View Full Version : VED BUENS ENDE Reform, Begin Work On New Material
TheHeartcollector
26-04-2006, 11:18
VED BUENS ENDE (Norwegian for "At the End of the Rainbow"), the Norwegian avant-garde metal band who split up in 1997 after after releasing only one full-length album (1995's "Written in Waters") through Misanthropy Records, have been resurrected and are "up and running again," according to a statement sent to BLABBERMOUTH.NET by the group's drummer, Einar "Esso" Sjurs
Kveldssanger
26-04-2006, 11:24
Όπως είπα και στο αλλο, βλακειούλες. Άσε που όπως φαίνεται, τελικά οι Virus είναι πάλι ουσιαστικά, απλά είπαν να επαναφέρουν και το όνομα. Τέσπα, ό,τι θυμούνται χαίρονται και τους ήρθε η όρεξη για λαιβ. Τουλάχιστον ο άλλος υπάρχει ακόμα.
carheart
26-04-2006, 11:26
ahahahhaahah, ήταν ΠΡΟΦΑΝΕΣ πως θα έπαιρναν τον Plenum και τον Sjurso.
Στην ουσία ο Vicotnik προσχώρησε στους Virus.
Θα είναι τέλειο αν το γυρίσουν σε κάποιο μετα-Virus avant rock με Bogus Blimp επιρροές
Θα τρομάξω αν κοιτάξουν πίσω.
Είμαι χαρούμενος τώρα. Άμα βγει και το ακατονόμαστο, θα είμαι ευτυχισμένος.
Kveldssanger
26-04-2006, 11:29
Btw ο Sjurso το χει ψιλογαμήσει τελευταία. Παντού παίζει. Και κάτι για καινούριο Inferno νομίζω ότι είχε παρει το μάτι μου. Είναι και το (θεωρητικό) Lamented...
carheart
26-04-2006, 11:35
Μάλλον ο κόσμος δεν πολυγουστάρει κάτι σαν videogame music και δεν του πάει να το γυρίσει στο gothic rock.
Ε τώρα που ο Hellhammer παίζει στους Dimmu Borgir και ο άλλος απλά...δεν μπορεί να παίξει, ήρθε η σειρά του.
Κανένα πρόβλημα, τον συμπαθώ πάρα πάρα πολυ.
Και το Infernο θα βγει λογικά κάποια στιγμή. Το εφτάρι γάμησε.
Το Lamented δεν νομίζω να κυκλοφορήσει σύντομα :/
Kveldssanger
26-04-2006, 11:38
Μωρέ και γω τον συμπαθώ, αλλά ούτε στην ελληνική σκηνή τέτοια έλλειψη drummers =p Και στη Duplicate έχει σκιστεί να βγάζει thrash =p
carheart
26-04-2006, 11:43
Έλλειψη δεν την λες, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ άλλον. Δηλαδή κάναν Frost ή Faust, θα με έπιαναν τα γέλια.
Εκτός αν θέλεις Apollyon που το κατέχει το άθλημα, αλλά ήδη φαντάζομαι το live :
"Hello, we are Ved Buens Ende from Norway and THIS (παύση) IS (παύση)....(παύση)....Bombenhagel!!!"
Και μόλις μου θύμησες να τσεκάρω αυτούς τους Sarath της Duplicate.
Zoonchild
26-04-2006, 11:58
Btw ο Sjurso το χει ψιλογαμήσει τελευταία. Παντού παίζει.
indeed....
Kveldssanger
26-04-2006, 12:00
"Hello, we are Ved Buens Ende from Norway and THIS (παύση) IS (παύση)....(παύση)....Bombenhagel!!!"
UGH!
Kingryche
26-04-2006, 12:08
Όταν το reunion γίνεται από heavy/power μπάντες είναι ξεφτίλα, ξεπεσμος,αρπαχτή, φραγκοφονιάδες και ένα trend που ακολουθούν όλοι...
Όταν γίνεται από ιστορικές και τόσο ψαγμένες μπάντες όπως οι Celtic Frost, οι Ved Buens Ende κλπ. είναι αποκατάσταση της αδικίας.
Ουγκ.
Pitsadoros
26-04-2006, 12:19
ennoeitai pws k stis dio periptwseis einai kseftila. ante perimenoume k epanasindesi koreisch
Kveldssanger
26-04-2006, 12:44
Όταν το reunion γίνεται από heavy/power μπάντες είναι ξεφτίλα, ξεπεσμος,αρπαχτή, φραγκοφονιάδες και ένα trend που ακολουθούν όλοι...
Όταν γίνεται από ιστορικές και τόσο ψαγμένες μπάντες όπως οι Celtic Frost, οι Ved Buens Ende κλπ. είναι αποκατάσταση της αδικίας.
E ναι, μην επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα τώρα.
Darkling
26-04-2006, 13:04
να μη πω τι σας κανει ακομα και τωρα το πεθαμενο power.
Kveldssanger
26-04-2006, 13:05
Μας βάζει για ύπνο στο κρεβατάκι μας και μας σκεπάζει και με την κουβερτούλα?!?!?!?!
Darkling
26-04-2006, 13:07
Βεντ μπουενο εντε κιντερ.
carheart
26-04-2006, 13:48
Ουγκ.
Κοιμήσου ήσυχος.