PDA

View Full Version : Christians to the lions fest 10/6 Underworld

Kveldssanger
11-06-2006, 17:34
Αφού οι μπλακμεταλλάδες του φορουμ βαριούνται που ζουν, ας κάνω εγώ την αρχή. Μπλακ μεταλ λαιβ και Αθήνα λοιπόν. Το θετικό για τις μπάντες ήταν ότι αντίθετα από τις προβλέψεις μας, ο κόσμος δεν περιοριζόταν σε 10 άτομα. Το club ήταν αρκετά γεμάτο ώστε να μην φαίνεται άδειο (αν και κάποιες παρουσίες έθεσαν σε.. εχμ.. αμφισβητηση το "νέο αίμα" του black metal κοινού. είχε γέλιο πάντως). Το live ψιλοξεκίνησε στην ώρα του από όσο πρόσεξα και ως γενική παρατήρηση ο καλός ήχος σε όλα τα συγκροτήματα. Από εντυπώσεις?

Veinen - Βαρετοί και λίγο αδιάφοροι, πολύ rotting christ, αρκετά χεβιμεταλζ, δεν μου είπαν και πολλά πράγματα. Πάντως πρέπει να είναι πιτσιρικάδες οπότε θα βρούν το δρόμο τους τελικά φαντάζομαι. Αν όχι, oh well..
Injecting Chaos - Οι θετικές εντυπώσεις που μου άφησαν φαντάζομαι ότι δεν οφείλονται στην πλύση εγκεφάλου που μου έκανε γνωστός-άγνωστος πριν και κατά τη διάρκεια του live. Τα παιδιά κοπανάνε ωραία και ο drummer τους είναι εντυπωσιακός. Κάποιες "κακές" γκριμάτσες θα μπορούσαν να λείπουν, αλλά death/black μεταλζ χωρίς αυτά δεν γίνονται αι γκες.
Burial Hordes - Θα μου επιτρέψετε να μην σχολιάσω. Είπα φέτος να προσπαθήσω να γίνω καλύτερος άνθρωπος.
Ravencult - Είχα να τους δω πολύ καιρό, δεν ήμουν ιδιαίτερα στη φάση για τέτοια, αλλά με εντυπωσίασαν για μια ακόμα φορα. Είπαμε, σε αυτό που κάνουν είναι μεγάλο συγκρότημα και κάθε φορα που τους βλέπω μου φαίνονται και πιο δεμένοι. Αν και έχουν απομακρυνθεί αρκετά από το black metal στυλ που είχαν και από όσο καταλαβαίνω προτιμούν μια πιο λιγο thrash/λιγο rock/λιγο Celtic Frost φάση τα σπάνε πολύ όμορφα. Α, και ο τραγουδιάρης γίνεται όλο και καλύτερος. Αντε να βγει και εκείνο το album επιτελους.

Γενικά, αν εξαιρέσει κανείς την βροχή, πλάκα είχε. Του χρόνου πάλι.

Out Of The Body
11-06-2006, 18:36
Τι παίχτηκε με τους Burial Hordes και δε θες να το σχολιάσεις?

Kveldssanger
11-06-2006, 18:37
Τίποτα δεν παίχτηκε. Απλά δεν μου άρεσαν.

carheart
11-06-2006, 19:07
Veinen : Προβαρισμένοι, έτοιμοι, αλλά. Οι Rotting Christ έχουν περικυκλώσει μεγάλο κομμάτι της σκηνής. Δεν έχω κακά λόγια, μα πρέπει να βρουν προσωπικό χαρακτήρα.

Injekting Khaos : Οκ, εδώ έχω μεγάλη προσωπική αδυναμία. Πέρα από αυτό, οι Injekting Khaos είναι μια από τις ελάχιστες ελληνικές black metal μπάντες που : Όταν θέλει να αφομοιώσει death metal στοιχεία το κάνει δίχως να ακούγεται death metal, και όταν η μουσική θέλει να γίνει πιο ρυθμική, ΔΕΝ ακούγεται σαν να ήταν παιγμένη από χεβημεταλλάδες που την άκουσαν και λίγο σατανάδες και ακραίοι. Ό,τι κοντινότερο έχουμε στις φόρμες των Arkhon Infaustus, Antaeus, και από την μαζεμένη χτεσινή καφρίλα και σε Revenge (απλά ακούστε τα τύμπανα), Black Witchery (απλά ακούστε τη φωνή του drummer), Sadistik Exekution. Χτες ήταν εξαιρετικοί. Καιρός να κυκλοφορήσουν νέα τραγούδια σε 7"/κασσέτα/cd/μπομπίνα/οτιδήποτε. Φοβερές διασκευές σε Arkhon ("The Ominous Circle") και Antaeus (Blood War III).

Burial Hordes : Ωραία παρουσία, Gaahl-ικό στήσιμο και πορωτικά τραγούδια. Ο ήχος ήταν άψογος και η διασκευή στο "The Suicide Song" των Carpathian Forest χαρακτηριστική του ύφους που παρακολουθήσαμε. Grim black 'n' roll, υπεργρήγορο σε σημεία, ρυθμικό αλλού. Γενικά οκ, αν και κάποιοι Marduk-ισμοί με χάλασαν λίγο. Και από το μέσο και μετά, κουράστηκα κάπως. Ο κόσμος το διασκέδαζε πάντως.

Ravencult - Ξεκίνησαν με το "Into the Crypts of Rays" των Celtic Frost, το οποίο blackmetal-οποίησαν περισσότερο από όσο ίσως θα έπρεπε. Μια αυτό, μια ένα t-shirt του "Seven Churches" και το μήνυμα είχε ήδη ληφθεί. Οι ίδιοι οι Darkthrone θα έκαναν το ίδιο. Οπότε, ένα rock n roll show με black metal υπόβαθρο, βελτιωμένων εκτελεστικών παρουσιάσεων και αυξημένης ενεργητικότητας, μας έκανε καλή παρέα την υπόλοιπη ώρα. Ο ήχος ήταν και εδώ τέλειος, εκτός από το τέλος που έπεσε και λίγο ξύσιμο, αλλά ποιός δίνει σημασία στον ήχο έτσι κ αλλιώς. Η μπάντα μου άρεσε και φάνηκαν να το διασκέδαζαν και οι ίδιοι. Και νομίζω έχει έρθει ο καιρός για την κυκλοφορία εκείνου του album. Έκλεισαν το festival ωραία, και σίγουρα δεν έμεινε κάποιος δυσαρεστημένος. Είχαμε καιρό να τους δούμε ζωντανά, τώρα που το σκέφτομαι.

Στα επόμενα, ο κύριος Kveldssanger θα ακολουθήσει (θέλει δε θέλει) και στο live των (θεών) Zemial στις αρχές του ιουλίου.

invisistoned
11-06-2006, 20:52
Injekting Khaos
... Καιρός να κυκλοφορήσουν νέα τραγούδια σε 7"/κασσέτα/cd/μπομπίνα/οτιδήποτε....

Πρεπει οπωσδηποτε.

phthoggon
12-06-2006, 00:36
Burial Hordes ρε αιδία.

carheart
12-06-2006, 00:42
αηδία + αιδοία;

(που διακτινίστηκες πάλι με το που τελείωσε; )

phthoggon
12-06-2006, 00:49
το δεύτερο :oops:

EDIT: Ως γνωστόν είμαστε kvlt πλέον και δε καθόμαστε για scenester-ισμούς.

Fake Lover
12-06-2006, 20:37
Distixws argisa ligo... :oops: kai exasa tis 2 prwtes mpantes...
malakia alla ok...Ravencult i8ela na dw

Burial kaloi htane alla ligo kourastikoi meta apo ena shmeio...goustarane pantws ki auto tous ebgaine se kalo...o tragoudisths htan apla CULT

Raven gamw!Super demenoi,ta spasane...arketes diaskeues though...a kai aparadekto pou kopsane sth mesh to Nightsky codex... :?
akous ekei einai megalo...ts ts ts

wormspit
13-06-2006, 12:45
ravencult gamhsan opos panta de perimena tipota ligotero apo gamath emfanish...oi injekting sto gnosto makelidi,burial hordes varethika meta apo ligh ora,to fest eixe ikanopoihtikh proseleysh,k genika ok kosmo.oi veinen de m aresan.tha psifiso os best gia th sygekrimenh vradia tous khaos p m entyposiasan idiatera m ena strifogyristo- tromokratiko riffaki a la thorns s ena kommati...