Log in

View Full Version : Pro Evolution Soccer 6

deadbird
16-07-2006, 00:35
ότι νέα/σχόλια/demo/οτιδήποτε έχετε για το pes6 ποστάρετε εδώ.

http://uk.games.konami-europe.com/news.do?idNews=158

μερικά screenshots και trailers.

http://www.gamershell.com/ps2/pro_evolu ... shots.html (http://www.gamershell.com/ps2/pro_evolution_soccer_6/screenshots.html)

http://www.gamershell.com/download_13231.shtml

http://www.gamershell.com/download_13232.shtml

ο καιρόc γαρ εγγύc

Bullet
16-07-2006, 00:53
demo kai grhgora

freak brother
17-07-2006, 18:13
http://www.youtube.com/watch?v=H203N75s ... soccer%206 (http://www.youtube.com/watch?v=H203N75sRO0&search=pro%20evolution%20soccer%206)

Bullet
17-07-2006, 20:00
apo to video diakrinw liges ews ka8olou diafores pantws(apo to 5)

One Colour Black
17-07-2006, 23:19
exei paiksei kaneis to winning eleven 9?exei kapoies mikrodiafores me to pro 5 opws p.x. einai pio grigoro

Bullet
17-07-2006, 23:24
pio grhgoro???

oute na to fantazomai de 8elw,to pes xreiazetai na riksei ligo thn taxythta tou aneka8en

Zachary_Stevens
03-08-2006, 02:16
Liwnw to we10 sto ps2 k ta spaei an ftiaksoyn k to 6 oloidio tote bravo toys.Mexri k eksypno xtypima foul exei etsi wste na prolaveis na vgaleis antepithesi.Tha pesoyn trella kapsimata.5 KS k metaleleeeee reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bullet
17-10-2006, 13:40
έχει βρει κανεις το pc torrent?μονο για ps2 το έχω πετύχει,pm plzthnx

zihuatanejo
18-10-2006, 00:37
Aυτό στα Γαλλικά, έτσι?

Σε μη-αγγλικά τα σπάει. Ισπανικά κατά προτίμηση.

Το pro γενικότερα, όχι το 6 συγκεκριμένα.

Cadaveric_Incubator
18-10-2006, 01:06
exw to giapwneziko kai gamei

Mitsmann
18-10-2006, 09:57
Περιεργα πραματα. Licenced ειναι ο Ολυμπιακος και οχι ο Αθηναικος με πρασινα. Κι εγω περιμενα να παιζει στην εισαγωγη το "εκει που εχω ταξιδεψει εγω"

Bullet
18-10-2006, 10:19
ελπίζω να κανεις πλακα γιατί τα licence σε ποδοσφαιράκια γενικά δίνονται σε συμφωνία με τη παε ή τη λίγκα έναντι χρηματικού αντιτιμου φυσικά,ειδάλλως θα ήταν όλα τα games full licenced και ειδικά το προ που έχει φάει χρονια και ζαμάνια με κάτι roubertas καρλολις και πελοπόννησος (ποιος?)

επισης δημόσιες σχέσεις γενικά με τη εταιρία του παιχνιδιού και όχι σύμφωνα με το ότι "είναι καλή ομάδα ας δώσουμε licence,oυαo γίεα"

κάπως έτσι είχε μπει και licenced ο πανηλειακός σε δυο σερί fifa της ea (κάποιο κoνε μέσα στην ea,είχε και αναφορά στο fifa.gr)

πολλά licence δε δίνονται για χρηματικές διαφορες κυρίως

επίσης αφού το έχετε παίξει όσοι το παίξατε έστω σε ps2 ας μας πείτε δυο λογάκια για το gameplay κυρίως (και καμια αλλαγή γενικά που κάνει μπαμ,αν υπάρχει)

Bullet
22-10-2006, 16:50
άντε,τεταρτη βγαίνει και για pc

κάπου πήρε το μάτι μου ότι βγάλαν τα replay και το edit option λέει...τρελή ξενέρα αν ισχύει

Mitsmann
23-10-2006, 11:25
Κυκλοφορησε το Προ για Πλαιησταιησον? αν εχετε ακουσει πειτε, να μη τρεχω τζαμπε στα μαγαζα (σικ)

Bullet
23-10-2006, 11:34
το βλεπω σε τορεντ παντως

Mitsmann
25-10-2006, 09:32
Λοιπον.

Το πηρα χτες για playstation 2. Αυτα που θα πω ειναι σχετικα, καθως εχουμε παιξει περιπου 2,5 ωρες μονο.

Ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πιο αργο, οχι εκνευριστικο, απλα δεν εχει αυτη την arcade-ιλα στην ταχυτητα που ειχε το 5. Κι αν σε οθονες pc η μικρες "τηλεορασεις δωματιου μας" φαινοταν ψιλοαργο το 5, συνηθως το παιζαμε σε τηλεοραση Sony 30κατι ιντσων, η ταχυτητα του παραηταν.

Ειναι λοιπον πιο αργο, οι πασες θελουν αρκετα περισσοτερη προσοχη, καθως το να πατας μονο το Χ στη γενικη κατευθυνση του συμπαικτα σου δεν αρκει. Θελει σχετικα καλη σκοπευση για να μη βγει η πασα στο πουθενα. Απ την αλλη ομως, ετσι αν το μαθεις λιγο, βγαζει πολυ ωραιες πασες στο χωρο ειδικα στα σημεια που δε θες να παρει ο αλλος τη μπαλα στα ποδια του ακριβως. Το πολυ καλο που εχει ομως, ειναι οτι αν ο Σεφτσενκο π.χ. ξεφυγει απ τον Γκουμα π.χ. (θα βαζα Ανατολακη, αλλα δε μου κανει καρδια, γεια σου ρε Μπαρμπα Γιωργο) τοτε σε αντιθεση με το 5 που το γαμουσε σ αυτον τον τομεα, δεν προλαβαινεις τον πιο γρηγορο επιθετικο ουτε με cheat που λεει ο λογος.

Εχει αλλαξει το σουτ ομως, κι αυτο ως τωρα (επειδη δεν εχω μαθει πως ακριβως γινεται και μου θυμιζει το, κακο 4 σ αυτο τον τομεα) και δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα στα σουτ εκτος περιοχης. Η μπαρα νομιζω οτι γεμιζει γρηγοροτερα απ οτι στο 5, και μεχρι τωρα εχουμε θρηνησει αρκετα ντιτζιταηζντ μπεκατσονια. Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να σκοπευεις με διαφορετικο τροπο για να σου πιασει το σουτ καλο, αλλα θα το μαθω σιγα σιγα και θα πω.

Τρελη βελτιωση οι τερματοφυλακες κι οι διαιτητες. Οι τερματοφυλακες, γυρω στο +30% πιο ρεαλιστικοι, με κινησεις ακομα πιο κανονικες, στις εξοδους και οταν διωχνουν με γροθιες, δειχνει πραγματικα ρεαλιστικο. Επισης κατι που δεν ειχε το 5, μπλοκαρουν πολλα σουτ στον αερα και δε διωχνουν κατα 90% οπως στο 5. Απ την αλλη αν το σουτ ειναι πολυ δυνατο, παιζει ο τερματοφυλακας να μη διωξει καλα τη μπαλα και να γινει η αναμπουμπουλα (σικ) στη περιοχη.

Οι διαιτητες τωρα, η πιο μεγαλη αλλαγη που προσεξα ειναι οτι -επιτελους- δε σφυρανε ολη την ωρα για μαλακιες, αφηνουν καλα το πλεονεκτημα, αλλα, ΑΛΛΑ λεγω λεγω, τακλιν απο πισω σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σημειο του γηπεδου εχει γυρω στο 50% να φας απευθειας κοκκινη. Στο 5 εβγαζε κοκκινες μονο αν ηταν τελευταιος παικτης κλπ κλπ. Εδω, αν παιζετε με τακλινγκς (οπως εγω), ψιλοκοφτε τα. Δεν κοβει το παιχνιδι ο διαιτητης ευκολα, αλλα στα τακλιν, οι καρτες πεφτουν βροχη.

Κατα τ αλλα τη μαλακια με το γερμανικο πρωταθλημα ελπιζω να την ξερετε (οι μαλακες στην ΚΟΝΑΜΙ εχασαν τα δικαιωματα ενα-εναμιση μηνα πριν την κυκλοφορια του παιχνιδιου νομιζω) και ετσι, απλα ΔΕΝ εχει γερμανικο πρωταθλημα. Εχει ομως την bayern επισημα και απο κει και περα (αυτο ειναι πορωτικο) εχει 18 slots για ομαδες τις οποιες τις μονταρεις οπως θες. Προφανως για γινει του patch το καγκελο, με διαφορες κατηγοριες, ακομα και -ελα μωρη Σουπερ Λιγκα- ελληνικο πρωταθλημα γινεται ευκολα. Ηδη συζηταται απο αγγλους προφανως, οτι θα βγαλουν patch οχι με Μπουντεσλιγκα και αρχιδιες, αλλα με την Championship. \m/

Θα επανελθω. Ηδη στο πρωτο τουρνουα κυπελλακι, η Τσελσι (ναι, το ξερω ναθινμαν, απαραδεκτος :( ) μου διεσυρε 3-0 την Μιλαν του Ταβερν.

Χελλ Γιεα.

Bullet
25-10-2006, 10:56
pc toρεnt δε βλέπω και ανησυχώ :P

lebowski
25-10-2006, 18:27
Βγηκε σε torrent σημερα.Ενδεικτικα παρτε:

http://www.torrentspy.com/directory.asp ... C_ISO&pg=2 (http://www.torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=893407&torrent=Pro_Evolution_Soccer_6_English_PC_ISO&pg=2)

Bullet
25-10-2006, 18:31
nice,nice

αν και αυτό που έδωσες lebowski μυρίζει fake

περιμέντε τον reloaded

freak brother
25-10-2006, 18:33
ελπιζω να μην εχει τις τσολες του προ 5..

Bullet
25-10-2006, 18:36
το 3 και το 5 άξιζαν

το 4 ήταν ψιλό gtp

Bullet
26-10-2006, 04:38
τελικά παίζει να είναι ok το torrent του lebowski

ανέβασαν στο δεμονοιδ και έχει το ίδιο μέγεθος

για να δούμε...

jack the ripper
26-10-2006, 11:30
Επαικα το 6 για pc και πραγματικα εχει ακετη διαφορα στο σουτ...ειναι πολυ πιο ευαισθητο...οι τερματοφυλακες σπανια πιανουνε την μπαλα(πιο συχνα μετα απο αποκρουση τη στελνουν αουτ η στην περιοχη οποτε μπορει ευκολα να παιχτει μαλακια)....Οι διαιτητες σαφως ανωτεροι του 5 ενω οταν υπαρχει πλεονεκτημα λειπει το εικονιδιο στην οθονη που να το δειχνει...Και τα γραφικα ενα κλικ καλυτερα....Γενικα μου αρεσε....
Καψιμο λοιπον....

Bullet
26-10-2006, 12:00
πρόλαβες ήδη να το κατεβάσεις ή το αγόρασες?

jack the ripper
26-10-2006, 17:43
πρόλαβες ήδη να το κατεβάσεις ή το αγόρασες?

Το αγορασε ενας φιλος μου και λιωσαμε....

wanker
26-10-2006, 18:00
tespa to katevase kaneis? peite gia k poio release

Bullet
26-10-2006, 18:03
torrεντς and more .tο

Tonosalata
26-10-2006, 19:25
as to sigrinei kapoios me to teleftaio winning 11 pou eixe vgei, giati auto epeza teleftaia.
oxi oti me niazei kai idiaitera h gnwmh sas.
alla.

SpiritCrusher
28-10-2006, 15:39
Μπε, έπεσε στα χέρια μου.

Σημείωση από το manual για να το έχετε κατα νου:

GeForce MX series not supported.

