View Full Version : Sinister 26/05/2006 @ An , Athens
Mentally Yours
27-05-2006, 21:37
Λίγο πριν τις 21:00 , όσα άτομα που δεν είχαν προμηθευτεί εισιτήρια , είχαν την δυνατότητα να τα αγοράσουν επιτόπου στην τιμή της προπώλησης.To live ξεκίνησε με την παραδοσιακή καθυστέρηση της μίας ώρας περίπου.
Inveracity : Παίξανε κυρίως κομμάτια του επερχόμενου album τους Extermination of Millions καθώς επίσης και τα hitakia του Circle of Perversion σε γρηγορότερο tempo!!!
Πολύ καλή απόδοση και καινούργιος μπασσίστας , μέτριος ήχος.Συμπεριφορά του κόσμου ... βλέπε σχόλιο Atheist http://forum.electricrequiem.com/viewtopic.php?t=14712 κάτω κάτω.
Sinister : Παίξανε κομμάτια από τις παλιότερες μέχρι και τις πιο νέες δισκογραφικές δουλείες τους.Από το Cross the Styx του ομώνυμου album μέχρι τα The Grey Massacre , Altruistic Suicide και Afterburner από τον τελευταίο τους δίσκο(Afterburner).
Σπουδαία απόδοση (ένα πρόβλημα με τα drums και η διακοπή λίγων λεπτών δεν επηρέασε την συνολική εικόνα της εμφάνισης) , ωραίος ήχος.Η συμμετοχή του κόσμου πολύ μεγαλύτερη από πριν , με αραία ξεσπάσματα χτυπήματος.
Τέλος να τονιστεί ότι η συμμετοχή/προσέλευση του κόσμου ήτανε απογοητευτική , μόλις 70-80 άτομα , για live μιας μπάντας του μεγέθους των Sinister!!!
MastodontoideaPliokenous
28-05-2006, 01:54
70-80 atoma se olokliri athina? :shock:
oi sinister den exoun k kana spoudaio 'mege8os'
k ta teleytaia xronia einai poly sthn afaneia, an erxontousan prin 5-6 xronia kati parapanw 8axe
80 atoma k polla einai imo (oxi emo)
an erxontousan prin 5-6 xronia kati parapanw 8axe
Δεν είχε.
Τσαμπα δεν ειχανε παιξει τοτε;
Ναι, οι άλλοι 2 κόλωσαν με το κοξάκι και είχαν βγει οι Sinister στον δρόμο και φωνάζανε κόσμο τσαμπέ.
Καλτιές.
sabbattack
28-05-2006, 19:16
κοξάκια??
Ρε παιδια αν μπορει κανεις ας πει τιποτα παραπανω για Inveracity. Πως πηγε με τον καινούργιο μπασίστα?
babality
29-05-2006, 09:46
Tι μου θυμιζει ο νεος μπασιστας, τι μου θυμιζει?
Tι μου θυμιζει ο νεος μπασιστας, τι μου θυμιζει?
:? ????
Dragonlord
29-05-2006, 20:14
Ανταπόκριση στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/livereport.php?action=single&live=62)
καθώς και τα καταπληκτικά καινούρια Extermination Of Millions και Forced Into Prostitution, με το τελευταίο να είναι ενδεχομένως το διαμάντι όλης της δισκογραφίας τους
Kαλά τα λέει ο μεγάλος. :thumbsup:
criminally insane
30-05-2006, 19:17
το κοινο ηταν απαραδεκτο.ολοι παραπονιουνται οτι δεν βλεπουμε συχνα ντεθ μεταλ λαιβ και πηγαν στους σινιστερ 80 ατομα απο τα οποια η συντριπτικη πλειοψηφια συμπεριφεροταν σαν κυριες.ντροπη.και οταν εγινε μια αποπειρα για μοσινγκ καποιος πανεξυπνος που ετυχε να βρισκεται μπροστα παρεξηγηθηκε γιατι τον εσπρωξαν!!ελπιζω να μην εχουμε τα ιδια στους σαφοκεισον(αν ερθουν τελικα) και τους αθειστ
criminally insane
30-05-2006, 19:20
καθώς και τα καταπληκτικά καινούρια Extermination Of Millions και Forced Into Prostitution, με το τελευταίο να είναι ενδεχομένως το διαμάντι όλης της δισκογραφίας τους
Kαλά τα λέει ο μεγάλος. :thumbsup:
που μπορω να βρω το προμο πλιζ?
invrct@yahoo.gr (Lefteris) (you can also reach me at MSN messenger using this e-mail address)
inveracity@mail.gr (Vagelis)
Τσεκ και http://www.myspace.com/inveracity
BTW Atheist, θα κάνετε pit.
Όχι "να", "θα".
criminally insane
30-05-2006, 20:57
invrct@yahoo.gr (Lefteris) (you can also reach me at MSN messenger using this e-mail address)
inveracity@mail.gr (Vagelis)
Τσεκ και http://www.myspace.com/inveracity
BTW Atheist, θα κάνετε pit.
Όχι "να", "θα".
θενξ.τα καινουργια τραγουδια γαμανε.εσυ εισαι ο λεφτερης/φωκιωνας?
Όχι, δεν είμαι στο συγκρότημα.
abomination_virginborn
31-05-2006, 12:52
Babality, o neos basistas twn Inveracity einai o ki8aristas twn EXTREME VIOLENCE, isws afto sou 8ymizei...
Oso gia ti proselefsi tou koinou, me anakoinwsi gia 23 euro eisitirio kai 0 promotion, ti perimenete re paidia? Entaxei, kai oi Sinister den einai akribws sto peak tous aftes tis meres...
me anakoinwsi gia 23 euro eisitirio kai 0 promotion, ti perimenete re paidia?
Eιδικά το πρώτο...
Στο προηγούμενο live των Inveracity είχε γίνει της πουτάνας, που σημαίνει ότι υπάρχει κόσμος που γουστάρει αλλά 23 ευρώ...
Όσο για extreme violence το homovore γαμάει.
House Of Low Culture
31-05-2006, 13:35
ApeSonic7.
babality
01-06-2006, 09:27
Babality, o neos basistas twn Inveracity einai o ki8aristas twn EXTREME VIOLENCE, isws afto sou 8ymizei...
To Ξερω αφου μου το ειπε και ο ιδιος 8)
Καποιος λεει εδω για Extreme Violence. ποοοοσο να γαμανε αραγες αυτοι οι τυποι απο Λαμια που καθε φορα που ερχοντε μου φευγει η κλανια? Ρε πουστη θελω κανα brutal fest. Θα δουμε απο Οκτωβρη που ξερεις? :wink:
ligos kosmos,xalia i mpanta me ton drummer na xenerwnei otan to trigger tou ta eftyse.....giauto den paixane kiallo....
carheart
06-06-2006, 12:27
δεν έχεις ιδέα πόσο μου έλειψες.
Oso gia ti proselefsi tou koinou, me anakoinwsi gia 23 euro eisitirio kai 0 promotion, ti perimenete re paidia? Entaxei, kai oi Sinister den einai akribws sto peak tous aftes tis meres...
REE TI LEETEEE RE!!!!!!!!!!!!!?????????????
23 Euronos gia tous Sinister!?!??!?!?
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ntaks more
ligos kosmos,xalia i mpanta me ton drummer na xenerwnei otan to trigger tou ta eftyse.....giauto den paixane kiallo....
Αυτό, αυτό. Έτσι όπως τα λέει. Τα έβλεπε όλα. Πηδώντας που και που επιτόπου για να βλέπει πάνω από τον πάγκο.
abomination_virginborn
08-06-2006, 17:18
Sou fainontai liga?
Sou fainontai liga?
Oxi, mou fainontai polla!
Mentally Yours
09-06-2006, 18:17
Sou fainontai liga?
Oxi, mou fainontai polla!
Όντως...
Σκέψου ότι με 25 euro βλέπεις 3μερο OEF στο οποίο μεταξύ άλλων παίζουν και οι Sinister.
sou lipsa mwro mou?
Αυτό, αυτό. Έτσι όπως τα λέει. Τα έβλεπε όλα. Πηδώντας που και που επιτόπου για να βλέπει πάνω από τον πάγκο.
e einai o monadikos tropos na dw re sy...eimai kontoula ti na kanoume?
sabbattack
24-07-2006, 14:37
Ayta einai re gamwto... :touched:
Epistrefei 2 mhnes meta gia na gamhsei/deirei/karfwsei muga sto spa8i ths... :pink:
Psofimi kurioi, egguhsh sthn amuna!
Το ψοφιμι ξεψοφησε! Καλλιο αργα παρα ποτε.
carheart
26-07-2006, 19:32
sou lipsa mwro mou?
μην το κάνεις χειρότερο.. please....
....
..........
..
Epistrefei 2 mhnes meta gia na gamhsei/deirei/karfwsei muga sto spa8i ths... :pink:
kai epistrefw meta apo allo toso kairo...back from the dead!!
carheart
06-09-2006, 17:37
kai epistrefw meta apo allo toso kairo...back from the dead!!
:pink: