View Full Version : Meta th sunaulia (katopin protrophs rince =p)
Raven Lord
21-12-2003, 15:00
τελικά η συναυλία ήταν όντως για χασμουρητά?
έτσι κι αλλιώς τους anathema τους "αποκήρυξα" από την εποχή του eternity το οποίο μου προκαλούσε υπνηλία... :D , οπότε το περίμενα κάτι τέτοιο...
Kveldssanger
21-12-2003, 15:14
Καλά, αν το Eternity σου προκαλούσε υπνηλία, θα περάσεις πολυυυυυυυυυύ καλά στο live :P
Raven Lord
21-12-2003, 15:16
:dsnore:
Amnesiac.
21-12-2003, 15:30
xmm emena pali mou arese i synaylia.
kyriws logw tis fwnaras tou vincent.
an kai paiksan poly ligotero apoti tin paraskeyi apoti mathame.
ksenerwma to zeygaraki dipla mou pou den perioristike stis klasikes agkalitses alla sxedon gamiotan.
Polu kalo to feeling kai sta duo live. Ypotithetai oti osoi irthan ikseran ti eprokeito na akousoun opote pros ti h apogoiteusi???
O Vincent exei ontws fwnara ki auto fanike kathara pisteuw. Polu kali epilogi tragoudiwn, diaskeuwn, apodosi genikotera. Apla na pw oti tin Paraskeui sto An ta pragmata itan polu pio "xuma", kathws oi Cavanagh bros milagan sunexeia me to koino, pairnan paraggelies se tragoudia kai eidika o Vincent itan polu eudiathetos kai asteieuotan sunexeia me ton kosmo. Episis, to aprogrammatisto encore pou egine meta tin epimoni tou kosmou edwse alli aisthisi sto olo live.
See you next time for the rock part guys! We'll be there!!!
The_Painless
21-12-2003, 18:55
Ok, για το rock part κανένα πρόβλημα. Ακουστικό live όμως ποτέ ξανά. Εκτός κι αν είναι Dead Soul Tribe. Πήγα να γράψω Psychotic αλλά μετά σκέφτηκα καλύτερα.... :? :(
morphine
21-12-2003, 19:16
ki emena mou arese to live x8es, mou arese POLY gia thn akriveia, sxedon en8ousiasthka. O Vincent exei apisteuth fwnh, o Danny einai aprosdokhta kalos :P
Epishs h kopela pou anevhke sth skhnh kai tragoudhse duo kommatia htan korufaia.- Anatrixiasa me th fwnh ths.
Thn petuxa mazi me ton Vincent sta E3arxeia kai phga kai milhsa s'authn (kai o Vince emeine malakas giati sunh8ws auton kunhgaw :P)
Anyway, auta.
panw katw h playlist:
Angelica
fragile dreams
deep
forgotten hopes
destiny is dead
everwake
parisienne moonlight
pressure
hope
balance
re-connect
leave no trace
kati de 8umamai ti omws
inner silence
one last goodbye (korufh, o vincent sugkinh8hke agag)
wish you were here
temporary peace
flying
wasted years
one
exit music (for a film)
ena tou jeff buckley pou de 3erw pws to lene
norwegian wood
comfortably numb
voh8hste me na kalupsw ta kena :P
auto me ta gunaikeia fwnhtika pou de 3erw pws to lene sdfgs
Auto einai to Hope, diaskeui apo Roy Harper
auto me ta gunaikeia fwnhtika pou de 3erw pws to lene sdfgs
Auto prepei nanai apto Serenades an den kanw lathos... :?: Parepiptontws, ontws polu kali fwni i kopelia, krima pou den eipe ki alla kommatia...
morphine
21-12-2003, 19:38
nai gamw to hope mou gamw. Hope. Argh. Pote de 8umamai oti einai to hope. Paw na kanw edit to post
The_Painless
21-12-2003, 19:50
Αυτό με τα γυναικεία φωνητικά από το Serenades αν δεν απατώμαι είναι το J'ai fait une promesse.
