapeinh na pw proswpikh mou gnwmh einai ena album pou ypsilou epipedou, ena apaithtiko akousma gia apaithtikous akroates, panta gia ta dedomena ayths ths mousikhs.
:rofl:

To Follow the Blind είναι άνετα το καλύτερό τους album. Πολύ άνετα όμως.

Κατά τα άλλα δεν θέλησα να ακούσω αυτό το promo πράγμα που κυκλοφορεί. Θα κάνω υπομονή.

Συνεχίστε.

Bullet
13-08-2006, 10:49
akoute akoma blind guardian?

TheHeartcollector
13-08-2006, 12:28
enoeite

Nodoordonotthereisnotry
13-08-2006, 12:30
Προφανώς.

Bullet
13-08-2006, 19:11
wraia htane kapote,eixa paei kai sto live tous to 98 alla apo ena shmeio kai meta gamh8hke h fash,de 3erw an einai logo hlikias mias kai ksekopsa teleiws apo to stroumfopower ktl alla ntaks,ftanei :P

Boom!
13-08-2006, 23:28
kai einai fysika poly katwtero tou A Night At The Opera

Με τιποτα.

To Follow the Blind είναι άνετα το καλύτερό τους album. Πολύ άνετα όμως.

:moutza:

Lost_In_Cooperland
14-08-2006, 14:37
wraia htane kapote,eixa paei kai sto live tous to 98 alla apo ena shmeio kai meta gamh8hke h fash,de 3erw an einai logo hlikias mias kai ksekopsa teleiws apo to stroumfopower ktl alla ntaks,ftanei :P

Δεν θέλω να ξαναρχίσω το ίδιο flame για 82579846592 φορά, γι' αυτό θα αρκεστώ να ρωτήσω, τι σκατά σχέση έχουν οι guardian με το stroumfopower (δεν χρειάζεται να απαντήσεις ε);

Bullet
14-08-2006, 14:41
tote giati me rwtas? :?

etsi to antilambanomai egw to idiwma,starxidia sas sth telikh

Dark Dominion
14-08-2006, 17:14
oi guardian den einai stroumfopower. stroumfopower einai oi helloween, oi stratovarius (htan toulaxiston), oi sonata arctica k posoi alloi.

FIXXXER
15-08-2006, 17:32
Καμια σχεση με στρουμφοπαουερ. Αλλα δυστυχως ειναι ψιλομετριο το αλμπουμ. Αν εξαιρεσεις μερικα κομματια δηλαδη, τα υπολοιπα αδιαφορα. Οπως και θα ηταν και το προηγουμενο αν δεν ειχε And Then There Was Silence, Age Of False Innocence και Precious Jerusalem, αντε και το Punishment Divine. Οπως πιθανοτατα θα ηταν και πολλα απο τα αλμπουμ τους αν δεν ημουν 16-18 οταν τα ακουγα. Δεν ξερω ρε γμτ. Ειδικα τα πολυ παλια μου ακουγονται πολυ μαλακια πλεον. Μονο ΙΦΤΟΣ και ΝΙΜΕ γουσταρω πλεον.

Darkling
08-09-2006, 03:39
στην πρωτη ακροαση φαινεται μια χαρα ο δισκος.

Ειναι ενδιαφερον παντως που αυτοι που εχετε τις περισσοτερες απαιτησεις απ οσους ποσταραν ειναι αυτοι που δεν ακουνε (πια) Blind Guardian.

οι BG ειναι και εντελως ασχετοι με στρουμφς ε. Αλλο αν οι Σονατα Αρκτικα π.χ. τωρα τελευταια σας πηδουν.

υ.γ. Και το τελευταιο Γκαμμα Ραιη ε.

enitharmon
08-09-2006, 03:44
http://anegkyklopaideia.wikia.com/wiki/Blind_Guardian

Boom!
08-09-2006, 03:54
http://anegkyklopaideia.wikia.com/wiki/Blind_Guardian

Πραγματικα μια αξιεπαινη προσπαθεια για εγκυρη ενημερωση.
Τα αρθρα για τη μπλε οθονη του Θανατου, το Καπου Αλλου και τον αξιοσεβαστο κ.κ. Δημοσθενη Λιακοπουλο πραγματικα με αφησαν αφωνο με το ευρος της πληροφοριας. Ευγε στους κατασκευαστες και τους γουεμπμαστορες αυτου του εκπληκτικο δυκτιακου τοπου.

Ειδικα το παρακατω πιστευω ειναι μια πληροφορια που οπωσδηποτε πρεπει να μοιραστω με ολο το ER:

ΤΑ GOBLINS ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΕΞΗ -> Χριστός. ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ "Γ*** ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ" ΣΤΟ GOBLIN-ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Και παλι μπραβο.

Kveldssanger
08-09-2006, 08:43
Ειναι ενδιαφερον παντως που αυτοι που εχετε τις περισσοτερες απαιτησεις απ οσους ποσταραν ειναι αυτοι που δεν ακουνε (πια) Blind Guardian.

Από την άλλη είναι λίγο μαλακία αυτοί που υποτίθεται ότι ακούνε ακόμα να μην έχουν καμιά απαίτηση =ρ Από τις αγαπημένες σου μπάντες είναι που περιμένεις τα περισσότερα και όχι απλά τον καινούριο δίσκο.

Darkling
08-09-2006, 09:23
Ναι αλλα εχω μια αλφα συναισθηση της εποχης, των συνθηκων και της κατανοησης οτι μαλλον δε θα ξαναβγει αλλο ΝΙΜΕ
(η Imaginations) οποτενες απλα βλεπω πιο χαλαρα τ αλμπουμακια και συνηθως μ αρεσουν.

ΑΛΦΑ ΡΕ ΓΑΒ ΓΑΒ!

Witchkiller
08-09-2006, 12:00
Apo ta poly liga sygkrothmata pou me a'i'diazoun opote na mi pw th gnwmh mou kai gia to disko............

enitharmon
08-09-2006, 18:08
αυτή σου την απέχθεια δε μας την εξήγησες ποτέ

Dimitra
10-09-2006, 14:56
Ναι αλλα εχω μια αλφα συναισθηση της εποχης, των συνθηκων και της κατανοησης οτι μαλλον δε θα ξαναβγει αλλο ΝΙΜΕ
(η Imaginations) οποτενες απλα....

....den ta agorazw :?

To ANATO itan apogohteusi, ti parapanw mporei auto na prosferei arages?

Tevez
10-09-2006, 16:39
problhmatismo gia to poso pio xamhla?
:?

necropethamenos
11-09-2006, 16:30
O diskos einai eeee xalia vasika.

Ntaks, i paragwgi einai entelws erasitexniki kai gia to peos, diladi einai poly poly xeiroteri apo to ANATO.

ta kommatia einai...eee....kai afta xeirotera mallon?

yper-krima.

To kalytero guardian btw einai to IFTOS. Skasmos.

To ANATOS den to goustara, alla afto edw pia exei pesei poly xamila apo plevras synthesewn.

Akoma kai prwswpikotita exoun xasei. O drummer einai enas akomi germanos drummer.

Telos, akouste savage circus kai ekspermatwste pantou. Elefthera. Poly pio gamata guardian kommatia ap'oti oi 2 teleftaioi guardian diskoi.

Phantom Duck
11-09-2006, 16:33
Ntaks opws leei kai o lost, i paragwgi einai entelws erasitexniki kai gia to peos, diladi einai poly poly xeiroteri apo to ANATO.

Ο κατώριμος έχει κάνει χάιτζακ το ακαόυντ σου, νεκροπεθαμένε!!!

necropethamenos
11-09-2006, 16:43
nai, alla diorthwsa to "opws leei kai o lost" giati de leei etsi o lost.

episis den einai oti ksafnika latrepsa tis paragwges twn sonata arctica, apla afto edw exei ENTYPWSIAKA kako ixo.

akou to mlk kai tha katalaveis. Ta organa metaksy tous sympiesmena kai skatenia, themata na thavontai kai i fwni - mpanaiam.

Phantom Duck
11-09-2006, 16:46
Σίγα μην ακούσω Blind Guardian για να τεστάρω την παραγωγή, απλώς είδα κι αυτά που' γραφες για τους Virgin Steele και μου' ρθε στο μυαλό ο φίλτατος Σουηδός. Υποσυνείδητα ;ρ

necropethamenos
11-09-2006, 16:51
Σίγα μην ακούσω Blind Guardian για να τεστάρω την παραγωγή, απλώς είδα κι αυτά που' γραφες για τους Virgin Steele και μου' ρθε στο μυαλό ο φίλτατος Σουηδός. Υποσυνείδητα ;ρ

e nai. to VS exei poly xeiroteri kiolas apo to guardian.

milame gia trello skoupidi.

AKOUS STIL ASASIN? AKOUS?

Darkling
11-09-2006, 16:55
Περιεργο, χωρις να το χω ακουσει, δεν ειχαν κακες παραγωγες οι VS στα τελευταια τους..

PainOfSalvation
12-09-2006, 09:51
Telos, akouste savage circus kai ekspermatwste pantou. Elefthera. Poly pio gamata guardian kommatia ap'oti oi 2 teleftaioi guardian diskoi.

.-

Kingryche
12-09-2006, 09:59
Μια χαρά γαμάτο δισκάκι είναι βασικά.

Και το A Night At The Opera μου άρεσε αρκετά, αν και κούραζε σε σημεία. Αυτό δεν κουράζει.

Νταξ μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια με παραγωγές και ιστορίες για αγρίους. Πραγματικά μια χαρά είναι.

Επίσης, κρίμα που προσπαθούν να βάλουν και κανά 2 άλλα στοιχεία στη μουσική τους. Καλοί και χρυσοί οι Savage Circus αλλά αρκετά κοινότυποι.

Snipous
12-09-2006, 14:35
ΑΛΦΑ ΡΕ ΓΑΒ ΓΑΒ!

Epiki ataka!! :rofl: :rofl: :rofl:

Boom!
12-09-2006, 16:29
Επίσης, κρίμα που προσπαθούν να βάλουν και κανά 2 άλλα στοιχεία στη μουσική τους. Καλοί και χρυσοί οι Savage Circus αλλά αρκετά κοινότυποι.

Lost_In_Cooperland
13-09-2006, 12:03
τα κάνα 2 άλλα στοιχεία, που βρίσκονται κυρίως στα fly&another stranger me, είναι ok και αυτά τα δυο τα καλύτερα του δίσκου. Το άλλο νέο στοιχείο (βλ. παραγωγή) είναι σκατά και θάβει όλα τα "παλιά" στοιχεία, τα οποία όπως είπε και ο necro μπορείτε να ακούσετε και να ευχαριστηθείτε πλήρως στο δισκάκι των Savage Circus.

Boom!
13-09-2006, 16:45
τα κάνα 2 άλλα στοιχεία, που βρίσκονται κυρίως στα fly&another stranger me, είναι ok και αυτά τα δυο τα καλύτερα του δίσκου. Το άλλο νέο στοιχείο (βλ. παραγωγή) είναι σκατά και θάβει όλα τα "παλιά" στοιχεία, τα οποία όπως είπε και ο necro μπορείτε να ακούσετε και να ευχαριστηθείτε πλήρως στο δισκάκι των Savage Circus.

Μπα....

Kingryche
13-09-2006, 16:57
ρε συ Lost sorry κιόλας. Τον δίσκο τον αγόρασες ή τον άκουσες μόνο σε 128 kbps? Την κακή παραγωγή που τη βρήκες?

Επίσης, ο δίσκος έχει πάρα πολλές και καλές ιδέες και μελωδίες.

Anyway...

