View Full Version : Τρέμολο σύστεμ
The Good Son
30-07-2006, 09:49
Στο σέρβις που θα κάνω τώρα στην εξάχορδη λαίδη μου θα αλλάξω και floyd rose.
Τώρα έχω το κλασσικό "liscenced under..."
Βασικά αρχικά είχα υπ' όψιν τα αφθεντικά floyd rose αλλά ο τεχνικός μου πρότεινε της schaller.
Επίσης επειδής δεν το χω πολυπσάξει, εξηγήστε μου λίγο τί εστι low-pro κλπ κλπ.
και γενικά προτείνετέ μου πλιζκθένξ. :oops:
Third_EyE
30-07-2006, 16:48
Egw lew na pouliseis tin 6xordi laidi sou kai na pareis mia paulina pou den exei F.R. :P
xHERETICx
30-07-2006, 23:37
λόου προ ειναι αυτό που φαντάζεσαι: χαμηλο προφιλ, δηλαδη ο καβαλαρης είναι πιο μαζεμένος σε ύψος με αποτελεσμα οι χορδες και ο μοχλος να είναι πιό κοντά στο σώμα. αν σου αρέσει η πιό μεγάλη άξιον ανεβάζεις το ύπσος των χορδών απο τα σάντλς και είσαι οκ
The Good Son
04-08-2006, 05:45
βασικά είχα στο στάνταρ να βάλω αφθεντικό φλόυντ ρόουζ αλλά μου είπαν να βάλω τα καινούρια της σάλερ και πσιλοπροβληματίστικα. Κορονερ βασικά περιμένω τα φώτα σου αλλά πρέπει να σαι διακοπές.
eisai sigoyros pws mpainoyn ola ayta sthn ki8ara soy xwris na xreiastei na ths anoi3eis trypes epi trypwn ktl :?: :?
The Good Son
04-08-2006, 17:52
οχι. έχω ήδη φλόυντ ρόουζ. Το λόου προ χρειάζεται επιπλέον τρύπες;
Hmoun diakopes kai gurisa shmera... klaps klaps
Den exw katalavei gia poio tremolo system akrivws milas. Ths schaller den exw upopsi kapoio, opote de mporw na se voh8hsw. Gia tremolo ths ibanez uphrxe to low pro edge to opoio eixan h petrucci, vai, satriani kai oi kales rg kai to opoio gamouse. Pleon uparxoun ta edge pro I kai II. En genei den exoun provlhmata alla IMHO to low pro edge ta eixe kai ta duo.
Gia ta original floy rose akougontai kala logia.
An hmoun sth 8esh sou de 3erw an 8a empaina se auth th diadikasia pantws, ektos an eixa sovaro provlhma me 3ekourdiasma kai de provlepotan h agora ki8aras entos etous. Opws kai na xei an empisteuesai to texniko sou akouse ton. Apla, exe upopsi kai ta edge pro se periptwsh pou denoun kalutera sth ki8ara.
verdictdenied
07-08-2006, 15:52
Low Pro έχω βάλει και εγώ πάνω σε μια ESP Horizon που έχω και χρειαζόταν να την σκάψω λίγο. Αν έχεις Floyd ή pattern by Floyd Rose κτλ. νομίζω δεν χρειάζεται να σκάψεις.....Λέω εγώ τώρα.
Μου άρεσε γιατί γενικά ήταν χαμηλό και δεν έβρισκε το χέρι μου επάνω. Φαντάζομαι όμως ότι έχει κάπως περιορισμένο Back Routing λόγω του ύψους (πόσο να τη σκάψεις την κιθάρα?)
Πούλα τα όλα και πάρε μια Gibson. Για τραμπάλες είμαστε τώρα? :D
Παρ'όλα αυτά εγώ το Floyd rose το έβαλα στην ESP αφόυ πήρα το όπλο (Gibson Explorer).
The Good Son
07-08-2006, 16:42
εγώ είμαι γκέη και θέλω φλόυντ ρόουζ.
γκίμπσον να πάρετε εσείς οι βλάχοι.
πόσο περίπου κοστίζει αφτό της ιμπανέζ;
verdictdenied
11-08-2006, 12:42
εγώ είμαι γκέη και θέλω φλόυντ ρόουζ.
γκίμπσον να πάρετε εσείς οι βλάχοι.
πόσο περίπου κοστίζει αφτό της ιμπανέζ;
Βλάχος είναι το επίσημο nickname μου στην Ελληνική σκηνή. Ελάχιστοι ξέρουν πως με λένε και που παίζω. Με το "Βλάχος" ανοίγουν όλες οι πόρτες!!! Γι'αυτό με ξέρεις και εσύ και με φωνάζεις έτσι :D
The Good Son
11-08-2006, 14:33
θα προτιμούσα να μου έλεγες πόσο κοστίζει όμως ε.
http://www.jemsite.com/tech/ibzjemparts.htm
isws se endiaferei...
ama allakseis to tremolo pes gia diafora' giati psinomai an aksizei...
The Good Son
12-08-2006, 04:15
ΝΑ ΤΟ ΡΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΕΝΚΣ.
ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Τ' ΑΛΛΑΞΩ.
verdictdenied
25-08-2006, 15:34
θα προτιμούσα να μου έλεγες πόσο κοστίζει όμως ε.
Καλα ντε, μην βαράς....
Νομίζω τιμή καταλόγου πέρσυ που το πήρα ήταν 290 ευρώ
The Good Son
26-08-2006, 01:38
τελικά, μετά από συζήτηση με τον τεχνικό πήρα το αφθεντικό.
γενικώς προβλέπεται να την γαμήσω αφού θα αλλάξω και το σώμα.
mipws na epairnes kainouria?
The Good Son
26-08-2006, 19:58
Θεωρητικά καινούρια είναι.
The Good Son
26-08-2006, 22:15
rg 270dx
αλλά θα μείνει μόνο η ταστιέρα που είναι αρκετά καλη και έχει και την υπογραφη από τον βάη. μαγνήτες έχω αλλάξει. τώρα θα βάλω και σώμα από μαόνι και το φλόυντ ρόουζ.
με το παλιό σωμα και τρέμολο, όταν μάσω λεφτά για μιά φθηνή ταστιέρα και ένα μαγνήτη, θα προσπαθήσω να φτιάξω με κάποια βοήθεια, μια καινούρια.
Serpent_Sun
05-04-2007, 15:03
best thread asxetosynis ever..
milame gia poly gelio!!!!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
den eixe floyd ...eixe edge... se mia pipa ki8ara phge kai evale trem oso kanei sxedo oli i ki8ara kai isws perissotero me ergatika klp..
fantazomai to gelio pou 8a kane to atomo pou to perase..
kala aytos fraga h8ele..
me ta leyta tis 270dx kai tou floyd kai ta ergatika..epernes mia rg2550 i rg2570 pou exoune proper EDGE PRO...
well done..MLK!!
The Good Son
05-04-2007, 17:03
:thumbsup:
Serpent_Sun
06-04-2007, 11:52
:moutza: :moutza:
The Good Son
06-04-2007, 16:42
ναι ρε φίλος όμορφα όλα αυτά αλλά δεν έβαλα το φλόυντ ρόουζ στην rg και γενικότερα το πρόβλημά σου ποιό είναι;
Serpent_Sun
08-04-2007, 12:31
pwwww 2 xronia eisai sto foro ayto..8a prepe na katalaveis to doulema re !! kiddin! 8) 8)
_UnHoLyMaRtYr_
08-04-2007, 12:57
Και ο good son κερδίζει το όσκαρ "καλύτερο άβαταρ έβερ"
ikonoklast
08-04-2007, 18:19
ισχύει.