View Full Version : House M.D.
Nodoordonotthereisnotry
31-07-2006, 00:44
Hugh Laurie. :worship:
Απ'ότι πήρε το μάτι μου ξεκίνησε να το παίζει από σήμερα και το Star.
Είναι που λέτε μία ομάδα 3 νέων γιατρών υπό την επίβλεψη του Dr. Gregory House( Hugh) και προσπαθούν να διαγνώσουν,αλλά και να θεραπεύσουν σπάνιες ασθένειες/περιστατικά. Ο House όμως, δεν είναι ο φιλικός και τυπικός γιατρός που θα έβρισκε κανείς στα επείγοντα περιστατικά( σπόντα για το ER). Ο House είναι η αποθέωση.
Ρίξτε το καμία ματιά. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε εδώ (http://us.imdb.com/title/tt0412142/).
Kveldssanger
31-07-2006, 00:55
Παίζει τουλάχιστον από την προηγούμενη βδομάδα και αναμένεται να εξελιχθεί σε τεράστιο κόλλημα. Ο Laurie είναι ο θεός των θεών και ο χαρακτήρας του House (στυλάκι, ατάκες, συμπεριφορά) είναι εντελώς πινκ.
Χάσαμε τίποτα ή είναι αυτοτελή;
Kveldssanger
31-07-2006, 01:08
Αυτοτελή φαίνονται να είναι κατά βάση. (πέρα από την ανάπτυξη των χαρακτήρων προφανώς). Δεν έχει συμβεί κάτι τραγικό μέχρι στιγμής πάντως που να σε εμποδίζει να το παρακολουθήσεις.
Kveldssanger
31-07-2006, 01:18
Κυριακή, 5:30 Star.
όμορφα. αρχίζω να εμπιστεύομαι ξανά τις αμερικάνικες σειρές μετά την αποκάλυψη lost.
ikonoklast
31-07-2006, 01:47
ποτε md στο σπίτι.
enitharmon
01-08-2006, 01:17
Ο House όμως, δεν είναι ο φιλικός και τυπικός γιατρός που θα έβρισκε κανείς στα επείγοντα περιστατικά( σπόντα για το ER)
όποιος το πιστεύει αυτό για το ΕR δεν έχει κάτσει ποτέ να δει σοβαρά.
Nodoordonotthereisnotry
01-08-2006, 09:37
Βλέπω.
enitharmon
01-08-2006, 16:59
τότε δεν ξέρω γιατί πιστεύεις ότι σε αυτή τη σειρά όλοι είναι φιλικοί (Romano?) και οι γιατροί που θες να σε περιθάλπτουν για πάντα. Σιγά μην είναι και το μικρό σπίτι στο λιβάδι.
Ο House είναι θεός ναι, αλλά δε θες να ακούς τα σχόλια του όταν είσαι εσύ στο κρεβάτι
wraithgr
01-08-2006, 17:26
Γαμάτη σειρά, αν και η δομή των επεισοδίων είναι λίγο στάνταρ. Μάλλον είναι χαρακτηριστικό των σειρών με αυτοτελή επεισόδια γενικά όμως αυτό...
Nodoordonotthereisnotry
04-08-2006, 00:56
O.K. Είμαι πλέον στο 17ο επεισόδιο της πρώτης season..ο Dr House είναι ένας από τους πιο lovable χαρακτήρες evah!! :twisted: ..αλλά ο Romano είναι η Μητέρα Τερέζα fused με την Παναγία μπροστά του.
Οι ατάκες που πετάει σε κάθε ep. είναι all the euros..αλλά η στάση του στους ασθενείς του(που συχνά καταλήγει στην σωτηρία τους) είναι για ξύλο. Δηλ. αν είμουν ασθενής του και με έκαμνε καλά θα τις έτρωγε (έστω μερικές ψιλές..έτσι για το ευχαριστώ ρε παιδί μου :evil: ) . Το ER πίστεψέ με είναι το μικρό σπίτι στο Λιβάδι αν το συγκρίνεις με τη σειρά. Δε ξέρω αν έχεις δει πολλά eps..αλλά η σειρά μεταμορφώνεται στην πορεία και υπάρχει και μία μικρή αίσθηση continuity.
Από την άλλη, καθώς έβλεπα τα επεισόδια αυτά, it just hit me. Πάρτον έτσι όπως είναι με τα αθλητικά παπούτσια, το αξύριστο γένι(πλεονασμός;), το κουστούμι του και το μπαστουνάκι και χώστον στον Tardis όταν και αν έρθει με το καλό η ώρα. Τις προφορές τις κατέχει, δώστου και μια sexy companion και είναι ο νέος Doctor.
Δεν έχετε δει σε πολλά eps που τον ρωτάνε διάφοροι: "WHO are you? " και αυτός απαντάει "I'm the DOCTOR!" Προσθέτεις και ένα just και είμαστε set. Βέβαια θα μου πείτε πως τα παραπάνω ίσως είναι wishfull thinking με την αμερικάνικη σταδιοδρομία του and all..
ikonoklast
04-08-2006, 01:17
Splendid.
wraithgr
04-08-2006, 13:57
Αυτή τη στιγμή είμαι up-to-date, δηλαδή τέλος [edit] 2ης σεζόν... Μετράει άπειρα η σειρά αλλά όπως πάντα όταν τα "μεγάλα" είναι τόσο καλά τακτοποιημένα χτυπάνε περισσότερο στο μάτι τα μικρά... :D Τουλάχιστον όσο προχωράει το χάνεις αυτό το συναίσθημα, κάνανε και ένα mini-arc σε κάποια φάση...
wraithgr
07-09-2006, 02:35
Με ειδοποίησαν οτι κυκλοφορεί το torrent του 3x01.
:spoiler:
o house κανει jogging
Spoiler...
και μετα η κεταμινη δεν του φτανει πια...αλλα δεν θελει να μιλαμε γι'αυτο...παιρνει παλι το μπαστουνι...σιγα μην κατεστρεφαν το κουτσο αγορι...
btw καθε Τριτη, στις 8 προβαλλεται Αμερικη, υπολογισε Τεταρτη μεσημερακι για εμας εχει ανεβει. Site παντα ενημερωμενο και με καλες πηγες για house, www.fucktheinter.net (http://www.fucktheinter.net), στο forum του. [παιζουμε με edonkey].
wraithgr
07-09-2006, 02:44
Θενξ, θα το κοιτάξω από σ/κ που θα έχω χρόνο να δω και κανα επεισόδιο.
Πω η βιασμένη ξανθούλα στο τελευταίο είναι υπέροχη. :shock:
Nodoordonotthereisnotry
31-01-2007, 22:27
Θα το βάλω αύριο να κατεβαίνει. Είναι καλύτερη απ'την άλλη που'χε κολλήσει με τον House?
BTW, χωρίς spoilers το link, το βλέπετε (http://www.youtube.com/watch?v=fbmLrRmVF0E) χωρίς φόβο και πάθος.