View Full Version : Ian Anderson Plays Jethro Tull - Αρχαίο Ωδείο, Πάτρα
_UnHoLyMaRtYr_
26-05-2006, 09:34
7 Ιουλίου, 12 ευρουλάκια (25 οι "καλές" θέσεις).
Το συζητούσα τώρα με το Μίτσμανν και το ανοίγω για να οργανωθείτε όλοι να ρθετε και μετά να σας πάω για μπάνιο στο χωριό από όπου θα καλησπερίσουμε με δάκρυα το καλοκαιρινό σεληνόφωτο. Δε νομίζω να έχει πάρει πολύς κόσμος εισητήρια και οι τιμές είναι εξευτελιστικές. Μπι δερ.
Darkling
26-05-2006, 10:13
Εχω ηδη κατεβει. Ελπιζω να χει γυρισει κι ο Κινγκντομ απ τις ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΒΑΝ ΓΚΑΡΝΤ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ για να χω να κοιμηθω καπου, αφου γνωστος καναπες μαλλον θα καταληφθει απο γνωστο μοντ.
Lost_In_Cooperland
26-05-2006, 10:24
Με 12€ το σκέφτομαιι να κατέβω κι εγώ.
deadbird
26-05-2006, 10:51
μιτσίννι μη μασάς. πούλα τον για λίγη σιγουριά τον φραπόγαλλο. το γκουλόσπιτο σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες (+έναν ακόμη και εννοείται απτις σκάλες).
επίσης. προπωλούνται κάπου εισιτήρια? musical?
Darkling
26-05-2006, 11:01
γκουλινι σ αγαπαω. Εννοειται και θα κατεληγα εκει αν ο Ζαν Ντε Φεηζι επαιζε το πουλακι του καπου στο Μπορντω.
Οσο για το ασανσερ, εννοειται απ τις σκαλες. Δεν αντεχω παλι Κβελντ και Μωστο στα 25 εκατοστα κοντα μου.
_UnHoLyMaRtYr_
26-05-2006, 11:08
Χμ δεν είχα πάει να πάρω εγώ το εισητήριό μου, αλλά υποθέτω πως θα πωλούνται στο περίπτερο που έχει στηθεί στη μέση της Πλ. Γεωργίου.
Kveldssanger
26-05-2006, 12:25
γκουλινι σ αγαπαω. Εννοειται και θα κατεληγα εκει αν ο Ζαν Ντε Φεηζι επαιζε το πουλακι του καπου στο Μπορντω.
Οσο για το ασανσερ, εννοειται απ τις σκαλες. Δεν αντεχω παλι Κβελντ και Μωστο στα 25 εκατοστα κοντα μου.
:(
Κατά τ' άλλα αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο (λέγε με δουλειά), έχουμε κατέβει ήδη και πάμε Μπούνταπεστ.
To γκουλίνι να πει ντιτέιλζ περί εξεταστικής γιατί μας κόβω να τρέχουμε εκείνον τον καιρό.
Ότι μάθετε δηλαδής, ενημερώστε τους εκτός μιναρουπόλεως.
carheart
26-05-2006, 12:56
Ο Κίνγκντομ ντε φεουλά παρακαλείται να μου κρατήσει μια ήσυχη γωνίτσα.
Darkling
26-05-2006, 12:59
Ωχ, με βλεπω να κοιμαμαι στο μπαλκονι.
εντιτ. Οχι, θυμηθηκα οτι εχει αλλαξει σπιτι και ειναι μεγαλυτερο. Οκ. Θα κοιμηθουμε αγκαλιτσα.
Kingdom Gone
26-05-2006, 15:32
ωχ τώρα τα είδα αυτά!! (πωπω μια κανονιά!)
7 ιουλίου θα 'μαι σίγουρα ελλάντα και σύμφωνα με τον ως τώρα προγραμματισμό θα μαι και πάτρα: από πλευράς χωρητικότητας 2-3 χωράνε ανέτως (αν συμπεριλάβουμε αγκαλίτσες και σλιπιν-μπαγκ μπορεί και περισσότεροι). αυτά. περαιτέρω κανονίσματα εκ του συστάδην.
(μη σας πω ότι με 12ε έρχομαι και γω στη συναυλία! τι παίζει το παλλικάρι; καμιά ποστιά καλή να γουστάρουμε; )
ε γιατι μονο εκεί; ερχομαι κι εγώ αμα είναι.
Darkling
26-05-2006, 15:43
ελα, αλλα οχι στο ασανσερι.
Kingdom Gone
25-06-2006, 11:11
βασικά κοιτάχτε τι (http://forum.electricrequiem.com/viewtopic.php?t=14737)θυμήθηκα
Kveldssanger
25-06-2006, 11:55
Βασικά ας βρει κάποιος τι ωρα ξεκινάει ο Anderson για να δουμε αν προλαβαίνουμε να κατέβουμε.
Darkling
25-06-2006, 12:15
θα προλαβουμε.
χαχαχα λες να επιστρατευσω το Μιτσμομπιλ να γινει της πουτανας? (αλλα τοτενες, μαλλον δε θα προλαβουμε τιποτα.)
To perimena kairo ayto to live kai ta kanonisa na mai kai edw.
Perimena pio akriba eishthria alla psinomai na parw me 25 an einai ontws kalyteres theseis xerw gw.
Exei ontws periptero pou tha exei eishthria sthn plateia gewrgiou h tha paw ekei kai tha me koitane san exwhgino?
Tha perasw kai mia apo musical.
ANDERSON MOUNIA
Kingryche
29-06-2006, 01:23
Musical μη μπεις στον κόπο, δεν δίνει η πολιτιστική εισιτήρια.
Ό,τι αφορά πολιτιστική στα περίπτερα της Πλατείας Γεωργίου.
Ok.
Epishs, pws to kobete re? Ta 25 eyrw tha einai ontws kalyteres theseis, h mpate skyloi aleste kai opou prolabei o kathenas? Lew re gmt giati tha bgalw gia tria atoma eishthria kai ntax allo na klais 13 eyrw, kai allo na sth lene kai apo panw e...
deadbird
29-06-2006, 02:18
θα κάνουμε ντου