PDA

View Full Version : Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium

ifinoi
28-05-2006, 12:48
http://i.a.cnn.net/cnn/2006/SHOWBIZ/Music/05/04/leisure.chilipeppers.reut/cover.peppers.jpg

Tracklist
Dani California
Charlie
Snow (Hey Oh)
Stadium Arcadium
Ghost Dance
She's Only 18
Slow Cheetah
Torture Me
Animal Bar
Especially In Michigan
Warlocks
C'mon Girl
Storm In A Teacup
Hey
Desecration Smile
Tell Me Baby
Hard To Concentrate
Wet Sand
21st Century
She Looks To Me
Readymade
If
Make You Feel Better
Early Eighties
So Much I
We Believe
Turn It Again
Death Of A Martian

To katevasa prin 2-3 meres, epeita apo arketa akousmata 8a elega oti einai arketa kalo an kai me kourase ligo, paraeinai polla ta tragoudia.
Opws hto anamenomeno pantws exei kai diamantakia mesa =)
All in all, poly kalo kalokairino akousma, gia diadromes pros paralia ki etsi.

House Of Low Culture
28-05-2006, 13:09
συγκινητικό ριβγιού. :thumbsup:

ifinoi
28-05-2006, 13:41
Briskeis?

wanker
28-05-2006, 13:44
to video clip dani california apta kalytera tous

ifinoi
28-05-2006, 13:53
De to exw dei akoma, genika omws ta teleytaia videos pou exoun vgalei einai wraia.
Btw, na pw kai kati akoma gia to album pou pistevw den synebh mono se emena, einai apo ta albums pou oso ta akous toso pio poly sou aresoun.

Parte kai links me reviews:

http://www.rollingstone.com/reviews/album/10193413/review/10203828/stadium_arcadium
http://www.billboard.com/bbcom/news/article_display.jsp?vnu_content_id=1001881276
http://www.bbc.co.uk/music/rockandalt/reviews/rhcp_stadiumarcadium.shtml

someone
28-05-2006, 15:40
adiaforo...

H.
29-05-2006, 00:19
Αν και ποτέ δεν ήμουν και κάνας ιδιαίτερος fan το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Είναι σαφώς ψιλοακατόρθωτο να το ακούσεις όλο από την αρχή ως το τέλος (28 κομμάτια είναι αυτά), από την άλλη όμως δεν ξέρω πόσες μπάντες αμολάνε έτσι απλά και χαλαρά cdάκι με τόσο πολύ υλικό. Και μόνο γι' αυτό μπράβο τους.

Bullet
29-05-2006, 00:24
omorfo cdaki,to snow einai gia polla repeat

nothingman
29-05-2006, 01:20
δε μου άρεσε καθόλου, νομίζω θα έπρεπε να τα είχαν παρατήσει πριν το Californication
είδα όμως τις προάλλες ότι έχει κυκλοφορήσει μια limited συσκευασία, θεϊλα... τόσο όμορφη που σκέφτηκα να την αγοράσω :oops:

.... Είναι σαφώς ψιλοακατόρθωτο να το ακούσεις όλο από την αρχή ως το τέλος (28 κομμάτια είναι αυτά), από την άλλη όμως δεν ξέρω πόσες μπάντες αμολάνε έτσι απλά και χαλαρά cdάκι με τόσο πολύ υλικό. Και μόνο γι' αυτό μπράβο τους.
http://images.windowsmedia.com/img/prov_i/300_80/2b983146-98d6-4c25-b039-cea3e03e398f_724384086152_800.jpg
για αυτούς δε φάνηκε πρόβλημα όμως
βέβαια εκεί μλάμε για πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ γκρουπ

τες πα, είναι γνωστό ότι η ματαιοδοξία γενικά βλάπτει

Ace
29-05-2006, 01:24
Ποσο ιδια ειναι μερικα τραγουδια τους.
Ωραιο αλμπουμακι ομως, καλοκαιρινο.

ifinoi
29-05-2006, 10:51
Gia mena ta kommatia pou exoun faei poly repeat einai wet sand, turn it again kai death of a martian

FIXXXER
29-05-2006, 10:52
δε μου άρεσε καθόλου, νομίζω θα έπρεπε να τα είχαν παρατήσει πριν το Californication

Οχι ρε συ, ειπαμε. Καλυτερες ηταν οι βαρετες πλεον funkιες απο ενα σωρο κομματια που θυμιζουν ωραιες εποχες? :D Τουλαχιστον Californication και By The Way αξιζαν να κυκλοφορησουν, τωρα για το καινουριο τι να πω, δεν το εχω ακουσει.

Ace
29-05-2006, 13:38
Gia mena ta kommatia pou exoun faei poly repeat einai wet sand, turn it again kai death of a martian
Το turn it again ειν'ομορφο. :D

Kingryche
29-05-2006, 14:59
Nothingman, δεν τις συνηθήζεις εσύ τέτοιες δηλώσεις...

Δηλαδή, ok να καταλάβω το ότι το Blood, Sugar,Sex,Magic σου άρεσε πολύ περισσότερο από Californication και By The Way αλλά σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετείται το ότι θα έπρεπε να σταματήσουν. Ίσα ίσα ο περισσότερος κόσμος θεωρεί και τα 2 album super για το είδος τους και τα καλύτερα τους μαζί με το BSSM (me included). Μου θυμίζεις κάτι μεταλλοπατέρες που κάνουν κάτι φοβερές δηλώσεις του στυλ... "Οι Metallica θα έπρεπε να σταματήσουν μετά το Master Of Puppets" κλπ.

Από την άλλη η σύγκριση με το Mellon Collie είναι μάλλον άδικη. Λογικά, όταν βγήκε το εν λόγω album θα του είχες αφιερώσει περισσότερες ακροάσεις απ' ότι στο Stadium Arcadium και τα ακούσματά σου θα ήταν σχετικά λιγότερα από τα σημερινά. Για να αφομοιώσεις album σαν αυτά χριεάζεται χρόνος.

Τη (φοβερή) limited edition την λιγουρευόμουν και εγώ μέχρι που έμαθα ότι κάνει 60κάτι ευρώ και κάπως το σκέφτομαι...

On topic, σχεδόν σε κάθε ακρόαση του album ξεχωρίζω και ένα ακόμα τραγούδι. Δεν με έχει νετυπωσιάσει, ούτε με έχει απαγοητεύσει. Για καλοκαιράκι είναι ότι πρέπει, η κόπια έχει βρει ήδη τη θέση της στο αμάξι κλπ. Το Snow όπως είπε ο Βullet είναι για πολλά repeat, ομώνυμο ωραιότατο και γενικά μια χαρά χωρίς να είναι τίποτα συγκλονιστικό.

nothingman
29-05-2006, 15:50
:(
χμ
δεν είναι σε καμία περίπτωση "δήλωση μεταλλοπατέρα", εξάλλου ποτέ δε μου άρεσαν ιδιαίτερα. Πιστεύω όμως ότι θα έπρεπε να το είχαν παρατήσει, γιατί από το Californication και έπειτα μου φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με ένα εντελώς διαφορετικό γκρουπ, όχι μόνο σε ποιότητα (που οκέι, πιστεύω ότι είναι εμφανώς κατώτεροι, ιμο κτλ) αλλά και σε στυλ (έφυγε αυτό το φανκ-ο-κάτι, λιγότερος Flea).
και στο κάτω-κάτω, αυτή είναι απλά η άποψή μου, ώχου

το Mellon Collie το ανέφερα απλά για να δείξω ότι δεν έκαναν τπτ τρομερά πρωτοποριακό (φυσικά ούτε οι Pumpkins ήταν οι πρώτοι, απλά αυτό μου ήρθε σαν παράδειγμα στο μυαλό), δε θα το ανέφερα αν δεν είχε προηγηθεί το σημείο του ποστ που έκανα quote. Όχι μόνο λοιπόν υπήρχαν γκρουψ που είχαν την ίδια ιδέα και ανάλογη αυτοπεποίθηση για να το κάνουν, αλλά τα κατάφεραν και πολύ καλύτερα. Απλό.

τέλος, ρε άντε ρε.

Kingryche
29-05-2006, 16:11
γιεα...κουλ

Βέβαια, δεν άκουσα και κανέναν να λέει ότι οι Peppers κάνανε κάτι πρωτότυπο βγάζοντας διπλό cd. Μάλλον αντιεμπορική κίνηση για τα δεδομένα τους. Η επιβραβευση μάλλον έχει να κάνει με το ότι οι πιέσεις που δέχεται ένα τόσο εμπορικό όνομα όσο οι RHCP θα ήταν να βγάλουν κάτι πιο "εύπεπτο".

Λογικό να μη σου αρέσει η πιο εμπορική στροφή τους, αλλά για τα δεδομένα τους οι Peppers είναι ποιοτική μπάντα.

Από την άλλη μέχρι το Blood, Sugar, Sex, Magic κανένα album δεν με συγκινεί ιδιαίτερα, όσο έχω ασχοληθεί.

Boom!
29-05-2006, 16:26
Ειναι καλο το δισκακι μωρε.

soulless9
30-05-2006, 07:42
Ποσο ιδια ειναι μερικα τραγουδια τους.
Ωραιο αλμπουμακι ομως, καλοκαιρινο.

ayto, album gia katastaeis. genika cool. m aresei.

Candiru
30-05-2006, 07:47
έχουν και τώρα πολύ ωραια τραγούδια, προτιμώ όμως τους παλιούς

freak brother
02-06-2006, 21:50
εχουνε γινει λιγο αιρον μειντεν η μου φαινεται?

Dimitra
03-06-2006, 18:08
Polu wraio album kai magkia tous pou to kukloforisan se diplo...Oi sugkriseis me to parelthon gia alli mia fora anousies.

dyingfreedom
03-06-2006, 18:13
Δεν μ'αρέσει ρε γμτ.
Το δεύτερο cdάκι οκ ακούγεται. Το πρώτο πολύ μέτριο ιμο.

Darkling
04-06-2006, 08:38
εχουνε γινει λιγο αιρον μειντεν η μου φαινεται?

Ρε δε μπηδιεστε λεω γω. :P