View Full Version : 2/7 @ Underworld.
http://www.goographix.com/temp/PosterM2.jpg
.
hunted by a Freak
11-06-2006, 14:34
xax afisa me apopsh.
Witchkiller
15-06-2006, 20:37
Wraia afisa............
Twra th blepw prwth fora.
Ektos apo tous down 'n' out oi alles mpantes ti fash einai?
Τι να σου πω, μόνο τους Steamroller έχω ξαναδεί. Μαλακίες μωρέ, ξύσιμο.
Witchkiller
15-06-2006, 20:59
Τι να σου πω, μόνο τους Steamroller έχω ξαναδεί. Μαλακίες μωρέ, ξύσιμο.
Poios tous gamaei tous malakes mwre.Olo image(tou kolou) einai kai apo mousikh 0 olostrogkylo.Siga mh paw gia daytous.....
Oi alles dyo mpantes ti lene?
Raven Lord
15-06-2006, 21:49
είμαι σίγουρος ότι θα πρόκειται για ιταλική συμφωνική progressive προσέγγιση με fantasy θεματολογία. όπως άλλωστε και οι steamroller :twisted:
Η αφίσα τα σπάειζ ;)
Πέρα από τους Down n Out και τους Steamroller που τους ξέρουμε, οι Chronic Herbal Influence παίζουν αυτό ακριβώς που λέει το όνομα τους. Stoner-rock με ολίγον(πολύ) απο Kyuss κ διάφορα έτσι οραία. Τους είχα δει μαζί με Down n Out και Universe217 πριν λίγο καιρό κ μου άφησαν καλές εντυπώσεις. Κάπου υπάρχει το report γιαυτό το live απότι θυμάμαι...
Raven Lord
16-06-2006, 15:02
από τα αγαπημένα του witchkiller δηλαδή :lol:
γιατί γελάς ακριβώς;
στάνταρ. να μην αρχίζω να βγάζω τα άπλυτα του punkόσπορου-atmometalλά στη φόρα...
:twisted:
Witchkiller
16-06-2006, 19:52
Η αφίσα τα σπάειζ ;)
Πέρα από τους Down n Out και τους Steamroller που τους ξέρουμε, οι Chronic Herbal Influence παίζουν αυτό ακριβώς που λέει το όνομα τους. Stoner-rock με ολίγον(πολύ) απο Kyuss κ διάφορα έτσι οραία. Τους είχα δει μαζί με Down n Out και Universe217 πριν λίγο καιρό κ μου άφησαν καλές εντυπώσεις. Κάπου υπάρχει το report γιαυτό το live απότι θυμάμαι...
Ama einai etsi einai kai gamw tis faseis re.Stoneries goustarw karga kai Kyuss proskinw................