View Full Version : Kserete tous Mastodon?
An exete agorasei estw kai ena teyxos tou Rock on apokleiete na mhn exete diavasei ayto to onoma. Einai to poulen twn "anyxtomyalwn" tou periodikou (call me Alata/Kalospyro/Papaeythimiou) xarh stous opoious gnwrisa tous tromerous Dillinger Escape Plan, Prfect Circle (akomh den mporw na katalavw pou sto dialo hmoun otan evgalan to ntempouto tous) kai Mars Volta.
Se kathe teyxos loipon lene kai kati gia aytous, syn to oti syxna pykna kai stis synenteykseis alloi kallitexnes tous anaferoun ws akousma, se shmeio pou nomizeis oti mono esy den tous ksereis. Apo oso exw katalavei paizoun akraia mousikh me polla prog stoixeia kai peiramatismous. Any info appreciated.
pantws prog den paizoun
hardcore mporeis na to peis
dld KAI hxc mesa se ola talla
oxi k prog eleos (gia osous toxoun 3eroun ti enow ;))
:P
After Dark
03-01-2004, 15:00
Tous kseroume.
Solo Carriera
03-01-2004, 16:16
eide kaneis to dvd apo tin epanekdosh tou remission na mas pei an aksizei?
The_Emperor
04-01-2004, 11:37
theoro oti se shmeia to kourazoun alla einai mpanta me tromeres prooptikes...o drummer einai apisteytos an kai yperbolikos...
perimeno polla apo aytous sto mellon
rincewind2k
04-01-2004, 19:58
an kai yperbolikos...
ayto
alla einai wraioi :D
solo, to AMG anaferei ta kommatia san [live/dub], opote elpizw na mhn einai live video me dubbarismeno ton hxo apo to cd (san live videoclips) giati thanai malakia...
StationEleven
04-01-2004, 21:08
Tous kseroume.
necropethamenos
07-01-2004, 12:02
Gamaoune. Kai o dummer einai gamistera ypervolikos. To remission einai d i s k a r a.
hmm demaresoune, exw to lifesblood kai twra pou to koitaksa gia na dw titlo eida pws de fainetai to ekswfyllo apth skonh pou xei mazepsei :?
Tous kseroume.
E tha mou peite na tous mathw ki egw???
kanei plaka, ebale emoticon.
rikimaru^
18-01-2004, 18:37
Poly kaloi oi mastodon... Alla oi Meshuggah exakolouthoun na einai oi kalyteroi!!!!
After Dark
20-01-2004, 16:27
E tha mou peite na tous mathw ki egw???
Oxi.
Akousa xes to Remission kai mou fanhke ok an kai prokateilhmenos apto "lifesblood" pou to xw na skonizetai...
gut.
Solo Carriera
20-01-2004, 20:21
tha mou to pouliseis/xariseis/dwriseis telika auto?
sell or trade, no prob, mesatz mi.
@virus: Gia to lifesblood endiaferomai ki egw an den to poulhses hdh
Mastodon: Proskynw sthn afentia tous!
Kai nai tha tolmhsw na pw oti paizoun progressive metal... Oxi me thn ennoia twn theater, queensryche ktl alla me thn ennoia twn tool, porcupine tree, ved buens ende ktl. Exoun hxc ypovathro alla ok.
rincewind2k
22-03-2004, 06:18
oxi paizoun progressive kinezikh jazz me oriental pigkouinistika stoixeia...
it's only rock n roll
oxi paizoun progressive kinezikh jazz me oriental pigkouinistika stoixeia...
it's only rock n roll
exeis apolyto dikio! :)
Poios tis gamei tis tampeles!
necropethamenos
22-03-2004, 12:30
Mastodon gamaoune ton gkozmo olakero.
Kveldssanger
22-03-2004, 13:43
Μια που το ξεθάψατε το topic και πριν λίγο καιρό κατάφερα ν' ακούσω το Remission, ας πω και γω τη γνώμη μου... Εντάξει, ωραίο δισκάκι το Remission με μερικά πολύ καλά τραγούδια, αλλά 1ον για μένα δεν είναι και το αριστούργημα και 2ον ο drummer είναι εντελώς σπαστικός αφού, ακόμα και στα αργά κομμάτια παίζει σα να του έχουν βάλει νέφτι στο κώλο... Από ένα σημείο και μετά κουράζει απίστευτα...
necropethamenos
22-03-2004, 14:09
ο drummer είναι εντελώς σπαστικός αφού, ακόμα και στα αργά κομμάτια παίζει σα να του έχουν βάλει νέφτι στο κώλο... Από ένα σημείο και μετά κουράζει απίστευτα...
Afto EINAI alitheia!
Apla ta kommatia einai epika.
Theoi
Exw to Remission stin epanekdosi me to DVD ( einai kanoniko live me kali poiotita pou to travikse kapoio kanali nomizw )
Poli gamatos diskos, kai oso nanai gia ton akraio ixo pou paizoun ( deathcore? ) einai progressive..
a, kai o drummer sto live ta paizei ola akrivws opws sto disko..theos.. :shock:
eyeamflesch
25-03-2004, 19:07
Poly wraia (alla oxi panta) banda pou exei yper-yperektimithei.
oxi da!
eyeamflesch
25-03-2004, 19:15
oxi da!
Diabase to arxiko post pou leei peri Rock On kai meta fantasou aFtin tin katastasi sti niosti kai isws katalabeis pws exoun ta pramata me tous Mastodon stin Ameriki klp.
Anaferwmai sto Ellada opou se kamia periptwsh den einai yperektimimenoi! Pantws egw pisteuw pws thn aksizoun thn osh dhmosiothta exoun parei k me to parapanw! Einai san na les oti px oi tool einai yperektimimenoi... :D
The Butcher
25-03-2004, 19:54
Einai san na les oti px oi tool einai yperektimimenoi... :D
giati, den einai???
...let's start a flame!!! 8)
...let's start a flame!!! 8)
pwwwwwwww variemai! ok apopsh sou! mhn tous akous! Apla na sou pw oti xaneis to 30% ths zwhs sou! :D :P
butchered at birth
The Butcher
25-03-2004, 20:12
tous akouw k mou aresoun!
pliroforiaka e... :)
Sotos_The_Tequiler
16-02-2009, 18:24
http://4.bp.blogspot.com/_cDShzSX-CL4/SZAaIPONpmI/AAAAAAAAAZI/YXbezjG2Vg8/s320/divinations.jpg
DIVINATIONS (Single) 2009
Single με 2 tracks, το κομμάτι Divinations σε μια έκδοση με Lyrics και μια Instrumental. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει που κυκλοφόρησε, εγώ τώρα το μυρίστηκα. Αν θέλετε παίζει και link από zshare.
Όποιος θέλει ας ρίξει ενα PM. Το κομμάτι είναι καλό πάντως...
Witchkiller
17-02-2009, 19:08
Κούραση ,δε μ'αρέσαν ποτέ .Πάντα μου βγάζαν αυτό το "ότι να'ναι"........
irreligious
17-02-2009, 19:57
Απίστευτη μουσική στα Leviathan και Blood Diamond. Tο Remission τις φορές που το άκουσα δεν μου έκανε κλικ,
αν και εκείνο το March of the Fire Ants είναι κολλητικό.
Amnesiac.
17-02-2009, 20:09
irreligious είσαι άμουσος.
Το remission είναι με τεράστια διαφορά το καλύτερο τους.
Ακούω τώρα το single, γιατί τα ΓΑΜΗΣΑΝ έτσι τα φωνητικά τους;
Ελπίζω να κατέβασα λάθος σινγκλ και να πρόκειται για ατάλαντη tribute μπάντα των mastodon, αυτό το πράγμα είναι μαλακιάρα.
irreligious
17-02-2009, 20:16
τι λες βρε αρχίδι???
