View Full Version : Worms III: Armageddon
Γεια σας. Το τόπικ αυτό δεν είναι στο λάθος μέρος.
Έγινε γιατί τελευταία το γκέημ έχει αναβιώσει και το ξεσκίζωμε με γνωστό μπλακμεταλλά συντάκτη του μάγκαζιν.
Ψήνεστε για ένα τουρνουά?
αυτό δεν είναι η τελευταία τρισδιάστατη μαλακία έτσι?
αυτό δεν είναι η τελευταία τρισδιάστατη μαλακία έτσι?
Όχι. Εννοεί αυτή την έκδοση (http://wormsarmageddon.team17.com/main.html?page=mult&area=scre).
Ποιές 3 διαστάσεις και φολς μαλακίες μωρε.
2Dimensional μαίταλ πρόβατα.
α, οκ τοτε.
αν κ προτιμω το worms world party 8)
count me in πάντως.
αν κ το ιδανικό θα ήταν να κάνουμε κανα τουρνουα tekken 3/playstation1 -πιο old school hxc faschi :nj: :loco:
Starbreaker
09-04-2006, 19:17
Na perimenete na teleiwsw tis panellhnies. Meta mpainw k pontarw th mana mou.
To World Party σκίζει στα 1000 το Armageddon για πλάκα. Α ρε, τι κρίμα να είμαι Σαλόνικα να μη μπορώ να σας σκίσω :?
carheart
09-04-2006, 22:50
Χτες έπαιζα με έναν τούρκο, δύο αμερικάνους και έναν άγγλο. Και όχι, δεν είχαν έρθει σπίτι μου.
sabbattack
09-04-2006, 22:52
Xmm...Xalara pshnomai gia tournouadaki.
Eidika Tekken 3 lew apla: "elate mounares". Mexri Tekken 3 de me pairnei kanenas. King re mounia \m/
Alla to armageddon exei allh kaula. Einai san demaki atheist ena pragma. San ta EP twn Sabbat (UK).
carheart
09-04-2006, 22:59
Ή σαν τα εφτάρια των Sabbat (Jp).
Eykola gia worms.
Kai ena "ante gamitheite zoa" stous kathysterhmenous consolades kai ta beatemups tous.
The Good Son
10-04-2006, 00:49
μέσα. κάπου το έχω θαμμένο και δεν το κάνω ινστόλ γιατι με είπανε οτι δεν δουλεύει στα εξπί και βαριόμουν να δοκιμάσω.
λέω μαλακίες;
Ναι, το σωστό είναι "μου είπανε".
Κάντο, έχουν βγει πατς.
@sabbatattack, μη πολυμιλάς για tekken, γιατι αν μιλαμε για tekken3 θα τρέχεις κ δε θα φτανεις. 8) :P
α, +ο king είναι μαλάκας :twisted:
SpiritCrusher
10-04-2006, 03:03
Από τις πιο σωστές προτάσεις αυτή την στιγμή στο subforum* (μαζί με το Civ4 multi).
Αν και το World Party είναι αρκετά καλύτερο για multiplayer μάλλον είμαι μέσα για όποιο θέλετε. Σκατόφλωροι (έτσι για να ανάψει ο ανταγωνισμόz).
Α ναι, τα Tekken είναι σκατά. :midfinger:
EDIT:
*: Νόμιζα πως το thread ήταν στο PC & Games Forum.
re paixte kana pes5 na niwsete ligo :P
The Good Son
10-04-2006, 03:38
http://www2c.airnet.ne.jp/pez/img/s_pez.jpg
Veinsaw kai SpiritCrusher hr8e h wra na anabiwsoume ta tournoua tou kalokairiou. Count me in losers \m/
Α ναι, τα Tekken είναι σκατά. :midfinger:
πες μου ΕΝΑ παιχνίδι ξύλου που να κοντράρει τα τεκκεν. ένα.
Mortal Kombat αλλά μη γαμάτε το τόπικ.
Σήμερα κατά τις 11 τι κάνετε?
jack the ripper
16-10-2011, 23:00
bump!
ξεκινησαμε να παιζουμε με Φιχχχχχχχχερ και JnB ονλαιν...
κατεβαστε την new edition και το gameranger και ολα ειναι ευκολα ;)
Ψ Η Θ Ε Ι Τ Ε
edit: και να γινει ενα move
atom_smasher
17-10-2011, 03:33
Pm moar info plx!1
Άκυρο. Όλα είναι έτοιμα. Μόλις έληξε και το πρώτο σετ παιχνιδιών ^^ Θα ξανακαούμε αύριο.
Πατε και κατεβαζετε αυτο το τορρεντ:
http://thepiratebay.org/torrent/5297014
Πατε www.gameranger.com, το κατεβαζετε, κανετε install και κανετε ενα account στα γρηγορα
Κατεβαζετε το patch και το crack ή τα παιρνετε απο καποιον που ηδη παιζει (εγω, JnB, jacktheripper, Blitzer) - δεν το ανεβαζω καπου για ευνοητους λογους
Κανετε εγκατασταση το παιχνιδι, βαζετε το patch, μετα περνατε το crack (WA.exe) στο folder της εγκαταστασης και μπαινετε gameranger χωρις να χρειαζεται καν να ανοιξετε το παιχνιδι, εκει θα υπαρχει ειτε δωματιο ER με κωδικο ειτε μπορει να κανετε καποιον απο μας φιλο με το email, μολις μπειτε στο δωματιο, ξεκιναει καποιος το παιχνιδι και ολα γινονται αυτοματα, γαμαει
Ψηθειτε μολις επαιξα επικο ματς με Μπλιτζερ και με κερδισε 2-1 για ενα σκουληκι ο πουστης
ρε το κατέβασα για w7 και σταματάει μόλις πατήσω install.
o FIXXXER μου λέει κάτι για user account control και απενεργοποίηση αλλά δεν το βρίσκω.
