Log in

View Full Version : Jesu - Final @ AN 27/05/06, 8ball 28/05/06

solution_AK-47
05-04-2006, 13:38
Venerate Industries Presents JESU (Hydrahead Records) Featuring X-Members of Godflesh, Killing Joke, Swans and Prong & Final (Neurot Recordings)

JESU & FINAL
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΪΟΥ 2006 @ AN CLUB (AΘΗΝΑ)
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2006 @ EIGHTBALL CLUB (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) + support GARDENBOX

Δελτίο Τύπου
JESU
http://www.avalancheinc.co.uk/jesu.html , http://myspace.com/jesujesu

Ο Justin Broadrick δεν είναι απλά ένας θρυλικός Βρετανός καλλιτέχνης αλλά και δημιουργός του μαύρου σύννεφου που υπάρχει πάνω από τα κεφάλια φοβερών και ιδιαίτερων συγκροτημάτων που μας απασχολούν τα τελευταία χρόνια όπως οι ISIS και NEUROSIS. Άλλωστε όσοι ήσασταν στην περυσινή μαγευτική εμφάνιση των ISIS θα είδατε με πόση ευλάβεια ο Aaron Turner, κιθαρίστας/τραγουδιστής και ηγετική μορφή των ISIS, ανέβηκε πάνω στη σκηνή για συνοδεύσει τον μέντορά του, Justin Broadrick, κατά τη διάρκεια του set του με τους JESU.

O Justin Broadrick αφού δημιούργησε μαζί με τον μπασίστα Nik Bullen τους NAPALM DEATH ή την επιδραστικότερη grindcore μπάντα ever αν προτιμάτε η οποία συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της μέχρι και σήμερα, τους παρατάει έχοντας προλάβει να ηχογραφήσει τις κιθάρες για την πρώτη πλευρά του θρυλικού ντεμπούτο τους “Scum” (Label: Earache - 1987) ενώ ταυτόχρονα παίζει τύμπανα για τους πιο πειραματικούς noise/popsters HEAD OF DAVID. Αν δες λέει κάτι το όνομα ανοίξτε το booklet της κορυφαίας δουλειάς των FEAR FACTORY, “Demanufacture” και θα συνειδητοποιήσετε ότι το τραγούδι “Dog day sunrise” είναι μία άριστη διασκευή στο ομότιτλο τραγούδι των HEAD OF DAVID από το album τους “Dustbowl” (Label:Blast First – 1998). Ένα άλλο project που έλαβε μέρος ο δραστήριος αυτός μουσικός ήταν και οι FALL OF BECAUSE, παίζοντας τύμπανα ενώ τραγουδούσε ταυτόχρονα μέχρι που ανέλαβε τις κιθάρες και αποφάσισε να αντικαταστήσει τα τύμπανα με drum machine. Από τους FALL OF BECAUSE γεννήθηκαν και εξελίχθηκε το σημαντικότερο και καλύτερο σχήμα του Justin Broadrick και αυτό δεν είναι άλλο από τους πραγματικά «τεράστιους» GODFLESH. Με τo ομώνυμο EP και το υπέρτατο ντεμπούτο full-length album “Streetcleaner” (Label:Earache – 1989) οι GODFLESH μας έφεραν αντιμέτωπους με τους μεγαλύτερους φόβους μας με πνιχτές κιθάρες και βιομηχανοποιημένα drum-beats υπό το κατώφλι της πιο κλειστοφοβικής παραγωγής που μπορούσε να υπάρξει. Έχοντας πάνω από δέκα κυκλοφορίες με το λογότυπο των GODFLESH και αρκετά remix album και ενώ ο την επιρροή του τη συναντάμε σε μπάντες όπως οι FEAR FACTORY και KORN, ο Justin Broadrick τους θάβει όσο πιο βαθιά γίνεται ενώ έχουν κυκλοφορήσει το κύκνειο άσμα τους “Hymns” (Label:Koch – 2001) και δανεισμένος τον τίτλο του τραγουδιού που κλείνει το εν λόγω album ανακοινώνει τη νέα του μπάντα, τους JESU και κυκλοφορεί το ντεμπούτο EP “Heartache” (Label:Dry Run Records – 2004).

Εντωμεταξύ από παντού βλέπουμε μπάντες από διαφορετικά μεταξύ τους είδη να εισάγουν στοιχεία από GODFLESH στη μουσική τους, από τον χώρο του black metal και μπάντες όπως οι THORNS και BLUT AUS NORD μέχρι τις σημερινές heavy/drone μπάντες που κυκλοφορεί ένας οπαδός τους στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού από την ανερχόμενη εταιρεία του η οποία δεν είναι άλλη από την Hydra Head και ο νεαρός, ο γνωστός πλέον από τους ISIS, Aaron Turner. Από την Hydra Head λοιπόν κυκλοφορεί την ίδια χρονιά και το ομώνυμο album των JESU το οποίο συνεχίζει άξια την κληρονομιά που άφησαν πίσω τους οι GODFLESH, κυρίως της πρώτης περιόδου.

Όσοι ήταν παρών στην εκπληκτική συναυλία των ISIS / JESU πριν από έναν χρόνο ακόμα θυμούνται πόσο αποπνικτική και συνάμα ηδονική είχε γίνει η ατμόσφαιρα όταν o Justin Broadrick έπαιξε την πρώτη συγχορδία. Το ίδιο πρόκειται να νιώσουμε και φέτος στο An club και στο 8ball στις 27-28 Μαΐου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα παρουσιάζοντας υλικό από το επερχόμενο EP “Silver” (Hydra Head) και έχοντας πίσω από το drum-kit τον Ted Parsons, γνωστό για τις συνεργασίες του με καταπληκτικές μπάντες όπως οι PRONG, SWANS, KILLING JOKE, FOETUS και φυσικά με τους GODFLESH.

FINAL
http://www.avalancheinc.co.uk/final.html

Την συναυλία θα ανοίξουν οι FINAL, το πρώτο project του Justin Broadrick όπου σε ηλικία μόλις 13 ετών ανακάλυψε την σχέση του με τον θόρυβο και έκανε τις πρώτες του ζωντανές εμφανίσεις, επηρεασμένος από καλλιτέχνες του industrial χώρου όπως οι WHITEHOUSE και THROBBING GRISTLE, και ηχογραφούσε τις όποιες ανησυχίες του αλλά και τις κυκλοφορούσε από την δική του εταιρεία, Post Mortem Rekordings, αποκλειστικά σε κασέτες. Αργότερα αναγκάστηκε να τους βάλει στον πάγο λόγω της ενασχόλησης του με τους NAPALM DEATH και τους GODFLESH αλλά το 1993, αποφασίζει να τους δραστηριοποιήσει και να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο του με τον λιτό τίτλο “One” συμπεριλαμβάνοντας και μέρη από τα τραγούδια που υπήρχαν στις κασέτες της περιόδου 1984-86. Το 1996 ακολούθησαν το full-length, “2”, το EP “Solaris” και το 7-ιντσο “Urge/Fail” και το “The first millionth of a second” το 1997 έχοντας μαζί του τον μπασίστα των GODFLESH, GC Green και από τότε δεν ακούστηκε κάτι ξανά γι’αυτούς. Μέχρι φέτος βέβαια όπου ο Justin Broadrick ανακοίνωσε όχι μόνο την κυκλοφορία του “3” με υλικό με ηχογραφήσεις της περιόδου 2001-05 αλλά και την πρώτη τους περιοδεία και ζωντανή εμφάνιση από το 1985.

ΑΘΗΝΑ
Oι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Οι συναυλία ξεκινάει στις 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 20€

Προπώληση εισιτηρίων:
JINX RECORDS - ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 24
RHYTHM RECORDS - EM. ΜΠΕΝΑΚΗ 74

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Oι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Οι συναυλία ξεκινάει στις 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 17€
Τα εισιτήρια για την συναυλία στη Θεσσαλονικη θα είναι διαθέσιμα μόνο στην πόρτα του Eightball club την ημέρα της συναυλίας

Στην Θεσσαλονίκη τη συναυλία θα ανοίξουν οι GARDENBOX, οι οποίοι κυκλοφορήσαν πρόσφατα το νέο τους δίσκο με τον τίτλο “Last Resort” μέσω της Venerate Industries. Έχοντας ήδη άλλες δύο ολοκληρωμένες κυκλοφορίες στο παρελθόν, οι GARDENBOX αποτελούν πλέον μία από τις καλύτερες μπάντες στον ευρύτερο χώρο της post-rock σκηνής και η κοινή τους εμφάνιση με τους JESU αποτελεί και την πρώτη τους εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη. Με λίγα λόγια φροντίστε να παρευρεθείτε από νωρίς στον χώρο του Eightball club μιας και μετά από τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους με συγκροτήματα όπως οι 27 και RED SPAROWES, οι GARDENBOX αποδεικνύουν περίτρανα ότι μπορούν και στέκονται πάνω στο σανίδι, αποδίδοντας άριστα τους κατατονικούς ήχους τους και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τους.

Παρακάτω μπορείτε να τσεκάρετε κάποια links με κριτικές του “Last Resort”:

http://www.avopolis.gr/greviews/results.asp?ID=2953
http://www.athensvoice.gr/181/1151/7/7/7/showdoc.html
http://www.tranzistor.gr/index.php?opti ... Itemid=143 (http://www.tranzistor.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=786&Itemid=143)

http://www.electricrequiem.com/iMedia/temp/20060528jesu.jpg

Με αφορμή τις δύο επερχόμενες συναυλίες των Jesu (πρώην μέλη των Godflesh, Killing Joke, Swans και Prong) με τους Final σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (27 Μαΐου στο AN και 28 Μαΐου στο Eightball αντίστοιχα), η Venerate Industries και το Electric Requiem προσφέρουν δύο προσκλήσεις - μία για κάθε πόλη.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση, μέχρι και την Πέμπτη 25 Μαίου, το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και το ποια πόλη προτιμάτε (Αθήνα/Θεσσαλονίκη). Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email στις 26 Μαΐου. Καλή τύχη!

http://www.electricrequiem.com/iMedia/media/contest.gif

deadbird
05-04-2006, 13:42
είμαι ήδη εκεί

Phantom Duck
05-04-2006, 13:56
Εξετάσεις βρε πούστη Justin, εξετάσεις.

carlmikaze
05-04-2006, 13:59
Jesu!

Starbreaker
05-04-2006, 14:34
Eimai kommatia. Mia vdomada argotera re POUSTH, 3 Iouniou teleiwnoun oi gamhmenes (ektos apo tous gay pou dinoun oikonomia k teleiwnoun 6). Den ginetai na symvainei afto. Milame gia 7 hmeres.

SKATA.

metamelia2
05-04-2006, 14:40
Χαχ... ναι αλλά εγώ φέτος δεν έχω Πανελλήνιες. :D :D

Phantom Duck
05-04-2006, 16:58
Eimai kommatia. Mia vdomada argotera re POUSTH, 3 Iouniou teleiwnoun oi gamhmenes (ektos apo tous gay pou dinoun oikonomia k teleiwnoun 6). Den ginetai na symvainei afto. Milame gia 7 hmeres.

SKATA.

Ας προσευχηθούμε αδελφέ εν θεώ Σταρμπρέηκερ να είναι η μόνη συναυλία που θα χάσουμε λόγς μαθηματικών κατεύθυνσης απο εδώ και στο εξής. Αμήν.

Καριόλη Κάλκη.

Pitsadoros
05-04-2006, 17:04
TI NAI AUTO RE MLK?
GIATI TO XANW RE MLK? :shock:
GIATI THEOULI?

Pitsadoros
05-04-2006, 17:07
paides pantws oi final de lene mia

carheart
05-04-2006, 17:10
Προφανώς θα γαμάνε λοιπόν!

Pitsadoros
05-04-2006, 18:12
:)

cavity
05-04-2006, 22:04
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!

House Of Low Culture
05-04-2006, 22:07
efkairia na ksanakousw jesu.

Starbreaker
05-04-2006, 22:13

SKATA.

Ας προσευχηθούμε αδελφέ εν θεώ Σταρμπρέηκερ να είναι η μόνη συναυλία που θα χάσουμε λόγς μαθηματικών κατεύθυνσης απο εδώ και στο εξής. Αμήν.

Καριόλη Κάλκη.

Den ksanadinw tou xronou, an ennoeis afto. An vgalw katw apo 10 8a paw na tinaksw ta myala mou sth vitrina tou frontisthriou.

GIATI RE GAMW TO KERATO DEN SKEFTONTAI LIGO OI DIORGANWTES.

De dinw mia, 8a paw. Eimai kalos sta ma8hmatika.

Phantom Duck
06-04-2006, 13:05
Δεν εννοούσα αυτό, ένηγουεη ;ρ

Αλλά αν πας να γράψεις λάθος όλο το 4ο.

chrysa!
06-04-2006, 13:22
teleia ,epitelous den tha katevo athina gia sinaulia :twisted:

panos_SXH
07-04-2006, 00:19
jesu krishu

Pitsadoros
07-04-2006, 00:53
on topic: to "ihsous apo ti nazaret" gamaei. to evlepa kathe pasxa.

ksana on topic: oi final thimithika ti einai, einai tou broadrick project mazi m enan allon k paizoun anipoforo ambient. kala ksemperdemata.

<---------o zileuw pou tha xasw ti sinaulia k prospathw na peisw tous allous oti tha nai malakia

cavity
07-04-2006, 03:08
zileuw pou tha xasw ti sinaulia k prospathw ανεπιτυχώς na peisw tous allous oti tha nai malakia

Pitsadoros
07-04-2006, 16:42
ax malakes mou
telika mallon tha mai athina
tha speirei o ioustinos :headbang:

cavity
07-04-2006, 18:13
εγώ λέω να μην έρθεις, αφού οι Final δε λένε :twisted:

Pitsadoros
08-04-2006, 00:57
oi final ksilwnoun tin orofi tis katoikias sas :x

cavity
08-04-2006, 17:01
τρώνε σύμπαντα. :lsd:

pelican
13-04-2006, 16:42
oxi gamw ta feleki m kai egw mia apo ta idia me ta paidia...gamhmenes panellinies.....

Phantom Duck
13-04-2006, 19:53
Μαλάκες.

Την ώρα που εσείς θα ακούτε ξανά και ξανά την ίδια συγχορδία από το μπρίκι του Μπροουντρικ.

Τη ώρα που θα χτυπιέστε σαν ξεχειλωμένες βάρκες υπό του ήχους του απαίσιου Man/ Woman.

Τη στιγμή που ο Πάρσονς χάσει τη μπαγκέτα του.

Εγώ θα κάνω μια τελευταία επανάληψη στην F'(x)=e^x.

Καύλα.

Σας έχω.

Pitsadoros
13-04-2006, 20:05
de thelw na se stenoxwrisw alla mia sinaulia jesu einai kaliteri ap to mathaineis paragwgous (i pws sto mpoutso legontai)

cavity
14-04-2006, 23:48
μπε.

Pitsadoros
15-04-2006, 00:42
apla tired of me re paidi mou.
apla auto.

Phantom Duck
15-04-2006, 12:39
Δηλαδή καυλώνεις λιγότερο όταν ξεκινάει το "Friends Are Evil" μαλάκα ε μαλάκα;

Μου προσέφερε μια και μισή απίστευτη ώρα χθες το σιντάκι. Ααααχ :touched:

Boom!
15-04-2006, 16:48
Δεν ξερω για σας παντως εγω αμα γουσταρα μια μπαντα ΠΟΛΥ θα πηγαινα να τη δω και στ'αρχιδια μου οι πανελληνιες, ειδικα αν την επομενη δεν εδινα μαθημα και ειχα μερα κενη για διαβασμα. Τωρα αν την επομενη του live γραφεις ειναι πουτσα αλλα ολη τη χρονια ρε παιδια δε διαβαζατε? Στο τελος θα τις μαθετε τις παραγωγους?
Θυμαμαι εξετασεις Α Λυκειου ειχα παει να δω Metallica.Δεν το μετανιωσα. Θα μου πειτε δεν εδινες πανελληνιες. Και πανελληνιες να δινα θα πηγαινα. Και Β και Γ Λυκειου ειχα λιωσει στη συναυλια. Αμετρητες κοπανες απο το φροντιστηριο για να παω σε κανα ποιοτικο live. Αυτη τη νοοτροπια εχω ακομα. Ισως για αυτο δεν εχω παρει ακομα πτυχιο.

Pitsadoros
15-04-2006, 17:25
ti tha ginei omws an paei jesu k de diavasei mia askisi pou tha diavaze an telika den pigaine?k auti i askisi pesei tin epomeni mera?k xasei olo to tetarto thema?k vgalei xalia vathmo sto mathima varititas?k den perasei sti sxoli pou thelei?k ton parei apo katw k ginei prezakias anarxikos k xarntkoras?

THELEIS NA TOU KATASTREPSEIS TH ZWH TOU ANTHRWPOU RE @???????

Boom!
15-04-2006, 17:42
Χιλα sorry! Δεν ειχα αναλογιστει τις τραγικες επιπτωσεις που μπορει να εχει ενα post στο ER στη ζωη ενος νεου ανθρωπου.

Παντως το να γινει hardcorας δεν ειναι και τοσο τραγικο, φαντασου να γινοτανε gothας? Οταν λες αναρχικος τι εννοεις? Σαν τον Candiru? Γιατι δε θελω να του κανω τετοιο κακο του ανθρωπου.

cavity
15-04-2006, 19:03
γαμώ την πουτάνα μου, σεβαστείτε το θρεντ, για jesu μιλάμε.

Pitsadoros
15-04-2006, 20:03
:|

Phantom Duck
16-04-2006, 14:00
Δεν ξερω για σας παντως εγω αμα γουσταρα μια μπαντα ΠΟΛΥ θα πηγαινα να τη δω και στ'αρχιδια μου οι πανελληνιες, ειδικα αν την επομενη δεν εδινα μαθημα και ειχα μερα κενη για διαβασμα. Τωρα αν την επομενη του live γραφεις ειναι πουτσα αλλα ολη τη χρονια ρε παιδια δε διαβαζατε? Στο τελος θα τις μαθετε τις παραγωγους?
Θυμαμαι εξετασεις Α Λυκειου ειχα παει να δω Metallica.Δεν το μετανιωσα. Θα μου πειτε δεν εδινες πανελληνιες. Και πανελληνιες να δινα θα πηγαινα. Και Β και Γ Λυκειου ειχα λιωσει στη συναυλια. Αμετρητες κοπανες απο το φροντιστηριο για να παω σε κανα ποιοτικο live. Αυτη τη νοοτροπια εχω ακομα. Ισως για αυτο δεν εχω παρει ακομα πτυχιο.

Το ρητό "χαλάρωση πριν τισ εξετάσεις" σου λέει κάτι;

Κι επίσης "Friends Are Evil", κλασικά. Να μην ξεχνιόμαστε.

hunted by a Freak
16-04-2006, 16:32
satap.

Pitsadoros
18-04-2006, 17:38
to topic katevike poli sti lista k kati tetoio den einai apodekto

O)))zma
02-05-2006, 16:54
To thema einai oti fetos tha einai kai o ted parsons mazi(Killing joke,Swans,Prong,Godflesh) ...

Phantom Duck
02-05-2006, 17:00
Ε κοίτα, και με drum machine δεν έχει καμια διαφορά εδώ που τα λέμε ;ρ

Starbreaker
02-05-2006, 23:35

Etsi elega k prin ta diagwnismata prosomoiwshs sto frontisthrio k phra ta @@ mou. :P

Afto pou les den yfistatai profanws. Paizoun apeiroi paragontes. Par'ola afta to skeftomai :D

cavity
03-05-2006, 01:46
To thema einai oti fetos tha einai kai o ted parsons mazi(Killing joke,Swans,Prong,Godflesh,Teledubgnosis) ...

Ε κοίτα, και με drum machine δεν έχει καμια διαφορά εδώ που τα λέμε ;ρ

ban.

Phantom Duck
03-05-2006, 11:18
Ε καλά δικέ μου, ας σου βάλουν τότε μια κούκλα με μπλουζάκι Killing Joke πίσω από το drum kit και τη φωτογραφία του Parsons στη μούρη να χαίρεσαι κι ας βάλουν drum machine. Ακριβώς το ίδιο λέμε ;ρ

Pitsadoros
03-05-2006, 11:27
:rofl: :rofl: :rofl: ti malakas pou sai

cavity
03-05-2006, 20:40
ωχ,αδερφέ

Pitsadoros
03-05-2006, 22:00
kserei kanenas an tha paizei kana support elliniko? i tha arkestoume sto na travame ta vizia mas me tous final?

cavity
13-05-2006, 19:10
20€ τελικά ε! :?

και θα παίξουν κι οι Gardenbox :)

edit: μόνο θεσ/νικη :( :evil:

Pitsadoros
13-05-2006, 19:11
ax nie nie gardenbox panaiam :happyjump:

prepei na vrw prosklisi :?

cavity
13-05-2006, 19:13
:(

Pitsadoros
13-05-2006, 19:14
aman mwre mlk kane to post se mia dosi

tzampa xarika

sta diala :(

cavity
13-05-2006, 19:17
μα ούτε εγω το ξερα :( :(

να μαζέψουμε υπογραφές να παίξουν στην αθηνα οι 2 By Bukowski.

Phantom Duck
13-05-2006, 20:21
Αχαχαχαχαχ.

Έεεεετσι, γιατί ο Τζάστιν σκέφτεται κι εμάς τους οδγονταοκτάρηδες.

cavity
14-05-2006, 00:01
Αχαχαχαχαχ.

meaning?

Pitsadoros
14-05-2006, 00:25
mi dineis simasia exei kaei ap ti meleti (oxi tin elewnora AXAXOUXA)

ta 20 eurw einai tragika polla omws e

cavity
14-05-2006, 00:49
όχι τραγικά αλλά ακριβά :?

invisistoned
14-05-2006, 02:44
14 meroules meinane...

Phantom Duck
14-05-2006, 13:22
Αχαχαχαχαχ.

meaning?

Τίποτα.

Όπως το' γραψες στην αρχή νόμιζα ότι θα παίξουν οι Jesu τελικά μόνο στη Σαλονίκη. Μετά το επεξεργάστηκα καλύτερα και το' πιασα ;ρ

cavity
14-05-2006, 14:27
άντε διάβασε μαθηματικά κατεύθυνσης τώρα :twisted: bwahaha

psychomaverick
15-05-2006, 02:03
Με αφορμή την συναυλία των Jesu/Final θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος την καινούρια μόδα των τελευταίων μηνών, τα εισιτήρια συναυλιών του ίδιου group σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη να διαφέρουν 2-3€ (πιο ακριβό στην Αθήνα).

The Good Son
15-05-2006, 03:07
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.-

Boom!
15-05-2006, 03:09
Οι Wig Wam ειναι πιο φτηνοι στην Αθηνα, οχι πως θα πατε βεβαια.

Phantom Duck
15-05-2006, 12:27
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.-

Βασικά είναι επειδή οι Σαλονικιοί δεν πληρώνουν ακόμα λεφτά για να τους βάλει το Google Εarth.

cavity
15-05-2006, 15:45
sth 8essalonikh exoun katwtero nomisma giafto.

Dragonlord
15-05-2006, 20:53
Με αφορμή τις δύο επερχόμενες συναυλίες των Jesu (πρώην μέλη των Godflesh, Killing Joke, Swans και Prong) με τους Final σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (27 Μαΐου στο AN και 28 Μαΐου στο Eightball αντίστοιχα), η Venerate Industries και το Electric Requiem προσφέρουν δύο προσκλήσεις - μία για κάθε πόλη.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση, μέχρι και την Πέμπτη 25 Μαίου, το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και το ποια πόλη προτιμάτε (Αθήνα/Θεσσαλονίκη). Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email στις 26 Μαΐου. Καλή τύχη!

http://www.electricrequiem.com/iMedia/media/contest.gif

Dragonlord
15-05-2006, 20:55
Με αφορμή την συναυλία των Jesu/Final θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος την καινούρια μόδα των τελευταίων μηνών, τα εισιτήρια συναυλιών του ίδιου group σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη να διαφέρουν 2-3€ (πιο ακριβό στην Αθήνα).
Τιμές μαγαζιών.

The Good Son
16-05-2006, 02:49
ο γιούζερ solution_AK-47 παρακαλείται να πεί τι θα φοράει στο λάιβ για να τον γνωρίσουμε.

cavity
25-05-2006, 19:38
αντε, 2 days left

pslos
26-05-2006, 15:15
haa

aaaaaaaaaaaaaaaa,ha,ha,haaaaaajavascript:emoticon(':D')
Very Happyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oraioi oi jesu.javascript:emoticon(':D')
Very Happy

The Good Son
28-05-2006, 01:00
ο γιούζερ solution_AK-47 παρακαλείται να πεί τι θα φοράει στο λάιβ για να τον γνωρίσουμε.