Log in

View Full Version : FootBall Manager 2007

Pages : 1 [2]

_UnHoLyMaRtYr_
25-11-2006, 01:31
οκέη με είχε γαμήσει ένας ιός από κείνο το μαλάκα που νόμιζα ότι το λινκ ήταν κουινσράιχ μπούτλεγκ κ δεν είδα καν τον τίτλο του :oops: και με γάμησε χθες την ώρα που μπαινα. καληνύχτες λεπόν σίγια τουμόρο και ξαναέχω ίντερνε~!~!!~!!

Bullet
25-11-2006, 01:34
Οταν βγει το patch θα πρεπει να κανω απεγκατασταση υποθετω για να το βαλω ε???(μαιμου το FM)...

οχι βεβαια,απλα τρεχεις το update

jack the ripper
25-11-2006, 02:49
Οταν βγει το patch θα πρεπει να κανω απεγκατασταση υποθετω για να το βαλω ε???(μαιμου το FM)...

οχι βεβαια,απλα τρεχεις το update

OK.TNX

Bullet
25-11-2006, 02:52
TXC

Angrafan
25-11-2006, 17:08
θα παιξουμε σήμερα?

Bullet
25-11-2006, 17:15
εγω ειμαι μεσα

Bullet
25-11-2006, 17:21
κατεβαστε και αυτο btw

http://rapidshare.com/files/4652400/Sus ... _Final.rar (http://rapidshare.com/files/4652400/Susie_FM2007_Real_Comp_Names_and_Fake_Fix_Final.rar)

Επιδιόρθωση: Ονομάτων ομάδων Γερμανίας και Ολλανδίας, προβλημάτων Γαλλικών ομάδων, πραγματικών ονομάτων διοργανώσεων και εισαγωγή πραγματικών βραβείων. Τοποθετήστε το στο ?:\Football Manager 2007\data\db\700\lnc\all

jack the ripper
25-11-2006, 17:33
Ποιο απο ολα με τα τις εμφανισεις απο το fmgreece?

jack the ripper
25-11-2006, 17:38
Malakia to vrika...Sorry

_UnHoLyMaRtYr_
25-11-2006, 18:45
Σίγουρα μέσα γι απόφσε. Αλλά κατά μετά τις 9.30 γιατί πα να ξεραθώ τώρα. σματς!

Boom!
25-11-2006, 20:47
Μεσα και γω και ο gasgion.

Bullet
25-11-2006, 20:50
έλα άντε και οι υπόλοιποι να το κλείσουμε να λιώσουμε

bleeding
25-11-2006, 20:52
Παιδες εγω σε λιγο θα βγω κ θα γυρισω κατα τις 12+.

Αν ψηνεστε για τοτε μεσα ειμαι.

Bullet
25-11-2006, 21:02
έστω και αργά αν μπορείτε όλοι καλά θα είναι

Mitsmann
25-11-2006, 21:23
Εγω και Ναθινμαν ειμαστε μεσα μετα τις 12.

Χοχοχο

Bullet
25-11-2006, 21:23
:dfinger:

Angrafan
25-11-2006, 21:34
mesa kai egw

Boom!
25-11-2006, 22:02
Μεσα.

_UnHoLyMaRtYr_
25-11-2006, 22:16
Φτού :?

Angrafan
25-11-2006, 22:18
pali den mporeis?

_UnHoLyMaRtYr_
25-11-2006, 22:22
ε με βόλευε νωρίς σήμερα. βασικά βγάλτε με για να μη σας τη γαμάω με τις ώρες που θα μπορώ =(

Bullet
25-11-2006, 22:23
α μαμησου ρε μλκ κατσε να παιξουμε μωρεεεεεεε

Angrafan
26-11-2006, 00:58
που εισαι μπληντινγκ?

Bullet
26-11-2006, 01:41
αντε ρε μπλιντιιιιιιινγκ

Angrafan
26-11-2006, 06:04
καιγόμαστε καλά παντως

bleeding
26-11-2006, 06:38
πολυ καλα

τελος κ για σημερα νωρις νωρις το πρωι...

:)

Bullet
26-11-2006, 06:40
καφσιμο

:spoiler:

ο παοκ παει για φουντο :P

Boom!
26-11-2006, 07:00
Η ΑΕΚ παντως μας εχει ολους ευκολα. Κερδισε και Ρομα και Ρεαλ. Βγαλμενη απο τα πιο τρελα ονειρα του Κοσμα, του Μιαουλη και του Κετσετζογλου.

eleventh guardian
26-11-2006, 14:29
Εδώ βάζει γκολ ο Ζέζελ. :lol:

Ποστάρετε και τίποτα να δούμε πώς πάει το παιχνίδι.
Κατά προτίμηση εμπρηστικές δηλώσεις, όχι αγώνες. =Ρ

Bullet
26-11-2006, 17:25
μόλις φιλοτιμηθεί ο αγαπητός bleeding που έχει το game σωσμένο στο pc του

bleeding
26-11-2006, 17:35
οταν τελειωσει ο ΠΑΟΚ θα εχει ρεπορτ της χτεσινης βραδιας. Θα δειτε μεχρι κ ορισμενα απο τα γκολ που μπηκαν. Τι αλλο θελετε δλδ?

Παμε για το διπλο τωρα κ τα λεμε μετα αυτα

freak brother
26-11-2006, 19:14
ρε θελω να χωθω και γω να ουμε.

Bullet
26-11-2006, 19:51
διαλεξε ομαδα και μπες στο επομενο ραντεβου

bleeding
26-11-2006, 19:57
διαλεξε ομαδα και μπες στο επομενο ραντεβου

αυτο ακριβως.

επισης για επομενο ραντεβου τι λετε για αυριο βραδακι (κατα τις 10 κλασσικα)?

Bullet
26-11-2006, 20:00
εγω και σημερα οτι ωρα να ειναι μπορω και για αυριο παλι οκ

οποτε πειτε

freak brother
26-11-2006, 21:21
οκ θα μπω με εργοτελη..

πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμα κλπ?

υπαρχει καποιο γκετεγουει ορ λινκινγκ?

freak brother
26-11-2006, 22:49
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

(για να μην τα γραφω συνεχεια κ επειδη ορισμενοι εχουν αχρηστο μσν)

1) Ανοιγουμε το παιχνιδι, παμε network κ κατω αριστερα παταμε join other server. Εκει ζηταει το ip μου το οποιο αλλαζει κατηε φορα επειδη ειναι dynamic αρα καθε φορα που ειναι να παιξουμε θα σας το δινω. Μετα ζηταει εναν κωδικο ο οποιος ειναι er

2) Ειστε πλεον μεσα στο παιχνιδι. Αν ειναι η πρωτη σας φορα κανετε new user κ φτιαχνεται profile κ παιρνετε την ομαδα που θελετε. Αν το εχετε ηδη κανει κ μπαινετε για να παιξουμε τοτε θα σας εμφανισει το game status. Εκει θα φαινεστε σαν new network client. Για να παρετε τον ελεγχο της ομαδας σας κανετε διπλο κλικ στο not connected διπλα στην ομαδα σας.

3) Για να προχωρησει το παιχνιδι υπαρχουν 3 τροποι:

- Οταν ολοι οι παιχτες εχουν πατησει continue

- Οταν περασει ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα που οριζουμε εμεις (απο 30'' εως 5') απο τη στιγμη που θα πατησει ο πρωτος παιχτης continue

- Οταν συμπληρωθει ενα ποσοστο των παιχτων που εχουν πατησει continue (απο 20% εως 100%)

Προτεινω τον δευτερο τροπο αλλα το συζηταμε κ αυτο οταν κλεισουμε ροστερ προπονητων.

Αυτα τα απλα.

ok τωρα το ειδα

Bullet
26-11-2006, 22:53
καταρχάς που είναι το report ρε?

επίσης βρήκα στο fmgreece πως πρέπει να ανοιχτούν δυο ports μια tcp και μια upd ,δε ξέρω κατά ποσο θα μας βοηθήσει αυτό στην απόδοση του online μιας και είναι οδηγός του 2005 ,αλλα απότι βλέπω στο forum τους ισχύει ακομα

τέλος,ποτε θα παίξουμε ξανά?

_UnHoLyMaRtYr_
26-11-2006, 23:13
Απόψε; ε; ε;

Bullet
26-11-2006, 23:17
θελω,αλλα μαλλον οι νταρκλινγκς θα μας τη γκανουν

bleeding
27-11-2006, 01:21
report αργοτερα η αυριο. απο αναβολη σε αναβολη το παω ο πουστης αλλα ημουν παλι εξω σημερα κ δεν προλαβα. θελω να ανεβασω κ βιντεακια κτλ. η το κανουμε η δεν το κανουμε

Bullet
27-11-2006, 01:23
γιατι δε παιζουμε σημερα ειπαμε?

bleeding
27-11-2006, 01:25
οι γαυριες (a combination of a gay-ros and an old lady) ειναι μεσα?

Angrafan
27-11-2006, 01:27
ΕΥΡΩ-ΞΑΝΘΗ :!:

Bullet
27-11-2006, 20:34
δε ξέρω αν παίξουμε σήμερα αλλα εγώ είμαι μέσα

πιθανόν να καθυστερήσω αλλα πιστεύω πριν τις 11-12 το πολύ θα είμαι ready (παίζει και νωρίτερα βεβαια,απλά δε μπορώ να υπολογίσω)

freak brother
28-11-2006, 01:02
εγω ειμαι ετοιμος
πειτε και μπαινω

bleeding
28-11-2006, 01:54
H διακοπη του πρωταθληματος τελειωσε κ οι ομαδες ειχαν τον χρονο που χρειαζοντουσαν για να επανελθουν στις αγωνιστικες τους υποχρεωσεις. Ολοι πισω λοιπον κ παμε για λιγη δραση...

Για μισο... Ολοι πισω? Σιγα μη γυρναγαν ολοι... Μετα τον προπονητη της Λαρισας, Xebi Metals, που ακομα αγνοειται η τυχη του ειχαμε κ αλλη μια απωλεια. Ο Gus G, προπονητης της Κερκυρας, δεν εδωσε το παρων στις προπονησεις της ομαδας κ συμφωνα με δηλωσεις του μεγαλομετοχου της αναμενεται να τιμωρηθει

Πρωτος αγωνας λοιπον μετα τη διακοπη αυτος του Ολυμπιακου με την Porto για το Champions League. Tα μελη απαιτουσαν νικη ενω οι μη Ολυμπιακοι ειχαν στηθει απο νωρις μπροστα στις τηλεορασεις τους για να παρακολουθησουν ενα ακομα επεισοδιο της σειρας "Κλειστε τα συνορα".

Το ματς ηταν επεισοδιακο. Η ομαδα του Ολυμπιακου ηταν σαφως ανωτερη στο πρωτο πρωτο ημιχρονο οπου κ ειχε αρκετες ευκαιριες για να προηγηθει αλλα δεν καταφερε να τις αξιοποιησει. Στο δευτερο ημιχρονο μπηκε ακομα πιο επιθετικα κ το πολυποθητο γκολ ηρθε σχετικα νωρις. Στο 52 ο Didier Domi εβαλε την ομαδα του μπροστα στο σκορ κ το Καραισκακη πηρε φωτια. Η απαντηση της Porto ηρθε αμεσα κ στο 66 ειχαμε το 1-1 με τον Quaresma. Οι παιχτες του Ολυμπιακου τα ειχαν χαμενα, ο κοσμος ειχε παγωσει, οι βαζελοι χασκογελαγαν κ εκει συνεβη ενα απο τα πλεον περιεργα γεγονοτα στην ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου. Ο προπονητης του Ολυμπιακου Μits Μann, αγανακτισμενος απο την ελλειψη συγκεντρωσης των παικτων του κ την αδυναμια που παρουσιαζαν να τελειωσουν με γκολ τις φασεις που εκαναν, αφησε τον παγκο της ομαδας κ ανεβηκε στην θυρα 7 μαζι με τους φανατικους οπαδους της ομαδας του Πειραια. Από εκει λοιπον και με τη βοηθεια του γνωστου σε ολους Τακη Τσουκαλα εδωσε το συνθημα κ τον ρυθμο στον κοσμο…

«Θρυλε παιξε, δωσε τη ζωη σου! Απ’την 7 το απαιτει και ο προπονητης σου!»

E αυτο ηταν λοιπον…Οι παιχτες του Ολυμπιακου πεισμωσαν κ με τη σεντρα καταφεραν να προηγηθουν με ωραιο γκολ του Οκκα. Καλη αρχη στους ομιλους με μια σημαντικη νικη που εκτος από τους 3 βαθμους που εδωσε ανεβασε κ την ψυχολογια της ομαδας.

http://www.imgto.com/out.php/i27182_gayporto.JPG

Η επομενη μερα ειχε τα παιχνιδια για το κυπελλο ουεφα. Η Ξανθη ειχε δυσκολο εργο καθως επαιζε στην Ελβετια με την Γκρασχοπερς, ο «κανω ενσταση για να βγω ευρωπη» Ατρομητος φιλοξενουσε την Χαποελ Τελ Αβιβ, ο Ηρακλης αντιμετωπιζε στο Καυταντζογλειο την Σαχτιορ κ ο Παναθηναικος ειχε το πιο ευκολο εργο από ολους αφου επαιζε στο ΟΑΚΑ με την παντελως αγνωστη Ζulte Waregem από το Βελγιο.

