PDA

View Full Version : Survivor - Reach

Dragonlord
01-07-2006, 21:32
©2006 Frontiers

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.325.cover.jpg

01. Reach
02. Fire Makes Steel
03. Nevertheless
04. Seconds Away
05. One More Chance
06. Gimmie the Word
07. The Rhythm of Your Heart
08. I Don't
09. Half of My Heart
10. Talkin' 'Bout Love
11. Don't Give Up
12. Home

Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=325)

Candiru
01-07-2006, 22:44
άντε αναμένω με αγωνία την νέα δουλειά των Motors, Knack, Boney M και ΑΒΒΑ

Roswell47
02-07-2006, 10:09
άντε αναμένω με αγωνία την νέα δουλειά των Motors, Knack, Boney M και ΑΒΒΑ

:rofl: :rofl: :rofl:

Jim Dandy Mangrum
03-07-2006, 14:15
re sy "xamene" oi journey kai oi toto giati kanane comeback?
den eixan dialy8ei pote...

kata ta alla "Vital Signs" kai "When Seconds Count" ta spane

Lost_In_Cooperland
03-07-2006, 19:20
Comeback γιατί πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία κυκλοφορία τους, όχι γιατί διαλύθηκαν. Μεταξύ του Arrival (2000) & Generations (2005) υπήρξε κάποια άλλη (στούντιο) κυκλοφορία ή δε θυμάμαι καλά της ημερομηνίες; Και οι Toto, αν δεν κάνω λάθος, είχαν ακόμη περισσότερο καιρό να κυκλοφορήσουν νέα τραγούδια, 7 χρόνια i think.

Jim Dandy Mangrum
04-07-2006, 10:30
dld oi def leppard me ka8e kainourio disko pou vgazane kanane comeback? :?

telos pantwn mlks. mia leksh einai.
apla de mou ka8etai otan ena sygkrothma apla argei na vgalei disko

Candiru
04-07-2006, 11:04
εμένα δεν μου κάθεται όταν βγάζει νέο δίσκο ένα αυστηρά περιορισμένης χρονικής επιτυχίας γκρουπ το οποίο μάλιστα δεν έπαιζε και τίποτε πρωτότυπο, mainstream ξεσηκωτικά κομματάκια για ντίσκο, χαβαλέ, κλπ

Lost_In_Cooperland
04-07-2006, 11:15
Χμ, τα έχουμε ξαναπεί αυτά, ποσώς μας ενδιαφέρει (εμένα τουλάχιστον) αν παίζουν κάτι πρωτότυπο, εφόσον τα τραγούδια είναι καλά. Τρανό παράδειγμα οι Toto, που σύμφωνα με τα κριτήριά σου εντάσσονται στην κατηγορία "περιορισμένης χρονικής επιτυχίας γκρουπ", αλλά βγάλανε δισκάρα.

Jim, λάθος λέξη, ίσως έπρεπε να το πω αλλιώς.

Jim Dandy Mangrum
04-07-2006, 11:35
εμένα δεν μου κάθεται όταν βγάζει νέο δίσκο ένα αυστηρά περιορισμένης χρονικής επιτυχίας γκρουπ το οποίο μάλιστα δεν έπαιζε και τίποτε πρωτότυπο, mainstream ξεσηκωτικά κομματάκια για ντίσκο, χαβαλέ, κλπ

pws fainetai oti ksereis ena kommati mono......
kala leei o lost kai na ksereis candiru oti ta xeirotera kommatia twn toto einai ta gnwsta tous, an vevaia katseis kai akouseis kai thn ypoloiph discografia tous....

Candiru
04-07-2006, 12:35

kala leei o lost kai na ksereis candiru oti ta xeirotera kommatia twn toto einai ta gnwsta tous, an vevaia katseis kai akouseis kai thn ypoloiph discografia tous....

εγώ μιλάω για survivor

Lost_In_Cooperland
04-07-2006, 12:48
Από τους οποίους τι έχεις ακούσει;

Τους Sepultura γιατί συνεχίζεις να τους ακούς; Τι πρωτότυπο προσφέρουν πλέον;

Γιατί μια μπάντα που έπαιζε επιθετικά μπορεί να συνεχίζει να δισκοφραφεί και μια που έγραφε mainstream ξεσηκωτικά κομματάκια για ντίσκο, χαβαλέ όχι;

Στο thread για τον Gilmour πχ. γιατί δεν είπες όσα λες εδώ;

Επίσης, αν θες πρωτοτυπίες ξέρεις που θα τις βρεις. Αν έβγαζαν δίσκους μόνο αυτοί, παίζει να έβγαιναν και 50 δίσκοι το χρόνο.

Jim Dandy Mangrum
04-07-2006, 13:06

εγώ μιλάω για survivor

kai gw...