ξαναβάζω ν'ακούσω.
μαστοντον η ελπιδα του μεταλ :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
μαστοντον η ελπιδα του μεταλ :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
κατι τέτοιο; http://i105.photobucket.com/albums/m229/amarantos/elpida-mporei-front.jpg
rincewind2k
17-02-2009, 21:30
μπορεί.
η ελπιδα ηταν στα ιδια επιπεδα ασχημιας με Χ :|
dopefiend
17-02-2009, 22:05
to lifesblood kai to remission einai teleiotites kai makran ta kalitera tous, apo kei kai pera akolouthoun kathodiki poria me apokorifwsi to single twra pou itan ontws skata.
ta fwnitika tous ta gamisan etsi apo tote pou o hinds tin eide malakian.
irreligious
17-02-2009, 22:58
η ελπιδα ηταν στα ιδια επιπεδα ασχημιας με Χ :|
έλα, αηδία κατήντησες. δεν σου φταίνε οι κοπέλες του φόρουμ που δεν τον μουσκεύεις.
eleventh guardian
17-02-2009, 23:05
Αφού κατά βάθος γουστάρει Χ ο Razor. Μπαμ κάνει ο καψούρης όταν έχει τέτοια συμπεριφορά. :D
Witchkiller
18-02-2009, 01:23
Αφού κατά βάθος γουστάρει Χ ο Razor. Μπαμ κάνει ο καψούρης όταν έχει τέτοια συμπεριφορά. :D
Τις υποψίες σου έρχεται να επιβεβαιώσει ο dr. Love δηλ εγώ...........
GuardianOfIvorytower
18-02-2009, 13:28
Calling Dr. Love aka Witchkiller λοιπόν....
Witchkiller
18-02-2009, 13:32
Calling Dr. Love aka Witchkiller λοιπόν....
ain't no heart that i can't fix 8)
fandango
19-02-2009, 11:34
λέτε μαλακίες, λες και τους μάθατε όλοι με το lifesblood και τώρα σας ξινίζει το divinations.
εκτός του ότι ως μπάντα είναι κάτι κλάσεις ανώτερη από όλες τις ψαγμένες αρχιδιές που ποστάρονται κατά καιρούς στο album reviews, το Crack the Skye θα σκίσει τα κωλαράκια σας. θένκιου. :D
dopefiend
19-02-2009, 12:02
xaxa oute egw den eimai toso fanmpohs pia! to divinations apla den aksizei na einai tragoudi mastodon. einai pio xamila apo ola tou blood mountain (kala peripou, to bladecatcher einai aftasto elpizw!). mporei na min tous mathame apto lifesblood alla tous mathame apto remission, an kai de nomizw oti exei idiaiteri simasia. kegw elpizw to divinations na einai i patata tou diskou k to crack the skye na skisei ta kolarakia mas! poly amfivalw omws...
fandango
19-02-2009, 12:22
Ναι, ξέχασα να βάλω το [fanboy mode] [/fanboy mode] στο ποστ μου. :D :D :D
cybernaut 667
19-02-2009, 21:48
εγω εχω να πω οτι τα ατομα πινουν παααααααααρα πολυ ! εκεινη την μερα meta to live twn tool sto opoio htan support hpiame olh thn καβα σε 4 ωρες
irreligious
20-02-2009, 00:44
irreligious είσαι άμουσος.
Το remission είναι με τεράστια διαφορά το καλύτερο τους.
αρχιδιές...μουσικάρες παίξαν στα επόμενα δυο λέμε.
The Good Son
20-02-2009, 17:23
http://img27.imageshack.us/img27/5049/1235139507260lx5.png
Sotos_The_Tequiler
20-02-2009, 19:27
...εκεινη την μερα meta to live twn tool sto opoio htan support...
