PDA

View Full Version : Dissection - Reinkaωs

Dragonlord
02-05-2006, 22:26
©2006 Black Horizon Music

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.279.cover.jpg

01.Nexion 218
02.Beyond The Horizon
03.Starless Aeon
04.Black Dragon
05.Dark Mother Divine
06.Xeper-I-set
07.Chaosophia
08.God Of Forbidden Light
09.Reinkaos
10.Internal Fire
11.Maha Kali

Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=279)

Starbreaker
02-05-2006, 23:30
Σουηδικό (όσο δεν πάει) μοτίβο για οπαδούς των Haunted

Mh mas vazeis sto idio tsouvali e. :P

Btw, shkwnei kouventa to kata poso prepei na sthrizoume oikonomika (synavlies dld) enan dolofono 'h einai idea mou?

Lost_In_Cooperland
02-05-2006, 23:59
Όταν πας στην συναυλία του, θα στηρίξεις τον μουσικό και όχι τον δολοφόνο.

One Colour Black
03-05-2006, 18:13
Όταν πας στην συναυλία του, θα στηρίξεις τον μουσικό και όχι τον δολοφόνο.

xm, nai , kati tetoio analogizomoun kai egw meta to live , otan evlepa thn pitsirikaria na trexei gia aftografa kai photos . . .gamato live btw.

oso afora ta tou diskou , mias kai ton exw akousei para para polles fores , ofeilw na pw oti o jon kanei gamata fwnhtika , enw to gamato kommati tou diskou einai to omonimo.kata ta alla oso kai an ton akouw twra pou vgike , eimai sigouros oti entos oligou tha ksethimanei teleiws k tha ton ksanavalw (an ton ksanavalw) meta apo kairo...

ti na kanoume ,eftixws yparxoun oi naglfar k oi thy primordial .

carheart
03-05-2006, 20:42
ti na kanoume ,eftixws yparxoun oi naglfar k oi thy primordial .

Oι οποίες ήταν μια ζωή κλασικές ξεφτιλοκόπιες των Dissection.

Και η φράση σου αυτή, αντικατοπτρίζει τελείως το οριστικό τέλος των Dissection.

One Colour Black
03-05-2006, 20:49
indeed k sta dio.

Kveldssanger
03-05-2006, 21:37
Οι Naglfar όπως σου έχω ξαναπει μια χαρα αξιοπρεπέστατη κόπια ειναι. Τα τρία καινούρια κομμάτια που έχω ακούσει από το album είναι το λίγοτερο αστεία. Γτπκ.

One Colour Black
03-05-2006, 23:18
k oi thy primordial k oi naglfar k oi soulreaper k oi black horizons einai erwtevmenoi me ton nodtveidt.
to thema einai oti exoun orismena kala albums kai tragoudia , opote afto mou arkei gia na tous akouw efxarista.idiaitera pou twra oi dissection pethanane panw sthn rebirth.

sabbattack
11-05-2006, 04:58
POlu mapa to album. Single note riffs kai de summazeuetai...

Aparadekth allagh, de mporw na katalabw pws to ekane auto ston eauto tou...

tsimpouklano
13-04-2011, 01:07
Δεν είχα ακούσει Dissection μέχρι που αγόρασα το Reinkaos. Ανυποψίαστος, μου είχαν βάλει και 2-3 τραγούδια στο youtube, μ'άρεσαν γενικά και είπα να τους τσεκάρω. Το τραγούδια του άλμπουμ μου άρεσαν και μου αρέσουν ακόμη πολύ. Με τα Starless Aeon, God of Forbidden Light (!!!!), Maha Kali, Reinkaos κ.α. απλά χάνομαι. Ωραίες κιθάρες και γαμώ η φωνή, πολύ όμορφες μελωδίες, γενικά έχει αυτό που τουλάχιστον εμένα με τρελαίνει και κολλάω. Το συναίσθημα της μουσικής είναι μαγικό και αυτό είναι το ζητούμενο. Δεν τον κρίνω σε σχέση με την υπόλοιπη Dissection δισκογραφία, γιατί απλά αδικώ και τους μεν και τους δε. Αθάνατη μουσική.

Ra Pariah
13-04-2011, 02:15
Ο απόλυτος αρχιερέας της σουηδικής black metal σκηνής.

Με tsimpouklano είμαστε για το κύκνειο άσμα του συγκροτήματος. Τουλάχιστον επαρκής δίσκος.

Open our eyes, mighty father, so that we may see

Αν πάρουμε τα τρία μεγάλα album πέραν των Dissection από Σουδία μεριά (Dawn - Slaughtersun, Vinterland - Welcome My Last Chapter, Sacramentum - Far Away From the Sun) και σκεφτούμε πόση επίδραση έχουν δεχθεί από τα δυο πρώτα Dissection, θα δούμε ότι είναι κυριολεκτικά τεράστια η προσφορά της μπάντας. Και επιτρέψτε μου να θεωρώ ότι κανένας άλλος δίσκος δεν ακούγεται τόσο φρέσκος όσο τα δυο μεγάλα πονήματα του Nodveidt.

Υ.Γ.: Ξεθάψτε κι άλλα θρεντ να κάνουμε κουβεντούλα! 8)

Art In Haste
13-04-2011, 03:13
Το λυπηρό είναι πως καμμία από τις μπάντες που πολύ σωστά ανέφερες δεν υπάρχει πια....Βέβαια από το να κυκλόφορουσαν το δικό τους Reinkaos καλύτερα...

Clockwork Orange
13-04-2011, 07:01
μπαντα για γκομενες

sabbattack
13-04-2011, 07:20
Rapanagia, πες μου την άποψη σου για το Storm of the Light's Bane. Eπίσης πως γίνεται να σου αρέσει το rheinkaos, δεν έχει καμία απολύτως μελωδία με την εξαίρεση τις 2-3 νότες του Μαχακάλα.

carheart
13-04-2011, 07:47
Το λυπηρό είναι πως καμμία από τις μπάντες που πολύ σωστά ανέφερες δεν υπάρχει πια....Βέβαια από το να κυκλόφορουσαν το δικό τους Reinkaos καλύτερα...

Οι Vinterland υπάρχουν, ετοιμάζουν την επανακυκλοφορία του εξαφανισμένου album τους και ηχογραφούν κάτι νέα λέει

αλλά είναι 2011 και δεν θα γράφει No Fashion από πίσω, πόσο θα τους ήθελες στα αλήθεια πίσω;

edit

http://i146.photobucket.com/albums/r279/elfstone74/FLYER_VINTERLAND_wmlc_CD.jpg

Art In Haste
13-04-2011, 12:13
Το ξέρω, και για τους Dawn γράφει το Metal Archives πως είναι ενεργοί. Αλλά αν δε βγεί κάτι πραγματικά καινούριο είναι σα να μην υπάρχουν. Από κει και πέρα, όπως έγραψα και στο προηγούμενο πόστ, τόσα χρονιά μετά από το να έχουμε να κάνουμε με μία πατάτα καλύτερα να μην υπάρχουν... Εύχομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση να με διαψεύσουν.

Nasum
13-04-2011, 12:32
μπαντα για γκομενες

:moutza:

Ra Pariah
13-04-2011, 13:18
Ε ναι! Είναι γνωστό ότι οι Dissection είναι για γκόμενες και οι Dillinger Escape Plan για αντράκια. :moutza:

ApJaUbcetl0

Πάρε ένα κοριτσίστικο που σου σκίζει εκείνη την ωραία ζακετούλα.

Φοίβο, τί να πω ακριβώς για το "Storm of the Light's Bane"; Μέσα στους δεκαπέντε πιο σημαντικούς black metal δίσκους. ΕΚπληκτικό πάντρεμα του death με το black. Κιθάρες που αφήνουν χιλιόμετρα πίσω λοιπούς "μοχθηρούς" συγκροτηματίες, πραγματική έμπνευση, φοβερή φωνή.

To Reinkaos μου αρέσει επειδή έχει διάχυτη ποιότητα σε αρκετά κομμάτια. Μόνο και μόνο τον στίχο που ανέφερα πιο πάνω να είχε, εγώ θα το αγόραζα. Τέλος, με τον Art in Haste θα συμφωνήσω ότι όση λιγότερη σαβούρα κυκλοφορήσει κανείς τόσο καλύτερα, αλλά θα διαφωνήσω με τα όσα λέει για το κύκνειο άσμα των Dissection. :-D