Το βραδυ της Τεταρτης ηταν γεματο εκπληξεις όμως. Οι αγνωστοι Βελγοι πηραν 0-0 μεσα στο ΟΑΚΑ σε ένα πολύ κακο ματς το οποιο τελειωσε με τους απογοητευμενους οπαδους του Παναθηναικου να ελπιζουν ότι ηταν απλα μια κακια στιγμη. Ο ευροπεος Ατρομητος πηρε το ευροπεος από τους Εβραιους αφου ηττηθηκε με 0-1. Ουτε ο Ηρακλης τα καταφερε κ ηττηθηκε με το βαρυ 0-3 ενώ η δευτερη εκπληξη της βραδιας (θετικη αυτή τη φορα) ηρθε από την Ελβετια οπου η Ξανθη απεσπασε το 0-0 κ ειχε πλεον την τυχη στα χερια της.

http://www.imgto.com/out.php/i27189_grasshxanthi.JPG

http://www.imgto.com/out.php/i27188_irashakhtar.JPG

http://www.imgto.com/out.php/i27187_paozulte.JPG

http://www.imgto.com/out.php/i27186_atromhapoel.JPG

(συνεχιζεται γιατι δεν παιζει να το γραψω ολο τωρα)

eleventh guardian
28-11-2006, 01:57
Γαμάτο αυτό με τις εμφανίσεις, τα σήματα κ.λπ. Χρειάζεται το patch για να τα έχεις όλα αυτά;

Και βάλε καμιά εμπρηστική δήλωση από μεταξύ σας αγώνα ρε.

Bullet
28-11-2006, 01:57
bleeding,να το τελειώσεις πριν έρθει η επομενη αγωνιστική όμως και μαζευτούνε πιο πολλά :P

επισης

Ο προπονητης του Ολυμπιακου Μits Μann, αγανακτισμενος απο την ελλειψη συγκεντρωσης των παικτων του κ την αδυναμια που παρουσιαζαν να τελειωσουν με γκολ τις φασεις που εκαναν, αφησε τον παγκο της ομαδας κ ανεβηκε στην θυρα 7 μαζι με τους φανατικους οπαδους της ομαδας του Πειραια. Από εκει λοιπον και με τη βοηθεια του γνωστου σε ολους Τακη Τσουκαλα εδωσε το συνθημα κ τον ρυθμο στον κοσμο…

«Θρυλε παιξε, δωσε τη ζωη σου! Απ’την 7 το απαιτει και ο προπονητης σου!»

ok τάσπασε

Angrafan
28-11-2006, 01:59
σήμερα δεν παίζουμε τελικά?

Tonosalata
28-11-2006, 02:02
akoma to paleuete e? emeis mpikame dinamika shtn 2h sezon.

bleeding
28-11-2006, 02:43
Kαι να που φτασαμε στην 4η αγωνιστικη…

Ο ΠΑΟΚ επαιζε στην Καλαμαρια το απογευμα του Σαββατου ενώ την ιδια ωρα ο Αρης αντιμετωπιζε την πρωτοπωρο ΑΕΚ. Στο παιχνιδι της Καλαμαριας ειδαμε το ιδιο σκηνικο που ειχε παιχτει μια βδομαδα νωριτερα στο γηπεδο της Τουμπας. Ο ΠΑΟΚ βρεθηκε πισω στο σκορ στο πρωτο μολις λεπτο του αγωνα αλλα στη συνεχεια η ανωτερωτητα του καρποφορησε κ το ημιχρονο εληξε 1-1. Το δευτερο ημιχρονο ηταν εφιαλτικο όμως για τον δικεφαλο του Βορρα ο οποιος παρουσιασε τεραστια αμυντικα κενα με αποτελεσμα να δεχτει 2 γκολ από την Καλαμαρια κ να οδηγηθουμε στο τελικο 3-1. Οι οπαδοι του ΠΑΟΚ στις κερκιδες εβριζαν ασταματητα τον προπονητη της ομαδας κ εφυγαν απογοητευμενοι από το γηπεδο. Μετα το τελος του αγωνα συναντηθηκαν στους δρομους της πολης με τους αρειανους αλλα κανεις δεν ειχε ορεξη για λιγα φυσιολογικα επεισοδια αφου κ η ομαδα του Αρη ειχε ηττηθει με 0-3 από την ΑΕΚ.

Η επομενη μερα ειχε ωραια παιχνιδια όπως το Ολυμπιακος – Ατρομητος. Εκει η ομαδα του Πειραια εκανε επιδεικη δυναμης (όχι τοσο λογω σκορ οσο εμφανισης) κ κερδισε με το καθαρο 2-0. Χαρακτηριστικο του αγωνα ότι η ομαδα του Περιστεριου εκανε το πρωτο της σουτ ενώ ειχε ηδη συμπληρωθει μια ωρα παιχνιδιου.

Ο Ηρακλης το παλεψε στην Κρητη με τον ΟΦΗ κ ισως δικαιουταν κατι περισσοτερο από το τελικο 0-0 σε ένα ανοιχτο παιχνιδι που ωστοσο τελειωσε χωρις γκολ.

Η Ξανθη δεν τα καταφερε στην Αθηνα κ γνωρισε την ηττα από τον καλυτερο Πανιωνιο με 2-0 ενώ εκπληξεις ειχαμε στα ματς Παναθηναικος – Λαρισα και Αιγαλεω – Κερκυρα οπου οι φιλοξενουμενοι καταφεραν να παρουν το χ ακομα κ χωρις προπονητη στον παγκο τους. Για την Κερκυρα σιγουρα ηταν θετικο το αποτελεσμα όχι όμως κ για τον Παναθηναικο που για δευτερο συνεχομενο ματς με μικροτερη ομαδα στην εδρα του δεν καταφερε όχι μονο να νικησει αλλα ουτε καν να σκοραρει. Ο καθηγητης διαιτησιας κυριος Βαρουχας επεσημανε πως ηταν μια καλη αγωνιστικη για τους διαιτητες αφου δεν εγινε σε κανεναν αγωνα το μεγαλο λαθος.

http://www.imgto.com/out.php/i27209_panioniosskoda.JPG

http://www.imgto.com/out.php/i27208_ofigria.JPG

http://www.imgto.com/out.php/i27207_gayatrom.JPG

http://www.imgto.com/out.php/i27206_aigaleokerkyra.JPG

http://www.imgto.com/out.php/i27210_kalapaok.JPG

http://www.imgto.com/out.php/i27211_paoael.JPG

(και συνεχιζεται...)

eleventh guardian
28-11-2006, 02:44
Για βάλε και βαθμολογία... Ή δεν τολμάς επειδή πας απ' το κακό στο χειρότερο; Α ρε Βούκοτιτς που σου χρειάζεται. :twisted:

bleeding
28-11-2006, 02:46
μπα, η χειροτερη μου ηταν την επομενη αγωνιστικη οπου κ επιασα πατο :(

μπαινει σε λιγο η βαθμολογια, την ξεχασα

εντιτ: δεν ειχα κρατησει σκρηνσοτς ο ηλιθιος. εχω της 6ης αγωνιστικης τη βαθμολογια μονο. αν εχει κρατησει κανεις ας μου στειλει να τα ποσταρω η καλυτερα ας τα ποσταρει μονος του να με γλιτωσει κ απο τον κοπο

Bullet
28-11-2006, 02:49
και οχι μονο,εχεις ακομα μια αγωνιστικη που δεν εχεις βαλει συν τα ευρωπαικα (δευτερη αγων.)

εδιτ ,δεν εχω σκρινσοτς

bleeding
28-11-2006, 02:50
2 αγωνιστικες κ τα ευρωπαικα εχω ακομα

Bullet
28-11-2006, 02:51
σωστα :)

bleeding
28-11-2006, 02:52
+ τον αναβληθεν αγωνα

ω ρε πουστη μου

Angrafan
28-11-2006, 03:43
ΕΥΡΩ-ΞΑΝΘΗ ΛΕΜΕ :!:

bleeding
28-11-2006, 03:46
40ΕΥΡΩ-ΞΑΝΘΗ ΛΕΜΕ!

πουστη πανοπουλε

:evil:

Bullet
28-11-2006, 04:13
κλαιω απο τα γελια με αβαταρ χασις

bleeding
28-11-2006, 18:44
θα παιξουμε σημερα το βραδυ? για πειτε...

Angrafan
28-11-2006, 19:05
εγώ μπορώ αλλά δεν ξέρω πόσο αργά θα ξεμπερδέψω με το διάβασμα

Bullet
28-11-2006, 21:04
και γω θα μπορω αργα(σε λογικα πλαισια το αργα)

Bullet
28-11-2006, 21:44
λοιπον,λογικα θα μπορω και νωριτερα,οποτε ντροπ μι ε λαιν στο εμεσεν αν κανονιστει κατι

Boom!
28-11-2006, 22:35
I'm in.

Bullet
29-11-2006, 01:32
απότι φαίνεται πάμε για πέμπτη τώρα ,ποστάρετε έγκαιρα να κάνουμε κουμάντα

απόψε λείπει μονο ο mits και αύριο εγώ δε θα μπορώ κατά 90% και βάλε

παρασκευή σάββατο δε θα μπορεί ο bleeding που κάνει και host και γενικά από βδομάδα λέω να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα να είναι καπως standar για να μη γινόμαστε μάτσο ,αλλιώς το κόβω να παίζουμε ένα game τη βδομάδα και αν όπως πάμε :P

edit:παιζει και να μπορω αυριο αργαμιση το βραδυ btw, θα ποσταρω αυριο νωρις (ελπιζω) at night για confirmation ,keep an eye

PainOfSalvation
29-11-2006, 11:08
μπα, η χειροτερη μου ηταν την επομενη αγωνιστικη οπου κ επιασα πατο :(

μπαινει σε λιγο η βαθμολογια, την ξεχασα

εντιτ: δεν ειχα κρατησει σκρηνσοτς ο ηλιθιος. εχω της 6ης αγωνιστικης τη βαθμολογια μονο. αν εχει κρατησει κανεις ας μου στειλει να τα ποσταρω η καλυτερα ας τα ποσταρει μονος του να με γλιτωσει κ απο τον κοπο

xereis oti hdh trizei h karekla sou e?

Bullet
29-11-2006, 14:06
θα επανέλθω και το βραδυ για σίγουρα αλλα κατά πασα πιθανότητα count με in για απόψε

bleedin ,το report ρε μπρααδα που λεει και ο ντεσμοντ

Bullet
29-11-2006, 22:36
καλημερα

μεσα για αποψε :)

Angrafan
29-11-2006, 22:59
kai egw mesa gia pio arga

bleeding
29-11-2006, 23:20
καλημερα

δεν εχει μπαλιτσα αποψε

αυριο ομως εχει

καληνυχτα

_UnHoLyMaRtYr_
30-11-2006, 04:30
αύριο κατά πάσα θα ντεμπουτάρω. καιρός ήτανε.

freak brother
30-11-2006, 06:57
αύριο κατά πάσα θα ντεμπουτάρω. καιρός ήτανε.

και γω θελω.. αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα παω γηπεδο.. :?

Bullet
30-11-2006, 06:59
συνήθως παίζουμε μεσάνυχτα ,οποτε λογικά θα προλάβεις

Mitsmann
30-11-2006, 10:41
Χμ, ναι μην εγγυαστε οτι θα μεινουμε ως τις 4. Καλυτερα να ξεκινησουμε νωριτερα. Χτες ξενυχτησα και σημερα την μισοπαλευω.

Bullet
30-11-2006, 19:44
να δουμε και λιγο μπαλα ομως,εκτος και αν ξεκινησουμε νωριτερα

Boom!
30-11-2006, 20:12
Εγω μπορω απο 12 και μετα. Λογικα τετοια ωρα θα σκασει και ο Gasgion.

Bullet
30-11-2006, 20:18
ας παιξουμε εστω και ενα δυωρο να το προχωρισουμε λιγο το γαμηδι

bleeding
30-11-2006, 20:29
και το υπολοιπο ρηπορτ με συνοπτικες διαδικασιες για να τελειωνουμε...

Μεσοβδομαδα ειχαμε το αναβληθεν παιχνιδι της Κερκυρας με τον Ολυμπιακο. Ο προπονητης της Κερκυρας αφαντος οπως κ ο τερματοφυλακας της ομαδας. Ο διαιτητης ομως κατι παραπανω απο υπαρκτος κ ετσι ειχαμε το τελικο 0-3 με 2 γκολ δωρο του Dino Seremet κ την Κερκυρα να τελειωνει το παιχνιδι με 9 παιχτες...

Η επομενη αγωνιστικη ειχε 2 παιχνιδια το Σαββατο κ τα υπολοιπα την Κυριακη. Ο Ατρομητος ηταν σαφως κατωτερος του Αιγαλεω κ φυσιολογικα γνωρισε την ηττα με 0-2 ενω στην Ξανθη ειχαμε πραγματικο ντερμπι οπου η τοπικη ομαδα αναδειχθηκε ισοπαλη 2-2 με τον Ολυμπιακο. Η ομαδα του Mits Mann προηγηθηκε νωρις με τον Καστιγιο αλλα η ομαδα της Ξανθης ισοφαρισε αμεσα κ λιγο πριν τη ληξη του αγωνα προηγηθηκε με γκολ του Σακη Γκογκα. Αμεση ομως ηταν κ η απαντηση του Ολυμπιακου σε αυτο το γκολ με τον Χαρη Παππα να σημειωνει το τελικο 2-2.

Την Κυριακη η Κερκυρα ηττηθηκε για δευτερο συνεχομενο εντος εδρας παιχνιδι, αυτη τη φορα απο τον ΟΦΗ με 1-2 κ φυσικα χωρις προπονητη στον παγκο της. Ο ΠΑΟΚ στη Λαρισα πληρωσε για μια ακομη αγωνιστικη τα τεραστια αμυντικα του κενα κ γνωρισε την ηττα με 2-1 ενω στο ντερμπι της ημερας ο Παναθηναικος πηρε το χ μεσα στο Καυταντζογλειο απεναντι στην αξιομαχη ομαδα του Ηρακλη.

Τεταρτη λοιπον κ να ο πρωτος εκτος εδρας αγωνας του Ολυμπιακου στο τσουλου...

Στην Κωνσταντινουπολη αντιμετωπιζε την Galatasaray κ αν και βρεθηκε πισω στο σκορ μολις στο 22 εδειξε επιτελους το καλο του προσωπο κ οχι απλα γυρισε το παιχνιδι αλλα εφτασε στο εντυπωσιακο 1-3 το οποιο κ τον εφερε στην κορυφη του ομιλου του. Πρωτη εκτος εδρας νικη στο τσουλου για τον Ολυμπιακο κ η ψυχολογια πλεον στα υψη.

Την Πεμπτη ειχαμε τους επαναληπτικους του κυπελλου Ουεφα.

Ο Ατρομητος μετα το 0-1 του πρωτου αγωνα δεν ειχε κ πολλες ελπιδες προκρισης κ τελικα γνωρισε την ηττα με 5-2 απο την Χαποελ Τελ Αβιβ κ βρεθηκε εκτος θεσμου.

Ο Παναθηναικος ταξιδευε στο Βελγιο για την ρεβανς με την αγνωστη αντιπαλο του κ το 0-0 του πρωτου αγωνα ηταν σιγουρα ενα επικινδυνο σκορ. Οι παιχτες του τριφυλλιου μπηκαν δυνατα στο παιχνιδι για να καθαρισουν την προκριση κ μολις στο 20 ο Παπαδοπουλος εκανε το 0-1. Απο εκεινο το σημειο κ μετα ειχαμε σωρεια χαμενων ευκαιριων για τους πρασινους με το 0-2 να μην ερχεται ομως. Κ αφου δεν ερχοταν ηρθε το 1-1 σε μια αντεπιθεση των Βελγων κ το ματς πηρε φωτια. Αυτο εμελλε να ειναι κ το τελικο αποτελεσμα ομως με την ομαδα του Bullet να παιρνει την προκριση αλλα τους φιλους της να ειναι απογοητευμενη οχι τοσο για την εμφανιση αλλα για την αναποτελεσματικοτητα της ομαδας στο σκοραρισμα.

Ματς φωτια στην Ξανθη οπου ειχαμε τη ρεβανς του 0-0 της Ελβετιας. Ισως το πιο ωραιο παιχνιδι της διοργανωσης μεχρι στιγμης κ αυτο φαινεται κ απο την διακυμανση του σκορ...

1-0
2-0
2-1
3-1
4-1
4-2
5-2
5-3
5-4
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!

Ιστορικη προκριση λοιπον για την ακριτικη ομαδα του Byron Locust.

Συγκρατηστε κ το ονομα του σκορερ του 4ου γκολ της Γκρασχοπερς...

Mbala Mbuta Biscotte...

Τελευταιο προς σχολιασμο το ματς του Ηρακλη ο οποιος μετα το 0-3 του πρωτου γυρου δεν ειχε πλεον καμμια ελπιδα για την προκριση. Ειδικα απο τη στιγμη που στο 9ο λεπτο δεχτηκε κοκκινη καρτα ο Δρουγας αφηνοντας ετσι την ομαδα του με 10 παιχτες. Η ομαδα του Manu Pescadito ομως κατορθωσε να παρει την σημαντικη για το ελληνικο ποδοσφαιρο νικη με 0-1 επειτα απο το γκολ που πετυχε ο, δανεικος απο το φιλικο σωματειο, Μενδρινος.

2 προκρισεις κ 2 αποκλεισμοι λοιπον ο απολογισμος για τις ελληνικες ομαδες στο κυπελλο ουεφα κ πισω στο ελληνικο πρωταθλημα με τον Ολυμπιακο να εχει ευκολο εργο απεναντι στον, αξιομαχο οπως αποδειχθηκε, Εργοτελη κ να παιρνει τελικα τη νικη με 2-0.

Πολυ ωραιο παιχνιδι ειδαμε κ στο Αιγαλεω οπου η τοπικη ομαδα προηγηθηκε νωρις με 1-0 επι της Ξανθης αλλα οι ακριτες γυρισαν το ματς σε 1-2 πριν καν τελιωσει το ημιχρονο. Το δευτερο ημιχρονο μας επιφυλασσε μια ακομα ανατροπη κ τελικα οι γηπεδουχοι εφτασαν στο τελικο 3-2 σε ενα παιχνιδι που το πιο δικαιο αποτελεσμα ηταν το χ.

Ο Ατρομητος ταξιδεψε στην Κρητη οπου κ αναδειχθηκε ισοπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ με την ομαδα του νησιου να εχει τις ευκαιριες για να παρει τη νικη

Ο Παναθηναικος αντιμετωπιζε την Κερκυρα στο ΟΑΚΑ την ιδια ωρα κ ο Ντακολ εβαλε μπροστα τους φιλοξενουμενους στο 29. Εκεινη τη στιγμη ειχαμε ενα περιεργο περιστατικο και ο αγωνας διακοπηκε για ορισμενα λεπτα. Ο χαμενος προπονητης της Κερκυρας Gus G εκανε την εμφανιση του στον παγκο της ομαδας! Οι παιχτες εξοργιστηκαν καθως τους ειχε αφησει τοσο καιρο μονους τους να παλευουν κ δε θεωρησαν σωστη την επιστροφη του οταν κερδιζαν 0-1 εναν μεγαλο αντιπαλο. Πιστεψαν πως επεστρεψε απλα για να παρει τη δοξα της νικης κ ετσι καθησαν κ εφαγαν 2 γκολ για να διαμορφωθει το τελικο 2-1.

