PDA

View Full Version : Roger Waters, 18/6/06

fleshdiver
19-06-2006, 01:49
http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/w2.jpg

Darkling
19-06-2006, 01:54
Ασυλληπτο. Δυσθεωρητα Υψη.
Πιο γαματα απ οσο μας αξιζει, γαμω τη didi σας.

υ.γ. Τωρα ο Λωρης μπορει να φερει AC/DC, Rolling Stones και Queen ξερω γω την ιδια μερα, και να χωσει και 200.000 ατομα στο Terra Vibe.
α, γαμηθειτε πια.

cynic
19-06-2006, 02:40
Ntaxei ti na pw...de pezei na boresw na perigrapsw auto pou eniwsa ekei mesa.Sto texniko komati, apla parakalw mi xana vgei kanena group apo dw kai pera kai milisei gia show klp...krima einai e.O hxos apla apisteutos , ta surround simeia espasan sibanta.De xerw ti 8a borouse na plisiasei/xeperasei auto to simerino.

babality
19-06-2006, 02:54
Πεθανετε in peace.
Θα γραυσω αυριο τιποτα γιατι τωρα δεν ειμαι σε φαση. Πωπω μαλακες τι ητω ουτω? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Boom!
19-06-2006, 03:07
Καλα ρε πως προλαβατε και γυρισατε τοσο γρηγορα; 2 ωρες καναμε για να φυγουμε απο τη γαμημενη τη Μαλακασα. Πραγματικα πανευκολη η προσβαση στο Terra Vibe. Πολυ μπροστα απο την εποχη της η Didi. ΠΟΛΥΣ κοσμος ρε γαμωτο.

Γαμω τα show, γαμω τις μουσικες, ηχος gg, γενικα γαμω. Επισης γαμω και κεινο το μαλακα που στο Leaving Beirut φωναζε Fuck Americans. Κρετινος.

Για το Snowy White λεγατε ολοι, αλλα το αλλο κιθαρονι ητανε που πραγματικα γαμησε. Αψογα solos και καλη φωνη. Thumbs up!

sotos328
19-06-2006, 03:33
Το Τerra Vibe δεν χωράει ονόματα σαν τον Waters σε 3 στρεμματα οικοπεδο.Παρα ήταν πολύς ο κόσμος.Περισσότερος από Sabbath
Και κάτι πρέπει να γίνει με τα αμάξια.Για μια απόσταση 200μ κάναμε 1 ώρα :evil:

Για αναστροφή. οι μπάτσοι μας στείλανε στο Σειριο!!
2χλμ μετά την έξοδο της Μαλακάσσας προς Λαμία έβλεπες παρκαρισμένα πάνω στην Εθνική.Α! Και διπλοσειρα σε ένα σημείο!!

Τώρα για ήχο και θέαμα τι να πούμε?
Απλά RESPECT :headbang2:

Ποτέ ξανά ο ήχος δεν ηταν τόσο καλός από το πρώτο κιολας κομμάτι!!
Και φυσικά μέχρι το τέλος.

P.S.1 Tα VIP ήταν πολύ G.T.P. Aν τα βλέπανε κάποιοι από εξωτερικό και τους λεγανε πόσα δώσανε θα ξερένονταν στα γέλια

NuC
19-06-2006, 03:34
posos kosmos.. ma posos kosmos

_UnHoLyMaRtYr_
19-06-2006, 04:16
Για το λάιβ τι να πω. Λες και θα είμαι δίκαιος - όποιες λέξεις και αν χρησιμοποιήσω. Σοκ και δέος και ανατριχίλες και τρέλα.

Ας γκρινιάξω λοιπόν γιατί βαριέμαι, και ας δώσω "συγχαρητήρια":
1) Η έξοδος από τη Μαλακάσα πάλι ψυχοφθόρα - όχι πως δεν το περίμενα - ο κόσμος και η ουρά τεράστια. Γιούπι.
2) Η didi σε επίσημο δελτίου τύπου έταζε υπερβολικά περισσότερα στοιχεία στο show από όσα είδαμε (δεν έχω παράπονο, προς θεού, αλλά κανένας "παράξενος" θα χε δίκιο να του φανούν λιγότερα από αυτά που του έταξαν).
3) Μπράβο στους λεβέντες που έκαναν \m/ και χτυπιόντουσαν. Μπράβο παλικάρια μου, δείξατε και στο Ρότζερ ότι είμαστε το πιο θερμό/πορωμένο κοινό. Σας έχουμε ανάγκη. Χελ γιέα.
4) Διάλογος με μια θείτσα από πίσω κατά τη διάρκεια του διαλείμματος:

-"Πόσο θα παίξει ακόμα παιδιά; Καμμιά ώρα ε;"
-"Εεεε, όχι, μάλλον παραπάνω."
-"Παραπάνω!?!?!? Αφού θα παίξει το Dark Side. Δεν είναι με τίποτα παραπάνω. "
-"Ναι, αλλά ξέρετε, θα παίξει κι άλλα κομμάτια μετά."
- (εμφανώς απογοητευμένη) "Α, καλά, αν είναι να τα παίξει όλα, ζήτω που καήκαμε".

Αι στο διάολο κυρούλα και ας έδινες το εισητήριο στο μικρό μου αδερφάκι που μαράζωνε στο σπίτι αν δε γούσταρες. =ρ

Έντιτ: Α, ξέχασα. Leaving Beirut.-

babality
19-06-2006, 08:41
Aς γραυσω το λοιπον μιας και σημερα ειμαι σε φαση(με 2 ωρες υπνο).
Λοιποοον...
Φτανουμε με τα χιλια ζορια στις 20:30.
Αραζουμε γρασιδι και συζηταμε τι ωρα θα βγει το υπερτερας λεγοντας 21:00? Μπα ελα μωρε κατα τις 21:30 σιγουρα. Ακουγεται απο τον κυριο το "καληζπερα" και μπαινει το ...flesh. Κοιταω ρολοι, λεει 21:01, λεω μα τι σκατα εγινε?, απορω με διοργανωση, τρωω παρακρουση και μεχρι να τελειωσει το ιντρο ειμαι 4-5 σειρες απο τη μπαρα. Τωρα ομως σκανε τα περιεργα.
Αρχιζω και συνειδητοποιω τι γινεται και τι βλεπω μπροστα μου και η νιρβανα αρχιζει...
Ηχος γαμηστερος, στην αρχη το μπασο λιιιιγο πισω μετα το φτιαξανε, εφε περιμενα περισσοτερα αλλα χεστηκα με οτι εγινε γενικοτερα. Κοσμος γαματος αν και παρα πολυς. Κομματια παιγμενα εξαιρετικα, φωνη Waters περιεργως καλυτερη απο live 8 (μαλλον πρεπει να την εξασκησε και παλι ο παππους), κιθαριστες γαματοι, τυμπανιστης εφαγε παρακρουση. Ηχος surround με εφεδιλικια. οταν ο drummer εφτανε στο αριστερο μερος του σετ ο ηχος χτυπουσε στην αριστερη μερια του χωραφιου και τα χειροτερα...

Set The Controls For The Heart of The Sun: κοντεψα να φαω χοντρο φιασκο μιας και ημουνα ψιλοχεσμενος αλλα το απεφυγα και λεω καλα ρε μαλακα ειναι δυνατον να παιξει αυτο το κομματι? Προσκυνησα.

Shine On...: Παραλιγο να μη με ξαναβλεπατε μετα απο αυτο. Γαμησε οσους κωλους εχετε δει σε τσοντες μεχρι τωρα εις την νιοστη. Το πανι που εδειχνε το συμπαν το κουνουσε ο αερας δινοντας μια αισθηση πραγματικα του liquid διαστηματος κανοντας την ατμοσφαιρα να βρωμαει φουντα ολο και περισσοτερο.

Sheep: Χεστηκα.

Dark Side Of The Moon: Στο On The Run τελικα δεν το γλιτωσα το χοντρο φιασκο και πηγε να εκραγει η μαπα μου. Ημουνα σα χαζος και κοιταγα, απολαμβανα, χεζομουνα και καταλαβαινα τι σημαινει να χαζευεις τον κοσμο με τη μουσικη σου. Ολο το Dark Side γαμησε κι εσπειρε με λαθος τροπο.

Ειπα για τα κομματια που βαρεσα παρακρουση καθως οτι και να πω γενικα ειναι λιγο. Απλα το ονειρο εγινε πραγματικοτητα.
Ειμαι ενας γερακος 26 χρονων και βγηκε το μαυσωλειο ετων 62 και μας γαμησε οπως επρεπε εμας τους γερακους και ολο τον κοσμο.
Η ταλαιπωρια στον γυρισμο ηταν απιστευτη αλλα περιεργως δεν καταλαβα τιποτα γιατι παιζανε αλλα στο σαπιο εγκεφαλο μου.

ΥΓ: Σκεφτητε ο Λωρης να τον ειχε βαλει σε κανα γηπεδο τι θα γινοταν...

Nodoordonotthereisnotry
19-06-2006, 09:18
Πείτε τα ρε μάγγες, μόλις επέστρεψα Θεσ/νίκη. Δε θα ήθελα να εκφράσω τι ένιωθα 3 ώρες στο terra vibe(Long story that will be cut short in a few moments :twisted: ), αλλά θεωρώ πως το θέμα συναυλία στην Ελλάδα(τουλάχιστο) έχει ολοκληρωθεί από τον κ. Waters και την παρέα του. Δε μπορώ να συλληφθώ καλύτερη συναυλία του παρελθόντος και φυσικά δύσκολα να σκεφθώ κάτι που να ξεπεράσει αυτό που ζήσαμε χθες.

p.s. Leaving Bearut :cry: δάκρυα λέμε.

metamelia2
19-06-2006, 10:49
http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/w5.jpg
Richard Gere?

MeLinDa
19-06-2006, 11:30
heh nai k egw auto skefthka.

gia to live de milaw.wraia ta osa eipate alla merika synais8hmata menoun analloiwta otan den ekfrazontai.

WrittenInWaters
19-06-2006, 11:46
Xthes loipon the lunatics were on the grass opou kai afhsame ta kokkala mas :mouse: .Kai h alh8eia einai oti dn exw suneidhtopoihsei plhrws ti akrivws sunevh.To "eida" einai tropos tou legein giati me to 1.62 mou kai ta lelekia kai tis afanes pou vriskontan ,w 8eoi, mprosta mou kapoies stigmes dn evlepa kala kala th gigantoo8onh :rangry: .H alitheia einai pantws pws akoma k otan eixa oratothta pros th skhnh, dn evlepa eite giati eixa vourkwmena matia opws sto shine on you crazy diamond opou prwtosuneidhtopoihsa poion akrivws evlepa kai ti akrivws akouga, eite giati ta matia mou eixan kleisei paradomena sthn akoh mou opws sto great gig in the sky, eite telos giati koitousa alla ws apoxaunwmenh dn evlepa se tragoudia opws ta time, money, us and them, comfortably numb kai.. kai..kai...
Prospathw na skeftw poio htan to highlight ths vraduas alla de ginetai na ksexwrisei kaneis ena. Pantws paraligo na fugw rouketa apo th xara mou me to fletcher memorial home giati dn perimena na to akousw :touched: . H gigantoo8onh kai ta effects fwtias kai purotexnhmatwn (h o,ti htan telos pantwn) epeteinan to olo magiko. To overall pantws einai oti xthes to vradu aisthan8hka kokkos skonhs mprosta s autes tis mousikes kai to mualo pou tis empneusthke. Geia mas.

ps: kai oso skeftomai oti an dn evriska ta lefta gia to eishthrio liges wres prin to live alla mia mera estw prin, tha ta xalousa se Apoptygma Berzerk, entopizw mesa mou pshgmata ths pepoi8hshs oti uparxei theos.

MeLinDa
19-06-2006, 11:46
to parkinson mou de m afhnei na vgalw fwto alla thn prospa8eia thn ekana.

http://i16.photobucket.com/albums/b40/ka8ysterhmeno/rogerslive3.jpg

http://i16.photobucket.com/albums/b40/ka8ysterhmeno/rogerslive2.jpg

http://i16.photobucket.com/albums/b40/ka8ysterhmeno/rogerslive1.jpg

http://i16.photobucket.com/albums/b40/ka8ysterhmeno/rogers4-1.jpg

babality
19-06-2006, 12:40
ναι ξερω για το παρκινσον που εχεις. το ειδα ουτως η αλλως μπροστα μου οταν ακουγαμε γκριντ αλλα καλη δουλιτσα εκανες. ολες οι φωτο ειναι γουελκαμντ και που θα βρουμε ολο το λαιβ σε βιντεο τωρα?ΟΛΟ ΟΜΩΣ!!!

dyingfreedom
19-06-2006, 12:41
Για το live θα τα διαβάσετε προσεχώς.
Αυτό που μου κανε εντύπωση, είναι πώς η didi μαθαίνει από τα λάθη της και δεν τα επαναλαμβάνει. Άπειρος χώρος για παρκάρισμα (σοβαρά μέχρι τη Λαμία είχε χώρο!!!!). Και μια - δύο έξοδοι για 20+ χιλιάδες κόσμο. Αυτά είναι. Terra Vibe μόνο για λίγες απίθανες περιπτώσεις πλεόν.

Lost_In_Cooperland
19-06-2006, 12:47
Είχε χορτάρι όμως.

MeLinDa
19-06-2006, 12:48
oso gi auto kanena parapono.
POLYYY XORTARI.

babality
19-06-2006, 12:52
ειχε κι απ'αυτο πολυ. αλλα για τους αλλους. κι ε γι α μας αλλα λιγο. το σπιτι μου...

sotos328
19-06-2006, 13:16
Που πηγε ο ήλιος, οεο?
http://www.rocking.gr/article2877.php

Moonspellheim
19-06-2006, 13:58
Για αναστροφή. οι μπάτσοι μας στείλανε στο Σειριο!!
2χλμ μετά την έξοδο της Μαλακάσσας προς Λαμία έβλεπες παρκαρισμένα πάνω στην Εθνική.Α! Και διπλοσειρα σε ένα σημείο!!

Kai mena to idio mou kanan oi malakes.Afou den kanan kai tipota xthes,eprepe na mas apoprosanatolisoun k apo panw!

VirusXI
19-06-2006, 14:05
Δεν περιγράφεται.
Αν εξαιρέσουμε κάποια reunions που δε θα γίνουν ποτέ, έχω ολοκληρωθεί συναυλιακά.
Αλλά δεν ήταν τέλεια. Έλειπε. Ξέρετε ποιος. Ποιοι μάλλον.

Όσο για τα παράπονα για τη διοργάνωση, άπειρα κ πάλι. Δε ξαναπατάω στο στάβλο (τώρα θα το τηρήσω όμως).

Kingryche
19-06-2006, 14:21
Σταματήστε το μαρτύριο...
Υπήρχαν και άνθρωποι που ήθελαν και δεν μπορούσαν να έρθουν...
:cry: :cry: :cry:

Δεν μπορεί όλο και κάποιο αρνητικό θα είχε...

Δεν ξέρω, αναφερθείτε στο ότι δεν είχε parking...

Stop the madness...

Darkling
19-06-2006, 14:24
Εκει αναφερομαστε κυριως. Σαν συναυλια δε λεμε τιποτα, γιατι οι περιγραφες δε θα περιεγραφαν τιποτα. απολυτως τιποτα.

MeLinDa
19-06-2006, 14:25
akoma ponane ta podia mou h mesh mou ta xeria mou to stomaxi mou (?),
ta mallia mou kahkan ap ta tsigara tou mprostinou,kaname 1 km podarato gia na bgoume sto autokinhto,idrwsame,krywsame,vrwmhsame,anapneusame xwma...

alla re gmt.roger waters:)

NuC
19-06-2006, 14:27
poso teriasto itan to sheep omws

Kingryche
19-06-2006, 14:29
Εκει αναφερομαστε κυριως. Σαν συναυλια δε λεμε τιποτα, γιατι οι περιγραφες δε θα περιεγραφαν τιποτα. απολυτως τιποτα.

Δε βοηθάς.

babality
19-06-2006, 14:33
θελω videoooooooo :cry: :cry: :cry:
Κινγκ σορυ ρε μπαντυ αλλα εγινε της πιπας. Δε φταιμε. Πακετο που δεν ηρθες. Ισως με ενα βιντεακι να καλμαρει ο πονος αλλα αυτο που εγινε εψες δεν παιζει. Δεν παιζει λεμε. Εχω χεστει πραγματικα. Εφαγα πισωγυρισμα 20 χρονια και μαζι μ'αυτο εφαγα και φιασκο χοντρο.

NuC
19-06-2006, 14:33
mporeis na ekfraseis ton orgasmo sou me logia? ama kai mporeis kanto kai eisai konta.

Rush
19-06-2006, 14:46
Htan teleia.-San synaylia monadikh enstash einai oti epaikse mono ena kommati apo to amused to death (isaksios diskos me ta eph twn floyd imo).Kata talla skata sthn didi music etc...H synaylia eprepe na ginei sto oaka na eimaiste ok.alla oi an8rwpoi exoun noikiasei to xwrafi tzampe (i assume) gia 10 xronia kai mas mantrwnoun san ta sheep sth mesh tou pou8ena ki as kopsoume ton laimo mas.Opws eipe kai o Virus den ksanapataw sthn strougka kai ayth th fora 8a to thrhsw.

mage
19-06-2006, 14:51
Htan teleia.-San synaylia monadikh enstash einai oti epaikse mono ena kommati apo to amused to death (isaksios diskos me ta eph twn floyd imo).Kata talla skata sthn didi music etc...H synaylia eprepe na ginei sto oaka na eimaiste ok.alla oi an8rwpoi exoun noikiasei to xwrafi tzampe (i assume) gia 10 xronia kai mas mantrwnoun san ta sheep sth mesh tou pou8ena ki as kopsoume ton laimo mas.Opws eipe kai o Virus den ksanapataw sthn strougka kai ayth th fora 8a to thrhsw.

nai ki ama den pathseis 8a klapsoume emeis....re oust.....

Jim Dandy Mangrum
19-06-2006, 14:52
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

pa8ainw gia tis antidikies sas!!

Bullet
19-06-2006, 14:56
de phga alla ta brhka kai ta postarw http://rapidshare.de/files/23479015/SV_A0044.mp4.html
http://rapidshare.de/files/23479238/SV_A0042.mp4.html
http://rapidshare.de/files/23479461/SV_A0043.mp4.html

babality
19-06-2006, 15:00
κατι ειναι για αρχη. θενξ σφαιρα :)

metamelia2
19-06-2006, 15:15
Δεν ήμουν χθές και μισώ τον Λώρη αλλά πέρα απ'τη δυσκολία να πας τι άλλο κακό έχει το τέρραβαιμπ; Μια χαρά συναυλιακός χώρος είναι ιμο.

