PDA

View Full Version : [Cinema] The Constant Gardener (2005)

Candiru
12-07-2006, 16:46
Εξαιρετική ταινία, γυρισμένη στην Αφρική που καταγγέλει τις πολυεθνικές φαρμάκων που χρησιμοποιούν ως αναλώσιμα πειραματόζωα τους λαούς του Τρίτου κόσμου για τις δοκιμές νέων εμβολίων, αντιβιοτικών, κλπ και το ανταγωνισμό τους με γνώμονα τα κέρδη πάνω από τον άνθρωπο.

Μια ακτιβίστρια και γυναίκα διπλωμάτη δολοφονείται αγρια μαζί με έναν συνεργάτη της. Ο άντρας της στην μνήμη και την αγάπη του για την γυναίκα του μεθοδικά ανακαλύπτει τα αίτια και τους αυτουργούς της δολοφονίας της: είχε συλλεξει στοιχεία για ένα πείραμα εις βάρος χιλιάδων ασθενών από ένα νέο όχι επαρκώς ελεγμένο φάρμακο και σκόπευε να τα δημοσιεύσει. Με κίνδυνο της ζωής του ξεδιαλύνει όσο μπορεί το νήμα και έρχεται αντιμετωπος σε όλες της τις διαστάσεις με αυτή την συνομωσία του «πολιτισμού» στην οποία όλοι είναι συνένοχοι και συναινούντες, είτε λόγω φόβου, ειτε λόγω απάθειας ή άμεσης εμπλοκής τους.

The Good Son
12-07-2006, 16:56
συμπαθητικό είναι.
Καντιρού ήσουν στην προβολή του στην νομική;

Candiru
12-07-2006, 17:00
συμπαθητικό είναι.
Καντιρού ήσουν στην προβολή του στην νομική;

όχι, μόλις πριν λίγο το είδα στο λάπτοπ, από ντιβιντάδικο. Αμεση κιολας παρουσίαση.

HAVOC
12-07-2006, 17:21
To κατεβασε το γαιδουρι πριν απο μερικες ημερες. Ειναι σε λιστα αναμονης. Ελπιζω να αξιζει την ωρα του.

Candiru
12-07-2006, 18:47
To κατεβασε το γαιδουρι πριν απο μερικες ημερες. Ειναι σε λιστα αναμονης. Ελπιζω να αξιζει την ωρα του.

ποιός είναι το γαϊδούρι; :shock: (το λέω επειδή δηλώνεις παντρεμένη) :lol:

sabbattack
12-07-2006, 19:14
www.edonkey2000.com (http://www.edonkey2000.com) paidi mou candiru.

programma einai pou katebazei.

Candiru
12-07-2006, 19:16
η μεγαλύτερη βλακεία που έγραψα στο ER :oops: :lol: :lol: :lol:

Phantom Duck
12-07-2006, 20:13
Όχι, αυτή την έγραψες μόλις τώρα.

hunted by a Freak
13-07-2006, 02:40
dn thn exw dei,mou 8umizei h perigrafh ligo Erin(???) Brockovitch.
ena me th Julia Roberts,based on real facts.paizei na kanw la8os to onoma,pane xronia.

Candiru
13-07-2006, 07:01
dn thn exw dei,mou 8umizei h perigrafh ligo Erin(???) Brockovitch.
ena me th Julia Roberts,based on real facts.paizei na kanw la8os to onoma,pane xronia.

μήπως λες το γορίλες στην ομίχλη; Κι εκεί νομίζω κάτι έπαιζε με δολοφονία ακτιβίστριας.

Estelle
13-07-2006, 09:45
Allo to Erin Brockowich kai allo to Goriles sthn omixlh (epos!).

To Erin exei na kanei me mia "xazh 3an8ia" pou meta apo polu psa3imo, peisma kai epimonh katafernei na kerdisei mia seira apo dikastikous agwnes gia na dw8ei megalh apozhmiwsh se polites mias perioxhs pou eixan molun8ei apo to nero... polles leptomereies den thumamai alla einai sumpa8htikh tainia.

E3isou kalh tainia (based on real facts) einai to "Veronica Guerin" me thn Kate Blanchet. H alh8inh istoria ths Irlandezas dhmosiografou Veronica Guerin pou dolofonh8hke apo drug dealers epeidh epsa3e polu ekei pou den thn epairne na psa3ei.

13-07-2006, 13:42
Εγώ ξέρω για μια άλλη δημοσιογράφο που ψαχνόταν πολύ για τους deaders, τελικά πήγαν να την κάνουν και αυτή αλλά τους την έσκασε, άνοιξε τον κύβο, βγήκαν οι κενοβίτες και τους γαμήσαν πατόκορφα.

Στο τέλος μάλιστα αυτοκτόνησε για να μην πάει στην κόλαση με τους υπόλοιπους.

Α ναι, ήταν και συμπαθητικό γκομενάκι τούτη.

Βέβαια λέω για το hellraiser 7, που σίγουρα δεν ενδιαφέρει εσάς τους κουλτουριάρηδες γραμματιζούμενους.

Όχι που δε θα πεταγόμουν να πω μια μαλακία σε θρεντ σου Καντιρού.

rincewind2k
13-07-2006, 14:41
kari wuhrer :pink:

καλός και ο κηπουρός.

DarkOmeN
13-07-2006, 15:19
Εγώ ξέρω για μια άλλη δημοσιογράφο που ψαχνόταν πολύ για τους deaders, τελικά πήγαν να την κάνουν και αυτή αλλά τους την έσκασε, άνοιξε τον κύβο, βγήκαν οι κενοβίτες και τους γαμήσαν πατόκορφα.

Βέβαια λέω για το hellraiser 7, που σίγουρα δεν ενδιαφέρει εσάς τους κουλτουριάρηδες γραμματιζούμενους.

:pink: :pink: :pink: :pink: :pink:

sabbattack
13-07-2006, 20:00

kalo to 7 re steel assassin? exw dei mexri k auto to AISXOS pou eixe klepsei elehna thn idea (gia allh mia fora, it's a trend) tou Jacob's Ladder. Nomizw hto to 6o.

Shadowking
13-07-2006, 21:22
Γαμάτη ταινία. με είχε στείλει καλά όταν την είχα δει. ισως να φταίνε και οι συνθήκες. δεν ξέρω. αστοδιάλο. :(