καμιά βοήθεια;
Χρειάζεται το patch: http://wormsarmageddon.team17.com/main.html?page=supp&area=upda&file=15
(μη σε απασχολεί που λέει μπετα, δεν μας έχει βγάλει πρόβλημα μέχρι τώρα)
Επίσης θα χρειαστείς και το αντίστοιχο no-cd crack από το γκεημκοπυγουορλντ.
Edit, τώρα το ξαναδιάβασα ότι δε σου κάνει ινσταλλ.
Πατάς το κουμπάκι για start, γράφεις στο σερτς που έχει "UAC" ή "user account control", κλικάρεις το αποτέλεσμα, πας τέρμα κάτω τη μπάρα.
Τα απο πάνω ισχύουν για μετά το ινσταλλ.
jack the ripper
17-10-2011, 11:30
αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα! σημερα βραδακι πχ θα ηταν καλο να παιξουμε ενα σοβαρο game!
atom_smasher
17-10-2011, 14:25
piratebay κλειδωμενο στον βορρα. παιζει αλλο;
scarecrow
17-10-2011, 15:49
έτοιμος.
Πείτε και username ή account ID στο gameranger για να γίνουμε φίλοι :)
Εγώ JnB
jack the ripper
17-10-2011, 16:18
εγω παιζω με σκερκρο τωρα..
γιουζερνειμ JackTheRipper
scarecrow
17-10-2011, 16:23
scarecrow εδώ :D
jack the ripper
17-10-2011, 16:24
συγκεκριμενα εγω με scarecrow μολις κερασαμε ΚΡΕΑΣ 2 αλλους :touched:
Ψηθειτε μολις επαιξα επικο ματς με Μπλιτζερ και με κερδισε 2-1 για ενα σκουληκι ο πουστης
Είπε ο άνθρωπος, ο οποίος, στο μοναδικό παιχνίδι που κέρδισε, έμεινε με ένα σκουλήκι με 2 (ΔΥΟ) χιτπόιντς (ή όπως τα λένε στο συγκεκριμένο παιχνίδι).
Username BLiTzER. Αλλά μάλλον δε μπορώ απόψε πριν τα μεσάνυχτα. Θα δείξει.
Έφτιαξα ένα σετ κανόνων, για να μην ψαχνόμαστε κάθε φορά. Ανεβάζω το αρχειάκι (.wsc) και ποστάρω λινκ. Το τοποθετείτε στο X:\Worms Armageddon - New Edition\User\Schemes\. Αν κάτι δε σας αρέσει, το συζητάμε και το φτιάχνουμε στην πορεία.
ΝΕΟ Λινκ: http://www.filefactory.com/file/ce64b58/n/ER_pr0_rul3set.wsc
Κλικάρετε στο "slow download" κάτω δεξιά, πληκτρολογείτε το captcha και πατάτε enter. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα, σκρολλάρετε πάλι κάτω, κάτω από το "slow download", κλικάρετε στο "download" αυτή τη φορά. Πρόφιτ.
jack the ripper
17-10-2011, 19:07
βαλε και αλλα ninja ropes να κανω τη μαιμου :D
intronaut
17-10-2011, 19:08
Yo, reporting for duty κ εγώ! (same nickname)
Δάκρυα συγκίνησης μετά απο χρόνια, υπόψην πάντως θέλω πολύ practice,
μόλις έχασα 2-3 φορές απο τη μικρή αδερφή μου σε διπλάκι.
Βέβαια είχαμε all weapons να τεστάρουμε τα καινούρια (βάλτε στα configs κάνα "Donkey" τα σπάει :P)
Mitsmann
17-10-2011, 19:08
Μετα απο εκπληκτικη επιδειξη του μοντερεησον πανελ αυτο το τοπικ μεταφερθηκε για καλυτερη χρηση και απολαυση.
Είπε ο άνθρωπος, ο οποίος, στο μοναδικό παιχνίδι που κέρδισε, έμεινε με ένα σκουλήκι με 2 (ΔΥΟ) χιτπόιντς (ή όπως τα λένε στο συγκεκριμένο παιχνίδι).
Username BLiTzER. Αλλά μάλλον δε μπορώ απόψε πριν τα μεσάνυχτα. Θα δείξει.
Λεπτομερειες :razz:
Προβλεπεται μεγαλο καψιμο και απειρος παλιμπαιδισμος :touched:
ΥΓ. Ποιος το ειχε ονομασει το τοπικ Worms III, αν ειναι δυνατον. Το παιχνιδι ανηκει στο Worms 2, οπως και το World Party που ακολουθησε
Ingolemo
17-10-2011, 19:46
btw, eixe vgei prin ligo kairo kai kainourgio worms, to Worms Reloaded (2d e, oxi oi vlakeies ta 3d).
den to xw paiksei, opote den kserw an einai kalutero apo to armageddon alla apta screens fainetai wraio (:P)
βαλε και αλλα ninja ropes να κανω τη μαιμου :D
Ε νομίζω μετά παραπάει :/ Αν σκεφτείς ότι οι σειρές διαρκούν 30s και τα παιχνίδια - μέχρι στιγμής - δεν κρατάνε πάνω από 5 λεπτά, νομίζω είναι υπεραρκετά. Να βάλω 1-2 ακόμα ρε παιδί μου αν γουστάρεις, αλλά αμφιβάλλω αν θα τα χρησιμοποιείς.
(βάλτε στα configs κάνα "Donkey" τα σπάει :P)
Σκέφτομαι ότι τα σούπερ ουάου όπλα καταστρέφουν το παιχνίδι ολοκληρωτικά, αν υπάρχουν από την αρχή. Καλύτερα να πέφτουν μόνο με τα κιβώτια, ώστε ρισκάροντας μια σειρά για να πάρεις ένα κιβώτιο, να παίζει η πιθανότητα να ανατρέψεις ολόκληρο το παιχνίδι. Ε?ε?Εε?Ε?ΕΕε?
Φυσικά το συζητάμε ε. Αν θέλετε κάτι, πείτε. Απλά είχα στο μυαλό μου κάτι πολύ pro κετς για τουρνουά 1v1 φάση. ΜΟΝΟ ΣΚΙΛΛ!
