View Full Version : fifa 2006 world cup
ωραίο είναι,αν εξαιρέσεις το σταθερά κατώτερο του PES gameplay είναι μια χαρά
τρελή λεπτομέρεια
μέχρι και η εθνική ελλάδος έχει τα 2/3 της ομάδας με full detail faces και όλα τα ονόματα με speak-αρισμα
καλή φάση εποχή που είναι :)
screens : http://www.gamespot.com/pc/sports/fifaw ... index.html (http://www.gamespot.com/pc/sports/fifaworldcupgermany2006/screenindex.html)
τρελό κολληματακι έχει γίνει
παίζω προκριματικά με ελλάδα και ενώ έπαιζα με albania και ήμουν στο 0-0 πετάει κάτω μια οθονούλα με το σκορ στο άλλο match των ουκρανών με τους δανούς και ο εκφωνητής λέει ότι "πρέπει να βιαστούν οι έλληνες γιατί οι ουκρανοί άνοιξαν το σκορ 5 λεπτά πριν από τη λήξη και η πρωτιά τους στον όμιλο απειλείται" κτλ κτλ
καύλα :dfinger:
Από το στιγμή που η Konami έβγαλε το πρώτο iss pro δεν υπήρχε νόημα να ασχοληθείς με fifa. Κι άντε πες το road to world cup 98 τρωγόταν, αλλά ως εκεί. Από world cup 98 και έπειτα όλα για τον πέο. Συγκριτικά πάντα με τα της Konami.
PS: Μπα, το ISS pro του PSX έριχνε στα αυτιά και του RtWC 98. Τελευταίο καλό fifa βγήκε το 94/95(δε θυμάμαι ακριβώς), το πρώτο. Που και πάλι κάτι kick offs και sensible soccers τα θαύμαζε από μετρημένα 458.12 μέτρα που ήταν κάτω από αυτά.
PPS: Πριν πείτε κάτι για κάτι μαλακίες τύπου fifa 97, τότε το κόλλημα ήταν το worldwide soccer σε saturn(από τα λίγα καλά games που βγήκαν για κονσόλα της μισητής εταιρείας μαζί με κάτι panzer dragoons).
_UnHoLyMaRtYr_
21-06-2006, 13:53
τότε το κόλλημα ήταν το worldwide soccer σε saturn.
Το οποίο πρόσφατα το βρήκα και το πήρα με 5 ευρώ. :touched:
Ελπίζω το saturn κι όχι το worldwide soccer. :P
ΥΓ: Ψόφος κακός σε σέγκα κλπ κλπ
Phantom Duck
21-06-2006, 15:31
Χμχ.
Καλά σε γαμάει η Σέγκα κλπ. κλπ.
Παίρνει φόρα, τρέχει γρήγορα σχεδόν σα σόνικ και μου κλάνει μια μάντρα αρχίδια.
Από θέμα games, hardware, support, άλλες εταιρείες ήταν είναι και θα είναι έτη φωτός μπροστά της.
Phantom Duck
21-06-2006, 17:06
Shenmue. Ακόμα ψάχνεστε :)
Metal Gear Solid. :wave:
Μην το ψάχνεις, όσο κολλημένος και να είσαι, θα καταλάβεις κάποτε πως ο μόνος λόγος να υποστηρίζεις σέγκα πες πως είναι να είσαι οπαδός ξυλικιών capcom τύπου Street Fighter vs Marvel ή Xmen vs Capcom ή όπως στο διάολο λεγόντουσαν τα 23424324 αυτά παιχνίδια.
Που και πάλι, σε μπλιμπλίκι ήταν καλύτερα. Και στην εποχή των mame δεν έχει νόημα να ασχοληθείς καν. Α ναι, και ποτέ δε μου άρεσαν αυτά τα μπασταρδεμένα ξυλίκια, τα καλά ήταν τα καθαρά πάντα.
PS: Για να μιλάς για Shenmue να φανταστώ ότι λέξεις όπως Psygnosis, Acclaim, Anco, Ocean, Infogames, Core Design κλπ σου είναι άγνωστες ε; :P
Phantom Duck
21-06-2006, 17:33
Ναι, η καθεμία από αυτές έχουν βγάλει τόσες παιχνιδάρες όσες κι η Σέγκα, έχεις δίκιο φιλαράκι. Έχεις πάρει χαμπάρι ότι δε μιλάω για κονσόλες αλλά για παιχνίδια έτσι; Γιατί ας πούμε τώρα, τι Psygnosis μεγάλε, Gran Turismo δηλαδή;
Αγνοείς μια μικρή περίοδο ως το 96-97 ξέρω εγώ όπου για 10 χρόνια κοντά γαμούσαν τη σέγκα.
Phantom Duck
21-06-2006, 18:57
Ειδικά τα Τουμ Ράιντερ της Core και η Infogames. Υπάρχει εταιρία Infogames;
Ερμ, infogrames έστω. Τώρα για ένα r κάνεις έτσι.
Α και για να μην ψάχνεσαι, αυτές οι μικρές εταιρείες βγάζαν κάτι μαλακίες τύπου Lemmings, North and South, Banshee, Agony, Barbarian, Shadow of the Beast, Chuck Rock, Curse of Enchantia. Κι αυτά όταν η Sega πάσχιζε να αναπτύξει κανά τυχαίο παιχνιδάκι για master system/megadrive.
Δε δημιουργήθηκε ο κόσμος και η "κυριαρχία" της Sega to 96 με το Saturn. Τότε για την ακρίβεια άρχισε η κατρακύλα.
afiste ta off topic kai dwste mia eukairia sto paixnidaki,aksizei
Δεν έχει υπογραφή Konami λέμε.
Και για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, έχει υπογραφή EA.
Simple as that.
βασικά δε τίθεται θέμα σύγκρισης,το PES είναι πολύ μπροστά σε θέμα gameplay αλλα αξίζει ένα install για όλα τα υπόλοιπα,τρελη λεπτομερια
+το επίπεδο δυσκολίας είναι αρκετά ικανοποιητικό στο professional επίπεδο