PDA

View Full Version : Didi Music.

Dragonlord
04-04-2006, 16:56
Μερικοί έχετε ήδη διαβάσει το report (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/livereport.php?action=single&live=52) που έκανα για την πρόσφατη συναυλία των Sisters of Mercy. Μέσα σε αυτό γράφω ότι η didi δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση για να ζητήσει συγνώμη. Όταν ανέβαζα το report, το τελευταίο "νέο" στο site της didi ήταν ότι το live των sisters ήταν ...sold out και πως "ευχαριστούν το κοινό για τη στήριξη". Μετά από αυτό που έγινε, αντί να βγάλουν κάποια ανακοίνωση, προτίμησαν απλά να "ξεχάσουν" (ξεχάσουμε) γενικότερα τη συναυλία ...αφαιρώντας και την ανακοίνωση περί sold out - η οποία φυσικά πλέον ήταν απίστευτα προκλητική.

Για του λόγου το αληθές:

ΠΡΙΝ:

http://www.electricrequiem.com/iMedia/media/didinews03042006.jpg

ΜΕΤΑ:

http://www.electricrequiem.com/iMedia/media/didinews04042006.jpg

Για το site της didi η συγκεκριμένη συναυλία μάλλον δεν έγινε ποτέ...

O)))zma
04-04-2006, 16:59
Kai ti perimenes na poun?

-Nai,ta patiasame, ta kaname skata, eimaste patoi, signomi!

Nai moreeeeeeeeeeeee tha to poun tora, ameeeee

freak brother
04-04-2006, 17:03
εδω βγαλαν την ανακοινωση για το λαιβ των τοολ :?

Dragonlord
04-04-2006, 17:05
Πάντως το ότι στο Rockwave του 2004 "To κοινό αποτελεσματικά, με ασφάλεια και με απόλυτη ακρίβεια στα χρονοδιαγράμματα των δρομολογίων, επιβιβάζονταν και αποβιβάζονταν από τον Σταθμό Λαρίσης ακριβώς στην είσοδο του χώρου και πάλι πίσω !!!" το έχουν ακόμα.

O)))zma
04-04-2006, 17:20
As analogistoume dio pragmata:

1. i Didi einai megali etairia
2. i Didi san etairia drastiriopoieitai se ena xoro pou onomazetai Ellada

xmmmm .... :? :shock: :? :twisted: :shock: :D :?

VirusXI
04-04-2006, 17:24
Στην ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, το χουμε ξαναπεί. Αν δηλώσει η didi πως όλα πήγαν μια χαρά, έτσι πήγαν. Τελειώσε. Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει κάποιος τις μυνήσεις αλλά ποιος θα το κάνει αυτό;

dyingfreedom
04-04-2006, 17:48
Πραγματικά έχουν γίνει πολλά, και δεν έχει επιληφθεί κανείς και ποτέ επί του θέματος. Οκ καλό είναι να ρχονται συγκροτήματα - καλλιτέχνες που δεν έχουν ξανάρθει στη χώρα μας, αλλά με ποιές προϋποθέσεις;
Ούτε χώροι υπάρχουν και το κυριότερο, δεν υφίσταται με τίποτα ο απαιτούμενος σεβασμός που πρέπει να ισχύει πρός τον πελάτη, πρόβατο, οπαδό, whatever.

Επίσης, τα ακριβά εισητήρια τα τελευταία πληρώνουμε ΟΦΕΙΛΟΥΝ τουλάχιστον να περιλαμβάνουν τα στοιχειώδη. Τι σκατά δηλαδή; Η εμπειρία είναι λογικό να έχει αποκτηθεί μετά από τόσα χρόνια.

