PDA

View Full Version : Depeche Mode 01.08.06. έγιναν κιε φασαρίες!!!

Candiru
02-08-2006, 13:34
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=551908 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=551908)

VirusXI
02-08-2006, 13:46
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΟΜΠΑΤΣΟΥΣ λοιπόν.

άσε ρε καντίρου ναουμε. να μην υπάρχει κ σεκιούριτι λοιπόν να τα κάνουν μπάχαλο ε. σαν στους σάμπαθ κάτι.

τα χουν κσεσκίσει με τις τιμές αλλά ο τρόπος να αντιδράσεις είναι η αποχή. αλλιώς φέρτους εσύ ελλάδα.

btw ωραία ήταν. τα σαπόρτ από αδιάφορα (Schiller/Heppner) έως βασανιστικά βαρετά (Raveonettes) αλλά οι Depeche έχωσαν. ο κόσμος ίσως πιο πολύς από ποτέ στο στάβλο.

Darkling
02-08-2006, 13:58
Τα κακομοιρα παιδια θελανε να μπουνε τζαμπα???

και φαγανε μαπες???

Τι κριμα.

Candiru
02-08-2006, 14:02
εφόσον έχουν κοπεί εισιτήρια που έχουν βγάλει και τα κέρδη για όλους γιατί να μην ανοίγουν οι πύλες αφού έχει αρχίσει η συναυλία και να δει και ο φτωχός έστω τα 2/3, τα 3/4 της συναυλίας;

Αυτή είναι συνεπής στάση ρόκ μπάντας, η οποία τουλάχιστον δεν έχει και πρόβλημα οικονομικό. Βέβαια υπάρχουν και α΄λλοι στη μέση, όπως οι διοργανωτές που θέλουν να βγάλουν ακόμα πιό πολλά.

Εγώ πχ θα έχανα πριν χρόνια τη συναυλία των jethro Tull γιατί είχα δουλειά και δεν έκοψα εισιτήριο στην προπώληση. Τελικά τέλειωσα σχετικά νωρίς τη δουλειά και πηγαίνοντας εκεί είχαν εξαντληθεί όλα. Ομως υπήρχε μια μικρή πόρτα ανοιχτή και μπήκαμε κάμποσοι τζαμπατζήδες αφού είχαμε χάσει 3-4 κομμάτια μόνο. Τα ίδια και σε συναυλία του Τζιμάκου, αλλά και σε άλλες που έχω ακούσει ότι έγινε έτσι. Και φυσικά με τη συναυλία των Zounds πέρσι όπου άμα ήθελες πλήρωνες.

Φυσικά και απέχω πλέον από τις συναυλίες λόγω εισιτηρίων, μόνο 2-3 το χρόνο.

DM
02-08-2006, 14:04
22.000 περίπου for the record.

Φασαρίες; Η μόνη φασαρία που έγινε ήταν από το ντερέκι πίσω μας, που κραύγαζε τα lyrics, όταν προσπαθούσαν κάποιοι εξυπνάκηδες να χωθούν μπροστά τελευταία στιγμή.

Για την ώρα αυτά τα ολίγα.

Setlist: Depeche Mode Live, 1st of August @

www.hellenicviolation.tk (http://www.hellenicviolation.tk)

Photos: Soon.

VirusXI
02-08-2006, 14:14
εφόσον έχουν κοπεί εισιτήρια που έχουν βγάλει και τα κέρδη για όλους γιατί να μην ανοίγουν οι πύλες αφού έχει αρχίσει η συναυλία και να δει και ο φτωχός έστω τα 2/3, τα 3/4 της συναυλίας;

Αυτή είναι συνεπής στάση ρόκ μπάντας, η οποία τουλάχιστον δεν έχει και πρόβλημα οικονομικό. Βέβαια υπάρχουν και α΄λλοι στη μέση, όπως οι διοργανωτές που θέλουν να βγάλουν ακόμα πιό πολλά.

Εγώ πχ θα έχανα πριν χρόνια τη συναυλία των jethro Tull γιατί είχα δουλειά και δεν έκοψα εισιτήριο στην προπώληση. Τελικά τέλειωσα σχετικά νωρίς τη δουλειά και πηγαίνοντας εκεί είχαν εξαντληθεί όλα. Ομως υπήρχε μια μικρή πόρτα ανοιχτή και μπήκαμε κάμποσοι τζαμπατζήδες αφού είχαμε χάσει 3-4 κομμάτια μόνο. Τα ίδια και σε συναυλία του Τζιμάκου, αλλά και σε άλλες που έχω ακούσει ότι έγινε έτσι. Και φυσικά με τη συναυλία των Zounds πέρσι όπου άμα ήθελες πλήρωνες.

και τώρα θες μπράβο;
οι διοργανωτές οι συγκεκριμένοι είναι γτπ, το ξέρουμε, για διάφορους - ακόμα περισσότερους λόγους. αλλά σε ένα γεμάτο τίγκα terrastavlo γιατί να βάλουν κιάλλους μέσα;
κιε γω γουστάρω ναναι τζάμπα ή πιο φτηνές οι συναυλίες, αλλά απ'τη στιγμή που δεν είναι, τι; ή πας ή δε πας.

Darkling
02-08-2006, 14:19
Ε παιδια!! Θελω να παω σινεμα το βραδυ αλλα με χαλαει η τιμη ειναι ακριβη!!! Θα κανω ντου να το δω τζαμπα!!

Candiru
02-08-2006, 14:33
Ε παιδια!! Θελω να παω σινεμα το βραδυ αλλα με χαλαει η τιμη ειναι ακριβη!!! Θα κανω ντου να το δω τζαμπα!!

δες το σε βίντεο από το ντιβιτάδικο της γειτονιάς. η συναυλία είναι κάτι μοναδικό όμως σε λάιβ και όχι μαγνητοσκοπημένη

VirusXI
02-08-2006, 14:36
oug. yawn. σατάπ. ινάφ.

irreligious
02-08-2006, 14:59
Αυτή είναι συνεπής στάση ρόκ μπάντας,

:roll:

pitchfork
02-08-2006, 17:04

δες το σε βίντεο από το ντιβιτάδικο της γειτονιάς. η συναυλία είναι κάτι μοναδικό όμως σε λάιβ και όχι μαγνητοσκοπημένη

Μιτς άμα είναι κάνε ντου σε θέατρο ρε φίλε.
Άντε πια με τους μαλάκες στα ύψη τις έχουν πάει τις τιμές...

candiru έσπασες όλα τα κοντέρ μαλακίας πια....

Solo Carriera
02-08-2006, 17:13
ήμαρτον ρε μλκς που κατηγορείτε όσους ήθελαν να μπουν τζαμπέ με 60 ευρώ εισιτήριο. καλά κάναν και κάναν ντου, οι μάπες είναι στο παίχνιδι και φαντάζομαι όσοι μπούκαραν το γνώριζαν αυτό.

οκ, ηλίθιος ο καντίρου αλλά μην πηγαίνετε στο άλλο άκρο μόνο και μόνο για να τον μειώσετε (κι άλλο). σιγά μην "απέχουμε" από συναυλία αγαπημένου συγκροτήματος επειδή μερικοί είναι φραγκοφονιάδες.

ακόμα και αν μπορούσα να δώσω 60 για μία συναυλία δεν θα το έκανα, θα πήγαινα εκεί για το ντου η θα έμπαινα τζάμπα βυσματικά ή γενικά με οποιονδήποτε άλλο τρόπο γιατί κάπου κάπου καταλήγει να είναι και θέμα αξιοπρέπειας.

ifinoi
02-08-2006, 17:32
οι μάπες είναι στο παίχνιδι και φαντάζομαι όσοι μπούκαραν το γνώριζαν αυτό.

Agreed, afou loipon einai sto paixnidi kai mpoukaroun yp'ey8ynh tous na mhn yparxoun myksogkrinies meta oti ax to kakomoiro to loustrako pou h8ele na mpei tsampe ton ponese h paranyxida tou.

Solo Carriera
02-08-2006, 17:49
επειδή τώρα είδα το άρθρο στο ιντυ, εσύ το ξυλίκι σε κοπέλες, τις κοτρονιές και τα spray τα λες "πόνος στην παρανυχίδα";

ε, ρε χάλια, καταλήγετε να υπερασπίζεστε κάθε πρωτόγονο, ημιαγράμματο που ξεκαυλώνει όπου τον παίρνει.

ας κουβαλήσουν και τα ΜΑΤ την επόμενη φορά, την δουλειά τους κάνουν τα παιδιά.

rincewind2k
02-08-2006, 18:03
και γιατί δεν τους σπάσαν τα κεφάλια ειπαμε;

αδερφές ντιπεσμοντφανς.

επίσης έχω την εντύπωση οτι οι σεκιουριτάδες απαγορεύεται να χρησιμοποιήσουν βία. δηλαδή μηνύσεις και τέτοια, όσοι τις έφαγαν.

cloud
02-08-2006, 18:05
επίσης έχω την εντύπωση οτι οι σεκιουριτάδες απαγορεύεται να χρησιμοποιήσουν βία.

Ακούνητα κι αμίλητα στρατιωτάκια κι αυτοί. Δικά μας παιδιά, μα γιατί τα χτυπάτε;

pitchfork
02-08-2006, 20:25
σολο επειδή έγινε παρεξήγηση κι εγώ έχω πάει άπειρες φορές τσάμπα σε συναυλίες (όποτε μπορώ), άλλο αυτό όμως

Η ifinoi με πρόλαβε - άμα θες τράβα να πηδήξεις καμιά μάντρα βρες κανα γνωστό με άκρη, δώσε κώλο στον διοργανωτή, ότι γουστάρεις κάνε, αλλά όχι να πηγαίνεις με τις πλάτες του όχλου για να μπεις μέσα, και όταν μπαίνεις όλα καλά, όταν τις τρως να διαμαρτύρεσαι και να μυξοκλαις σαν την πουτάνα. Όσο για κάτι κοριτσάκια που θυμούνται ότι είναι κοριτσάκια μόνο όταν τις τρώνε ενώ πιο πριν σε έχουν περάσει από σαράντα κύματα, τις έχω χεσμένες.
Όλοι κάνουμε στη ζωή μας αυτό που μας βολεύει, κανείς δεν είναι άγιος, άλλο αυτό όμως και άλλο το να μην έχεις επίγνωση και να βγαίνεις και από πάνω...

Κατά δεύτερον ξέρεις και τι ραδιοαρβύλα κυκλοφορεί σε αυτές τις περιπτώσεις. Ένα σπρώξιμο και η άλλη θα μας πει ότι την βιάσανε κιόλας. Και ανάθεμα αν όλοι αυτοί μαζί που κάνανε το ντου, είχανε 5 δίσκους - CD του γκρουπ ...

VirusXI
02-08-2006, 20:29
hm όπως είσαι εσύ αγανακτισμένος με τη τιμή κτλ κιε προσπαθείς να μπεις τσάμπα με το τσαμπουκά, έτσι κιαυτουνού αν του σπας ταρχίδια (για να μπεις σε ένα ασφυκτικά γεμάτο στάβλο btw), eh του σπας ταρχίδια πρέπει να σε ανέχεται ενώ κάνει τη δουλειά του; να μη πας, τελείωσε. Αλλιώς, ξαναλέω, αν είσαι τόσο φανατίλα ναουμε, τάισε τις αμοιβές των φτωχο-γκρουπ εσύ κιε πες σ'όλο το γκόσμο ναρθει τσάμπα. Η didi θέλει φράγκα πολλά, αν θες να μη τα δώσεις, μη πας ή πήδα μέσα από κάπου. Μη απαιτείς τον άλλο που η δουλειά του είναι αυτή να σε αφήσει να μπεις.

όποιος πήγε στο λάιβ μπορεί να πει πως του φάνηκε.

Bullet
02-08-2006, 20:50

αδερφές ντιπεσμοντφανς.

επίσης έχω την εντύπωση οτι οι σεκιουριτάδες απαγορεύεται να χρησιμοποιήσουν βία. δηλαδή μηνύσεις και τέτοια, όσοι τις έφαγαν.

δε νομίζω
και μονο με το πρόσχημα ότι υπερασπίστηκαν το καλο της εταιρίας και της συναυλίας "γιατί κάποιοι πήγαν να μπούν χωρίς εισιτήριο" λογικά πάει απάτη η μήνυση
φαντάσου δηλαδή να μπει κάποιος στο σπίτι σου να σε κλέψει,να του χώσεις ροπαλιά και μετά να σε τρέχει και στα δικαστήρια από πάνω
δεν υπερασπίζομαι τη didi,60 euro μπορούν να τα βάλουν στο κώλο τους,αλλα η αλήθεια να λέγεται

Darkling
02-08-2006, 21:24
Σολε, περιπου οπως τα παν οι αλλοι.

Θες να μπεις τζαμπα? Μαζι σου αμα γουσταρεις, δε με καιει κιολας το δικιο των εταιρειων.

Αλλα αμα σε ξυλοφορτωσουν μη μυξοκλαις. Επισης αμα νομιζουν οτι στεκει η μηνυση τους, να πανε να την κανουν. Να δουμε.

υ.γ. οι περισσοτεροι σεκιουριταδες συναυλιων ειναι τριμαλακες. Και παλι δεν μου λεει τιποτα.

υ.γ.2 Απ τη στιγμη που ο χωρος τους ανηκει και πανε να μπουν παρανομα οι αλλοι, ναι αμα θελουν καλουν και τα ΜΑΤ. Αν δε, τα καλεσουν, να το βαλουν κι αυτο στη μηνυση τους οι ξυλοδαρμενοι.

υ.γ.3 Και ΔΕΝ τα ειπαμε για να την πουμε στον Καντιρου.

rincewind2k
02-08-2006, 21:59

αδερφές ντιπεσμοντφανς.

δε νομίζω
και μονο με το πρόσχημα ότι υπερασπίστηκαν το καλο της εταιρίας και της συναυλίας "γιατί κάποιοι πήγαν να μπούν χωρίς εισιτήριο" λογικά πάει απάτη η μήνυση
φαντάσου δηλαδή να μπει κάποιος στο σπίτι σου να σε κλέψει,να του χώσεις ροπαλιά και μετά να σε τρέχει και στα δικαστήρια από πάνω
δεν υπερασπίζομαι τη didi,60 euro μπορούν να τα βάλουν στο κώλο τους,αλλα η αλήθεια να λέγεται

να διευκρινήσω οτι οι γνώσεις μου στα νομικά είναι μηδενικές. αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας μας ενημερώσει.

σαυτό που λες λοιπόν, στον δίκαιο αγώνα τους να υπερασπιστούν τα συμφεροντα της εταιρίας πρέπει να σε απωθήσουν, όχι να σε σκοτώσουν. πέταγμα πέτρας και pepper spray ίσως, μπορεί, έχω την εντύπωση οτι μπορεί να είναι ας πούμε οπλοχρησία.

στην τελική αν σε πιάσουν να κάνεις ντου να σου κάνουν μήνυση, έχουν το κάθε δικαίωμα. αλλά να δέρνουν νόμιμα μπορούν μόνο οι μπάτσοι (που και αυτό δεν είναι νόμιμο, είναι "νόμιμο").

το αν θα είσαι καραγκιόζης να κάνεις μήνυση για ένα τέτοιο σκηνικό (να πας να μπεις παράνομα και να τις φας) εξαρτάται νομίζω από το πόσο ξύλο έφαγες (για το οποίο γεγονός έχουμε ένα ποστ στο ιντυ. καλημέρα δηλαδή).

WrittenInWaters
03-08-2006, 12:19

αδερφές ντιπεσμοντφανς.

δε νομίζω

να διευκρινήσω οτι οι γνώσεις μου στα νομικά είναι μηδενικές. αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας μας ενημερώσει.

σαυτό που λες λοιπόν, στον δίκαιο αγώνα τους να υπερασπιστούν τα συμφεροντα της εταιρίας πρέπει να σε απωθήσουν, όχι να σε σκοτώσουν. πέταγμα πέτρας και pepper spray ίσως, μπορεί, έχω την εντύπωση οτι μπορεί να είναι ας πούμε οπλοχρησία.

στην τελική αν σε πιάσουν να κάνεις ντου να σου κάνουν μήνυση, έχουν το κάθε δικαίωμα. αλλά να δέρνουν νόμιμα μπορούν μόνο οι μπάτσοι (που και αυτό δεν είναι νόμιμο, είναι "νόμιμο").

το αν θα είσαι καραγκιόζης να κάνεις μήνυση για ένα τέτοιο σκηνικό (να πας να μπεις παράνομα και να τις φας) εξαρτάται νομίζω από το πόσο ξύλο έφαγες (για το οποίο γεγονός έχουμε ένα ποστ στο ιντυ. καλημέρα δηλαδή).

h via, h proklhsh swmatikhs vlavhs klt den einai mesa sta kathikonta kanenos.(securita toulaxiston giati h astunomikh nomothesia einai allo, ksexwristo kapelo). O securitas nomimopoieitai na provei se xrhsh vias mono meta apo proklhsh, h xrhsh vias dhladh na exei th morfh nomimhs amunas:

Άρθρο 22
Άμυνα
Δεν είναι άδικη η πράξη που τελείται σε περίπτωση άμυνας.
Άμυνα είναι η αναγκαία προσβολή του επιτιθέμενου στην οποία προβαίνει το άτομο, για να υπερασπισθεί τον εαυτό του ή άλλον από άδικη και παρούσα επίθεση που στρέφεται εναντίον τους.
(ALLA:)
Το αναγκαίο μέτρο της άμυνας κρίνεται από το βαθμό επικινδυνότητας της επίθεσης, από το είδος της βλάβης που απειλούσε, από τον τρόπο και την ένταση της επίθεσης και από τις λοιπές περιστάσεις.

Dhladh, an to en logw kwlopaidi riksei ena klwtsompounidi sto securita, h mapa pou tha faei apo to securita einai einai me tis eulogies tou nomou.Wstoso de mporei to kwlopaidi na sprwxnei to securita ki ekeinos anti na ton sprwksei pisw, na tou anoiksei to kefali me thn kotrwna.Giati tote milame gia aproklhth swmatikh vlavh (Άρθρο 308Α )

Άρθρο 23
Υπέρβαση της άμυνας
‘Οποιος υπερβαίνει τα όρια της άμυνας τιμωρείται, αν η υπέρβαση έγινε με πρόθεση, με ποινή ελαττωμένη (άρθρο 83), και αν έγινε από αμέλεια, σύμφωνα με τις διατάξεις τις σχετικές με αυτήν. Μένει ατιμώρητος και δεν του καταλογίζεται η υπέρβαση, αν ενέργησε μ’ αυτόν τον τρόπο εξ αιτίας του φόβου ή της ταραχής που του προκάλεσε η επίθεση.

To parapanw boldarismeno mas ekshgei oti otan kamia 40aria atoma kanoun ntou se 2-3 securitades kai anoiksei kanenos h muth mesa ston paniko (throumenhs ths uparkshs proklhshs opws eipwthike parapanw) den to kovw na exei elpida h opoiadhpote aksiwsh timwrias tou securita.

Solo Carriera Posted:
ήμαρτον ρε μλκς που κατηγορείτε όσους ήθελαν να μπουν τζαμπέ με 60 ευρώ εισιτήριο. καλά κάναν και κάναν ντου, οι μάπες είναι στο παίχνιδι και φαντάζομαι όσοι μπούκαραν το γνώριζαν αυτό.

οκ, ηλίθιος ο καντίρου αλλά μην πηγαίνετε στο άλλο άκρο μόνο και μόνο για να τον μειώσετε (κι άλλο). σιγά μην "απέχουμε" από συναυλία αγαπημένου συγκροτήματος επειδή μερικοί είναι φραγκοφονιάδες.

ακόμα και αν μπορούσα να δώσω 60 για μία συναυλία δεν θα το έκανα, θα πήγαινα εκεί για το ντου η θα έμπαινα τζάμπα βυσματικά ή γενικά με οποιονδήποτε άλλο τρόπο γιατί κάπου κάπου καταλήγει να είναι και θέμα αξιοπρέπειας.

fusika oloi theloume, otan mia sunaulia exei 50-60 eurw eishthrio, na vrethei enas tropos na apofugoume na ta dwsoume! Mazi sou. Poios dn exei paei vraxakia as poume h dn exei prospathisei na mpei 2 atoma me 1 eishthrio klp. H akoma kai sth mesh/telos ths sunaulias me allous ksemparkous pou ksemeinan apeksw kai mas evalan. Alla to na les oti einai kai magkia mou kai thema aksioprepeias kiolas na tsampoukaleutw kai na paiksw kai 'mapes ama laxei gia na mpw me to etsi thelw giati de goustarw na me pianoun kotso san tous loipous malakes pou einai mesa kai ta skasane' einai :puke:

[Dn egguwmai gia thn egkurothta twn osws eipa.Mporei na eimai teleiws out. Einai mia logikh ermhneutikh proseggish twn arthrwn tou poinikou kwdika ton opoion kai anoiksa kalokairiatika kai phra geush eksetastikhs kai agxwthika kai. :mouse:

SpiritCrusher
03-08-2006, 14:17

Ναι, είναι όμως και θέμα αξιοπρέπειας όσων πλήρωσαν για να μπουν. Εμένα πχ δεν μου άρεσε όταν στην 1η συναυλία Arcturus λίγο πριν βγει η μπάντα ανοίξανε τις πόρτες και μπήκανε όλοι τζαμπέ όταν εγώ είχα πληρώσει 30+ euros για να δω..τα support? Και να πεις πως τα έχω τα λεφτά και τα δίνω έτσι απλά να πάει στο διάολο..

iskra
03-08-2006, 14:36
auto skeftomoun apo tin arxi pou egine to topik. dld ok kalos o ftoxos plin timios kai aganaktismenos mousikofilos pou de thelei na ta skasei stis kakes aimovores etaireies alla den isxyei oti oloi pou plirosan eisitirio einai mnistires tis athinas onasi-rousel-alvaro-rekompa kai tautoxrona idrytika meli tis xalyvourgikis i apogonoi autwn.

btw egine tetoio skiniko stous arcturus? den to pira xampari. tha me eixan ypnotisei oi ethereal bluewhitegr pos tous lene.

SpiritCrusher
03-08-2006, 14:56
btw egine tetoio skiniko stous arcturus? den to pira xampari.

Ye μόλις τελειώσαν τα support ανοίξαν τις 2 μεγάλες πόρτες πίσω δεξιά και μπουκάρανε όλοι. Κι εγώ δεν κοίταζα τι γινότανε πίσω αλλά μπήκανε 5-6 γνωστοί μου (από τους οποίους 2 δεν είχαν ακούσει καν Arcturus...) και τότε είδα τι γινότανε.

tha me eixan ypnotisei oi ethereal bluewhitegr pos tous lene.