Το ντερμπι της ημερας εγινε στη Θεσσαλονικη οπου ο ουραγος ΠΑΟΚ αντιμετωπισε τον φορμαρισμενο Ηρακλη. Επιτακτικη ηταν η νικη για τον δικεφαλο και τον προπονητη του Pakistano Lathrometanasti. Η νικη ηρθε τελικα, χωρις ο ΠΑΟΚ να ειναι καλυτερος του αντιπαλου του. Απλα αυτη τη φορα φροντισε να κλεισει οσο μπορει τα οποια αμυντικα κενα κ να μην απειληθει απο παιδαριωδη λαθη η εστια του. Η ομαδα του Ηρακλη εμεινε με την ικανοποιηση για την καλη εμφανιση αλλα κ την απογοητευση για το τελικο αποτελεσμα.

Αυτα. Screenshots θα προστεθουν προσεχως.

Bullet
30-11-2006, 20:41
ο γκαςγκιον επαιξε το ματς απο την αρχη ε

και κατεβασα και τα δευτερα

:P

bleeding
30-11-2006, 21:12
το ξερω μωρε απλα ειπα να γραψω κ καμμια μαλακια...

:P

Bullet
01-12-2006, 00:43
hey παιδιά! πείτε αν θα παίξουμε ή όχι να ξέρουμε και τι κάνουμε και να μη περιμένουμε σα τους μαλακες άδικα ε ,σας φιλώ :)

Bullet
01-12-2006, 06:10
λοιπόν παίδες και κυρίως οι συμμετέχοντες στο online,δώστε λίγο βάση εδώ

βγήκε το πολυαναμενόμενο patch του fm που διορθώνει αρκετά (αν όχι όλα) bugs

Football Manager 2007 v7.0.1

κατεβάστε το από εδώ : http://www.fmgreece.gr/page.php?page=sinews&id=337

οι διορθώσεις του patch εδώ : http://www.sigames.com/static/changelist.txt

βεβαια δε ξέρω κατά ποσο θα μπορείτε οι έχοντες crακ να παίξετε από τώρα,πάντως πιστεύω πως μέχρι τη δευτερα που λογικά το κόβω να ξαναπαίζουμε (ή κυριακή,θα δούμε) θα έχει βγει νέο no σιντι και θα είναι όλα ok

σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι για να συνεχίσουμε το online πρέπει να βάλουμε OΛΟΙ το patch αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας

τέλος επιμένω πως καλο είναι να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα,οποτε από δευτερα κανονίστε να έχουμε φτιάξει μια μικρή έστω λίστα με ώρες και μέρες που βολεύουν για να κάνουμε σωστά τη δουλειά και να είναι λιγότερο στον αέρα η φάση

προσωπικά προτείνω καθημερινές σε ώρες μεταξύ 9-11 ή 10-12/11-1 ,βλέπουμε βεβαια

αυτά τα ολίγα,κατά τάλλα καλά το καίμε

gasgion
01-12-2006, 17:50
ok kerkurara reeeee

jack the ripper
02-12-2006, 12:32
Τωρα ξεκινησα με παναθηναικο και μου λεει οτι η διοικηση δεν δινει λεφτα για scouting εκτος ευρωπης!!!τι κανω???περιμενω ποτε θα μου πουν οτι εχουν λεφτα κλπ κλπ??

Bullet
02-12-2006, 12:57
ψαξε μονος(παιχτες)

jack the ripper
02-12-2006, 15:00
το θεμα ειναι οτι οχι μονο δεν μπορω να κανω assign ενα scout στη λατινικη αμερικη αλλα οτι και αν παω μονος σε εναν παικτη δε μου εχει την επιλογη για scout......... :?

Boom!
02-12-2006, 19:12
Βγαλε το attribute masking.

Hyborian
03-12-2006, 18:59
Perimene na vreis lefta!

Bullet
06-12-2006, 10:13
το κλείσαμε το μαγαζί?

Mitsmann
06-12-2006, 10:44
δε ξερω, αλλα πλακα πλακα πειτε μου πως πηγε η ομαδα μετα που εφυγε.

Bullet
06-12-2006, 11:40
2/2 νικες

Mitsmann
06-12-2006, 11:44
ελα μωρη ΚΑΥΛΑ.

bleeding
08-12-2006, 00:23
αυριο βραδυ ψηνεστε? το εχουμε γαμησει το θεμα, δε βγαινει χωρις προγραμμα/στανταρ μερες

Bullet
08-12-2006, 01:21
μέσα εγώ αλλα όχι πολύ αργά, δηλαδή μέχρι τις 1 το πολύ να έχουμε τελειώσει

Bullet
08-12-2006, 15:40
ποστάρετε please όλοι να ξέρουμε τι θα κάνουμε απόψε

_UnHoLyMaRtYr_
08-12-2006, 17:39
Ωραία.
Εγώ για την ώρα μόλις ξύπνησα και πίνω έναν καφέ με συνοδεία τσιγάρου. Ακούω να δω τι παίζει με το πέιν οφ σαλβέισον το οποίο είχα βάλει να κατεβάζει το βράδυ. Πιο μετά θα βγω να πάρω κωλόχαρτο γιατί ξέμεινα και το απόγευμα μπορεί να πάω καμμιά βόλτα. Ειδάλλως θα μείνω σπίτι.

Ποστάρετε και οι άλλοι να ξέρουμε τι θα κάνετε απόψε!

Bullet
08-12-2006, 17:56
σοβαρα

Angrafan
08-12-2006, 18:01
egw avrio to prwi petaw gia ellada opote den kserw an tha mporesw na eimai mesa

Boom!
08-12-2006, 18:34
Κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι ευκαιρος.

Bullet
09-12-2006, 10:04
άντε με το καλο η επομενη αγωνιστική το πάσχα με το αρνί

jack the ripper
09-12-2006, 20:48
egw pou exw to paixnidi crackarismeno ektos apo to patch xreiazetai na katevasw tipota allo?

Bullet
09-12-2006, 21:11
το scarsick

jack the ripper
09-12-2006, 21:35
το scarsick

Το κατεβασα ηδη..

:D :D

Bullet
09-12-2006, 22:43
:)

Bullet
10-12-2006, 19:00
NEO πατς (build92685)

διορθώνει κάποια μικρολαθάκια που δημιούργησε το πρώτο patch(mits χώσου)

http://rapidshare.com/files/6467611/463.exe

jack the ripper
11-12-2006, 00:04
επειδη κατεβασα το πατς και προφανως δε δουλευει επειδη ειναι κρακαρισμενο μπορω να κατεβασω απο πουθενα το νεο crack(αν εχει βγει?)

Bullet
11-12-2006, 00:07
δεν έχω ιδέα μιας και το έχω original,ρωτα τον gasgion που λογικά θα ξέρει (σε pm ε)

freak brother
12-12-2006, 03:32
μου χαρισε εναν σεντερ φορ ο ολυμπιακος 24 χρονων αξιας 4,5 μυρια..
:rofl: :? οτιναναι

Scarbaf
04-05-2007, 14:40
re giati stamathsate na postarete edw???

FM RE MOUTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scarbaf
04-05-2007, 14:42
paizei kaneis akoma on-line h paparia?

Moonspellheim
04-05-2007, 14:47
yparxei kai edit

Bullet
04-05-2007, 15:40
μπλεξαμε με τα fps και το παρατησαμε

μεχρι και πρωταθλημα er ειχαμε κανει :P

Mitsmann
04-05-2007, 15:49
Μαντεψτε ποιος και με ποια ομαδα ηταν πρωτος οταν διακοπηκε το πρωταθλημα.

Μαντεψτε επισης ποιος ειχε κανει διπλο στας Ευρωπας με γκολ του Ουαντου στο 91'.

Scarbaf
05-05-2007, 16:49
elate re, psh8eite na kasanksekinisoume tpt...

Bullet
25-05-2007, 19:59
έφαγα flash και το το έκανα πάλι install τωρα :touched:

πάω να δω τι patch κτλ έχουν βγει και ξεκινάω το λιώσιμο

αν ψήνεται κανεις για online μανούρα ξανά ας ενημερώσει,εδώ,msn,pm whatever

jack the ripper
25-05-2007, 20:20
και εγω το ξεκινησα πριν μερικες μερες με West Ham (\m/) και τωρα ειμαι στο τελος της πρωτης χρονιας.....ειναι να μη σου ερθει η ορεξη.....απλα δεν μπορω να καω οσο θελω λογω εργασιων κλπ

locust
25-05-2007, 20:26
και εγω μέσα ειμαι αρκεί να μην το ξεφτυλισουμε σαν την αλλη φορα και παιζουμε ως τις 5 το πρωι, ας ξεκιναμε νωριτερα.

Μπουλετ κανε τα κουμαντα, ποσταρε λινξ με ολα τα απαραιτητα πατς να αρχισουμε να ετοιμαζομαστε!

FIXXXER
25-05-2007, 20:34
Τωρα που εχω κι εγω Ντι Εσ Ελ ψηνομαι αρκει να τελειωσει η εξεταστικη. Α και αν γινεται να ξεκιναμε κατα τις 5 το πρωι ακομα καλυτερα.

Bullet
25-05-2007, 20:44
http://www.fmgreece.gr/pafiledb/pafiled ... gory&id=30 (http://www.fmgreece.gr/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=30)

εδώ θα βρείτε ότι download χρειάζεστε,τελευταίο επίσημο patch είναι το 7.02 build 94912

λοιπόν ψηθείτε να μαζευτούμε και περισσότεροι και ξεκινάμε

περιμένω να ποστάρουν και unholy,mits,dying,bleeding,boom κ.α.

βεβαια δε ξέρω πως θα τα βολέψουμε με ώρα και μέρες αλλα πιστεύω θα βγει άκρη

_UnHoLyMaRtYr_
25-05-2007, 21:20
Τι γίνεται ρε, κι εγώ χθες το ξαναέκανα ινστολ και μου χε λείψει.

locust
25-05-2007, 21:33
ποιος ψηνεται για σημερα? Πειτε τωρα γρηγορα

_UnHoLyMaRtYr_
25-05-2007, 21:49
Χλωμό σήμερα.

Boom!
26-05-2007, 22:35
Με ψηνει η φαση, αν ειναι πειτε.

Bullet
26-05-2007, 22:42
ποστάρουμε συμμετοχές εδώ,και μετά βλέπουμε πρωτάθλημα που θα ξεκινήσουμε,ομάδες που θα πάρουμε,ποιος θα κάνει host κτλ κτλ κτλ και μετά ξεκινάμε

locust
26-05-2007, 23:25
Λοιπον. Εγω ειμαι μεσα. Θα παρω αλλη ομάδα όμως οχι ξανθη.

Bullet
27-05-2007, 00:38
edit:ακυρο,δουλευει οκ στα βιστα

_UnHoLyMaRtYr_
01-06-2007, 15:36
Ρε έχει σκεφτεί ποτέ κανείς να πάει ον χολιντει ως το 2050 ξέρω γω και να δει το μέλλον; :fear:

Scarbaf
02-06-2007, 05:09
ante kanoniste to na paiksoume.

Bullet
03-06-2007, 10:57
http://img400.imageshack.us/img400/4990/paragkafmjh0.jpg

:!:

bleeding
03-06-2007, 12:22
μεσα ειμαι αν κανονιστει τπτ. αλλα πιο οργανωμενα απο την προηγουμενη φορα για να κρατησει

katwrimos
03-06-2007, 12:57
enoeitai eimai mesa

Bullet
09-07-2007, 18:16
φάτε roster πρώτης season

http://img490.imageshack.us/img490/7528/rosteryq2.jpg

πείτε του τζίγκερ να με πάρει να κάνουμε δουλειά

attila
09-07-2007, 21:01
ελεος μαζεψες τη μιση σαχταρ.
ποσα κ-λεφτα εβαλες?

11αδα σεβιλης τη δευτερη χρονια:
GK Ustari
DR Dani Alves*
DL Adriano*
DC Pique
DC Escude*
DMC Maresca*
AML Guardado
AMR Cardenas
AMC Anderson
ST Tuncay
ST Luis Fabiano *

με αστερακι οι παιχτες που ηταν απο την πρωτη χρονια.
επεσαν τρελα λεφτα,περιπου 50 εκ ευρω.
αλλα η ομαδα ειναι πρωτη στο πρωταθλημα-χωριες να εχει φαει γκολ σε 12 παιχνιδια,περασε στο κυπελλο με ομαδα β'εθνικης με συνολικο σκορ 10-0,στο τσαμπιονς λιγκ περασε τρενο στους 16 και τρωει γκολ μονο με αιτηση και οι ακραιοι χαφ τρεχουν σαν πουστηδες.
Α, και την πρωτη σεζον πηρε πρωταθλημα,κυπελλο ισπανιας,κυπελλο ουεφα,ενω εχασε το σουπερκαπ ευρωπης στην αρχη το πηρε την επομενη χρονια απο τη μπαρτσελονα(παλι) με 3-0.