TheHiddenHand
14-09-2006, 13:34
h paragwgh (sto cd kai oxi apo mp3,gia na mhn pareksigoumaste) einai ligo plastikoura kai kata th gnwmh mou psiloadunamh.den exei ton ogko pou eixe to imaginations gia paradeigma.apo ekei kai pera oi suntheseis einai ok an kai kapou xanoun ton oirmo tous kamia fora.auto pou leipei pleon apo tous guardian einai to "skotadi" pou eixan mexri kai to nightfall (thumithite to thorn px).stis teleutees 2 kuklofories oi skotines atmosferes exoun elaxistopiithei distixws enanti twn extra emvathriakwn kai eksupsotikwn shmeiwn pou ta vriskeis pantou kai einai anamenomena pleon...

Lost_In_Cooperland
14-09-2006, 14:16
όχι, δεν τον αγόρασα και μάλλον δεν θα το κάνω... εκτός αν το βρω κάνα 5ευρω. Στα 320kbps τον άκουσα και δε βλέπω πώς αυτό μπορεί να αλλάξει -τόσο πολύ- τον ήχο ενός δίσκου. Μάλιστα, τον άκουσα και σε χαμηλή και σε μεγάλη ένταση και πάλι το αποτέλεσμα ήταν ίδιο. Απαράδεκτη = αταίριαστη για guardian και γι' αυτά που παίζουν στο δίσκο.

dyingfreedom
14-09-2006, 14:25
Τι παραγωγές μωρέ;
Έτσι κι'αλλιώς οι συνθέσεις είναι που μετράνε.
Δλδ αν από μια ακρόαση του πρόμο πχ σε καθηλώνει, όπως ακούγαμε τότε το Imaginations... σε κασσέτα, τότε όλα οκ.
Το πρόβλημα είναι ότι οι συνθέσεις δεν πλησιάζουν το παρελθόν.
Δεν είναι θέμα παρελθοντολαγνείας or sth, αλλά όταν έχεις βγάλει δισκάρες μέχρι και ένα σημείο και μετά ακολουθεί η " συνθετική δυστοκία", λογικό είναι να γίνονται συγκρίσεις. Πχ ποιό κομμάτι του δίσκου θα μπορέσει να σταθεί δίπλα στο And The Story Ends ή έστω στο Into The Storm;

Εμένα και αυτό και το προηγούμενο μου ακούγεται αν όχι ανέμπνευστο, δίσκος που πρέπει σώνει και καλά να κυκλοφορήσει επειδή είναι Blind guardian ξέρω γω.

Και μεσολάβησαν και 4 χρόνια από το ANATO. !!!!
Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να το παίρνουν χαμπάρι και να βγάζουν τουλάχιστον αξιοπρεπείς δίσκους, αλλιώς τομπούλο.

Dimitra
14-09-2006, 21:25
Ta eipes ola!
Aspazomai eksoloklirou tin anwterw apopsi...Merikes fores einai kalutera na ksereis pote einai kairos na to kleiseis to magazi. Dustuxws oi Blind Guardian den einai oi monoi tous opoious afora auto, alla auto einai alli megali kai lupiteri istoria... :?

FIXXXER
16-09-2006, 03:08
Μπορει να ψιλοσυμφωνω για το αλμπουμ αλλα απο εκει μεχρι να το διαλυσει ενα συγκροτημα ειναι πολυ μακρια... απλα ισως θα επρεπε να καθονται να το σκεφτονται περισσοτερο, δεν δεχομαι οτι ξαφνικα στερεψαν απο ιδεες και εμπνευση, υπαρχουν αρκετες καλες ιδεες στο αλμπουμ, απλα δεν τις εκαναν ωραια τραγουδια. Τωρα για τον ηχο, παντα παιζει ρολο στην κριτικη ενος δισκου, αλλα στην προκειμενη περιπτωση δε νομιζω οτι ειναι μια παραγωγη που θαβει τα τραγουδια η που κανει ασχημη εντυπωση σε καποιον πρωτα απο οτιδηποτε αλλο...