PDA

View Full Version : Matmos - The Rose Has Teeth In The Mouth Of A Beast [SiS]

Dragonlord
01-06-2006, 00:17
Matmos - The Rose Has Teeth In The Mouth Of A Beast [Strange in Stereo]
©2006 Matador

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.302.cover.jpg

01. Roses And Teeth For Ludwig Wittgenstein
02. Steam And Sequins For Larry Levan
03. Tract For Valerie Solanas
04. Public Sex For Boyd McDonald
05. Semen Song For James Bidgood
06. Snails And Lasers For Patricia Highsmith
07. Germ Burns For Darby Crash
08. Solo Buttons For Joe Meek
09. Rag For William S. Burroughs
10. Banquet For King Ludwig II Of Bavaria

Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/strange.php?action=single&aid=302)

House Of Low Culture
03-06-2006, 13:59
απίστευτο εξώφυλλο.
απίστευτοι τίτλοι.
απίστευτα ψυχιατρικό άλμπουμ.
μάλλον θα συμφωνήσω με τον Κβελντ ότι είναι ίσως το καλύτερο άλμπουμ τους.
Το Rag For William S. Burroughs μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μουσική υπόκρουση σε οτιδήποτε παράνομο.

psychomaverick
04-06-2006, 12:25
Εμένα γενικά δεν με έχουν εντυπωσιάσει οι Matmos με κάποια τους δουλειά, δεν είμαι και πολύ φανατικός του ήχου τους δηλαδή (οι καλύτερες τους νομίζω είναι η συνεργασία με την Bjork για το Vespertine και το Civil War από τα δικά τους albums).
Το The Rose Has Teeth... συνέχισε αυτή την παράδοση.
Στο μεγαλύτερο μέρος του μου φάνηκε αδιάφορο μουσικά και σε σημεία κουραστικό λόγω των περίεργων ήχων που δημιουργούν ''υπερβολική'' ατμόσφαιρα κατά τη γνώμη μου και όχι ξεχωριστή.
Πάντως το εξώφυλλο και το concept είναι ok.

House Of Low Culture
04-06-2006, 15:27
αδιαφορώ.

nothingman
04-06-2006, 20:39
Στο πρώτο μέρος συμφωνώ με τον psychomaverick, και εγώ αυτές τις δυο δουλειές ξεχωρίζω αλλά γενικά δεν είμαι και μεγάλος φαν. Αυτό εδώ όμως μου άρεσε πολύ, συμφωνώ και με το αφεντικό που γράφει ότι το κομμάτι για τον Burroughs είναι το καλύτερο του δίσκου. Γενικά νομίζω ότι είναι η πρώτη τους δουλειά που κάποιος μπορεί και ξεχωρίζει κομμάτια, πριν μου φαινόταν περίπου σαν ένα τεράστιο track κομμένο, τώρα υπάρχουν φανερές διαφορές.
Αυτά.