PDA

View Full Version : Politics offtopic thread

freak brother
14-05-2006, 17:54
ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Οι Ρομπέν των ντελικατέσεν!

Του ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΚΑΤΣΕΛΗ

Υπάρχει ένας κοινωνικός ακτιβισμός που δεν θέλει να αλλάξει τον κόσμο, να τον χορτάσει θέλει. Συμβαίνει στο Αμβούργο, όπου μια ομάδα παραβατών της νομιμότητας εφορμά σε εστιατόρια πολυτελείας, σε ντελικατέσεν και σε κάβες σπάνιων αλκοολούχων. Βγαίνοντας, κρατά στους σάκους της απ' όλα: μαύρο χαβιάρι, καπνιστό σολομό, προσούτο υψηλών προδιαγραφών, μπίρες επαναζύμωσης και σπάνια κρασιά. Κι από πίσω, οι σειρήνες ενός ανθρωποκυνηγητού, που ήδη έχει κοστίσει στην αστυνομία του Αμβούργου πάνω από 30.000 ευρώ - «χρήματα φορολογουμένων» όπως παραπονιούνται οι τοπικές εφημερίδες.

Σχεδόν δέκα ληστείες, όπου τα κλοπιμαία δεν καταλήγουν στους ληστές: Πάνε πακέτο στους ανέργους της πόλης. Μοιράζονται με τρόπο και σε χρόνο αδιευκρίνιστο, κι οι αστυνομικοί μαζεύουν τις συσκευασίες από τα σκουπίδια. Και δεν μοιράζονται σε όλους τους ανέργους, αλλά σε εκείνους που βρίσκονται στη λίστα Hartz IV, μια κατηγορία επιδοτούμενων μακροχρόνια ανέργων που πήρε το όνομά της απ' τον Πέτερ Χαρτς. Τον διευθυντή προσωπικού της Volkswagen που αποπέμφθηκε έχοντας μπλέξει σε σκάνδαλο με πόρνες και δωροδοκίες κι είναι ιδιαίτερα μισητός μεταξύ των γερμανών ανέργων, επειδή το 2005 είχε εισαγάγει το (ομώνυμο) κριτήριο του τεκμηρίου διαβίωσης πριν εγκριθεί ένα επίδομα ανεργίας. Πρόκειται ακριβώς για το τεκμήριο διαβίωσης που θέλουν να βελτιώσουν οι ληστές των ντελικατέσεν, χαρίζοντας σε φτωχούς γεύσεις γαστριμαργικών παραδείσων που δεν θα μπορούσαν να απολαύσουν νόμιμα ποτέ. Αφήνοντας στα ταμεία των μαγαζιών μια ανθοδέσμη με την κάρτα τους που απλά γράφει «Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες» (από τον τίτλο της γνωστής ταινίας), οι νέοι παράνομοι δεν έχουν κερδίσει μόνο δημοσιότητα, αλλά και τον τίτλο των «Ρομπέν των Δασών» του Αμβούργου.

Εχοντας «κάτι» από τον προλεταριακό ρομαντισμό του Γιάννη-Αγιάννη, οι ληστές του Αμβούργου σαρκάζουν με τον τρόπο τους τις κοινωνικές ανισότητες: κλέβουν ακόμη και εισιτήρια κινηματογράφου και τα μοιράζουν σε σινεφίλ ανέργους για να τους φτιάξουν το κέφι. Ακόμη, μοιράζουν φυλλάδια με οδηγίες για τζάμπα χρήση λεωφορείων και μετρό, κάνοντας τους επιθεωρητές της αστυνομίας να παραμιλούν: «Προσπαθούν να γελοιοποιήσουν το ποινικό έγκλημα και να του δώσουν πολιτικό κίνητρο, αλλά είναι εγκληματίες, τελεία και παύλα», δηλώνει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας που αναζητά υπόπτους σε αναρχικές παρέες, και κυρίως στην αναρχική κολεκτίβα «Αμβούργο Επί Ματαίω».

Οι δράστες, στα σημειώματα που αφήνουν, απαντούν: «Χωρίς τις ικανότητες των σούπερ ηρώων, η ζωή στην πόλη των εκατομμυριούχων θα ήταν κόλαση για τους απλούς ανθρώπους». Και κερνάνε μαύρο χαβιάρι με σαμπάνια.

Candiru
14-05-2006, 21:47
ακτιβισμός με αρχίδια.

Κάτι deggiaληδες που θα εναντιωθούν ως συνήθως θα πρέπει να προτεινουν να απαγορευτούν όλα τα κλασσικά σχετικά έργα που εκθειάζουν αυτόν τον τρόπο δράσης: Αθλιοι, Ρομπέν των δασών, κλπ και τα αντίτυπά τους να αποσυρθούν και καούν πάραυτα ως υποθάλπτοντα την τρομοκρατία.

btw αν τους πιάσουν σίγουρα πάνε με αντιτρομοκρατικό.

Darkling
15-05-2006, 07:00
Εχει να πεσει πολυ γκλομπια. :thumbsup:

Candiru
15-05-2006, 07:12
«Προσπαθούν να γελοιοποιήσουν το ποινικό έγκλημα και να του δώσουν πολιτικό κίνητρο, αλλά είναι εγκληματίες, τελεία και παύλα», δηλώνει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας που αναζητά υπόπτους σε αναρχικές παρέες, και κυρίως στην αναρχική κολεκτίβα «Αμβούργο Επί Ματαίω».

Λογική για "μπάτσους"

15-05-2006, 09:58
Ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά.

Καντιρού, ζω για τη μέρα που θα σου αδειάσουν το σπίτι, θα φωνάξεις αστυνομίες κλπ, θα φανεί πως το κάναν αυτοί οι τύποι και θα αναφωνήσεις στις κάμερες "Συγγνώμη που δεν είχα κι άλλα να πάρετε".

Μετά μπορείς να επιστρέψεις στη δική μας διάσταση.

Mayhem
15-05-2006, 13:54
αρχίδια ακτιβισμός

metamelia2
15-05-2006, 14:22
Καντιρού, ζω για τη μέρα που θα σου αδειάσουν το σπίτι, θα φωνάξεις αστυνομίες κλπ, θα φανεί πως το κάναν αυτοί οι τύποι και θα αναφωνήσεις στις κάμερες "Συγγνώμη που δεν είχα κι άλλα να πάρετε".
Βέβαια το ότι κλέβουν μόνο ακριβά-μεγάλα καταστήματα πέρασε απαρατήρητο απ'το χιούμορ σου. (Υποθέτοντας ότι δεν είναι μεγαλοαστός) ο Καντιρού, αν έπεφτε θύμα ληστείας από τους κυρίους όπως λες, θα αποτελούσε βλαβερή κίνηση γιά το αποτέλεσμα που επιθυμούν, το οποίο προφανώς είναι το "κλείσιμο της ψαλίδας".
Η κίνηση τους είναι όντως αξιέπαινη και ακτιβισμός με αρχίδια, απ'τη στιγμή που το αποτέλεσμα τείνει (στον οποιονδήποτε βαθμό) να εξισώσει τις οικονομικά χαμηλότερες τάξεις με τις υψηλότερες.
Μέιχεμ μαζέψου.

15-05-2006, 14:35
Μαλάκα Κάλκι, ζω για τη μέρα που θα αδειάσουν και το δικό σου σπίτι στο γυρισμό από το σπίτι του Καντιρού.

Ναι κύριοι παπάρες, εξισώσεις εξισώσεις, αλλά αυτό κάνει εμένα, εσένα, οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί στο διαδίκτυο και να διαβάσει αυτό το ποστ πλουσιότερο των φτωχών που δεν έχουν να φάνε.

Μάντεψε πιθανά θύματα για να κλείσει αυτή η ψαλίδα λοιπόν Kalki.

Α, και πού'στε, τσιμπάτε και μία. :moutza:

metamelia2
15-05-2006, 14:42
Μαλάκα Κάλκι, ζω για τη μέρα που θα αδειάσουν και το δικό σου σπίτι στο γυρισμό από το σπίτι του Καντιρού.

Αν το κάνουν αυτό γίνονται εχθροί γιατί εκτός απ'το προσωπικό θέμα (=μου άδειασαν το σπίτι), εξυπηρετούν άλλον σκοπό -αντίθετο μάλιστα- απ'αυτόν γιά τον οποίο τους επικροτώ. Τι δεν κατάλαβες;

Ναι κύριοι παπάρες, εξισώσεις εξισώσεις, αλλά αυτό κάνει εμένα, εσένα, οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί στο διαδίκτυο και να διαβάσει αυτό το ποστ πλουσιότερο των φτωχών που δεν έχουν να φάνε.

Μάντεψε πιθανά θύματα για να κλείσει αυτή η ψαλίδα λοιπόν Kalki.

Ναι, μας κάνει πλουσιότερους αλλά όχι αρκετά πλούσιους έτσι ώστε μια ληστεία εις βάρος μας να μας ρίξει στο επίπεδο του μεσοαστού, δλδ μιας βιώσιμης και οικονομικά ευτυχούς καταστάσεως. Αν λήστευαν εμένα ή εσένα, τότε αυτόματα θα πέφταμε στο κατώτερο επίπεδο της οικονομικής πυραμίδας.

Raven Lord
15-05-2006, 15:00
χαχα αυτά είναι!

Mayhem
15-05-2006, 15:03
καλά ρε, πλάκα κάνετε; είναι δυνατόν να υποστήριζονται τέτοιες ενέργειες επειδή αυτά που κλέβουν τα δίνουν στους φτωχούς; Άυριο θα παω και εγώ να ρημάξω μεγαλοκαταστήματα λέγοντας ότι θα τα δώσω στους φτωχούς ενώ θα δώσω τα μισά ή δε θα δώσω τίποτα. Ποιος με ελέγχει; Μ'αυτή τη "λογική" θα αρχίσει ο καθένας να κλέβει, να ληστεύει και να ρημάζει με την δικαιολογία ότι τα δίνει σε αυτούς που δεν έχουν.

metamelia2
15-05-2006, 15:05
Για να έχει γίνει τέτοιο θέμα, κατά 90% τα δίνουν στους φτωχούς.

DarkOmeN
15-05-2006, 15:09
1. Είναι προφανές ότι αν αδείασουν το σπίτι κάποιου όπως του Kalki
(θα το κάνω εγω μάλλον πρώτα!Έχει καλύτερο ιPod απο'μένα)
Χάνουν κάθε πολιτικοκοινωνικό άλλοθι που μπορεί να τους
έχει δώσει η μάζα!

2. Η ακτιβιστική αυτή κίνηση είναι ηθικά σωστή αλλά έχει κάποια
τεχνικά issues. Κάποιος καταστηματάρχης που πουλάει,ας
πούμε,χαβιάρι(bliah) και σαμπάνιες, και δούλεψε σκληρά για να
ανοίξει το μαγαζί του,μπορεί να κινδυνέψει απο οικονομική ζημία
μετά την ακτιβιστική κίνηση των κυρίων!Αυτόματα αυτό δεν
τους ρίχνει στην τάξη που 'προστατεύουν' οι ακτιβιστές?

3. Πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν παίρνουν μερίδιο των λαφύρων
τους?

4. Ας είμαστε ρεαλιστές.Αυτό που κάνουν είναι ληστεία.

Αυτές οι ακτιβιστικές κινήσεις είναι σωστές ΜΟΝΟ αν οι στόχοι επιλέγονται σωστά! Γιατί αλλιώς δημιουργείται μόνο ο γνωστός πόλεμος Πλούσιοι VS Φτωχοί.Και συνήθως κερδίζουν οι πρώτοι.

metamelia2
15-05-2006, 15:20
1. Είναι προφανές ότι αν αδείασουν το σπίτι κάποιου όπως του Kalki
(θα το κάνω εγω μάλλον πρώτα!Έχει καλύτερο ιPod απο'μένα)
Χάνουν κάθε πολιτικοκοινωνικό άλλοθι που μπορεί να τους
έχει δώσει η μάζα!

2. Η ακτιβιστική αυτή κίνηση είναι ηθικά σωστή αλλά έχει κάποια
τεχνικά issues. Κάποιος καταστηματάρχης που πουλάει,ας
πούμε,χαβιάρι(bliah) και σαμπάνιες, και δούλεψε σκληρά για να
ανοίξει το μαγαζί του,μπορεί να κινδυνέψει απο οικονομική ζημία
μετά την ακτιβιστική κίνηση των κυρίων!Αυτόματα αυτό δεν
τους ρίχνει στην τάξη που 'προστατεύουν' οι ακτιβιστές?

3. Πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν παίρνουν μερίδιο των λαφύρων
τους?

4. Ας είμαστε ρεαλιστές.Αυτό που κάνουν είναι ληστεία.

Αυτές οι ακτιβιστικές κινήσεις είναι σωστές ΜΟΝΟ αν οι στόχοι επιλέγονται σωστά! Γιατί αλλιώς δημιουργείται μόνο ο γνωστός πόλεμος Πλούσιοι VS Φτωχοί.Και συνήθως κερδίζουν οι πρώτοι.

1., 2., 3.: Αυτά τα είπαμε και πιό πάνω (τι "χαβιάρι μπλιαχ" ρε κακόγουστε?).

4. Ναι είναι ληστεία. Αλλά απ'ότι φαίνεται κι απ'το άρθρο, τα λεφτά πάνε σε ανθρώπους που δεν είχαν την ευκαιρία εργασίας. Άρα το αποτέλεσμα είναι οκ. Επίσης κανένας βιοπαλαιστής δεν ανοίγει μαγαζί με σαμπάνια και χαβιάρι.

Απ'ότι φαίνεται, μια χαρά είναι οι στόχοι. Ίδωμεν.

Candiru
15-05-2006, 15:44
ενώ το να μας κλέβουν την υπεραξία και να μας πετάνε μετά στα σκουπίδια για να τρώνε ψόφιους αστακούς, μαύρα χαβιάρια, παλιά κρασιά και μουχλιασμένα τυριά γαλλίας είναι τιμιότητα και μισή αρχοντιά. :lol:

DarkOmeN
15-05-2006, 15:45
Επίσης κανένας βιοπαλαιστής δεν ανοίγει μαγαζί με σαμπάνια και χαβιάρι.
Εδώ σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν αλυσίδες καταστημάτων..

15-05-2006, 15:48
Και εδώ αποτυγχάνει η "λογική" σου.

Όταν κάποιος μετά από 30 χρόνια που δούλευε σαν το σκυλί και έκανε το σκατό του παξιμάδι μαζέψει αρκετό κεφάλαιο για να ανοίξει το χαβιαρομάγαζο, γίνεται αυτόματα πλούσιος ώστε να χάσει όσα κέρδισε για να τρώει ο Πανούλης(σικ) που όλη του τη ζωή έπινε μπύρες σε μια πλατεία;

Ο κομμουνισμός και η ισοπέδωση όλων σας έφαγε. :roll:

metamelia2
15-05-2006, 15:51

Όταν κάποιος μετά από 30 χρόνια που δούλευε σαν το σκυλί και έκανε το σκατό του παξιμάδι μαζέψει αρκετό κεφάλαιο για να ανοίξει το χαβιαρομάγαζο, γίνεται αυτόματα πλούσιος ώστε να χάσει όσα κέρδισε για να τρώει ο Πανούλης(σικ) που όλη του τη ζωή έπινε μπύρες σε μια πλατεία;

Το χαβιαρομάγαζο προσφέρει στον ιδιοκτήτη αρκετό κεφάλαιο ώστε σε περίπτωση ληστείας το ποσό που θα χάσει δεν θα τον ρίξει στη θέση του "Πανούλη". Επίσης, απ'ότι είδες, τα κλοπιμαία πάνε σε ανθρώπους στους οποίους δεν δώθηκαν αρκετές ευκαιρίες γιά δουλειά.
Μη με κάνεις να επαναλαμβάνομαι.

Candiru
15-05-2006, 15:53

ο μύθος του "πάλαι ποτέ βιοπαλαιστή που κοιμόταν σε παγκάκια" μεγαλοεπιχειρηματία ή "μούτσου στα παιδικά του χρόνια σε σκυλοπνίχτη" μεγαλοεφοπλιστή.

metamelia2
15-05-2006, 15:55

ο μύθος του "πάλαι ποτέ βιοπαλαιστή που κοιμόταν σε παγκάκια" μεγαλοεπιχειρηματία ή "μούτσου στα παιδικά του χρόνια σε σκυλοπνίχτη" μεγαλοεφοπλιστή.
Εδώ διαφωνούμε. Δεν είναι απίθανο ένας άνθρωπος να αποκτήσει περιουσία με τίμιο τρόπο και πολλή δουλειά, ξεκινώντας από το μηδέν.

15-05-2006, 16:01
Το χαβιαρομάγαζο προσφέρει στον ιδιοκτήτη αρκετό κεφάλαιο ώστε σε περίπτωση ληστείας το ποσό που θα χάσει δεν θα τον ρίξει στη θέση του "Πανούλη". Επίσης, απ'ότι είδες, τα κλοπιμαία πάνε σε ανθρώπους στους οποίους δεν δώθηκαν αρκετές ευκαιρίες γιά δουλειά.
Και σένα το σπίτι να σου αδειάσουν δεν πέφτεις στη θέση του άστεγου φτωχού, γιατί ακόμα έχεις μια στέγη πάνω από το κεφάλι σου. Άρα αμέσως ακυρώνεις το προηγούμενο ποστ σου.

Ή εννοείς όσα λες; Θα χάριζες σχεδόν όσα έχεις για να εξισωθείς με τον ΧΥΖ άστεγο;

Επειδή νομίζω όχι, άσε τις χριστιανικές κομμουνιστικοπαπαριές και παίχ'το μεγαλόψυχος αλλού. Βγάλε πρώτα κανά φράγκο και μετά μίλα για τους έχοντες δύο χιτώνες κλπ κλπ.

Εκτός φυσικά αν κουβαλάς τις ιδέες του Καντιρού, οπότε πάσο, τσάμπα κούραζα τα δάχτυλά μου τόση ώρα γράφοντας απαντήσεις.

metamelia2
15-05-2006, 16:07
Και σένα το σπίτι να σου αδειάσουν δεν πέφτεις στη θέση του άστεγου φτωχού, γιατί ακόμα έχεις μια στέγη πάνω από το κεφάλι σου. Άρα αμέσως ακυρώνεις το προηγούμενο ποστ σου.

Ή εννοείς όσα λες; Θα χάριζες σχεδόν όσα έχεις για να εξισωθείς με τον ΧΥΖ άστεγο;

Επειδή νομίζω όχι, άσε τις χριστιανικές κομμουνιστικοπαπαριές και παίχ'το μεγαλόψυχος αλλού. Βγάλε πρώτα κανά φράγκο και μετά μίλα για τους έχοντες δύο χιτώνες κλπ κλπ.

Εκτός φυσικά αν κουβαλάς τις ιδέες του Καντιρού, οπότε πάσο, τσάμπα κούραζα τα δάχτυλά μου τόση ώρα γράφοντας απαντήσεις.
Πρώτον, αυτό γιά το οποίο ενδιαφέρομαι είναι να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες γιά όλους. Δεν είπα ποτέ ότι θα έδινα τα πράγματα μου στον "Πανούλη" αν εγώ δουλεύω σαν σκυλί κι αυτός ξύνει τ'αρχίδια του.
Δεύτερον, δεν έχω καμμία σχέση με "χριστιανικές παπαριές".
Τρίτον, πώς θα μπορούσα να έχω αυτή τη στέγη αν χρειαζόταν να φτιάξω απ'την αρχή ένα σπίτι; Ή θα ζούσα με ελάχιστες εως μηδενικές ανέσεις ή θα με κυνηγούσαν οι τράπεζες με τελικό αποτέλεσμα να μου πάρουν και αυτό το σπίτι.
Μην γίνεσαι μαλάκας. Ξέρω, είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησέ το.

DarkOmeN
15-05-2006, 16:08
στους οποίους δεν δώθηκαν αρκετές ευκαιρίες γιά δουλειά.

Δεν θα πω οτι είμαστε η land of opportunities αλλα αν νομιζεισ φιλε kalki οτι οι περισότεροι 'φτωχοι' και κατατρεγμένοι βρίσκονται στην κατλασταση στην οποία είναι επειδή τους αδίκησε το σύστημα κτλ μάλλον πλανάσαι! Ξέρεις πόσοι σπαταλάνε τις μέρες τους και μετά ρίχνουν το φταίξιμο σε κάποιον άλλον?Δεν είναι 2-3,αλλα Χιλιάδες!

Δεν είναι απίθανο ένας άνθρωπος να αποκτήσει περιουσία με τίμιο τρόπο και πολλή δουλειά, ξεκινώντας από το μηδέν.

Τότε γιατι διαφώνησες μαζί μου?

Το χαβιαρομάγαζο προσφέρει στον ιδιοκτήτη αρκετό κεφάλαιο ώστε σε περίπτωση ληστείας το ποσό που θα χάσει δεν θα τον ρίξει στη θέση του "Πανούλη"
Δηλαδή πρέπει να τον ρίξει στην θέση του 'Πανούλη' για να θεωρηθεί αδικία?Έχοντας πάντα υπ'οψιν μας ότι μιλάμε για το 'τίμιο χαβιαρομάγαζο'!

Candiru
15-05-2006, 16:12

Εδώ διαφωνούμε. Δεν είναι απίθανο ένας άνθρωπος να αποκτήσει περιουσία με τίμιο τρόπο και πολλή δουλειά, ξεκινώντας από το μηδέν.

ο μύθος δεν έγκειται στο αν έτσι συνέβη στο απώτερο παρελθόν τους, αλλά στο ότι αυτό δεν δικαιώνει την σημερινή χλιδή εις βάρος της κοινωνίας. Δεν είναι ανεξάρτητη η δράση του από την υπόλοιπη κοινωνικοπολιτική κατάσταση: Δεν πλουτίζει μόνος του χωρίς να δημιουργεί προβλήματα ή φτώχεια κάπου αλλού. Διότι από ένα σημειο καμπής και μετά ζει με την υπεραξία και με την άπλετη στήριξη από το κράτος με τα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα που ψηφίζονται υπέρ του για να τρώει μαύρο χαβιάρι.

DarkOmeN
15-05-2006, 16:15
Διότι από ένα σημειο καμπής και μετά ζει με την υπεραξία και με την άπλετη στήριξη από το κράτος με τα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα που ψηφίζονται υπέρ του για να τρώει μαύρο χαβιάρι.

¨ολοι οι πλούσιοι είναι κακοί ένα πράγμα?

metamelia2
15-05-2006, 16:16
στους οποίους δεν δώθηκαν αρκετές ευκαιρίες γιά δουλειά.

Δεν θα πω οτι είμαστε η land of opportunities αλλα αν νομιζεισ φιλε kalki οτι οι περισότεροι 'φτωχοι' και κατατρεγμένοι βρίσκονται στην κατλασταση στην οποία είναι επειδή τους αδίκησε το σύστημα κτλ μάλλον πλανάσαι! Ξέρεις πόσοι σπαταλάνε τις μέρες τους και μετά ρίχνουν το φταίξιμο σε κάποιον άλλον?Δεν είναι 2-3,αλλα Χιλιάδες!
Δεν διαφωνώ αλλά στην προκειμένη περίπτωση, μιλάμε γιά μια λίστα που περιλαμβάνει ανθρώπους στους οποίους δεν δίνονται ευκαιρίες. Το έχω πει 100 φορές από την αρχή του θρεντ.

Δεν είναι απίθανο ένας άνθρωπος να αποκτήσει περιουσία με τίμιο τρόπο και πολλή δουλειά, ξεκινώντας από το μηδέν.

Τότε γιατι διαφώνησες μαζί μου?[/quote:1xghb84v]
Η διαφωνία μου με τον Καντιρού ήταν ότι το παρουσίασε ως απίθανο. Δεν είναι απίθανο, αλλά είναι πολύ μικρή πιθανότητα. Οι περισσότερες μεγάλες περιουσίες γίνονται πατώντας επί πτωμάτων.

Το χαβιαρομάγαζο προσφέρει στον ιδιοκτήτη αρκετό κεφάλαιο ώστε σε περίπτωση ληστείας το ποσό που θα χάσει δεν θα τον ρίξει στη θέση του "Πανούλη"
Δηλαδή πρέπει να τον ρίξει στην θέση του 'Πανούλη' για να θεωρηθεί αδικία?Έχοντας πάντα υπ'οψιν μας ότι μιλάμε για το 'τίμιο χαβιαρομάγαζο'!
Ναι. Πρέπει να τον ρίξει στη θέση του Πανούλη γιά να θεωρηθεί αδικία. Το να ληστέψεις ένα μαγαζί σημαίνει πως ο ιδιοκτήτης χάνει τα κέρδη μιας μέρας. Δλδ κάτι ασήμαντο, σε σχέση με το πόσο σημαντικό είναι το εγχείρημα.

metamelia2
15-05-2006, 16:18
Διότι από ένα σημειο καμπής και μετά ζει με την υπεραξία και με την άπλετη στήριξη από το κράτος με τα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα που ψηφίζονται υπέρ του για να τρώει μαύρο χαβιάρι.

Είναι θέμα συμφερόντων. Μια κυβέρνηση η οποία πράττει όπως περιέγραψε ο Καντιρού εξυπηρετεί τα συμφέροντα πλουσίων. Κι εγώ αν ήμουν πλούσιος θα ήμουν δεξιός. Αυτό θα με συνέφερε.

15-05-2006, 16:19
Πρώτον, αυτό γιά το οποίο ενδιαφέρομαι είναι να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες γιά όλους. Δεν είπα ποτέ ότι θα έδινα τα πράγματα μου στον "Πανούλη" αν εγώ δουλεύω σαν σκυλί κι αυτός ξύνει τ'αρχίδια του.
Αφού ο μέσος πλούσιος στον κόσμο γίνεται έτσι ξύνοντας τα αρχίδια του και δε δουλεύει σαν σκυλί.

Ναι Κάλκι, το μέλλον σου θα είναι πολύ απλό. Θα κάθεσαι, θα τα ξύνεις και τα λεφτά θα έρχονται και θα μπαίνουν στις τσέπες σου μόνα τους.

Με τον κομμουνισμό όμως;

Τρίτον, πώς θα μπορούσα να έχω αυτή τη στέγη αν χρειαζόταν να φτιάξω απ'την αρχή ένα σπίτι; Ή θα ζούσα με ελάχιστες εως μηδενικές ανέσεις ή θα με κυνηγούσαν οι τράπεζες με τελικό αποτέλεσμα να μου πάρουν και αυτό το σπίτι.
Η λέξη αποταμίευση είναι άγνωστη σε σένα. Ομολογουμένως, κανείς δεν μπορεί να βάζει σταθερά 2 φράγκα στην άκρη και μετά από κάποια χρόνια να αγοράσει ένα ακίνητο, χωρίς δάνεια. Γάμησέ τα, σε τι μάταιο κόσμο ζούμε!

Αν είναι να γίνομαι μαλάκας για να δείχνω την καθυστέρησή σου, δηλώνω ένας περήφανος μαλάκας.

ΥΓ: Απ'ότι βλέπεις δε σχολιάζω τα ποστς του Καντιρού. Το προλετάριο και οι είλωτες θα τα κρίνουν καλύτερα από μένα.

EDIT: Μέχρι να γράψω το ποστ μου η μαλακία σου είχε πολλαπλασιαστεί. Πρόσεξέ το ε;

Candiru
15-05-2006, 16:21

ταξικοί εχθροί, επίσης αν κάποτε κάποιοι ξεκίνησαν από το μηδέν, πέρα από το ότι αυτό δεν τους δικαιώνει, όπως ανέφερα, σήμερα οι περισσότεροι από αυτούς έχουν πεθάνει και τις επιχειρήσεις τις έχουν τα παιδιά και τα εγγόνια που ξεκινούν πλέον κατευθείαν από το 10 είς την 10η και βάλε.

metamelia2
15-05-2006, 16:24
Αφού ο μέσος πλούσιος στον κόσμο γίνεται έτσι ξύνοντας τα αρχίδια του και δε δουλεύει σαν σκυλί.

Ναι Κάλκι, το μέλλον σου θα είναι πολύ απλό. Θα κάθεσαι, θα τα ξύνεις και τα λεφτά θα έρχονται και θα μπαίνουν στις τσέπες σου μόνα τους.
Αυτό είπα;

Με τον κομμουνισμό όμως;
Δουλειά μου.

Η λέξη αποταμίευση είναι άγνωστη σε σένα. Ομολογουμένως, κανείς δεν μπορεί να βάζει σταθερά 2 φράγκα στην άκρη και μετά από κάποια χρόνια να αγοράσει ένα ακίνητο, χωρίς δάνεια. Γάμησέ τα, σε τι μάταιο κόσμο ζούμε!
Ναι ρε τούβλο, αλλά θα ζούσα με άθλιες συνθήκες, δυσανάλογες με το μέγεθος της εργασίας μου. Ο πλούσιος που θα λήστευαν, στον πούτσο του.

Αν είναι να γίνομαι μαλάκας για να δείχνω την καθυστέρησή σου, δηλώνω ένας περήφανος μαλάκας.

ΥΓ: Απ'ότι βλέπεις δε σχολιάζω τα ποστς του Καντιρού. Το προλετάριο και οι είλωτες θα τα κρίνουν καλύτερα από μένα.

EDIT: Μέχρι να γράψω το ποστ μου η μαλακία σου είχε πολλαπλασιαστεί. Πρόσεξέ το ε;
Δεν σχολιάζω τπτ από αυτά. Δεν μου έχεις πει τπτ ως τώρα. Αερολογείς μόνο. Ως συνήθως, άλλωστε.

15-05-2006, 16:25
Όλη η περιουσία οποιουδήποτε πεθαίνει να πηγαίνει στο κράτος και μετά να ισομοιράζεται σε όλο τον κόσμο, έτσι Καντιρού;

:thumbsup:

DarkOmeN
15-05-2006, 16:26
Ναι. Πρέπει να τον ρίξει στη θέση του Πανούλη γιά να θεωρηθεί αδικία. Το να ληστέψεις ένα μαγαζί σημαίνει πως ο ιδιοκτήτης χάνει τα κέρδη μιας μέρας. Δλδ κάτι ασήμαντο, σε σχέση με το πόσο σημαντικό είναι το εγχείρημα.

Άρα μου λες ότι υπολογίζεις μόνο τις μεγάλες αδικίες.Ο ιδιοκτήτης του χαβιαρομάγαζου δενν έτρεξε σε 3 προμηθευτες? Τ κέρδη αυτης της ημέρας που χάθηκαν δεν θα πήγαιναν στην αποπληρωμη κάποιου δανείου?Δεν θα πήγαιναν στον μισθό του ταμία?Δεν βγαίνουν μόνα τους τα λεφτά!Το τίμιο χαβιαρομάγαζο θέλει και κάποια διαχειριση.

PainOfSalvation
15-05-2006, 16:26
Όλη η περιουσία οποιουδήποτε πεθαίνει να πηγαίνει στο κράτος και μετά να ισομοιράζεται σε όλο τον κόσμο, έτσι Καντιρού;

Fysika....:P
"Mpampa...psofa kai dwsta ola stous ftwxous....egw 8a ftiaxtw apo tin arxh....8elw na ginw enas ftwxos plhn timios Kourkoulos"

metamelia2
15-05-2006, 16:28
Άλλο ήθελε να πει ο Καντιρού αλλά καταλαβαίνεις ότι σε συμφέρει γιά να πεις τις παπαριές σου. Το επιχείρημα του Working Class Hero gone millionaire δεν είναι και πολύ ισχυρό στις μέρες μας αφού οι περισσότερες περιουσίες αποτελούν κληρονομιές και σχεδόν κανείς δεν χρειάζεται να δουλέψει σαν σκυλί.

εντιτ: στον Στηλ Ασσάσσιν αυτό.

O)))zma
15-05-2006, 16:28
Ama mou isomoirazan periousies bardinogianneon kokkali ktl mia xara tha imouna

metamelia2
15-05-2006, 16:30

Άρα μου λες ότι υπολογίζεις μόνο τις μεγάλες αδικίες.Ο ιδιοκτήτης του χαβιαρομάγαζου δενν έτρεξε σε 3 προμηθευτες? Τ κέρδη αυτης της ημέρας που χάθηκαν δεν θα πήγαιναν στην αποπληρωμη κάποιου δανείου?Δεν θα πήγαιναν στον μισθό του ταμία?Δεν βγαίνουν μόνα τους τα λεφτά!Το τίμιο χαβιαρομάγαζο θέλει και κάποια διαχειριση.
Σου ξαναλέω ότι αποτελεί αμελητέο έλλειμα γιά τον "τίμιο χαβιαρατζή". Μην ξεχνάς ότι γιά να έχει κάποιος ένα τέτοιο μαγαζί, κατά 99% το έχει ασφαλίσει.

DarkOmeN
15-05-2006, 16:32
Άλλο ήθελε να πει ο Καντιρού αλλά καταλαβαίνεις ότι σε συμφέρει γιά να πεις τις παπαριές σου. Το επιχείρημα του Working Class Hero gone millionaire δεν είναι και πολύ ισχυρό στις μέρες μας αφού οι περισσότερες περιουσίες αποτελούν κληρονομιές και σχεδόν κανείς δεν χρειάζεται να δουλέψει σαν σκυλί.

Ο καντιρού ήθελε να πει φαντάζομαι ότι τα παιδιά των τότε πλουσίωνγεύονται τώρα τα προνόμια του να έχεις πλούσιους γονεις!Ε και?Δεν είναι δικαίωμα τους?

Που είναι η αδικία σ'αυτό?

DarkOmeN
15-05-2006, 16:34
Σου ξαναλέω ότι αποτελεί αμελητέο έλλειμα γιά τον "τίμιο χαβιαρατζή". Μην ξεχνάς ότι γιά να έχει κάποιος ένα τέτοιο μαγαζί, κατά 99% το έχει ασφαλίσει.

Ναι αλλα αποτελεί έλλειμα.

Ε εντάξει τότε!Ας τα κλέψουμε όλα αφου είναι ασφαλισμένα!Μην σου πω να τα κάψουμε κιόλας.Σιγα.Έτσι?

15-05-2006, 16:36
Αερολογείς μόνο. Ως συνήθως, άλλωστε.
:)

Για κοίτα λίγο παρακάτω, θα στα αναλύσω μπας και τα καταφέρεις με τη νοητική σου υστέρηση. :)

Αυτό είπα;

Αυτό δεν είπες; Ε και ο ΧΥΖ εργοστασιάρχης κάποτε δούλευε σαν το σκυλί και δεν έξυνε τα αρχίδια του(στο είπα και περιφραστικά). Γιατί λοιπόν να χάσει τους κόπους του για να τρώει ο ξυσαρχίδας Πανούλης;

Δουλειά μου.
γουίνκ

Ναι ρε τούβλο, αλλά θα ζούσα με άθλιες συνθήκες, δυσανάλογες με το μέγεθος της εργασίας μου. Ο πλούσιος που θα λήστευαν, στον πούτσο του.
Όχι κύριε μαλάκα, αν είχες πατήσει τη δουλειά που είχε πατήσει ένας πλούσιος δεδομένου αξιοκρατικού συστήματος θα είχες τα ίδια λεφτά. Αν τώρα λείπει η αξιοκρατία είναι άλλη ιστορία, αλλά το να δέχεσαι την έλλειψη αξιοκρατίας as is ως παράγοντα για μια ληστεία, ε, θα σε αφήσω να μαντέψεις πόσο ηλίθιο είναι.

Και για να σου κάνω μια περίληψη:

Εσύ δέχεσαι ότι κάθε πλούσιος είναι πλούσιος σε βάρος των φτωχών καθώς τους εκμεταλλεύεται.

Εγώ δέχομαι ότι ο πλούσιος είναι πλούσιος γιατί μόχθησε ενώ ο φτωχός είναι φτωχός γιατί τα έξυνε.

Μάντεψε πιο από τα δύο είναι πιο ηλίθια επιλογή για να δικαιολογεί ποινικά αδικήματα.

PS: Να θυμηθώ σήμερα το βράδυ να κεράσω καμιά Amstel τον Πανούλη στην πλατεία.

metamelia2
15-05-2006, 16:42

Ο καντιρού ήθελε να πει φαντάζομαι ότι τα παιδιά των τότε πλουσίωνγεύονται τώρα τα προνόμια του να έχεις πλούσιους γονεις!Ε και?Δεν είναι δικαίωμα τους?

Που είναι η αδικία σ'αυτό?
Πέρα απ'την αδικία της τύχης που δεν είμαι γιός του Κόκκαλη; =ρ
Αυτό που λέω είναι ότι δεν στέκει το επιχείρημα "οι πλούσιοι δούλεψαν και οι φτωχοί ξύνονται" ή τουλάχιστον δεν μπορείς να το στηρίξεις μ'αυτό.

Ναι αλλα αποτελεί έλλειμα.

Ε εντάξει τότε!Ας τα κλέψουμε όλα αφου είναι ασφαλισμένα!Μην σου πω να τα κάψουμε κιόλας.Σιγα.Έτσι?
Το να το κάψουμε δεν θα είχε κάποιο όφελος γιά τους φτωχούς. Άσε που η ενέργεια αυτή έχει κατά 99% συμβολικό χαρακτήρα αφού αφ'ενός δείχνει ότι όλοι θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα στα αγαθά και αφ'ετέρου δεν συντηρείς όλους αυτούς με το να τους πας μια σαμπάνια κάθε μήνα.

metamelia2
15-05-2006, 16:50
[quote=Kalki]Πρώτον, αυτό γιά το οποίο ενδιαφέρομαι είναι να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες γιά όλους. Δεν είπα ποτέ ότι θα έδινα τα πράγματα μου στον "Πανούλη" αν εγώ δουλεύω σαν σκυλί κι αυτός ξύνει τ'αρχίδια του.

Αυτό είπα;

Αυτό δεν είπες; Ε και ο ΧΥΖ εργοστασιάρχης κάποτε δούλευε σαν το σκυλί και δεν έξυνε τα αρχίδια του(στο είπα και περιφραστικά). Γιατί λοιπόν να χάσει τους κόπους του για να τρώει ο ξυσαρχίδας Πανούλης;[/quote:2x8ntull]
Όπως σου είπα και πιό πάνω, οι περισσότεροι πλούσιοι είναι κληρονόμοι ή έχουν πατήσει επί πτωμάτων. Επίσης γαμώ το κεφάλι σου, γιά εκατομμυριοστή φορα ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΟΥΛΗ.

Δουλειά μου.
γουίνκ
Είσαι του Red Watch?

Όχι κύριε μαλάκα, αν είχες πατήσει τη δουλειά που είχε πατήσει ένας πλούσιος δεδομένου αξιοκρατικού συστήματος θα είχες τα ίδια λεφτά. Αν τώρα λείπει η αξιοκρατία είναι άλλη ιστορία, αλλά το να δέχεσαι την έλλειψη αξιοκρατίας as is ως παράγοντα για μια ληστεία, ε, θα σε αφήσω να μαντέψεις πόσο ηλίθιο είναι.
Δεν είναι καθόλου άλλη ιστορία κύριε καθυστέρα. Αν το έχεις καταλάβει, η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να συμβολισει την έλλειψη αξιοκρατίας.

Και για να σου κάνω μια περίληψη:

Εσύ δέχεσαι ότι κάθε πλούσιος είναι πλούσιος σε βάρος των φτωχών καθώς τους εκμεταλλεύεται.

Εγώ δέχομαι ότι ο πλούσιος είναι πλούσιος γιατί μόχθησε ενώ ο φτωχός είναι φτωχός γιατί τα έξυνε.
Είσαι πλούσιος; Ή εσύ ή ο πατέρας σου; Αν όχι, τι φταίει;

Candiru
15-05-2006, 16:52

Μάντεψε πιο από τα δύο είναι πιο ηλίθια επιλογή για να δικαιολογεί ποινικά αδικήματα.

PS: Να θυμηθώ σήμερα το βράδυ να κεράσω καμιά Amstel τον Πανούλη στην πλατεία.

Efficiency and progress is ours once more
Now that we have the Neutron bomb
It's nice and quick and clean and gets things done
Away with excess enemy
But no less value to property
No sense in war but perfect sense at home:

The sun beams down on a brand new day
No more welfare tax to pay
Unsightly slums gone up in flashing light
Jobless millions whisked away
At last we have more room to play
All systems go to kill the poor tonight

Gonna
Kill kill kill kill Kill the poor:Tonight

Behold the sparkle of champagne
The crime rate's gone
Feel free again
O' life's a dream with you, Miss Lily White
Jane Fonda on the screen today
Convinced the liberals it's okay
So let's get dressed and dance away the night

While they:
Kill kill kill kill Kill the poor:Tonight

αφιερωμένο εξαιρετικά
fund for punks and not for tanks
αλλά τι να περιμένει κανείς με αυτά που ακούς;

metamelia2
15-05-2006, 16:56
DK :pink:
Και ένα γιά τον Στηλ Ασσάσσιν:
Punk ain't no religious cult
Punk means thinking for yourself
You ain't hardcore cos you spike your hair
When a jock still lives inside your head

Nazi punks
Nazi punks
Nazi punks-Fuck Off!

Nazi punks
Nazi punks
Nazi punks-Fuck Off!

If you've come to fight, get outa here
You ain't no better than the bouncers
We ain't trying to be police
When you ape the cops it ain't anarchy

[Repeat chorus]

Ten guys jump one, what a man
You fight each other, the police state wins
Stab your backs when you trash our halls
Trash a bank if you've got real balls

You still think swastikas look cool
The real nazis run your schools
They're coaches, businessmen and cops
In a real fourth reich you'll be the first to go

[Repeat chorus]

You'll be the first to go
Unless you think

15-05-2006, 17:08
Χαχα, τα σπάνε τα τραγούδια σας. Έτσι ρε, δαπάνες για τους πανκς και όχι για τα τανκς κλπ κλπ. :thumbsup:

Κάλκι, επειδή το σκατόμυαλο μέσα στο γαμοκέφαλό σου έχει κολλήσει, όταν έρθει η ώρα να πεθάνεις ΜΗΝ αφήσεις περιουσία στα παιδιά σου. Πουθενά. Ότι καταφέρεις στη ζωή σου να το πετάξεις εδώ κι εκεί. Και άσε τα παιδιά σου να αρχίσουν από το μηδέν. Έτσι δεν πρέπει να κάνουν όλοι άλλωστε; Και εδώ θα διορθώσω το ποστ του POS και θα πω καλύτερα Βασιλάκης Καϊλας, παρά Κούρκουλος.

Και αυτά γιατί ακόμα πιστεύεις ότι υπάρχει τόση παντελής έλλειψη αξιοκρατίας που δικαιολογεί ποικινά αδικήματα. Όλοι τριγύρω μας αδικούνται από το κεφάλαιο. Εγώ δεν τα ξέρω αυτά που μού'φαγε τις δουλειές ο Λάτσης;

:roll:

DarkOmeN
15-05-2006, 17:09
ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΟΥΛΗ.

Λάθος.Δεν το ξέρεις.

Αυτό που λέω είναι ότι δεν στέκει το επιχείρημα "οι πλούσιοι δούλεψαν και οι φτωχοί ξύνονται" ή τουλάχιστον δεν μπορείς να το στηρίξεις μ'αυτό.

Δεν ισχύει καθολικά.Αλλα υπάρχουν τρομακτικά πολλές περιπτώσεις.

Απλά ηθελα να σου δείξω οτι το οτι είναι ασφαλισμένα τα μαγαζιά δεν αποτελεί επιχείρημα.

Deggial
15-05-2006, 17:09
Κάτι deggiaληδες που θα εναντιωθούν ως συνήθως

Προφανώς. Τέτοιες πράξεις αλά Ρομπέν των Δασών αφ'ενός δεν παρουσιάζουν μία μακροπρόθεσμη, σταθερή λύση στο οικονομικό πρόβλημα των ανέργων, αφ'ετέρου με την άναρχη αυτή συμπεριφορά παραβιάζουν τα δικαιώματα τρίτων. Δεν έχουν μόνο οι άνεργοι δικαιώματα. Έχει κι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Μία έννομη προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων των ανέργων θα άξιζε πολύ περισσότερα συγχαρητήρια.

DarkOmeN
15-05-2006, 17:12
Κάτι deggiaληδες που θα εναντιωθούν ως συνήθως

Προφανώς. Τέτοιες πράξεις αλά Ρομπέν των Δασών αφ'ενός δεν παρουσιάζουν μία μακροπρόθεσμη, σταθερή λύση στο οικονομικό πρόβλημα των ανέργων, αφ'ετέρου με την άναρχη αυτή συμπεριφορά παραβιάζουν τα δικαιώματα τρίτων. Δεν έχουν μόνο οι άνεργοι δικαιώματα. Έχει κι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Μία έννομη προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων των ανέργων θα άξιζε πολύ περισσότερα συγχαρητήρια.

metamelia2
15-05-2006, 17:16
Κάλκι, επειδή το σκατόμυαλο μέσα στο γαμοκέφαλό σου έχει κολλήσει, όταν έρθει η ώρα να πεθάνεις ΜΗΝ αφήσεις περιουσία στα παιδιά σου. Πουθενά. Ότι καταφέρεις στη ζωή σου να το πετάξεις εδώ κι εκεί. Και άσε τα παιδιά σου να αρχίσουν από το μηδέν. Έτσι δεν πρέπει να κάνουν όλοι άλλωστε; Και εδώ θα διορθώσω το ποστ του POS και θα πω καλύτερα Βασιλάκης Καϊλας, παρά Κούρκουλος.

Και αυτά γιατί ακόμα πιστεύεις ότι υπάρχει τόση παντελής έλλειψη αξιοκρατίας που δικαιολογεί ποικινά αδικήματα. Όλοι τριγύρω μας αδικούνται από το κεφάλαιο. Εγώ δεν τα ξέρω αυτά που μού'φαγε τις δουλειές ο Λάτσης;

:roll:
Ρε ζώο, δεν είναι κακό το να εξασφαλίσεις ένα μέλλον γιά τα παιδιά σου αλλά με την μεγάλη περιουσία γιά κληρονομιά εξασφαλίζεις ότι δεν θα χρειαστεί να δουλέψουν ποτέ τους σκληρά, ώστε να τα αξίζουν αυτά. Και οι περισσότεροι πλούσιοι σήμερα αποτελούν τέτοιες περιπτώσεις.

Και η ηλίθια ειρωνία σου αποτελεί υπεκφυγή γιά μια ακόμα φορά. Λέγε: Ο μπαμπάκας σου είναι πλούσιος; Αν όχι γιατί; Κοπροσκυλιάζει μήπως;

metamelia2
15-05-2006, 17:20
[quote]ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΟΥΛΗ.

Λάθος.Δεν το ξέρεις.

Δεν ισχύει καθολικά.Αλλα υπάρχουν τρομακτικά πολλές περιπτώσεις.

Απλά ηθελα να σου δείξω οτι το οτι είναι ασφαλισμένα τα μαγαζιά δεν αποτελεί επιχείρημα.[/quote:vglawv40]
1. ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ
2. Τι λές;
3. Φυσικά και αποτελεί. Εδώ τα καίνε μόνοι τους, μωρέ.

15-05-2006, 17:20
Και το γεγονός αυτό αυτόματα κάνει την περιουσία δικαιωματική κοινή για όλο τον κόσμο ε;

Όσο για τον πατέρα μου και την οικογένειά μου, μεσοαστική οικογένεια είμαστε. Αν μπορείς να πεις πλούσια μια οικογένεια με έναν συνταξιούχο δημοσίου και μια ιδιωτική υπάλληλο.

Γιατί ρωτάς όμως; Εκείνο το red watch είσαι; :P

EDIT: Αναφέρεται στο πιο πάνω ποστ προφανώς.

metamelia2
15-05-2006, 17:26
Και το γεγονός αυτό αυτόματα κάνει την περιουσία δικαιωματική κοινή για όλο τον κόσμο ε;

Όσο για τον πατέρα μου και την οικογένειά μου, μεσοαστική οικογένεια είμαστε. Αν μπορείς να πεις πλούσια μια οικογένεια με έναν συνταξιούχο δημοσίου και μια ιδιωτική υπάλληλο.

Γιατί ρωτάς όμως; Εκείνο το red watch είσαι; :P

EDIT: Αναφέρεται στο πιο πάνω ποστ προφανώς.
Το μέγεθος μιας τέτοιας κλοπής από έναν μεγαλοαστό αποτελεί αμελητέο έλλειμα. Δλδ, μικρής σημασίας γιά τον πλούσιο, μεγάλης σημασίας γιά αυτούς που θα απολαύσουν αυτά τα αγαθά και γιά τον συμβολισμό.

Γιά πες μου όμως γιατί δεν είσαι πλούσιος;

Ξέρεις τι έιναι το Red Watch;

DarkOmeN
15-05-2006, 17:29
2. Τι λές;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ. :D

1. ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ

Ειναι τεχνικά αδύνατο να πάνε μόνο σε αδικιμένα άτομα.Period.

Δεν αποτελεί επιχείρημα που να δικαιολογεί την κλοπή και καταστροφή του 'τίμιου χαβιαράδικου'. Period.

DarkOmeN
15-05-2006, 17:34
Το μέγεθος μιας τέτοιας κλοπής από έναν μεγαλοαστό αποτελεί αμελητέο έλλειμα

Πάλι τα λιδια θα λέμε?

DarkOmeN
15-05-2006, 17:36
Για να απολαύσουν αγαθά οι κατατρεγμένοι χωρις να θίγονται τα συμφέροντα ΚΑΝΕΝΟΣ πρέπει να ακολουθηθεί άλλη οδός.

metamelia2
15-05-2006, 17:36
[quote]2. Τι λές;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ. :D

Ειναι τεχνικά αδύνατο να πάνε μόνο σε αδικιμένα άτομα.Period.

Δεν αποτελεί επιχείρημα που να δικαιολογεί την κλοπή και καταστροφή του 'τίμιου χαβιαράδικου'. Period.[/quote:27vbj2dm]

Απαντώ με το εξής:
The Hartz IV reform was voted in by the Bundestag on December 16 2003 and by the Bundesrat on July 9 2004. This part of the reform brought together unemployment benefits and social security benefits, leaving them both at approximately the lower level social security claimants received (up to 345 euros per month plus cost of "adequate" housing).

Prior to 2005, 12 up to 32 months (depending upon the claimant's age and work history) of full unemployment pay (60 to 67% of the previous net salary) were followed by Arbeitslosenhilfe (unemployment benefits, 53 to 57% of the last net salary). Since 2005, reception of the full unemployment pay (renamed to Arbeitslosengeld I) has been restricted to 12 months in general and 18 months for over-55-year-olds. This is now followed by the (usually much lower) Arbeitslosengeld II if the claimant fits the requirements (see next paragraph).

Whether or not a claimant is eligible for Arbeitslosengeld II now depends on his or her savings, life insurance and the income of husband or wife: only when these reserves are used up will a claimant get money from the state. The government believes this will mean that half a million claimants (out of 2.1 million today) will no longer be eligible for any benefits at all. The Institute for Economic Research in Halle estimated that the average long-term unemployed person would receive approximately 350 euro per month compared to 530 before the reform.

In order to receive even the diminished payments, unemployed persons can now be forced to accept any legal job, even if the pay does not provide subsistence and no matter how advanced their (previous) professional training.

The job agencies have also undergone some reforms: it was planned to have more agents help unemployed people find work, the figures changing from 400 unemployed people per worker to fewer than 75 for 25-year-olds and 150 for people over that age. (In 2005, those numbers still hovered at around 1:300.) Nonetheless, it is unclear how these measures could help in a labour market with over 5 million unemployed compared with less than 300,000 job offers (as of January 2005).

In January 2005, the number of people who count as unemployed rose in January 2005 by about 222,000 due to the new statistics introduced with Hartz IV and by about 300,000 because of seasonal reasons (unemployment is much higher in the winter). This is what finally brought the total official figure over the psychologically important 5 million mark to 5,037,000, the highest mark since January 1933 (just before Hitler came to power). Unofficially it was admitted that, also counting underemployed people and people employed in state work creation schemes, the number is closer to 6.5 million. That number alone was expected to stifle domestic demand further, and to lead to another marked drop in consumer spending after 3 already dismal years in the retail industry. The Hartz IV law remained under heavy criticism in Germany throughout 2005.

metamelia2
15-05-2006, 17:37
Για να απολαύσουν αγαθά οι κατατρεγμένοι χωρις να θίγονται τα συμφέροντα ΚΑΝΕΝΟΣ πρέπει να ακολουθηθεί άλλη οδός.
Η οποία είναι;

Lost_In_Cooperland
15-05-2006, 17:44
Να ακούσουμε όλοι stryper.

metamelia2
15-05-2006, 17:46
εύστοχο
*κλαπ-κλαπ*

Lost_In_Cooperland
15-05-2006, 17:50
Μην είσαι προκατειλημμένος, μαζί σου είμαι (στα περισσότερα) :cry:

freak brother
15-05-2006, 17:52
pote phge 4 selides? :shock:

pali ta idia kai ta idia lete oloi .-

metamelia2
15-05-2006, 17:55
Μην είσαι προκατειλημμένος, μαζί σου είμαι (στα περισσότερα) :cry:
οκ. σρυ.

DarkOmeN
15-05-2006, 18:06
Η οποία είναι;

Είναι πολύ απλό(θεωρητικά πάντα).Πρέπει να δαπανούνται λιγότερα χρήματα σε πολεμικό εξοπλισμό έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται για την δημιουργία ασύλων για αστέγους κτλ.

Επίσης αντι να δίνουμε χρήματα για ανοησίες όπως η Εurovision και άλλες παρόμοιες φιέστες για αργόσχολους,τα χρήματα αυτά, να επενδύονται στον εκσυγχρονισμό της παιδείας και ιδιαίτερα της 3οβάθμιας εκπαίδευσης.Με την επίτευξη καλύτερης και πιο ουσιώδους παιδείας θα 'δημιουργούνται' 'ατομα με περισότερες κοινωνικές ευαισθησίες.

Δημιουργία εθελοντικών προγραμάτων όπου οι επιχειρηματίες κτλ να δραστηριοποιούνται για την καταπολέμηση της ανεργίας και γενικά των κοινωνικών προβλημάτων.

Να μην χτίζονται τόσες εκκλησίες αλλά κέντρα στέγασης των 'κατατρεγμένων' που ανέφερα.

Προγράματα(χωρίς μικρά γράμματα) που θα στηρίζουν μικρές οικογενιακές επιχειρήσεις, οι οποίες είναι στα πρόθυρα της πτόχευσης

metamelia2
15-05-2006, 18:10
Και βλέπεις εσύ κάποιον κρατικό μηχανισμό που να προτίθεται να τα κάνει αυτά;
Ιμο, η δράση αυτών των ακτιβιστών θα μπορούσε να οδηγήσει σ'αυτά που λες αν ο συμβολισμός γίνει κατανοητός από τους μικροαστούς και κάτω αφού θα οδηγήσει σε αφύπνισή τους και απαίτηση κάποιων πραγμάτων.

DarkOmeN
15-05-2006, 18:24
Και βλέπεις εσύ κάποιον κρατικό μηχανισμό που να προτίθεται να τα κάνει αυτά;Ιμο, η δράση αυτών των ακτιβιστών θα μπορούσε να οδηγήσει σ'αυτά που λες αν ο συμβολισμός γίνει κατανοητός από τους μικροαστούς και κάτω αφού θα οδηγήσει σε αφύπνισή τους και απαίτηση κάποιων πραγμάτων.

Δυστυχώς δεν βλέπω..Ουδέποτε είπα ότι διαφωνω με τις πράξεις τους.Απλά είπα ότι πρέπει να διαλέγονται προσεκτικά οι στόχοι!

metamelia2
15-05-2006, 18:27
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΣΕΛΙΔΕΣ!?!?!?!??!?!?

Lost_In_Cooperland
15-05-2006, 18:34
Νομίζω ότι ο DarkOmeN, σε αντίθεση με 'σένα, δεν θεωρεί "καλό" στόχο τον άξιο και τίμιο χαβιαροπώλη. Ξανασφαχτείτε.

:twisted:

DarkOmeN
15-05-2006, 18:34

Εεεμμ..Εμείς διαφωνήσαμε σε δίαφορα σημεία!Αλλα για το καλό της πνευματικής μας υγείας και των νεύρων του Freak Brother

pote phge 4 selides?

pali ta idia kai ta idia lete oloi .-

ας μην το ξαναπιάσουμε απο την αρχή! :D :D :D

DarkOmeN
15-05-2006, 18:35
Νομίζω ότι ο DarkOmeN, σε αντίθεση με 'σένα, δεν θεωρεί "καλό" στόχο τον άξιο και τίμιο χαβιαροπώλη. Ξανασφαχτείτε.

:twisted:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

metamelia2
15-05-2006, 18:37

Εεεμμ..Εμείς διαφωνήσαμε σε δίαφορα σημεία!Αλλα για το καλό της πνευματικής μας υγείας και των νεύρων του Freak Brother
ασδφ

DarkOmeN
15-05-2006, 18:45

ασδφ

Νo one asdf's ME! :shock:

Deggial
15-05-2006, 18:54
Επίσης αντι να δίνουμε χρήματα για ανοησίες όπως η Εurovision και άλλες παρόμοιες φιέστες

Πριν αρχίσετε να μασάτε καραμελίτσες, να μαθαίνετε και το περιεχόμενο τους. Τα έξοδα της Eurovision συγκαταλέγονται στον προϋπολογισμό της ΕΡΤ και απ'την επένδυση αυτή η ΕΡΤ βγάζει ένα τρομερά ικανοποιητικό ποσό, οπότε δεν χάνονται χρήματα (αντιθέτως, αποτελεί απ'τις πιο κερδοφόρες επενδύσεις της ΕΡΤ). Άλλα παράπλευρα έξοδα καλύπτονται απ'το Υπ. Τουρισμού για την προώθηση της Ελλάδας, τα οποία επίσης δεν είναι χαμένα λεφτά, για προφανείς λόγους.

Candiru
15-05-2006, 19:00
Επίσης αντι να δίνουμε χρήματα για ανοησίες όπως η Εurovision και άλλες παρόμοιες φιέστες

Πριν αρχίσετε να μασάτε καραμελίτσες, να μαθαίνετε και το περιεχόμενο τους. Τα έξοδα της Eurovision συγκαταλέγονται στον προϋπολογισμό της ΕΡΤ και απ'την επένδυση αυτή η ΕΡΤ βγάζει ένα τρομερά ικανοποιητικό ποσό, οπότε δεν χάνονται χρήματα (αντιθέτως, αποτελεί απ'τις πιο κερδοφόρες επενδύσεις της ΕΡΤ). Άλλα παράπλευρα έξοδα καλύπτονται απ'το Υπ. Τουρισμού για την προώθηση της Ελλάδας, τα οποία επίσης δεν είναι χαμένα λεφτά, για προφανείς λόγους.

175.000 ευρώ για το φόρεμα της Βίσσυ;

Phoebus
15-05-2006, 19:12
Η οποία είναι;

Είναι πολύ απλό(θεωρητικά πάντα).Πρέπει να δαπανούνται λιγότερα χρήματα σε πολεμικό εξοπλισμό έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται για την δημιουργία ασύλων για αστέγους κτλ.

Επίσης αντι να δίνουμε χρήματα για ανοησίες όπως η Εurovision και άλλες παρόμοιες φιέστες για αργόσχολους,τα χρήματα αυτά, να επενδύονται στον εκσυγχρονισμό της παιδείας και ιδιαίτερα της 3οβάθμιας εκπαίδευσης.Με την επίτευξη καλύτερης και πιο ουσιώδους παιδείας θα 'δημιουργούνται' 'ατομα με περισότερες κοινωνικές ευαισθησίες.

Δημιουργία εθελοντικών προγραμάτων όπου οι επιχειρηματίες κτλ να δραστηριοποιούνται για την καταπολέμηση της ανεργίας και γενικά των κοινωνικών προβλημάτων.

Να μην χτίζονται τόσες εκκλησίες αλλά κέντρα στέγασης των 'κατατρεγμένων' που ανέφερα.

Προγράματα(χωρίς μικρά γράμματα) που θα στηρίζουν μικρές οικογενιακές επιχειρήσεις, οι οποίες είναι στα πρόθυρα της πτόχευσης

Έκθεση πανελλήνιες πόσο έγραψες; Μάλλον, Σκέφτομαι κ' Γράφω, στο δημοτικό;

DarkOmeN
15-05-2006, 19:18

Tην ΕΡΤ ποιος την πληρώνει?

Έκθεση πανελλήνιες πόσο έγραψες; Μάλλον, Σκέφτομαι κ' Γράφω, στο δημοτικό;

Εκτώς απο την άσκοπη ειρωνία έχεις κατι αλλο να πεις ή χάνω τζάμπα την ώρα μου?

Phoebus
15-05-2006, 19:20
Δεν σε ειρωνεύομαι.

Ακόμα.

Candiru
15-05-2006, 19:24
Δεν σε ειρωνεύομαι.

Ακόμα.

Ιστορικές φιγούρες που έχουν στοιχειώσει το ER με ποικίλους τρόπους:

WoTaN
Retali-ator
Ethir
Candiru
DM
DarkOmen

λίγο ακόμα να σε βάλει στο μάτι και θα εμφανιστεί :lol:

DarkOmeN
15-05-2006, 19:25
Δεν σε ειρωνεύομαι.

Ακόμα.

Χμμμ..Οταν έρθει η ώρα να με ειρωνευτείς κάνε μου και ενα pm γιατι δεν σε κόβω και πολύ ικανό στην ειρωνία.

Lost_In_Cooperland
15-05-2006, 19:26
Η λίστα του Phoebus έχει απαράδεκτες ελλείψεις πάντως.

Phoebus
15-05-2006, 19:27
Candiru δεν πρόκειται ποτέ να βάλω τον DarkOmen σε λίστα που είσαι και συ μέσα...

Phoebus
15-05-2006, 19:28
Η λίστα του Phoebus έχει απαράδεκτες ελλείψεις πάντως.

Για πες να συμπληρώσουμε.
EDIT: μη μου πεις βλακώδη nicks, μιλάμε για άτομα που προκάλεσαν πολιτισμικά φαινόμενα στο ER - που έχουν αφήσει ένα ξεκάθαρο στίγμα.

Lost_In_Cooperland
15-05-2006, 19:33
Ε εντάξει, δεν ξέρω ποια είναι τα ακριβή κριτήριά σου, αλλά πιστεύω ένας rockavlon ή ένας Joey_Allen, το αξίζουν και με το παραπάνω.

Phoebus
15-05-2006, 19:41
Ω ναι. Δίκιο. JOEY ALLEN ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!

metamelia2
15-05-2006, 19:43
Εγώ δεν ήμουν πολιτισμικό φαινόμενο όταν μπήκα; :(

Deggial
15-05-2006, 20:14

Τι δεν καταλαβαίνεις; Η ΕΡΤ Α.Ε. κάνει μία επένδυση (και μία πάρα πολύ καλή, λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης τηλεθέασης της Eurovision) και απ'αυτή την επένδυση βγάζει κέρδος. Άρα, έχουν κέρδος και οι μέτοχοι της.

The Charon
15-05-2006, 20:22
Dld Deggial 8es na peis oti ean kanoume enan apologismo twn toswn xronwn pou parousiazei h ert thn eurovision 8es na peis oti o isologismos 8a bgei k me kerdh?

Dragonlord
15-05-2006, 21:33
Πάντως η όλη ιστορία με τα πεντάλεπτα "ρεπορτάζ" της ΝΕΤ με τίτλους "ΕΛΑΜΨΕ Η ΑΝΝΑ" μόνο αηδία φέρνουν. Εντάξει, είπαμε, καλά τα λεφτά, αλλά ένα σχετικά σοβαρό δελτίο υπάρχει και το έχουν κάνει σταρ δυο μήνες τώρα.

DarkOmeN
15-05-2006, 21:36

Τι δεν καταλαβαίνεις; Η ΕΡΤ Α.Ε. κάνει μία επένδυση (και μία πάρα πολύ καλή, λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης τηλεθέασης της Eurovision) και απ'αυτή την επένδυση βγάζει κέρδος. Άρα, έχουν κέρδος και οι μέτοχοι της.

Μα αντί να σπαταλήσουμε τα λεφτά στην διοργάνωση της Eurovision (δεν νομίζω οτι θά πάει και κανένας,κατι σαν τους Ολυμπιακούς αγώνες) θα μπορούσαμε να δώσουμε τα χρήματα σε πανεπιστημιακά τμήματα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ!

Raven Lord
15-05-2006, 22:50
:lol: χαχα φρικ ωραίο το πόλιτικς οφ τόπικ... έφτασε τις 6 σελίδες σε χρόνο ρεκόρ

Dragonlord
16-05-2006, 00:18
Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν είναι καλό. Δηλαδή οκ, έχει ανταπόκριση κλπ αλλά είναι καλύτερα να υπάρχει ένα τόπικ για κάθε θέμα. Το ίδιο πράγμα με προβληματίζει στο cinema με το "τελευταία ταινία που είδατε". Κάνει και δυσκολότερο το να ψάξεις αργότερα τα σχόλια για κάποια ταινία (ή θέμα στο politics). Πάω να κάνω poll

Lost_In_Cooperland
16-05-2006, 00:23
Συμφωνώ και στα δύο. Στο politix δε βλέπω που ακριβώς χρησιμεύει το οφ τόπικ και στο "τελευταία ταινία που είδατε" πολύ συχνά, απλά παραθέτουμε τον τίτλο της ταινίας χωρίς να λέμε κάτι παραπάνω. Προφανώς σε ξεχωριστό thread για κάθε ταινία δε θα συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Deggial
16-05-2006, 00:37
Μα αντί να σπαταλήσουμε τα λεφτά στην διοργάνωση της Eurovision (δεν νομίζω οτι θά πάει και κανένας,κατι σαν τους Ολυμπιακούς αγώνες) θα μπορούσαμε να δώσουμε τα χρήματα σε πανεπιστημιακά τμήματα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ!

Σαφώς η χρηματοδότηση των πανεπιστημίων είναι πιο σημαντική απ'τη Eurovision, αλλά η τελευταία (κι αυτό προσπαθώ να πω τόσην ώρα) δε τρώει πόρους που θα μπορούσαν να διατεθούν αλλού.

Candiru
16-05-2006, 07:40

Σαφώς η χρηματοδότηση των πανεπιστημίων είναι πιο σημαντική απ'τη Eurovision, αλλά η τελευταία (κι αυτό προσπαθώ να πω τόσην ώρα) δε τρώει πόρους που θα μπορούσαν να διατεθούν αλλού.

το ότι υπάρχει ένας μηχανισμός ανούσιου θεάματος που αποροφά και διακινεί τόσα κονδύλια εις βάρος της κοινωνικής πρόνοιας δεν είναι μεμπτό; Αν αυτά που πληρώνουμε σε κάθε λογαριασμό για την ΕΡΤ (κάργα αντισυνταγματικό), κλπ πήγαιναν σε σχολεία, νοσοκομεια, άπορους, κλπ θα τα δίναμε μια χαρά.

Αλλά ξέχασα: Business umber alles, so... kill (or fuck) the poor

Angrafan
16-05-2006, 10:22
SYgnwmh alla den nomizw oti kapoio allo systhma gia na plirwnete h ert tha mporouse na leitourgisei sthn ellada. Sthn agglia h kratikh thleorash xrhmatodoteitai apo to tv licensing, to opoio eisai ypoxrewmenos na plirwseis an exeis thleorash pou dexete shma sto spiti sou. Kati analogo sthn ellada den nomizw oti tha mporouse pote na ginei gia ton aplo logo oti kaneis den tha to plirwne kai oloi tha kanane tis papies.

Deggial
16-05-2006, 10:53
το ότι υπάρχει ένας μηχανισμός ανούσιου θεάματος που αποροφά και διακινεί τόσα κονδύλια εις βάρος της κοινωνικής πρόνοιας δεν είναι μεμπτό; Αν αυτά που πληρώνουμε σε κάθε λογαριασμό για την ΕΡΤ (κάργα αντισυνταγματικό), κλπ πήγαιναν σε σχολεία, νοσοκομεια, άπορους, κλπ θα τα δίναμε μια χαρά.

Αλλά ξέχασα: Business umber alles, so... kill (or fuck) the poor

Τα κανάλια της ΕΡΤ είναι άνετα ό,τι πιο ποιοτικό στην ελληνική τηλεόραση και τα μόνα που δείχνουν σε σταθερή βάση ευρωπαϊκό κινηματογράφο. Και η Eurovision είναι μία πάρα πολύ καλή επένδυση που συνεισφέρει στην βιωσιμότητα της ΕΡΤ.

Αλλά ναι, το κακό κράτος, μπλα, μπλα, μπλα...

Mayhem
16-05-2006, 14:00
stin agglia oloi plirwnoun tv licence epeidi pernaei fortigaki pou elegxei pios pernei sima tileorasis, opote ama den plirwneis ton trws.

Angrafan
16-05-2006, 14:29
arxidia forthgaki pernaei, kserw atoma pou einai 5 xronia xwris license kai den tous exoun kanei elegxo pote

Candiru
16-05-2006, 15:10
εγώ που δεν έχω και δεν βλέπω τηλεόραση γιατί να πληρώνω;

επίσης το χαμηλής ποιότητας θέαμα πήγαινε στη eurovision και όχι στην ΕΡΤ. Το ερώτημα λοιπόν δεν απαντηθηκε: για να ειναι υγιής μια επιχείρηση θεάματος ποιοτικού ή μη θα πρέπει να αποροφά τεράστια κονδύλια που θα μπορουσαν να διατεθούν σε κοινοφελέίς τομείς που καρκινοβατούν; Διότι τα χρήματα δεν είναι μια ανεξάντλητη πηγή, για να διακινεί κάποιος πολλά σημαίνει ότι κάποιοι διακινούν πολύ λίγα. δατς δε μεην προμπλεμ ιν καπιταλισμ

HAVOC
16-05-2006, 16:54
8 xronia xoris tv licence. fortigaki yiok. alla se mikrotera meri, xoris polykatoikies, pernaei kai spernei to fortigaki, exartatai pou eisai.

Raven Lord
16-05-2006, 17:04
ευτυχώς υπάρχουν και οι λορδι φέτος... :D

freak brother
16-05-2006, 18:49
emena to licence police eixe skasei mesa sto spitito pairnw xampari kai kleidwnomai sto dwmatio ... o typos xtypage thn porta kai apo pisw akouge mia megalh poikilia ellhnikwn mpinelikiwn mexri pou fuge ..

meta mou erxotan gia kana xrono ena xarti pou mou lege oti eimai black listed.. kai auto htan.

HAVOC
16-05-2006, 20:11
χεχεχεχεχεχε
σε εναν φιλο μου ειχε εμφανιστει, και βασικα αν δεν ανοιξεις δεν επιτρεπεται να μπει κανεις. Μετα απο μερικες επισκεψεις, ανοιξε τελικα, και τους ειπε οτι ειναι guest, και πως ο ιδιοκτητης λειπει. Πηρε μια φορμα, τη συμπληρωσε, και εστειλε στα κεντρικα οτι δεν εχει καθολου τιβι. Δεν τον ξαναενοχλησαν.

Οταν μπαινεις μπλακ λιστ, μπαινεις εσυ ονομαστικα η το σπιτι ομως?

freak brother
16-05-2006, 23:16
χεχεχεχεχεχε
σε εναν φιλο μου ειχε εμφανιστει, και βασικα αν δεν ανοιξεις δεν επιτρεπεται να μπει κανεις. Μετα απο μερικες επισκεψεις, ανοιξε τελικα, και τους ειπε οτι ειναι guest, και πως ο ιδιοκτητης λειπει. Πηρε μια φορμα, τη συμπληρωσε, και εστειλε στα κεντρικα οτι δεν εχει καθολου τιβι. Δεν τον ξαναενοχλησαν.

Οταν μπαινεις μπλακ λιστ, μπαινεις εσυ ονομαστικα η το σπιτι ομως?

to spiti .. kai xeroun kai ta sygkekrimena dwmatia ta opoia exoun tv

:shock: kai ta grafei panw sto xarti.

Dragonlord
16-05-2006, 23:28
Locked δυνάμει του αποτελέσματος του αντίστοιχου poll