PDA

View Full Version : Champions League 2006/07

Pages : 1 [2] 3 4 5 6

Boom!
13-09-2006, 03:50
tragikos
Ξεκόλλα λίγο με το Sollied ρε συ, δεν είναι τόσο χάλια όσο τον παρουσιάζεις. Νομίζω δηλαδή.

Χειροτερα ειναι.

Bullet
13-09-2006, 08:34
http://www.sport24.gr/ast/cov/ph/photo29_2006_9_13_0_1_38_b.jpg

Kingryche
13-09-2006, 08:36
χαχα 100% προβλέψιμος fixxxer. Προπονηταράς.

Darkling
13-09-2006, 09:56
απ την αλλη ομως εχει δικιο στα αρχικα που λεει. Γιατι αν ο ΠΑΟ εχει αγωνα ΟΥΕΦΑ αυριο και εχει ξαφνικα 5-6 παικτες με προβλημα και αμφιβολους για το παιχνιδι και φανταζομαι οτι οι οπαδοι θα θελαν και καλα να ενημερωθουν για το πως θα κατεβει η ομαδα ΤΟΥΣ στο γηπεδο. Το να βαζεις σαν πρωτο θεμα και εξωφυλλο οτι μια αλλη ομαδα νικησε μια τριτη ομαδα σε μια διοργανωση που δεν μετεχει καν η ομαδα τους, με βαση το γεγονος οτι μια εφημεριδα πουλαει, αρα "βαζουμε οτι θελουν να διαβασουν οι παναθηναικαρες αναγνωστες μας" δικαιολογει με πολυ απλα πραγματα τον υπερκομπλεξισμο που εχει περιελθει το ολο οικοδομημα του παναθηναικου.

Ο οποιος κομπλεξισμος εχει δημιουργηθει απο ξερετε τι, αλλα ειναι κακη ημερα για μας και το να λεω σαν το στεησον, ενω περναει αερα πατερα ο Ιωνικος απο κει μεσα "εφτα μηδεν ρε κωλογαυροι" δεν θα κανει απολυτως τιποτα.

Kingryche
13-09-2006, 10:15
Κάτσε ρε συ Μήτσμαν...

Μπάλα βλέπουμε και έλεος αν δεν κάνουμε και λίγο κάζο στη μπάλα δλδ. Άσε που κανείς δεν είπε κάτι τραγικό.

Χτες ο Ολυμπιακός έπαιζε και με αυτό ασχοληθήκαμε. Τι να κάνουμε? Σήμερα θα δούμε την ΑΕΚ και αύριο εμάς.

Εμείς αν παίζαμε χτες με τη Βαλένθια (εκτός και αν κάναμε κάτι από εκείνα τα μαγικά προ 5-6 ετών που φέρναμε 0-0 με Ακράτητο και γαμάγαμε στο CL) θα αρπάζαμε ίσως και περισσότερα. Δε λέει κάτι αυτό. Και ξέρεις πως το Derby, ο Πρωταθλητής και το Score πάνω κάτω στους ίδιους βλάκες απευθύνονται αν τις παίρνουν σοβαρά.

Αυτό που σε κάνει να θέλεις να πειράξεις τους Ολυμπιακούς είναι η αδιόρθωτη για εμένα νοοτροπία τους σε διάφορα θέματα.

Βγαίνει ο Ουαντού που στην Ευρώπη είναι ανύπαρκτος, που δεν έχει παίξει ποτέ του ούτε ΟΥΕΦΑ και κάνει τη μεγαλειώδη δήλωση - πρόβλεψη : 2-0. Με σιγουριά. Τα 2 τα βρήκε. Τα 4 δεν προέβλεψε όπως δεν είδε και τα 3 από τα 4 γκολ στα οποία έφταιγε. Δεν θα έπρεπε στον Ολυμπιακό να αφήνουν τους παίκτες να λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι. Δεν είναι σοβαρότητα αυτό.

Επίσης, ο Τζόρτζεβιτς πήγε να πάρει το ματς λες και ήταν Ελληνικό πρωτάθλημα. Έπεφτε μόνος του και διαμαρτυρόταν. Στην Ελλάδα από φόβο και μόνο 2-3 φάουλ και κανά πέναλτι θα είχε πάρει, μην είχαν αποβάλλει και κανά αντίπαλο. Ε, ρεζίλι να προσπαθεί να κάνει νταβατζιλίκι και στην Ευρώπη. Δεν μπορεί να περνάνε παντού αυτά. Όταν έχεις δει όλα αυτά που του δίνουν εδώ, έχεις μια ικανοποίηση σα Θεία Δίκη που χάνει στην Ευρώπη.

Bullet
13-09-2006, 10:18
απ την αλλη ομως εχει δικιο στα αρχικα που λεει. Γιατι αν ο ΠΑΟ εχει αγωνα ΟΥΕΦΑ αυριο και εχει ξαφνικα 5-6 παικτες με προβλημα και αμφιβολους για το παιχνιδι και φανταζομαι οτι οι οπαδοι θα θελαν και καλα να ενημερωθουν για το πως θα κατεβει η ομαδα ΤΟΥΣ στο γηπεδο. Το να βαζεις σαν πρωτο θεμα και εξωφυλλο οτι μια αλλη ομαδα νικησε μια τριτη ομαδα σε μια διοργανωση που δεν μετεχει καν η ομαδα τους, με βαση το γεγονος οτι μια εφημεριδα πουλαει, αρα "βαζουμε οτι θελουν να διαβασουν οι παναθηναικαρες αναγνωστες μας" δικαιολογει με πολυ απλα πραγματα τον υπερκομπλεξισμο που εχει περιελθει το ολο οικοδομημα του παναθηναικου.

Ο οποιος κομπλεξισμος εχει δημιουργηθει απο ξερετε τι, αλλα ειναι κακη ημερα για μας και το να λεω σαν το στεησον, ενω περναει αερα πατερα ο Ιωνικος απο κει μεσα "εφτα μηδεν ρε κωλογαυροι" δεν θα κανει απολυτως τιποτα.

darkling τα χούμε ξαναπεί,ανοίγεις ολόκληρα topic (συνήθως κάτι axaxa,χοχοχο,μαμά μου,ouao,salpigkopics,εργοτέλης κτλ) για να πικάρεις παναθηναϊκούς,τα post του 7-0 σε χαλάσανε?άσε που αυτά έρχονται (σχεδόν πάντα) μετά από άστοχη προσπάθεια σας να μας βάλετε στο ίδιο τσουβάλι με εσάς όσο αφορά τα ευρωπαϊκά χάλια και όχι μετά από ιωνικούς κτλ,μη λέμε ότι μας κατεβει...σκέψου και λίγο πως έχεις αντιδράσει εσύ και οι ομοϊδεάτες σου σε δύσκολες για μας φάσεις ε

όσο αφορά τις εφημερίδες και οι δικιές σας τα ίδια κάνουν,αυτή είναι η "δουλειά τους"

επίσης οι παναθηναϊκές εφημερίδες σήμερα μπορεί να κάνουν τη γνωστη καζούρα αλλα όχι ότι δεν αναφέρονται και στα θέματα της ομάδας μας...μη τρελαθούμε τελείως δηλαδή

στη τελική πως κάνετε έτσι?άλλη μια ευρωπαϊκή ήττα με ευρύ σκορ ήταν,όταν οι βουτιές του τζόλε δε παίρνονται στα σοβαρά όπως στο αξιόπιστο πρωτάθλημα της ελλάδος ,αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν,no big deal :P

Darkling
13-09-2006, 10:27
Καθε φορα που χανει ο Ολυμπιακος το γυρνατε στην αξιοπιστια και παπαριες.

Οπωςη Βαλενθια ηταν καλυτερη απο μας, ετσι κι ο Ολυμπιακος ομως στην ελλαδα, ειναι μια κλαση πανω απο ΠΑΟ και δυο απο ΑΕΚ και γι αυτο μενουν δευτεροτριτοι.

Τα υπολοιπα τ ακουω βερεσε.

Αλλο το να πουμε ΜΑΜΑ ΜΟΥ Ο ΓΚΕΚΑΣ, που σιγα, στο κατω κατω πρεπει να ναι φανερο οτι δεν το κανω π.χ. γιατι με τσουζει ο Φανης (αχαχαχ) και αλλο να βγαζουμε εξωφυλλα μηπως γελασει το χειλακι του καθε πικραμενου φιλαθλου της Λεωφορου που κρεμαει μαυρα πανω στο ΟΑΚΑ.

House Of Low Culture
13-09-2006, 10:37
Όταν ο Ζεβλάκοφ κάνει γιόμα, θα 'μαι λιώμα θα 'μαι λιω-ω-μά.

Bullet
13-09-2006, 10:41

Οπωςη Βαλενθια ηταν καλυτερη απο μας, ετσι κι ο Ολυμπιακος ομως στην ελλαδα, ειναι μια κλαση πανω απο ΠΑΟ και δυο απο ΑΕΚ και γι αυτο μενουν δευτεροτριτοι.

αν ήταν όντως έτσι όπως τα λες τότε θα είχες εσύ τις ευρωπαϊκές διακρίσεις και όχι εμείς

αλλα guess what?δεν είναι έτσι

και δεν είναι έτσι γιατί όπως είπε και ο kingryche υπάρχει θεία δικη

και επειδή τα ακούς/ακούτε βερεσέ γιαυτο δε πρόκειται να φύγετε ποτε από την ευρωπαϊκή μιζέρια σας,γιατί πάντα θα υπάρχει ένα dvd με fiesta στο τέλος,άσχετα αν αυτή δεν ήρθε και με τόσο fair play τρόπο :wink:

freak brother
13-09-2006, 10:47
αμα ειχε δωσει τα πεναλτι ( :rofl: :rofl: :rofl: ) του τζολε του παντου και κανα δυο αλλα ηλεκτροσοκ στην περιοχη της Βαλενθια (δλδ αμα ηταν στην Ελλαδα) ο οσφπ την ειχε σοδομισει την Βαλενθια.

freak brother
13-09-2006, 10:49
Το προβλημα με τα ανοικτα στον οποιονδηποτε φορουμ ειναι οτι μπορει να κανει ποστ ο καθενας, οσο ασχετος και να ειναι με το αθλημα. Και χωρις να λεω οτι εγω ειμαι κανενας ειδικος, αρχιδια, αλλα μπροστα στις απειρες μαλακιες που διαβαζω νιωθω εμπειρος προπονητης...

Καλα μια μικρη αναφορα κλασικα στους βαζελους με τους οποιους πλεον πεθαινω στα γελια, δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο κολλημενα τα ατομα. Ενταξει, εκανε περισσοτερες ευκαιριες η Βαλενθια, μεγαλυτερη ομαδα ειναι, 5πλασιο μπατζετ εχει, παικταραδες εχει, να πεσει και η απαραιτητη "αστεια" κοροιδια, ειπαμε ρε παιδια, ειστε ξεφτιλισμενοι με αυτην την συμπεριφορα που εχετε πλεον. Δηλαδη ωρες ωρες νιωθω οτι η μονη σας χαρα ειναι ποτε θα ερθει ο Σεπτεμβρης να δειτε Ολυμπιακο στο Champions League να χανει εντος κι εκτος! Μιλαμε για τρελα απωθημενα και αστειες δηλωσεις, τα ισοπεδωνετε ολα.

Δευτερον για το ματς, εχω διαβασει οτι ναναι. Ενταξει, το οτι η ομαδα προσφερει θεαμα στους φιλαθλους ειναι γνωστο εδω και χρονια! Απλα τι να κανουμε, αντι να ειμαστε συγκροτημενοι πισω και με φαντασια μπροστα, ειμαστε χυμα βγαινουμε ολοι μπροστα και χρειαζομαστε φαντασια πισω για να βρουμε εναν τροπο να μαρκαρουμε 5 ατομα με 3 δικους μας. Βαζουμε το γκολ σε ενα διαστημα που εχουμε ξεσκισει τη Βαλενθια, υπαρχει μονο μια ομαδα στο γηπεδο, και μετα καταρρεουμε. Φανερο το κομπλεξ πλεον των παικτων που φοβουνται οτι μπορει και να κερδισουν! Τελος παντων, επειδη δε μας φτανει το ενα γκολ, θελουμε και δευτερο, κι επειδη μας ειναι λιγο δυσκολο να κανει τοσο γαματο κοντρολ ο Κυπριος (οποιος λεει οτι ΑΥΤΟ ειναι χερι ε πρεπει να παει σε γιατρο) και να το βαλει, αποφασιζουμε να φαμε εμεις αντιθετα 2 μιας και η ταχυτητα του Ανατολακη και του ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ σημερα Ουαντου μαζι δεν φτανουν την ταχυτητα του Βιγια μονου του. Εχουν και το αρχιδι τον Μοριεντες που πρεπει να εχει POSITIONING 20, ε δεν χρειαζεται πολυ!

Μετα το 1-2 κι απο το 35 μεχρι το 55 ο Ολυμπιακος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στο γηπεδο, βγηκαν 3 τετ α τετ οι αλλοι κι εμεις ολοι μπροστα λες και παιζουμε με την Καλλιθεα η με τον Παναθηναικο ας πουμε. Ε μετα μιας και δεν το φαγαμε παιρνουμε τα πανω μας, κανουμε 2-3 φασεις (το αρχιδι πως επιασε την κεφαλια του Κωνσταντινου γαμω τη μανα του) και ισοφαριζουμε χαρη στην καταπληκτικη ενεργεια του φετος καριολοπουστα γαμια Καστιγιο. Ε οκ, τρωμε και 2 γκολ απο κορνερ γιατι δεν ειχαμε φαει και κανενα απο στημενη φαση και ησυχαζουμε.

@freak brother: αφου δεν ξερεις απο μπαλα, τι το παλευεις στο athletics...

@iskra: σωστα τα λες για το στολτιδη, ο ανθρωπος γαμαει και γαμησε οσο μπορουσε παλι, αλλα οταν ειναι στο 85 ενα ματς 2-2 και lλιγο πριν εχει χασει φοβερη ευκαιρια ο Ριβαλντο να κανει το 3-2, ναι, περιμενεις οτι μπορει να παρεις κατι απο αυτο το ματς... αν ηταν ο Μπαγεβιτς που για καποιον λογο εχει αντιπαθειες παντου οχι την ισοπαλια, την νικη θα ειχε παρει οπως το εκανε και τη χρονια που πηγε τελικο η Βαλενθια και η μονη της ηττα μεχρι τον τελικο ηταν στο ΟΑΚΑ.

@Stormrider: Μπορει να προτιμω τον Ντουσαν, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ο Σολιντ ειναι κακος. Τουλαχιστον σημερα δεν πιστευω οτι εφταιγε αυτος που του τραυματιστηκε ο Ζεβλακοφ, αν και μπορουσε να βγαλει τον Ουαντου και να βαλει τον Σεζαρ, ο Ανατολακης μαζευε και κατι κομματια πισω, ο Ουαντου τιποτα.

ΥΓ Προσφεραμε αλλη μια φορα το καλυτερο ματς της αγωνιστικης, τι ομαδαρα ειμαστε ρε πουστη.

μπορει να ειμαι αμπαλος.. αλλα το διπλο της Βαλενθια το πιασα παντως :P

Sotos_The_Tequiler
13-09-2006, 10:50
pote 8a stamathsoun oi Ellhnikes omades na paizoun CHL?
giati kalutera na stamathsoun! OLES!

Eulogy
13-09-2006, 12:32
egw symfwnw me kingryche kai o monos logos pou efxaristiemai einai gia tin gamimenh sas nootropia kai oxi edw sto forum pou einai pio xalara ta pragmata... kata ta alla o osfp me apasxolei 180 lepta to xrono (sta 3-0, 0-3 :P)

Darkling
13-09-2006, 12:38

αν ήταν όντως έτσι όπως τα λες τότε θα είχες εσύ τις ευρωπαϊκές διακρίσεις και όχι εμείς

αλλα guess what?δεν είναι έτσι

και δεν είναι έτσι γιατί όπως είπε και ο kingryche υπάρχει θεία δικη

και επειδή τα ακούς/ακούτε βερεσέ γιαυτο δε πρόκειται να φύγετε ποτε από την ευρωπαϊκή μιζέρια σας,γιατί πάντα θα υπάρχει ένα dvd με fiesta στο τέλος,άσχετα αν αυτή δεν ήρθε και με τόσο fair play τρόπο :wink:

Εγω λεω, αμα στο τελος κατακτουμε το πρωταθλημα να το δωριζουμε στο 2ο, απογοητευμενοι απ την ευρωπαικη εμφανιση.

Αυτα για θειες δικες, ειναι λιγο πιο ακυρα απ τα προηγουμενα.

Eulogy
13-09-2006, 12:49
Ο,τι δικαιούσαι παίρνεις
Η τραγική εμφάνιση του Ολυμπιακού μπορεί να πικραίνει, αλλά το ποδόσφαιρο έχει τη δική του Δικαιοσύνη. Βάσει αυτής, οι «ερυθρόλευκοι», μπορεί να είναι μακράν η καλύτερη ελληνική ομάδα αλλά οι δυνατότητές του είναι μέχρι ΕΚΕΙ.

Δυστυχώς η αλήθεια είναι αυτή. Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι μακράν η καλύτερη και πιο οργανωμένη ομάδα στην Ελλάδα αλλά απέχει χιλιόμετρα από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Η Βαλένθια ήρθε αποφασισμένη να παίξει το παιχνίδι της (των αντεπιθέσεων) και απέδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες και από σε βάρος της σκορ.
Δικαιότατα, ανέτρεψε το αποτέλεσμα και υπερ-δίκαια πήρε μία άνετη νίκη. Ισως ακόμα και να αδικείται από το σκορ.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι των Ισπανών. Το πρόβλημα είναι χρώματος «ερυθρόλευκου» η καλύτερα… «γαλανόλευκου».
Οι ελληνικές ομάδες έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα (κάποιες φορές), ίσως και να κάνουν μία – δύο μεγάλες νίκες. Μέχρι ΕΚΕΙ.
Οι λύση των 7-8 αμυντικών (που δοκίμασε πολλές φορές στο παρελθόν ο ΠΑΟ) μπορεί να φέρνει καλύτερα αποτελέσματα, αλλά μέχρι ΕΚΕΙ.

Και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτή τη μοίρα…Ετσι είναι.

Τα αγωνιστικά λάθη του σημερινού Ολυμπιακού είναι από γελοία μέχρι καταδικαστικά. Είναι λάθη απαράδεκτα για οποιαδήποτε «ευρωπαϊκή» ομάδα και συνάμα «φιλόδοξη».
Αυτά τα λάθη δίνουν και το απαραίτητο άλλοθι στον κάθε Καραγκιόζη Χάουγκε να παίζει τον Ολυμπιακό 20-80 και να σφυράει ό,τι θέλει, όποτε θέλει…

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να κατάφερναν ακόμα και τη νίκη σήμερα, είναι και θέμα τύχης. Ομως, το δίκαιο αποτέλεσμα είναι η νίκη της Βαλένθια. Και πρέπει να το "χωνέψουμε"... Ο,τι δικαιούσαι, παίρνεις.

Δεν έχει σημασία να ρίξουμε ευθύνες, κατά ριπάς, σε προπονητή και παίκτες.

Αλλωστε, αύριο Τετάρτη, οι «ειδήμονες» του ποδοσφαίρου, οι «κριτικοί» του Ολυμπιακού θα ξεθάψουν το φτυάρι και θα κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλύτερα.

Εμείς προτιμάμε να κοιτάμε το μέλλον. Και, ειλικρινά, δεν είναι ζοφερό.

Οι πραγματικές δυνατότητες του Ολυμπιακού είναι μέχρι την πρόκριση στο ΟΥΕΦΑ και ότι καλύτερο από κει και πέρα. Τα «όνειρα» ας τα κάνουν άλλοι.

Οι «πράσινες» φυλλάδες θα βγουν αύριο Τετάρτη με τίτλο «μόνο εσύ μπορείς Πανάθα» και «ρεζίλια», το «SporTime» θα κάνει μία συνέντευξη του Σέλουκ (ως συνήθως) με τίτλο «τα έλεγα εγώ», οι προβοκάτορες θα βλέπουν το τέλος του Σόλιντ και ίσως του Κόκκαλη και πάει λέγοντας... μέχρι την ώρα των ντέρμπι.

Στον ελληνικό χώρο, πιθανότητα να υπάρξουν «παράπλευρες» απώλειες, όπως πέρυσι με τον ΟΦΗ και μία μίνι – κρίση στην ομάδα.

Η συνέχεια είναι απλή. Είτε στηριχθεί ο Σόλιντ, είτε όχι, ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με τα ..τετριμμένα του νταμπλ και το συνήθες «ξέσπασμα» πάνω σε πράσινα και κίτρινα κορμιά.
Νταμπλ και πάλι.. και «όνειρα» από του χρόνου.

Μ.Σ.

http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=58154

se ayta anaferomoun .... :puke:

Raven Lord
13-09-2006, 12:57
άντε πάλι από την αρχή :lol:

απορώ μετά από τόσα χρόνια, γιατί πονάει ΤΟΣΟ πολύ.

dyingfreedom
13-09-2006, 13:07
Η συνέχεια είναι απλή. Είτε στηριχθεί ο Σόλιντ, είτε όχι, ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με τα ..τετριμμένα του νταμπλ και το συνήθες «ξέσπασμα» πάνω σε πράσινα και κίτρινα κορμιά.
Νταμπλ και πάλι.. και «όνειρα» από του χρόνου.

Μ.Σ.

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.
Το δυστυχώς όχι για την αεκ ή το βάζελο μόνο, αλλά και για τον Ολυμπιακό.

Raven Lord
13-09-2006, 13:24
Οι βάζελοι γιατί χαίρονται δεν κατάλαβα, ακόμα κι αν αντικειμενικά έχουν καλύτερη ευρωπαϊκή συμπεριφορά, αν έπαιζαν σήμερα το κοντέρ θα σταματούσε πολύ μετά τα 4.

προφανώς γι'αυτό δεν είμαστε στο cl φέτος, σε αντίθεση με άλλους που (πάλι) προφανώς (αν κριθούν από τα αποτελέσματα) μπαίνουν κάθε χρόνο με μέσο. βέβαια, μας προσφέρουν απλόχερα το γέλιο, οπότε πάω πάσο.
:)

Darkling
13-09-2006, 13:42
Για περσι π.χ. Ρεηβεν, για πες μας το μεσο που η ΑΕΚ κι ο Ολυμπιακος ειναι στο Τσαμπιονς Ληγκ κι οχι αλλες ομαδες.

Raven Lord
13-09-2006, 13:54
θες πέρσι συγκεκριμένα ή τα τελευταία 10 χρόνια?

Darkling
13-09-2006, 14:39
περυσι.

Stormrider
13-09-2006, 15:51
άντε πάλι από την αρχή :lol:

απορώ μετά από τόσα χρόνια, γιατί πονάει ΤΟΣΟ πολύ.

afto den mporw na to katalavw oute kai gw file

FIXXXER
13-09-2006, 16:12
χαχα 100% προβλέψιμος fixxxer. Προπονηταράς.

Το ειπα και στο προηγουμενο ποστ στην αρχη, δεν ειμαι κανενας ειδικος, αλλα αυτα που γραφετε ολοι εσεις με αποκορυφωμα τον freak brother που τα ποστ του περιοριζονται σε μια ποικιλια απο "ποσα θα φανε σημερα οι γαυροι" μεχρι "το χω παιξει στανταρ διπλο στο στοιχημα" ειναι εντελως γελοια στην προσπαθεια που κανω εγω να μιλησω για το παιχνιδι. Και οκ, μπορει στο Αθλετιξ να εχει βγει και ανακοινωση που προετοιμαζει το εδαφος για την καθυστερηση, και παντα δεχομαι οπως εγραψα και την αναγκαια καζουρα, αλλα απο εκει, μεχρι αυτα που γραφετε απεχει πολυ.

Βγηκε ο Σαργκανης σημερα σε μια εκπομπη το πρωι και ΤΟΝΙΣΕ γυρω στις χιλιες φορες ποσο καλα επαιξε ο Ολυμπιακος και οτι ειχε παρα πολυ καλη κυκλοφορια, καλη πιεση και το οτι εχασε 2-4 οφειλεται στην διαφορα κλασης των δυο ομαδων. Δηλαδη οταν τα λεω εγω η οποιοσδηποτε αλλος ειναι τραγικοτητες γαυρων, οταν τα λεει ο Σαργκανης που δεν ειναι και γαυρος τι ειναι? Τοτε τα σεβεσαι? Η μηπως καθεσαι και διαβαζεις Πρωταθλητη και Ντερμπυ που απαιτουν απο τις ομαδες να γαμανε την Μπαρτσελονα και την Ρεαλ? Ρε συ, για τοσα ειναι οι ελληνικες ομαδες, τοσα κανουν. Μια ισοπαλια χθες θα ηταν καλο αποτελεσμα, το ειχα γραψει και πριν τον αγωνα, αλλωστε μεχρι το 85 μια χαρα ηταν το 2-2, εβαλαν κι οι αλλοι κωλοφαρδοι 2 γκολ απο κορνερ κι επειδη ο Ουαντου ειχε κραμπες και ποναγε το ποδαρακι του. Τι να κανουμε τωρα, εδω πηρε η Ελλαδα το Γιουρο με το χειροτερο ποδοσφαιρο που εχω δει σε διεθνες επιπεδο εθνικων ομαδων η συλλογων.

Στην τελικη, καθεστε γραφετε ποσο ποναει και τετοιες μαλακιες, εμενα προσωπικα το εχω ξαναγραψει πολλακις, αν με πονουσε το τι κανει ο Ολυμπιακος δεν θα εγραφα εδω περα γιατι θα με ενοχλουσε, εγω τουλαχιστον ειδα εναν αγωνα γεματο γκολ και φασεις :) . Απλα τονιζω σε καθε ευκαιρια ποσο αστειο ειναι που βλεπω ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποστ απο βαζελους να ασχολουνται περισσοτερο με το τι κανει ο Ολυμπιακος απο οτι η ομαδα τους. Και δεν μου φαινεται περιεργο πλεον, αφου παιζετε με την Μεταλουργκ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ οντως!!!

Οσο για τον Τζορτζεβιτς, εχει καταντησει αηδιαστικο εδω και πολυ καιρο που οποτε χανει τη μπαλα πεφτει σαν να τον πυροβολουν, αλλα αν εκει θελετε να βρειτε εναν λογο που χανετε το πρωταθλημα εδω και τοσα χρονια και οτι τον προστατευουν στην Ελλαδα, καλυτερα να κανετε καμια προπονηση μπας και κερδισετε κανεναν Ιωνικο.

Kingryche
13-09-2006, 16:46
Δεν ξέρω ρε συ Fixxxer, δεν είμαι και κανάς ειδικός αναλυτής του ER, αλλά ο μόνος που φαίνεται να παίρνει τόσο σοβαρά τα λεγόμενά του και αυτός που λέει τις περισσότερες "κακίες" για τους άλλους μου φαίνεται πως είσαι εσύ.

Τα δικά σου ποστ είναι αυτά που προσπαθούν όχι να την πουν, αλλά να βρίσουν όποιον είναι Παναθηναϊκός και έχουν επιθετικότητα. Τέσπα...εγώ συνεχίζω να το βλέπω ως χαβαλέ.

Eulogy
13-09-2006, 20:16
EIMASTE ARRWSTOI KAI EINAI PIA ARGAA.

DEN PERNAEI I WRA ANTE DEN MPORW NA SKEFTOMAI TPT.

LEIKSTOOOO 8)

Not_saved
13-09-2006, 20:51
Mhn mou peis oti exeis kai agwnia :D

Bullet
13-09-2006, 21:01
8a elega forza milan alla h aek mou einai arketa sympa8hs otan paizei eurwph

kati mou leei pws shmera 8a koimh8ei o 8eos kai h aek 8a fygei me to diplo apo to san siro

Eulogy
13-09-2006, 21:02
einai kati poly kala paidia edw kai me exoun se katastolh :P

freak brother
13-09-2006, 21:09
8a elega forza milan alla h aek mou einai arketa sympa8hs otan paizei eurwph

kati mou leei pws shmera 8a koimh8ei o 8eos kai h aek 8a fygei me to diplo apo to san siro

και θα αρχισει η αποκαλυψη μετα

House Of Low Culture
13-09-2006, 22:14
Bullet, αγόιρι, είσαι απλά αντιολυμπιακός τσαρλατάνος.

Stormrider
13-09-2006, 22:29
|SE KAMIA PERIPROSI DEN PREPEI NA DEXTEI GOAL H AEK"

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAA

pitchfork
13-09-2006, 23:33
Δε ξέρω παιδιά αλλά πολύ καρό είχα να νιώσω τόσο μεγάλη κάβλα. Δεν αντέχω, περιμένω πως και πως να περάσει το δεκαπενθήμερο να δω το δεύτερο σόου...

Δεν ξέρω ρε συ Fixxxer, δεν είμαι και κανάς ειδικός αναλυτής του ER, αλλά ο μόνος που φαίνεται να παίρνει τόσο σοβαρά τα λεγόμενά του και αυτός που λέει τις περισσότερες "κακίες" για τους άλλους μου φαίνεται πως είσαι εσύ.

Τα δικά σου ποστ είναι αυτά που προσπαθούν όχι να την πουν, αλλά να βρίσουν όποιον είναι Παναθηναϊκός και έχουν επιθετικότητα. Τέσπα...εγώ συνεχίζω να το βλέπω ως χαβαλέ.

Ρε μλκ κινγκ, έχεις μπερδέψει τον φίξξξξα με εμένα.
Όλα μου τα ποστ είναι απολύτως σοβαρά όντως, αλλά δε λέω κακίες, αλήθειες λέω.

Dr. Death
13-09-2006, 23:33
λιγο ακομα και η αεκ θα ξεπερνουσε σε ευρωπαικη μαλακια το γαυρο σημερα...

εχουν σπασει τα νευρα με τις ηλιθιοτητες που κανουν οι ανθρωποι...και αυτο γιατι?

σαφεστατα περιμενα να φαει 3-4 η αεκ
σαφεστατα περιμενα να τη γαμησει η μιλαν σε ολους τους τομεις.

αυτο που δεν περιμενα ειναι να παιξει αξιοπρεπεστατα και να κανει και 2-3 ευκαιριες αλλα να τις πεταξει οσο χειροτερα γινεται.

Οκ οι παικτες της αεκ ετσι απλα δεν συγκρινοντε με τιποτα με της μιλαν μιλαμε για τεραστιες διαφορες... αλλα μλκ οχι κι ετσι... δηλαδη τοσο ασχετοσυνη? Δεν μπορουν τα παλικαρια να σπρωξουν τη μπαλα στα διχτυα?

Και μια ερωτηση για γνωστες αεκτζηδες... αυτον τον αντιπαθεστατο αμπαλο Μορα τι ακριβως τον εχει ο φερερ και κανει στην ομαδα?

freak brother
13-09-2006, 23:36
γιατι εχει να βαλει αλλο?

Dr. Death
13-09-2006, 23:37
γιατι εχει να βαλει αλλο?

για να πω την αληθεια αμα δεν εχει να βαλει αλλο ας παιξει με 10 ...καλυτερα θα παιζει..ειμαι σιγουρος

fleshdiver
13-09-2006, 23:47
Tον Ηλία τον Κυριακίδη ρε πούστηδες ΑΕΚτζήδες. Τον έχετε θάψει να πούμε.

Σοβαρά τώρα, συμφωνώ απόλυτα με γιατρό περί ευκαιριών και Μόρα.

freezing_moon
13-09-2006, 23:50
πολύ όμορφο παιχνίδι. κυρίως απ' το 79 και μετά.

Eulogy
14-09-2006, 00:21
aosmoi kai axrwmoi paixtes re pousth . poios na mou to lege oti tha elega pou eisai re gea....

o ferrer marese pou bgike kai meta to 3-0 na kynigisei to skor alla ta paidia den mporoun . mlkia na balei ton kapetano pantws deksi extrem exase ton maldini sto 1o gkol kai ante geia.

poios moras re doktora edw milame gia tosous kai tosous. o moras einai enas apolous .aytous exoume kai proxwrame na doume mexri pote giati tetoia katastash den synithizete.

o kyriakidis einai paixtaras alla analwnete se mlkies o ferrer dinei xrono stous mikrous gia na min bazei to kyriakidi tha exei to logo tou. pantws oses fores ton exw dei lew oti kserei poly mpala ayto to paidi alla einai poly xazo

freak brother
14-09-2006, 01:04
η ρεαλ ηταν για ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γκολ σημερα..

Darkling
14-09-2006, 01:09
πολύ όμορφο παιχνίδι. κυρίως απ' το 79 και μετά.

εχεχεχε στη βροχη και στο πουσι, μαστουρα μ' Ουιφαλουσι.

Stormrider
14-09-2006, 04:38
Ετσι είναι το ποδόσφαιρο… Τη μία νύχτα μπορεί να είσαι ο πρώτος μάγκας και το άλλο βράδυ να μπεις στο στόχαστρο όλου του κόσμου. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί στην Ελλάδα να τα καταφέρνουν περίφημα μέχρι στιγμής, ωστόσο στην Ευρώπη τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά. Κάθε άλλο μάλιστα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν ότι παίζουν εντός έδρας στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα… τρέχουν.
Βέβαια, δεν υπάρχει σκέψη για το ματς στην Σαχτάρ, στις 27 του μήνα, αφού ως τότε οι νταμπλούχοι καλούνται να αντιμετωπίσουν αρχικά, αυτή την Κυριακή τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και μετά, στις 23 την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη…Ο Τρόντ Σόλιντ πάντως, στην προπόνηση της Δευτέρας με μία ομιλία, προσπάθησε να φέρει την ηρεμία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Ο Νορβηγός προπονητής, τους τόνισε χαρακτηριστικά: «Κάναμε λάθη, δεν παίξαμε τόσο άσχημα όσο φάνηκε. Είχαμε εκνευρισμό στο παιχνίδι μας και αυτό δεν ήταν καλό. Σε αυτά τα παιχνίδια, είδατε ότι δεν πρέπει να χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, πρέπει να ελέγχουμε καλύτερα τα ματς». Την ίδια ώρα πάντως, είναι η πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθε στον Ολυμπιακό ο Νορβηγός και δέχεται τέτοια κριτική. Ο κόσμος δυσανασχέτησε στην αλλαγή που έκανε με τον Σέζαρ να περνά στο ματς, αντί του Ανατολάκη, την ίδια ώρα που ο Ουαντού ήταν με διαφορά ο χειρότερος και φορτωμένος με την κίτρινη κάρτα από νωρίς…

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν βέβαια, αλλά όπως και να έχει, ο Σωκράτης Κόκκαλης παίρνει το κλίμα και κρατά στάση αναμονής. Και σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τις εξελίξεις, αν τα πράγματα πάνε στραβά στη συνέχεια. Γιατί πολύ απλά, ο Σόλιντ δεν ήρθε για να παίρνει αυτό που έπαιρνε ο Μπάγεβιτς, ο Λεμονής και οι υπόλοιποι.

Ο Κόκκαλης ψήφισε Σόλιντ για να αλλάξει τη νοοτροπία στην Ευρώπη και οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο δεν την έχουν αλλάξει, αντίθετα, σε τέσσερα εντός έδρας ματς με τον Νορβηγό στον πάγκο, έχουν γνωρίσει τρεις ήττες. Τόσες είχαν γνωρίσει, όλα τα υπόλοιπα χρόνια οι νταμπλούχοι Ελλάδας (δύο από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μία από Γιουβέντους), δείγμα του ότι και η έδρα πλέον έχει… αλλάξει.
Από το ματς με τη Βαλένθια πάντως, προέκυψαν και προβλήματα τραυματισμού. Η κατάσταση του τραυματισμού του Ζεβλάκοφ έχει παρουσιάσει βελτίωση. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά την Πέμπτη. Ο Κωνσταντίνου ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση καθώς έχει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο. Οι Καψής και Μπουλούτ συνέχισαν το πρόγραμμα που ακολουθούν.
contra.gr

Bullet
14-09-2006, 10:04
Bullet, αγόιρι, είσαι απλά αντιολυμπιακός τσαρλατάνος.

afou to leei kai o fixxxer agorina,einai kaula einai na koroideueis ton olumpiako

Bullet
14-09-2006, 10:48
aosmoi kai axrwmoi paixtes re pousth . poios na mou to lege oti tha elega pou eisai re gea....

o ferrer marese pou bgike kai meta to 3-0 na kynigisei to skor alla ta paidia den mporoun . mlkia na balei ton kapetano pantws deksi extrem exase ton maldini sto 1o gkol kai ante geia.

poios moras re doktora edw milame gia tosous kai tosous. o moras einai enas apolous .aytous exoume kai proxwrame na doume mexri pote giati tetoia katastash den synithizete.

o kyriakidis einai paixtaras alla analwnete se mlkies o ferrer dinei xrono stous mikrous gia na min bazei to kyriakidi tha exei to logo tou. pantws oses fores ton exw dei lew oti kserei poly mpala ayto to paidi alla einai poly xazo

εμενα μαρεσε η αεκ χτες,ότι μπορούσε έκανε στη τελική

ήθελε και λίγη τύχη βεβαια που δε την είχε χτες

η milan ήταν σε κακή μέρα,αρκετά μουδιασμένη

VirusXI
14-09-2006, 12:05
πάμε για πρωταθληταί ευρώπης.

Raven Lord
14-09-2006, 12:27
περυσι.

ok λοιπόν.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΑΣ.

Darkling
14-09-2006, 12:30
Ασχετο.

Bullet
14-09-2006, 12:48
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/129249.html

Darkling
14-09-2006, 13:01
Συνεχιζοντας λοιπον αυτα που λεγαμε, ο χρηστης ΜΠΟΥΛΕΤ (οπαδος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ και λοιπαι δημοκρατικαι δυναμεις) εχει ποσταρει ενω η ομαδα του παιζει ΟΥΕΦΑ ΚΑΠ σημερα κιολας, περιπου 2,5 ποστς για το ΟΥΕΦΑ και περιπου 30 ποστς που κατα κανονα κοροιδευουν μια αλλη ομαδα. Ολα αυτα ουδεμια σχεση εχουν με το αστειο οντως κολλαζ του παπαρατσι απλως δυνανται φανερωσουν το ενδεικτικο του θεματος.

Bullet
14-09-2006, 13:10
με τάπωσες τώρα δε ξέρω τι να πω!

edit:και σοβαρά τώρα,το όνομα της μεταλουργ ζαποριζιε or whatever δε προσφέρεται ούτε για άγχος ούτε για πολλά πολλά λόγια

αντιθέτως εσείς ανεκαθεν έχετε πλακα και περνάει η ώρα πιο ευχάριστα με τον θίασο σας και τα κατορθώματα του

so simple

nothingman
14-09-2006, 13:18
κάνε τουλάχιστον ένα κόπυ/πέιστ ή δώκε ένα λινκ
:-o

ωραίο πέναλτυ πήρε η Γιουνάιτεντ ρε αλλά δεν πειράζει, ήταν ματσάρα, τι Μίλαν, Ρεάλ, Λυόν και μαλακίες, λάθος ματς είδατε

Not_saved
14-09-2006, 13:25
Mpa kai auto to eixe i nova :D

Darkling
14-09-2006, 13:25
με τάπωσες τώρα δε ξέρω τι να πω!

edit:και σοβαρά τώρα,το όνομα της μεταλουργ ζαποριζιε or whatever δε προσφέρεται ούτε για άγχος ούτε για πολλά πολλά λόγια

αντιθέτως εσείς ανεκαθεν έχετε πλακα και περνάει η ώρα πιο ευχάριστα με τον θίασο σας και τα κατορθώματα του

so simple

μπορουσες να πεις ολο αυτο με δυο λεξεις μονο.

Bullet
14-09-2006, 13:26
Mpa kai auto to eixe i nova :D

η nova φέτος πραγματικά σε αναγκάζει να γίνεις συνδρομητής,το θέμα είναι που θα βρούμε τα λεφτά :P

freak brother
14-09-2006, 13:32
δεν παιζει καμια πατεντα να παρεις το πακετο και να βαλεις καμια μουφε καρτα και να χεις τσαμπε χωρις συνδρομη?

Not_saved
14-09-2006, 13:33
http://www.sports24.gr/html/ent/330/ent.139330.asp

Ntaksei den borei na einai toso kathysterimenos.H kollhmenos alliws den eksigeitai.Kai h plaka einai oti oi perissoteroi gauroi prepei na to pisteuoun.Dld hmarton anaferei kai to '99 me ti Juventus.Akoma kai me ton Panathinaiko ti saizon me Juventus, Amvourgo kai La Coruna fagame goal sta teleutaia lepta 3 fores alla par'ola auta prokrithikame.Alla ksexasa emeis eimaste oi kwlofardoi.

Kai h AEK vevaia exei tin karamela twn xamenwn eukairiwn kai tis atyxias pou eukola eksigeitai omws apo tin poiothta twn paiktwn pou diathetei eidika brosta.

Toulaxiston emeis ston Panathinaiko den paramythiazomaste oute psaxnoume metafysika fainomena gia na eksigisoume ta asxima apotelesmata apla paradexomaste oti exoume metria omada

Bullet
14-09-2006, 13:33
δεν παιζει καμια πατεντα να παρεις το πακετο και να βαλεις καμια μουφε καρτα και να χεις τσαμπε χωρις συνδρομη?

παίζουν αλλα δεν έχω εξακριβώσει ακόμα το ποσο αθώες είναι αυτές οι πατέντες,εννοω πως αν είναι να καρφωθείς από τον δεκτη σου or smth αστο καλύτερα

Darkling
14-09-2006, 13:34
Εσυ εισαι νεο φρουτο εδω?

Καντε κανα λινκ της ομαδας σας ρε, ετσι για ποικιλια.

Not_saved
14-09-2006, 13:34

Nai paizoun kati apokwdikopoihtes kai doryforika piata pou pianeis ola ta doryforika alla dn kserw perissotera na sou pw :|

Bullet
14-09-2006, 13:45
hey παιδιά μη κάνετε paste links και άρθρα,κάνει κακό :|

Darkling
14-09-2006, 13:48
hey παιδιά μη κάνετε paste links και άρθρα ολη την ωρα κοροιδευοντας τον gay-ρο ενω το παιζουμε ΒΑΖΕΛΑΡΕΣ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΙ ,κάτανταει ηλιθιο :|

Bullet
14-09-2006, 13:50
:!:

dyingfreedom
14-09-2006, 13:58
:!: :wink: :!:

Bullet
14-09-2006, 14:13
ρε μη σκατε ρε,έχετε σίγουρο τον τελικό φέτος ;)

dyingfreedom
14-09-2006, 14:32
Καλά, ξεκουράσου τώρα γιατί έχεις και μεταλουργκ.

Bullet
14-09-2006, 14:56
nai kai 8a einai wraia,exei tigkarei prasina tshirts h patra :D

Μπελάς
15-09-2006, 14:19
Πως βλέπετε τον Ολυμπιακό με την Shakhtar σε 12 μέρες?Εγω πιστέυω θα είναι η 1η εκτός έδρα νίκη του Ολυμπιακού στο CL και η τελευταία του ευκαιρία για φέτος να κάνει κάτι καλό στους ομίλους αν και το βλέπω πολύ δύσκολο,τουλάχιστον να εξασφαλίσει την 3η θέση για το κύπελλο UEFA γιατι κακά τα ψέμματα δεν είναι και για παραπάνω.Πειτε..

freak brother
15-09-2006, 14:20
ειδες την σαχταρ με την ρομα και τα λες αυτα?

Μπελάς
15-09-2006, 14:25
ειδες την σαχταρ με την ρομα και τα λες αυτα?
Οχι κάθε άλλο ίσα ίσα θεωρώ δύσκολο παιχνίδι αυτό με την πρωταθλήτρια και πρώτη στην βαθμολογία του Ουκρανικού πρωταθλήματος πόσο μάλλον μετά την 4αρα που φάγανε απ την Ρόμα θα έχουν ένα παραπάνω λόγο να παίξουνε μπροστά στους οπαδούς τους για την νίκη απλά εχω την πεποίθηση ότι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός γιατί σαν ομάδα φέτος έχει δυνατότητες ανεξάρτητα απ την ήττα απ την βαλένθια

One Colour Black
15-09-2006, 14:27
Oute h saxtar paizetai apo ton olympiako. pame gia 0-0-6 fetos.Ante narthei h periodos 08-09 na paizoume mono uefa,mpas k doume aspri mera.

_UnHoLyMaRtYr_
15-09-2006, 14:27
Αυτό ακριβώς.

freak brother
15-09-2006, 14:29
[quote="freak brother":1fltu495]ειδες την σαχταρ με την ρομα και τα λες αυτα?
Οχι κάθε άλλο ίσα ίσα θεωρώ δύσκολο παιχνίδι αυτό με την πρωταθλήτρια και πρώτη στην βαθμολογία του Ουκρανικού πρωταθλήματος πόσο μάλλον μετά την 4αρα που φάγανε απ την Ρόμα θα έχουν ένα παραπάνω λόγο να παίξουνε μπροστά στους οπαδούς τους για την νίκη απλά εχω την πεποίθηση ότι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός γιατί σαν ομάδα φέτος έχει δυνατότητες ανεξάρτητα απ την ήττα απ την βαλένθια[/quote:1fltu495]

το σκορ ειναι ψιλοπλασματικο... η σαχταρ στο πρωτο ημιχρονο εχασε 3 τετατετ και οι παιχτες τρεχαν σαν να χαν νεφτι στον κωλο.. πιστευω αντικειμενικα οτι θα μετρησετε πολλα μεσα στην σαχταρ.

_UnHoLyMaRtYr_
15-09-2006, 14:32
Ρε αρχίσατε πάλι; Άντε στο τόπικ σας.

freak brother
15-09-2006, 14:38
Ρε αρχίσατε πάλι; Άντε στο τόπικ σας.

εχμ αντικειμενικα το λεω ρε μακαρι να κερδισετε.. χεστηκα κιολας.. δλδ τι θες να σου πω οτι εχεις καλυτερη ομαδα απο μενα για να μπορω να συμμετασχω σαυτο το θρεντ? ε εχεις.. :cry:

dyingfreedom
15-09-2006, 14:53
:)

Bullet
15-09-2006, 14:55
προβλέπεται η πιο μίζερη και no-flame χρονια ever...

άντε μπας και μας βγει γενικά σε καλο...

dyingfreedom
15-09-2006, 14:57
Ντάξει στα ντέρμπυ θα χει κάνα φλέημ.
Δλδ του πούστη.

Έλα να ανεβαίνει και το μπασκετάκι.

Bullet
15-09-2006, 14:57
gia basketikh xronia th kobw aneta

Not_saved
15-09-2006, 17:36
e,kairos htane

FIXXXER
16-09-2006, 03:34

Πρεπει να προσθεσω και μερικα :) η να γραφω που και που κανα αντε γαμηθειτε ρε μουνια βαζελοι για να καταλαβεις οτι η συζητηση γινεται στα πλαισια του χαβαλε? :) :) :)
Αντε γαμησου ρε μουνι βαζελε. :) :)

:P :P :P Απλα αντιδρω οταν διαβαζω μεγιστες ανακριβειες για το αθλημα που λεγεται ποδοσφαιρο και για το παιχνιδι καθεαυτο. Ειδικα οταν ολοι κρινουν μονο εκ του αποτελεσματος. Σημασια εχει (και το λεω για να γελασουμε εν μερει, αλλα απο την αλλη μαρεσει που ειναι κι ετσι) επειδη η ομαδα μου προσφερει θεαμα. Οπως και να χει, ηταν καυλα οταν εβαλε το γκολ ο Κυπριος και οταν ισοφαρισε το αρχιδακι, κι ας χασαμε τελικα 2-4. Αυτο που με τσαντιζει ειναι που εδω μεσα ασχολειστε περισσοτερο με τη διαιτησια, τα παρασκηνια, τα οικονομικα συμφεροντα των προεδρων, τα εισητηρια, τους συνδεσμους και οτιδηποτε σαπιο υπαρχει στο ποδοσφαιρο...

Kingryche
16-09-2006, 10:18
ok ψηλέ 8)

Προσωπικά πολύ θα ήθελα να ασχοληθώ με μπάλα αλλά από την ομάδα μου μόνο μπάλα δε βλέπω. Επίσης, και από τις άλλες ομάδες δε βλέπω κάτι καλύτερο.

Σε ένα βάθος χρόνου αυτό που φταίει και δεν αφήνει τις ομάδες να γίνουν πιο ανταγωνιστικές είναι αυτά τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαστε.

Είναι τόσο τραγικά τα πράγματα φέτος, ειδικά για εμάς που ούτε για χαβαλέ δεν είναι.

dyingfreedom
16-09-2006, 14:47
Εμένα μ'αρέσει που όταν πάει σκατά μια ομάδα, οι οπαδοί το παίζουν αντικειμενικοί. Και με το που κάνει κανα καλό αποτέλεσμα ή πάρει κανα μουφά οφσάϊντ ξέρω γω, θα αρχίσουν πάλι τις καφρίλες.

Α, ρε Έλληνα...

Bullet
16-09-2006, 15:11
Εμένα μ'αρέσει που όταν πάει σκατά μια ομάδα, οι οπαδοί το παίζουν αντικειμενικοί. Και με το που κάνει κανα καλό αποτέλεσμα ή πάρει κανα μουφά οφσάϊντ ξέρω γω, θα αρχίσουν πάλι τις καφρίλες.

Α, ρε Έλληνα...

γιατί "Α, ρε Έλληνα" ?
εννοώ γιατί σου φαίνεται περίεργο αυτό?είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων(αν και το "το παίζουν αντικειμενικοί" δεν είναι απόλυτο) ,παντού συμβαίνει,αν και οι "καφρίλες" εξαρτιόνται άμεσα από το πως τις λαμβάνει και τις αντιλαμβάνεται ο δεκτης

Bullet
26-09-2006, 00:34
πρόβλεψη : αεκ - αντερλεχτ 1-0 και σαχτάρ - γαύρος 3-0

freak brother
26-09-2006, 03:18
πρόβλεψη : αεκ - αντερλεχτ 1-0 και σαχτάρ - γαύρος 3-0

πολυ αισιοδοξο σε βρισκω.

Mitsmann
26-09-2006, 09:43
μπουλετ μια που στις προβλεψεις πρωταθληματος εχεις πεσει μεσα σε ολα, σε παρακαλω, μπορουμε να βαλουμε ενα γκολ με τη Σαχτιαρ? Πληζ!!!!!!!!!!!!!

Eulogy
26-09-2006, 15:41
EMPROS THS ENWSIS KRIAAAAAARIA
SOUTARETE KAI SPASTE TA DOKAAAARIA
TA DIXTYA SKISTE, TO XORTO MASOULISTE
VOSKHSTE, VOSKHSTE, VOSKHSTE

PAME MWRH AEKARA ME TA GIDIA PAME NA BREXEI NA ARRWSTISOUME GIATI EINAI PIA ARGA... PARTE KAI KANA LEFKO MANTHLI

fleshdiver
26-09-2006, 16:05
Θα ρθω κι εγω απόψε με δύο φίλους. Έναν ΑΕΚτζή/Ιωνικό κι έναν ΑΕΚτζή/Προοδευτικάνο (συνδυασμός που σκοτώνει).

Μπορεί να φέρω γούρι και στον Κυριακίδη :?

Eulogy
26-09-2006, 16:07
ante ama eisai 12 steile kana pm na brethoume

Eulogy
26-09-2006, 16:42
αντε κι ενα καλο εκτος και ο ιβιτς :D

Dimitra
26-09-2006, 17:16
Thamai sti thura 16B.
Ki egw 1-0 to kobw apopse opws leei ki o filos-bazelos Bullet . Gia gauro polu thathela 3-0 alla as eimaste realistes: 2-1 problepw

Bullet
26-09-2006, 18:12
μπουλετ μια που στις προβλεψεις πρωταθληματος εχεις πεσει μεσα σε ολα, σε παρακαλω, μπορουμε να βαλουμε ενα γκολ με τη Σαχτιαρ? Πληζ!!!!!!!!!!!!!

άντε,ας είναι,για σένα :)

afroleft
26-09-2006, 18:12
τι σκατά, γίνατε χορηγοί και σας δώκανε ομαδικές προσκλήσεις εκεί στο Μόνολιθ; :ρ

freak brother
26-09-2006, 18:48
Thamai sti thura 16B.
Ki egw 1-0 to kobw apopse opws leei ki o filos-bazelos Bullet . Gia gauro polu thathela 3-0 alla as eimaste realistes: 2-1 problepw

3-1 η 4-1 :P

blackbird
26-09-2006, 21:51
xwris Zhko ,Emerson akoma kai Ivic poios tha vgazei mpalies apopse plhn tou Lagou?

th sympathw poly thn AEK tou Ferrer as kataferoun na skoraroun epitelous

Bullet
26-09-2006, 21:51
Χωρίς τον Λυμπερόπουλο θα ξεκινήσει η ΑΕΚ αλλά τελικά και χωρίς τον Ζήκο που υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο στην προθέρμανση !

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Σορεντίνο, Μώρας, Τσιρίλο, Κυριακίδης, Λαγός, Ουντέζε, Γεωργέας, Καπετάνος, Χετεμάι, Τόζερ, Ζούλιο Σέζαρ

Άντερλεχτ: Ζίτκα, Ντεσάχτ, Μπίλια, Βαν Ντάμε, Τσίτε, Λέιβα, Μπουσουφά, Γκουρ, Παρέχα, Φρούτος, Βάντεν Μπόρε

Bullet
26-09-2006, 22:10
25' Nicolas Frutos
AEK 0 - 1 Anderlecht

Bullet
26-09-2006, 22:13
28' Jϊlio Cιsar
AEK 1 - 1 Anderlecht

Dr. Death
26-09-2006, 22:34
την εχει ψιλογαμησει ο διαιτητης...ειμαστε παρα πολυ μικροι τελικα για ευρωπη.

Stormrider
26-09-2006, 22:40
την εχει ψιλογαμησει ο διαιτητης...ειμαστε παρα πολυ μικροι τελικα για ευρωπη.

xaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaxa

Bullet
26-09-2006, 22:42
μπορεί κάποιος να ανατινάξει τη nova και καθετί συνδρομητικό?φέρτε το ποδόσφαιρο στα free ones ρε μουνιά!!!!!!!!!!

freak brother
26-09-2006, 22:43
μπορεί κάποιος να ανατινάξει τη nova και καθετί συνδρομητικό?φέρτε το ποδόσφαιρο στα free ones ρε μουνιά!!!!!!!!!!

η χειροτερη παρακμη ειναι να πηγαινεις στο σπιτι της κοπελας σου που εχει νοβα να δεις μπαλα :oops:

Stormrider
26-09-2006, 22:45

η χειροτερη παρακμη ειναι να πηγαινεις στο σπιτι της κοπελας σου που εχει νοβα να δεις μπαλα :oops:

kai meta na pigeneis sto domatio tis gia na postareis sto er?asdfg

Bullet
26-09-2006, 23:04
ela mwrh milan bale kai sy ena goal na pame tameio

freak brother
26-09-2006, 23:07
ela mwrh milan bale kai sy ena goal na pame tameio

ρε ουτε καρτα δεν εχει δωθει σαυτο το παιχνιδι... :lol:

αντεεεεεε

Bullet
26-09-2006, 23:36
καλά,αν δε μπορείς να πάρεις νίκη εντός με τους βελγους τότε σε βάζω στην ίδια μοίρα με τον gay,aka 0 με 1 βαθμό max

πουτάνα(σ'χωραμε θε' μου) milan μου χάλασες το δελτίο :x

Dr. Death
26-09-2006, 23:38
αμπαλοι αε

5 τετ α τετ 1 γκολ.

αξια της μοιρας της...φοβερο παιχνιδι στο 2ο ημιχρονο.

Bullet
27-09-2006, 00:51
οι αγαπητοί fm-ιτες που είδαν το match παρακαλώ πολύ να μας πουν πως έπαιξε αυτός εδώ ο κύριος (pink και τέτοια)

http://www.soccerole.com/fotos/jugadores/peque/vandenborre.jpg

fleshdiver
27-09-2006, 01:15
Μπορεί να φέρω γούρι και στον Κυριακίδη :?

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, ωραίο ματσάκι, κρίμα για την ΑΕΚ που δεν κέρδισε ούτε σήμερα. Πολύ καλοί και οι 3 νέοι που έπαιξαν.

Ο Σέζαρ δεν ήταν σε καλή μέρα αλλά αυτή η μαλακία των οπαδών να βρίζουν έναν παίχτη σε κάθε λάθος ενέργεια από το 1ο λεπτό είναι απαράδεκτη.

Bullet
27-09-2006, 01:32
κι όμως ,μόλις άκουσα σποτάκι sportfm αεκ από το match με anderlecht με background μουσική rotting christ :|

FIXXXER
27-09-2006, 02:44
Λοιπον, σημερα ο Σεζαρ κερδισε για μια ακομα φορα τη συμπαθεια μου. Οι Αεκτζηδες που τον αποδοκιμασαν προς την αρχη του αγωνα ειναι ζωα, ο κακομοιρης εβαλε το γκολ και δεν το πανηγυρισε γιατι ειχε στεναχωρηθει. Μετα βγηκε τετ α τετ στο δευτερο και ΕΜΦΑΝΩΣ εχασε το κοντρολ γιατι ηταν ψυχολογικα ρακος, κατι που αποτελεσε και τον λογο αλλαγης του.

Εναν παιχτη εχετε που γαμαει (κι ο Λυμπεροπουλος) και τον αποδοκιμαζετε? Αν ειχε μεινει μεσα ο Σεζαρ θα το ειχε κερδισει το ματς η ΑΕΚ. Επισης, κριμα πραγματικα, στο δευτερο ημιχρονο ηταν πολυ καλυτερη απο την Αντερλεχτ και εχασε αρκετες ευκαιριες με αποκορυφωμα τις 3 στο πρωτο 15λεπτο. Τεσπα...

ΥΓ. Σερχιο Ραμος, γαμω την παναγια σου και τον χριστο σου γαμω τη μανα σου κωλοπαιδο, πρεπει να σου κοψουν την μπαλα αρχιδι γαμημενο. :) :) :)

_UnHoLyMaRtYr_
27-09-2006, 03:22
Καρίμ Μπενζεμά για τους μανατζεραίους γαμώ το σπιτάκι.
19 χρονών, μπαίνει στο 85' σκοράρει στο 89', ταμείο, εσύ σούπερσταρ και άλλα τέτοια.

Mitsmann
27-09-2006, 09:38
Φιξξξερ σιγα μη γαμει ο Σεζαρ. Μεχρι και πριν απο 1-2 χρονια, ουτε για το παγκο στο Καραισκακη δεν εκανε. Ουτε και τωρα κανει, απλα με το ντεφορμαρισμα που εχουμε και μεις φετος θα βρισκε μια θεσουλα.

Bullet
27-09-2006, 09:53
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/130371.html :lol:

Kingryche
27-09-2006, 10:10
Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία αν ο Σέζαρ είναι καλός παίκτης ή όχι. Αυτό εξαρτάται με ποιόν συγκρίνεται και που παίζει.

Θεωρώ πως είναι από τις καλύτερες μονάδες της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Και από χαρακτήρα προς τους οπαδούς της ΑΕΚ νομίζω πως είναι σωστότατος.

Χτες ήταν κακός.Κάκιστος. Στο γκολ ήταν τυχερός, αλλά και ψύχραιμος.

Η ΑΕΚ ήταν συμπαθητική, αλλά πραγματικά χτες πάλευε η ψυχή που καταθέτει ο Γεωργέας, το θράσος του Κυριακίδη και η ποδοσφαιριστάρα που λέγεται Λύμπε.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί να κράζετε τον Σέζαρ. Μπορεί να έκανε πολλά λάθη, αλλά δεν κρυβόταν όπως ο Λαγός π.χ.

Προσπαθήσαμε χτες να μετρήσουμε πόσοι παίκτες από αυτή την ΑΕΚ θα είχαν θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού. Δε νομίζω πως είναι πάνω από 5-6.

Eulogy
27-09-2006, 12:44
osoi apodokimasan ton sezar einai poly mlkes . twra gia ta nebra, yparxoun stous opadous paraaaa polla egw den stamatisw na brizw xthes alla se kamia periptwsi na apodokimasw..... me ton sezar ta exoun oloi kai gw mesa gia pollous logous giati xanei ta axasta giati kanei 1 tripla pou tin exoun katalabei oloi kai giati den dinei apo to aristero sto deksi .

krima pou den synantithikame re paul allh fora isws ,pantws irthes kai o dikos sou epekse 90' :shock: kai kala :shock: :shock: :shock: :shock: . epitelous ayto to paidi afise tis perites energeies ...ekobe ksemarkarizotan kai moiraze para poly kalos xthes.

genikotera pantws den emeina poly ikanopoihmenos oute apo to score oute apo ti mpala pou eida. to mono parhgorw itan oi mikroi pou deiksan oti mporei kapote na...

episis liga pragmata kai o kosmos xthes mallon exoume pesei oloi sta psyxofarmaka

@king apo to xthesino roster posoi nomizeis oti kanoun gia tin A.E.K.

Kingryche
27-09-2006, 13:05
Eulogy, να σου πω...

Σορεντίνο,Τσιρίλο,Σέζαρ,Λαγός,Λυμπερόπουλος

Ο Κυριακίδης γιατί φαίνεται να έχει προσόντα.

Ο Ζήκος εννοείται, αλλά για πόσο?

Ο Δέλλας δεν μπορεί πλέον. Αν για 5 ματς εκ των οποίων 1 καλό μένει 1-2 μήνες έξω τι να τον κάνεις?

Ούτε ο Λάκης έχει την αποτελεσματικότητα που είχε και ο Γεωργέας μπορεί να δίνει την ψυχή του αλλά είναι αυτό αρκετό?

Λύσεις ως rotation players, εναλλακτικές, δευτερεύουσες πες το όπως θέλεις μπορεί να είναι ο Ίβιτς, ο Καπετάνος, ο Ντελίμπασιτς αλλά αν στηρίζεσαι σε αυτούς έχεις μικρύνει ως ομάδα.

Dimitra
27-09-2006, 13:35
Apogohteutiki h fetini AEK...Den exw polles elpides oute gia prwtathlima oute gia eurwpi fusika. Xreiazetai opwsdipote paixtes-hgetes. Fusika to kalo apo xtes einai oti mporei na basistei stous mikrous (milame gia omada me m.o. ilikias 23 h kapou ekei...) alla thelei kai ton empeiro paixti pou tha tous kathodigisei. Einai dunaton na kauxiomaste fetos oti o kaluteros mas paixtis einai o Gewrgeas???? Mporei na ta dinei ola alla o kathenas dinei osa exei ki o Gewrgeas den exei kai para polla stin teliki...
Oso gia ton Sezar, panta ton thaumaza gia tin podosfairiki tou aksia alla fetos mou fainetai na sernetai ligo. Tetoies eukairies gia goal den epitrepetai xanontai apo paixtes san ton Sezar... :?
Ante na doume kai ta xalia tou gaurou simera... 8)

VirusXI
27-09-2006, 13:59
Οι φανατικοί (οποιασδήποτε ομάδας) είναι τελείως ζώα. Όταν έχεις το κάθε μαλάκα να αποδοκιμάζει πως να παίξει μπάλα, όλη η ομάδα. Ο Φερέρ τασπάει. Αφού κιο μπάσταρδος νορβηγός είπε ό,τι είπε, μια χαρά τους μπέρδεψε με τέτοια 11άδα. Θα φτιάξει αγνώριστη ομάδα με μικρούς κ μεγάλους, αλλά για του χρόνου.

παύλε, μόνο στον δικόσου έφερες γούρι =p

Kingryche, τα roster, ειδικά των άλλων 2 κι ειδικά τη συγκεκριμένη στιγμή δε λένε τπτ.

ποστ στο αθλέτικς, mouah.

Eulogy
27-09-2006, 14:13
Eulogy, να σου πω...

Σορεντίνο,Τσιρίλο,Σέζαρ,Λαγός,Λυμπερόπουλος

Ο Κυριακίδης γιατί φαίνεται να έχει προσόντα.

Ο Ζήκος εννοείται, αλλά για πόσο?

Ο Δέλλας δεν μπορεί πλέον. Αν για 5 ματς εκ των οποίων 1 καλό μένει 1-2 μήνες έξω τι να τον κάνεις?

Ούτε ο Λάκης έχει την αποτελεσματικότητα που είχε και ο Γεωργέας μπορεί να δίνει την ψυχή του αλλά είναι αυτό αρκετό?

Λύσεις ως rotation players, εναλλακτικές, δευτερεύουσες πες το όπως θέλεις μπορεί να είναι ο Ίβιτς, ο Καπετάνος, ο Ντελίμπασιτς αλλά αν στηρίζεσαι σε αυτούς έχεις μικρύνει ως ομάδα.

symfwnw oso anafora tous paixtes apla kai oi dikoi sou exoun mikrh paixtikh aksia imo panta

Tevez
27-09-2006, 14:13
ts ts ts.kala den ntrepesai?ellhnikh omada einai :!:

an kanei kana asteio kanas tzoleribocastillios kai den xasoune 8a pame oloi(+h mish eyrwph)ston kouba.
:?

Raven Lord
27-09-2006, 14:17
εμένα μ'αρεσε το αεκάκι χτες. από το 25' και μετά εννοείται. πραγματικά στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσε να κερδίσει, γιατί το άξιζε. σηκώνει πολύ βελτίωση στον εκτελεστικό τομέα.

δεν ξέρω γιατί, αλλά το φερέρ τον πάω πολύ σαν κόουτς, αντίθετα με την κότα που είχατε πέρσυ.

solution_AK-47
27-09-2006, 14:20
Virus se meses akres sumfwname. Alla tous katalabainw k tous aektshdes. To na phgaineis sto ghpedo k na mhn paizoun mpala ta kriargia einai kati pou proswpika me kanei na ais8anomai polu asxhma. K oxi den eimai kanas kollhmenos pou pe8ainei ama xasoume, mpala einai k gurizei, alla 8elw OPWSDHPOTE na blepw kapoia pragmata mes sto ghpedo. K apo th stigmh eidika pou me antimetwpizoun san pelath exw dikio. K 8a to fwnazw.

VirusXI
27-09-2006, 14:26
O ρόλος του οπαδού εν ώρα αγώνα είναι να εμψυχώνει. Κιε σκατά να παίζουν κάποιοι καλύτερα να τους ανεβάζεις το ηθικό μπας κιε παίξουν παρά να τους βρίζεις. Νομίζω. Μετά τον αγώνα ας κράξουν όλοι.

Amnesiac.
27-09-2006, 14:28
np anal cunt - grafeis sto athletics.

Mitsmann
27-09-2006, 14:28
καλως ηλθατε παιδια!!!!! :)

VirusXI
27-09-2006, 14:29
βαριέμαι, σκάσε. =P

Dimitra
27-09-2006, 14:34
O Virus barietai... :rofl: Same here :wink:
Pantws exeis dikio gia tous opadous fanatikous kai mh. Auto pou kanan sto Sezar xtes itan aparadekto. Me to pou skorare gurisa kai agriokoitaksa enan tupo pou ton ebrize sunexeia kai to boulwse kanonikotata :D

Eulogy
27-09-2006, 14:57
ntaks egw den eimai toso enantion tis giouxas allwste panta ypirxe kai tha yparxei . alliws einai omws na sfyrizei olo to gipedo kapoia stigmi i na akoustei kai 1-2 synthimata tous styl paixte mpala kwlotsapia kai alliws otan bgainei o allos allagi ayto einai mlkia den kserw mou katse poly asxima

solution_AK-47
27-09-2006, 15:05
Sumfwnw, etsi kaneis rakos ton allo k ton katastrefeis, de m'aresei oute emena, alla apo thn allh milwntas gia thn omada mou ton Feutchene persi de mporousa na tou pw k mprabo. Oute ston panublaka to "muth"! Afou ta mounia mpainoun k perimenoun na teleiwsei to mats!

Dr. Death
27-09-2006, 15:22
εχω την εντυπωση πως οι αεκτζηδες ειστε λιγο πιο απαιτητικοι απ οτι θα πρεπε.

αν σκεφτειτε πως κανονικα τωρα θα ειχατε ανεβει 1η εθνικη η χτεσινη εμφανιση ειναι μια χαρα εμφανιση.

Η αεκ παιζει αυτη τη στιγμη την καλυτερη μπαλα απ τους αλλους 2 και ειναι ξεκαθαρο οτι λογω αμπαλοσυνης-ατυχιας δεν μπορειτε να βαλετε γκολ.

Και εχετε και τον καλυτερο προπονητη εν ελλαδι αυτη τη στιγμη.

Λιγο ψυχραιμια δεν βλαπτει ε.

Eulogy
27-09-2006, 15:53
dikio exeis alla ayto to stadio exei kapws kseperastei. giati tin 1h xronia me ta psemata bgikes 2os kai giati oi kyrioi antipaloi pao kai osfp den paizoun kai ekeinoi -gia tous dikous tous logous o kathenas- tpt to spoudaio pou na min mporeis na tous kontrareis.
kai fetos to kalokairi otan oloi legame fere kana paixti anti na kleisei ton imabagasa pou ekleise me 900.000 sti magiorka efere ton maduca... kanane mlkies dld

akoma oi opadoi tis A.E.K. exoun stiriksei kai stirizoun tin omada oso kaneis allos se opoiadipote omada kai sigoura para eimaste apaititikoi

Kingryche
27-09-2006, 16:49
symfwnw oso anafora tous paixtes apla kai oi dikoi sou exoun mikrh paixtikh aksia imo panta

Θα ήθελα να μου κρίνεις από το δικό μας ρόστερ ποιοι αξίζουν και ποιοί όχι αν και δεν είναι τόσο on topic.

Πάντως πρέπει να αναλογιστείς ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει κανένα σοβαρό ξένο παίκτη. Εδώ ο Παναθηναϊκός έδινε ένα κάρο λεφτά σε Ρόμενταλ, Γκρόνκιερ, Γιόγκερσεν κλπ επιπέδου παίκτες και δεν τους ενδιέφερε να έρθουν Ελλάδα να παίξουν.

Ο Ντέμης ξέρει ότι ένας καλός προπονητής μπορεί να ισοδυναμεί με 3-4 καλές μεταγραφές παικτών. Επίσης, έχοντας υπάρξει (και σε υψηλό επίπεδο) ποδοσφαιριστής μπορεί να αναγνωρίσει έναν καλό προπονητή. Ο Τζίγγερ όχι. Στο να μανατζάρουν όμως μια Ανώνυμη Εταιρεία ο Τζίγγερ ξέρει περισσότερα από τον Ντέμη.

Στην Ελλάδα πάντως γενικά δεν ξέρουμε να χειριστούμε τίποτα από τα 2.

Stormrider
27-09-2006, 16:53
1-0 o olympiakos simera..tha xasei vevea
eiami apotous esiodoksous nai.
an xasoume parapanw terma oi elpides kai gia uefa

_UnHoLyMaRtYr_
27-09-2006, 16:59
Και μην ξεχάσουμε!
Αν χάσουμε σήμερα να πεθάνει ο Σόλιντ!!!

Stormrider
27-09-2006, 17:01
ithela na to grapsw alla lew asto

Kingryche
27-09-2006, 17:02
Το μόνο σίγουρο είναι πως το ματς σήμερα δεν εξαρτάται από τον Ολυμπιακό.

Δηλαδή, κανείς δεν περιμένει σήμερα ο Ολυμπιακός να παίξει κανά καταπληκτικό ποδόσφαιρο, ούτε ξαφνικά οι παίκτες του να αρχίσουν να τρέχουν περισσότερο από αυτούς της Σαχτάρ.

Αν μπορέσει ο Κωνσταντίνου να βάλει κανά γκολ στην αναμπουμπούλα ή σε καμιά αντεπίθεση ο Καστίγιο και ταυτόχρονα η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι τέτοια που να μην κινδυνεύει μπορεί να έχει τύχη...

Πόσο πιθανό μπορεί να είναι αυτό?

Να ληφθεί υπ'όψη ότι ο Ολυμπιακός παίζει πρώτη φορά χωρίς Ουαντού στην άμυνα και χωρίς τα δυο βασικά πλάγια μπακ του. Και αν δεχτούμε πως οι αντικαταστάτες είναι (σχεδόν) ισάξιοι, οι αυτοματισμοί και η λειτουργία στην άμυνα δύσκολα θα είναι σε ίδια επίπεδα.

Επίσης, ποιός θα μαρκάρει μαζί με τον Στολτίδη στο κέντρο? Ο Μάριτς? Χλωμιάζουν περισσότερο τα πράγματα.

Κοινώς η μόνη ελπίδα του Ολυμπιακού είναι να μην τραβήξει καθόλου η Σαχτάρ.

Stormrider
27-09-2006, 17:04
ton kostoula ton empistevomai pio poli kai apo ouantou pantos(oxi ton paixti) kai eimai sigouros pws den tha apogoitefsei

Bullet
27-09-2006, 17:53
O ρόλος του οπαδού εν ώρα αγώνα είναι να εμψυχώνει. Κιε σκατά να παίζουν κάποιοι καλύτερα να τους ανεβάζεις το ηθικό μπας κιε παίξουν παρά να τους βρίζεις. Νομίζω. Μετά τον αγώνα ας κράξουν όλοι.

xaxaxaexoxixe, den exeis byntra,giauto

freak brother
27-09-2006, 18:58
ts ts ts.kala den ntrepesai?ellhnikh omada einai :!:

an kanei kana asteio kanas tzoleribocastillios kai den xasoune 8a pame oloi(+h mish eyrwph)ston kouba.
:?

ειναι πολλα τα λεφτα Τεβεζ!

Eulogy
27-09-2006, 19:46

Θα ήθελα να μου κρίνεις από το δικό μας ρόστερ ποιοι αξίζουν και ποιοί όχι αν και δεν είναι τόσο on topic.

Πάντως πρέπει να αναλογιστείς ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει κανένα σοβαρό ξένο παίκτη. Εδώ ο Παναθηναϊκός έδινε ένα κάρο λεφτά σε Ρόμενταλ, Γκρόνκιερ, Γιόγκερσεν κλπ επιπέδου παίκτες και δεν τους ενδιέφερε να έρθουν Ελλάδα να παίξουν.

Ο Ντέμης ξέρει ότι ένας καλός προπονητής μπορεί να ισοδυναμεί με 3-4 καλές μεταγραφές παικτών. Επίσης, έχοντας υπάρξει (και σε υψηλό επίπεδο) ποδοσφαιριστής μπορεί να αναγνωρίσει έναν καλό προπονητή. Ο Τζίγγερ όχι. Στο να μανατζάρουν όμως μια Ανώνυμη Εταιρεία ο Τζίγγερ ξέρει περισσότερα από τον Ντέμη.

Στην Ελλάδα πάντως γενικά δεν ξέρουμε να χειριστούμε τίποτα από τα 2.

to an aksizoun i oxi to grafw kai me bash ti eixe prin merika xronia o pao sti thesh tous.

loipon
oksw : moris,byntra,goumas, seric,nilson,biscan,kwtsio

tis seiras ,tpt to idiaitero :,mpobio, romero,gkalinovits
tous mikrous (darla,leontiou,tzioli) den tous bazw isws aneboun kiallo. o matzios emena maresei poly.

to roster tou pao exei mikrynei poly se sxesh me tin omada tis rizoupolis kai oloi aytoi fygane kai me apaithsh twn opadwn.

ayto pou les gia tous paixtes pantws exeis dikio h monh elpida na erthei kapoios kalos einai logo ferrer, opws px eixe erthei tin 1h xronia o asunsao logo santos kai twn gnwrimiwn pou eixe

freak brother
27-09-2006, 20:03
Ο Μορις ειναι με τις μερες του.. αμα ειναι σε καλη μερα παιζει μπαλαρα.
Ο Μποβιο Ρομερο θελουν ακομα λιγο χρονο μπας και δεσουν.
Ο Γκαλινοβιτς εχει πεσει φετος.. αλλα γενικα ειναι καλος τερματοφυλακας.. Π.χ παιχνιδι με την Μπαρτσα :)

Bullet
27-09-2006, 20:19
ο μπίσκαν δεν έχει πιάσει την απόδοση που μπορεί btw

freak brother
27-09-2006, 20:41
ο μπίσκαν δεν έχει πιάσει την απόδοση που μπορεί btw

ε ποτε περιμενει και αυτος ο χριστιανος?

Bullet
27-09-2006, 20:53
elante

_UnHoLyMaRtYr_
27-09-2006, 22:08
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NERI NEIR
Ei ]-ef \j[piosdj\f
klfc

Stormrider
27-09-2006, 22:08
goal mori kariola

Bullet
27-09-2006, 22:09
wraia to pianoume 1000% to over

Bullet
27-09-2006, 22:15
re ti wikipedia leei autos?exoun xorhgo to site ?

Bullet
27-09-2006, 22:19
axaxaxa akou fwnh o daras iaioooaaou :lol:

Eulogy
27-09-2006, 22:33
bastate ore palikaria

_UnHoLyMaRtYr_
27-09-2006, 22:37
Ολυμπιακός εκτός έδρας. Εγγυημένος πόνος.
Τουλάχιστον έχω πιει τον κώλο μου και το διασκεδάζω και πανηγυρίζω.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.

Dr. Death
27-09-2006, 22:39
ΔΙΩΧΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ

ΔΙΩΧΤΕ

ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

τσουκου τσουκου μουνακια ε

θα το τσιμπησετε το ποντακι ... και με την αμυνα των υπερβορειων και τονξ απιστευτο τερμα που εχουνε σας κοβω για το 1ο διπλο μετα απο 45 χρονια.

Bullet
27-09-2006, 22:40
λάθος match βλέπετε ε,αν τη γλυτώσει ο γαύρος με μονο 3 goal θα είναι θαύμα

Eulogy
27-09-2006, 22:40
ayto me to terma den to katalaba kai gw o pletikosa mia xara itan tin teleftea fora pou ton eida

Odonian
27-09-2006, 22:41
Ημίχρονο. Ομαδάρα η Σαχτάρ, πορώνομαι να τη βλέπω να παίζει (όχι λόγω γαύρου ε). Παιχταράδες, μπάλα με τη μια και σύστημα για να καβαλάς κάγκελα. Ο γαύρος το παίζει πολύ σωστά με το 5-3-2, αν πήγαινε να την παίξει στα ίσα θα έσκαγε με το ρυθμό της. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο φάνηκε τι παιχταράς είναι ο καστίγιο (μαζί με τον τουρκοκύπριο) όταν παίζουν την κόντρα. Αν ο μάριτς και οι καραφλοί μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο στην πρώτη πάσα θα είχαμε ακόμα καλύτερο ματς. Προς το παρόν θα έπρεπε να νικάει η Σαχτάρ.

Τον σρνα τον είχα στον ΠΑΟ σε ενα παλιό μάνατζερ. :P

_UnHoLyMaRtYr_
27-09-2006, 22:42
O Πλετικοσα είναι παιχτάρα αλλά δεν πειράζει.
Έπρεπε να φάει εκείνη την κεφαλιά ο μικρός να του γαμηθεί η ψυχολογία.

Μετά απλά σουτάρεις από όπου βρεις.

Bullet
27-09-2006, 22:43
odonian kai oxi mono

to fm de pseudete pote

marika re mlk :tatsnt:

freak brother
27-09-2006, 22:43
τις ιδιες μαλακιες εκανε η Σαχταρ και με την Ρομα , τους ετρεχε , ειχε χασει τα απειρα.. και στο τελος εφαγε την 4 αρα :?

_UnHoLyMaRtYr_
27-09-2006, 22:44
The AEK effect you don't expect

Dr. Death
27-09-2006, 22:44

εγω το βλεπω για αεκ νο 2

φτανουν στην περιοχη και εκει μπλακ αουτ...δεν εχουν παιχτη να τη στειλει στα διχτυα.

αν δεν ηταν ο μπαρμπα γιωργος 0-1 θα ηταν ακομα...ο γαυρος εχει ταμπουρωθει με τα λαβαρα υψωμενα κλπ ομορφα..

να δουμε αν θα τον βγαλει το μπαρουτι.

νταξ αν φαει 2ο βεβαια δε νομιζω να κανει τιποτα..αλλα αμα παει 1-1 για μενα το παιχνιδι ειναι μια φαση του γαυρου και τελειωσε.
οι τυποι πισω ειναι ανεκδοτο.

freak brother
27-09-2006, 22:45

εγω το βλεπω για αεκ νο 2

φτανουν στην περιοχη και εκει μπλακ αουτ...δεν εχουν παιχτη να τη στειλει στα διχτυα.

αν δεν ηταν ο μπαρμπα γιωργος 0-1 θα ηταν ακομα...ο γαυρος εχει ταμπουρωθει με τα λαβαρα υψωμενα κλπ ομορφα..

να δουμε αν θα τον βγαλει το μπαρουτι.

εχουν κανει και 3-4 καλα σουτακια ειναι αληθεια.. το δοκαρι ακομα τρανταζεται..

Stormrider
27-09-2006, 22:45
pame re patsa

Eulogy
27-09-2006, 22:46
The AEK effect you don't expect

xaxaxa parigoria ston arrwsto (emas ennow :) ) an eixame ligo apo ta ypoloipa den tha milage kaneis

Bullet
27-09-2006, 22:56
kala o prodoths pianei ta apiasta

Bullet
27-09-2006, 22:59
ο γαύρος έχει απίστευτη τύχη σήμερα,αν αυτό συνεχιστεί παίρνει μέχρι και διπλό

1-0 h werder pousth puyol :(

Bullet
27-09-2006, 23:05
to 3-0 3-2 h galata se 5 lepta

_UnHoLyMaRtYr_
27-09-2006, 23:10
ΧΥΝΩ
ΧΥΝΩ.
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ Χ ΑΝΤΕ

freak brother
27-09-2006, 23:10
τις ιδιες μαλακιες εκανε η Σαχταρ και με την Ρομα , τους ετρεχε , ειχε χασει τα απειρα.. και στο τελος εφαγε την 4 αρα :?

Stormrider
27-09-2006, 23:11
neri neri gamisetous neri

Bullet
27-09-2006, 23:12
2-2

katatalla poutses gamw th bordo kai th barca mou xoun gamhsei to deltio dasgffasg

Stormrider
e oxi re malakes, afta mono o olympiakos

_UnHoLyMaRtYr_
Η πιο κομπλεξική ομάδα του πλανήτη. Γαμάει.

Bullet
27-09-2006, 23:15
axaxaxaxa den antexw allo me th fwnh tou dara

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Stormrider
27-09-2006, 23:17
plisiazei kai to 80...........

Stormrider
27-09-2006, 23:21
xaxaxaxaxa o neri

freak brother
27-09-2006, 23:32
2-2

katatalla poutses gamw th bordo kai th barca mou xoun gamhsei to deltio dasgffasg

δεν ηθελες το οβερακι της τσελσι :P

- 100 ευρο ειμαι γαμω :)

Bullet
27-09-2006, 23:34
ε ρε μαλακα το να παίζεις 3 και 6 euro σε κάτω των 2 αποδόσεων είναι ασθένεια

Kingryche
27-09-2006, 23:38
Ξεκωλιάστηκε ο γαύρος σήμερα.

Stormrider
lol

freak brother
Ξεκωλιάστηκε ο γαύρος σήμερα.

οχι απλα οι αλλοι ειναι μαλακες..

_UnHoLyMaRtYr_
27-09-2006, 23:39
Θάνατος στην Ίντερ τι πουτάνα ομάδα είναι αυτή άντε β εθνική να ησυχάσουμε μας έχει πάρει τα λεφτά.

Επίσης:
Ε ΠΑΙΔΙΑ! ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΧΤΑΡ;

Dr. Death
27-09-2006, 23:40
η σαχταρ αν παρει 3η θεση θα ναι θαυμα...οι τυποι ειναι απιστευτοι.

Eulogy
FERTE TI MARICA STIN AEK NA PESOUNE TSIMENTA :P

Dr. Death
Επίσης:
Ε ΠΑΙΔΙΑ! ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΧΤΑΡ;

ε τι να πουμε για τον αθλο του ολυμπιακου να παρει χ?

_UnHoLyMaRtYr_
27-09-2006, 23:41
βασικά γάμησέ τα, και 4 να βάζαμε 4-4 θα ρχόταν. Ματσάρα.

Ace
27-09-2006, 23:42
Τι μιζερια θεε μου αυτη η ομαδα σημερα.
Ο ΥΠΝΟΣ σολιντ θυμηθηκε στο 88 να βαλει το ριβαλντο;;
Ε;;
Y Π Ν Ο Σ

Eulogy
27-09-2006, 23:45
Τι μιζερια θεε μου αυτη η ομαδα σημερα.
Ο ΥΠΝΟΣ σολιντ θυμηθηκε στο 88 να βαλει το ριβαλντο;;
Ε;;
Y Π Ν Ο Σ

kala ekane re siga .stin amyna einai pou mpazei mprosta ti allo na ekane o osfp

Bullet
27-09-2006, 23:47
ελπίζω να καταλάβατε ότι αυτός ήταν ο ένας και μοναδικός βαθμός για φέτος και από τους δυο σας ε?

Odonian
27-09-2006, 23:48
Δίκαιο το αποτέλεσμα μάλλον. Ωραίο ματς.

Stormrider
27-09-2006, 23:49
kati kornes pou akogontousan den sas espagan ta nevra/

Ace
27-09-2006, 23:50
kati kornes pou akogontousan den sas espagan ta nevra/
Τρομακτικες.

Eulogy
27-09-2006, 23:52
pantws re pousth tetoia paixtakia emeis giati den mporoume na broume .... apolyste ton gerrad kai ferte kana konteiner apo brazilia kati tha katsei .....

Eulogy
27-09-2006, 23:54
oi ekfwnites mono ta parakalia den arxisan :P :P

_UnHoLyMaRtYr_
28-09-2006, 00:08
Εν τω μεταξύ μόνο σε μένα ο Σέζαρ φάνηκε συγκινητικός απόψε;

Mitsmann
28-09-2006, 00:42
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κυριες και κυριοι.

Η μονη ομαδα που παλεψε να παιξει ποδοσφαιρο μαρκαριαν ολοι πισω και να κανει το ματς πουτανα χαρντ ροκ αλληλουηα.

Καλα πηγαμε. Με Κωστουλα Ανατολακη πηραμε το Χηναρι. Αξιοι. :P

Mitsmann
28-09-2006, 00:44
α ξεχασα κατι ακομα.

ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ ΤΟ 1,70 ΤΗΣ ΣΑΧΤΙΑΡ. ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ.

Bullet
28-09-2006, 00:48
rolling on the floor laughing

άντε και αεροδρόμιο τώρα για την υποδοχή των ηρώων

Magellan
28-09-2006, 00:48
xmm paraligo na to paiksw kai gw asso simera
telika den epaiksa ka8olou :)

8ewritika twra ola 8a kri8oun sta dio paixnidia me roma
me ena kalo apotelesma sta 2 match logika pame uefa

h eikona pantws tou osfp mono sigouria den sou empneei

Mitsmann
28-09-2006, 00:49
Μην εισαι βλακς μπουλετ. Δεν ειπα οτι πωπω μωρη ομαδα τι εκανες. Καμμια σχεση. Ισα ισα που εχασε απιστευτα πραγματα η Σαχτιαρ. (και μεις ομως)

Απλα ο Ολυμπιακος θα χανει ολα τα ματς στην ευρωπη, αλλα που και που θα κλεινει και κανα πρασινο σπιτι που χει παιξει 3-4 χιλιαρικακια στον ασο.

Bullet
28-09-2006, 00:51
egw epaiksa 3 euro kiauta kerdismena apo to virtual manager filos opote as prosexan :P

Tonosalata
28-09-2006, 00:55
nikopolidis kai kastigio vgalan matia ante k kwnstantinou epekse arketa kala. oloi oi alloi aplws ipirxan. eidika kati cezar, maric, Anatolakides allagh amesws.
oi oukranoi me 22-23 sout ti na pw, aksioi tis moiras tous opws k h amuna tous.
o solint ekane spoudaies allages.

Mitsmann
28-09-2006, 01:01
ο Σεζαρ ηταν κακος? αλλο ματς βλεπατε.

freak brother
28-09-2006, 01:07
Μην εισαι βλακς μπουλετ. Δεν ειπα οτι πωπω μωρη ομαδα τι εκανες. Καμμια σχεση. Ισα ισα που εχασε απιστευτα πραγματα η Σαχτιαρ. (και μεις ομως)

Απλα ο Ολυμπιακος θα χανει ολα τα ματς στην ευρωπη, αλλα που και που θα κλεινει και κανα πρασινο σπιτι που χει παιξει 3-4 χιλιαρικακια στον ασο.

χαχαχα οι βαζελοι χανουν η οι δικοι σας που πανε και παιζουνε ασσους τα παιχνιδια στο καραισκακη ?

:P

Mitsmann
28-09-2006, 01:09
τα τελευταια χρονια δε θυμαμαι κανενα να λεει "ασος καραμπινα το ματς στο Καραισκακη παιξτε το". Εξαιρεση προφανως το περσινο με τη Ροζενμποργκ.

Bullet
28-09-2006, 01:16
να σου θυμίσω ρεπορτάζ νικολακοπουλου που έλεγε πως μέχρι και παίχτες του osfp προέτρεπαν φίλους και γνωστούς να παίξουν άσσο το matchday one με valencia?

Angelcurse
28-09-2006, 01:44
asxeto me ton osfp alla o crouch evale megalo goal e :P

Not_saved
28-09-2006, 02:11
Ela mwrh Bayern 0-2!!! :D

FIXXXER
28-09-2006, 03:41
Ακολουθει εκτενες ποστ γιατι οσο λιγα και να θελω να γραψω ειμαι σιγουρος οτι θα παρασυρθω παλι. Καταρχας, ειδα πριν 4-5 σελιδες καποιοι να μιλανε για κατι Μπισκαν και Μποβιο και βλεποντας τις φασεις χθες και σημερα δεν ειδα καμια ομαδα να εχει τετοιους παικτες στο Champions League, μηπως δεν ειναι βασικοι? Φανταζομαι για να αναφερονται σε αυτο το τοπικ θα παιζουν κι αυτοι στην διοργανωση.

Λοιπον, ο Σολιντ ηταν πολυ διαβασμενος σημερα. Ηξερε οτι αν κατσει ο Ολυμπιακος και παιξει γερη αμυνα με αντεπιθεσεις μπορει να παρει το αποτελεσμα, ειδικα απο τη στιγμη που η Σαχταρ απο το 70 και μετα ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Οι Ουκρανοι δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα μαλλον ειχαν γαμηθει να τρεχουν και μετα το 70 και το κωλοφαρδο γκολ της ισοφαρισης δεν υπηρχαν πουθενα στο γηπεδο. Και ναι, εχω το δικαιωμα να γκρινιαζω και για τα δυο ακυρα γκολ που φαγαμε, απο τη στιγμη που ηταν κωλοφαρδιες και τα δυο. Ναι οκ, θα μπορουσαμε να εχουμε φαει αλλα κι αλλα, αλλα απο τη στιγμη που τρως αυτα τα δυο, ε δε σου καθεται καλα. Δηλαδη ειναι ισως απο τις λιγες φορες που αν παρεις τη στατιστικη και την εικονα του αγωνα πρεπει να λες παλι καλα που πηρες την ισοπαλια, απο την αλλη, ετσι οπως εξελιχθηκε το ματς μενεις με μια πικρια που ισοφαριστηκες 2 φορες με μαλακιες φαουλ.

Εντωμεταξυ μηπως θα πρεπε να γινουμε κι εμεις Αεκακια η Βαζελακια ( :P :P :P ) και να ουρλιαζουμε οτι το γκολ της Σαχταρ προηλθε απο ανυπαρκτο φαουλ που χρεωθηκε στον Μαριτς ο οποιος ειδε και την κιτρινη καρτα? Ασε, δεν πειραζει, απλα το αναφερω να δω πως φαινεται.

Λοιπον, ο Καστιγιο συγκινητικος, παιρνω πισω οτι εχω πει για το αρχιδι, αν και ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα με διαψευσει και θα την κανει παλι την μαλακια, αν ωριμασε οριστικα τοτε εχει αρκετο μελλον μπροστα του. Στη φαση του γκολ καποιος εκει περα παταγε τον κοκκινο κυκλο στο χειριστηριο επανειλημμενα και εφευγαν τα τακλιν βροχη!!! Η αμυνα αρκετα μετρια, οχι ομως κακη, αφου οι μαλακες οι Ουκρανοι το ειχαν παρει στατιστικα το θεμα, σου λεει ενταξει θα κανουμε 30 σουτ, τι διαολο θα μπουν μερικα!! Ο αλλος ο μαλακας εκανε σουτ στην αρχη και κατεληξε πλαγιο ο πανυβλακας ο Μαρικα. Καλος παικτης, αλλα ΒΛΑΚΑΣ. Η πραγματικη παιχτουρα ηταν ο Ματουζαλεμ και εννοειται ο Τιμοσουκ. Τελος παντων, απο τη μια κριμα να μην εχουμε Ριβαλντο σημερα, απο την αλλη παλι καλα, γιατι μπορει ο Μαριτς να εκανε μερικες πασες λαθος, αλλα αυτην την αηδια να περναει αναγκαστικα η μπαλα απο τα ποδια του Ριβαλντο και αυτος να κανει 2 ωρες για να καταληξει να παρει φαουλ στο κεντρο η να το ριξει απο το κεντρο μπας και τον αποθεωνουν ολοι. Ο Στολτιδης μια ακομα φορα δεν αφησε και τιποτα ορθιο, κριμα να μην εχουμε καλο αμυντικο απο αριστερα, ο Γεωργατος προσπαθουσε αλλα ειναι πολυ καλυτερος στις σεντρες και στις προωθησεις, ο Τζορτζεβιτς για αλλον εναν αγωνα κατω του μετριου, ο Κωνσταντινου πολυ καλος. Ειδικα μνεια στον Τασουλη (ενας ειναι ο Τασος) που ΓΑΜΗΣΕ, και πρωτη φορα το λεω και το εννοω. Αμπαλος μεν, συμπαθεστατος δε.

ΥΓ απο τα επισημα στατιστικα της Ουεφα λεει οτι οι τυποι εκαναν 19 σουτ απο τα οποια 12 προς την εστια και ο Ολυμπιακος 12 απο τα οποια 6 προς την εστια... περιεργο, στον αγωνα φαινοταν μεγαλυτερη η διαφορα!!! Παντως αν ειχε παιξει λιγο πιο εξυπνα τις αντεπιθεσεις ο Σολιντ, ειδικα μετα το 1-2 θα ειχαμε βαλει πολυ ανετα και τριτο, αυτοι βγαιναν ολοι μαζι μπροστα ρε και πισω μεναν δυο ατομα.

ΥΓ Δεν λεω οτι καθορισε το αποτελεσμα, αλλα η μανα του διαιτητη γαμιοταν παντοκορφα. Ο Στολτιδης μπορει να μην κανει παιδια πλεον, ο αλλος επεσε στον Κωνσταντινου με τα δυο ποδια, το αρχιδι ο Μπρανταο κλωτσησε τον Τασουλη επιτηδες και δεν εδινε τιποτα ρε ο μαλακας. Ενταξει, χαριστηκε και στον Ριβαλντο στο 90 αλλα τοτε ευχαριστω πολυ, σταρχιδια μας ρε μεγαλε. Γενικα αφηνε το σκληρο παιχνιδι, αφου δεν πρεπει να σφυριξε ουτε ενα επιθετικο φαουλ στον Κωνσταντινου, και συνηθως ο μαλακας κανει 4-5, αλλα στη μονη φαση που εδωσε ενα φλωροφαουλ φαγαμε το γκολ (δεν ηταν καν φαουλ δηλαδη, τελος παντων). Ε αυτο ειναι γκαντεμια.

FIXXXER
28-09-2006, 03:45
Πολλα εγραψα παλι!!! Επισης τα κορνερ εννοειται πως ηταν 10-2 υπερ τους και η κατοχη 60-40. Τι ομαδα καφροι ειναι αυτοι ρε. Πρεπει να βαλουν το Attack των System Of A Down για υμνο.

Στα αλλα ματς, ο Μεσι γαμαει, ο Κραουτς εβαλε το γκολ της χρονιας και δεν το ξαναβαζει, ο τυπος της Λεφσκι Σοφιας εβγαλε αν οχι την ασιστ της δεκαετιας, σιγουρα την ασιστ της χρονιας, προσωπικα δεν εχω δει πιο τελεια πασα, γκολαρες μπηκαν γενικα και γιναν ωραιες φασεις. Ποτε ξανα σουπερλιγκα.

Mitsmann
28-09-2006, 09:47
Οποιος ειδε τριπλα Τασου Παντου στο 55' περιπου, απ τη μια η μπαλα απ την αλλη ο Τασουλης, μαλλον τα ειδε ολα στο Τσου Λου και για φετος.

Eulogy
28-09-2006, 11:40
Εντωμεταξυ μηπως θα πρεπε να γινουμε κι εμεις Αεκακια η Βαζελακια ( :P :P :P ) και να ουρλιαζουμε οτι το γκολ της Σαχταρ προηλθε απο ανυπαρκτο φαουλ που χρεωθηκε στον Μαριτς ο οποιος ειδε και την κιτρινη καρτα? Ασε, δεν πειραζει, απλα το αναφερω να δω πως φαινεται.

fenete theia dikh :P :p

egw kserw oti x irthe to proxthesino kai x kai to xthesino... den yparxei theos :evil: :evil:

Eulogy
28-09-2006, 11:44
pantws eblepa faseis xthes .... kai ayta pou xanontan itan apistefta eidika ayto tou ibraimovic paizei na itan xeirotero kai apo tou sezar .

solution_AK-47
28-09-2006, 12:17
Se fash pou bgainoun oi Oukranoi mprosta einai pesmenos gayros katw k bgazoun th mpala eksw. Se antistoixh fash, o gayros oloklhrwnei antepi8esh kanonika. To fair-play se olo tou to megaleio! KLASSIKOS GAYROS SA NA LEME! TO MOYNI O CASTILLO DE 8A GINEI POTE AN8RWPAS, PANTA TETOIO MPASTARDI 8A EINAI. Pali kala omws, sunexisthke to ahtthto seri ton entos edras antipalon tou gayrou sthn eurwph.

Mitsmann
28-09-2006, 12:24
Βαλε τις διαμαρτυριες σου.

Raven Lord
28-09-2006, 12:56
ο gay κλασσικά ξεκωλλώθηκε και με 3 αξιοπρεπείς επιθέσεις έβαλε 2 γκολ. τσίμπησε και τον 6ο ΟΛΟΚΛΗΡΟ βαθμό του εκτός έδρας τα τελευταία χρόνια στο τσ.λ. κατά τα άλλα ανύπαρκτος ακόμη και αμυντικά ενώ έπαιζε με 3 cb. η σαχτάρ έπαιξε τελείως ανούσια, ενώ θα μπορούσε να γελάει όλη η ευρώπη σήμερα (εξού και η τεσσάρα από τη ρόμα :roll: ).

FIXXXER
28-09-2006, 16:04
Η Σαχταρ δεν μπορουσε να παιξει καλυτερα γιατι αυτη η ομαδα ειναι βασικα. Γιουρια.

Mitsmann
28-09-2006, 16:18
ο gay κλασσικά ξεκωλλώθηκε και με 3 αξιοπρεπείς επιθέσεις έβαλε 2 γκολ. τσίμπησε και τον 6ο ΟΛΟΚΛΗΡΟ βαθμό του εκτός έδρας τα τελευταία χρόνια στο τσ.λ. κατά τα άλλα ανύπαρκτος ακόμη και αμυντικά ενώ έπαιζε με 3 cb. η σαχτάρ έπαιξε τελείως ανούσια, ενώ θα μπορούσε να γελάει όλη η ευρώπη σήμερα (εξού και η τεσσάρα από τη ρόμα :roll: ).

το να πεις για εκτος εδρας κλασσικα ξεκωλωθηκε, ειναι προκλητικοτατο.

Raven Lord
28-09-2006, 16:20
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!

Kingryche
28-09-2006, 16:22
γιατί, επειδή τις δεκάδες ευκαιρίες μέχρι το 80' δεν τις αξιοποιούν?

ελάχιστα είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια στο CL, που δεν είστε τουλάχιστον για 4 γκολ.

Mitsmann
28-09-2006, 16:23
και γαμω τις συζητησεις. αν δεν ξεκολωθηκε δηλαδη, γαμησε. δεν υπαρχει ενδιαμεσο.

Raven Lord
28-09-2006, 16:25
ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΛΑ!

Not_saved
28-09-2006, 16:28
Ενταξει, χαριστηκε και στον Ριβαλντο στο 90 αλλα τοτε ευχαριστω πολυ, σταρχιδια μας ρε μεγαλε.

Sta arxidia sou an etrwge 2 agwnistikes kai den epaize sta 2 me Roma e? :P

Kai i Shaktar einai POLY KALI omada,kalyteri auti ti stigmi apo opoiadipote elliniki.Ti shmasia exei an paizei giouria (egw pantws eida mia xara tin kikloforousane ti bala),apo ti stigmi pou apodidei kai paizei gamata giati na mhn to kanei?Sa na mou les i Barcelona paizei giouria kserw gw :P

FIXXXER
28-09-2006, 16:35
Ειναι πολυ αστειο να το διαβαζω αυτο. Βαριεμαι να εξηγησω. Αλλα αποφασιστε τελικα αν μετραει η ωραια κυκλοφορια της μπαλας η το 0-1 με τσουκου τσουκου για να ξερουμε κι εμεις ποτε να χαιρομαστε την ομαδα μας ε. Δηλαδη ομαδαρα η Σαχταρ, που η αμυνα της εμπαζε 2 φορες περισσοτερο απο τον Ολυμπιακο, που τις ευκαιριες τις τελειωναν χειροτερα κι απο τους παικτες της ΑΕΚ, που ριχναν 15 σουτ απο τα γαμιδια μπας και παει τιποτα κατα τυχη μεσα?

Απορω πραγματικα.

FIXXXER
28-09-2006, 16:38
Επισης, ειναι πολυ ευκολο να κανεις quote αυτο που λεω για το Ριβαλντο, ειδικα οταν πιο πριν εχω γραψει απειρα για το ποσες κιτρινες και κοκκινες επρεπε να ειχαν φαει οι αλλοι... ασε που προσωπικα προτιμω να μην παιζει ο Ριβαλντο, καθυστερει παρα πολυ την ομαδα. Για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ καλος ειναι...

Not_saved
28-09-2006, 16:45
Ειναι πολυ αστειο να το διαβαζω αυτο. Βαριεμαι να εξηγησω. Αλλα αποφασιστε τελικα αν μετραει η ωραια κυκλοφορια της μπαλας η το 0-1 με τσουκου τσουκου για να ξερουμε κι εμεις ποτε να χαιρομαστε την ομαδα μας ε. Δηλαδη ομαδαρα η Σαχταρ, που η αμυνα της εμπαζε 2 φορες περισσοτερο απο τον Ολυμπιακο, που τις ευκαιριες τις τελειωναν χειροτερα κι απο τους παικτες της ΑΕΚ, που ριχναν 15 σουτ απο τα γαμιδια μπας και παει τιποτα κατα τυχη μεσα?

Απορω πραγματικα.

Oles oi faseis sas ektos twn goal proilthan kathara apo lathi tou termatofiskoula tous.Akoma,pws teleiwnan asxima tis eukairies tous ti stigmi pou o Nikopolidis epiane ta apiasta (pera apo to dokari)?Diladi den paradexesai oti i Shaktar einai kalyteri omada apo ton Olympiako (gia Panathinaiko de to syzitame)?Na exoume mia vasi sti sizytisi mas diladi..Eseis paizate kai amyntika ypotithetai,kai den boresate na kratisete 5 lepta to provadisma,i amyna sas ekane tragika lathi.
Min tsantizesai,apla egrapses ena katevato opote kalo tha itan na eksigiseis auta pou grafeis.

_UnHoLyMaRtYr_
28-09-2006, 17:16
κατά τα άλλα ανύπαρκτος ακόμη και αμυντικά

Δηλαδή αλήθεια σου φάνηκε ανύπαρκτος επιθετικά;

FIXXXER
28-09-2006, 17:38

Απορω πραγματικα.

Oles oi faseis sas ektos twn goal proilthan kathara apo lathi tou termatofiskoula tous.Akoma,pws teleiwnan asxima tis eukairies tous ti stigmi pou o Nikopolidis epiane ta apiasta (pera apo to dokari)?Diladi den paradexesai oti i Shaktar einai kalyteri omada apo ton Olympiako (gia Panathinaiko de to syzitame)?Na exoume mia vasi sti sizytisi mas diladi..Eseis paizate kai amyntika ypotithetai,kai den boresate na kratisete 5 lepta to provadisma,i amyna sas ekane tragika lathi.
Min tsantizesai,apla egrapses ena katevato opote kalo tha itan na eksigiseis auta pou grafeis.

Δεν ειπα εγω οτι δεν ειναι καλυτερη απο τον Ολυμπιακο, αυτο ελειπε. Αλλα δεν ειναι και καμια φοβερη ομαδα, στο φτιαξιμο ειναι ακομα. Το 1999 δηλαδη θα ηταν μεγιστη ντροπη να μην ειχε ριξει 4αρα ο Ολυμπιακος σε αυτην την ομαδα εκτος κι εντος. Και δε θα το ειχε κανει. Κανονικα, οταν μια ομαδα παιζει ετσι (οπως ο Ολυμπιακος στο Καραισκακη δηλαδη που μενει μονο ο Ανατολακης πισω) πρεπει με αντεπιθεσεις να μπορεις να βαλεις κι αλλα γκολ, η εστω να μη δεχθεις 2. Κατι που προφανως χθες δε μπορουσε να γινει, αν και οι περισσοτερες φασεις της Σαχταρ, το επαναλαμβανω, δεν προηλθαν απο αμυντικα λαθη του Ολυμπιακου, με εξαιρεση τα δυο γκολ. Οταν παιζεις με 9 παιχτες μπροστα απο το κεντρο, πρεπει να εισαι η ΑΕΚ για να μην κανεις και 15 φασεις, η να τις κανεις και να μη τις βαλεις.

Οσον αφορα το Νικοπολιδη, δηλαδη τι πρεπει να κανει ενας τερματοφυλακας? Ομολογω οτι δε θυμαμαι καποια φαση που να σκεφτω οτι "αυτο επρεπε να μπει" και να το εσωσε ο Νικοπολιδης, χωρις να σημαινει οτι δεν ηταν πολυ καλος. Αλλα ρε γαμωτο, καποια φορα πρεπει να ειναι κι αυτος πολυ καλος, δε γινεται μια ζωη να καθεται ακινητος και να τα τρωμε η να μπερδευεται με τον Ανατολακη... Σαν πολυ χαμηλα εχουμε ριξει τον πηχυ νομιζω, τα μισα πηγαν πανω του, ειναι καλο τελειωμα των φασεων αυτο για τη Σαχταρ? Η μηπως τα δε θυμαμαι κι εγω ποσα που πηγαν στο διαολο? Γιουρια λεμε. Κι εμεις παιζαμε κλεφτοπολεμο.

Raven Lord
28-09-2006, 18:50
[quote="Raven Lord":27n07rab]κατά τα άλλα ανύπαρκτος ακόμη και αμυντικά

Δηλαδή αλήθεια σου φάνηκε ανύπαρκτος επιθετικά;[/quote:27n07rab]

ναι, εκτός αν πιστεύεις ότι σε κάθε ματς θα βάζετε γκόλ όσες ευκαιρίες δημιουργείτε

όσο για το τι ομάδα είναι η σαχταρ, συμφωνω με το φιξξξερ :shock:

RIDERGr
28-09-2006, 18:59
Γαμω το μουνί μου ρε πούστη να μη μπορούμε να κρατήσουμε 10 λεπτά υπέρ μας σκορ... αει στο διάολο... Το καινούριο των μέιντεν είναι μάπα (άσχετο τώρα το άκουσα)

Raven Lord
29-09-2006, 15:14
μετά το χτεσινό εξώφυλλο της φυλλάδας, αναρωτιέμαι:

πραγματικά εσείς οι gayροι θεωρείτε ότι γαμήσατε με το 2 - 2 με ομάδα κατώτερου πρωταθλήματος σε όμιλο του τσ.λ.? ΓΑΜΗΣΕ ΚΙ ΕΔΕΙΡΕ λέει!!! :roll: δηλαδή έτσι γαμάτε εσείς? με την όπισθεν?
στο επόμενο εκτός έδρας χ να βγείτε και στο πασαλιμάνι. αλλά τι λέω, εδώ έχετε βγει να πανηγυρίσετε ήττα :lol:

_UnHoLyMaRtYr_
29-09-2006, 15:15
Όχι. Δεν πιστεύουμε ότι γαμήσαμε, αλήθεια!

FIXXXER
29-09-2006, 19:39
Ον τοπικ, ποσο καριολης ηταν ο διαιτητης του Ιντερ-Μπαγερν? Και οι δυο ομαδες μου ειναι αρκετα αδιαφορες, αλλα αυτο το πραγμα ηταν αισχος. Δεν δινει πεναλτυ στον Ιμπραιμοβιτς, αφηνει γενικα οχι μονο το σκληρο παιχνιδι εκ μερους των Γερμανων αλλα πολλες φορες και το αντιαθλητικο, και ο παλιομαλακας δινει κοκκινη στον Ιμπραιμοβιτς για μια προβολη που δεν πετυχε τελικα καν τον αντιπαλο του και σιγουρα δεν ειχε σκοπο να τον χτυπησει. Και μετα αφου τα ειχαν παρει οι παικτες της Ιντερ, ε παρε και την κοκκινη στον Γκροσο, απολυτως δικαιολογημενη βεβαια, αλλα ετσι που ειχε κανει τον αγωνα ο μαλακας τι να πεις... Αν αυτη η διαιτησια γινοταν σε ματς Ολυμπιακου η του Παναθηναικου στην Ευρωπη θα ειχε 15 σελιδες παραπανω τωρα το τοπικ.

Bullet
17-10-2006, 23:36
το πάλεψε αλλα...

Dr. Death
17-10-2006, 23:44
ασε ...το ουεφα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για ελληνικες ομαδες...

αλλα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ειλικρινα ειναι μεγαλη μαλακια να βγαινουν 2 ομαδες.

1 και με προκριματικο ειναι το σωστο.

ουεφα και μας πεφτει παρα πολυ.

wanker
17-10-2006, 23:51
kallio 1os sto xwrio para 2os sth polh

Not_saved
18-10-2006, 00:55
ασε ...το ουεφα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για ελληνικες ομαδες...

αλλα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ειλικρινα ειναι μεγαλη μαλακια να βγαινουν 2 ομαδες.

1 και με προκριματικο ειναι το σωστο.

ουεφα και μας πεφτει παρα πολυ.

καλομελέτα κι έρχεται

Mitsmann
18-10-2006, 09:15
Θα ηθελα παρακαλω αν υπαρχει καποιος ρεπορτερ ΑΕΚ που να ποσταρει στο φορουμ, να μας εξηγησει απο που κι ως που ηταν κριμα κι αδικο το τελικο αποτελεσμα.

Κατα τ αλλα σιγα μη δε κερδιζε η Λιλ. Λιγο να την εχεις παρακολουθησει ειναι τοσο πιο πολυ οργανωμενη γενικα και ποδοσφαιρικα απο οποιαδηποτε αλλη ελληνικη ομαδα αυτη τη στιγμη, που κερδιζε ανετα ισα και με την εθνικη ελλαδος να πουμε. (χρηση υπερβολης με σκοπο την νοηματικη κατανοηση της αποψεως)

Parasight
18-10-2006, 13:51
(που την κερδίζει βασικά)

fleshdiver
18-10-2006, 16:55
Υπερβάλλετε νομίζω. Άνετα το παιρνε το διπλό χτες η ΑΕΚ, από στιγμές χαλάρωσης και μόνο έχασε το καλό αποτέλεσμα. Ίσως έπρεπε να αρκεστεί στην ισοπαλία που της έδινε πολλές ελπίδες πρόκρισης.

Δεν την έχω δει την Λιλ και δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορεί να παίξει αλλά δεν με έψησε ιδιαίτερα χτες.

Dimitra
18-10-2006, 16:59
Ti ta thes re Paulo...Opoios xanei toses eukairies sto telos to trwei, einai nomos autos! Kai me tin AEK exei ginei "tropos zwhs" pia...Anyway, uparxei panta h dikaiologia tis apeirias. Sullegoume empeiries wste na ta pame kalutera tou xronou isws 8)

Tevez
18-10-2006, 17:10
(xwris parexhghsh)an hmoun ferrer meta to 2o goal 8a dhlwna paraithsh logw apognwshs. :|
ta 2 prwta goal einai ntroph gia opoiadhpote amyna.
:roll:

Bullet
18-10-2006, 22:31
εδώ που τα λέμε ο γαύρος έπρεπε να ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι στιγμής

eleventh guardian
18-10-2006, 22:48
Κι άλλη γκολάρα ο Ντρογκμπά. Τι έχει πιει φέτος;

Ace
18-10-2006, 23:36
Α γαμησου καριολα ρομα.

Dr. Death
18-10-2006, 23:38
η καταντια ειναι τετοια που δεν υπαρχει ορεξη ουτε για πλακα...

0.

Stormrider
19-10-2006, 00:11
i hta den irthe logo katantias alla logo gkantemias.
mia xara epekse o olympiakos simera... alla opws panta tou lipei i ligi tixi.. kai min peite pws dikaiologoume, giati egw imoun aftos pou ekraza kai me tin valencia k me tin saxtar. mia xara peksame simera.

Mitsmann
19-10-2006, 00:12
Οταν παιζεις 4-5-1 και οι αλλαγες ειναι τα 3 απ τα 5 χαφ, ολα τα δημιουργικα δηλαδη γιατι ειναι ολοι ανυπαρκτοι, δεν εχεις κεντρο, καληνυχτα και κλειστε και τα φωτα.

Stormrider
19-10-2006, 00:18
o grigoris epekse kala simera h' mou fanike?
o kafes poli kakos kai pali :/

Dr. Death
19-10-2006, 00:22
mia xara epekse o olympiakos simera... alla opws panta tou lipei i ligi tixi.. kai min peite pws dikaiologoume, giati egw imoun aftos pou ekraza kai me tin valencia k me tin saxtar. mia xara peksame simera.

να σου πω πηρες πρεφα οτι η ρομα για καμμια 60αρια λεπτα δεν μπορουσε να περασει τη σεντρα?

υπαρχει βεβαια και η εξηγηση οτι επαιξε καλα ο γαυρος και δεν μπορουσε η ρομα να περασει τη σεντρα αλλα αυτη ειναι για οπαδους της θυρας 7.

ρε...οι ανθρωποι κανανε 2 επιθεσεις....

2

και με τη μαλακια γεωργατου 3.

ξες ποσες κανατε εσεις?

2

ο γες 2.

Καλα παιξατε δεν μπορω να πω.
Οκ ρε παιδες ...ατυχοι εισασταν ...δεν ειναι καταντια.
εχει πεσει απλα πολυ ατυχια τα τελευταια 40 χρονια

Stormrider
19-10-2006, 00:30

να σου πω πηρες πρεφα οτι η ρομα για καμμια 60αρια λεπτα δεν μπορουσε να περασει τη σεντρα?

υπαρχει βεβαια και η εξηγηση οτι επαιξε καλα ο γαυρος και δεν μπορουσε η ρομα να περασει τη σεντρα αλλα αυτη ειναι για οπαδους της θυρας 7.

ρε...οι ανθρωποι κανανε 2 επιθεσεις....

2

και με τη μαλακια γεωργατου 3.

ξες ποσες κανατε εσεις?

2

ο γες 2.

Καλα παιξατε δεν μπορω να πω.
Οκ ρε παιδες ...ατυχοι εισασταν ...δεν ειναι καταντια.
εχει πεσει απλα πολυ ατυχια τα τελευταια 40 χρονια
egw mporw na thimithw proxira toulaxiston 3 efkeries mas pantos.
mia tou mporxa sto telos( kai min peis oti den itan giati an itan kanas mixalakis eekei toxe karfosei gias plaka) mia tou kastiigio pou perase 3 kai ena to dokari..