Log in

View Full Version : Κουλτούρα (?) - Split από το Jackass II

Solo Carriera
02-03-2006, 21:35
η γενιά του τζάκασ μαλάκα. τρόμος.

nothingman
02-03-2006, 21:44
είναι θλιβερό να περνάει η βλακεία σαν άποψη ε.
δλδ οκέι, βλέπεις κάποιους να προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι πιο ηλίθιοι.
ομολογουμένως με επιτυχία.

Bullet
02-03-2006, 21:53
dexthte estw(kai epitelous) oti me thn idia anesh pou esy pernas kala blepontas to dogvile kai akougontas mars volta,kapoios perna kala blepontas jackass,saw kai akougontas hatebreed(tyxaia paradeigmata)
so fucking simple.

Solo Carriera
02-03-2006, 22:12
οκ, το επίπεδο της διασκέδασης σου λέει κάτι ναούμ;

Bullet
02-03-2006, 22:14
san ti na leei dld?

nothingman
02-03-2006, 22:50
επίσης, η αντιστοιχία δεν είναι mars volta + hatebreed
είναι mars volta (που δεν τους συμπαθώ κιόλας ιδιαίτερα) + Ταμπάκης

δλδ πραγματικά, είναι διαγωνισμός βλακείας. Καταλαβαίνω γιατί μπορεί να αρέσει σε κάποιον το γκόθικ, το μπάσκετ και χιλιαδυο άλλα πράγματα που τα θεωρώ σκατά. Το Τζάκας απλά ανήκει στην κατηγορία των αυθεντικά χαζών πραγμάτων που πουλάνε ακριβώς επειδή είναι χαζά. Το braindead δεν είναι άποψη γμτκρτ. Ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί κάποιος να περνάει καλά βλέποντάς το είναι να τους παίρνει σα μέτρο σύγκρισης και να θεωρεί τον εαυτό του λιγότερο μαλάκα. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι τους πλήρωσε για να τους δει στο σινεμά ή στο ντιβιντί οπότε ίσως να το σκεφτεί καλύτερα αυτό το "ποιος είναι μεγαλύτερος μαλάκας, εγώ ή αυτοί"

έντιτ: τες πα, καταλαβαίνω τα κολλήματα του καθενός (εγώ σας έχω πρήξει για πολλές αηδιούλες πχ), αλλά αυτό το "γούστα" πρέπει να είναι το χειρότερο επιχείρημα έβερ (μαζί με το "αυτό που σου λέω εγώ")
απλά βρήκα αφορμή να το πω

carheart
02-03-2006, 22:52
Είναι βέβαια

Ταμπάκης >> Hatebreed

Αυτό, συνεχίστε.

Bullet
02-03-2006, 22:53
επίσης, η αντιστοιχία δεν είναι mars volta + hatebreed
είναι mars volta (που δεν τους συμπαθώ κιόλας ιδιαίτερα) + Ταμπάκης

δλδ πραγματικά, είναι διαγωνισμός βλακείας. Καταλαβαίνω γιατί μπορεί να αρέσει σε κάποιον το γκόθικ, το μπάσκετ και χιλιαδυο άλλα πράγματα που τα θεωρώ σκατά. Το Τζάκας απλά ανήκει στην κατηγορία των αυθεντικά χαζών πραγμάτων που πουλάνε ακριβώς επειδή είναι χαζά. Το braindead δεν είναι άποψη γμτκρτ. Ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί κάποιος να περνάει καλά βλέποντάς το είναι να τους παίρνει σα μέτρο σύγκρισης και να θεωρεί τον εαυτό του λιγότερο μαλάκα. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι τους πλήρωσε για να τους δει στο σινεμά ή στο ντιβιντί οπότε ίσως να το σκεφτεί καλύτερα αυτό το "ποιος είναι μεγαλύτερος μαλάκας, εγώ ή αυτοί"

έντιτ: τες πα, καταλαβαίνω τα κολλήματα του καθενός (εγώ σας έχω πρήξει για πολλές αηδιούλες πχ), αλλά αυτό το "γούστα" πρέπει να είναι το χειρότερο επιχείρημα έβερ (μαζί με το "αυτό που σου λέω εγώ")
απλά βρήκα αφορμή να το πω

gousta > auto pou sou lew egw

edit:epishs oti se kanei na gelas/pernas kala whatever einai ok kai den exei kanenas to dikaiwma na sou pei oti eisai malakas pou to kaneis auto(h' mallon to exei alla mexri ekei,meta prepei ligo na katsei na ta pei me ton eauto tou kalytera)

Solo Carriera
02-03-2006, 23:00
ότι ψυχαγωγήσε ΄δφκλδσαφξκασδλ΄κφξαδσ΄λκγξαδφλ΄κγξασδφγ παρακολουθώντας μια ντουζίνα καθυστερημένους να διατυμπανίζουν την βλακεία τους. κάτι ανάλογο της πάνιας δηλαδή. βλάκες με την βούλα. για μια φορά έχει ενδιαφέρον για ανθρωπολογικούς λόγους ωστέ να ανακαλύψεις μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για τα 15' δημοσιότητας που του αρμόζουν αλλά από ένα σημείο και μετά θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς.

ΕΝΤΙΤ: ουάου, άργησα πολύ.

Bullet
02-03-2006, 23:02
sorry,gia na katalabw,milame exontas ws dedomeno to "monh mou psyxagwgia einai to jackass"?
de nomizw na ypo8ike kati tetoio e

nothingman
03-03-2006, 00:00
πήγα να απαντήσω αλλά βαρέθηκα (+ δεν πολυκατάλαβα το παραπάνω έντιτ αλλά νταξ', θα τα πω με τον εαυτό μου καλύτερα και ίσως βγάλω άκρη)

εγώ πάντως μιλούσα ως δεδομένο το "ψυχαγωγία είναι το jackass", χωρίς το "μόνη μου" part. Μου αρκεί και έτσι για να βγάλω συμπέρασμα.

Πάντως δεν ξέρω γιατί αλλά έχει επικρατήσει μία άποψη ότι είναι ξερωγω κομπλεξικό να κρίνεις κάποιον με βάση τα γούστα του (δεν εννοώ φυσικά σκηνικά του στυλ "ακούς μέταλ-->είσαι σατανιστής-->δε σε κάνω παρέα-->φύγε από δω πούστη") αλλά αντίθετα λόγω του "ε, γούστα είναι αυτά" πρέπει να το κάνεις γαργάρα ότι η αισθητική του σου φαίνεται σκατά και να πρέπεις να θεωρείς κάποιον οκέι απλά επειδή επιζητά την παγκόσμια ειρήνη πχ και προτιμά την αλήθεια από το ψέμα, και πεταλουδίτσες πετάνε κτλ. Επίσης είχε ανοίξει παλαιότερα ένα αντίστοιχο θέμα ο Τσοπντ που βαριέμαι να ξεθάψω.

αυτά

έντιτ: βσκ ασχολούμαι :/

Bullet
03-03-2006, 01:22
αν κάποιου τα γούστα είναι θεοδωράκης και αγγελάκας,backstreet boys και anathema,scary movie και amores perros,metallica και τσαλιγοπούλου,ρουβάς και μπετόβεν,2lips και radiohead,πρέπει σώνει και καλά να πείσεις το άτομο αυτό ότι το τάδε ή τα τάδε από αυτά πρέπει να πάψουν να είναι γούστο του για να είναι ok άτομο?

anyway επειδή βαριέμαι να το συνεχίζω,το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα(aka:ok,γούστα) είναι από τις πιο σωστές εκφράσεις ever.Το αν θες ή νιώθεις την ανάγκη να πείσεις ένα άτομο το ότι αυτά που πρεσβεύει/πιστεύει είναι λάθος ,τότε και πάλι είναι ok αρκεί να μη γίνεται μέσω ειρωνείας,χλευασμού και δήθεν επίδειξης ανωτερότητας (με τα δικά σου στάνταρτς πάντα βεβαια,που για τους δικούς σου λόγους έχεις πειστεί ότι είναι τα σωστά)

Starbreaker
03-03-2006, 17:15
Eiste gia ton peoula e. San aftous tous gay pnevmatikous an8rwpous pou ma8ainoume sthn ek8esh, pou prepei na petagontai san sfhnopoutses na mas ypen8ymizoun to poso skata einai o tropos zwhs mas k oti prepei na arxizoume na paizoume skaki dipla sto tzaki gia na 8ewrh8oume an8rwpoi. Asxolh8eite me th dikia sas poiothta zwhs, den einai anagkh na psaxnoume epixeirhmata gia na apologh8oume gia tis kafriles pou goustaroume mia sto toso.

Elitistes :P

carheart
03-03-2006, 19:54
Starbreaker, απλά έγινε μια προσπάθεια κατάργησης του "γούστα είναι αυτά" ως σοβαρού επιχειρήματος για οτιδήποτε.

Αλλιώς, οτιδήποτε κράζαμε θα είχε λόγο ύπαρξης και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο γαμάτοι!

Δεν τάσσομαι υπερ κανενός άκρου. Δεν έχω ιδέα γιατί έκανα αυτό το post.

O)))zma
03-03-2006, 20:05
Koultoura na figoume,naoume!

Solo Carriera
03-03-2006, 20:27
PATOS, σα να λέμε δηλαδή.

:τα απαραίτητα εμότικονς ώστε να κατασταθεί σαφές το σαρκαστικό ύφος του ποστ εδώ:

BLiTzER
03-03-2006, 21:08
Jackass > kubrick.

Kveldssanger
03-03-2006, 21:42

Για κάποιο λόγο αυτό το λέτε για κακό ε?

Starbreaker
03-03-2006, 22:00
Ntaks, ti na peis twra :P

carheart
03-03-2006, 22:06
τίποτα ;p

FIXXXER
04-03-2006, 03:58
Kala, apo tin mia einai ilithio na les "gousta" os dikaiologia gia to kathe ti pou sou aresei, aptin alli entaxei, to na vlepo metallades (pou exoun katantisei xeiroteroi elitistes ki apo tous classic tupous) na prospathoun na me peisoun na min do jackass giati einai ilithio i na min akouo to teleutaio album ton "tade_kapoion_oxi_toso_psagmenon_tupadon" e einai toulaxiston eleeino...

Solo Carriera
04-03-2006, 04:14
επειδή θίγομαι άμεσα ας απαντήσω. πρώτον, κανείς δεν προσπαθεί να σε πείσει να μην δεις τζάκας, κριτική το λένε, δεύτερον, κανείς δεν σου είπε να μην ακούς καταξιωμένα συγκροτήματα, όλοι όσοι έκανα κριτική στο τζάκας σε αυτό το θρεντ το κάνουν, τρίτον, ποιοί μεταλλάδες;

FIXXXER
04-03-2006, 04:23
DEN PROKEITAI NA KATALAVEIS.

Solo Carriera
04-03-2006, 04:27
:cry:

FIXXXER
04-03-2006, 04:32
Sorry gia tin adiallaxia mou, alla ontos den prokeitai na katalaveis kai den einai thema oute IQ, oute diaforetikis ilikias, oute diaforetikon empeirion, apla den prokeitai. Xero, autin tin stigmi eimai GTP entelos. Ti na kanoume, sumvainei.

Solo Carriera
04-03-2006, 04:36
οκ, ειρωνικο ήταν το εμότικον.

απάντησα ένα προς ένα στο, όχι και τόσο βαθυστόχαστο ή δυσνόητο εδώ που τα λέμε, ποστ σου και πραγματικά μου φαίνεται πολύ αστείο που πιστεύεις ότι αδυνατώ να καταλάβω κάτι.

:?

FIXXXER
04-03-2006, 04:48
1. Ennoeitai pos katalava oti itan eironiko to emoticon... einai to proto pragma pou skeftomai otan apantaei kapoios se mena.
2. Den eipa oti den katalaves, eipa oti den prokeitai na katalaveis (auta pou tha egrafa os apantisi sta 3 erotimata sou).
3. Boroume na to afisoume edo? Den exo orexi, pao na katevaso kana jackass na anago tin malakia se texni.

Vic
04-03-2006, 15:29
Egw gia olo to thread exw na pw oti to Jackass einai patos. To kserw oti einai patos giati ekatsa na to dw.

Gia to deytero jackass pistevw pws mallon tha einai pio patos 'h patos iloustrasion, 'h prospatheia filosofopoihshs tou patou sthn kalyterh. Prwton, to teleytaio to thewrw adynaton apo ta atoma pou htan sto prwto jackass, se opoion exei sxesh me to jackass, se opoion thelei na exei official sxesh me to prwto jackass.

To genikotero symperasma einai oti *pistevw* oti to jackass dyo tha einai patos ;h paragwgo tou patous (to apeiro xwraei sto apeiro pantws).

To deytero symperasma kai se sxesh me to ti exei eipwthei kai ginei sto thread metaksy twn posters (kalhmera zwh), den exw thn paramikrh idea giati kapoios thelei na dei ton pato deyterh fora. Isws o patos tou fainetai asteios, megeia tou kai me xara tou. Den me noiazei giati den ton kserw.

An o kalyteros mou filos erxotan enthousiasmenos na mou pei oti vghke to jackass 2 kai na to doume tha me enoiaze pantws.

Ayta.

Starbreaker
04-03-2006, 15:34
Vic eisai poly gamatos.

Egw pali 8a anhsyxousa pou se eixe stenaxwrhsei h eikona pou postare o katwrimos.

Vic
04-03-2006, 16:42
Ma an den me stenoxwrouse h eikona tou katwrimou den tha hmoun poly gamatos :P Εγώ ειμί ο μεταλάc του κόcμου opws tha leei kai to title mou meta ta xilia post, antilamvaneste.

Starbreaker
04-03-2006, 16:57
H8ela na pw oti o ka8enas antilamvanetai alliws ton oro "patos". Gia mena patos einai h emmonh se psyxanagkasmous, gia sena einai oi savoures sthn TV.

Vic
04-03-2006, 17:00
As mhn kanoume kai ayto to thread askhsh sto aytonohto. Estw: Tonizw oti to jackass einai patos *kata th gnwmh mou*.

Ace
04-03-2006, 17:02
1. Ennoeitai pos katalava oti itan eironiko to emoticon... einai to proto pragma pou skeftomai otan apantaei kapoios se mena.

offtopic.
komple3?

Bullet
04-03-2006, 18:29
vic νομίζω πως τα παραλές

επίσης νομίζω ότι είσαι γαύρος :P

MoRmEnGiL
10-03-2006, 02:00
Eiste gia ton peoula e. San aftous tous gay pnevmatikous an8rwpous pou ma8ainoume sthn ek8esh, pou prepei na petagontai san sfhnopoutses na mas ypen8ymizoun to poso skata einai o tropos zwhs mas k oti prepei na arxizoume na paizoume skaki dipla sto tzaki gia na 8ewrh8oume an8rwpoi. Asxolh8eite me th dikia sas poiothta zwhs, den einai anagkh na psaxnoume epixeirhmata gia na apologh8oume gia tis kafriles pou goustaroume mia sto toso.

pesta,pesta :P
ta elega k egw alla me krazane :P

jackass re :D

Pitsadoros
13-03-2006, 14:31
αμα βλέπεις dogville και ακούς ταυτόχρονα mars volta παίζει και να πεθάνεις από υπερβολική δόση κουλτούρας

spyinthehouseofthenight
23-07-2006, 16:19
omg - same old. Feugeis apo to ER ena xrono kai - kai den exei allaksei sxedon tpt.
Anyway. Sequel mias anaphrhs dianohtika tainias.
Automata xarakthrizei to aisthtiko meros oswn theatwn thn terpontai.

Americaniles.

Chopped In Half
23-07-2006, 17:42
omg - same old. Feugeis apo to ER ena xrono kai - kai den exei allaksei sxedon tpt.
Anyway. Sequel mias anaphrhs dianohtika tainias.
Automata xarakthrizei to aisthtiko meros oswn theatwn thn terpontai.

Americaniles.
http://tracyandnicole.thedreaming.com/blogs/tracyv/what/tracy_human_spiritualism.jpg

ikonoklast
23-07-2006, 17:43
Ναι ρε ρόκαβλε αλλα η κουλτούρα είναι για λίγους.

MoRmEnGiL
23-07-2006, 21:33
to na blepeis jackass einai polu pio euxaristo apo to na blepeis to teleutaio blockbuster tou hollywood pantws.

standar 8a exei kalytero senario to jackass.

irreligious
23-07-2006, 22:11
genikefseis....pfff :|

The Good Son
23-07-2006, 22:50
Δεν είναι θέμα ελιτισμού, ούτε θέμα διαχωρισμού του κοινού σε "κουλτουριαρηδες και παρακμιακούς". Σαφώς καθένας έχει δικαίωμα να βλέπει ότι θέλει και σαφώς δεν μπορεί να απαγορεφτεί κάτι λόγω βλακείας.
Απλά νταξ, κάπου σαστίζει κανείς. Καθώς το θέμα δεν είναι οτι το θέαμα αυτό έχει να κάνει απλά με ακρότητες, αλλά με ακρότητες χωρίς κανένα νόημα. Και οκ, προσωπικά πιστέβω πως το να κάθεται μια παρέα, να πίνει μπύρες και να βλέπει άτομα να βαράνε ο ένας τον άλλο δεν είναι απλά τραγικό, είναι τρομακτικό.
Επίσης κάπου το επιχείρημα οτι "περί ορέξεως..." έχει όρια. Δλδ αν εγώ τη βρίσκω με τον ιππόδρομμο ή με κοκορομαχίες; Δεν πιστεύω οτι το τζάκας απέχει πολύ από τα προαναφερθέντα παραδείγματα.
Προσωπικά προσπάθησα μια φορά να το δω γιατί άκουγα τους πάντες να μιλάν γι αυτό, αλλά δεν άντεξα. Και το χειρότερο πάρτ είναι πως θαρρώ πως οι περισσότεροι που το βλέπουν δεν κάθονται να κρίνουν τι είναι αυτό που παρακολουθούν, αλλά επειδή είναι μόδα και θεωρείται γαμάτο και θα συζητούν μετα για το ποιός μετέχων είναι ο πιο κάφρος. Δεν μπορείς φυσικά να το απαγορέφσεις και ο μόνος που μπορεί να το απαγορέφσει είναι ο κόσμος αποκυρρήσοντας το. Αλλά δεν το κάνει γιατι δεν-κάθεται-να-κρίνει-τα-σκουπίδια-που-του-πασάρουν.

Αν όμως πράγματι τη βρίσκετε δλδ οκ τι να πω..
ΔΛΔ ΟΚΕΗ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ Σ' ΑΥΤΟ???

Επίσης, διαφωνώ με τον μπούλετ στο

dexthte estw(kai epitelous) oti me thn idia anesh pou esy pernas kala blepontas to dogvile kai akougontas mars volta,kapoios perna kala blepontas jackass,saw kai akougontas hatebreed(tyxaia paradeigmata)
so fucking simple.

το ντόγκβιλ δεν θα το δεις για να περάσεις καλά. Δεν είναι θέμα διασκέδασης. Για διασκέδαση θα δείς ξερωγώ μόντυ πάυθον (και τα 2 περνουν κάποιο νόημα απλά το δεύτερο το κάνει με χιουμορστικό τρόπο και αυτό το κάνει διασκεδαστικό).
Απλά θαρρώ πως με αυτό το πόστ υποννοείς πως υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων και αυτοί που ανήκουν στην ντόγκβιλ κατηγορία θεωρούνται έξυπνότεροι και στην ουσία τους λες "ξέρετε κάτι, χώστε στο μυαλό σας οτι υπάρχουν και βλάχοι που γουστάρουν με τζάκας". Οχι δεν μπορείς να διασκεδάζεις με το τζάκας. και δεν στο λεω με επιθετικό τόνο ούτε θέλω να σε προσβάλλω. Και όσον αφορά το γιατί δεν μπορείς να διασκεδάζεις με τζάκας, το εξήγησα παραπάνω.

Bullet
23-07-2006, 23:59
Απλά θαρρώ πως με αυτό το πόστ υποννοείς πως υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων και αυτοί που ανήκουν στην ντόγκβιλ κατηγορία θεωρούνται έξυπνότεροι και στην ουσία τους λες "ξέρετε κάτι, χώστε στο μυαλό σας οτι υπάρχουν και βλάχοι που γουστάρουν με τζάκας".

oxi

Οχι δεν μπορείς να διασκεδάζεις με το τζάκας.

ki omws

DarkOmeN
24-07-2006, 01:06
Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτός ο διαχωρισμός κουλτουριάρη
και trash-fan.Το οτι είδα την 7η σφραγίδα και το Dogville δεν σημαίνει οτι δεν θα δω και το Jackass!Απλα η κάθε ταινία στην ώρα της!Ο όρος σινεφιλ έχει παρερμηνευθεί!

Και,ναι.Κάποιοι διασκεδάζουν!Ότι γουστάρει ο καθένας ρε αδερφέ!Τεσπα.7 Ευρα δεν πρόκειται να δώσω για να την δω.Θα την νοικιάσω ή θα την κατεβάσω.

The Good Son
24-07-2006, 01:44
Και,ναι.Κάποιοι διασκεδάζουν!Ότι γουστάρει ο καθένας ρε αδερφέ!
διαφωνώ. αλλά ξεφέβγουμε οπότε αν θέλετε κάντε σπλίτ.

One Colour Black
24-07-2006, 02:06
Wraia . Tha perasw allo ena 90lepto dierotomenos pou vadizome ws species.kai tha goustarw kiolas.

rincewind2k
24-07-2006, 02:42
http://www.eruditiononline.com/arts/graphics/nuke_1st.jpg

stam and the witches
25-07-2006, 22:32
Και οκ, προσωπικά πιστέβω πως το να κάθεται μια παρέα, να πίνει μπύρες και να βλέπει άτομα να βαράνε ο ένας τον άλλο δεν είναι απλά τραγικό, είναι τρομακτικό.

Τρομακτικό θεωρώ το ότι την είδες υπεράνω.

Επίσης κάπου το επιχείρημα οτι "περί ορέξεως..." έχει όρια. Δλδ αν εγώ τη βρίσκω με τον ιππόδρομμο ή με κοκορομαχίες; Δεν πιστεύω οτι το τζάκας απέχει πολύ από τα προαναφερθέντα παραδείγματα.

Στα παπάρια μας. "Έχει όρια" ...

Και το χειρότερο πάρτ είναι πως θαρρώ πως οι περισσότεροι που το βλέπουν δεν κάθονται να κρίνουν τι είναι αυτό που παρακολουθούν, αλλά επειδή είναι μόδα και θεωρείται γαμάτο και θα συζητούν μετα για το ποιός μετέχων είναι ο πιο κάφρος.

Σαν τους SunnO))) μία φάση!!

Πες μου ότι δεν είδες μία φορά στη ζωή σου το America Funniest Home Videos.

Δεν μπορείς φυσικά να το απαγορέφσεις και ο μόνος που μπορεί να το απαγορέφσει είναι ο κόσμος αποκυρρήσοντας το.

Καταλαβαίνεις πως αυτό που είπες είναι άτοπο.

The Good Son
26-07-2006, 16:43
1)Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που δίνεται η εντύπωση του "υπεράνω"

2)Ωραία. Αν είναι στα παπάρια σου, να βάλουμε στην τηλεόραση κοπρολαγνείες. Αρέσουν σε αρκετούς. Να αρχίσουμε να πηγαίνουμε στο κολλοσαίο για πιο ρετρό καταστάσεις και να κάνουμε τα γήπεδα ποδοσφαίρου στάδια για αγωνίσματα όπως "πιο πρεζάκι αντέχει πιο πολλλή ηρωίνη στο αίμα του". δεν θα ήταν γαμάτο θέαμα; ε; ουαου αφτός αντεξε 4 σύριγγες. και συνοδεία πιτσόμπυρου.

3)Όλοι έχουμε δει παρακμές. Το θέμα είναι γιατι τις βλέπουμε και πως τις κρίνουμε. Καλύτερο παράδειγμα θα ήταν η πάνια. όχι αφτό που είπες. Το κακό δεν είναι όμως οτι το τζάκας είναι παρακμή. Το θέμα είναι οτι είναι κοινώς αποδεκτή παρακμή που δεν τελειώνει η μπογιά της όπως του ταμπάκη.

4)Είναι άτοπο το οτι όταν ο κόσμος δεν παρακολουθεί ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, αυτό θα πάψει να προβάλεται;

Bullet
26-07-2006, 16:47
τα παραλές

ακόμα και τα πιο ακραία stunts που κάνουν οι του jackass γίνονται υπό την επιτήρηση των πιο ειδικών από τους ειδικούς,mtv είναι αυτό ε

και όλα έχουν σκοπό το γέλιο,όχι το κακό(όπως αυτά που ανέφερες από πάνω)

The Good Son
26-07-2006, 16:50
Είναι αστείο να κάθονται να βαράνε τα αρχίδια του άλλου;

Bullet
26-07-2006, 16:57
εσύ αν δεις κάποιον να σαβουρώνετε στα σκαλάκια δε θα γελάσεις?θα σκεφτείς αν πόνεσε σα πρώτη σκέψη?

και στη τελική στο jackass τους έχεις για τόσο μαλακες να καταστρέψουν τα αρχίδια τους?εννοείτε πως περνουν την απαραίτητη προστασία...

πάντως επιμένω πως δεν αξίζει να το συνεχίσουμε,διαφωνώ και με το split δηλαδή,τσάμπα συζήτηση γίνεται,είναι σα να κάνουμε thread και να προσπαθούμε να αναλύσουμε το πως είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν τα μακαρόνια με τον κιμα...

SpiritCrusher
26-07-2006, 16:59
Και,ναι.Κάποιοι διασκεδάζουν!Ότι γουστάρει ο καθένας ρε αδερφέ!
διαφωνώ. αλλά ξεφέβγουμε οπότε αν θέλετε κάντε σπλίτ.

E; Τι διαφωνείς ωρέ;

stam and the witches
26-07-2006, 17:12
Δεν ενδιαφέρομαι για τη σύγκριση Jackass με κολοσσαία και κοπρολαγνίες, αφού είναι το λιγότερο άκυρη, και βαριέμαι να εξηγήσω γιατί.

Πιο πολύ στο δικό σου ποστ μου την έδωσε το απόλυτο συμπέρασμα στο οποίο κατέληξες, ότι δεν γίνεται να διασκεδάσει κανείς με Jackass. Δεν είμαι κανάς τρελός Jackass οπαδός (ως γνωστόν πρέπει να απολογείσαι εδώ μέσα για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις), κι ούτε είχα ποτέ σκοπό να το υπερασπιστώ, αλλά δεν μπορώ να ακούω (και μάλιστα με "επιχειρήματα") ότι κάτι το οποίο δε γουστάρεις δεν είναι διασκέδαση.

Επίσης τα περί "ποιος είναι ο πιο κάφρος" καλύτερα να τα ξανασκεφτείς λίγο.

The Good Son
26-07-2006, 17:12
οκ, το πρώτο μου θύμισε δημοτικό και την δασκάλα να μαλώνει το γιαννάκη και τα παιδάκια που γέλασαν με την ελενίτσα που έπεσε και κατέβηκε τα σκαλιά με το κεφάλι. Κατάλαβαίνεις λοιπόν το επίπεδο του τζάκας.

Αφτό έλειπε να μην παίρνουν και πρεκόσιονς.

είναι σαν να προσπαθούμε να αναλύσουμε το πως είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν τα μακαρόνια με ανθρώπινα μέλη.

Σπίριτκράσερ, θα ήταν οφτόπικ να αναλύσω τη θέση μου γιατί θα έφεβγε η κουβέντα απο το θρέντ. γιαφτό το είπα έτσι. Ο καθένας έχει δικαίωμα γουστου. Το θέμα είναι στο τί προβάλλεται. Για παράδειγμα έχεις δικαίωμα να σου αρέσουν οι τσόντες με παιδάκια αλλά δεν μπορεις να ζητας το φίλμνετ να τις προβάλλει. Έχεις δικαίωμα να είσαι αδερφη αλλα δεν μπορεις να κυκλοφορείς σαν τραβέλι και να ζητας από τον κόσμο να το θεωρεί φυσιολογικό.

Επίσης μπούλετ. Το ρήμα σαβουρώνω σημαίνει οτι τρώω σαν ζώο. Το ρημα που σημαίνει πέφτω και γαμιέμαι είναι το τρώω, σαβούρδα. Αλλά τι να πεις.. νότιοι.

stam and the witches
26-07-2006, 17:20
Επίσης, επειδή αναφέρθηκαν και οι τσόντες με παιδάκια. Δεν βαράνε ανύποπτους ανθρώπους, ή γενικώς κόσμο εκτός του crew.

rincewind2k
26-07-2006, 17:22
μπουγάτσα με σαβούρδα

The Good Son
26-07-2006, 17:24
Ρε, προσπάθησε να δείς γιατί χρησημοποιησα αφτό το παράδειγμα και μην λες οτι παπαριά σου κατέβει. Ποιό το νόημα αφτής της ανάλυσης; για να πείς οτι οι κυρώσεις δεν πέφτουν στον θεατή αρα δεν είναι βάσιμο το παράδειγμα; δεν είναι αφτό το νόημα.