Είχα κι εγώ να ασχοληθώ αρκετά χρόνια. Προβλέπω να λιώνω το "καμπέην" όλο το βράδυ για εξάσκηση.
jack the ripper
17-10-2011, 20:40
σκοινια ανετα χρησιμοποιω οσα να ναι! αν μπορεις βαλε κανα εξτρα δλδ..αν θελουν και οι αλλοι βεβαια παντα :P
για τα σουπερ οπλα συμφωνω..καλυτερα να μην εχουμε τπτ καλο και να πεφτουν με items!
Μη του βαλετε σχοινια του μαλακα, να μαθει να παιζει χωρις σχοινια, την ειδε ραμπο.
Κι εγω θα θελα Banana Bomb και Super Sheep να τα γαμαω ολα, αλλα νταξει, ειναι unfair.
btw, eixe vgei prin ligo kairo kai kainourgio worms, to Worms Reloaded (2d e, oxi oi vlakeies ta 3d).
den to xw paiksei, opote den kserw an einai kalutero apo to armageddon alla apta screens fainetai wraio (:P)
Το ειχα κατεβασει και δνε το βρισκω, ποτε δεν το εκανα install.
Θα το εξετασουμε.
σκοινια ανετα χρησιμοποιω οσα να ναι! αν μπορεις βαλε κανα εξτρα δλδ..αν θελουν και οι αλλοι βεβαια παντα :P
για τα σουπερ οπλα συμφωνω..καλυτερα να μην εχουμε τπτ καλο και να πεφτουν με items!
Το θεωρώ λίγο άδικο να παίζουν πολλά στο παιχνίδι, αλλά με 30s turns ας πούμε ότι το δέχομαι.
Πρόσθεσα ένα ακόμα, για να μην κλαίει ο φίξξξερ. Επίσης πρόσθεσα longbow και axe (από ένα), τα οποία είναι καθαρά όπλα στρατηγικής και έκανα 2-3 μικροαλλαγές επιπλέον (στα κιβώτια και delay κυρίως). Σβήστε το προηγούμενο αρχείο λοιπόν.
http://www.filefactory.com/file/ce64b58/n/ER_pr0_rul3set.wsc
ΙΝΓΟΛΕΜΟΣ ΨΗΣΟΥ!
To Reloaded είχε φάση, αλλά δεν είναι καλύτερο του armageddon που είναι πολύ πιο παραμετροποιήσιμο imo.
jack the ripper
17-10-2011, 22:10
φιξξξερ εισαι κοτα! μαθε να χρησιμοποιεισ τα σκοινια εσυ αν το παμε ετσι
Α Μ Π Α Λ Ε
μια χαρα ξερω να τα χρησιμοποιω, απλα θεωρω οτι ειναι τεραστια μαλακια σε καθε επιθεση να χρησιμοποιει κανεις ninja rope πριν κανει την επιθεση του.
Ευτυχως (ελπιζω να) παιζουμε με 30 δευτερολεπτα, οποτε δε θα κανεις καταχρησης 8)
jack the ripper
17-10-2011, 22:43
δωσμου απειρα σκοινια και βαλε και 10s :P
Κέβιν Σόρμπο
17-10-2011, 22:53
what he said
θα μπω στο παιχνιδι και γω, αλλα βαριεμαι να κατεβαζω virtual mounter.
my 2 cents.
γαμαει το reloaded, τα ονλαην εχουν πολυ φαση
nomizw kapou to exw aythentiko 8a to kse8apsw kai 8a sas pw.as mou steilei kapoios pm omws gia to online
Αφου οι commissar, Blitzer, jacktheripper κερασαν πουτσα με συνοπτικες διαδικασιες εμενα, scarecrow και intronaut με 2-0 σε μικρο σχετικα χρονικο διαστημα, αλλαξαμε ομαδες και εγω με intronaut, Blitzer κερδισαμε τους jack_the_ripper, commissar και scarecrow με 2-0 αφου και τις δυο φορες εμεινα εγω στο τελος. Στον πρωτο γυρο εμεινα με ενα σκουληκι απεναντι σε 3 και τους ξεπαστρεψα. Το σκουληκι μου με τιτλο Darth Maul βγηκε worm of the match με 7 kills και 85% ευστοχια, ενω χαρακτηριστικα "The worm that has turned to the dark side is Darth Maul".- Απολαυστικο το παιχνιδι, γαμαει, ψηθειτε λεμεεεεεε. Το μεγαλυτερο γελιο το εχουν οι μαλακιες που κανουμε ολοι μας, εκανα κι εγω κατι επικα και οι αλλοι.
scarecrow
18-10-2011, 12:59
Όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος από τα παραπάνω,έχανε πάντα η ομάδα που είχε εμένα μαζί της :P
Μου στέλνει κάποιος πμ με λινκ για το κρακ; Ίσως ψηθώ. Νοσταλγός.
γκεημκοπυγουορλντ.κομ.
ιδια-εκδοση-με-πατς νο-σιντι
Καλά, μάλλον παραείμαι ανάπηρος. Ούτε ινστολ δε μπορώ να κάνω.
Καλά, μάλλον παραείμαι ανάπηρος. Ούτε ινστολ δε μπορώ να κάνω.
Δοκίμασε να το κάνεις μάουντ σε κάποιο βέρτσουαλ ντράιβ για αρχή. Ή κάψτο σε ένα σιντάκι.
wraithgr
18-10-2011, 23:53
Θελω και γώ!
TheoC το ακάουντ
entit: Na ste kala re paides eliwsa sto gelio. Eliwsa omws.
Σημερα παιζαμε νον στοπ μονο 4 ωρες. Εγω δηλαδη. Αλλοι παιζαν απο πιο πριν.
Είστε ένα μάτσο αδερφές που παίζατε μόνοι σας, ενώ ήμασταν άλλοι 4 ονλάιν.
Μιληστε στο ΜΣΝ ρε, εγω δεν ηξερα οτι ειναι κι αλλοι ονλαην :/
KoiliaSamprela
19-10-2011, 09:32
Σαξες στορυ ινσταλέισον για Windows 7
Αφού κάνουμε μαουντ το ιματζ, πάμε στο virtual drive που έχει δημιουργήσει , και πάνω στο autorun.exe κάνουμε δεξί κλικ και run as administrator.
Αυτό γιατί? γιατί το default installation είναι στο c:\games (λολ) και εκεί ο user δεν έχει δικαιώματα και πιθανότατα παίρνει πούλο.
Αν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, απλά αλλάζετε το installation path κάπου
στο c:\Users\<your_user_name>\ που έχετε όλα τα permissions.
Όταν τελειώσει την εγκατάσταση ΔΕΝ το τρέχουμε , αλλά κατεβάζουμε το πατς που υπάρχει στο άλλο ποστ
http://wormsarmageddon.team17.com/main.html?page=supp&area=upda&file=15
το τρέχουμε πάλι as administrator εκτός αν έχουμε αλλάξει installation path.
Μετά πάμε gamescopyworld επιλέγουμε μιρρορ και κάνουμε σερτς για
Worms Armageddon
και επιλέγουμε να κατεβάσουμε το v3.6.31.0 Beta [EURO] No-CD/Fixed EXE
Κάνουμε εξτρακτ και μας το σβήνει το αντιβάιρους , οπότε disable για λίγο το antivirus και μετά οβερράιτ το υπάρχων αρχείο και είστε γκοσάδες.
Να πω την αμαρτία μου θα τσεκάρω λίγο το κρακ γιατί σκιάχτηκα :)
intronaut
19-10-2011, 11:31
Το κρακ εμένα με kaspersky και malwarebyte's δε βγάζει κάτι πάντως.
Για το θέμα με όσους είναι απέξω και περιμένουν μαλακία αλλά δε το ξέραμε όντως..
Λέω μετά απο κάθε game όσοι παίζουν να κάνουν exit (ο host) και να ξαναπάμε στο chat του gameranger μήπως έχει μπει κανείς (επειδή δεν έχει alt-tab το game).
Ή καλύτερα ενώ παίζεται game, όποιος δεν είναι η σειρά του μπορεί να κάνει "Esc -> Minimize Game", οπότε να τσεκάρει αν θέλει να μπει άλλος και να ειδοποιεί τον host απο το in-game chat (Page Up/Down)
Για την ιστορία, ο scarecrow, με 2 νίκες, βίασε Firestorm (με μία νίκη), εμένα και τον wraith (χωρίς νίκη), σε 2 επικά τελευταία παιχνίδια, στα οποία δεν έκαναν restock τα όπλα σε κάθε γύρο, οπότε και είχαμε ξεμείνει με μπαζούκες, καραμπίνες και χειροβομβίδες και προσπαθούσαμε να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλον από την άλλη άκρη. Λαλ. Διόρθωσα τους κανόνες τελικά, έβαλα και μια μπανάνα μπομπ μετά τις 10 σειρές για το φαν φάκτορ :P
scarecrow
19-10-2011, 15:42
Ε έλα τι περιμένεις?
KoiliaSamprela
19-10-2011, 17:07
Το κρακ εμένα με kaspersky και malwarebyte's δε βγάζει κάτι πάντως.
σου είναι εύκολο ένα πμ με λινκ μήπως κατέβασα κάτι άλλο? :)
Κάντε με add στο Game Ranger, ειμ' ο DYTHOR.
Προηγουμενως κατα τις 5-6 παιξαμε ενα παιχνιδι εξι ατομα ο καθενας μονος του :touched:
Τους κερδισα ολους δυο φορες και πηρα το παιχνιδι, αν και παραδεχομαι οτι στο δευτερο ημουν τυχερος και τα σκουληκια μου ηταν σε καλες θεσεις. Βεβαια αν οι μαλακες το ειχαν παρει πρεφα απο την αρχη, θα με ειχαν πεταξει στη θαλασσα γιατι ημουν λιγο εκτεθειμενος αλλα μετα κρυφτηκα. Παρολα αυτα, η στρατηγικη οταν παιζεις με αντιπαλους commisaxristo, jack_the_roper, scareblow, Yanquiria και Plitser ειναι η εξης:
Σκοτωνεις οσα περισσοτερα σκουληκια του Τζακ γινεται, για να μην αρχισει να κανει το νιντζα με τα σχοινια του
Αφηνεις commissar να κρυφτει σε λαγουμια και τρυπες και τον κρατας για το τελος
Αφηνεις scarecrow να σκοτωθει μονος τους, παιρνοντας και μερικους στην κολαση μαζι του
Αφηνεις Μπλιτζερ και Γιανκη να αλληλοσκοτωθουν με κατι ψιλες απο scarecrow, και σκοτωνεις κι εσυ Μπλιτζερ και Γιανκη οσο μπορεις
Αν καταφερεις σκοτωνεις Τζακ και μενεις με κομισαρ τελικο
50-50 8)
jack the ripper
19-10-2011, 19:58
πουστη .- ετσι με φοβασαι!
στο ενα ησουν κωλοφαρδος που εμεινε ο μπλιτς με 8 στην γαματη στρατηγικη μου :P αλλιως δνε την εβγαζες καθαρη!
jack the ripper
19-10-2011, 20:07
μπηκε ο Dythor
οι κινησεις του ως τωρα:
girder
blow torch
teleport
τπτ
skip go
blow torch
βαρεσε μετα 2 φορες(με ενα girder αναμεσα)
teleport
blow torch
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
Προηγουμενως κατα τις 5-6 παιξαμε ενα παιχνιδι εξι ατομα ο καθενας μονος του :touched:
Τους κερδισα ολους δυο φορες και πηρα το παιχνιδι, αν και παραδεχομαι οτι στο δευτερο ημουν τυχερος και τα σκουληκια μου ηταν σε καλες θεσεις. Βεβαια αν οι μαλακες το ειχαν παρει πρεφα απο την αρχη, θα με ειχαν πεταξει στη θαλασσα γιατι ημουν λιγο εκτεθειμενος αλλα μετα κρυφτηκα. Παρολα αυτα, η στρατηγικη οταν παιζεις με αντιπαλους commisaxristo, jack_the_roper, scareblow, Yanquiria και Plitser ειναι η εξης:
Σκοτωνεις οσα περισσοτερα σκουληκια του Τζακ γινεται, για να μην αρχισει να κανει το νιντζα με τα σχοινια του
Αφηνεις scarecrow να σκοτωθει μονος τους, παιρνοντας και μερικους στην κολαση μαζι του
Αφηνεις Μπλιτζερ και Γιανκη να αλληλοσκοτωθουν με κατι ψιλες απο scarecrow, και σκοτωνεις κι εσυ Μπλιτζερ και Γιανκη οσο μπορεις
50-50 8)
Πεθαίνω.
jack the ripper
19-10-2011, 20:18
μπηκε ο Dythor
οι κινησεις του ως τωρα:
girder
blow torch
teleport
τπτ
skip go
blow torch
βαρεσε μετα 2 φορες(με ενα girder αναμεσα)
teleport
blow torch
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
και πηρε earthquake και κερδισε ...
wraithgr
19-10-2011, 20:24
Pantos xtes pou paijame me 6 ninja rope mou fanikan polla, psifizo 2-3 ana gyro...
scarecrow
19-10-2011, 21:51
50-50 8)
χαχαχχαχαχαχαχαχα έγραψες
και πηρε earthquake και κερδισε ...
Κέρδισε τελικά? Λολ.
Pantos xtes pou paijame me 6 ninja rope mou fanikan polla, psifizo 2-3 ana gyro...
Ναι, πες το στον Τζακ αυτό. Σήμερα παίζαμε με άπειρα :P
Διορθώνω τους δικούς μου κανόνες σιγά σιγά. Έριξα ήδη τα σχοινιά στα 4. Λέω να ανοίξουμε ένα θρεντάκι για τουρνουά 1v1, αφού έχουμε ήδη μαζευτεί αρκετοί και να ψηφίσουμε για τους 2-3 κανόνες, στους οποίους διαφωνούμε.
jack the ripper
19-10-2011, 23:51
τα σκοινια μια χαρα ειναι απειρα..αν δεν ηταν στο τελος καθε γυρου δε θα επαιρνε κανεις το ρισκο να κινηθει με σκοινια και θα παιζαμε 10 λεπτα μεχρι να πετυχει ο ενας τον αλλον με grenade..
δεν παιζουμε campaign εδω.στα σκοινια ειμαι καθετος
τα σκοινια μια χαρα ειναι απειρα..αν δεν ηταν στο τελος καθε γυρου δε θα επαιρνε κανεις το ρισκο να κινηθει με σκοινια και θα παιζαμε 10 λεπτα μεχρι να πετυχει ο ενας τον αλλον με grenade..
δεν παιζουμε campaign εδω.στα σκοινια ειμαι καθετος
Δεν πάει έτσι. Αν έχεις λίγα σχοινιά, θα τα κρατήσεις για τη στιγμή που πραγματικά τα έχεις ανάγκη. Αντί να σπαμμάρεις, να πηγαίνεις στην άλλη άκρη της πίστας, να μαζεύεις κιβώτια και να ξαναγυρνάς στο λαγούμι σου. Όχι εσύ προσωπικά ε, γενικά μιλάω. Κι εγώ το έκανα στο τελευταίο παιχνίδι. Αλλά αν δεν ήταν άπειρα, δε θα το έκανα. Θα τα κρατούσα. Όποιος είναι αρκετά χαζός να τα σπαταλήσει μέχρι το τέλος, σόρρυ, έχασε.
jack the ripper
20-10-2011, 00:17
ναι.30s να φτασω απο τη μια ακρη στην αλλη..σκιλλ ειναι..οποιος μπορει ας το κανει..μην ξεχνας οτι τη νικη στη δινουν crates ορισμενες φορες..οποτε εσυ αποφασιζεις αν θα πας να παρεις crate ή θα δοκιμασεις να σφαξεις αλλον...
το που θα κατσουν τα crates να πας να τα παρεις ειναι θεμα τυχης.αν ειναι ετσι ας βγαλουμε ολα τα crates.
αν βγαλεις τα σκοινια οι γυροι θα διαρκουν 10 λεπτα παραπανω ο καθενας.εδω την αλλη φορα κομισαρ φιξερ ηταν 5 λεπτα απεναντι ο ενας απο τον αλλον και δεν εβγαινε ακρη.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Παίζω και με τον έναν και με τον άλλον τρόπο. Αλλά επιμένω ότι είναι χαζό :P
Άντε κανονιστείτε να ξεκινήσουμε 1v1 να μετρήσουμε τα πουλιά μας.
ναι.30s να φτασω απο τη μια ακρη στην αλλη..σκιλλ ειναι..οποιος μπορει ας το κανει..μην ξεχνας οτι τη νικη στη δινουν crates ορισμενες φορες..οποτε εσυ αποφασιζεις αν θα πας να παρεις crate ή θα δοκιμασεις να σφαξεις αλλον...
το που θα κατσουν τα crates να πας να τα παρεις ειναι θεμα τυχης.αν ειναι ετσι ας βγαλουμε ολα τα crates.
αν βγαλεις τα σκοινια οι γυροι θα διαρκουν 10 λεπτα παραπανω ο καθενας.εδω την αλλη φορα κομισαρ φιξερ ηταν 5 λεπτα απεναντι ο ενας απο τον αλλον και δεν εβγαινε ακρη.
