View Full Version : peri toure
irreligious
05-07-2006, 13:28
re...
diladi ti ton kaneis aftona????tou koveis ti mpala?ton kaneis na xestei panw tou?ton poulas?proswpika tha thewrisw apotyxia tis dioikisis tou olympiakou na tou perasei tou kwlopaidou....kai eimai kai toulaxiston ksenerwmenos san opados me ton paixti....opoios pataei kana gipedo tha thymatai oti san malakes se kathi kali energeia fwnazame to onoma tou k to mounopano den gyrise MIA fora na xeirokrotisei....tespa to ksepetsiasa,gia grafte :)
freak brother
05-07-2006, 13:32
το λογικο ειναι να τον πουλησεις.. το γαματο ειναι να τον καταστρεψεις ομως :wink:
SpiritCrusher
05-07-2006, 13:32
Έτσι, να συναντήσει Κολτσίδα, Σέμο και Καλιτζάκη στον δρόμο του και να του σπάσουν τα πόδια όπως μόνο αυτοί ξέρουν για να μάθει το κωλόπαιδο!!!!~```1`111!!
freak brother
05-07-2006, 14:38
Έτσι, να συναντήσει Κολτσίδα, Σέμο και Καλιτζάκη στον δρόμο του και να του σπάσουν τα πόδια όπως μόνο αυτοί ξέρουν για να μάθει το κωλόπαιδο!!!!~```1`111!!
μπα χειροτερο ειναι να τον εχεις ενα χρονο στον παγκο και να τον βαζεις στο 90 φευγα ..
Darkling
05-07-2006, 15:11
Αν ερθει προταση στην οποια ο Ολυμπιακος θα παρει 8+ εκατομμυρια ευρω, τον δινεις φανταζομαι.
αλλιως και τα μπουλντοζια στου Ρεντη ειναι καλα.
Ειμαι υπερ της 2ης προτασης μου, αλλα δεν ειναι δικα μου τα λεφτα και με 8 εκατομμυρια κερδος να σας δω τι περηφανοι θα εισασταν ολοι σας.
irreligious
05-07-2006, 15:17
o aleksandris eixe pei oti eixe skasei protasi apo arsenal 13 ek. euro prin to mundial k tin aperipsan giati pistevan oti mporei na ftasei parapanw meta to panygiri...eidwmen
ap'oti exw diavasei pantws i ypothesi gia ton selouk den einai toso efkoli logw mi anagnwrisis tou apo fifa k+ to oti den mporei na gyrisei ton paikti stin metallourgk(asteio onoma) giati exei ypograpsei oxi san antiproedros tis omadas alla san selouk....
@darkling-olympiakos eisai k prepei na exeis k ena kyros...allo an genikotera i dioikisi exei ksepetsiastei
:|
Αν ερθει προταση στην οποια ο Ολυμπιακος θα παρει 8+ εκατομμυρια ευρω, τον δινεις φανταζομαι.
αλλιως και τα μπουλντοζια στου Ρεντη ειναι καλα.
Ειμαι υπερ της 2ης προτασης μου, αλλα δεν ειναι δικα μου τα λεφτα και με 8 εκατομμυρια κερδος να σας δω τι περηφανοι θα εισασταν ολοι σας.
Για να γίνει αυτό πρέπει να πωληθεί 16 μύρια, κάτι λίγο δύσκολο. Το 50% το έχει ο γάτος ο ατζέντης.
maresei pou 8eloun na ton dwsoun me 20 myria
e re glentia
Stormrider
05-07-2006, 23:26
egw ton toure ton kostologw to ligotero 10.
den nomizw na exei tetio pexti o panathinaikos e.
kai ta 20 pou legan einai ipervolika.
Stormrider
05-07-2006, 23:30
egw ton toure ton kostologw to ligotero 10.
den nomizw na exei tetio pexti o panathinaikos e.
kai ta 20 pou legan einai ipervbolika.
SpiritCrusher
06-07-2006, 02:12
Αν το πεις άλλη μια φορά ίσως να το πιστέψεις κιόλας!`!1
nothingman
06-07-2006, 02:37
χμ, το Rosicky η Arsenal τον πήρε για 6 εκ. € + 3,5 εκ. € ανάλογα με τις εμφανίσεις
το Rosicky ε, 25 χρονών, "όνομα" και με εμπειρία σε δύσκολο πρωτάθλημα
και σιγά τον παιχταρά τον Τουρέ πια, δεν παίζει βασικός σε καμιά ομάδα της πρώτης πεντάδας σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία... ότι παρά-είναι καλός για το ελληνικό πρωτάθλημα και με διαφορά η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση για μεταγραφή έξω, δε σημαίνει ότι σκοτώνονται στις Ευρώπες ποιος θα τον πρωτοπάρει. Όπως εξάλλου δε θυμάμαι καμιά πολύ μεγάλη ομάδα τα τελευταία χρόνια να έχει ενδιαφερθεί σοβαρά για παίχτη από τα μέρη μας εκτός από το Γεωργάτο και την Inter, όπου και εκεί τα αποτελέσματα τα θυμόμαστε όλοι (η Liverpool το Γιαννακόπουλο τον είδε στην Αγγλία, όχι εδώ). Δλδ, μια φορά τους έκατσε και πήραν από το πουθενά κάτι από το οποίο μπορεί να βγάλουν πέντε φράγκα, πρέπει να το ξεζουμίσουν και να πιάσουν τoυς ξένους κορόϊδα. Αυτή την κουτοπονηριά να μπορούσε να απορρίψει ο Έλληνας και τι καλά που θα ήταν κάποια πράματα :/
(η Arsenal btw δεν πρόκειται να κάνει πρόταση για τον Yaya, βρείτε άλλον)
Dr. Death
06-07-2006, 04:53
37 μυρια το λιγοτερο κοστολογειτε ο τουρε
καθαρα ε...μεικτα πρεπει να φτανει 50 και.
Κατακαημενα .... ενα παικτη πηρατε κοψοχρονια και επειδη εχει αδερφο στην αρσεναλ και παιζει στην εθνικη των κανιβαλων με συμπαικτη τον ντρογκμπα πατε να βγαλετε το χρημα της αρκουδας.Η αρσεναλ δε δινει καθαρα 3.5 μυρια σε σαβιολα και εσεις θελετε να τον πουλησετε 10...μαγκια μεγαλη.
και παιζει στην εθνικη των κανιβαλων
:lol:
irreligious
06-07-2006, 11:53
:| edw exete kanei theo se simeia na ton sygrinetai me rivaldo to tsiraki sas,fantasou na eixate paikti san toure :|
dyingfreedom
06-07-2006, 12:31
Τι 10 ρε και τι 20 εκατ. ευρώ;
Και με 4-5 τον δίνεις καθώς :
1ον. Δημιουργεί πρόβλημα με την παραμονή του
2ον. Σιγά τις διθυραμβικές εμφανίσεις του. 2-3 παιχνίδια έπαιξε στην αρχή της προηγούμενης χρονιάς και μετά άρχισε το τροπάριο του Σέλουκ.
Αλλιώς, αν δεν κάτσει κάποια καλή προσφορά, εξέδρα και επαναφορά του Δάρα στο ιατρικό τιμ μόνο για την περίπτωση του Τουρέ.
Οκ, παιχταράς κτλ. αλλά με τέτοια μυαλά τον μπούλο και σύντομα.
Επίσης αυτό που είπε ο nothingman.
Darkling
06-07-2006, 12:55
δεν εννοουσα σωνει και καλα να παρει 8 εκατομ. ευρω γιατι θα ειναι η προταση 16. Τεσπα. θα δουμε.
Κριμα γιατι στο εξωτερικο ειμαι σιγουρος οτι θα παιζει πολυ πιο γαματα, φανηκε κι απο το μουντιαλ που μετα την πρωτη φαση ηταν 5ος σε ολοκληρωμενες πασες.