Nai, auto einai alla auto poupe xtes den prepei natan to J'ai fait une promesse, opote poio itan :?: :?:
The_Painless
21-12-2003, 19:56
Αρχικά, όταν ανέβηκε στη σκηνή η κοπέλα, είχα την εντύπωση ότι πήγαν να παίξουν το J'ai fait... (οι πρώτες νότες τουλάχιστον αυτές ήταν) αλλά απ' ό,τι κατάλαβα το γύρισαν σχεδόν κατευθείαν στο Parisienne.
morphine
21-12-2003, 20:13
tsou, eipan ena kommati oloklhro prin to parisienne.
The_Painless
21-12-2003, 20:20
Can't remember.
to everwake itan...
H kopela itan poli kali den to perimena,prin tragoudisei eipa ston filo mou pou eixame paei mazi oti tha diskoleutei poli a to pei ....alla emeina katapliktos apo tin apodosi tis.Ante kai ston epomeno disko guest fonitika apo tin Katerina! ( pou parepimptontos eixa mia entiposi(mikri) mpas kai einai i gnosti apo edo Katerina...the painless...mallon oxi! :lol:
After Dark
21-12-2003, 21:26
An kai den hmoun sto live ematha gia thn performance ths Katerinas.
Tragoudouse sto group tou Scythe mexri kai prin kana trimhno peripou kai den exei kleisei ta 18.Exei sympathitikh fwnh,but nothing special.
Logika tha perasate kala xtes.Kana document(photo) of doom yparxei gia na doume th feelgood katastash sas? :D
morphine
21-12-2003, 21:27
Angelica
fragile dreams
deep
forgotten hopes
destiny is dead
everwake
parisienne moonlight
pressure
hope
balance
re-connect
leave no trace
kati de 8umamai ti omws
inner silence
one last goodbye (korufh, o vincent sugkinh8hke agag)
wish you were here
temporary peace
flying
wasted years
one
exit music (for a film)
ena tou jeff buckley pou de 3erw pws to lene
norwegian wood
comfortably numb
thanx tsek. Ena mas emeine twra, ki allo ena pou de 8umamai kan ti htan, prin to inner silence :P
morphine
21-12-2003, 21:30
An kai den hmoun sto live ematha gia thn performance ths Katerinas.
Tragoudouse sto group tou Scythe mexri kai prin kana trimhno peripou kai den exei kleisei ta 18.Exei sympathitikh fwnh,but nothing special.
apla tairiazei para polu h fwnh ths sto stul twn anathema
To live to Sabbato genikos itan gamato!Poli sinaisthima , mia fasi xima alla omorfi atmosfaira.To club 22 tigka ,para polis kosmos den to perimana,einai kai megalo magazi.
O filos mou an kai prin pame den poligoustare acoustic sinaulia telika tou arese pio poli apo emena!!!Kathomoun sto kentriko bar kai eixame oraia thea...imoun autos pou fonaze gia Regret kai ....A dying wish kai...sleepless...e entaxei gia plaka ta 2 teleutaia! An kai o Danny jiloepaixe to Wish...den peirazei to Martio!
O Vinnie sto one last goodbye sigkinithike kai ton piran ta zoumia...!
Pantos auto pou mou aresei sta paidia einai h aplotita tous kai oti einai prositoi antrhopoi...
Gia emena to live gia to dvd eprepe na to magnitoskopisoun edo....anyway..
Alla oxi kai i mpira 10 euro!!!
Child to Angelika den to epaixan 99%....kai to inner silence to epaixan 2 fores...!
Kveldssanger
21-12-2003, 21:37
To Angelica ήταν το τραγούδι με το οποίο ξεκίνησαν τη συναυλιά, για να συνεχίσουν με τα opening tracks των επόμενων albums...
xmm den thimamai mallon tha epina kamia mpira! :D
H kopela pantos itan ajogi....les kai tragoudouse auti sta original tragoudia!!! Kai dikaios kataxeirokrotithike ..isos kai pio poli apo ton Danny kai ton Vinnie! Meta oi dio tous tin agkaliasan kai tin xeirokrotisan.Mallon den perimenan oti tha ta kataferei toso kala!
Child jexases na grajeis oti o Danny eipe ligo kai ta kalanta! :D
...kai to easy...
morphine
22-12-2003, 04:00
nai ta kalanta ola ta lefta.
To inner silence den to epai3an duo fores. :p
When Black Roses Bloom
22-12-2003, 07:07
Kai to skoufaki epishs :P . Genika se sxesh me ayta pou akousa apo diaforous kakentrexeis, htan korufaioi. Kai htan kati teleiws diaforetiko, sun tou gegonotws oti dhmhourgisan mia atmosfaira pio euxaristh (den kserw an tairiazei se Anathema auto, alla sta @@ mou emena mou arese), kai epishs ekanan kai interact me to koino.
Btw, o Danny htan kommatia, sto Underground kai phra kai autograph, me ta xilia zoria giati den eblepe apo to me8usi :roll:
nai ta kalanta ola ta lefta.
To inner silence den to epai3an duo fores. :p
Isos telika to mperdeja me to Angelika.... :?
The_Painless
22-12-2003, 11:00
When_Black_Roses_Bloom, ελπίζω το να μη σου αρέσει κάτι να μη θεωρείται κακεντρέχεια. Διαφορετικά, πολλοί από εμάς θα πρέπει να τρέξουμε να κρυφτούμε ντροπιασμένοι που δε μας άρεσε το live.
Anyway, απλώς δε νομίζω ότι το να πεις "δε μου άρεσε γιατί παραλίγο να κοιμηθώ" είναι κάτι μεμπτό.
Kala milame paixan to ReConnect????? Tora tha mou peite siga to kommati, emena einain apo ta agapimena mou anathema omos. Perimena perissotera apo to teleutaio mias kai exei polla pou tha borousan na paixoun akoustika... eidika to omonumo me tin kopelitsa pou ematha to skiniko tha borousan na to paixoun.
Kapoios mou eipe oti paixan to Kingdom, malakia, mallon moufa, ektos ki an einai auto pou de thumatai to morfin tsailnt. Gia skepsou ligo Olia, mipos itan auto?
Chopped In Half
22-12-2003, 17:40
Βασικά, με αντικειμενικά κριτήρια, ήταν όντως βαρετά και ψιλομούφα. Περισσότερο έμοιαζε με φορτισμένη συναισθηματικά πρόβα παρά με live.
Αλλά φυσικά επειδή είμαι καμμένος γούσταρα πολύ. \m/
Στην αρχή δεν βρήκαμε τίποτα από εισητήρια και καθόμασταν και βλέπαμε απ' έξω. Μετά για περίεργο λόγο δεν ήταν ο πορτιέρης στην είσοδο και απλά μπήκαμε. Από κόσμο γινόταν τηζμπουτάνας. Και πολύς γυναικίος πλυθησμός σφάζοταν στα πόδια του Danny, yawn.
Πάντως το playlist ήταν ωραίο και γενικά μου άφησε ωραία συναισθήματα.
Και θα πάω και σήμερα.
PS. Χτες ήταν και κλειστό το Empire και αναγκαστήκαμε να λιώσουμε στο Harley που είχε βραδυά κλασσικού rock κέτσι. Κάψιμο.-
marianna2525
22-12-2003, 20:30
Για τα δικά μου τα γούστα ήταν μια υπέροχη συναυλία.
Έπαιξαν πολύ καλά όλες τις μπαλάντες τους, ενθουσιαστήκαμε με όλες τις διασκευές, αλλά για μένα όλα τα λεφτά ήταν τα 2 pink floyd, υπέροχη αίσθηση να τα τραγουδώ με τον Amnesiac δίπλα μου... :)
chris_boss
22-12-2003, 23:08
nai nai uperoxi. ntaks gousta einai auta...alloi gamane katsikes (me blepw na to kanw ki egw sto xwrio...)
When Black Roses Bloom
23-12-2003, 02:33
lol. Oxi den 8ewrw kakentrexeia to na mhn sou aresei kati, allwste opws eipe kai o cris gousta einai auta. Apla 8ewrw kakentrexeia atoma pou den exoun akousei anathema h akousan to prwto tous cd sto natural disaster p.x. (leme) kai na lene, "ouuuuu malakia 8a einai mhn pate, 8a sas fane ta leyta klp". Auto 8ewrw kakentrexeia. :P
chris_boss
23-12-2003, 02:43
kala egw anaferomoun sto "υπέροχη αίσθηση να τα τραγουδώ με τον Amnesiac δίπλα μου" . ali8eia
/me kulietai sto patwma apo ta gelia
Amnesiac.
23-12-2003, 13:35
afou einai yperoxi aisthisi.
irreligious
23-12-2003, 17:38
axem....to live gamise......asxeto-aftos pou einai kai stis fotografies apo to allo meeting me tin mplouza lost kai tin parakseni favorita poios einai?perase dipla mou alla den iksera onoma gia na fonakso :P
morphine
23-12-2003, 18:58
Kala milame paixan to ReConnect????? Tora tha mou peite siga to kommati, emena einain apo ta agapimena mou anathema omos.
Ti siga to kommati, ki emena einai apo ta agaphmena mou. An answer won't come from me, confront your worst enemy, what does your mirror see, is it time to face up to me? .-
8eiles
morphine
23-12-2003, 19:00
axem....to live gamise......asxeto-aftos pou einai kai stis fotografies apo to allo meeting me tin mplouza lost kai tin parakseni favorita poios einai?perase dipla mou alla den iksera onoma gia na fonakso :P
LOOOOL O AMNESIAC
vre paliomalaka esu pote de 8a fanerw8eis? :D
Vasika prin mpoume fwna3a ena spuro alla gurisan polloi kai den asxolh8hka hahah
irreligious
23-12-2003, 19:04
LOOOOL O AMNESIAC
oste etsi eksigeitai i kavla pou eniosa....axem...kata tis 5 me 6 tou minou erxomai na psakso gia spit....
The_Painless
23-12-2003, 19:10
lol. Oxi den 8ewrw kakentrexeia to na mhn sou aresei kati, allwste opws eipe kai o cris gousta einai auta. Apla 8ewrw kakentrexeia atoma pou den exoun akousei anathema h akousan to prwto tous cd sto natural disaster p.x. (leme) kai na lene, "ouuuuu malakia 8a einai mhn pate, 8a sas fane ta leyta klp". Auto 8ewrw kakentrexeia. :P
Μεταξύ μας, δε νομίζω να υπάρχει και πολύς κόσμος που να υπόκειται σε αυτήν την κατηγορία.
Αυτοί που έλεγαν "μαλακία θα είναι" ή "μαλακία ήταν", απλώς δε γούσταραν και τίποτα παραπάνω.
rincewind2k
23-12-2003, 19:13
kante re ena (banana) split sta osa einai meta th synaylia
marianna2525
23-12-2003, 20:58
nai nai uperoxi. ntaks gousta einai auta...alloi gamane katsikes (me blepw na to kanw ki egw sto xwrio...)
Ποιος είναι κατσίκα; :P
morphine
23-12-2003, 21:17
h "xwriatopoula"
tous eida 3 aptis 4 emfaniseis.exasa to savvato ths a8hnas
apoti eipane k aytoi h teleytaia dld h x8esinh ths 8essalonikis htan h kalyterh k 8a symfwnhsw...
regret 1h fora live + 2lepto kommati apto EPOMENO (!!) album me fwnh danny + imagine (ti 8a pei apo poion??)
xexe aytoi pou den htan sigoura xasane
aytoi pou htan 8a paramilane gia poly kairo
EYGE
Jeditraitor
24-12-2003, 01:33
ftou krima.egw pantws emeina ypereuxaristhmenos apo thn sunaulia ths paraskeuhs!Kapoios eipe den peirazei to martio ennoontas h mallon yponoontas oti to martio tha erthoun full band.ISXYEI KATI TETOIO?
irreligious
24-12-2003, 02:40
etsi eipan...eidomen....
morphine
24-12-2003, 03:20
nai 8a vgoun se periodeia tou xronou thn anoi3h.
meta to savvato, no mood gia anathema live. eite full eite otidhpote...
mia fora pou htan full kitanorea mou ftanei.
Amnesiac.
24-12-2003, 16:04
protimw na to apokalw mousi, mousaki, kati se mous- telos pantwn.
to "favorita" fernei se sfuckianakis styling.
a kai den einai parakseno. einai METAL.
irreligious
24-12-2003, 16:31
ante gramisou...axm....ma se eipa oti i FAVORITA eito oraia...kai ego prospatho na gino o neos elvis....\m/...kai nai...it's fokken metal.