Σορρυ αλλα το Worms ΑΥΤΟ ειναι. Αν εχεις μαθει να παιζεις campaign, θα δεις οτι σπανια εχεις πολλα ninja ropes, και υπαρχει λογος γι αυτο. Επισης στο Βασικο_Πακετο οπλοστασιου δεν ειναι σε κανενα παιχνιδι worms απειρα τα σχοινια. Το οτι εχεις εσυ μια αυξημενη δεξιοτητα με τα ninja ropes δε δικαιολογει την υπαρξη τους, σορρυ, μπορει να εισαι καθετος, αλλα εισαι και λαθος απλα. Το worms δεν ειναι ποιος χειριζεται καλυτερα το σκοινι, αλλα τις μπαζουκες, τις grenades και ολα τα υπολοιπα οπλα, τα σχοινια και τα αλλα ειναι απλα βοηθητικα. Κι εγω εχω αυξημενη δεξιοτητα στο super sheep γιατι το ειχα λιωσει, αλλα δε ζηταω να εχουμε απειρα super sheeps, γιατι απλα δεν ειναι λογικο.
jack the ripper
20-10-2011, 00:38
εδω δεν ειναι campaign...multi παιζουμε..δεν εχει καμια σχεση ουτε το worms ουτε κανενα αλλο παιχνιδι στο πως παιζεται multi σε σχεση με SP..
αποφασιζεις αν θα βγεις με σκοινι με οτι ρισκο συνεπαγεται για να παρεις ενα κιλλ ή οχι..δεν μπορεις να καθεσαι 3 ωρες να βλεπεις αλλους να βαρανε αερα..
επισης συγκρινεις super sheep που ειναι ΟΠΛΟ με ninja rope...fixxxer .-
Μαθε πρωτα τη διαφορα της συγκρισης με τον παραλληλισμο και μετα τα λεμε :P Δε με ενδιαφερει πως παιζεις ΕΣΥ το multi, εγω παιζω και ετσι κι αλλιως, απλα σου λεω οτι ειναι καθυστερημενο. Προφανως αν κανει δωματιο ο μπλιτζερ με ΣΩΣΤΟΥΣ κανονες, θα προτιμω να παιζω εκει περα, γιατι το παιχνιδι βασιζεται περισσοτερο στο ΓΕΝΙΚΟ skill, και οχι στο ειδικο σε ΕΝΑ πραγμα. Ειναι πολυ απλο, απλα επιλεγεις να μην καταλαβαινεις γιατι ΓΑΜΑΣ στο ninja rope, ε οκ, δεν κανω αλλο flame για το Worms, ημαρτον.
jack the ripper
20-10-2011, 00:47
τελευταιο και δεν το συνεχιζω..αν θες πηγαινε στου μπλιτσερ ετσι και αλλιως :P..
αν ειναι για γενικο σκιλλ.μη βαλεις ουτε απειρες χειροβομβιδες ξερω γω! επισης να μη πεφτουν σουπερ οπλα με τα crates! αφου και στο campaign ηταν αλλιως!
καντε οτι θελετε
Το αστείο στην όλη φάση είναι ότι ο Τζακ είναι καλό παικτάκι και όχι κανά κουλάδι που δε μπορεί χωρίς σχοινιά. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ?
Once_Emperor
20-10-2011, 01:25
Μου φαίνεται πρέπει να έρθω να κεράσω πάλι τον Τζακ λίγο ninja-rope θανατάκι γιατί τον αφήνετε και χαίρεται...
jack the ripper
20-10-2011, 01:26
Μου φαίνεται πρέπει να έρθω να κεράσω πάλι τον Τζακ λίγο ninja-rope θανατάκι γιατί τον αφήνετε και χαίρεται...
:touched::touched:
:pink::pink:
Πω λυκειο ξανα! και πιο μετα δλδ...ειχες εξτρα παιχτη ομως..τη γατα σου να γρατζουναει οταν πηγαιναμε να πατησουμε το space εναντιον σου! αξιος χρηστης ninja ropes ο once \m/
ΤΟΥΡΝΟΥΑ. Θα οργανώσει κανείς; να το κάνω ΕΓΩ;
Once_Emperor
20-10-2011, 01:30
Θα το στήσω μπας και παίξουμε μέσα στο σ/κ.
jack the ripper
20-10-2011, 01:35
Θα το στήσω μπας και παίξουμε μέσα στο σ/κ.
θα ψησω και εναν θεσσαλονικιο για να θυμηθουμε τελειως τα παλια χρονια :touched:
Διασκεδάζουμε τρελά, τα σκρήνσοτ αρνητικά.
http://i.imgur.com/YjwIK.jpg
jack the ripper
22-10-2011, 12:37
απλα να αναφερω οτι το ιντρο στο worms 2 ηταν ενα απο τα πιο πορωτικα που εχει γινει:
http://www.youtube.com/watch?v=B32tVKHeWqk
Λοιπόν, κατέβασα τορρεντ Φιξξξερ, πάω να κάνω μάουντ με νταεμον τουλς, βλέπω δύο αρχεία, με το ένα δε γίνεται τίποτα, με το άλλο ανοίγει, του λέω ινστολ, δε γίνεται τίποτα. Και δεν έχω ακόμα και το κρακ.
Δοκίμασε να κάνεις explore το "cd" και να ανοίξεις απευθείας το setup.exe (ή Install.exe δε θυμάμαι τι έχει)
Έπιασε. Έβαλα και το πατς. Μου στέλνεις μία το κρακ; Από το σάιτ που μου έδωσες δε μπόρεσα να το κατεβάσω.
Ευχαριστώ Τζακ, νομίζω όλα οκ. Προσεχώς ξύλο.
Οκ, αγνόησε το pm μου. :P
Στείλε nick στο gameranger
rudie και εκεί. ο κωδικός για το ρουμ είναι ER?
atom_smasher
23-10-2011, 04:26
Με ψησατε. Αυριο θα το βαλω και γω.
Καλησπέρα σας, είμαι το MegaWorm και θέλω να παίξω κι εγώ.
wraithgr
25-10-2011, 01:10
re seis den eipame ka8e toso bgainoume na doume an mpike kanenas :P
jack the ripper
25-10-2011, 01:18
α
οκ
τους το λεω
:P
scarecrow
25-10-2011, 11:18
http://www.e-radio.gr/repository/2011/ice_rock12.jpg
Βλέπωντας αυτή τη φώτο σήμερα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι το blow torch...fml
jack the ripper
25-10-2011, 11:21
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
:touched::touched::touched::touched:
:pink::pink::pink::pink::pink::pink:
wraithgr
14-11-2011, 04:24
The game colours get all messed up
Your screen may look like this.
This happens when another application is stealing W:A's palette.
The most common cause of this problem is incompatibility with modern operating systems (Windows Vista and newer). There are several known ways to resolve this problem, with varying simplicity and effectiveness.
If you experience this problem during the game, pressing Shift+Pause should restore the palette.
If you experience this problem in the front-end, try enabling the Palette fix setting in the Advanced Options dialog.
In Windows Vista, having any Windows Explorer folder open while you play the game may resolve the problem.
wkColorFix is a WormKit module which suspends Windows Explorer (the most common cause of palette corruption) while the game is running (and not minimized).
Terminating Windows Explorer (explorer.exe) will often resolve the problem, however the taskbar and desktop icons will remain inaccessible until Windows Explorer is relaunched. There are several ways to do this:
Using the Task Manager (which you can open by hitting Ctrl+Alt+Delete), end process, and then start it back by going to File → Run....
Using a batch file:
[show]Equivalent batch command for terminating the explorer.exe process
Third-party tools are available which can do this for you, e.g. Worms Launcher.
Some people have reported fixing the problem by disabling the Indexing Service (if cidaemon.exe appears on the list) or Automatic Updates services by going to Control Panel → Administrative Tools → Services.
Another application may also be the cause of palette problems. W:A logs palette corruption occurrences to the file palette.log in your W:A folder. Note that csrss.exe is a system process, and its presence in palette.log most likely implies OS incompatibility as described above.
The sound stutters (or plays unsmoothly) in-game
This has been known to happen with a slow/defective CD drive or a damaged CD. Try creating a CD image of your W:A CD.
The game doesn't react to some of the keys I press
Some keyboard have limits on how many and which buttons may be pressed simultaneously. If you find that the game does not recognize some key presses when you hold down some buttons (such as several arrow keys and the space bar), you may need to change your keyboard or use a key remapper. See this thread on the Team17 forums for details.
When I minimize the game, I can't restore it
If you are using Windows Vista/7 and running W:A "As Administrator" - don't. User Interface Privilege Isolation causes W:A to not receive certain messages. You can temporarily work around this and restore the game by using the "Bring to front" option in Task Manager, however the long-term solution is to set up the game in such a way that it does not need to run with elevated privileges.
Attempting to minimize the game seems to freeze the game
You probably enabled the Use desktop window compatibility option. There is no reason to enable it on Windows. Disable it from the Advanced Options dialog, and don't enable compatibility options you don't need in the future.
http://worms2d.info/Troubleshooting_FAQ#Attempting_to_minimize_the_game_seems_to_freeze_the_game
Τις τελευταιες μερες παιζει αρκετο καψιμο ε....
Σαββατο με κομμισσαρ ειχα 4-0 απεναντι σε Τζακ και αλλους (δε θυμαμαι).
Χθες παλι εγω με κομμισσαρ ειχαμε 2-0 στην αρχη με αντιπαλο Τζακ και wraithgr.
Μετα πηραν τον Μολ και εμεις τον scarecrow (στεγνο δωσιμο) και μας πηγαν 0-6.
Σημερα κατα τις 22:00 ωρα Ελλαδας συντονιστειτε.
EDIT: επειδη ακουστηκαν παραπονα για ελλειψη αντικειμενικοτητας, ηθελα να πω οτι ο Τζακ μας ΨΩΛΙΑΣΕ για πλακα στο τελος με το 6-0 να ευθυνεται κυριως σε αυτον.
atom_smasher
25-11-2011, 18:07
ετοιμος. Σορρυ φιξ βρηκα λυση.
Κανεις δεν ανεφερε σημερα την πουτσα με 4-0 απο μενα, τον wraithgr και τον scarecrow στους commissar, jack_the_ripper και wurst?
:maikl::maikl::maikl::maikl:
scarecrow
01-12-2011, 17:44
Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω χθες σε 3χ3,κανονική πίστα με dynamite :6 kills(όλα αντιπάλων κανένα δικό μας) και 590 damage 8-)
OK ήθελα να περιαυτολογήσω :D
wraithgr
02-12-2011, 03:23
Περιαυτολόγα και οτι ήταν 2η κίνηση στο γύρο, σου κατσε 2* damage και ήταν όλα στρωμένα 2 εκατοστά πριν το νερό....
ΥΓ1: Ναι, τα μέσα στα 6 ήταν και ΟΛΑ τα δικά μου...
ΥΓ2: Πες και οτι μετά μίλησαν τα γαϊδούρια...
jack the ripper
02-12-2011, 12:01
:touched::touched::touched::touched:
ΜΟΝΟ 2 για να μη λενε οτι σταθηκαμε τυχεροι
Κανεις δεν ανεφερε σημερα την πουτσα με 4-0 απο μενα, τον wraithgr και τον scarecrow στους commissar, jack_the_ripper και wurst?
:maikl::maikl::maikl::maikl:
ti 4 - 0 liga les...ουσταποδωκλεφτη που λες οτι νικας οταν πεταει τους αλλους εξω το ιντερνετ.
Ολοι ξερουμε πως οταν χανεις σε οποιοδηποτε παιχνιδι ή διαλογο απλα ΦΕΥΓΕΙΣ. Οποτε απο δω και περα οταν παρατας το παιχνιδι (καθως μονο εσυ το κανεις αυτο), θα θεωρειται ως ηττα της ομαδας σου, κι αν σαρεσει. Αν δε σαρεσει, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. :wave: Δε σε χαλασε το 3-0 στο γηπεδο και η εξτρα νικη στα χαρτια αφου χανατε με τεραστια διαφορα και ολως τυχαιως επαθες disconnect
atom_smasher
03-12-2011, 01:02
μηπως ψηνεται κανεις να παιξει; να μου δειξει δηλαδη πως παιζεται το παιχνιδι; να πεσει λιγο σπερμα στο σκουλικι μου;
jack the ripper
03-12-2011, 01:18
πες νικνειμ στο γκειμρειντζερ
atom_smasher
03-12-2011, 01:20
atom_smasher, αλλα κατσε να μπω.5 μιν
etoimos online. sthmenos sta 4...oh wait ta skoylhkia den exoun podia!
atom_smasher
03-12-2011, 03:20
atom_smasher, αλλα κατσε να μπω.5 μιν
etoimos online. sthmenos sta 4...oh wait ta skoylhkia den exoun podia!
απολαυσις τελικα. να ξεσκουριασω και λιγο γιατι αυτοκτονουσα αρκετα!
metamelia1
04-12-2011, 06:18
http://30.media.tumblr.com/tumblr_ltqsl1a5ZL1qazdhko1_500.gif
με πορώσατε κ έκανα κ εγώ τις απαραίτητες ενέργιες. για καντε κανα quote σχετικά με λεπτομέριες για το room κλπ γτ βαριέμαι να ψάχνω
jack the ripper
20-12-2011, 13:02
ε απογευμα κατα 6-7 και μετα μπες γκειμ ρειντζερ. πες ενα ID/mail να σε ψαξουμε . και θα αναλαβουμε τα υπολοιπα εμεις!
ok, είναι από 9gag κιετς, αλλά ΚΑΘΕ φορά:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/398456_10150478299476840_21785951839_9061659_937094907_n.jpg
Σόρυ TheoC, απλά έπρεπε.
Θα έβαζα και ήχο αλλά βαριέμαι.
http://www.youtube.com/watch?v=fGhRjETHpeM
wraithgr
12-02-2012, 19:05
AHAHAHAHAH den eftane to 3 worm humiliation, eprepe na me dwseis kiolas gia to 0.00 sto amesos epomeno turn...
kalaaaaa.... ;-)
Βασικά δεν ήξερα πως ακριβώς δουλεύει το start/end στο export και έτυχε να έχει και τη δική σου σειρά, με την πρώτη μου προσπάθεια. Βαρέθηκα να το ξανακάνω. Ο movie maker μου δε μπορούσε να το επεξεργαστεί (θέμα codecs υποθέτω), γι'αυτό δεν το έκοψα εκεί που έπρεπε και δεν έβαλα ήχο. Νεξτ τάιμ.
FIXXXER mou leipeis
05-09-2012, 00:15
άντε, πότε θα στήσουμε κανένα ματσάκι;
wraithgr
05-09-2012, 11:28
Blitzer min trollareis.
Kata ta alla oti prolavete prin tis 12 oktovri pou bgainei to xcom
atom_smasher
05-09-2012, 12:19
αρνουμαι. λεω να τελειωσω προτζεκτ για σχολη ως 5 οκτωβρη. μην χασω ενα πτυχιο απο την συλλογη μου.
Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς αποπάνε.
atom_smasher
05-09-2012, 16:29
α ναι;! κάμφθηκαν οι αντιστάσεις μου. συμμετέχω.
Blitzer min trollareis.
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου 2ο ακάουντ. Κυρίως επειδή πρόκειται για τακτική δειλών πουσταράδων.
Εννοείται είμαι μέσα σε ότι κανονίσετε.
wraithgr
05-09-2012, 21:27
Molis mpika se mia closed beta pou kynigousa, me xasate (jerw, de 8a klapsete poly) ektos an kanonistei tipota gia 3v3 kana sk
Blitzer min trollareis.
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου 2ο ακάουντ. Κυρίως επειδή πρόκειται για τακτική δειλών πουσταράδων.
Εννοείται είμαι μέσα σε ότι κανονίσετε.
mesa ki ego.
\m/ das war's
Μπορούμε να έχουμε οδηγίες για κάποιον που προσπαθεί να εγκαταστήσει τώρα; Κάποιο τορρεντ κλπ;
jack the ripper
10-04-2013, 19:46
Κατεβαζεις Worms Armageddon - New Edition, υπαρχει στα γνωστα τορενταδικα φανταζομαι, μετα εγκαθιστας patch+crack που ολο και καποιος απο εδω μπορει να στα προμηθευσει γιατι αλλιως θα εχεις θεματα με windows vista , 7. Μετα το μονο που χρειαζεσαι ειναι το gameranger που ξερεις τι πρεπει να γινει :P
wraithgr
22-04-2013, 14:22
Worms: Revolution 50% off
just sayin'
atom_smasher
22-04-2013, 15:21
hm. stronghold τρώει όλο τον χρόνο μου...κυριολεκτικά. ψήνει κανείς κανα σκουληκοφεστιβαλάκι όμως ;
jack the ripper
16-12-2014, 22:13
Bump! Σε 1-2 ώρες θα στηθεί πάλι. Όσοι πιστοί...
atom_smasher
16-12-2014, 22:59
θα αναστηθεί εννοείς...
atom_smasher
04-03-2015, 01:20
....και είμαι και γω διαθέσιμος. Να διευκρινήσω επίσης πως με έπεισε ο φιξερ να ασχοληθώ σοβαρότερα με την εγκατάσταση. Αλλά είχα 2 πράγματα που δεν δούλευαν σύμφωνα με τις οδηγίες που διάβαζα πιο πάνω. To deamon tool δεν διάβαζε την μαλακία που είχα γι αρχειο, οπότε κατέβασα άλλο μουντ. Και το μαουντ εκανε εγκατασταση αλλά μου ξεκίναγε το παιχνιδι από το drive, και μετά κράσαρε..οπότε τα έκανα όλα τα αρχεία κοπι σε άλλο φάκελο...και μετα περασα το πατσ και το κρακ και έτρεξε το παιχνιδι. δοκίμασα και λειτουργεί και το gameranger μου δείχνει οτι το εχω εγκατεστημενο.οπότε να μαι και γω!
Κι εγώ ψήνω. Έχω W:A ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ (steam). Ξέρει κανείς αν παίζει με gameranger ή πάλι πρέπει να παιδεύομαι;
wraithgr
04-03-2015, 10:35
To gameranger μια χαρα παιζει με αυθεντικα απο οσο ξερω, λογικα πρεπει απλα να του δωσεις το dir που ειναι εγκατεστημενο απο το steam (\...\steamapps\..)
wraithgr
02-05-2016, 13:09
ΧΜμμμ....
YRiZbywErmg