αχαχα :P

iskra
03-08-2006, 15:03
malista.
opote katalavainoume ti skeftomai tora ego pou efyga vrady -en tw mesw eksetastikis- apo ta xania me to ploio kai to epomeno proi mpika amesos sto leoforeio gia thesniki kai meta to telos tou live ksanampika sto leoforeio gia na ftaso athina ta ksimeromata kai na ksanampo sto ploio to apogeuma,eno o kagkourometalas apo ton agio dimitrio (giati apo pio makria apokleietai na itan kai na pige xoris eisitirio mexri tin ydrogeio) mpike tzampe.

fysika skeftomai AXXAXAXA TO MALAKA EXASE TOUS RAVENCULT

.

SpiritCrusher
03-08-2006, 15:53
fysika skeftomai AXXAXAXA TO MALAKA EXASE TOUS RAVENCULT

.

:thumbsup:

Boom!
03-08-2006, 16:54
Ρε τι σκηνικα χασαμε.

pitchfork
03-08-2006, 16:58

Ναι, είναι όμως και θέμα αξιοπρέπειας όσων πλήρωσαν για να μπουν. Εμένα πχ δεν μου άρεσε όταν στην 1η συναυλία Arcturus λίγο πριν βγει η μπάντα ανοίξανε τις πόρτες και μπήκανε όλοι τζαμπέ όταν εγώ είχα πληρώσει 30+ euros για να δω..τα support? Και να πεις πως τα έχω τα λεφτά και τα δίνω έτσι απλά να πάει στο διάολο..

Αυτό δεν είναι πολύ καλό επιχείρημα. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Άμα εσύ είσαι κορόιδο δεν σημαίνει ότι πρέπει να την πατήσουν και όλοι οι υπόλοιποι για να τα χεις εσύ καλά με τον εαυτό σου.
Πιο πολύ στέκει το ότι δεν γουστάρω να μπαίνουν μέσα και να μεσ τριμώχνει ο κάθε ανίδεος μπουρτζόβλαχος περαστικός από το μουσικό γίγνεσθαι.
Αν κάθεται πίσω μου σε μια γωνιά ήσυχος όμως, τότε εντάξει....

SpiritCrusher
03-08-2006, 17:15
Αυτό δεν είναι πολύ καλό επιχείρημα. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Άμα εσύ είσαι κορόιδο δεν σημαίνει ότι πρέπει να την πατήσουν και όλοι οι υπόλοιποι για να τα χεις εσύ καλά με τον εαυτό σου.

Ενώ το αντίθετο είναι γαμάτο επιχείρημα ε;

Κορόιδο; κορόιδο; Σωστά, την πάτησα! Πλήρωσα εισητήριο* ρε μλκ! Ανήκουστο! Αν είναι έτσι ρε ας σταματήσουμε να πληρώνουμε στα γήπεδα, στα μεταφορικά μέσα κτλ. Αφού όλοι οι άλλοι που πληρώνουν είναι κορόιδα. Νεοέλληνας σου λέει μετά...

Πάντως οκ για τιμές εισητηρίων που υπερβαίνουν τα 40 ευρώ δεν είναι αδικαιολόγητο.

*: Επειδή οι γαύροι σε έχουν στη μπάλα για πελάτη στο τζάμπα δεν σημαίνει πως πρέπει να σου γίνει συνήθεια ε.. :P

pitchfork
03-08-2006, 19:57
Πάντως οκ για τιμές εισητηρίων που υπερβαίνουν τα 40 ευρώ δεν είναι αδικαιολόγητο.
1. Για 39?

2. Όταν χρησιμοποιούσα λεωφορείο δεν πλήρωνα ποτέ. Μα ποτέ όμως.
Όταν με πιάνανε πλήρωνα πρόστιμο (αν δεν κατάφερνα να την κάνω τελευταία στιγμή) χωρίς να κλαίγομαι φυσικά. Σιγά μην στενοχωρηθώ επειδή κάποιοι άλλοι πληρώνανε εισιτήριο* στ @@ μου, ότι θέλανε ας κάνανε.

* επειδή ο κατάσκοπος σε έχει βρει κορόιδο και σου τα τρώει και του λες κι ευχαριστώ δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι το ίδιο.
:)

Estelle
04-08-2006, 13:00
σολο επειδή έγινε παρεξήγηση κι εγώ έχω πάει άπειρες φορές τσάμπα σε συναυλίες (όποτε μπορώ), άλλο αυτό όμως

Η ifinoi με πρόλαβε - άμα θες τράβα να πηδήξεις καμιά μάντρα βρες κανα γνωστό με άκρη, δώσε κώλο στον διοργανωτή, ότι γουστάρεις κάνε, αλλά όχι να πηγαίνεις με τις πλάτες του όχλου για να μπεις μέσα, και όταν μπαίνεις όλα καλά, όταν τις τρως να διαμαρτύρεσαι και να μυξοκλαις σαν την πουτάνα. Όσο για κάτι κοριτσάκια που θυμούνται ότι είναι κοριτσάκια μόνο όταν τις τρώνε ενώ πιο πριν σε έχουν περάσει από σαράντα κύματα, τις έχω χεσμένες.
Όλοι κάνουμε στη ζωή μας αυτό που μας βολεύει, κανείς δεν είναι άγιος, άλλο αυτό όμως και άλλο το να μην έχεις επίγνωση και να βγαίνεις και από πάνω...

Κατά δεύτερον ξέρεις και τι ραδιοαρβύλα κυκλοφορεί σε αυτές τις περιπτώσεις. Ένα σπρώξιμο και η άλλη θα μας πει ότι την βιάσανε κιόλας. Και ανάθεμα αν όλοι αυτοί μαζί που κάνανε το ντου, είχανε 5 δίσκους - CD του γκρουπ ...

Auto .-

FIXXXER
04-08-2006, 15:45
Κι εγω αυτο θα ποσταρα ακριβως. Τα ειπε ΧΥΜΑ.

Λοιπον, επειδη πρωτον δουλευα μεχρι τις 9 εκεινη την ημερα και δευτερον τελικα αποφασισα να παω διακοπες και δε μου περισσευαν 60 ευρω για να τα δωσω για ενα απο τα πλεον αγαπημενα μου γκρουπ, πηγα κι εγω και μπηκα μεσα τζαμπα απο κατι κιγκλιδωματα στη μεση της συναυλιας (το πρωτο μισο μια χαρα το ακουσα απεξω).

Πριν μπω ομως, ημουν μπροστα στις φασαριες, και πρεπει να σαι πολυ προβατο για να καθεσαι να ακους οτι λενε οι "ταλαιπωρημενες" κοπελες για τις οποιες λεει κι ο πιτσφορκ, οταν εφευγαν πλαστικες καρεκλες και διαφορα αλλα περιεργα απο τη μερια των αγανακτισμενων τζαμπατζηδων... δηλαδη οκ, κι οι σεκιουριταδες δεν ειναι ματ με κρανη, ασπιδες κτλ... αμα την ετρωγε ο αλλος την καρεκλα στο κεφαλι η αμα του εβγαινε το ματι ΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟΤΟΥ για το καθε κακομαθημενο που νομιζει οτι μπορει να δει οποιο γκρουπ θελει με οσα λεφτα θελει.

Οσον αφορα τη συναυλια, γαματη ηταν, και ο ηχος και το σοου και ολα, αλλα ξενερωσα τρελα που δεν επαιξαν το It's no Good και το Strangelove. Ειδικα το πρωτο ρε πουστη το ξερει ΟΛΟΣ ο κοσμος.

Solo Carriera
05-08-2006, 00:26
ΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟΤΟΥ για το καθε κακομαθημενο που νομιζει οτι μπορει να δει οποιο γκρουπ θελει με οσα λεφτα θελει.

τι λες μωρέ μλκ, αφού και εσύ τζάμπα μπήκες. αν είναι ποτέ δυνατόν.

κατά τα άλλα, όντως δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όσα λέγονται στο ιντυ αληθεύουν ή αν όσοι ήταν στο ντου είχαν 5 σιντί του γκρουπ ή αν μερικές κοπέλες θυμούνται ότι είναι κοπέλες αφού προκαλέσουν και λοιπά οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε.

pitchfork
05-08-2006, 10:19
κυρίως δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε επειδή σε ταπώσαμε :D

FIXXXER
05-08-2006, 11:52
Σολο, εγω μπηκα τζαμπα επειδη εκατσε, αλλιως θα ειχα μεινει απεξω και θα εφευγα, αλλωστε για τη φαση πηγα, μπορει να ξερω τα μισα τραδουδια τους και να ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα δεν κοβω και φλεβες.

Αν εκοβα θα ειχα δωσει τα λεφτα χωρις δευτερη σκεψη οπως εχω κανει 6 φορες με Paradise Lost τα τελευταια 4 χρονια γιατι ειμαι θυμα, αλλα σταρχιδια μου.

Αφου εισαι εξυπνο παλικαρι γιατι το παιζεις χαζος, λες και δεν καταλαβες οτι ΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟ μου για αυτους που πετανε καρεκλες κι οχι για οσους καβαντζωθηκαν και μπηκαν στο ετσι... αυτοι παντα θα υπαρχουν και δε με ενοχλουν ακομα κι αν εχω δωσεο εγω 50 ευρω για συναυλια.

Solo Carriera
05-08-2006, 13:59
ω θεοί του ολύμπου.

VirusXI
07-08-2006, 03:52
hm, τεσπα.

http://www.goographix.com/temp/dpchmdath01.jpg
http://www.goographix.com/temp/dpchmdath02.jpg
http://www.goographix.com/temp/dpchmdath03.jpg

Milton
07-08-2006, 13:01
ωραια φαινεται να ηταν
thanks για τις φωτο

carheart
08-08-2006, 23:53
γεια σας!

Δεν με ενοχλεί να υπάρχουν τζαμπατζήδες σε ένα live που έχω πληρώσει. Δεν δίνω δεκάρα. Αν το συγκρότημα το γουστάρω τόσο πολύ, ας είμαι και ο μόνος που έχει πληρώσει. Δεν δίνω δεκάρα. Ειδικά στο συγκεκριμένο live των Arcturus πάνω, πόση σημασία να έδινα στα 30 ευρώ που έδωσα; Μηδενική. Στα αρχίδια μου, ας έμπαινε και η μισή Σαλόνικα τσάμπα.

Σε όχι_τόσο_αγαπημένα_αλλά_γαμάτα_συγκροτήματα, τα πράγματα είναι για μένα περίπου όπως τα είπε ο Solo. Αν και δεν θα το έκανα, επειδή δεν θα ρίσκαρα να φάω ξύλο για κάτι όχι τόσο αγαπημένο (ενώ για κάτι αγαπημένο θα τα έσκαγα), ο καθένας έχει δικαίωμα να προσπαθήσει να δει το συγκρότημα που θέλει και να προσπεράσει τους ενοχλητικούς παράγοντες.

Φυσικά όμως, η δουλειά του securit-ά είναι να τον εμποδίσει, και αν δεχτεί επίθεση φυσικά και να λάβει τα ανάλογα μέτρα.

Δεν διάβασα το άρθρο στο ίντυ. Βαριέμαι. Αν παραπονέθηκε κανείς που τις έφαγε επειδή προσπάθησε να κάνει ντου, δεν δίνω δεκάρα.

