View Full Version : SPORT +,CINE +,ΠΡΙΣΜΑ +
ti paizei mauta ta kanalia?
einai nova?
shmera ksekina to cine+
opoios 3erei as dwsei info
Phantom Duck
25-04-2006, 13:14
Παίρνεις αποκωδικοποιητή και τα βλέπεις, δεν έχει συνδρομές κτλ.
pes kialla nte,free einai dld?
Phantom Duck
25-04-2006, 13:19
Έτσι είπαν χθες στις ειδήσεις στα κρατικά κανάλια, δεν ξέρω τώρα αν θα' ναι μόνιμο ή όχι. Έ τι άλλο θες; ;ρ
Lost_In_Cooperland
25-04-2006, 22:53
Μόνο Αθήνα;
silencerius
25-04-2006, 23:24
Δεν είναι νόβα, είναι πανελλαδικό, απλά αγοράζεις τον αποκωδικοποιητή (50 ευρώ περίπου νομίζω) και έχεις πρόσβαση και στα 3. Χωρίς περαιτέρω συνδρομή. Τώρα για το πόσο αξίζουν ως κανάλια δεν έχω ιδέα.
Τα κανάλια αυτά είναι τα πρώτα High Defintion, οπότε καλό θα ήταν να υπήρχε μια HDTV. Όποιος δεν έχει δει εικόνα από HDTV να πάει σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών, κρατώντας κάποιον κουβά για να μη λερώσει το πάτωμα με τα σάλια του.
rincewind2k
26-04-2006, 01:17
Μόνο Αθήνα;
νομίζω ναι, πανελλαδικό ΔΕΝ είναι πάντως.
atom_smasher
26-04-2006, 01:48
athina thessalonikh thssalia an katalava kala . gia upoloipes perioxes den 3erw
lebowski
24-05-2006, 20:48
Μολις εβαλα αποκωδικοποιητη....
Καλη φαση!!!Ποιοτητα εικονας και ηχου γαματη.
Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες :D
για πες please ποσα έδωσες,από που το πήρες και τι διαδικασία θέλει?
lebowski
24-05-2006, 21:33
Λεπον , εχουμε και λεμε :
Τον αποκωδικοποιητη τον πηρα απο κωτσοβολο 69 ευρω.(ειχε και ακριβωτερους).Η διαδικασια ειναι απιστευτα απλη.Βαζεις το καλωδιο της κεραιας στον αποκ/τη και τον συνδεεις με ενα καλωδειο scart στην tv.Αυτο ηταν!Δεν χρειαστηκε καν να ψαξω να βρω τα ψηφιακα της ερτ.Πατωντας το τηλεκοντρολ του αποκ/τη μου τα εβγαλε κατευθειαν... :wink:
Koita na deis magkies. What's the catch?
Den borei, kapoia malakia tha paizei.
The Good Son
25-05-2006, 09:23
Εμένα ο μπαμπάς και η μαμά μου έχουν βάλει εδώ και κάτι βδομάδες.
μόνο ο αποκωδικοποιητής κοστίζει και ούτε συνδρομες ουτε τπτ. Στη σαλονίκη δουλέβει και ας μην μας έχει το γκουγκλ έρθ (ακόμα).
Μέχρι στιγμής έχει ένα κανάλι με κουλτουριάρικες ταινίες, ένα με ντοκυμαντέρ και ένα με αθλητικά. Προσεχώς θα εμφανιστούν κι άλλα, σημαντικότερο εκ των οποίων είναι ένα με καρτούν το οποίο όμως προμυνύεται μαλακία, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελεφταία.
Harbinger of Death
25-05-2006, 10:59
Ψυχαρικός; :roll: