Log in

View Full Version : Φεστιβάλ Αθηνών, Λυκαβηττός

fleshdiver
29-06-2006, 19:03
Μέρα 1η

Raining Pleasure, Earthbound, Blend Sextet

Δεν πρόλαβα του σετ του DJ Blend και της παρέας του (Θάνο από Earthbound, Tζώρτζια από Sugah Galore αναγνώρισα) από την αρχή αλλά τα 2 τελευταία κομμάτια ήταν ό,τι πρέπει για καλοκαιρινή βραδιά. Χορευτική μουσική με πολύ groove, μια χαρά. Έμαθα ότι υπάρχει επίσημη κυκλοφορία του, την οποία και θα ψάξω.

http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/blend.jpg

Οι Earthbound είναι κάτι σαν πρέζα για μένα. Δεν μπορώ να ξέρω ότι παίζουν κάπου και να μην είμαι εκεί. Όσες φορές το έχω κάνει το έχω μετανιώσει. Ήσαν φανταστικοί λοιπόν και χτες. Έπαιξαν 3 πολύ καλά νέα κομμάτια, εκ των οποίων το ένα ήταν θεϊκό. Στο στυλ των Lost, New Hope, I'd do it again με εκπληκτική μελωδία και στίχους κατευθείαν για ξέρετε πού. Κατά τα άλλα Travelling Red Cloud, Lost, Enemy, Riverside Song, El Carretero κλπ.

http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/bound.jpg

Πρώτη μου επαφή με την live πλευρά των Raining Pleasure και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Πολύ δεμένη μπάντα, πολύ δυνατό λάιβ, μερικά πολύ καλά κομμάτια, αν δεν ήμουν κομμάτια από τηνν κούραση θα καθόμουν ως το τέλος. Αναρωτιόμουν πώς τους βρήκαν βαρετούς κάποιοι από εσάς.

http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/rain.jpg

Ο Λυκαβηττός είναι με διαφορά από τον 2ο, ο καλύτερος συναυλιακός χώρος στην Αθήνα. Κρίμα που ήταν απελπιστικά άδειος χτες.

Φρικμπρο ή όποιος πάει, γράφτε και για Κρίνα, Μeanie Genies εδώ! Τα Διάφανα Κρίνα δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα αλλά το τελευταίο τους βιβλίο/δισκάκι είναι πολύ καλό, ίσως επειδή δεν έχει φωνητικά :D

Θα πάω όμως για ούζα στο Πέραμα \m/ απόψε και δεν μπορώ να παρευρεθώ

Kveldssanger
29-06-2006, 19:08
Βασικά ανοιξα το thread με τον φόβο ότι θα διαβάσω για κάνα Voice και θα μου έρθουν τρια εγκεφαλικά απανωτά, αλλά ευτυχώς την γλυτώσαμε. Νεξτ ταιμ.

Mostos
29-06-2006, 21:49
Οι Pleasure έχουν κάνει ένα απο τα καλύτερα (ηχητικά και παικτικά) live που έχω δεί και μάλιστα σε παντελώς άκυρο χώρο (στο ΠαΠει). Η τραγουδιάρα των Sugah Galore μαρέσει .

nothingman
29-06-2006, 22:50
πω
Ήμουν και εγώ σε εκείνη τη συναυλία στο ΠαΠεί και μου φάνηκαν απύθμενα βαρετοί. Τους ξαναείδα κάμποσους μήνες μετά, δε θυμάμαι που και γιατί, αλλά δεν άλλαξα γνώμη. Θυμάσαι μήπως τι εκδήλωση ήταν; της ΠΑΣΠ/ΔΑΠ; Σίγουρα πάντως ήταν με αφορμή κάποιες φοιτητικές εκλογές

oh well...

Rush
30-06-2006, 16:02
skata htan sto papei kai me aparadekto hxo.

freak brother
30-06-2006, 19:49
πηγα κρινα χτες , υποτονικα αλλα ομορφα :)

hunted by a Freak
01-07-2006, 16:23
die

freak brother
01-07-2006, 21:33
die

why?

γιατιτοσομενος?

hunted by a Freak
01-07-2006, 23:28
δεν θυμαμαι καν γιατι δεν ειχα παει κρινα.αλλα δεν εχει σημασια.μου το θυμισες.

freak brother
02-07-2006, 00:03
δεν θυμαμαι καν γιατι δεν ειχα παει κρινα.αλλα δεν εχει σημασια.μου το θυμισες.
εισαι σκληρη :(

hunted by a Freak
02-07-2006, 00:16
:twisted:
Αγγελλάκα ομως.

freak brother
02-07-2006, 00:21
:twisted:
Αγγελλάκα ομως.

εχω δει 3-4 φορες τρυπες μικρη μου :P

hunted by a Freak
02-07-2006, 00:25
ε και?

freak brother
02-07-2006, 19:07
ε και?

θα πρεπε να με ζηλευεις :roll:

TheHeartcollector
04-07-2006, 16:23
Ta krina eixan apo ta kalutera setlists tous pados,polu orea pikilia tragoudion k i klasiki polu kali apodosi live. Sta sun oi akrovates me tis foties