Dragonlord
04-04-2006, 17:54
Πραγματικά έχουν γίνει πολλά, και δεν έχει επιληφθεί κανείς και ποτέ επί του θέματος. Οκ καλό είναι να ρχονται συγκροτήματα - καλλιτέχνες που δεν έχουν ξανάρθει στη χώρα μας, αλλά με ποιές προϋποθέσεις;
€ΛΑ ΝΤ€.

chris
05-04-2006, 03:11
einai aplo to thema: apo ti stigmi pou exei to monopwlio, den tin akoumpaei to thema oso afora to pws tha mas feretai. afto pou egine, den itan oute i prwti, oute i teleftaia fora. edw akougetai oti exei kleisei to lineup gia to rockwave k den to anakoinwnoun gia tous gnwstous logous. o allos pws tha kanonisei to programma tou gia kalokairi ( k den ennow diakopes...);

twra miniseis klp den nomizw na ginoun pote enantion tis giati an den ginei kati ekeini ti stigmi, ante na mazepseis meta olous aftous pou itan stin sinaulia... k ekeini ti stigmi apokleietai na ginei kati, giati apla gia na to katageilei kapoios tha prepei na einai mesa k osoi einai mesa tha theloun na doun to sigrotima pou paizei k etsi na aposvestei ena meros twn xrimatwn pou edwsan k oxi na kaloun astinomies klp....

Span63
05-04-2006, 09:03
Στην Ελευθεροτυπία της Τρίτης ζήτηξαν συγνώμη για την ταλαιπωρία, προσφέρθηκαν να εξαργυρώσουν τα εισιτήργια όσων δεν κατάφεραν να μπουν μέσα, αλλά το πρόβλημα ήταν, λέει, ότι ο κόσμος δεν ήρθε δύο ώρες πριν την έναρξη του λάιβ. Και επειδή έχει μόνο 2 θύρες το ζήπεδο, δε μπόρεσαν να μπουν εγκαίρως, ενώ αν έρχονταν 2 ώρες νωρίτερα κι άλλη φορά να διαβάζουν τις οδηγίες πίσω από τα εισιτήργια. Δηλαδή ο κόσμος φταίει... Και μη χειρότερα...

Tevez
05-04-2006, 16:40
an den me apataei(kai)h mnhmh mou otan stous black sabbath postara oti den goustara tpt apo th diorganwsh pesate na me fate.
stous white stripes eftaige to sygrothma pou einai flwroi kai h anyparkth diorganwsh htan swsth.sto open air(o 8eos na to kanei) to 8ema perase duku.mhpws ftaime mono emeis telika?
kai oxi h didi music kai h ka8e didimusic?
:)

jimid
05-04-2006, 16:43
To να βάζεις στην ίδια μοίρα τη συναυλία των Sabbath με το Open
Air είναι κάπως υπερβολικό. Δεν νομίζεις;

Lost_In_Cooperland
05-04-2006, 16:47
Ότι συναυλία και να γίνει στο τέρα βάϊμπ για το μπουτσο θα είναι από άποψη διοργάνωσης. Για το μπούτσο χώρος.-

Tevez
05-04-2006, 18:03
To να βάζεις στην ίδια μοίρα τη συναυλία των Sabbath με το Open
Air είναι κάπως υπερβολικό. Δεν νομίζεις;
den ennousa ayto.to open air to efera gia paradeigma gia 2 logous.
a)den htan didimusic(ara kai oi alloi "diorganwtes" einai ta idia kai xeirotera)
b)pali ousiastikh antidrash den yphrxe.

Boom!
06-04-2006, 01:10
Το οτι η συγκεκριμενη εταιρεια δεν ξαναδιοργανωσε live νομιζω οτι κατι σημαινει.

Lost_In_Cooperland
06-04-2006, 01:15
Ναι, ότι με τόσα που τσέπωσε δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι άλλο για να βγάλει χρήμα.

eleventh guardian
06-04-2006, 02:47
Γιατί μας θυμίσατε τα ευρουδάκια που χάσαμε στο Open Air?

jimid
06-04-2006, 09:53
Ναι, ότι με τόσα που τσέπωσε δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι άλλο για να βγάλει χρήμα.

33 ευρώ (τιμή διημέρου) x 5000 κόσμο maximum = 165000 ευρώ

Βάλε πόσα πήρα τα συγκροτήματα και πόσα ήταν τα έξοδα της
διοργάνωσης και θα καταλάβεις ότι ο τύπος δεν είχε ιδέα για το
πως να στήσει ένα live και το πιο πιθανό είναι να μπήκε μέσα.

Buddy Lackey
06-04-2006, 10:03
O typos sigoura eixe idea gia to pws na sthsei ena live, afou eixe diorganosei tosa kai tosa (apolytws epityximena kai se thema diorganoshs kai proseleyshs kosmou) gia ayto kai emena mou fanike periergo to poso strava phge to open air.

xmou
06-04-2006, 11:54
Το οτι η συγκεκριμενη εταιρεια δεν ξαναδιοργανωσε live νομιζω οτι κατι σημαινει.

βασικά το οτι ο κάθε πικραμένος ονομάζεται η παρουσιάζεται ως "εταιρία" σημαίνει κάτι πχιότερο ιμο.

jimid
06-04-2006, 13:36
O typos sigoura eixe idea gia to pws na sthsei ena live, afou eixe diorganosei tosa kai tosa (apolytws epityximena kai se thema diorganoshs kai proseleyshs kosmou) gia ayto kai emena mou fanike periergo to poso strava phge to open air.

Τι μεγέθους όμως;

Ήταν ανάλογα του Open Air;

Buddy Lackey
06-04-2006, 14:36
Oxi, alla arketa "megala" (me 3 gnwsta ksena groups dld)

Tevez
06-04-2006, 14:54

33 ευρώ (τιμή διημέρου) x 5000 κόσμο maximum = 165000 ευρώ

Βάλε πόσα πήρα τα συγκροτήματα και πόσα ήταν τα έξοδα της
διοργάνωσης και θα καταλάβεις ότι ο τύπος δεν είχε ιδέα για το
πως να στήσει ένα live και το πιο πιθανό είναι να μπήκε μέσα.
h periptwsh na mhn plhrwse kanena group kai na xe akrh gia thn "plaz" (dld tzampa) profanws den sou perase ap to myalo.
:)

jimid
06-04-2006, 15:04
Ξέρω ότι τα περισσότερα group πληρώθηκαν.
Όχι όλα όσα ήταν να πάρουν μεν, αλλά πληρώθηκαν.

Επίσης, μου περνάνε κι άλλα πράγματα από το μυαλό.
Όπως π.χ. ότι χρειάζεται να πληρώσεις για security, ηχητικές
εγκαταστάσεις, διαφήμιση και άλλα πολλά.

Λοιπόν; Περνάνε αρκετά πράγματα από το μυαλό μου;

Phantom Duck
06-04-2006, 16:00
Τα γκρουπ που έπαιξαν πληρώθηκαν. Και τα μεταφορικά τους που πλήρωσε ο διοργανωτής φαντάζομαι δεν ήταν λίγα, eh.

Tevez
06-04-2006, 16:54
Ξέρω ότι τα περισσότερα group πληρώθηκαν.
Όχι όλα όσα ήταν να πάρουν μεν, αλλά πληρώθηκαν.

Επίσης, μου περνάνε κι άλλα πράγματα από το μυαλό.
Όπως π.χ. ότι χρειάζεται να πληρώσεις για security, ηχητικές
εγκαταστάσεις, διαφήμιση και άλλα πολλά.