Bullet
28-10-2006, 15:49
έτσι έλεγε και το προηγούμενο αλλα έπαιζε

και να μη παίζει its ok,άλλωστε όλα τα τουρνουά γίνονται στον ξάδερφο :P

SpiritCrusher
28-10-2006, 15:56
Ε οκ τότε θα τρέχει φαντάζομαι μιας και απο γραφικά δε βλέπω και καμιά τρελή διαφορά.

Bullet
30-10-2006, 12:03
το μεσημεράκι έχει τεστάρισμα :D

Bullet
30-10-2006, 17:37
μόλις γύρισα από mini tournament σε καλο pc με γερά graphics etc

έν'ταξη,λίγα πράγματα άλλαξαν

δηλαδή ένιωσα σα να παίζω ένα ελαφρώς βελτιωμένο πες 5

κάπως καλύτερα γραφικά,δύναμη(μπάρα) και στη κεφαλια πλέον

επιτέλους ο τέρμας βγαίνει με τη μπάλα άουτ (έφυγε το αόρατο τοίχος της ντροπής :P )

πολλά goal είδα από αστάθεια του τέρμα και κάτι μου λέει ότι θα γίνεται συχνά αυτό (του φεύγει μέσα από τα χερια) και με ψιλοχαλάει

επίσης βγάλτε επιτέλους αυτόν το μαλακα τον εκφωνητή,μιλάμε σε κάνει να θες να σπάσεις το pc

τέλος πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουν αυτή τη μαλακια που ενώ η μπάλα βγαίνει άουτ ο αμυντικός σου τρέχει σα τρελός να προλάβει να τη βγάλει κόρνερ...

p.s. ακόμα λιγότερα licences :(

edit:επίσης να προσθέσω πως ο διαιτητής όντως έστρωσε και το σουτ θέλει πολύ προσοχή (λίγη δύναμη παραπάνω και η μπάλα πάει στα περιστέρια)

deadbird
30-10-2006, 23:25
τέλος πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουν αυτή τη μαλακια που ενώ η μπάλα βγαίνει άουτ ο αμυντικός σου τρέχει σα τρελός να προλάβει να τη βγάλει κόρνερ...

super cancel: R2 + L2 και απλά ο αμυντικός το βουλώνει και κάνει ότι του λες. obey.

μπορεί κάποιο καλό παιδί να ανεβάσει το crack γιατι έχω μείνει με το πουλί στο χέρι? πλιζ?

Bullet
30-10-2006, 23:38
thanx δε το ξερα τούτο

μπες demonοid ή ψάξε για το no dvd cracκ του relοaded

dead
31-10-2006, 17:48
επίσης βγάλτε επιτέλους αυτόν το μαλακα τον εκφωνητή,μιλάμε σε κάνει να θες να σπάσεις το pc

από το 4 κ μετά στα options υπάρχει τέτοια επιλογή....

Bullet
31-10-2006, 17:53
ρε ναι,προφανώς εννοούσα να βάλουν κάτι καλύτερο όπως του fifa ας πούμε

επί της ευκαιρίας, καλύτερος και ρεαλιστικότερος σχολιασμός από του NBA live 07 δε παίζει

wanker
03-11-2006, 03:55
exei katevasei kaneis

to CLONE release?

re den exei mesa crack folder FFS

ti skata tyflos eimai?

Parasight
03-11-2006, 08:36
PC & Games
If you post a crack you suck

:P

Vampyra
03-11-2006, 12:50
exei katevasei kaneis

to CLONE release?

ti skata tyflos eimai?

Κατέβασα εγώ το Clone release & δουλεύει τέλεια. Το crack πράγματι δεν υπάρχει μέσα, μόνο το serial number μέσα στο .nfo. Το βρίσκεις εύκολα όμως στο gamecopyworld (http://www.gamecopyworld.com/), είναι η Multi έκδοση exe. Δουλεύει τέλεια.