Jim Dandy Mangrum
19-06-2006, 15:19
na parkareis, na fygeis san an8rwpos kai na deis th synaulia an eisai katw apo 1.90.....

MeLinDa
19-06-2006, 15:22
exei xwma se kapoious xwrous kai 8erizei o vhxas.
to edafos den exei klish.apotelesma oi katw twn 1,75 den eidan oute th gigantoo8onh.
auto me to parking kata mhkos tou dromou k o podarodromos ws ekei les kai akolou8oume epitafio einai ligo sapila.
afhnw thn talaipwria tou dromologiou ws ekei.den eimai odhgos opote de milaw.
kata t alla dn exei pollaa meionekthmata o xwros as mhn eime8a pali griniarhdes

metamelia2
19-06-2006, 15:22
na parkareis, na fygeis san an8rwpos kai na deis th synaulia an eisai katw apo 1.90.....
Το να παρκάρεις και να φύγεις υπάγεται στη δύσκολη θέση. Κατά τ'άλλα, ως χώρος όταν άνοιξε (Ροκγουεηβ με Πίξις που είχα πάει) που είχε τη σκηνή πάνω και ήταν ψιλο-πλαγιά ήταν μιά χαρά. Αλλά και στη τωρινή του κατάσταση με το 1,74 μου δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να παρακολουθήσω τους Κιουρ.

Darkling
19-06-2006, 15:25
Οντως, οταν ειστε εσεις κι εσεις, γαμει το Τερρα Βαημπ. το προβλημα ειναι οταν κοσμος > 15.000

Jim Dandy Mangrum
19-06-2006, 15:26
a esy hsouna re kalki? de to proseksa.
mlk pou apanthsa.....

hunted by a Freak
19-06-2006, 15:27
akoma ponane ta podia mou h mesh mou ta xeria mou to stomaxi mou (?),
ta mallia mou kahkan ap ta tsigara tou mprostinou,kaname 1 km podarato gia na bgoume sto autokinhto,idrwsame,krywsame,vrwmhsame,anapneusame xwma...

alla re gmt.roger waters:)

giati na kaoun ta mallia sou apo ta tsigara tou mprostinou k oxi tou apo pisw?

Chopped In Half
19-06-2006, 15:28
Αλλά και στη τωρινή του κατάσταση με το 1,74 μου δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να παρακολουθήσω τους Κιουρ.
μην ήταν και πολύ πάτος, γι' αυτό;

MeLinDa
19-06-2006, 15:28
toulaxiston vghkame ektos 8ematos kai glitwsame tous alalagmous kai ta xaza 'gaaaamhse'.

hunted by a Freak
19-06-2006, 15:29
Αλλά και στη τωρινή του κατάσταση με το 1,74 μου δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να παρακολουθήσω τους Κιουρ.
μην ήταν και πολύ πάτος, γι' αυτό;

ti les re blaka.apo ta kalytera live.

Darkling
19-06-2006, 15:32
Χαντηντ :moutza:

hunted by a Freak
19-06-2006, 15:33
:evil:

requiemforadream
19-06-2006, 16:58
Λοιπον χτες στη Μαλακασα βιωσαμε ολοι κατι το απιστευτο.
Αλλα ας τα παρω απο την αρχη.
Εγω ως πωρωμενη μαζι με την παρεα μου καταφτανουμε κατα τις 6.
Νταλα ο ηλιος μας πηρε το κεφαλι μεχρι να μπουμε μεσα.Τεσπα. Αφου καταφεραμε να μπουμε αρχιζει η μεγαλη (ομολογουμενως) αναμονη των 3 ωρων.Αλλα ευτυχως μας την εκανε τη χαρη ο ΘΕΟΣ κ βγηκε στην ωρα του σαν τυπικος αγγλος.Εκει που περιμεναμε χαλαρα (λεμε 9 ειναι ε δε θα βγει ακομα)ακουμε την εισαγωγη του Ιn the Flesh.Ναι ο ΘΕΟΣ ειχε βγει.Απο κει κ περα επικρατησε το χαος.
Μοther,Set the Controlws for the Heart of the Sun(παιδια ακομα δεν το πιστευω οτι το ειπε αυτο!κ η στιγμη που το ειπε με το σουρουπο...Πωω).Shine on you crazy diamond,Wish you were here (καλα εκει μας μαζευανε...),Sheep...Τελος παντων το πρωτο μερος τελειωνει κ εμεις την αραζουμε σ ενα δεντρο γιατι ηδη τα ποδια μας δεν μπορουν να μας κρατησουν απο τη συγκινηση.Κ εκει που χαλαρωνουμε μαζευοντας δυμανεις ο ΘΕΟΣ ξανανεβαινει κ ακουμε τη χαρακτηριστικα καρδια.Μετα γραφεται ιστορια.Breathe,Time, Great Gig(η κοπελα ηταν πραγματικα θεα σ αυτο το απιστευτα δυσκολο φωνητικα κομματι...),Money(πανζουρλισμος...),Us and Them(ονειρικο),Brain damage k Eclipse.
Κ εκει που κλεινουν τα φωτα κ νομιζουμε οτι το ονειρο τελειωσε ο ΘΕΟΣ ξανανεβαινει.Κ ναι πιανει τον ισως κορυφαιο δισκο στην ιστορια ,το The Wall.
To ελικοπτερο στην αρχη του Ηαppiest days of our lives συνεχιζει στην ηδονη.Μετα το κλασσικο πια Another Brick on the Wall pt 2(ειδηκα για μας που φετος αποφοιτουμε εχει μια ιδιαιτερη αξια!).Κ επειδη το τραβηξε παραπανω λεω εδω θα τελειωσει.Ε δεν πειραζει που δεν ειδαμε C.Numb ας μην τα θελουμε ολα δικα μας. Αλλα οχι.Στις πρωτες νοτες του Vera σηκωνεται η τριχα καγκελο. Ναι,Θα τα παιξει.Ο ΘΕΟΣ συνεχιζει με μια φοβερη εκτελεση του Bring the Boys back home(ρε παιδια τι ηχος ηταν αυτος...!) κ καταληγει με την επικοτερη εκτελεση που θα μπορουσε να υπαρχει στο Confortably Numb...
Με το δακρυ να τρεχει ποταμι αποχωρουμε.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ PINK FLOYD ΕΠΑΝΕΝΩΜΕΝΟΥΣ Κ GILMOYR ΣΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ.
Πραγματικα λυπαμαι κ συμπονω οσους δεν μπορεσαν για διαφορους λογους να ερθουν στη συναυλια.
Κ για οσους θεωρουν τους Floyd υπερεκτιμημενους κ πρωτεργατες του υπνος-ροκ(ναι το εχω ακουσει ΚΑΙ αυτο)αυτη η συναυλια ηταν αρκετη για αναδειξει το μεγαλειο ΤΟΥΣ.Οχι οτι χρειαζεται κ αναδειξη μη τρελαθουμε!

requiemforadream
19-06-2006, 16:59
Νταλα ο ηλιος μας πηρε το κεφαλι μεχρι να μπουμε μεσα.Τεσπα. Αφου καταφεραμε να μπουμε αρχιζει η μεγαλη (ομολογουμενως) αναμονη των 3 ωρων.Αλλα ευτυχως μας την εκανε τη χαρη ο ΘΕΟΣ κ βγηκε στην ωρα του σαν τυπικος αγγλος.Εκει που περιμεναμε χαλαρα (λεμε 9 ειναι ε δε θα βγει ακομα)ακουμε την εισαγωγη του Ιn the Flesh.Ναι ο ΘΕΟΣ ειχε βγει.Απο κει κ περα επικρατησε το χαος.
Μοther,Set the Controlws for the Heart of the Sun(παιδια ακομα δεν το πιστευω οτι το ειπε αυτο!κ η στιγμη που το ειπε με το σουρουπο...Πωω).Shine on you crazy diamond,Wish you were here (καλα εκει μας μαζευανε...),Sheep...Τελος παντων το πρωτο μερος τελειωνει κ εμεις την αραζουμε σ ενα δεντρο γιατι ηδη τα ποδια μας δεν μπορουν να μας κρατησουν απο τη συγκινηση.Κ εκει που χαλαρωνουμε μαζευοντας δυμανεις ο ΘΕΟΣ ξανανεβαινει κ ακουμε τη χαρακτηριστικα καρδια.Μετα γραφεται ιστορια.Breathe,Time, Great Gig(η κοπελα ηταν πραγματικα θεα σ αυτο το απιστευτα δυσκολο φωνητικα κομματι...),Money(πανζουρλισμος...),Us and Them(ονειρικο),Brain damage k Eclipse.
Κ εκει που κλεινουν τα φωτα κ νομιζουμε οτι το ονειρο τελειωσε ο ΘΕΟΣ ξανανεβαινει.Κ ναι πιανει τον ισως κορυφαιο δισκο στην ιστορια ,το The Wall.
To ελικοπτερο στην αρχη του Ηαppiest days of our lives συνεχιζει στην ηδονη.Μετα το κλασσικο πια Another Brick on the Wall pt 2(ειδηκα για μας που φετος αποφοιτουμε εχει μια ιδιαιτερη αξια!).Κ επειδη το τραβηξε παραπανω λεω εδω θα τελειωσει.Ε δεν πειραζει που δεν ειδαμε C.Numb ας μην τα θελουμε ολα δικα μας. Αλλα οχι.Στις πρωτες νοτες του Vera σηκωνεται η τριχα καγκελο. Ναι,Θα τα παιξει.Ο ΘΕΟΣ συνεχιζει με μια φοβερη εκτελεση του Bring the Boys back home(ρε παιδια τι ηχος ηταν αυτος...!) κ καταληγει με την επικοτερη εκτελεση που θα μπορουσε να υπαρχει στο Confortably Numb...
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ PINK FLOYD ΕΠΑΝΕΝΩΜΕΝΟΥΣ Κ GILMOYR ΣΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ.
Πραγματικα λυπαμαι κ συμπονω οσους δεν μπορεσαν για διαφορους λογους να ερθουν στη συναυλια.
Κ για οσους θεωρουν τους Floyd υπερεκτιμημενους κ πρωτεργατες του υπνος-ροκ(ναι το εχω ακουσει ΚΑΙ αυτο)αυτη η συναυλια ηταν αρκετη για αναδειξει το μεγαλειο ΤΟΥΣ.Οχι οτι χρειαζεται κ αναδειξη μη τρελαθουμε!

Darkling
19-06-2006, 17:06

NuC
19-06-2006, 17:36
:rofl:

cavity
19-06-2006, 17:41
Το να παρκάρεις και να φύγεις υπάγεται στη δύσκολη θέση. Κατά τ'άλλα, ως χώρος όταν άνοιξε (Ροκγουεηβ με Πίξις που είχα πάει) που είχε τη σκηνή πάνω και ήταν ψιλο-πλαγιά ήταν μιά χαρά. Αλλά και στη τωρινή του κατάσταση με το 1,74 μου δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να παρακολουθήσω τους Κιουρ.

χμ, το θέμα είναι κατά πόσο λένε οι συναυλίες σε γηπεδα/τεράστους χώρους γενικότερα :?

Mostos
19-06-2006, 17:45
Wow μάλλον είμαι ο μόνος που δεν τρελάθηκε. Τεσπά ας τα πω εν τάχει, η συναυλία ήταν πραγματικά η καλύτερη απο άποψης ηχου, θεάματος, μουσικής σε μίξη που έχω πάει. Πραγματικά εντυπωσιακό σόου, πολύ καλός ήχος, έπη. Όμως με χάλασε κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει τόσο με τη συναυλία όσο με προσωπικά κολλήματα. Θα προτιμούσα να φύγει όλο το Dark side το οποίο και θεωρώ βαρετό δίσκο. καλύτερα να γέμιζε δυο ώρες με random τραγούδια φλόιντ και να έπαιζε και τίποτα απο τους πρώτους δίσκους. Τέλος πάντων για μένα οι φλόιντ είναι μέχρι το Meddle, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι οι μετά δίσκοι δεν είναι θεικές δισκάρες, απλά οτι προτιμώ την πιο ψυχεδελική τους , αρρωστημένη ηχητικά περίοδό τους και όχι τις τόσο γυαλισμένες παραγωγές τους. Τέσπα κολλήματα κι αυτά.

Νομίζω το καλύτερο σημείο ήταν το C.Numb και η λατρεία (syd barrett ρε μουνιά) Shine on you crazy diamond.

Chopped In Half
19-06-2006, 17:58
Θα προτιμούσα να φύγει όλο το Dark side το οποίο και θεωρώ βαρετό δίσκο.
σε βρίσκω σωστό τε και γίγα.

Kveldssanger
19-06-2006, 18:03
Βαρετό δεν θα το έλεγα ακριβώς αλλά ψιλοεύκολα τον θεωρώ από τους λιγότερο ενδιαφέροντες δίσκους τους, αν οχι τον λιγότερο ενδιαφέρον.

dyingfreedom
19-06-2006, 18:20
Νομίζω το καλύτερο σημείο ήταν το C.Numb

Χωρίς gilmour δεν υπάρχει comfortably numb. 2 κιθάρες χτές και δεν κατάφεραν ούτε καν να πλησιάσουν το συναίσθημα του Ύψιστου. Όπως και τις φωνητικές γραμμές του.

Όσον αφορά το Darkside μόνο από τους ίδιους τους Floyd ξεπεράστηκε, στις μετέπειτα δουλειές τους.

Tonosalata
19-06-2006, 20:34
wraia htan!

Mostos
19-06-2006, 20:56
Επίσης είχε κι άλλο μπασίστα. :shock:

morphine
19-06-2006, 21:53
παρακαλώ όποιος έχει πιξ από shine on με το προσωπάκι του ρότζερ κηθ μπάρρεττ στο μπακγκράουντ να ποστάρει ασαπ, θενξ.

Fake Lover
19-06-2006, 22:59
Den iparxei kati gia to live pou na mhn eipw8ike...
Pragmatika POLI xortari xtes omws!

Den eidame ton hlio re!!EIdame ola t'alla...

Gia opoion 8elei pantws na parei mia poli kalh geush(eixe postaristei kai se allo thread) gia deite edw...(den einai apo Ellada,einai 2 bdomades prin sthn Portogalia alla sketh teleiothta apo hxo/eikona)

Set the controls...

http://www.youtube.com/watch?v=qzp7rosT ... r%20Waters (http://www.youtube.com/watch?v=qzp7rosTETI&search=Roger%20Waters)

Lost_In_Cooperland
19-06-2006, 23:19
Βλάκα Λώρη ή πώς σκατά σε λένε, αν φέρεις και Gilmour παίζει να πάρω πίσω τις τελευταίες 52 κατάρες που σού έριξα. Μέχρι τότε, να σού κάτσει η τσίχλα στο λαιμό.

greenblooded
20-06-2006, 00:01
Proto post mou here....

Hi everyone...

H empeiria me ton Waters itan aperigrapti. Prosopika imoun ekei me ton patera mou... Egw eimai 33 kai o pateras mou 58!!! Xwris yperboli gennithika akougontas The Wall, Dark Side Of The Moon kai Wish You Were Here xari se auton...

Fantazeste enan 58xrono tarifa na xoropida kai na xeirokrotei san paidi? An ton eidate twra kserete poios ton koubalise stin Malakasa...

O kurios Waters mas ekane tin xari na paiksei OLA OSA EPREPE na paiksei:

Poly Wish you sere here (Wish you were here, Have A Sigar, Shine on Crazy Diamond)

Poly The Wall (Another Brick in the wall, mother, to APISTEYTO Bring The Boys Back Home poy se LIVE ektelesi einai akseperasto - poios den dakrise akoygontas to... - kai fysika Comfortably Numb)

Kai bebaia poly Dark Side Of The Moon... Olo dhladh...

Ti na peis gia ta efe, gia ton ixo, gia ton zwntano thrilo poy eidame epi skinis...

Tha pw apla oti gia kapoioys megalyteroys (kai itan para polloi aytoi, milame gia xiliades penintaxronoys kai ejintaxronoys me tiw oikogeneis toys) ayti i synaylia itan oneiro zwhs!!!

Blepete akoma kai tin fora poy irthan sto OAKA oi Pink Floyd den epaiksan mazemenes toses epityxies toys.

Aksexasti...

Kai twra peite moy poy tha broyme oloys aytoys toys tyxeroys poy irthan me kamera kai exoyn eikona? Gamwto na to ijera na eixa parei kai egw ti diki moy... Nomiza oti den tha me afinan... Malakia e? Anyway poio kalo paidi exei akres na mas pei poy tha broyme kai eikona apo to oneiro?

Thanks in advance...

Lost_In_Cooperland
20-06-2006, 00:06
Σε καμιά δεκαριά μέρες, πιθανόν θα έχω videάκια, οπότε θα ανεβάσω τίποτα. Μέχρι τότε βέβαια, όλο και κάτι θα έχει βγει.

daydreamer
20-06-2006, 00:42
Ήταν απίστευτα, απίστευτος ήχος, γαμάτο show, απίστευτος ήχος, dark side of the moon, απίστευτος ήχος, *βάλε random άλλο κομμάτι του setlist*, απίστευτος ήχος, etc!

Επίσης, γαμώ την didi music και *βρίζω (βάλε random χοντρό μπινελίκι)* το Λώρη και γαμώ και το χωράφι του που δεν έχει πάρκινγκ που δεν έχει οργάνωση (δεν είναι δυνατόν δύο γαμημένες πόρτες ξανά!), δεν έχει μια γαμημένη κλίση να βλέπουμε τη σκηνή, ΔΕΝ είναι για πάνω από 10-15.000 άτομα αφού οι μισοί ήταν έξω από τον surround ήχο, γαμώ τη τύχη μου που είμαι μετά βίας 1,75 και πιάστηκε ο αυχένας μου και γαμώ την didi music και *βρίζω (βάλε random χοντρό μπινελίκι)* το Λώρη και γαμώ και το χωράφι!

Αλλά νταξει, ήταν απίστευτα, απίστευτος ήχος, γαμάτο show, απίστευτος ήχος, dark side of the moon, απίστευτος ήχος, *βάλε random άλλο κομμάτι του setlist*, απίστευτος ήχος, etc!

Είμαι ευτυχισμένος. :)

Third_EyE
20-06-2006, 00:51
Den kserw gia esas pantws egw prepei na pw oti eniwtha apo tin arxi tou live mia anatrixila ws to telos.Ixo telios ktl ktl.OLA EKTOS APO TON XWRO ITAN TELEIA GAMW TON STAULO!Den epaikse echoes gmt alla entaksi einai prwton 23 lepta komati deuteron xwris gilmor xanei!Genikotera kai olo to lineup tou waters itan fovero kai paiksan ta komatia gia emena telia.Akomi kai to solo tou comfortably numb me arese!Entaksi kamia sxesi me to pws to paizei o Gilmor alla entaksi gamise kai pali.To megalitero kai kalitero live pou exw dei sto ellanta!

NuC
20-06-2006, 00:57
ntaksei o waters proselkise toulaxiston 5-6 nea meli sto forum :)

VirusXI
20-06-2006, 01:11
είπαμε, έλειπε.
φάνηκε πόσο απίστευτα έλειπε στο τελείωμα του wish you were here (οκ, ήταν μοναδική φορά...) που ξενέρωσα.

ο ήλιος παιδιά ακυρώθηκε γιατί φοβήθηκαν πιθανό ατύχημα των VIP που θα μεταφέρονταν με το αεροπλάνο απ'τον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας στα σπίτια τους. τ'άξιζε το vip ticket τελικά!!!

NuC
20-06-2006, 01:14
ntaksei kai mono i iparksi VIP itan moufa :/

Bullet
20-06-2006, 02:05
http://img163.imageshack.us/img163/7194/dsc005135pr5jh.th.jpg (http://img163.imageshack.us/my.php?image=dsc005135pr5jh.jpg)

http://img112.imageshack.us/img112/3444/dsc005289ll3fw.th.jpg (http://img112.imageshack.us/my.php?image=dsc005289ll3fw.jpg)

http://img145.imageshack.us/img145/5949/dsc005335vn9hy.th.jpg (http://img145.imageshack.us/my.php?image=dsc005335vn9hy.jpg)

http://img150.imageshack.us/img150/4804/dsc005351hm7bq.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=dsc005351hm7bq.jpg)

http://img133.imageshack.us/img133/668/dsc005392mg4hl.th.jpg (http://img133.imageshack.us/my.php?image=dsc005392mg4hl.jpg)

http://img20.imageshack.us/img20/9391/dsc005430jw9wl.th.jpg (http://img20.imageshack.us/my.php?image=dsc005430jw9wl.jpg)

http://img108.imageshack.us/img108/1918/dsc005456wo2og.th.jpg (http://img108.imageshack.us/my.php?image=dsc005456wo2og.jpg)

grheadbanger
20-06-2006, 02:33
exasa ta prwta 40 lepta gamw to vibe tous gamw!!!treli kinisi kai parkarisma sta 2,5 xiliometra...60 evrw to eisitirio sto tameio...to gamisane!!!
kai theoi securitades na fwnazoun 'diarroh,diarroh' kathe fora pou epixeirouse kaneis na perasei sto tsampa mesa sto frourio...
kata t alla liges fores exw klapsei toso...

daydreamer
20-06-2006, 04:48
60 evrw to eisitirio sto tameio...to gamisane!!!
60 ΕΥΡΩ???? 55 έλεγε στο site... σε κλέψανε! δεν τους άρχισες στα μπινελίκια;

TheHeartcollector
20-06-2006, 07:04
2 meres meta kai akoma de boro na suneltho....

SOK KAI DEOS

pragmatika den uparxoun logia... ola osa upothikan itan kai afta liga gia na perigrapsoun tin ebiria afti. afta

Third_EyE
20-06-2006, 08:28
Egw den mporw na koimithw....

babality
20-06-2006, 09:20
Σφαιρα oi pics γαμησαν. Θενξ

mage
20-06-2006, 09:53
GAMW ta live. Empeiria zwhs, alla epe3e o la8os Waters. :twisted:

Darkling
20-06-2006, 10:04
Πες ποιον εννοεις, να σε τραταρω περγαμοντο.

metamelia2
20-06-2006, 11:24
Θέλω να μου πει κάποιος που ήταν μαστουρωμένος/μεθυσμένος γιά το Great Gig In The Sky.

babality
20-06-2006, 11:40
Γιατι το On the Run που μου φυγε η κλανια που το πας? Ρε αφηστε ρε μαλακες ακομα να συνελθω λεμε.

metamelia2
20-06-2006, 11:48
Δεν είναι τα υδραυλικά σας το θέμα αγαπητέ μπαμπάλιτυ. :)
Απλά όπως έγραψα δεν ήρθα στο λάιβ και είμαι περίεργος να ακούσω γιά το πόσο χάσιμο είναι το εν λόγω κομμάτι.

babality
20-06-2006, 11:53
Δεν θα ελεγα χασιμο μαστρο καλκι θα ελεγα χεσιμο. Τι περιμενεις γνωμη? Ειναι δυνατον να περιγραφουν αυτα?
Μιλαμε για φωνη που διαπερνουσε κρανιο, εγκεφαλο, καρδια. Μιλαμε για εμπειρια ζωης και ονειρο ετων πολλων. πλας χεσμενος καταλαβαινεις τι φιασκο εφαγα ετσι?

metamelia2
20-06-2006, 11:54
Καταλαβαίνω απόλυτα και αυτό ήταν που ήθελα να ακούσω. :)

babality
20-06-2006, 11:56
καλα πως το εχασες ρε συ?

metamelia2
20-06-2006, 11:57
Οικονομικά και έλλειψη πίστης. :/

Darkling
20-06-2006, 11:57
ε ηταν χασιμο.

babality
20-06-2006, 11:59
ωχ?
Κατσε με σκαλωσες τωρα. Τι ελλειψη πιστης... :?

metamelia2
20-06-2006, 12:01
Waters μόνος του, Supershow κλπ καρεκλάδικα. Μλκια.

Darkling
20-06-2006, 12:05
Σ αυτες τις περιπτωσεις, απλα πας, και το μετανιωνεις μετα. Καλυτερο απ το απλα δεν πας και το μετανιωνεις μετα.

metamelia2
20-06-2006, 12:06
Γιά κάποιο λόγο δεν το έχω μετανιώσει. :oops:

babality
20-06-2006, 12:13
Μολις σκασει το βιντεο το σωστο κανε μου μια χαρη και ποσταρε εδω πως νιωθεις. Γουσταρεις Floyd γενικα?

metamelia2
20-06-2006, 12:17
Πολύ. Αλλά και πάλι πιστεύω ότι δεν θα το μετανιώσω. Μάλλον είμαι στην ίδια κατηγορία με το Μοστο ως προς τους Φλόυντ.

dyingfreedom
20-06-2006, 12:25
Ρε λέμε Set The Controls For The Heart Of The Sun και δεν το μετάνιωσες; Τσ τσ τσ.

metamelia2
20-06-2006, 12:27
Set The Controls For The Heart Of The Sun
:shock:
Αυτό δεν το είχα προσέξει.

babality
20-06-2006, 12:29
Ρε λέμε Set The Controls For The Heart Of The Sun και δεν το μετάνιωσες; Τσ τσ τσ.
καπως ετσι. Και αλλα κιολα...

babality
20-06-2006, 12:30
Set The Controls For The Heart Of The Sun
:shock:
Αυτό δεν το είχα προσέξει.]
αχ καλκι αχ καλκι
θα φας κι εσυ φιασκο με τα βιντεο αιμ σουρ

eViL_BoNo
20-06-2006, 15:37
http://www.youtube.com/watch?v=qzp7rosTETI

2 βδομάδες πρίν το live στην στάνη

http://rapidshare.de/files/23491408/comfortably_numb.rar.html

Και ένα video απο προχθές

Mr Mojo Rising
20-06-2006, 16:35
Η καλύτερη συναυλία EVER!! Μακράν της δεύτερης.