Bullet
09-07-2007, 21:05
η σεβίλη έχει ήδη πολύ καλο roster ρε

και η σαχταρ γαμει

έχωσα φιλικά με real milan κτλ και μου έδωσε κάτι παραπάνω

ustari τεραστιο ταλεντο,δοκιμασε και εζεκιελ γκαραυ

attila
09-07-2007, 21:22
νταξει στην επιθεση ειναι πολυ καλη με σεβαντον και κανουτε ο τουντσαι ισως ειναι περιττος.αλλα παιζει και αριστερα.και ο χεσους ναβας ειναι καλος στα δεξια αλλα μπαινει ο καρντενας που ειναι 19 χρονων και γινεται τουμπανο αργοτερα.
στο κεντρο ειχα προβλημα καθως δεν υπηρχε καποιος που να παιζει 10αρι οποτε πηρα τον μοντριτς και τον πουλησα ενα χρονο μετα στην τσελσι 44 εκ ευρω τα οποια τα εσκασα στην πορτο(30 εκ.) για να παρω τον αντερσον γιατι με ρενατο δεν εβγαινε με τιποτα.

παντως με τετοιο ροστερ που εχεις (αν και λιγο φορτωμενο) η ομαδα θα κανει περιπατο στο πρωταθλημα και στο ουεφα φτανει ανετα μεχρι τους 4 και με λιγο ζορι παιρνει και το κυπελλο.
btw εχει πλακα να παρακολουθεις την πορεια των ελληνικων ομαδων στην ευρωπη, στην πρωτη σεζον ο ολυμπιακος εφτασε στα ημιτελικα του ουεφα οπου αποκλειστηκε απο βερντερ(@!#$#!#%^%) και δεν τον βρηκα στον τελικο,ενω τη δευτερη χρονια εχουν περασει ηδη στους 32 του ουεφα η αεκ και ο παοκ(!) ενω στους ομιλους μπηκαν ατρομητος και πανιωνιος ενω η λαρισα περασε 3 γυρους(1 στο ιντερτοτο και 2 προκριματικους ουεφα)πριν αποκλειστει.τελικα μονο στο μανατζερ κανουν πορειες οι ελληνικες ομαδες

jack the ripper
09-07-2007, 21:32
Για επιθεση CARLOS VELA λεμε :headbang2: :headbang2:
Για αμυνα προφανως τσιμπαμε FELIPE....
για κοφτη αγοραζουμε Lucas
και αριστερα στην αμυνα δοκιμαστε Gareth Bale...

attila
12-07-2007, 04:30
...και ναι, μολις ηρθε ο ουσταρι και ο σρνα.
ολοταχως για το τρεμπλ

Abruzzi
14-08-2007, 02:45
http://files.filefront.com/FMFs+DB+Upda ... einfo.html (http://files.filefront.com/FMFs+DB+Update+v30rar/;8253306;;/fileinfo.html)

πάρτε φρέσκο update με τα φετινά roster έως τώρα

τα άτομα έχουν κάνει απίστευτη δουλειά,ελαχιστα λαθη

Mitsmann
22-08-2007, 19:21
το εγκατεστησα οπως ειπες αλλα παπαρια. Δεν μου βγαζει τη database. εχει δημιουργησει ενα folder στο C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\db οπου εχει την κανονικη νταταμπεηζ και του πατς 7.0.1 αλλα οταν ξεκιναω νεο παιχνιδι βλεπω μονο τις 2 αυτες. :?

locust
22-08-2007, 19:31
βασικα θα ψηθουμε να κανουμε κανα πρωταθλημα παλι?

Abruzzi
22-08-2007, 19:38
mits κοιτα ο φακελος να ειναι μονο αυτος που εχει μεσα τα DΑΤ και τους δυο υποφακελους,κανεναν επιπλεον απο το unrar

Mitsmann
22-08-2007, 19:41
Μαλλον δεν ειχα κανει ινσταλλ το πατς 7.02 και πρεπει οπωσδηποτε, το κοιταω τωρα.

locust
22-08-2007, 19:45
βασικα θα ψηθουμε να κανουμε κανα πρωταθλημα παλι?

Abruzzi
τον οκτοβρη με το νεο

Mitsmann
Εγω ειμαι μεσα. Με Ολυμπιακο (για να μη προλαβει αλλος, χαχα)

Abruzzi
22-08-2007, 19:48
παρε δυο σκριν να δεις

οξω

http://img523.imageshack.us/img523/6852/clipboard01gq5.jpg

μεσα

http://img521.imageshack.us/img521/9581/clipboard02zh9.jpg

παιζει να εχει βγει και πιο νεο απντεητ ε,θα το τσεκαρω μετα

locust
22-08-2007, 19:51
τον οκτοβρη με το νεο

ποιο νεο ρε, εδω αυτο και το παιζει με το ζορι στο μουλτι, με το νεο θα υπαρχει προβλημα

Mitsmann
22-08-2007, 20:09
Ολα ενταξει εδω ηθελε το 7.02 πατς.

attila
24-08-2007, 04:46
11αδα σεβιλης τη δευτερη χρονια:
GK Ustari
DR Dani Alves*
DL Adriano*
DC Pique
DC Escude*
DMC Maresca*
AML Guardado
AMR Cardenas
AMC Anderson
ST Tuncay
ST Luis Fabiano *

και η 3η χρονιας ως πρωταθλητης ευρωπης πλεον(καλα αυτη η αρσεναλ δεν παιζεται με τιποτα):

GK Ustari
DR Dani Alves*
DL Darijo Srna
DC Pique
DC Garay
DMC Matuzalem
AML Guardado
AMR Cardenas
AMC Anderson
ST Tuncay
ST Luis Fabiano *.

οπου ναναι κλεινω και cesar delgado(πουστη ιβιτς)
και νεα φυντανια που ανακαλυψα προσφατα ειναι οι iakovenko,wobay.

led_zeppelin
25-09-2007, 05:42
\
οπου ναναι κλεινω και cesar delgado(πουστη ιβιτς)
και νεα φυντανια που ανακαλυψα προσφατα ειναι οι iakovenko,wobay.

Αν βαλεις Yakovenko AMC εγγυωμαι πολυ αιμα και πονο στους αντιπαλους σου.