εγώ ακόμα τους λυπάμαι για κεινο το βράδυ... μεγάλο κρίμα να παίζει μπροστά σε 10.000 κόσμο και να έχεις τόσο άθλιο ήχο! Κάποιος που δεν είχε ιδέα από Mastodon, εκείνο το βράδυ παίζει να τους σιχάθηκε
dopefiend
21-02-2009, 06:25
http://www.cracktheskye.com/
fandango
21-02-2009, 13:18
ρε γαμώ, δεν θέλω να δω artwork και στίχους από τώρα, μου την δίνει αυτό το πράγμα, θέλω να έχω το γαμωcd στα χέρια μου και μετά να κλειστώ 1 μέρα στο σπίτι, ωσάν καλός φανμπόης. ένας μήνας ακόμα, γαμώ τον Ρασπούτιν.
Amnesiac.
25-02-2009, 13:48
Σε πόσους άρεσε αυτό το πράγμα;
Έχω κάνει πολλές φιλότιμες προσπάθειες να το ακούσω αλλά μου φαίνεται απαράδεκτο.
dopefiend
25-02-2009, 14:41
otan kikloforisei olokliro me kalo ixo enimerwste mia !
Σε πόσους άρεσε αυτό το πράγμα;
Έχω κάνει πολλές φιλότιμες προσπάθειες να το ακούσω αλλά μου φαίνεται απαράδεκτο.
dopefiend
07-03-2009, 04:57
http://www.mtv.com/videos/mastodon/3462 ... ions.jhtml (http://www.mtv.com/videos/mastodon/346252/divinations.jhtml)
..
axaxxaxaxa
axaxxaxaxxax
axaxaxxa
xaxaxxaxaxxa
axxaxaxaxaxxax
ti einai auta re
geologiko_karoto
08-03-2009, 18:02
Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Crack the skye - sworn to fight and die
We're warriors, warriors of the world
Sotos_The_Tequiler
08-03-2009, 18:14
http://www.mtv.com/videos/mastodon/346252/divinations.jhtml
..
:rofl: :rofl:
το concept είναι λίγο ό,τι ναναι ή πρέπει να διαβάσω τους στίχους για να μπω στο νόημα; :P
τι παίρνουν αυτά τα παιδιά;
το κομμάτι πάντως λέει...
distortionofperception
08-03-2009, 18:16
κοιταχτε να δείτε εγω ας πούμε που δεν είχα επαφή με τους μαστοντον, πριν απο το βίντεο που εβαλε ο dopefiend (δηλαδη εχω ακουσει αλλα δε θυμαμαι καν πως είναι, απλα θυμαμαι ότι έιναι καλό), δεν μου φάνηκε και τόσο τραγικό το κομμάτι. Και κατα πασα πιθανότητα δε θα αποκτήσω. Να σας πω την αλήθεια γελασα.
Μόλις ξεκίνησε το παντσο μου φυγε το τσιγαρο
http://www.youtube.com/watch?v=dzrHpI91lrc
θα προτιμήσω αυτο.
http://my.opera.com/mightymikey/homes/blog/eight%20below.jpg
γιατι τουλαχιστον εχει και σκύλους.
Ωρα είχα να χανω τωρα παίζοντας με μουσατους τύπους που είδαν λόστ και χαρηκαν. Ανταποδω ρε.
fandango
08-03-2009, 18:56
Ajax, πιο αστείοι είναι αυτοί που το γύρισαν βιντεοκλίπ, εσύ που το είδες ή που έχασες χρόνο να πληκτρολογήσεις αυτά που έγραψες? :P
Σοβαρά τώρα, όλοι εσείς που λέτε και κράζετε, είναι η πρώτη φορά που έρχεστε σε επαφή με την συγκεκριμένη μπάντα? αν ναι, το καταλαβαίνω να γράφετε τις μαλακίες που γράφετε για το κομμάτι ή για το κλιπ, ή για το ότι ξεπουλήθηκαν μετά το lifesblood ξερω γω. Αν ενδιαφέρεστε, δείτε λίγο το documentary του workhorse chronicles ή διαβάστε καμιά συνέντευξη να δείτε την λογική αυτών των μουσάτων τύπων και το τέλος πάντων ιδιαίτερο χιούμορ τους. Ειδικά για τα σχόλια για το κλιπ του divinations, κάνετε λες και η συγκεκριμένη σκηνή σφύζει από σοβαρά και μετρημενα βιντεοκλιπ και σας κακοφάνηκε ο χαβαλές που έκαναν με τούτο δω.
Αν πάλι δεν ενδιαφέρεστε, σεβαστό 100%, αλλά μην λέτε και ό,τι ναναι, δηλαδή όσο biased και να είσαι και να μην τους γουστάρεις καθόλου, ε, αν ακούσεις το last baron ή το ομώνυμο, πρέπει να είσαι λίγο καθυστερημένος για να μην παραδεχτείς ότι τουλάχιστον ξέρουν να γράφουν κομματάρες, σε αντίθεση με το 70% των κυκλοφοριών που έχουν βγει τους τελευταίους μήνες.
Υπο του μηδενος,εικονα και πραγματικοτητα.
distortionofperception
08-03-2009, 19:19
Ajax, πιο αστείοι είναι αυτοί που το γύρισαν βιντεοκλίπ, εσύ που το είδες ή που έχασες χρόνο να πληκτρολογήσεις αυτά που έγραψες? :P
Σοβαρά τώρα, όλοι εσείς που λέτε και κράζετε, είναι η πρώτη φορά που έρχεστε σε επαφή με την συγκεκριμένη μπάντα? αν ναι, το καταλαβαίνω να γράφετε τις μαλακίες που γράφετε για το κομμάτι ή για το κλιπ, ή για το ότι ξεπουλήθηκαν μετά το lifesblood ξερω γω. Αν ενδιαφέρεστε, δείτε λίγο το documentary του workhorse chronicles ή διαβάστε καμιά συνέντευξη να δείτε την λογική αυτών των μουσάτων τύπων και το τέλος πάντων ιδιαίτερο χιούμορ τους. Ειδικά για τα σχόλια για το κλιπ του divinations, κάνετε λες και η συγκεκριμένη σκηνή σφύζει από σοβαρά και μετρημενα βιντεοκλιπ και σας κακοφάνηκε ο χαβαλές που έκαναν με τούτο δω.
Αν πάλι δεν ενδιαφέρεστε, σεβαστό 100%, αλλά μην λέτε και ό,τι ναναι, δηλαδή όσο biased και να είσαι και να μην τους γουστάρεις καθόλου, ε, αν ακούσεις το last baron ή το ομώνυμο, πρέπει να είσαι λίγο καθυστερημένος για να μην παραδεχτείς ότι τουλάχιστον ξέρουν να γράφουν κομματάρες, σε αντίθεση με το 70% των κυκλοφοριών που έχουν βγει τους τελευταίους μήνες.
:lol: αν και η ορίτζιναλ εκφραση ειναι "τραγικός" :P :P :P
ρε το εξήγησα. μιλαω για το βίντεο και το κομματι. αν ασχοληθώ θα ασχοληθώ με καποιο κοινώς καλοδεχούμενο αλμπουμ. Δεν εχεις αδικο για τα βίντεο στο Αμερικα γενικώς. Προσπαθούν να δείξουν ψαγμένα.
Αλλα σε λεω παλι, αμα μ'εδινες αυτό το κομματι και μου πεις "να αυτοι ειναι οι Μαστοντον, παρε ακου τους" νταξ θα γελουσα.
Οσο για το άλλο που λες: συνεντευξεις, ντοκυμαντερ κ.λ.π. Αλήθεια για ποσες μπαντες το κανει αυτό ο μέσος ακροατης?
dopefiend
16-03-2009, 17:09
Αν ενδιαφέρεστε, δείτε λίγο το documentary του workhorse chronicles ή διαβάστε καμιά συνέντευξη να δείτε την λογική αυτών των μουσάτων τύπων και το τέλος πάντων ιδιαίτερο χιούμορ τους.
το έχουμε δει το dvd, που θες να καταλήξεις? ότι το άλμπουμ και το videoclip είναι ένα κακόγουστο αστείο? έτσι το δέχομαι. γιατί ειδικά το βιντεοκλιπ είναι ότι χειροτερο έχουν βγαλει.
εν τω μεταξύ πάρτε εδώ κατάσταση:
http://www.youtube.com/watch?v=YLjMM0VauT8
μέχρι και τον brann dailor έβαλαν να τραγουδήσει. τα φάλτσα φωνητικά του sanders γαμάνε κώλους.
antimusic
19-03-2009, 23:48
ε κοιτάχτε να δείτε, πιο γελοίο ήταν το να κάνουν δίσκο για το θεωρούμενο ως το αριστούργημα της αμερικανικής λογοτεχνίας, παρά τούτες εδώ οι χαριτωμενιές.
dopefiend
20-03-2009, 05:49
εσύ τώρα μιλάς για το artwork άντε και τους στίχους (μεχρι εκει ελπίζω να το πας) κεγώ για τη μουσική, τα φωνητικά τα πάντα όλα. μάλλον χάνεις.
antimusic
20-03-2009, 11:11
ε ναι για το βιντεοκλιπ και το "κονσεπτ" και για κάτι περί αστειότητας και χιουμορ που αναφέρθηκαν μιλάω. και δε χάνω φίλος, νικάω πάντα.
dopefiend
20-03-2009, 16:38
ωραία, καταρχήν δεν έχω διαβάσει το moby dick αλλά έχω ακούσει μόνο θετικά σχόλια απ'όσους το έχουν κάνει. τώρα εσύ βρήκες πιο γελοίο το κονσεπτ του leviathan από αυτό το βίντεο. οκει, μάλλον πρέπει να κοιτάξεις το γούστο σου. όπως και να 'χει εγώ μιλάω κυρίως περί μουσικής πλεον γελοιότητας οπότε.
antimusic
20-03-2009, 17:03
ε ναι, μου φαίνεται πιο αστείο κάτι μουσάτοι κοκάκηδες χεβιμεταλλάδες να ασχολούνται με το moby dick από το οι ίδιοι τύποι να κάνουν χαβαλέ, τι να κάνουμε, ξέρεις, ok γούστα!~1
και ο δίσκος μου φαίνεται είναι κακός (μέτριος βασικά, όχι πραγματικά κακός) σε σχέση με ό,τι έχει προηγηθεί, όχι από μόνος του.
dopefiend
20-03-2009, 20:12
κακός χαβαλές όμως. να ένας πετυχημένος:
http://www.dailymotion.com/video/x1pund_lamb-of-god-redneck_music
όντως, οκ γούστα!
σχετικά με το δίσκο συμφωνώ, είναι κακός για mastodon. αν ήταν ντεμπούτο κάποιας καινούριας μπάντας θα ήταν απλά άλλος ένας πολύ μέτριος δίσκος που οι όλοι θα προσπερνούσαν.
o μονος χαβαλες στο παραπανω βιντεο
ειναι το οτι παρουσιαζουν μουσικες των pantera για δικο τους κομματι
και σιγα τα αυγα με τους mastodon για την μπαρουφα που εβγαλαν
βρωμαγε η δουλεια απο το προηγουμενο δισκακι τους
antimusic
28-03-2009, 00:43
http://1.bp.blogspot.com/_PuDr5BumgO0/RjeAVFjDoZI/AAAAAAAAAYQ/uY81EaeT_Dk/s400/mastodon.jpg
Έχω μια σύνδεση με την μπάντα, μάλλον γιατί τους έχω ακούσει 2 φορές λάιβ, και ναι όντως, περίμενα πολύ περισσότερα.