P.S. Το ότι μάζεψε τόσο κόσμο, πέραν από την αναγνώριση στο πρόσωπο του Waters, δείχνει και ότι τα 50 ευρώ ήταν μια αρκετά φυσιολογική τιμή. Όποιος εγκέφαλος ευθύνεται για τα 64 ευρώ του Στινγκ (ενδεχομένως και ο ίδιος ο Στινγκ) ελπίζω:
1. Να χτύπαγε το κεφάλι του στον τοίχο βλέποντας τόσο λίγο κόσμο
2. Κατόπιν να πήγε σε μία γωνιά για να ψοφήσει..

greenblooded
20-06-2006, 17:40
Hey Evil_Bono diko soy to video? Thelw na pw na perimenoyme ki alla?

Ebala idi kai to katebazw. Thanks megale!

eViL_BoNo
20-06-2006, 19:51
Hey Evil_Bono diko soy to video? Thelw na pw na perimenoyme ki alla?

Ebala idi kai to katebazw. Thanks megale!

Ενος φίλου, ο οποίος λιγο αργά θυμήθηκε πως έχει κάμερα...και τράβηξε μόνο αυτό... :bash:

grheadbanger
21-06-2006, 00:17
55 έλεγε στο site... σε κλέψανε!

malakies elege to site...sto eisitirio tipwmeno panw itan to '60evrw'...

Shadowking
21-06-2006, 00:54
Νταξει, τόσες μέρες το σκέφτομαι να γράψω κάτι και όλο νιώθω ότι δεν έχει νόημα. Όσοι ήσασταν, ξέρετε. Οι άλλοι, αρκεστείτε στις φωτογραφίες. Εμπειρία ζωής.

Fake Lover
22-06-2006, 02:16
http://youtube.com/watch?v=PAYxaS1VRZ4& ... g%20beirut (http://youtube.com/watch?v=PAYxaS1VRZ4&search=roger%20waters%20leaving%20beirut)

:touched: :touched: :touched:

VirusXI
22-06-2006, 04:22
Leaving Beirut :touched:

eViL_BoNo thanx. postάρετε, γουίγοντμόρ.

Mostos
22-06-2006, 15:48
για μένα οι φλόυντ πρέπει να ξεχάσουν για λίγο τα wall , wish και dark side και να παίξουν τίποτα απο meddle, saucerful, umagumma, atom mother heart και βέβαια piper. Δηλαδή έλεος. Φτάνει πια το wall. Φτάνει!

Span63
22-06-2006, 21:19
Ηδη το σκεφτονται σοβαρα μετά το τελευταίο σου post... ;-)

Mostos
23-06-2006, 01:38
Ημουν χείμαρρος.

babality
23-06-2006, 09:23
γινεται να βγουν και να παιξουν ολα αυτα που ειπες μαζι με wall, dark και wish? τοτε θα γαμησει. Βασικα αν εχουν σταματησει τα ναρκωτικα(χλωμο) δυσκολο να παιξουν ενα saucerfull ή εναααααα Interstellar ας πουμε...
interstellar :dfinger:

VirusXI
23-06-2006, 16:01
Δλδ Μόστε σοβαρά περιμένεις ο Waters να παίξει Gilmouroκόμματα, πέραν των μεγαλοhitακίων;

Αντε φέρτε και Gilmour για νέο πικνίκ στο τέρρα-στάβλο \m/

dyingfreedom
23-06-2006, 16:10
Και πέραν αυτού δλδ, τι θα μπορούσε να παίξει από το Ummagumma;

Επίσης ο Gilmour παίζει και το Arnold Layne στην περιοδεία.

Mostos
23-06-2006, 16:25
Ε τότε φέρτε αυτόν. Απλά τα πράματα!
..

VirusXI
23-06-2006, 16:26
ok, στέλνω προσφορά.

dyingfreedom
23-06-2006, 16:28
Ναι, και να τον φέρουν (ΑΜΗΝ κτλ), θα παραπονιέσαι που δεν έπαιξε 15 κομμάτια του Barrett.
Και ενώ θα έχεις ακούσει το Echoes και το High Hopes ξέρω γω.

Mostos
23-06-2006, 16:32
οχι η πραγματικότητα είναι οτι θα είμαι ικανοποιημένος. αρκεί να κρατήσει μια ισορροπία στα παλιά και τα μετά του dark

dyingfreedom
23-06-2006, 16:37
Βασικά ο Gilmour περιοδεύει για νέο δίσκο, οπότε μεγάλο μέρος του σετ είναι αφιερωμένο στο On An Island. :wink:

Dragonlord
24-06-2006, 00:41
Ανταπόκριση στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/livereport.php?action=single&live=66)

Shadowking
03-07-2006, 10:32
Τελικά παίζει κανα video από waters;

sano:)))
31-10-2006, 17:05
Βασικά ο Gilmour περιοδεύει για νέο δίσκο, οπότε μεγάλο μέρος του σετ είναι αφιερωμένο στο On An Island. :wink:

Kukloforei sto net ena unofficial livaki tou Gilmour apo thn periodia tou on an island kai exei 2 merh sto show tou.Sto prwto paizei olo to On an island kai sto deftero best of Floyd, 17 kommatia kai nai paizei kai to Echoes oloklhro!!!!!!!!!!

Twra gia to live tou Waters ti na pw?Kai alles 3 wres na htan den pistevw oti kapoios tha eferne adirhsh(isws to viologiko roloi tou waters alla katalavate ti thelw na pw).Apistefth sunavlia