phthoggon
13-04-2011, 18:12
Για μένα οι Dissection είναι heavy metal μπάντα καθαρά και ξάστερα. Έχουν ισόποσα black, death, heavy, thrash, epic στοιχεία που δένουν τέλεια μαζί, δε μπορείς να τους πεις κάτι άλλο.. και περιέργως, όσο περνάει ο καιρός συνεχίζω να τους ακούω, ενώ το ενδιαφέρον για τον νορβηγικό ήχο έχει πέσει κατακόρυφα: ο λόγος: συνθέσεις, χαρακτήρας, μία σοβαρότητα και μεστότητα στο όραμα που σπάνια συναντάται στο μέταλ. Και έστω κι εάν δεν είναι τέλειοι και ακόμα και το storm of the light's bane έχει αδυναμίες σπάνια βρίσκεις τέτοιες μπάντες σήμερα [/παρελθοντολαγνία?δε ξέρω, δεν ακούω και πολλά καινούργια πράγματα είναι η αλήθεια]. Οι Dawn του Slaughtersun είναι και αυτοί αρκετά καλοί για να σε πορώσουν με τις κλασικιστικές μελωδίες στα ριφ αλλά και αρκετά καλούτσικοι για να λες "κρίμα, γιατί όχι λίγο παραπάνω ρε παιδιά". Sacramentum έχουν αρκετά καλά στοιχεία αλλά και αρκετά μέτρια που με έχουν κάνει να μην ενδιαφερθώ παραπάνω.. και κρίμα γιατί θέλω να ακούσω μπάντες σε αυτό το στυλ (προτείνετε, προτείνετε)

Ra Pariah
13-04-2011, 18:36
Από Enthral πρώτα δυο full-length και από Sorhin πρώτο full και οτιδήποτε προ πρώτου full. Μιλάμε πάντα γι' αυτόν τον ήχο με τα μελωδικά κιθαριστικά riff.

Heavy metal δεν θα τους χαρακτήριζα σε καμία φάση τους τούς Dissection, αλλά θα συμφωνήσω για περίπου ισόποση ύπαρξη thrash/black/death στοιχείων στην μουσική τους.

phthoggon
13-04-2011, 18:40
Μεταλ εννοώ ρε συ, πέρα από τα subgenres, έχει αρκετά από καθένα χωρίς να παραδίνεται σε καμία από τις στάνταρ φόρμες, METAL, πως να το πω. Θα τα χω υπόψη μου, πόσταρε εάν ανακαλύψεις και καμιά καινούργια μπάντα καλή σε αυτό το στυλ.

Ra Pariah
13-04-2011, 18:54
Metal είναι 1000%! :D Το θεωρώ λιγάκι δύσκολο να παιχτεί σήμερα κάτι παρόμοιο με συνέπεια. Δεν ζούμε στην εποχή του ριφάτου black metal γαμώτο... Έχω κάποιες ελπίδες για το 2ο full των Νορβηγών Hat. Ακόμα δεν το 'χω βρει πουθενά, όμως.

Τυχαίο καλό κομμάτι από Sorhin.

GD9TAcGwCco

Επίσης, απίστευτη δουλειά είναι και το Malign. Αλλά μάλλον το ξέρεις αυτό! :grin:

phthoggon
13-04-2011, 19:06
Ναι ρε! Σαν αυτό το Sorhin θέλω πράγματα, μόνο γαμηστερά ριφ, έτσι. Αν και το πρόβλημα μου με αυτές τις μπάντες γενικά (όπως και με τους Dawn πχ) είναι ότι παραείναι black metal, ξύνουν και ξύνουν οι κιθάρες και blastάρουν τα τύμπανα αλλά η μουσική τους δεν είναι για τέτοια, (δεν είναι δηλαδή Transilvanian Hunger) θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη με πιο heavy/speed metal στοιχεία, να σταματάνε το αέναο ξύσιμο στο τέλος των ριφ, να πιάνουν κάνα ρυθμικό, τέτοια πράγματα, λίγο πιο πολύπλοκα. Για αυτό σου λέω στο στυλ των Dissection, να έχει αυτό το επικό στοιχείο των εναλλαγών. (μπαα, λίγα σεκ έχω ακούσει από το μάλινγκ..)

Clockwork Orange
13-04-2011, 19:16
@RA αν δεν σου αρεσει η μουσικη καποιου ανθρωπου...ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
@nasum μια παρατηρηση κανω απο αυτα που εχω δει/ακουσει
προτιμω necrophobic και τα cliche τους

http://www.youtube.com/watch?v=DImlo9xK07k&NR=1

h2he
13-04-2011, 19:26
Σφίγγω τα δόντια και δεν κάνω αναφορά στο ρεινκαος. Φθογγε υποθέτω ότι τους A Mind Confused τους έχεις τσεκάρει ήδη. Γενικά στο είδος δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλά, καλά κρυμμένα μυστικά. Όλοι αυτές οι σουηδόφαρες είχαν κάνει αρκετή επιτυχία και εκτός μπλακμεταλ κύκλων λόγω της αίσθησης της μελωδικότητάς τους.

Nasum
13-04-2011, 19:30
Όλοι αυτές οι σουηδόφαρες είχαν κάνει αρκετή επιτυχία και εκτός μπλακμεταλ κύκλων λόγω της αίσθησης της μελωδικότητάς τους.

Ορίστε και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:

g_cTBgxcOKs

Συμφωνώ με Φθόγγο.Τα είπε μια χαρά.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι άκουσες το παρακάτω

8c3L0bqUnao

και αμέσως έβγαλες το ασφαλέστατο συμπερασμά σου "ότι να μωρέ αυτά είναι για κοριτσάκια."
Θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται!

dreamweapon
13-04-2011, 19:43
Όλοι αυτές οι σουηδόφαρες είχαν κάνει αρκετή επιτυχία και εκτός μπλακμεταλ κύκλων λόγω της αίσθησης της μελωδικότητάς τους.
ακόμα και το grunge είχανε μολύνει αυτοί οι (σουηδο) μεταλλάδες!

http://www.youtube.com/watch?v=mxHmGiFnqv4

http://www.youtube.com/watch?v=1-UbA3Gwwqs

Clockwork Orange
13-04-2011, 19:43
οχι λεω οτι μονο γυναικες μου λενε οτι ακουν dissection και οσους αρσενικους ξερω δεν τους γουσταρω!

carheart
13-04-2011, 19:53
Σκέφτομαι ώρες ώρες το εξής, πως μερικές μπάντες εκμεταλλεύτηκαν πλήρως από το κλίμα, την υφή και τον ήχο των επιρροών τους τότε στα 90's, που θα έλεγα πως μόνο εκεί θα μπορούσαν να μεγαλουργήσουν στο έπακρο, με τον Arckanum να εξαιρείται επειδή έχει μυστηριωδώς μείνει στο '95 και καλά κάνει. Οι Dissection υπήρξαν Τεραστιότατοι στα δύο albums τους, αλλά όταν βγήκε το τρίτο, με νέους ήχους, νέα στούντια και νέες τακτικές, ήταν ένα εκτρωματικό πτώμα, ούτε καν φάντασμα του εαυτού τους. Νομίζω πως η εποχή δεν σήκωνε νέο δίσκο Dissection, καθώς πως να το πω, η εποχή τους ήταν τα 90's, τέλος. Τους ακούμε ακόμα, είναι πολύ ψηλά, τέλος. Γιατί να θέλει κανείς κάτι άλλο;

Δεν το έπαθαν μόνο αυτοί, δείτε τους Thornium (επίσης Σουηδοί) στο συγκλονιστικό "Dominions of the Eclipse". Μόλις έμαθα πως θα έβγαζαν νέο albums, που τελικά έβγαλαν δύο κιόλας, κωλοχάρηκα. Ήταν το ένα χειρότερο από το άλλο. Και παραέχω λατρέψει το "Welcome my last chapter" των Vinterland (και μερκά ακόμα της No Fashion κλίκας) για να δω τους Vinterland να παίζουν blackίζον death metal που τελικά in flames/haunted.

Αντιθέτως, λίγο πιο βόρεια, με το Forgotten Woods τι θα γίνει..

Nasum
13-04-2011, 19:56
Πάμε άλλη μία.

Καταρχήν, φάσκεις και αντιφάσκεις.Τη μία μου λες ότι από αυτά που έχεις ακούσει συμπέρανες ότι δεν είναι μουσική για άντρες και την άλλη, ότι από όσο κόσμο γνωρίζεις, μόνο τα μουνάκια είναι αυτά που σου λένε ότι ακούνε.

Επειδή δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να ανακυκλώνεται η κουβέντα, σε παραπέμπω αρχικά στα όσα έγραψε ο Φθόγγος.

Στη συνέχεια μπορείς να ακούσεις πάλι το Night's Blood.

Αν ακόμα επιμένεις, μπορείς να μας πεις για τις δικές σου ΑΝΤΡΙΚΕΣ προτιμήσεις για να σκάσουμε στα γέλια ομαδικώς.

Φύσκος
13-04-2011, 20:12
ακόμα και το grunge είχανε μολύνει αυτοί οι (σουηδο) μεταλλάδες!
Άτσα, και πίστευα πως ο Γκρολ δεν είχε οσμιστεί τίποτε από μέταλ της δεκαετίας του '90 πλην Chaos A.D.

phthoggon
13-04-2011, 20:18
Νομίζω πως η εποχή δεν σήκωνε νέο δίσκο Dissection, καθώς πως να το πω, η εποχή τους ήταν τα 90's, τέλος. Τους ακούμε ακόμα, είναι πολύ ψηλά, τέλος. Γιατί να θέλει κανείς κάτι άλλο;

δεν ισχύουν αυτά, έχει να κάνει με τον κάθε άνθρωπο και πόση προσπάθεια είναι διαθετειμένος να καταβάλλει. Στο χέβι μέταλ οι μουσικοί-δημιουργοί κουράζονται νωρίς και επιλέγουν συχνά να διατηρήσουν την όποια φήμη έχουν αποκτήσει με μία εύκολη επανάληψη του ότι έχουν κάνει μέχρι τώρα. Αυτό είναι κατανοήσιμο πρώτον γιατί τα άτομα αυτά δεν είναι επαγγελματίες μουσικοί, δεν αυτοορίζονται έτσι ως επί το πλείστον, και μετά το εφηβικό ξέσπασμα του "επιτέλους, έκανα και εγώ ένα δίσκο" έρχεται το άντε, ας σοβαρευτούμε τώρα (στις καλές μπάντες μεσολαβεί και το "ωχ, τελικά δε θα το κατεφέρω να γίνω ροκ σταρ). Έτσι νομίζω πως ήταν όλες αυτές οι μπάντες στυλ Vinterland, Thornium, Sorhin, Dawn, ετς (και επίσης για αυτό όλες αυτές οι μπάντες είναι "καλές, αλλά αχ να ήταν λίγο καλές παραπάνω". Για αυτό και το κάμπακ άλμπουμ να θυμηθούμε λίγο τα παλιά μεγαλεία μας, περισσότερο νοσταλγία των ίδιων των μπαντών παρά ότιδήποτε.

Η εποχή αυτό που κάνει είναι να δίνει λίγο κλεμμένο ενδιαφέρον στους μέτριους που έχουν ανακαλύψει το rising trend ώστε να πεις και εσύ "α, θυμίζουν dissection? φέρε φέρε να ακούσω!" Αλλά εφόσον δεν είναι καλοί, ούτε τότε δε θα σου άρεσαν ούτε περισσότερο τώρα. Αυτές οι μπάντες ήταν κάπου ενδιάμεσα - λίγο καλές, λίγο τις ακούσανε λίγο τρεντ, λίγο αρκετά ασχοληθήκαμε, γεια σας. Αλλά οι dissection?? Μπα, όποιος δημιουργεί near αριστουργήματα δε νομίζω ότι το χάνει τόσο εύκολα. Άμα θέλει, το παλεύει.

Ra Pariah
13-04-2011, 20:21
Αν και το πρόβλημα μου με αυτές τις μπάντες γενικά (όπως και με τους Dawn πχ) είναι ότι παραείναι black metal, ξύνουν και ξύνουν οι κιθάρες και blastάρουν τα τύμπανα αλλά η μουσική τους δεν είναι για τέτοια, (δεν είναι δηλαδή Transilvanian Hunger) θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη με πιο heavy/speed metal στοιχεία, να σταματάνε το αέναο ξύσιμο στο τέλος των ριφ, να πιάνουν κάνα ρυθμικό, τέτοια πράγματα, λίγο πιο πολύπλοκα [....] (μπαα, λίγα σεκ έχω ακούσει από το μάλινγκ..)

Έχεις δίκιο εδώ! Δεν έχουν ποικιλία στις κιθάρες. Κίτρινη κάρτα, όμως, για Malign. 8) Διασκευάζαν και οι Watain το "Fireborn".

YdpcRaGmWuc

Υ.Γ.: Οι μπάντες με ποικιλία στις κιθάρες και πράγματα που θες να ακούσεις, είναι λίγες και μάλλον είναι πιο καινούργιες, και επίσης το black metal τους είναι διαφορετικό από αυτό της σχολής των Dissection. Κωλοκατάσταση δλδ! :P Οι Αμερικανοί γενικώς βάζουν όμορφα πραγματάκια στο περιπετειώδες black metal. Τσέκαρε γενικώς Fall of the Bastards, Unholy Cadaver (μια δουλειά έχουν όλη κι όλη) και December Wolves - Completely Dehumanized.

HaIpYdeU2wE

epTV4SwVgGg

Clockwork Orange
13-04-2011, 20:36
Τη μία μου λες ότι από αυτά που έχεις ακούσει συμπέρανες ότι δεν είναι μουσική για άντρες
ποτε το ειπα αυτο?
και τι θα πει μουσικη για αντρες και γυναικες?
λολ σε ποια εποχη ζεις?

carheart
13-04-2011, 20:36
Νομίζω πως η εποχή δεν σήκωνε νέο δίσκο Dissection, καθώς πως να το πω, η εποχή τους ήταν τα 90's, τέλος. Τους ακούμε ακόμα, είναι πολύ ψηλά, τέλος. Γιατί να θέλει κανείς κάτι άλλο;

δεν ισχύουν αυτά, έχει να κάνει με τον κάθε άνθρωπο και πόση προσπάθεια είναι διαθετειμένος να καταβάλλει. Στο χέβι μέταλ οι μουσικοί-δημιουργοί κουράζονται νωρίς και επιλέγουν συχνά να διατηρήσουν την όποια φήμη έχουν αποκτήσει με μία εύκολη επανάληψη του ότι έχουν κάνει μέχρι τώρα. Αυτό είναι κατανοήσιμο πρώτον γιατί τα άτομα αυτά δεν είναι επαγγελματίες μουσικοί, δεν αυτοορίζονται έτσι ως επί το πλείστον, και μετά το εφηβικό ξέσπασμα του "επιτέλους, έκανα και εγώ ένα δίσκο" έρχεται το άντε, ας σοβαρευτούμε τώρα (στις καλές μπάντες μεσολαβεί και το "ωχ, τελικά δε θα το κατεφέρω να γίνω ροκ σταρ). Έτσι νομίζω πως ήταν όλες αυτές οι μπάντες στυλ Vinterland, Thornium, Sorhin, Dawn, ετς (και επίσης για αυτό όλες αυτές οι μπάντες είναι "καλές, αλλά αχ να ήταν λίγο καλές παραπάνω". Για αυτό και το κάμπακ άλμπουμ να θυμηθούμε λίγο τα παλιά μεγαλεία μας, περισσότερο νοσταλγία των ίδιων των μπαντών παρά ότιδήποτε.

Η εποχή αυτό που κάνει είναι να δίνει λίγο κλεμμένο ενδιαφέρον στους μέτριους που έχουν ανακαλύψει το rising trend ώστε να πεις και εσύ "α, θυμίζουν dissection? φέρε φέρε να ακούσω!" Αλλά εφόσον δεν είναι καλοί, ούτε τότε δε θα σου άρεσαν ούτε περισσότερο τώρα. Αυτές οι μπάντες ήταν κάπου ενδιάμεσα - λίγο καλές, λίγο τις ακούσανε λίγο τρεντ, λίγο αρκετά ασχοληθήκαμε, γεια σας. Αλλά οι dissection?? Μπα, όποιος δημιουργεί near αριστουργήματα δε νομίζω ότι το χάνει τόσο εύκολα. Άμα θέλει, το παλεύει.

καταρχάς τι πάει να πει "δεν ισχύουν αυτά" =p

Οι Vinterland ήταν καταπληκτικοί στο να βγάλουν ένα album και να τους θυμόμαστε για αυτό το ένα, και ίσως μέτριοι για να ξαναβγάλουν ένα εξίσου καλό είκοσι χρόνια μετά. Ακριβώς επειδή δεν υπήρξαν επαγγελματίες μουσικοί υπό την έννοια που το σκέφτεσαι

Υπάρχει πουθενά κάποια συνάρτηση συνέχειας πχ; Ή μήπως τους εξίσωσα με τους Bathory και δεν το κατάλαβα;

Nasum
13-04-2011, 20:39
Τη μία μου λες ότι από αυτά που έχεις ακούσει συμπέρανες ότι δεν είναι μουσική για άντρες
ποτε το ειπα αυτο?
και τι θα πει μουσικη για αντρες και γυναικες?
λολ σε ποια εποχη ζεις?

μπαντα για γκομενες

Clockwork Orange
15-04-2011, 03:37
Λοιπον, βασικα ειμαι μαλακας γιατι μιλαω στο φορουμ λες και μιλαω στον κολλητο μου και γενικα ετσι κανω στα facebook στα MSN κτλ! Στο msn εκτιμουν αυτη την ειλικρινεια και τον αυθορμητισμο μου,εδω ομως δημιουργω αντιπαθειες (και δεν το θελω Μαριε).
Το "μπαντα για γκομενες" ηταν απλα μια παρατηρηση (οπως ειπα και μετα), δλδ οτι γυναικες τυγχαινε παντα να μου μιλαν για dissection και φαινονταν φανατισμενες ενω οι αντρες φαινοντουσαν αδιαφοροι για την μπαντα οποτε στο κεφαλι μου ηταν μια μπαντα που ακουν μονο θυληκου γενους ατομα! Παντα με οτι εχω ζησει εγω βεβαια και οκ δεν ειστε υπεχρεωμενοι να καταλαβαιτε απο 2 λεξεις τι εννοω και κακως το ποσταρα! Αυτα!

Ra Pariah
15-04-2011, 17:23
Φύλο πρέπει να λέμε για έμβια όντα, όχι γένος.

wom
16-04-2011, 18:02
Ευτυχώς που o John πήρε μαζί του στα άστρα όλο το trend του και μας έμεινε για σουηδός πρέσβης η Elize

ΥΓ fullscreen is recommended!

9y25snz83ms

Taksitzhs
21-04-2011, 18:38
Οι Unanimated ειναι μια μπαντα που ψαχνει ο Φθογγος νομιζω, παρα το death metal της υποθεσης.

On topic το Reinkaos παραμενει ενας γαμηστεροτατος δισκος που κλεινει τη κληρονομια των Dissection οπως ακριβως πρεπει. Ο Jon ειχε @@ μεχρι απεναντι απο τη στιγμη που αποφασισε να το κυκλοφορησει υπο το ονομα των Dissection, το album γαμησε για τη φαση στην οποια ανηκει, κι εκλεισε το κυκλο τους οπως ακριβως πρεπει.

Heavy metal. Ολοι οι παλιοι το γυρισαν εκει, απλα οι Dissection το καταφεραν καλυτερα απ ολους.

http://www.youtube.com/watch?v=2detybOYEJc

Agoraphobic_S.I.
21-04-2011, 19:00
Heavy metal. Ολοι οι παλιοι το γυρισαν εκει

Όχι και όλοι (http://www.metal-archives.com/bands/Mayhem/67).

Taksitzhs
21-04-2011, 19:42
Ατυχες παραδειγμα.

Live members:
Morfeus (Krister Dreyer) - Guitar ( 2008- )
Teloch (Morten Iversen) - Guitar ( 2011- )

Τωρα πηραν και δευτερη 'φιρμα' στις 'live κιθαρες'. Ξερεις γιατι δεν παιρνουν κανονικο κιθαριστα; Επειδη παιζουν $$$ στη μεση. Οποιος γραψει, θα θελει και τα μπικικινια που του αναλογουν.

Ο ρομαντισμος πεθανε για το μεγαλυτερο κομματι της σκηνης. Ο Jon, τουλαχιστον, αυτο που εκανε το ενοιωθε.

h2he
21-04-2011, 19:51
Για να είμαστε βέβαια ακριβείς η απόπειρα του Jon στο χεβιμεταλ με το Reinkaos ήταν ισάξια της απόπειρας του Jon στην ηλεκτρονική μουσική με τους De Infernali.

Taksitzhs
21-04-2011, 20:29
Ελα μωρε εισαι αδικος. Το Reinkaos δε θυμιζει Mortal Combat

Καπου απο το 1:00 και μετα,
http://www.youtube.com/watch?v=-MLFGwme8kk

TrinuxSamonii
30-04-2011, 00:12
Heavy metal. Ολοι οι παλιοι το γυρισαν εκεί

Ωραίος ο John μέχρι το '95 αλλά γενικά Rabbit's Carrot είμαστε.

K-9sh98SEts

Ra Pariah
30-04-2011, 00:22
Κάτσε να καταλάβω.. τα τέσσερα demos των Rabbit's Carrot σου αρέσουν περισσότερο από τα δυο full των Dissection;