PDA

View Full Version : Nethescerial - Touda Gallery

babality
15-05-2006, 14:39
Παμε λοιπον χτες με φιλους και γνωστους να δουμε black metal συγκροτημα να παιζει στην πιο σημαντικη εικαστικη γκαλερι της Αθηνας. Κουφο μου φανηκε που κανονιστηκε εκει σε 1η φαση. Μπαινουμε λοιπον μεσα και αυτα που γελαγα στη σκεψη οτι θα τα δω τα ειδα. Κυριες που ηταν χαμενες στον κοσμο τους και δεν ειχαν καμια επαφη, μπαμπα με το κοριτσακι του χερι χερι, ξεκωλα με τακουνι καταξανθα, ασχετους τυπους με φωτογραφικες και τραγιασκες καιιιιι.... το αρχιμαλακα απο το mad που κανει κριτικη ταινιων :lol:
Λεω απο μεσα μου. Ρε μαλακα πραγματικα οταν σκασουν και αρχισουν τα καφριλικια τι σκατα θα κανουν ολοι αυτοι?
Χαχαχαχαχα. Ο χωρος μια χαρα ηταν τα παιδια θα επαιζαν με ενισχυτες δικους τους.
Ερχεται η ωρα λοιπον και βγαινουν οι βαμμενοι. Τα γαμανε ολα με μια χαρα ηχο και κατι τυπαδες μαυροφορεμενους να στεκοντε κατα την διαρκεια του live ακινητοι στις 4 μεριες της σκηνης.Μου θυμησαν τους τυπους απο το mortal kombat στην πιστα portal :D
Το κουφο ηταν οτι κανεις δεν εφυγε και ολοι κατσανε να δουνε τι παιζει με το γκρουπ αλλα το πιο γαμηστερο ηταν οτι μετα το ξανθο ξεκωλο που ελεγα επιασε μονη της κιολας συζητηση με το κιθαριαρη του γκρουπ. Ο δε βλακας του mad κοιταγε σαν ζωντοβολο.
Αυτα εγιναν στο livaki και ευτυχως που εσκασα μυτη γιατι τετοια σκηνικα δεν γινοντε καθε μερα.
Ρε λες να κανονισω κανα live για εκει μεσα?
Χμμμμ. :D