Bullet
03-11-2006, 12:57
κατεβάζεις pes και μετά γκρινιάζεις που κάνουν κατάληψη στο pc σου,μπράβο :P

wanker και το δικό μου που δεν ήταν clone δεν είχε no σιντί μέσα

πάνε gamekopiworld

One Colour Black
03-11-2006, 12:59
To paixnidi einai ... poihma !
Afto pou veltiwthike aisthita einai h eleftheria kinhshs.H mpala den kollaei sta podia , oute h through pass einai toso akrivhs oso to 5.Toy pousth , den ginetai o salgado na vriskei psilokremasta apo thn amyna k na vgazei tet a tet ton ronaldo etsi efkola.Teleia.
Epishs h allagh poreias enw trexeis den einai spastikh , dhladh den kovetai h kinhsh toso oso sto 5.
Genika den yparxei standar tropos na skorareis ( pistepste me , sto 5 yphrxan 3434123 diaforetikoi tropoi :P ).

Pws tha paiksoume kanena tournament , emeis pou mas to efere to paixnidi o "theios" k den exoume unique serial???

Bullet
03-11-2006, 13:14
έλα τώρα,είναι το λιγότερο βελτιωμένο από την προηγουμενη έκδοση προ εβολουσιο ever,τι ποίημα μου λες

Vampyra
03-11-2006, 13:22
κατεβάζεις pes και μετά γκρινιάζεις που κάνουν κατάληψη στο pc σου,μπράβο :P

Έχεις δίκιο ό,τι κι αν πεις..αλλά τι να κάνω που τους έχω αδυναμία. Έπρεπε να δεις τη λάμψη στα μάτια τους όταν είδαν την πρώτη οθονίτσα, αυτή που έγινε κίτρινη. :oops: :oops:

Bullet
03-11-2006, 13:24
:lol:

One Colour Black
03-11-2006, 13:25
Edw mou pianoune pragmata pou sto 5 htane by default adynata!
Epitelous o Stam den mporei na piasei sto treksimo ton Eto.Afto k mono...
To 4 k to 5 den eixane megalh diafora , oso afora to 5 me to 6 einai ...alli fasi!

Phoebus
03-11-2006, 13:29
To paixnidi einai ... poihma !
Afto pou veltiwthike aisthita einai h eleftheria kinhshs.H mpala den kollaei sta podia , oute h through pass einai toso akrivhs oso to 5.Toy pousth , den ginetai o salgado na vriskei psilokremasta apo thn amyna k na vgazei tet a tet ton ronaldo etsi efkola.Teleia.
Epishs h allagh poreias enw trexeis den einai spastikh , dhladh den kovetai h kinhsh toso oso sto 5.
Genika den yparxei standar tropos na skorareis ( pistepste me , sto 5 yphrxan 3434123 diaforetikoi tropoi :P ).

Pws tha paiksoume kanena tournament , emeis pou mas to efere to paixnidi o "theios" k den exoume unique serial???

Ξέρω, με λατρεύεις. (http://www.hamachi.cc)

Bullet
03-11-2006, 13:30
θεωρώ το 4 το χειρότερο ever

τελοσπάντων ο χρόνος θα δείξει

εμενα πάντως το ότι σε 4-5 ματσάκια που έπαιξα ,μπήκαν πολλά goal από αστάθεια του τέρμα με χάλασε

όσο λιγότερα goal τόσο το καλύτερο,αλλιώς πάμε να παίξουμε fifa

edit :phoebus εισαι οκ

03-11-2006, 13:52
θεωρώ το 4 το χειρότερο ever
QFT

Bullet
03-11-2006, 13:56
PES ε

03-11-2006, 14:43
Προφανώς.

Αν και τα απλά ISS και evolution του PS1 έχουν άλλη θέση στην καρδιά μου αφού με αυτά έλιωνα στα λυκειακά μου χρόνια.

dyingfreedom
03-11-2006, 14:58
http://www.konsolifin.net/ylli/upload/uutiset/ps2/1155326215_fifa07uk.jpg

edit.

http://www.konsolifin.net/ylli/upload/uutiset/ps2/1155326215_fifa07uk.jpg

One Colour Black
03-11-2006, 15:46
to fia07 meta apo 1 match egine uninstall.opws k to 06

Mitsmann
03-11-2006, 16:14
Τωρα ηρεμα ηρεμα, νταηνγκ κανε εντιτ την εικονα σου.

03-11-2006, 16:36
Και για να συνεχίσουμε τις αναδρομές, τελευταίο καλό Fifa ήταν το Road to World Cup 98. Το World Cup 98 για όταν βγήκε ήταν καλό, όταν όμως λιγότερο από ένα μήνα μετά βγήκε το ISS 98 το άφησε πίσω κάτι εκατομμύρια έτη φωτός.

Και φυσικά το καλύτερο FIFA για την εποχή του ήταν το πρώτο, το ισομετρικό. ΟΚ, διαφορετική αίσθηση από Kick Offs και Sensible Soccers αλλά για τότε ήταν το κάτι άλλο.

Νιώθω γέρος.

SpiritCrusher
03-11-2006, 17:27
ISS Deluxe στο SNES
ISS 98 στο Nintendo 64

Χαλαρά τα καλύτερα γιατί πήγαν τα soccer games μπροστά. :P

Major A Team.

wanker
03-11-2006, 17:36
exei katevasei kaneis

to CLONE release?

ti skata tyflos eimai?

Κατέβασα εγώ το Clone release & δουλεύει τέλεια. Το crack πράγματι δεν υπάρχει μέσα, μόνο το serial number μέσα στο .nfo. Το βρίσκεις εύκολα όμως στο gamecopyworld (http://www.gamecopyworld.com/), είναι η Multi έκδοση exe. Δουλεύει τέλεια.

thx

vasika mou fanhke poly koufo release k na mhn exei mesa to apaitoumeno crack
giayto k prin katevasw otidhpote h8ela na sigoureytw

cheers

H.
03-11-2006, 18:14
Κάνα torrent με seeders η κάπου τεσπά να το κατεβάσω? Thx!!!1

Tonosalata
03-11-2006, 18:15
giati milate edw gia crack kai tetoia?
de piptei nomikh ravdos kietsi apo kana deggial?

Bullet
03-11-2006, 18:20
φοίβο σαγαπώ

παίζω nba , pro και ότι θες μέσα από αυτή τη μαλακια online με ξάδερφο και σία και tatsnt γενικά

Bullet
03-11-2006, 19:39
λοιπόν από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα PES αφού πρώτα δοκιμάσαμε nba και fifa

στο PES 6 δε συνδέεται η μαλακια

ρε φοίβο(και οποιος άλλος γνωρίζει) μήπως ξέρεις τι παίζει?

Phoebus
03-11-2006, 19:54
Κοίτα, για να παίξει ένα παιχνίδι μέσω του hamachi πρέπει να είναι φτιαγμένο έτσι ώστε 1)να αντιλαμβάνεται και τα δύο δίκτυα ethernet που έχεις, δηλαδή το πραγματικό ethernet που συνδέει το pc σου με το router σου και το εικονικό που φτιάχνει το hamachi και 2) να είναι "φιλικό" στις IP που δίνει το hamachi που είναι της μορφής 5.χχχ.χχχ.χχχ. ΟΚ; Στην περίπτωση που δεν δουλεύει, πρέπει να βρεις έναν τρόπο ώστε να βάλεις explicit IP αυτή του hamachi, ώστε όταν πάει να συνδεθεί μέσω LAN να μην διαλέγει την 192.168.1.χ που είναι η IP του pc σου, αλλά την 5.χχχ.χχχ.χχχ. Ελπίζω να με κατάλαβες. Ψάξε στα fora του hamachi και πιστεύω θα βρεις άκρη.

Bullet
03-11-2006, 20:26
το θέμα είναι ότι το PES έχει μια μαλακια network που το πατάς και περιμένεις να συνδεθεί κάπου και δε συνδέεται (ας πούμε fifa και nba είχαν επιλογή για join network,creat networdk ενώ το PES όχι)

Phoebus
03-11-2006, 20:34
Ναι, κατάλαβα.

Διάβασα ότι η σειρά PES δεν έχει LAN mode. Αν ισχύει αυτό και το παιχνίδι έχει μόνο online multiplay... τότε το μπούλο.

wanker
03-11-2006, 22:16
giati milate edw gia crack kai tetoia?
de piptei nomikh ravdos kietsi apo kana deggial?

den exei postaristei direct link me crack :)

wanker
04-11-2006, 00:24
ta gamwkoumpa sto pc giati einai mono gia controller? eeee?

Bullet
04-11-2006, 00:25
για να πας να πάρεις

rumblepad ε

_UnHoLyMaRtYr_
04-11-2006, 00:33
Afto pou veltiwthike aisthita einai h eleftheria kinhshs.H mpala den kollaei sta podia

Epishs h allagh poreias enw trexeis den einai spastikh

Αφού το έπαιξα κι εγώ, δε μπορούσα να μη σταθώ στη μεγαλύτερη βελτίωση έβερεστ. ΤΕΛΕΙΑ κίνηση, καθόλου "κομπιούτερ" με σπασμένα στριψίματα κλπ, ομαλότατη. Έχει άλλο αέρα έτσι ρε παιδί μου. Άψογο άψογο το αγαπάω και είναι το καλύτερο πες έβερ.

έντιτ:
ta gamwkoumpa sto pc giati einai mono gia controller? eeee?

Τράβα στο σέτινγκς στο πρόγκραμ φάιλς και άλλαξέ τα από εκεί.

Bullet
04-11-2006, 04:29
τι διάλο,άλλο PES παίζουμε?ok γαμάει αλλα το ίδιο πάνω κάτω ήταν και το 5 ρε...

οι βελτιώσεις αν και μικρές είναι αισθητές,αλλα σου δίνει την εντύπωση πως θα μπορούσαν να είχαν βγάλει απλά ένα update patch του πες 5 και όχι ολόκληρο game

τελοσπάντων διατηρώ επιφυλάξεις επειδή είναι ακόμα νωρίς,με το πέρας του χρόνου θα είμαστε σε θέση για πιο ασφαλή συμπεράσματα

btw από ότι βλέπω σε forum κτλ users από ελλάδα δε μπορούν με τίποτα να παίξουν online game ότι σύνδεση και να έχουν γιατί απλά σέρνονται οι servers...

ξέχασα να αναφέρω ότι η mx όχι αλλα το παίζει αλλα το παίζει και άψογα σε 1280x1024 ,medium details(δεν είχα καταφέρει να παίξω PES με τη κάρτα αυτή πάνω από 1024x768 low-medium *με ζόρια)

οποτε υποθέτω ότι οι απαιτήσεις του είναι πιο προσιτές από ποτε

:)

wanker
04-11-2006, 15:52
epai3a 2 paixnidia k to fifa 07 nomizw oti exei kalytero gameplay mexri stigmhs :S
krima perimena kati kalytero..

exw 3enerwsei pou h makria pasa paei poly makria..estw k me ligh dynamh

Dark Dominion
21-11-2006, 01:05
borw na to paiksw sto lan pou exw sthsei me to pc tou aderfou mou, h poutses?

Bullet
21-11-2006, 01:11
πουτσες

Dark Dominion
21-11-2006, 01:13
to mni ths manas tous

House Of Low Culture
06-12-2006, 14:07
άμα έχετε πάρει πολλούς PES points πηγαίντε εκεί που κσεκλειδώνεις κρυμμένα πράγματα και κσεκλειδώστε costumes. Θα μπορείτε να παίκσετε σε ομάδες που αποτελούνται από πιγκουίνους και από ποδοσφαιριστές που ιππεύουν βελοσυράπτορες και στρουθοκάμηλους. Δε με πιστεύετε? Δοκιμάστε το. Μιλάμε για τρελό γέλιο.

Mitsmann
06-12-2006, 14:46
χμ, το ειχε και το ΠΕΣ 5, αυτο αλλα δε με εμπνεει. βεβαια ο Μπορχα ειναι γυπας και κομπρα απο μονος του, οποτε ποιος χρειαζεται αυτο το φιουτσουρ.