SpiritCrusher
26-07-2006, 17:31
Σπίριτκράσερ, θα ήταν οφτόπικ να αναλύσω τη θέση μου γιατί θα έφεβγε η κουβέντα απο το θρέντ. γιαφτό το είπα έτσι. Ο καθένας έχει δικαίωμα γουστου. Το θέμα είναι στο τί προβάλλεται. Για παράδειγμα έχεις δικαίωμα να σου αρέσουν οι τσόντες με παιδάκια αλλά δεν μπορεις να ζητας το φίλμνετ να τις προβάλλει. Έχεις δικαίωμα να είσαι αδερφη αλλα δεν μπορεις να κυκλοφορείς σαν τραβέλι και να ζητας από τον κόσμο να το θεωρεί φυσιολογικό.

Κάπως οκ τώρα.

Να πω κι εγώ πως έχω δει το Jackass και το είδα άνετα και το βρήκα αστείο. Οκ καταλαβαίνω γιατί το βρίσκουν χαζο, άθλιο κτλ κάποιοι αλλά σε ότι έχουν πει σαν αντιπαραθέσεις μέχρι τώρα λένε ψιλομαλακίες.

stam and the witches
26-07-2006, 17:34
Μπα, αυτό είναι το νόημα. Οι τσόντες με 10χρονα απαγορεύονται επειδή η παιδική πορνογραφία απαγορεύεται. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό; Ο μόνος λόγος που το Jackass σε ενοχλεί προφανώς έχει να κάνει με την αισθητική του. Ε, στ'αρχίδια μας, εσύ κρατάς το τηλεκοντρόλ.

Επίσης, εχώ να προσθέσω ότι είναι θλιβερό να κάνετε ανάλυση πάνω στην ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ (όπως ειπώθηκε) διασκέδαση του καθενός. Το να πιάνονται θέματα όπως επίπεδο διασκέδασης, υποκουλτούρα και πολιτισμός επειδή ένα σάββατο βράδυ μου καύλωσε να δω χύμες και σαβούρες στην TV. Και αυτό το λέω επειδή είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει άτομο που βλέπει 24'7 Jackass.

SpiritCrusher
26-07-2006, 17:43
Επίσης, εχώ να προσθέσω ότι είναι θλιβερό να κάνετε ανάλυση πάνω στην ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ (όπως ειπώθηκε) διασκέδαση του καθενός. Το να πιάνονται θέματα όπως επίπεδο διασκέδασης, υποκουλτούρα και πολιτισμός επειδή ένα σάββατο βράδυ μου καύλωσε να δω χύμες και σαβούρες στην TV. Και αυτό το λέω επειδή είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει άτομο που βλέπει 24'7 Jackass.

Βασικά, έχουν μπερδέψει λίγο το όλο περιστασιακό θέμα και ότι με το να δεις το συγκεκριμένο DVD επικροτείς την δημιουργία ανάλογων προγραμμάτων.

stam and the witches
26-07-2006, 17:47
Όχι ακριβώς "επικροτείς", αλλά "υποστηρίζεις κάθε πτυχή της trash-κουλτούρας".

the_kindly_one
26-07-2006, 17:51
Ευτυχώς που δεν υπάρχει άτομο που να βλέπει 24'7 jackass! Υπάρχουν βέβαια οι δημιουργοί του αλλά αυτοί είναι άλλη ιστορία και είναι στο χέρι του καθενός να αγνοήσει ό,τι δεν γουστάρει. Ωστόσο καταλαβαίνω να μπαίνουν πολλοί στον πειρασμό να αναλύουν το θέμα κοινωνιολογικά/ψυχολογικά, έχει ζουμί και μπορεί να τραβηχτεί στα άκρα -όπως γίνεται στο παρόν φόρουμ.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια μαλακία που δεν αξίζει τις ώρες που βλακωδώς σπατάλησα για να το δω. Αυτό βέβαια το έμαθα αφού το είδα, οπότε μπορώ να πω ότι πρώτα δοκίμασα και μετά σχημάτισα άποψη. Αν και κάνω μια παραχώρηση: ακόμα γελάω όσο σκέφτομαι το αυτοκινητάκι στην ακτινογραφία της λεκάνης του τύπου!!!! :rofl: :rofl: :rofl:

all of them witches: νάις γιούζερνειμ... λαλαλαλαααααααλα... (με τη γνωστή μελωδία)

The Good Son
26-07-2006, 22:15
ολ οβ δεμ γουίτσιζ άλλο να πάρεις μια φορά το ντιβιντι και να το δείς και άλλο να ακούς παντού
"ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΩΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΩΣΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΕΝΩ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ. ΜΑΛΑΚΑ ΟΥΑΟΥ ΟΥΑΟΥ ΓΑΜΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΟΥΘΠΑΡΚ".

Bullet
26-07-2006, 22:29
good son

Griffith
26-07-2006, 23:01
Στο ER παίζει να γελάμε με πιο καθυστερημένα πράγματα κάθε μέρα όμως :!:
Συνεχίστε το kulturkampf.

ikonoklast
27-07-2006, 01:02
Δεν έχω κάτσει να δώ το τζάκας-μουβι ή κατι σχετικό αλλα καμια φορά που μου έδειξαν βίντεα σε σπίτια φίλων έχω γελάσει με τον κατεδαφιστικό κρετινισμό που το διακατέχει. Απο εκεί και πέρα αμα εμφανιστεί παρέα λεμούριων βπ-ιτών που ακούνε ΒΠς και 50Σεντ και φοράν σκακιέρες και γραβάτες και σκέιτ και δεκαεφτά εμτιβι μάρκες και παν να κάνουνε καραγκιοζιά μπροστά μου, 8α χειροδικήσω ή 8α φωνάξω τους 'τσέους.