Λοιπόν; Περνάνε αρκετά πράγματα από το μυαλό μου;
den eixa pro8esh na sthn pw an ayto nomizeis.
sorry.alla twra gia poio security(ta 10 atoma?) ,poies hxhtikes egatastaseis(th mia konsola?) kai gia poia diafhmish akribws milame?posa phran ta group kai poia apo ta group dld?
an ola phgan "sxetika" kala(dld ta group phran lefta) giati exafanisthke o typos apo proswpou ghs gia mhnes+to stamathse to sport?an exoun dei ta matakia sas apodeixeis plhrwmwn kai oti ta group phran kapoia (sobara) lefta ok eimai mlkas(+s 'ayto to 8ema).alla proswpika pisteyw oti o typas ta konomhse kai thn ekane me elafra.

atom_smasher
06-04-2006, 17:02
an einai o tupas pou eixe to texas kai genika thn allh kafeteria sthn mpenakh den xathike uparxei sto hxoxrwma, mazi me 15 kila bonus.alla kati mou leei oti to open air htan panw apo tis dunatothtes tou.

jimid
07-04-2006, 10:30
den eixa pro8esh na sthn pw an ayto nomizeis.
sorry.alla twra gia poio security(ta 10 atoma?) ,poies hxhtikes egatastaseis(th mia konsola?) kai gia poia diafhmish akribws milame?posa phran ta group kai poia apo ta group dld?
an ola phgan "sxetika" kala(dld ta group phran lefta) giati exafanisthke o typos apo proswpou ghs gia mhnes+to stamathse to sport?an exoun dei ta matakia sas apodeixeis plhrwmwn kai oti ta group phran kapoia (sobara) lefta ok eimai mlkas(+s 'ayto to 8ema).alla proswpika pisteyw oti o typas ta konomhse kai thn ekane me elafra.

Ας το σκεφτούμε αλλιώς.

Όπως είπα πριν, στην καλύτερη των περιπτώσεων, ο τύπος
εισέπραξε 160-170 χιλιάδες ευρώ.

Πιστεύεις πως αυτό είναι ένα ποσό αρκετό για να τον συντηρήσει
χωρίς να δουλεύει; Και αυτό το λέω γιατί είναι σίγουρο πως δεν θα
ξαναδιοργανώσει συναυλία με επιτυχία. Δεν θα ξαναπατήσει κόσμος.

Τώρα όσο γιατί κρυβόταν... χρέη. Από συγκροτήματα (δεν τα
πήραν όλοι τα χρήματά τους απ'ευθείας), από τον κόσμο που
ήθελε τα χρήματά του πίσω και λοιπούς πιστωτές. Δεν είχε να
τα δώσει.

Αυτά από εμένα. Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για εκείνο το καταραμένο
"festival". =Ι

ikonoklast
14-02-2007, 20:21
:!:

H.
14-02-2007, 21:42
:wstupid:

ikonoklast
14-02-2007, 21:46
Γιατί καλέ;

cavity
15-02-2007, 07:54
αουρτα

Stormrider
16-02-2007, 00:07
www.didimusic.gr (http://www.didimusic.gr) :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Bullet
16-02-2007, 00:13
wtf?

Boom!
16-02-2007, 00:23
Οτιναναι.

cynic
16-02-2007, 00:36
Return to last good known configuration...Kataramena Xp :rofl:

cybernaut667
12-01-2019, 01:47
το διαλύσανε λέει το μαγαζί ?
μάλλον ο έτσι κρατάει το ακάντεμυ και η τέτοια το τέρρα βάιμπ.

Taliban
12-01-2019, 04:11
Περσυ, στο ξεφτυλικι με τους Μειντεν, τσακωθηκαν με τον υπευθυνο παραγωγης, ο οποιος, συμφωνα με πολυ φιλη που δουλευε στη παραγωγη, ετρεχε την ολη φαση σε πρακτικο επιπεδο και εφυγε. Η τετοια ξεκινησε δικη της φαση, κι ο ετσι μαλλον κραταει το μαγαζι οπως ειπες, τωρα δεν εχω καταλαβει αν ο μαν της παραγωγης σχετιζεται, πλεον, με το release και για αυτο το release παιζει τετοιες μπαλες εφετο.
Γενικα ο ετσι να παει να γαμηθει. Μεγαλος καραγκιοζης, βυθισε τη χωρα σε συναυλιακο μεσαιωνα, απαραδεκτες αρπακτες και ξεφτυλικια. Και μην ακουσω ναι αλλα αμα δεν ηταν η Didi μπλα μπλα μπλα. Αν δεν ηταν η Didi θα ηταν καποια αλλη εταιρια που ισως ηταν λιγοτερο (η και περισσοτερο) για τη πουτσα. Περιμενουμε να δουμε αν η τετοια ειναι τοσο γτπ κι αυτη η απλα ειχε μπλεξει με τον αλλο το κοπανο, που μαλλον το πρωτο παιζει αλλιως σιγα μην συνεργαζοταν μαζι του.

Dal-
16-01-2019, 06:31
Κακό ψόφο στο σιχαμένο.

Art In Haste
22-07-2020, 22:21
Συνέντευξη του Λωρίδα σε γνωστή σελίδα.....Μαζέψτε τον, απλά.

atom_smasher
23-07-2020, 02:02
Την διάβασα τώρα. Αν θες γράψε και σε τι διαφωνείς. Σε κάποια πράγματα πάντως είχε δίκιο. Ενταξει η χολή για τον ανταγωνισμό δικαιολογημένη.

Art In Haste
23-07-2020, 11:24
Πιο πολύ γελάω με αυτά που λέει. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Το λονγκ μπιτς για όλα τα βαλκάνια, τις τιμές που ανεβάζουν οι ΑΛΛΟΙ, τις ευθύνες για όλα σε άλλους, το πόσο επαγγελματικό/ξεχωριστό/γαμάουα είναι το ροκγουεηβ, το πόσα κακά είναι τα ευρωπαϊκά φεστιβάλ. Πραγματικά όλη η συνέντευξη είναι ψυχεδέλεια και παράνοια.

Πες μου άτομ σε τι είχε δίκαιο;

Επίσης πολύ μούρη για την επιστροφή χρημάτων, ο τύπος που λέει επιστροφή χρημάτων 10-12 τις τάδε μέρες μόνο, ο τύπος που λέει μην πετάξτε τα εισιτήρια που κοστίζουν 4200 γιατί θα τους φέρουμε του χρόνου, και 2 χρόνια μετά φέρνει το συγκρότημα σε φεστιβάλ και λέει όσοι έχετε ακόμα το εισιτήριο θα έχετε έκπτωση 1000 δρχ. Ο τύπος που χρεώνει την αγορά εισιτήριο με κάρτα!!!

Συναυλίες Νιρβάνα γιατί με την μπάντα νεκρή εύκολα τα λέμε....

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nirvana_concerts

για πες μου πότε θα ερχόντουσαν το 89 και το 92;

Από παπάτζα άλλο τίποτα.

commissar
23-07-2020, 12:10
Να προσθέσω και εγώ τα δικά μου;

Τελευταία φορά μου στο χωράφι ήταν στους Maiden και η προηγούμενη Gojira. Όταν μετά το φιάσκο του 2018 βγαίνεις σε συνέντευξη και ξεκινάς με οτιδήποτε άλλο εκτός του "Συγγνώμη, κάθε μέρα ανάβω κεριά που δεν έγινε μια στραβή και τώρα δεν είμαι φυλακή", είσαι μαλάκας. Όταν μάλιστα αρχίζεις να πετάς μπάλες στην εξέδρα και ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ εκτός από τον ίδιο, ε τότε είσαι και πουτάνας γιος ρε Λώρη. Γιατί έχουμε βγει και άλλοι άνθρωποι στο εξωτερικό για να δούμε φεστιβάλ, δεν είσαι ο μόνος. Οπότε το υφάκι "ακούστε να σας πω τι έχουν δει τα μάτια μου, εμένα που έχω βγει από τα σύνορα και ξέρω, ταπεινοί peasants μου" να το βάλεις εκεί που ξέρεις.

Γιατί εγώ δεν είδα πουθενά ανηφορικές σκηνές, εκδοτήρια να βγάζουν εισιτήρια φωτοτυπίες και να τα πουλάνε κανονικά τελευταία στιγμή, τουαλέτες χωρίς νερό γαμώ τη μπαναγία σου (Maiden όλα αυτά) ή να τελειώνουν τα μπουκαλάκια νερό από όλα τα κυλικεία και να περιμένουμε μισή ώρα+ για τον ανεφοδιασμό με ζεστά νερά, γιατί ποιος να το σκεφτόταν ρε μαλάκα Λώρη ότι την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού ο κόσμος θα ήθελε να πιει νερό (Gojira).

Ξέρω γω, ναι, είχε δίκιο για το πόσο μαλάκες είναι στον ΟΣΕ. Να πάω εγώ να κανονίσω να βάλουν δρομολόγια για τον κόσμο ή να πάω εγώ ρε μλκ να μιλήσω με τον υπεύθυνο για να έχει φως στην έξοδο; Γενικά κάτι πέρα από το "δε φταίω εγώ γι'αυτό, οι άλλοι" δεν είπε.

Και εννοείται ότι σε όλα τα φεστιβάλ στο εξωτερικό υπάρχουν προβλήματα και ταλαιπωρία κλπ, αλλά όταν αντιμετωπίζεις τον άλλον ως άνθρωπο και όχι σαν πορτοφόλι με πόδια θα υπάρξει και κατανόηση.

τλ;δρ, :midfinger:

Raven Lord
23-07-2020, 12:14
σάκο γεμάτο φαγητό και παγωμένα νερά στους μειντεν (και τσίπουρα στο διπλό πάτο εννοείται). στους σεκιουριτάδες "ρε παιδιά, τροφή και νερό έχω", "πέρνα και μην ανοίγεις την τσάντα καθόλου". καμιά εμπιστοσύνη στις υποδομές εκεί.

tsimpouklano
23-07-2020, 12:17
Στην εμπειρία των Maiden το '18, πέρα από τα όσα ήδη αναφέρει ο commissar, να πούμε και για τις κάποιες έξτρα χιλιάδες κόσμο που μπήκε κανονικότατα με εισιτήριο/χαρτί τουαλέτας. Που στο φευγιώ, αυτές οι περίπου 40 χιλιάδες του κόσμου, έβγαινε από ένα άνοιγμα 5 μέτρων και 2-3 πόρτες. Ας ανάψουμε ένα κεράκι, λοιπόν, ναι.

Να γίνει summon στο thread o Μπέρνης.

Raven Lord
23-07-2020, 12:46
και ότι μετά από 3 μέρες είχαμε εκεί κοντά την τραγωδία στο μάτι. από κωλοφαρδία δε θρηνήσαμε χιλιάδες θύματα

OniBocho
23-07-2020, 13:53
Ή από θέλημα θεού, που ως γνωστόν είναι φιλελες και αντιζαιος.

Raven Lord
23-07-2020, 14:40
καλά, αν γινόταν κάτι τέτοιο σίγουρα θα έφταιγε ο συριζας και όχι η ντιντι :rolleyes:

ypersyntelikos
23-07-2020, 17:49
ρε στείλτε κι εδώ τη συνέντευξη γιατί δεν έχω ιδέα για ποια σελίδα λέτε

tsimpouklano
23-07-2020, 18:14
την ακατανόμαστη λέμε

atom_smasher
23-07-2020, 21:29
Ναι, απλα οντως ειναι χωραφια με λασπη Το Wacken και copenhell μισο λασπη. Εχω να πατησω ελλαδα συναυλια εξωτερικό χωρο 10 χρονια οποτε ποτε ποτε αναπολω την μαλακασα.