House Of Low Culture
06-12-2006, 14:57
δε νομίζω να υπήρχε στο ΠΕΣ5. Πωωωω, γαμεί να ούμε. Ειδικά όταν κάνεις τάκλιν με τους πιγκουίνους που έχονε και γαμώ τα εκτοπίζματα, στέλνεις κατί ροναλδίνιους και λοιπούς για πσάρεμα πολικού σολωμού. Όταν τυγχάνει να έχεις τα ερπετά δε, κάνεις τον διαιτητή να νιώθει σαν άλλος χάντερ τόμσον τη ζωή του μετρημένη σε ωρολογιακή δοντιών ερπετού πριν να τον κάμουν όλοι μαζί μια δαγκωματιά. Κραντς Κρουντς.

Mitsmann
06-12-2006, 15:04
Εχω δει videaki με best-of γκολ οπου ειχαν κεφαλια ζωων στο PES 5, ειμαι σιγουρος και καθετα απολυτος.

Πιθανον να υπηρχε σαν cheat και οχι σαν Pes Shop Feature, αυτο δεν γνωριζω.

House Of Low Culture
06-12-2006, 15:12
βρε χρυσέ μου, εγω δε σου λέγω για κεφάλια ζώων. Συγκεκριμένα στους πιγκουίνους οι κανονικοί παίχτες φοράνε κάτι στολές πιγκουίνων και έχουν το ίδιο σώμα να ούμε με ένα φερμουαράκι από πίσω, άσε που κάνουν και τον ήχο του πιγκουίνου όταν τρέχουνε(αυτόν που έκαμναν και οι πιγκουίνιδες στο Mario64). Ο τερματοφύλακας είναι ένας γαλάζιος πιγκουίνος, ένας χοντρός κλόουν, οι φτερούγες του ελέγχουν την κυκλοφορία. Όταν επιλέκσεις δεινόσαυρους, βλέπεις τους κανονικούς παίκτες της ομάδας να κρατιόνται από ένα κόκκαλο-τιμόνι στα σβέρκα αρπαχτικών της Ιουρασικής και τρέχονε σαν κοτόπουλα ή όπως τρέχανε αφτά τα αρπαχτικα με κοφτερά δέντρα. Δηλ., Σεβφτσένκο κσέρωγω, με στολή Μπάρνεϊ από Φλιντστόουνς να κυνηγιέται με αλλους πάνω σε αρπαχτικά. Και όταν πάρεις στρουθοκάμηλους, βλέπεις τελειοποιημένη κίνηση επίγειων πτηνών που φοράνε σομπρέρος ενώ ο παιχτης που κουβαλάνε φοράει μεκσικάνικη ενδυμασία. Η κίνηση των συγκεκριμένων κουστουμιών είναι τόσο άρτια που θαρρώ πως τόσα χρόνια οι προγραμματιστές προσπάθησαν πολύ για να πιάσουν στο μάκσιμουμ αυτό που τελικά μας αποκάλυψαν στο 6. Χραμφ Χρουμφ!

House Of Low Culture
06-12-2006, 15:16
τι έγινε, έσκασε το αφεντικό?

freak brother
06-12-2006, 15:22
http://images.strategyinformer.com/screenshots/00178699.jpg

Mitsmann
06-12-2006, 15:30
τι έγινε, έσκασε το αφεντικό?

ευτυχως τη γλυτωσα!!!

υ.γ. ναι, δεν εννοουσα αυτο.

_UnHoLyMaRtYr_
08-01-2007, 19:27
Χμ οκ το ξεκλείδωσα πες το φίτσουρ. Πώς στο μπούτσο το βάζω όμως;

lebowski
24-01-2007, 20:04
Μολις εβαλα το Ελληνικο patch.
Πςςςςςςςςςςςςς

Bullet
24-01-2007, 20:06
wehellas?

One Colour Black
24-01-2007, 20:07
Τώρα κατεβαίνει!!Είναι γύρω στο ενα γίγα :?

zihuatanejo
24-01-2007, 20:11
Έχει clasic Πας Γιάννενα? 8)