Συμφωνούμε πως για ένα πολύ αγαπημένο group απλά μαζεύεις τα λεφτά ακόμα και αν χρειαστεί να μην φας για 3 μέρες;

nothingman
09-08-2006, 00:10
φυσικά

εγώ θα ήθελα να πω ότι πληρώνουμε εισιτήριο για να μπούμε εμείς μέσα και όχι για να κρατήσουμε τους υπόλοιπους έξω
και γενικά, 3 σελίδες για κάτι που έγραψε κάποιος στο Ίντυ, με 1-2 ποστ για τη συναυλία αυτή καθ'εαυτή

Milton
09-08-2006, 00:30
ναι γιαυτο ας πει καποιος κατι παραπανω. ο DM ειπε πρώτη αυγουστου και κοντευει να χειμωνιασει. καμια σετλιστ? route 66 παιξαν? πλιζκθενκζ

metamelia2
09-08-2006, 15:48
Ήμουν κρεβατωμένος με 40 πυρετό.
ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΥΧΗ, ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

μεταλ

Darkling
09-08-2006, 15:51
ε καλυτερα αυτο, παρα ΜΑΠΕΣ απο σεκιουριταδες.

metamelia2
09-08-2006, 15:54
ΜΑΠΕΣ >>> πυρετός

Atheist
09-08-2006, 16:14
ρε χλέμπουρα ave και στους μπάτσους όταν τους βρίσκουμε μπροστά μας στο δρόμο για κανένα υπουργείο, τους την πέφτουμε και φυσικά καταγγέλουμε και τη βία τους έπειτα.

και οι σεκιουριτάδες την ίδια βρωμερή δουλειά κάνουν αλλά σε ιδιωτικό επίπεδο.
και όχι ρε ηλίθιε, αρνούμαι να πληρώνω 60 και 70 ευρώ για να αποκτάνε κάποιοι βίλες και κότερα.
άμα γουστάρω να πάω να ακούσω τη μουσική τους, θα πάω και θα κάνω ντου.

εννοείται, δε διαφωνώ να δώσω κάποιο λογικό ποσό να βγουν τα έξοδα και για να ζήσουν αξιοπρεπώς και οι μουσικοί (κάποιοι γνωστοί έλληνες και ξένοι μουσικοι βάζουν 10-15 ευρώ είσοδο και στην πόρτα δεν έχει μπράβους), αλλά όχι 70 ευρώ, όχι 25 χιλιάδες δραχμές για πισίνες και κότερα γαμώ την αγανάκτησή μου!

και ποιός σου είπε ρε βλήμα ότι η μουσική και γενικότερα η ψυχαγωγία δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης;;
ο φτωχός πρεπει να ζει με παξιμάδι και νερό ε;;

γι' αυτό ντου και πάλι ντου περήφανα και χωρίς τύψεις!!

υγ α, για πες μας ρε ρούφη ave, καλά μας λες ότι τα ντου είναι εις βάρος των μουσικών, αλλά γιατί μας λες ότι είναι ΚΑΙ εις βάρος όσων πλήρωσαν εισητήριο;; ρουφιάνε, έ ρουφιάνε!

Όταν μεγαλώσω, θα ανοίξω σαπωνοποιείο.

Solo Carriera
09-08-2006, 17:01
καλά τα είπε ο τύπος.

ΕΝΤΙΤ: επείδη ειπώθηκε ότι έχει φτάσει 4 σελίδες το θρεντ και έχει αναφερθεί ελάχιστα η συναυλία αυτή καθ' αυτή, το θρεντ ξεκίνησε ως αναφορά στις φασαρίες -όπως γίνεται κατανοητό και από τον τίτλο του- και όχι ως κριτική της συναυλίας. ας μεταφερθεί αυτό όπου αρμοζει και ας ανοίξει νεο, μουσικού περιεχομένου πλέον.

Atheist
09-08-2006, 17:20
Ρεντ εφέμ, μιούζικ του δε μάσιζ και δικαιοσύνη και ισότητα και τσάμπα μπύρες, κονκάρδες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Solo Carriera
09-08-2006, 17:23
cool.

Darkling
09-08-2006, 19:27
καλά τα είπε ο τύπος..

Πιθανον και ναι. Καλα τις εφαγε επισης, θα σου πει καποιος αλλος.

cavity
09-08-2006, 21:30
μπορεί να έχωσε και μερικές

pitchfork
09-08-2006, 21:59
Στ' @@ μας ούτως ή άλλως.
:)

Darkling
10-08-2006, 00:32

δεν ειδα κανα σεκιουριτα να ποσταρει στο indysecurity.net και να κλαιγεται.

VirusXI
10-08-2006, 02:09
ok άλλαξα και τον τίτλο να μη λέτε.
τώρα μπορείτε να κάνετε κιε ρεπόρτ.

ωραία ήταν όπως είπα. tracklist δε ξέρω/θυμάμαι αλλά google για ένα οποιοδήποτε τρακλιστ της περιοδείας κι είναι το ίδιο.

cavity
10-08-2006, 03:04

δεν ειδα κανα σεκιουριτα να ποσταρει στο indysecurity.net και να κλαιγεται.

όχι βέβαια, κρατάνε χαρακτηρα :dsmile:

pitchfork
10-08-2006, 03:43
Σε αντίθεση με τα γίδια.

ang69
11-08-2006, 03:46
Χάι. Εγώ πλήρωσα 30 ευρώ γιατί είμαι ημι-τζαμπατζής με κονέ, πήγα νωρίς και ήμουν αρκετά μπροστά κι έβλεπα καλά, όταν δεν μπαίνανε μπροστά μου δυο λυσσασμένα ντερέκια που χοροπηδούσαν. Πολύ στριμωξίδι και ιδρώτας αλλά δε μας νοιάζει, ζήτω οι Depeche!

Ο Schiller κι η παρέα του ήταν καλοί και θα ήταν ακόμα καλύτεροι αν είχαν βγει δεύτεροι αντι για πρώτοι, γιατί μας έφτιαξαν το κέφι και θα προετοίμαζαν πολύ ωραία την ατμόσφαιρα για τους Depeche. Ο φίλτατος Heppner μας εντυπωσίασε καθώς κατάφερε να θυμηθεί τα λόγια και των δύο τραγουδιών που είπε (τα γνωστά χιτ I Feel You και Dream Of You) χωρίς να χρειαστεί χαρτάκι με τους στίχους κατά την προσφιλή του συνήθεια.

Οι Raveonettes πρέπει να πεθάνουν.

Οι Depeche ήταν πολύ καλοί, αλλά η λέξη που μου έρχεται περισσότερο στο μυαλό είναι "επαγγελματίες". O Dave Gahan είναι από τους πιο σέξι σαρανταπεντάρηδες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο της μουσικής (και ίσως στον κόσμο γενικότερα), αλλά η φωνή του δεν ήταν η αναμενόμενη (χωρίς να είναι κακή) και σε αρκετά δύσκολα σημεία δεν τραγουδούσε, αλλά έδινε το μικρόφωνο στο κοινό. Ο Martin Gore απο την άλλη εξακολουθεί να έχει καταπληκτική φωνή (αυτό το Home κι αυτό το Shake The Disease!) αλλά εξακολουθεί να μοιάζει -και τώρα περισσότερο από ποτέ- με αρσενική γριά (με μαύρα κομμένα φτερά αγγέλου όμως). Ο τρίτος ο...να δεις πώς τον λένε πώς τον λένε... πέρασε απαρατήρητος.

Setlist:
A Pain That I'm Used To
Question Of Time
Suffer Well
Precious
Walking In My Shoes
Stripped
Home
It Doesn't Matter Two
In Your Room
John The Revelator
I Feel You
Behind The Wheel
World In My Eyes
Personal Jesus
Enjoy The Silence
-------
Shake The Disease
Photographic
Never Let Me Down

Οπτικά το σόου ήταν καταπληκτικό. Οθόνες, βίντεο, πολύ καλή σκηνοθεσία και όλοι πάνω στη σκηνή ζωηροί και κεφάτοι. Κι εμείς το ίδιο από κάτω, παρά το στριμωξίδι και τους έξυπνους μάγκες που προσπαθούσαν να χωθούν ανάμεσα στον κόσμο και να βγουν μπροστά την τελευταία στιγμή (και οι οποίοι απογοητεύτηκαν, αφού δεν υπήρχε καθόλου χώρος).

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο συγκρότημα που θα μπορούσε να έρθει και να με αναγκάσει να ξαναπάω στο Terra Vibe. Ωραία τα πεύκα και τα βουνά αλλά δεν είναι αυτά που κάνουν έναν καλό συναυλιακό χώρο.

metamelia2
11-08-2006, 04:05
Question Of Time
Stripped
In Your Room
I Feel You
Behind The Wheel
World In My Eyes
Personal Jesus
Enjoy The Silence
Shake The Disease
Photographic
Never Let Me Down
Πονάω πολύ, νομίζω.

Darkling
11-08-2006, 11:23
Question Of Time
Stripped
In Your Room
I Feel You
Behind The Wheel
World In My Eyes
Personal Jesus
Enjoy The Silence
Shake The Disease
Photographic
Never Let Me Down
Πονάω πολύ, νομίζω.

ε, ναι απ τις φωτος σου που εχω δει, μαλλον δε σε επαιρνε να πας να περασεις τζαμπα.

VirusXI
11-08-2006, 23:03
heaheha το κούρασες ρε.

metamelia2
12-08-2006, 05:59
Θίχτηκα ρε ντούκι.

DM
16-08-2006, 15:44
Συναυλία > Φωτογραφίες | Depeche Mode Athens 1st August TerraVibe (http://clubs.pathfinder.gr/depechemode/556982)

nothingman
16-08-2006, 15:53
Ελπίζω να > Ήσουν εσύ η γκόμενα που έφαγε | το ξύλο την 1η Αγούστου (http://img151.imageshack.us/img151/5346/untitledcopynd1.gif)

Tevez
17-08-2006, 03:09
Παρόλα αυτά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο συγκρότημα που θα μπορούσε να έρθει και να με αναγκάσει να ξαναπάω στο Terra Vibe. Ωραία τα πεύκα και τα βουνά αλλά δεν είναι αυτά που κάνουν έναν καλό συναυλιακό χώρο.
to den xanapatame terra vibe to xoune(me) pei polloi.
th mia black sabbath,thn allh waters,depeche mode klp.
einai a8lia alla an er8ei kamia mckennitt kanas rob zombie h dead can dance px pali tiga 8a nai apo atoma pou 8a orkistoun pote xana.
:| :cry: :?

DM
17-08-2006, 15:09
einai a8lia alla an er8ei kamia mckennitt kanas rob zombie h dead can dance px pali tiga 8a nai apo atoma pou 8a orkistoun pote xana.

Έχουν πιάσει το πως σκέφτεται ο Έλληνας.
Αυτός είναι ο συναυλιακός χώρος και πολύς σου πέφτει. Άμα δε γουστάρεις, κάτσε στην απέξω.

EDIT: Και άμα έρθουν ποτέ οι ΝΙΝ TerraVibe σου λέω γω πως θα τρέχουν.

Stormrider
21-09-2006, 18:05
mpam
http://www.youtube.com/watch?v=Rx57O9bOryw

Not_saved
22-09-2006, 01:46

Έχουν πιάσει το πως σκέφτεται ο Έλληνας.
Αυτός είναι ο συναυλιακός χώρος και πολύς σου πέφτει. Άμα δε γουστάρεις, κάτσε στην απέξω.

EDIT: Και άμα έρθουν ποτέ οι ΝΙΝ TerraVibe σου λέω γω πως θα τρέχουν.

Nai o laos pou akouei NIN stin Ellada..

Kveldssanger
22-09-2006, 08:29
E ντάξει ρε φιλαράκι, δεν μπορούμε να τους ξέρουμε και όλοι =(((