Τώρα επειδής αυτή η κουλτούρα παράγει τέτοιους -και αυτοί οι τέτοιοι είναι μόνο τέτοιοι και τίποτα άλλο- λέω να απαγορευτούν τα τζάκας παραφερνάλια. Χάνουμε τίποτα; Όχι, τουνάντιον κερδίζομε πολλά.

Atheist
27-07-2006, 01:37
Βασικά το πρώτο συλλογιστικό στάδιο που ωθεί κάποιον να αποκηρύξει το τζάκας είναι η μη-αναγκαιότητα (και επαγωγικά η έλλειψη) οποιασδήποτε μορφής νοημοσύνης στα "αστεία" τους. Αυτό το πράγμα δεν είναι humor, είναι διαγωνισμός πιο αυθόρμητου blend δυνατότητας-"τόλμης" υλοποίησης.

Γενικά ναι οκ, βαρετοί καθυστερημένοι κάνουν βαρετές μαλακίες για να λένε πως το έχουν κάνει.

Δλδ οκ, δείτε στρουμφάκια καλύτερα που γουστάρει και ο ικονοκλαστ.

stam and the witches
27-07-2006, 03:12
Μπορώ να πω πως η κουλτούρα ορισμένων πολέμιων των Jackass είναι κι αυτή λίγο αμφιλεγόμενη.

Ω ναι.

carheart
27-07-2006, 03:50
και τώρα;

Bullet
27-07-2006, 03:55
kai twra pame kati apo ta paliaaa
de 3erw an 8ymaste eixame paiksei tote sto rock of goooods

AAAAAAAAIIIIIIIRRRRRRRIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSS

ikonoklast
27-07-2006, 04:09
Μπορώ να πω πως η κουλτούρα ορισμένων πολέμιων των Jackass είναι κι αυτή λίγο αμφιλεγόμενη.

Ω ναι.
Α, ναι; Α, ναι;;;

Ace
27-07-2006, 05:01
Ολοι κουλτουριαρηδες μου γινατε.

Darkling
27-07-2006, 09:17
cult-ure.

Phantom Duck
27-07-2006, 12:24
ολ οβ δεμ γουίτσιζ άλλο να πάρεις μια φορά το ντιβιντι και να το δείς και άλλο να ακούς παντού
"ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΩΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΩΣΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΕΝΩ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ. ΜΑΛΑΚΑ ΟΥΑΟΥ ΟΥΑΟΥ ΓΑΜΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΟΥΘΠΑΡΚ".

Ή μπορείς απλώς την ώρα που το βλέπεις με πέντε κολλητάρια με μπύρες και γεμιστά της μαμάς να πεις "χε, πάρε έναν μαλάκα", να γελάσεις λίγο και μετά τέλος. Δε νομίζω ότι όποιος δει ένα ΔΒΔ τζάκας αποκτά τζάκας κουλτούρα η οποία είναι γενικώς στ' αρχίδια μας.

Candiru
27-07-2006, 17:53
cult-urine.

εγώ ως πιό καθυστερημένος θα κάνω μια ερώτηση: τι είναι το jackass;

Bullet
27-07-2006, 18:04
des ta link sto kanoniko thread

Candiru
28-07-2006, 15:40
έμαθα τι είναι.

Καφρίλα με (μερικές φορές) άποψη

μάλλον θα δω κανένα

silencer51
29-07-2006, 04:34
Καλά ρε παιδιά ειμαστε σοβαροί;

6 σελίδες τόπικ σχετικά με τι;

Μια σειρά με καφρίλες stunts ειναι που απευθύνεται στο lowest common denominator (χωρίς αυτό να ειναι απαραίτητα κακό).

Με παρέα, πίτσες μπύρες και τα συναφή ειναι οτι πρέπει για λιώσιμο και mindless fun.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Μην το κάνουμε θέμα και αναλυόμαστε σε παπαρολογίες...

Phantom Duck
29-07-2006, 15:20
Μια σειρά με καφρίλες stunts ειναι που απευθύνεται στο lowest common denominator (χωρίς αυτό να ειναι απαραίτητα κακό).

Με παρέα, πίτσες μπύρες και τα συναφή ειναι οτι πρέπει για λιώσιμο και mindless fun.

Γιο, τι τρέχει με τη greek language;

BLiTzER
29-07-2006, 15:33
Oi agglikes ekfraseis akougontai kalyteres sta agglika sinithos :P

Phantom Duck
29-07-2006, 15:41
Ο "κατώτερος κοινός παρονομαστής" ας πούμε ακούγεται πολύ βλάχικο;

LokiTricksterGod
02-03-2011, 10:26
πω :')

τι υπέροχο θρεντ

γιατί δε γίνονται πλέον τέτοια