Candiru
04-07-2006, 13:39

Γιατί μια μπάντα που έπαιζε επιθετικά μπορεί να συνεχίζει να δισκοφραφεί και μια που έγραφε mainstream ξεσηκωτικά κομματάκια για ντίσκο, χαβαλέ όχι;

Οι Sepultura έχουν μια συνεχή παρουσία με καινοτομίες και κάποιο σκοπό και νόημα στη μουσική και στους στίχους τους. Προς το παρόν δεν με κούρασαν ακόμη. Οι Motorhead & AC/DC με κούρασαν.

Οι Survivor παίζουν ό,τι έπαιζαν χιλιάδες eightάδες και από ό,τι διάβασα συνεχίζουν μια από τα ίδια: ΑΟR το οποίο πλέον είναι τελείως ανέμπνευστο και μουσικά και στιχουργικά. Επιπλέον είχαν και μια πολύ περιορισμένη επιτυχία και όχι συνεχή όπως οι toto και οι journey.

Αν δεν πέσει διαφήμιση του κερατά για να επηρρεαστεί ο κόσμος μάλλον θα περάσει απαρατήρητος. Και αν πέσει διαφήμιση, του χρόνου θα τον έχουμε ξεχάσει.

Ποτέ δεν με ενθουσίασαν τόσο ώστε να ασχοληθώ μαζί τους, πέρα από καμιά ντίσκο. Ακόμα και στα 80ς υπήρχαν πολύ καλύτεροί τους.

Jim Dandy Mangrum
04-07-2006, 13:54
afou de saresoun ayta ta pramata poios o logos na petakseis th malakia sou kai na ginetai twra 8ema?

ase na asxolh8oun kapoioi pou mporei na goustaroun!!

04-07-2006, 14:05
Μη εναλλακτικό Καντιρουφλέιμ.

:shock:

Έγινε κι αυτό.

Χώστε.

Lost_In_Cooperland
04-07-2006, 14:35

Οι Sepultura έχουν μια συνεχή παρουσία με καινοτομίες και κάποιο σκοπό και νόημα στη μουσική και στους στίχους τους. Προς το παρόν δεν με κούρασαν ακόμη. Οι Motorhead & AC/DC με κούρασαν.

Οι Survivor παίζουν ό,τι έπαιζαν χιλιάδες eightάδες και από ό,τι διάβασα συνεχίζουν μια από τα ίδια: ΑΟR το οποίο πλέον είναι τελείως ανέμπνευστο και μουσικά και στιχουργικά. Επιπλέον είχαν και μια πολύ περιορισμένη επιτυχία και όχι συνεχή όπως οι toto και οι journey.

Αν δεν πέσει διαφήμιση του κερατά για να επηρρεαστεί ο κόσμος μάλλον θα περάσει απαρατήρητος. Και αν πέσει διαφήμιση, του χρόνου θα τον έχουμε ξεχάσει.

Ποτέ δεν με ενθουσίασαν τόσο ώστε να ασχοληθώ μαζί τους, πέρα από καμιά ντίσκο. Ακόμα και στα 80ς υπήρχαν πολύ καλύτεροί τους.

Εγώ πάντως, το νόημα και τις καινοτομίες στα τελευταία albums των sepultura συνεχίζω να μη τα βρίσκω, ώστε να κουράζομαι εύκολα από αυτά. Ίσως φταίει, βέβαια, το ότι δεν είμαι και κάνας τεράστιος οπαδός τους. Αν ήμουν, μπορεί να έβρισκα κάποιο νόημα. Περίπου αυτό που συμβαίνει με σένα και τους survivor δλδ. Απλά, εγώ δε βλέπω που είναι το κακό να βγάζουν δίσκο οι sepultura αφού υπάρχουν άτομα (πχ. εσύ) που ενδιαφέρονται. Guess what, και για τους survivor υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται, έστω και λίγα. Επίσης, πότε πρόλαβαν και σε κούρασαν, εφόσον δεν έχεις ασχοληθεί ουσιαστικά μαζί τους, πέρα από αυτά που άκουγες στις disco. Ακόμη, έναν (1) δίσκο έβγαλαν μετά τη διάλυση. Νοτ ινάφ για να κουραστείς... νομίζω. Ναι, κι εγώ πιστεύω ότι θα ξεχαστεί γιατί δεν είναι τπτ εξαιρετικό, αλλά, αν δεν το είχαν βγάλει δε θα το ξέραμε. Αν το κουράσουν, τότε έλα πέστα. Εντωμεταξύ, οι δίσκοι των sepultura με green, για τους περισσότερους είναι σα να μην υπήρξαν ποτέ, όχι απλώς ξεχάστηκαν.

Ο στίχοι είναι άσχετοι μ' αυτό που συζητάμε.

Κάπου εδώ βαρέθηκα και λέω να σταματήσω.

Raven Lord
04-07-2006, 18:10
In the burning heart, just about to burst
There's a quest for answers, an unquenchable thirst
In the darkest night, rising like a spire
In the burning heart, the unmistakable fire, in the burning heart

:pink: