View Full Version : Schoolwave Festival 2006 - 3η Μερα - 25 Ιουνιου - Γκαζι
sabbattack
26-06-2006, 02:01
Eimai polu kourasmenos gia na perigrapsw poso gelasa...
Tragiko alla oxi toso mousika, mou afhse anamikta sunais8hmata, me kuriarxo to gelio.
1) Oi Steel Blood.&-
Osoi eidan kseroun. Toso gelio oute seferlhs mazi me tsakwna kai rakitzh.
2) Gamw ton hxolhpth to kretino, den akousame oute ena solo tou ki8arista twn Entropia (me to kokkino).
3) Alkinoos klassika 8eos, egguhsh gia ka8e live.
4) O Sabbopoulos den hr8e giati fobh8hkan gia th zwh tou!!! aAxaxaxaxaxaxaxa
still black nomizw legontousan. o tragoudistis me tin mpantana pio poli san twn frontman twn zig zag itan para san ton axl rose. o alkinoos itan ok an kai den ton koitaksa kan. genika kala kanoun kai goustaroun ta pitsirikia me mono parapono afto to malakistiri pou eipe "fwnakste gia mena" kai :moutza:
kai tou xronou
ps: esi me ton aspro skilo pou eisoun :(
edit: steel blood ,ok apla den pisteva oti 8a exoun auto to onoma kai 8a exoun ma8ei na perpatane kiolas.
babality
26-06-2006, 09:58
1oι πατοι
2οι πατοι
3οι πατοι
4οι πατοι
5οι πατοι
6οι πατοι (αν και τετοι ογελιο ειχαμε πολυυυ καιρο να ριξουμε)
Εντροπια αρκετα καλοι και αν ακουγοσαντε ολα θα ηταν ακομα καλυτεροι. Η διασκευη στο Πουλ μι αντερ ηταν μια χαρουλε και τα πιτσιρικι αγουσταρισανε αλλα και γενικα ξεσηκωθηκε το κοινο.
Αλκινοος τουμπανο μια χαρα ολα αλλα Γιωτη περιμενα και Γιωτη δεν ειδα μεχρι που εφυγα.
Σαββοπουλος τα μαθατε.
Σαμπα που ηταν ο Γιωτης ρε πουστη μου?
Γιωτης ρε μουνια!!!
Οι πατοι παντως δικαιολογουντε. Ετσι ξεκινανε ολοι στο σχολειο μεχρι που φτανουν σε καποια φαση να παιζουν στο Αν διασκευες Devourment :twisted:
YΓ: Σαμπα πως σου φανηκαν οι φτυαριες που εφαγες χτες? :rofl: :rofl: :rofl:
Kveldssanger
26-06-2006, 10:04
Α, δηλαδή υπάρχει ελπίδα και για συνέχεια της καθόδου?
babality
26-06-2006, 10:13
Α, δηλαδή υπάρχει ελπίδα και για συνέχεια της καθόδου?
Των μυριων?
metamelia2
26-06-2006, 11:21
Αλκινοος τουμπανο μια χαρα ολα αλλα Γιωτη περιμενα και Γιωτη δεν ειδα μεχρι που εφυγα.
Γιωτης ρε μουνια!!!
Ανέβηκε στη σκηνή γιά τα 3 τελευταία κομμάτια. Δεν πρόσεξες το μπάσο στο "ζηλεύει η νύχτα";
babality
26-06-2006, 11:29
Γιωτης ρε μουνια!!!
Ανέβηκε στη σκηνή γιά τα 3 τελευταία κομμάτια. Δεν πρόσεξες το μπάσο στο "ζηλεύει η νύχτα";
Eφυγα πριν βγει ρε πουστη. Επρεπε να προλαβω τρενα και πουτσες. Τεσπα δε γαμιεται? Θα μου κανει προσωπικο live την αλλη βδομαδα που χω μαθημα 8)
metamelia2
26-06-2006, 11:35
Σου κάνει μάθημα ο Κιουρτσόγλου; :|
Phantom Duck
26-06-2006, 13:32
Τι ηχάρα είχαν οι drummer ρε πούστη.
kiwiknorr kai me phran oi alloi na paw schoolwave na doume aggelaka
Endl
Και το Σαββατο που πηγα εγω πατος απυθμενος ολοι εκτος απο κατι παλληκαρια που επαιζαν goth rock/μεταλ αλα Sentenced κλπ. Επαιξαν και διασκευη το Enjoy The Silence.
Κατι παλληκαρια που δηλωναν οτι επαιζαν το ανυπαρκτο μουσικο ιδιωμα "low bap" εκαναν και τη "μαγκια" να στειλουν ενα "Αντε Γαμησου στις Ροδες επειδη προδωσαν αυτα που πιστευαν" η κατι τετοιο. Ενταξει εκει ελιωσα! 17χρονοι "ανεξαρτητοι-επαναστατες" ιδεολογοι που τα ξερουν ολα. Γενικα ο frontman τους ηταν μεγαλη ψωναρα. Ακουσαμε τραγικες ατακες του στυλ "τοσα χρονια που πηγαινω σε low bap live"- Σιγα ρε βετερανε! 17 χρονων και χεις γυρισει τον κοσμο! Για πολυ μουτζα γενικα.
Ητανε και κατι αλλοι που επαιζαν παραδοσιακα. Τα "Ξωτικα" πρεπει να λεγοντουσαν. "Γιαννη μου το μαντηλι σου" και κατι τετοια. Τραγοι.
Παρτε εμφανιση. Ενας μακρυμαλλης κλαριτζης με γιλεκο βουκολικο style, ο μπασιστας gothας, ενα τυπακι στα κρουστα με κλασικη εμφανιση trendy εφηβου και ο τραγουδιστης που εμοιαζε στα ματια μου ως μπιχλε εκδοχη του Αλκινοου Ιωαννιδη με μαλλι Χρισταρα και
ακουγοταν σαν την πιο φαλτσα αποπειρα αντιγραφης του Thom Yorke που εχω ακουσει. Παρολα αυτα ΠΟΛΛΑ κοριτσακια γουσταραν και ουρλιαζαν και στριγγλιζαν.Φανταζομαι θα τους παιζει καθε μερα ο Atlantis. Στειλτε μηνυματα μαλακισμενα.
Και αφου υπομειναμε για 45 λεπτα τους Raining Pleasure-να παιζουν εξ ολοκληρου το "μοναδικο" εργο Reflections, του "ανυπερβλητου" συνθετη Μανου Χατζηδακι-που ηταν πιο βαρετοι και απο το χασμουρητο, ηρθε η ωρα του Αγγελακα που επαιξε μονο μιση ωρα, γαμωτο. Συνοδευομενος μονο απο δυο ατομα (Σαδικης ο ενας) εστω και για λιγο επαιξε γαμω. Βασικα η εκτελεση του "Ο Χαμενος Τα Παιρνει Ολα" ηταν ολα τα λεφτα.
Παντως ειχε τσαμπα αναψυκτικα οπως σωστα επληροφορηθηκαμεν απο εξεχων μελος του forum, οποτε δε μας χαλασε.
ΥΓ. Οι μαλακες οι Ιταλοι ακομα να βαλουνε γκολ, ευτυχως που δεν επαιξα τα λεφτα μου πανω τους.
Olo kai pio polloi xrisimopoioun ti leksi patos
Pitsadoros
26-06-2006, 19:14
simpathitiki mpanta einai oi paatos
Phantom Duck
26-06-2006, 19:34
Ακόμα καλύτεροι οι Kaamos.
Starbreaker
26-06-2006, 20:17
Λοιπόν, πήγα Σάββατο και Κυριακή.
Σάββατο:
Ξεχώρισα τους Ακροβάτες, που βγήκαν πρώτοι. Η κοπελιά που τραγουδούσε ήταν :πινκ: κ έβγαζε φωνητικά Rage Against The Machine καλύτερα από όσους άλλους έχω ακούσει.
Blackout μετά. Κλώνοι HIM. Ωραίος frontman, με αέρα, αλλά δεν την πάλεψα.
Valkyries. Progressive, καλοί, αδιάφοροι για μένα. Στο Schooligans είχαν γράψει ότι σιχαίνονται τους Iron Butterfly, μεαχαεχεαεχ. Στα + το μπλουζάκι Nile του drummer.
Γυάλινη Σφαίρα και Υπόνοια καλοί. Αν και είμαι εντελώς άσχετος με το είδος, τους άκουσα ψιλοευχάριστα. Αν δε λέγαν και αυτές τις πίπες για τις Ρόδες, "που πούλησαν αυτά για τα οποία αγωνίζονταν", θα έλεγα πως ήταν και γαμώ τα άτομα.
Rosebleed. Περίμενα Nephilim κλπ και κόντεψα να κοιμηθώ όρθιος. Λίγη ελαφρά και reverbάτη παραμόρφωση στην κιθάρα έσωζε κάπως την κατάσταση.
Τους παραδοσιακούς δεν τους είδα, όπως φυσικά δεν ξόδεψα μία θερμίδα να μείνω όρθιος να παρακολουθήσω Αγγελάκα και Raining Pleasure.
Κυριακή:
Ροζ Τοστ, Λευκές Σκιές και Tough Cookies δεν κατάλαβα πότε βγήκαν και παίξανε. Έψαχνα και τον babality και τον sabbattack με τον Phantom (που είχε φέρει και την κοπέλα του!) και πέρασε η ώρα ευχάριστα.
English Handmade Must. "Ζήτω το alternative!!" Not my cup of tea, αλλά από τα λίγα group με χαρακτήρα στο live. Το κομμάτι τους μάλιστα ήταν πολύ ωραίο για το είδος. :thumbsup:
Ladies First. Η κοπελιά που τραγουδούσε περισσότερο ήταν πολύ ωραία. Οι υπόλοιπες μου φάνηκαν ό,τι να ναι. Eh.
Steel Blood. ΘΕΟΙ!!! Τα άτομα φαινόταν ότι ήθελαν να είχαν γεννηθεί στα 80's. Άψογοι, με χαρακτήρα και χαβαλέ. Ο τραγουδιστής φωνάρα, με jean με ραφτά Twisted Sister,, και ο κιθαρίστας με το ανοιχτό πουκάμισο και τα Rayban μορφή. Respect, κρίμα που παίξαν τόσο λίγο.
Entropia. Κορυφαίοι, τι να λέμε. Μόνο 3 κομμάτια ρε παίδες;
Αλκίνοος το μπούλο.
Μερικές παρατηρήσεις:
Γιατί τόσος λίγος χρόνος για τις μπάντες; Γιατί οι τελευταίες μπάντες την Κυριακή έπαιξαν 3-4 τραγούδια η καθεμία; Για να μείνει χρόνος για τους εκλεκτούς καλεσμένους; Τόσες πρόβες και προετοιμασίες για 20 λεπτά (με τα πολλά ζόρια) on stage;
Γιατί κάποιος καραγκιόζης δεν κούναγε λίγο το βύσμα στην δεξιά κιθάρα; Γιατί ανέβαιναν τεχνικοί για να αλλάξουν τα drum set και κάτι ψιλά και δεν ασχολούνταν ένα λεπτό με τον ενισχυτή; Και τις 2 μέρες που πήγα έβγαζε έναν τραγικά σπασαρχίδικο ήχο, αυτόν που βγαίνει όταν δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο.
Εντύπωση μου έκανε ο αριθμός μεταλλάδων. Ένα metal group δε σκέφτηκαν να φέρουν τα ζώα, τόσος τζέρτζελος θα γινόταν. Απέρριπταν demo με τη δικαιολογία ότι είναι ακραία (συνέβη σε αρκετούς γνωστούς). Αλλά όταν στην κριτική επιτροπή έχεις Raining Pleasure και Ρόδες.
hunted by a Freak
27-06-2006, 00:28
meta tous lordi to xaos.
ikonoklast
27-06-2006, 01:17
το ανυπαρκτο μουσικο ιδιωμα "low bap"
βούλωνε ρε τρόμπα.
hunted by a Freak
27-06-2006, 01:19
:shock:
ΠΣ. Θα ξαναμπείς με το άλλο ή να το μπανιάρω αυτό το ακάουντ;
ikonoklast
27-06-2006, 01:41
απλώς άλλαξα ακάουντ, το κάνουν κι άλλοι!
ναι αλλά η αποδοχή αυτού του νέου τρεντ γίνεται εφόσον κάνεις γνώστο ποιος εις τον πούτ8ο ήσουν στη μπροηγούμενη ηλεκτρορεκβυεμική ζωή σου. (ή απλά να σου αλλάξω ρανκ;)
ikonoklast
27-06-2006, 01:48
είμαι ο UmbilicalResidue! :]
άμα δε βαριέσαι. (http://www.forum.electricrequiem.com/viewtopic.php?p=534252#534252)
sabbattack
27-06-2006, 03:53
Και αφου υπομειναμε για 45 λεπτα τους Raining Pleasure-να παιζουν εξ ολοκληρου το "μοναδικο" εργο Reflections, του "ανυπερβλητου" συνθετη Μανου Χατζηδακι
Opws eixe pei kapote k o Anselmo, eisai koufos h apla malakas?
metamelia2
27-06-2006, 04:39
Και το Σαββατο που πηγα εγω πατος απυθμενος ολοι εκτος απο κατι παλληκαρια που επαιζαν goth rock/μεταλ αλα Sentenced κλπ. Επαιξαν και διασκευη το Enjoy The Silence.
Ήταν τελείως γιά το πούτσο. Παιδάκια των ΗΙΜ. Και διασκεύασαν και το Just Like Heaven.
Κατι παλληκαρια που δηλωναν οτι επαιζαν το ανυπαρκτο μουσικο ιδιωμα "low bap" εκαναν και τη "μαγκια" να στειλουν ενα "Αντε Γαμησου στις Ροδες επειδη προδωσαν αυτα που πιστευαν" η κατι τετοιο. Ενταξει εκει ελιωσα! 17χρονοι "ανεξαρτητοι-επαναστατες" ιδεολογοι που τα ξερουν ολα. Γενικα ο frontman τους ηταν μεγαλη ψωναρα. Ακουσαμε τραγικες ατακες του στυλ "τοσα χρονια που πηγαινω σε low bap live"- Σιγα ρε βετερανε! 17 χρονων και χεις γυρισει τον κοσμο! Για πολυ μουτζα γενικα.
Οκ αλλά είχαν ένα ενδιαφέρον μουσικά.
Ητανε και κατι αλλοι που επαιζαν παραδοσιακα. Τα "Ξωτικα" πρεπει να λεγοντουσαν. "Γιαννη μου το μαντηλι σου" και κατι τετοια. Τραγοι.
Παρτε εμφανιση. Ενας μακρυμαλλης κλαριτζης με γιλεκο βουκολικο style, ο μπασιστας gothας, ενα τυπακι στα κρουστα με κλασικη εμφανιση trendy εφηβου και ο τραγουδιστης που εμοιαζε στα ματια μου ως μπιχλε εκδοχη του Αλκινοου Ιωαννιδη με μαλλι Χρισταρα και
ακουγοταν σαν την πιο φαλτσα αποπειρα αντιγραφης του Thom Yorke που εχω ακουσει. Παρολα αυτα ΠΟΛΛΑ κοριτσακια γουσταραν και ουρλιαζαν και στριγγλιζαν.Φανταζομαι θα τους παιζει καθε μερα ο Atlantis. Στειλτε μηνυματα μαλακισμενα.
Ο τραγουδιστής τους -χωρίς να είμαι σίγουρος- είναι ο τραγουδιστής των Μιούζικα Φικτα (καλύτερη μπάντα του περσινού με άνεση) και έχει φωνάρα. Αλλά οκ δεν έπαιξε επικίλα, τι να πεις.
το "μοναδικο" εργο Reflections, του "ανυπερβλητου" συνθετη Μανου Χατζηδακι-που ηταν πιο βαρετοι και απο το χασμουρητο,
Το σάπιο το μουνι της μάνας σου. (Συγγνώμη όσοι θίγονται αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι πιό ταιριαστό στη περίσταση)
metamelia2
27-06-2006, 04:48
Valkyries. Progressive, καλοί, αδιάφοροι για μένα. Στο Schooligans είχαν γράψει ότι σιχαίνονται τους Iron Butterfly, μεαχαεχεαεχ. Στα + το μπλουζάκι Nile του drummer.
Αυτοί ενώ φαίνονται κλασσικά χεβιμεταλλάκια έπαιξαν ενδιαφέρουσα μουσική.
τον Phantom (που είχε φέρει και την κοπέλα του!) και πέρασε η ώρα ευχάριστα.
?
(επίσης γελάω με το συνειρμό που κάνω μ'αυτή τη διατύπωση)
Ladies First. Η κοπελιά που τραγουδούσε περισσότερο ήταν πολύ ωραία. Οι υπόλοιπες μου φάνηκαν ό,τι να ναι. Eh.
Σκατά ήταν.
Steel Blood. ΘΕΟΙ!!! Τα άτομα φαινόταν ότι ήθελαν να είχαν γεννηθεί στα 80's. Άψογοι, με χαρακτήρα και χαβαλέ. Ο τραγουδιστής φωνάρα, με jean με ραφτά Twisted Sister,, και ο κιθαρίστας με το ανοιχτό πουκάμισο και τα Rayban μορφή. Respect, κρίμα που παίξαν τόσο λίγο.
Και πολύ έπαιξαν. Ο τραγουδιστής ήταν μια γελοία κόπια του Αξλ.
Αλκίνοος το μπούλο.
Εγώ διασκέδασα πολύ κάτω απ'το μαύρο συννεφάκι στα γρασίδια εκείνη την ώρα.
Αλλά όταν στην κριτική επιτροπή έχεις Raining Pleasure και Ρόδες.
Που είναι κορυφαίες μπάντες στο χώρο τους και έχουν αποδείξει το πόσο ανοιχτόμυαλοι είναι μουσικά. Δεν είναι ειρωνικό αυτό. Δεν ενδέχεται να φταίει ότι χέβι-θρας-ντεθ-παουερ-επικ-γκοθ μέταλ είναι γιά τον πούτσο μουσικές; (το λέω έν πλήρει συνειδήσει)
sabbattack
27-06-2006, 04:52
starbreaker eisai mikros 8a ma8eis en kairw mpala! :P
Kalki paidi mou giati mpaineis xoleriasmenos tetoia wra tetoia logia? efialtes eblepes k mphkes me tsampouka? coolare....
Griffith
27-06-2006, 06:10
Σιγά ρε μαλάκες με το Χατζηδάκι και το Reflections.
ikonoklast
27-06-2006, 06:53
Γιατι ρε; Εμένα καλό δισκάκι μου φάνηκε.
babality
27-06-2006, 08:11
Σου κάνει μάθημα ο Κιουρτσόγλου; :|
Παιρνουμε καμια ψιλη κι εμεις :lol:
Tonosalata
27-06-2006, 13:08
o aggelakas epekse ligo kai de eixe entash, o iwannidhs eixe poly kalitero ixo gia oso akousa.
katatalla, ermafrodita.
afou den eixame tpt kalitero na kanoum.
Starbreaker
27-06-2006, 16:15
Αλλά όταν στην κριτική επιτροπή έχεις Raining Pleasure και Ρόδες.
Που είναι κορυφαίες μπάντες στο χώρο τους και έχουν αποδείξει το πόσο ανοιχτόμυαλοι είναι μουσικά. Δεν είναι ειρωνικό αυτό. Δεν ενδέχεται να φταίει ότι χέβι-θρας-ντεθ-παουερ-επικ-γκοθ μέταλ είναι γιά τον πούτσο μουσικές; (το λέω έν πλήρει συνειδήσει)
Σιγά ρε Καλκι, τα πήρες όλα κι έφυγες. Δεν έχω τι να σου απαντήσω εδώ :P
Εγώ ξέρω ότι δεν πέρασε ούτε ένα metal συγκρότημα, και είτε σου αρέσει είτε όχι, το metal είναι η συναυλιακότερη μουσική που θα μπορούσε να περάσει απο κεί. Μπορεί βέβαια τα group που έστειλαν demo να ήταν γτπ, δεν ξέρω, αλλά μένω με την εντύπωση πως προτιμούσαν ένα πιο politically correct σκηνικό.
Kveldssanger
27-06-2006, 16:19
Για κατι επικομεταλλάδες και προγκρεσιβάδες δεν λέγατε?
carheart
27-06-2006, 16:43
Δεν ενδέχεται να φταίει ότι χέβι-θρας-ντεθ-παουερ-επικ-γκοθ μέταλ είναι γιά τον πούτσο μουσικές; (το λέω έν πλήρει συνειδήσει)
Τρανές πρώτες μέρες Kalki.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια αρκετά κακή heavy metal μπάντα ώστε να προτιμήσω τους Raining Pleasure από αυτή.
phthoggon
27-06-2006, 18:13
Δεν μετράνε αυτοί επειδή είναι τόσο gay που δεν τη παλεύεις όσο avantgarde και prog να είσαι! (μουσικά ωραία μας έχουν :) )
Phantom Duck
27-06-2006, 19:06
Κάλκη, όταν οι μισοί και βάλε φοράγανε μπλουζάκια χέβι-θρας-ντεθ-παουερ-επικ-γκοθ μέταλ, είναι αρκετά έξυπνο να γεμίσεις το λάιν απ με ίμο πιτσιρικάδες. Ναι; ;)
Το σάπιο το μουνι της μάνας σου για το συνειρμό που έκανες, πούθτη ;ρ
Δεν μπαινω στον κοπο να απαντησω σε Kalki. Ο ανθρωπος ειναι γκιοζακος. Απλα θα πω οτι χρηστες που τα μουσικα τους γουστα εφαπτονται σε μπαντες του στυλ Metal Inquisitor, Ram, Metalucifer κλπ δε φανταζουν ουτε καν τραγικοι μπροστα του.
Προς Umbiblical: Το δηθεν μουσικο ειδος low bap, προκειται για ελληνικο εφευρημα και απλα δεν υπαρχει, δεν υφισταται. Hip hop, μπασταρδεμενο ισως πολλες φορες με αλλα πραματα, περιτυλιγμενο με ιδεολογικο mambo jumbo. Συν το οτι πολλες φορες συνοδευεται απο ενα εμετικο attitude οπως του βλακακου τραγουδιστη εκεινου του σχολικου σχηματος. Μουσικα δεν εχω κανενα προβλημα, αυτο να το ξεκαθαρισουμε, οτι γουσταρει ακουει κανεις. Δεν αμφισβητω δλδ τη μουσικη αξια ως τραγουδια-συνθεσεις.
Προς Sabattack: Οι Raining Pleasure ηταν βαρετοι, πως να το κανουμε. Και αποτι βλεπω πολλοι συμφωνουν μαζι μου. Το "Kemal" και ενα ακομα (δε γνωριζω τιτλο) μου φανηκαν συμπαθητικα. Απο κει και περα υπνος.
Το δηθεν μουσικο ειδος low bap, προκειται για ελληνικο εφευρημα και απλα δεν υπαρχει, δεν υφισταται.
α ok,αν ήταν από usa μεριά θα υπήρχε,καλώς...
μη το δει ο ντενίζ btw :P
metamelia2
28-06-2006, 03:37
αχαχαχαχαχαχα
Ήταν εορταστικός χαβαλές γιά τον 1μιση χρόνο Κάλκι.
Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες (πλην του Μπουμ) να τον αποδεχθούν ως τέτοιο.
:D
irreligious
28-06-2006, 15:11
α ok,αν ήταν από usa μεριά θα υπήρχε,καλώς...
god dammit mastora...poios allos plin xontrou k sia tha epefte toso xamila wste na tragoudisei me toso ilithio tropo kai vevaia tetoies malakies?
k esy ipie mc VGALE TO SKASMO..... :P
n.p.-wu tang clan-concrete jungle
carheart
28-06-2006, 15:57
Ε ναι.
Από το να έχεις rap συγκρότημα με 9 (εννιά) άτομα, τι καλύτερο.
irreligious
28-06-2006, 16:06
den kollaei stin parapanw paratirisi mou alla kai pali,kako einai afto?
carheart
28-06-2006, 16:11
Κακό σίγουρα δεν είναι. Λίγο ηλίθιο μόνο.
Τουλάχιστον ο BD είναι και οι 9 μαζί.
irreligious
28-06-2006, 16:12
Τουλάχιστον ο BD είναι και οι 9 μαζί.
ahahahah...
e ntaks re den tragoudane k oi 9 se ena kommati...ta spaei pantws na ennalasontai fwnes se kommatia...
sabbattack
02-07-2006, 17:10
Kala sas gamane oi raining pleasure k o xatzidakis.
babality
03-07-2006, 09:10
Kala sas gamane oi raining pleasure k o xatzidakis.
ε αφου το λες :D
sabbattack
03-07-2006, 11:28
sout esu re giwta, ante akou kamia skatila h kana xatzigiannh!
babality
03-07-2006, 11:37
sout esu re giwta, ante akou kamia skatila h kana xatzigiannh!
το χατζηγιαννη ρε αρχιγιωτά?
Decrepit Birth ρε πατε :lol:
sabbattack
03-07-2006, 11:51
ela pame, exei pswmi akoma to 8rent mexri to lok!!
Re giwta, edw eipes tous 8eous pou paiksan GnR patous, ti ksereis esu?
babality
03-07-2006, 11:57
αντε ενταξει αυτοι ειναι θεοι. αλλα εσυ παραμενεις πατος :? :D