View Full Version : Kenny Powell 26-05-2006 Αθήνα
Και πήγαμε(κάνοντας μαλακία να ανηφορίσουμε στην Αλεξάνδρας με τα πόδια :oops:), και τά'πιαμε, και πήραμε κάτι μουφοcd για δώρα, αλλά μια φορά άξιζε.
Στις 2+ ώρες(είχα και το UTH) που ήμουν εκεί μέσα έπαιξε περισσότερο heavy metal από όσο έχουν ακούσει οι περισσότεροι ER users τα τελευταλια 3 χρόνια, το ποτήρι με το ουίσκι σχεδόν είχε ξεχειλήσει, βγήκε και ο Powell και έπαιξε πάνω από τα κομμάτια τα death rider, die by the blade, battle cry. Το τελευταίο το ψιλοσκότωσε, αλλά δεν πειράζει, καλάτανε.
Α ναι, κι ακούστηκαν και γνωστές ατάκες κι όλα, κι άκουσα και κάτι που δεν περίμενα. Με βλέπει, μου κάνει νόημα να πάω κοντά του, μου δείχνει τη μπλούζα μου, "This band, I love this band!".
http://img510.imageshack.us/img510/1615/withkenny7oe.jpg
Έτσι ρε μουνιά, Holy Martyr. :dfinger:
Dragonlord
29-05-2006, 00:07
Έκανα split, υπάρχει ειδικό forum για reports. Δεν είναι δύσκολο.
Δεν ήταν κανά live όμως, γι'αυτό το άφησα εκεί. Γουοτέβερ.
Για το UTH θα ανοίξω thread αύριο πρωί, πάω να ξεραθώ στον ύπνο τώρα.
Dragonlord
29-05-2006, 00:20
Μ όντως. Btw αυτό
βγήκε και ο Powell και έπαιξε πάνω από τα κομμάτια τα death rider, die by the blade, battle cry.
φαίνεται πολύ παρακμή
sabbattack
29-05-2006, 10:18
Etsi! Eurovision k o Kenny!!
Btw, htan pali TOSO me8usmenos oso k sto propersino live?
:rofl: :rofl: :rofl:
Mlk h foto einai epos! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Btw αυτό
βγήκε και ο Powell και έπαιξε πάνω από τα κομμάτια τα death rider, die by the blade, battle cry.
φαίνεται πολύ παρακμή
Φάση είχε μωρέ. Τρέξαν κι όλοι οι καβλωμένοι μουσικόφιλοι να τον δουν μπροστά, βρήκα καρέκλα να κάτσω να ξεκουραστώ, άνοιξε και χώρος πίσω για να έχω αέρα και ψιλοδροσά(σικ) παρέα με τον Τζώνη.
Το τραγικό ήταν που έπαιζε καυτό επικό heavy metal και έδειχνε σκηνές από κάτι γιαπωνεζικοπολεμικές μαλακίες. Αν ξέραν οι σχιστομάτιδες από ατσάλι, θα ξέραν και τι σημαίνει τσεκούρι γαμώ τα καμπυλωτά τους σπαθιά.
Κι ο Kenny δεν ήταν πολύ μεθυσμένος. Τουλάχιστον μέχρι την ώρα που έφυγα.
deadbird
29-05-2006, 11:18
καλά σας γαμάνε τα τzαπώνια.
carheart
29-05-2006, 12:42
Το τραγικό ήταν που έπαιζε καυτό επικό heavy metal και έδειχνε σκηνές από κάτι γιαπωνεζικοπολεμικές μαλακίες. Αν ξέραν οι σχιστομάτιδες από ατσάλι, θα ξέραν και τι σημαίνει τσεκούρι γαμώ τα καμπυλωτά τους σπαθιά.
Απαράδεκτος για ακόμα μια φορά.
Καλά ακούστε εσείς medieval steel βλέποντας μια στρατιά από crossbows και κατάνες. :thumbsup:
carheart
29-05-2006, 12:50
Άμα φτάσω στο σημείο να ακούσω medieval steel, δεν θα με πειράξει το οπτικό της υπόθεσης.
Lost_In_Cooperland
29-05-2006, 12:51
Εγώ και την λίμνη των κύκνων να έβλεπα παράλληλα, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.
Καλά γαμούν οι medieval steel πάντως.
Άμα φτάσω στο σημείο να ακούσω medieval steel, δεν θα με πειράξει το οπτικό της υπόθεσης.
:)
carheart
29-05-2006, 12:56
:wink:
Witchkiller
15-06-2006, 20:35
Καλά γαμούν οι medieval steel πάντως.
Ena kommati dhladh...........
Witchkiller
16-06-2006, 19:56
toulaxiston 6...
Na pw 7 na sou kanw mia kalyterh timoula na pareis olo to setaki?
Ena kommati aderfe.Ta ypolipa apo sympathitika (Warlords) mexri metria(eyes of fire ktl).
Raven Lord
17-06-2006, 03:53
:)
thor the mighty
thor the brave
crush the infidels in your way
:evil: