View Full Version : Pws na kopsw to tsigaro gia na min pethanw apo karkino?
Pitsadoros
03-04-2006, 20:15
Gia peite giati exw orkistei me stavrwmena ta daxtula twn xeriwn k twn podiwn na to kopsw mexri to (joey de) maio. :|
ama ekana kati lathos k ta gamisa ola pali parauta lok...
mh to zorizeis
ligoi to koboun maxairi
oi perissoteroi(me included) meta apo ena diasthma x,y to ksanarxizoun
An eisai ginaika to proteleftaio
An eisai antras to teleftaio
An eisai gay antras pantrepsou
An eisai gay ginaika episis pantrepsou
Επειδή το τσιγάρο περιέχει ουσίες που προκαλούν εξάρτηση, η οποία πέρα απ'την φυσική εξάρτηση καταλήγει και σε συνήθειες που ομοίως δύσκολα σταματούν (τσιγάρο μετά το φαγητό ή με τον καφέ, λόγου χάρη) η καλύτερη λύση είναι η σταδιακή μείωση των τσιγάρων που καπνίζει κανείς ανά ημέρα.
Η λύση μαχαίρι είναι μάλλον η χειρότερη και πρέπει να αποφεύγεται.
Βρες άλλο hobby.
/me does not believe in νήκοτην.
Phantom Duck
03-04-2006, 20:53
Το πρώτο ιντήντ.
Εξαρταται και απο το ποσα χρονια καπνιστης εισαι και απο την ημερησια καταναλωση σου.
Προσωπικα μπορω να μην καπνισω[μεθοδος μαχαιρι] απο μερες εως μηνες, χωρις να εχω σωματικες ενοχλησεις. Σε χωρους που απαγορευεται, κατα τη διαρκεια της δουλειας, δεν το σκεφτομαι καν, δε μου λειπει. [Ισως γιατι το λουγκρονησι με εκπαιδευσε να κανω selftame, dunno].
Κατι που ναι μεν ειναι χρησιμο, αλλα δεν σταματα την ψυχολογικη επιθυμια να αναψω ενα μετα απο γλυκο/φαγητο η με καφεδακια, απο αυτα τα απολαυστικα που κρατουν ωρα με πιτσι-πιτσι κυριως με αλλους καπνιστες.
Δεν ειμαι δηλαδη φανατικη της νικοτινης, αλλα τη γουσταρω που και που. [εξαιρεση φαση πρωτων εξεταστικων ξενυχτιων που το ξεσκιζα, η οποια ομως περασε ανωδυνα, σαν ελαφρυ κρυολογημα]
Οποτε ως προς το σωματικο μερος, κρινεις αναλογα με το ποσο αντεχεις εσυ, και αναλογως πραττεις. Αν μια μικροζαλουρα το πρωι δεν σε χαλαει, μια κακη διαθεση μερικων ημερων δεν σε μετατρεπει σε δημοσιο κινδυνο [συνηθη συμπτωματα που παρατηρω σε φιλους], προχωρα και στο μαχαιρι ακομα.
Διαφορετικα, καντο σταδιακα, η δοκιμασε καποιο απο τα προγραμματα που κυκλοφορουν σταδιακης μειωσης με εμπλαστρα, γιατι τουλαχιστον βοηθα να ξεχασεις σιγα σιγα την κινηση αναβω βαζω στο στομα οποτε βαριεμαι/εχω νευρα/κεφια δεν ξερω τι αρμοζει στην περιπτωση σου.
Οι τσιχλες ειναι αηδια, απο οσο μου λενε, μην το επιχειρησεις.
Τωρα μπεγλερια και λοιπα τεχνασματα για να απασχολεις χερια και μυαλο μακρια απο το τσιγαρο, εχω δει σε λιγες περιπτωσεις να εχουν νοημα, κι αυτο σε φαση, για λιγο τον πρωτο καιρο, μετα γινεται κι αυτο γραφικοτητα. Νομιζω αν καπνιζεις πολυ, το θεμα υγεια και ποσα λεφτα σωζεις με το να το κοψεις ειναι αρκετα για να εκπαιδευσεις τον εαυτο σου σε αλλο τροπο ζωης.
Αφουτα....
The Charon
04-04-2006, 00:04
maxairi leme!!!
pitsadoros MPOREIS
konteuw 10 mhnes akapnos (ekana 1 tsigaro prin 1 1/2 ebdoamda alla eimoun pathmenos k den to 8umamai kan...to prwi to 8umi8ika)
kapniza 10 xronia 1 1/2 paketo per day
ean eisai xronios kapnisths 8a deis megales allages sthn zwh sou.
8elei upomonh , peisma kai boh8eia apo ton xwro pou meneis.Dld ean ekei pou meneis kapnizoun ... einai ligo duskolo , alla pali prospa8hse.
Dragonlord
04-04-2006, 00:12
Οι γονείς μου μαχαίρι το έκοψαν. Γενικά ξέρω περισσότερους που είχαν αποτελέσματα κόβωντάς το μαχαίρι - υποθέτω πως με το σιγά σιγά δεν το χωνεύεις ποτέ, πάντα έχεις "ένα ακόμα".
Καλή τύχη,
Pitsadoros
04-04-2006, 00:16
ax vre paidia... :touched:
eksi xronia kapnizw ena me enamisi paketo ti mera. lew na to kopsw maxairi. ta logia sas me gemisan tharros (ektos ap tou mpoulet pou thelei to kako mou) k lew na kapnisw ena teleutaio tsigaro TWRA k na nai k to teleutaio. Apo aurio 4 aprili arxizei mia kainouria zwi gia mena.
ME LENE PITSADORO KAI EIMAI KALAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(arxiste apo twra na me krazete pou tha erthw kata tis enteka to prwi k tha grapsw oti kapnisa pente me ton kafe... :( )
Εδώ και ενάμιση μήνα το έχω κόψει (μετά από 6 συνεχή χρόνια) με τη μέθοδο του shogun. Κάθε προσπάθεια ελάττωσης οδήγησε αναπόφευκτα στην αύξηση.. Οπότε, μαχαίρι δαγκωτό.
Πιτσαδόρε, δεν είναι εύκολο ρε συ, ειδικά αν οι υπόλοιποι στο περιβάλλον, και κυρίως στο σπίτι σου, καπνίζουν. Keep on trying όμως, και καλό κουράγιο :D
metamelia3
04-04-2006, 04:56
Να συνέλθεις απ'τη πλύση εγκεφάλου του λόμπυ των αντικαπνιστών και να συνεχίσεις να καπνίζεις.
Darkling
04-04-2006, 08:47
moutza & cancer.
psychotron
04-04-2006, 09:39
Μαχαίρι.-
μαχαίρι.
και μακριά από τις τσίχλες, η μητέρα μου έκοψε το κάπνισμα και τώρα προσπαθεί να κόψει τις τσίχλες.
άντε καλή δύναμη (κι εγώ έτσι το είχα κόψει πριν 2μιση χρόνια και δεν έχω ξανακαπνίσει έκτοτε)
babality
04-04-2006, 10:55
με πιπες :D
η μητέρα μου έκοψε το κάπνισμα και τώρα προσπαθεί να κόψει τις τσίχλες.
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Να συνέλθεις απ'τη πλύση εγκεφάλου του λόμπυ των αντικαπνιστών και να συνεχίσεις να καπνίζεις.
To lobby των καρκινοπαθών μπορεί να το εμπιστευθεί;
ναι φυσικά. γιατί όλοι οι καρκινοπαθείς την πάτησαν από κάπνισμα.
Aν υποστήριζα κάτι τέτοιο θα ήμουν το λιγότερα ηλίθιος.
Εσύ όμως ενώ κατάλαβες τι εννοούσα ειπες (με το συμπάθειο)
μιά μαλακία.
Μην περιπλέκουμε τα πράγματα ενώ αυτά είναι απλά.
ΕDIT: Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.
Δεν είναι αντικαπνιστής, απλά το να πεις σε κάποιον που σκέφτεται
να το κόψει "συνέχισε να καπνίζεις" μου φαίνεται καθυστερημένο.
Δηλαδή επειδή εγώ έχω μια κακή συνήθεια δεν θέλω να την κόψει
ο άλλος για να αισθάνομαι καλά εγώ;
Ξαναλέω πως δεν επιτίθεμαι σε κανέναν. Δεν έχω όρεξη για "εποικο-
δομητικές" συζητήσεις μέσω νετ πλέον. =Ρ
ναι κατάλαβα τι εννοούσες. όσο σοβαρό ήταν το να πεις σε κάποιον που θέλει να κόψει το κάπνισμα, "μην το κόψεις, συνέχισε να καπνίζεις" τόσο σοβαρό ήταν και η πρόταση με τους καρκινοπαθείς.
δεν ήταν απάντηση σε σένα αυτό, όσο ήταν πιο πολύ στους ανθρώπους που το πρώτο πράγμα που λένε για έναν καπνιστή είναι ότι θα πεθάνει νέος, και μόνο από καρκίνο.
Φυσικά και αυτό είναι εξ'ίσου βλακεία. Δεν διαφωνώ πουθενά.
Αν θέλεις δες και το edit που έκανα στο προηγούμενο post μου.
Thx :)
απ'ότι βλέπω λέμε το ίδιο πράγμα.
ε και δεν παίζω ε. έκανες έντιτ αφού έκανα το πόστ :P
Kane oti tha eprepe na ekanan oles oi kapnoviomhxanies edo kai xronia. Prosthese mia thanathfora dosh kapoiou xhmikou sto epomeno tsigaro sou.
[zER]Kane oti tha eprepe na ekanan oles oi kapnoviomhxanies edo kai xronia. Prosthese mia thanathfora dosh kapoiou xhmikou sto epomeno tsigaro sou. :pink:
Αναπαραγωγή αρχιδοπόστ μέσω quote.
Έναν πούτσο θέλετε.
Να κλείσει το set.
Dragonlord
04-04-2006, 17:44
δεν ήταν απάντηση σε σένα αυτό, όσο ήταν πιο πολύ στους ανθρώπους που το πρώτο πράγμα που λένε για έναν καπνιστή είναι ότι θα πεθάνει νέος, και μόνο από καρκίνο.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει. Όλοι ξέρουμε ότι είναι επίσης αρκετά πιθανό να πεθάνει σε πυρκαγιά αν αποκοιμηθεί την ώρα που καπνίζει (που ok, αργά ή γρήγορα θα γίνει. εκτός βέβαια αν το προλάβει ο καρκίνος).
Αν αποκοιμηθει αλκοολικα καπνιζοντας και γεματος καρκινο
Θανατος θανατος σκουλικι white trash
Αφηστε το παιδι να κοψει το καπνισμα
Αφηστε ησυχους κι αυτους που θελουν να καπνιζουν
Αυτή είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει. Όλοι ξέρουμε ότι είναι επίσης αρκετά πιθανό να πεθάνει σε πυρκαγιά αν αποκοιμηθεί την ώρα που καπνίζει (που ok, αργά ή γρήγορα θα γίνει. εκτός βέβαια αν το προλάβει ο καρκίνος).
βλακεία μπορεί να είναι. αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι το πρώτο πράγμα που λέγεται. όλοι μπορεί να τα ξέρουν. αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχουν προτίμηση στο ανσάμπλ με τον καρκίνο.
Dragonlord
04-04-2006, 18:59
Καλά, μαλακίες. Εγώ κόβω το μπούτσο μου ότι θα πεθάνει από το άλλο που είπα.
Pitsadoros
04-04-2006, 19:02
kleinw prwti mera akapnos re mounopanades.
episis simera to prwi mou diegnwsan sipsaimia apo stafilokokko.
ekanes pragmatikotita diladi tin ennoia tou orou sapios
Phantom Duck
04-04-2006, 20:07
Ή "τα καινούρια άβαταρ γίνονται πργματικότητα".
Kingdom Gone
04-04-2006, 20:38
apla pigaine gallia opou ta tsigara kanoun 4.5e to fthinotero paketo. an kapnizeis malista kapno vale 5.5e ta 40g + 1e ta xartakia + 1.5e ta filtrakia :)
η λουγκρονησι που παιρνεις 10ρακια πακετα με τα ιδια λεφτα....
Pitsadoros
04-04-2006, 21:10
eimai germania pou parolo pou ta paketa kanoun 4 o kapnos o 50gr kanei 3,70 k kanei kamia penintaria tsigara :(
sas skotwnw gia ena 5eurw :(
The Charon
04-04-2006, 21:36
mhn kolate sto 8ema tou karkinou
auta einai pipes
to 8ema einia poso pio aneth 8a einai h zwh genikotera
kai ean bgei kapnisths k pei oti niw8ei kalutera e ok leei pipes k na paei na gami8ei.
Pitsadoros
04-04-2006, 22:30
skepsis k sinaisthimata:
-to tsigaro mporei na prokalesei tin emfanisi perissoterwn morfwn karkinou opws stomatikis koilotitas, pneumona, brogkxou, stomaxou klp. klp. AUTO ISXUEI.(edit: de lew oti opoios kapnizei tha pathei karkino apla oi pithanotites anevainoun)
-to tsigaro merikes fores einai TOSO POLU GAMATO. Otan eisai stenoxwrimenos, afou fas, enw pineis kafe, kai afou vgeis apo diskolo diagwnisma :(
-xwris tsigaro i zwi k ta oikonomika einai kalitera alla elafrws varetoteri
-the smoker is always a smoker when the chips are down opws elege o deltoro sto sin city, gegonos gamise ta k afise ta k poli alithino.
The Charon
04-04-2006, 22:43
Pitsadore
traba kapnise re c
ok den prokeitai na to kopseis
gmsto
otan 8a eisai etoimos tote prospa8hse
mhn analwnese xwris logo se prospa8eies gia tis opoies den eisai etoimos
kai pare tzouries baries , sertikes , na deis ti exases 15 wres pou den kapnises
Pitsadoros
04-04-2006, 23:04
OXI KOUFALES!!! THA SAS THAPSW!!!! :)
Lost_In_Cooperland
04-04-2006, 23:09
-xwris tsigaro i zwi k ta oikonomika einai kalitera alla elafrws varetoteri
ΑΚΥΡΟ. Ίσως για εσένα αλλά και αυτό μόνο στη περίπτωση που είσαι τελείως σάπιος και δεν κάνεις τπτ άλλο από το να καπνίζεις. Κατά τ' άλλα, καλή συνέχεια.
Dragonlord
04-04-2006, 23:30
Ακόμα κι αν το μόνο που κάνεις είναι να καπνίζεις, θα πρέπει να εφευρίσκεις συνεχώς νέους τρόπους καπνίσματος για να μη γίνεται βαρετό
Καπνιστες anonymous, πιτσαδορε κρατησου στο υψος σου
Αυριο θα ειναι ακομα καλυτερα, αν κρατηθεις μεχρι 2 μερουλες καθαρισες απο τη λυσσα να αναψεις
The Charon
05-04-2006, 00:13
Καπνιστες anonymous, πιτσαδορε κρατησου στο υψος σου
Αυριο θα ειναι ακομα καλυτερα, αν κρατηθεις μεχρι 2 μερουλες καθαρισες απο τη λυσσα να αναψεις
emena h lussa esbuse meta apo 1 mhna .....
νταξ ουτε να χτυπουσες νικοτινη εσυ
The Charon
05-04-2006, 00:22
den kapniza k para polu analogos , 1 1/2 paketo.
isws htan ta 10 xronia ? isws oti to euxaristiomoun ?
den 3erw , pantws htan duskolos mhnas.apo tous pio duskolous pou exw perasei dld.
Ακόμα κι αν το μόνο που κάνεις είναι να καπνίζεις, θα πρέπει να εφευρίσκεις συνεχώς νέους τρόπους καπνίσματος για να μη γίνεται βαρετό
:rofl:
enitharmon
05-04-2006, 04:45
ανοιχτή γραμμή συμπαράστασης
Silverwing
05-04-2006, 11:14
Mhn to kopseis!!!egw akoma to palevw kai pali kanw 5-6 tsigara thn evdomada.Ektos kai an einai to oikonomiko sth mesh(giati kapote ta 3 paketa prince th mera hto kapws px..)....
silencerius
05-04-2006, 14:38
πωπω, αν είσαι άκαπνος κανα δυο μέρες, το πρώτο τσιγάρο που κάνεις είναι σκέτη γκαύλα ε... μαστουρώνεις, ζαλίζεσαι.. σαν εκείνα τα πρώτα πρωινά τσιγάρα, πριν εθιστείς τελείως, που 'νιωθες το αίμα να κυλάει στις φλέβες σου και χαλάρωνες χαμένος στη γλυκιά αίσθηση..
ααχ.. ωραίo πράμα...
καλή τύχη
Pitsadoros
05-04-2006, 14:54
ban o silencerius
Starbreaker
05-04-2006, 15:05
Emena 8a me apo8arryne mono h idea tou na ginw san kati moulares ka8hghtries gymnasiou pou trexoun sto dialleima na kanoun miso tsigaro. K ta daxtyla tous einai monimws kitrina.
K skepsou oti otan gineis 50 xronwn, oi synomilhkoi sou 8a exoun hobby na trexoun sta vouna ('h kati telospantwn) k esy 8a ka8esai se ena diari sthn Kypselh k 8a kapnizeis katw apo ton aporrofhthra.
An den exoume pa8ei karkino oloi mas mexri tote apo ta kinhta.
Pitsadoros
05-04-2006, 15:12
sta nosokomeia auksanontai ta peristatika ogkwn ston auxena k sta gennitika organa pantws :)
carheart
05-04-2006, 15:25
Επίσης θα μπορείς να αράξεις και να καπνίσεις ήσυχος σπιτάκι σου και να αφήσεις τους μαλάκες να τρέχουν στα βουνά.
Angrafan
05-04-2006, 15:38
to gegonos oti to ethistikotero kai pio epikyndino narkwtiko kykloforaei elefthera se olo ton kosmo kai einai diathesimo se oles tis hlikes den enoxlei kanenan?
The Good Son
05-04-2006, 16:15
sta nosokomeia auksanontai ta peristatika ogkwn ston auxena k sta gennitika organa pantws :)
εγώ καπνίζω με τομπούτσο και κάνω και κυκλάκια με τα αρχίδια.
πωπω, αν είσαι άκαπνος κανα δυο μέρες, το πρώτο τσιγάρο που κάνεις είναι σκέτη γκαύλα ε... μαστουρώνεις, ζαλίζεσαι.. σαν εκείνα τα πρώτα πρωινά τσιγάρα, πριν εθιστείς τελείως, που 'νιωθες το αίμα να κυλάει στις φλέβες σου και χαλάρωνες χαμένος στη γλυκιά αίσθηση..
ααχ.. ωραίo πράμα...
Αυτά είναι. \m/ Η ζωή είναι για να την απολαμβάνουμε.
Pitsadoros
05-04-2006, 16:55
gkount mporeis na pareis pipa ston eauto sou?
Dark_Legend
05-04-2006, 18:21
ααχ.. ωραίo πράμα...
Αυτά είναι. \m/ Η ζωή είναι για να την απολαμβάνουμε.
Ναι για να πω την αλήθεια εγώ που το αισθάνομαι ακόμα αυτό νιώθω υπέροχα :P (Καπνίζω μισό χρόνο 10 τσιγάρα τη μέρα πάνω κάτω).Δυστυχώς το κάνω στο πρώτο διάλειμμα το 5λεπτο και με πέφτει βαρύ.Το πρώτο τσιγάρο θέλει άραγμα και φραπέ...
Πιτσαδόρε παιδί μου αν θες πραγματικά να το κόψεις μην ακούς μαλάκες σαν εμένα.Συνέχισε την προσπάθεια σου και μην κωλώνεις πουθένα.Άλωστε αν δεν βάλεις τσιγάρο στο στόμα σου δεν μπαίνει μόνο του.. :wink:
1) Οι πενηντάρηδες τρέχουν στα βουνά. Είναι κάτι προγραμματισμένο από τη φύση ρε παιδί μου, τον Φλεβάρη οι γάτοι πηδάνε τις γάτες, τον Απρίλιο ανθίζουν οι ροδιές, όταν έρθει ο Αύγουστος είμαστε πιο κοντά στη Σελήνη και όταν φτάσεις στα 50 τρέχεις στα βουνά. There's no escaping it.
2) Όλοι οι καπνιστές είναι κατα βάθος μοχθηρά πράσινα πλάσματα που νοιάζονται μόνο για το να βρωμάνε έντονα τσιγαρίλα και να σαπίζουν οι κυψελίδες τους. Η προαιώνια έχθρα τους με τους ηρωινομανείς (vendetta συγγενικών πλανητών προγονικά το 2943 με την χρονολόγηση Γκλόρμπαξ) τους έχει οδηγήσει στο aggressive marketing trick του να φέρονται όλοι σαν τζάνκια που δεν μπορούν να ζήσουν 1 ώρα χωρίς τσιγάρο -το οποίο είναι το μοναδικό αντίδοτο ως τώρα στο φοβερό δηλητήριο ευρέως γνωστό ως ΚΑΦΕΣ, γι' αυτό και κάθε δόση από το ευχάριστο και θανατηφόρο ναρκωτικό πρέπει να συνοδεύεται από τζούρα.
3) Υπάρχει μια παγκόσμια συνομωσία γύρω από τις καπνοβιομηχανίες, η όποια έχοντας ως προκάλυμμα το ηλίθιο επιχείρημα "Δεν είναι πρέζα για να γίνεις επικίνδυνος για το περιβάλλον σου, σκοτώνεις ΜΟΝΟ τον εαυτό σου οπότε είναι νόμιμο" συνεχίζει να παράγει με σαρωτικό ρυθμό τσιγάρα. Γιατί? Γιατί οι καπνιστές παρ' όλο που ζούνε μόνο για να νοιώθουν τους πνεύμονές τους να σαπίζουν και την γλυκειά μετάσταση να κυλάει στις φλέβες τους, εξηπυρετούν άθελά τους έναν πανούργο σκοπό! ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ συμβάλλοντας στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Όταν όλος ο κόσμος σταματήσει να είναι υγειής και ρωμαλέος σαν τον τυχαίο μη-καπνιστή με 600 χοληστερίνη, και όλοι έχουν μεταμορφωθεί σε δίποδα που αναπνέουν, φτύνουν και χέζουν καρκίνο, η ατμόσφαιρα της Γης θα έχει γίνει αρκετά όξινη για να επιτρέψει την μαζική εισβολή των φρικτών Ρομπζώμπι που δεν αντέχουν το οξυγόνο, ενώ η ανθρωπότητα θα είναι αδύναμη για να τους αντιμετωπίσει γιατί θα γαμιούνται στη χημειοθεραπεία.
Εγώ, ο τελευταίος μη καπνιστής που γράφω τώρα αυτό το ντοκουμέντο δεν έχω πολύ χρόνο ακόμα. Σύντομα θα απαρνηθώ την απόλαυση του να κάνω αραιά τα τσιγάρα μου επειδή έτσι τα απολαμβάνω και με ζαλίζουν και τα γεύομαι, θα σταματήσω να παίζω με τον καπνό ανάλογα με την ποσότητα που εισπνέω και την διαφοροποίηση της γεύσης ανάλογα με την εκάστοτε έξοδο -στοματική ή ρινική κοιλότητα- και θα μετατραπώ και εγώ σε έναν ξενιστή καρκίνου. Ήδη νοιώθω την ανάγκη να μπω σε ένα ασανσέρ μόνο και μόνο για να βιώσω την χαρά του να πρήξω τα αρχίδια του κόσμου που δεν μπορώ να καπνίσω.
Υγιείς. Μη καπνιστές. Άνθρωποι.
Σώστε τον κόσμο μας από τους σατανικούς εξωγήινους.
Χτίστε και άλλα Starbucks. Κλείστε τους υπαίθριους χώρους.
Οραματιστείτε έναν κόσμο όπου δεν θα υπάρχει ούτε ένας 50άρης που δεν θα είναι σε κάποιο βουνό να πίνει κομπούχα και να γελά χαρωπά και στεντόρια.
Αντικαπνιστές. Είστε η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας.
Είστε το τελευταίο σύνορο της λογικής.
Σώστε μας. Ό,τι και αν σας λέμε.
Όσο και αν ξεφεύγουμε από εσάς.
Σαν απολωλώτα πρόβατα νουθετήστε μας.
Πρήξτε μας κ άλλο τα αρχίδια.
Σπάστε μας κ άλλο το μπούτσο.
Γιατί όπως σας αποκάλυψα...
...το πρόβλημά μας είναι άλλωστε και δικό σας.
ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ
-transmission interrupted-
Καλο χαρμανι αυτα τα νταβιντοφ βεινσο....
Δεν είμαι ο βεήνσο. Ο βέηνσο πέθανε.
Θα φυσήξω τον καπνό μου στις κούνιες των παιδιών σας.
Μπζζζτ.
Starbreaker
05-04-2006, 22:28
Kati thes na peis me afto to megalo post, einai gegonos.
Pitsadoros
05-04-2006, 23:29
dio meres akapnos k sas gamw
The Charon
05-04-2006, 23:59
Euge , pitsadore.
Enhmerwtika , exeis ka8olou uperentash ?
Pitsadoros
06-04-2006, 00:02
trizw sinexeia ta dontia mou, zestainomai exontas tautoxrona rigi k kounaw sinexws k poli grigora podia k xeria :happyjump:
Lost_In_Cooperland
06-04-2006, 00:04
Αν βγάλεις και αφρούς από το στόμα, μην παραλήψεις να επισκεφτείς κάποιο νοσοκομείο.
Darkling
06-04-2006, 00:12
Βεηνσω, ωραια ολ αυτα, αλλα παλι δεν αλλαζει το οτι α) το καπνισμα ειναι μηδεν, β) εμενα μου βρωμαει απιστευτα το σιγαρεττο σας, και γ) ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.
Ντανκε.
Ε προφανώς δεν μιλάω για τους υφιστάμενους περιορισμούς or sth. Απλά μου τη σπάνε τόσο τα "επιτρέψτε το κάπνισμα στα χειρουργεία" όσο και τα "απαγορέψτε το κάπνισμα στα ανοιχτά γήπεδα".
carheart
06-04-2006, 01:01
Και στα βουνά. Ας μην ξεχνάμε τα βουνά.
Pitsadoros, μην αντικαθιστας εναν εθισμο με αλλο.
Αν τρως παραπανω, κινησου περισσοτερο...
Pitsadoros
06-04-2006, 16:18
de me gamate lew gw pou tha arxisw k gimnastiki? pira tsixles
nothing's colder than ice.
Σιγα βρε παλουκαρι
Ενα μπασκετακι να παιξεις με φιλαρακια και καμια ωρα παραπανω να περπατησεις, σιγα τη γυμναστικη
Ψοφιμι :P
The Charon
06-04-2006, 21:32
HAVOC esy pezeis basket?
The Charon
06-04-2006, 22:39
beach volley ?
ΝααααΗ
Στις παραλιες ειμαι κυριλε, αφηνω τους αλλους να ιδρωνουν
The Charon
06-04-2006, 22:57
ΝααααΗ
Στις παραλιες ειμαι κυριλε, αφηνω τους αλλους να ιδρωνουν
krima
katwrimos
10-04-2006, 00:31
gia na kopseis to tsigaro ksekina to mpafo. Einai aplo. Agorazeis 10g kritiko mpafo. Kapnizeis me tin kanoniki sou sixnotita. Ston 5o-6o mpafo tis imeras se pairnei o ypnos kai den skeftesai to kapnisma.
Epanalamvaneis gia 2-3 vdomades. Sto telos tha skas mono mpafous. O mpafos einai narkotiko pou den dimiourgei somatiki eksartisi opote mporeis na ton kopseis poly pio efkola apo to tsigaro :D
Starbreaker
10-04-2006, 15:00
Na mhn exei omws ananemeigmeno kapno mesa epeidh 8a e8istei!
Pitsadoros
10-04-2006, 19:36
vasika paidia afou perasa 6 meres akapnos exw na pw oti to ksanarxisa xtes :|
Lost_In_Cooperland
10-04-2006, 19:38
Well done
Pitsadoros
10-04-2006, 19:39
imouna stenoxwrimenos k itan meiwmenes oi antistaseis mou :(
Lost_In_Cooperland
10-04-2006, 19:42
Pitsadoros
10-04-2006, 19:49
giati geleis? :(
Lost_In_Cooperland
10-04-2006, 19:55
Ε αστείο δεν ήταν; Από την αρχή πλάκα νόμιζα ότι έκανες πως θέλεις να κόψεις το κάπνισμα. :?
Pitsadoros
10-04-2006, 19:57
tote giati den kapniza gia mia vdomada k eixa neura xwris logw olimeris re? :-o
edit: logw me wmega o orthografos
Lost_In_Cooperland
10-04-2006, 20:18
(arxiste apo twra na me krazete pou tha erthw kata tis enteka to prwi k tha grapsw oti kapnisa pente me ton kafe... )
Από το παραπάνω πάντως δεν φαίνεται να ήσουν και ιδιαίτερα αποφασισμένος. Περισσότερο σαν μια πρώτη προσπάθεια να δεις πόσο αντέχεις, για να ξέρεις πως θα είναι όταν το πάρεις όντως απόφαση (εσύ ξέρεις καλύτερα, αλλά έτσι μου φάνηκε εμένα). Για πρώτη προσπάθεια πάντως κάλος ήσουν. Κιπ τράϊν'
katwrimos
11-04-2006, 14:14
min tou lete malakies re.
Xoris plaka kalo einai na ksereis oti to tsigaro sinithos thelei arketes apopeires gia na kopei. Oi goneis mou prospathisan polles fores gia na to kopsoun kai o pateras mou akoma kapnizei pipa pou kai pou.
Afto pou prepei na koitakseis einai meta tin proti apotyximeni apopeira na kapnizeis ligotero apo oti sinithos. An diladi paliotera kapnizes enamisi paketo, koita tora na to perioriseis sto ena.
Ta parapano fysika einai malakies se sygkrisi me to kolpo me to mpafo :D
Starbreaker
11-04-2006, 14:29
Katwrime paizei na kapnizes 10 paketa tsigara dld prin to kopseis.
:D
Βολεύει επίσης να αγοράζεις και πακέτα των 10 τσιγάρων, αντί για 20.
solution_AK-47
11-04-2006, 14:42
...k kounaw sinexws k poli grigora podia k xeria :happyjump:
Grind mpanta zhtaei drummer, pshnesai?
Pitsadoros
11-04-2006, 17:40
sorry alla pros to paron eimai afosiwmenos stous COPROPHAGIAL DESECRATING CRUCIFIXION opou k paizw tromponi.
Eδω ειναι που συσσωμο το φορουμ σου φωναζει
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ :shock:
Angrafan
21-01-2007, 13:56
loipon gia peite kai mena. Thelw na to kopsw kai egw, to eixa kopsei maxairi prin 7 xronia alla to ksanarxisa meta apo kana 6mhno kai apo tote kapnizw synexws. Exw dokimasei nicotine patches alla prepei na omologhsw oti einai arketa akrivh lysh. Episis mpafos xwris kapno den ginete, alla epeidi kai afto to exw ellatwsei den pistevw oti tha apotelesei megalo provlhma, xwria pou otan eimai mastouromenos den exw kamia oreksh na kapnisw.
Phantom Duck
21-01-2007, 14:10
Λύση κατώριμος;
Angrafan
21-01-2007, 14:15
h opoia einai? Vasika to thema einai oti frikarw epeidi den mporw na kapnisw twra pou eimai arrwstos kai exei kleisei o laimos mou, kai parolafta aisthanomai oti o organismos mou to zitaei para poly
Phantom Duck
21-01-2007, 14:30
Την εφαρμόζεις τη λύση Κατώριμος ήδη άρα είναι αποτυχημένη. Δες προηγούμενα ποστς. Ο οραγνισμός σου δεν ξέρει τι του γίνεται. Μη δίνεις βάση. Αυτά.
solution_AK-47
21-01-2007, 14:42
Angrafan, o pateras mou kapnize 3-4 paketa th mera epi 20 xronia peripou. To ekopse maxairi. Ebale omws kamia 30aria kila (~100) opote prosekse to.
Auto pou pisteuw egw einai oti einai ka8ara ston an8rwpo k sto poso mporei na epiblh8ei ston eauto tou, exw filh px pou mporei na kapnize 2 paketa th mera k mporouse na mhn kapnisei ena mhna. Twra to exei kopsei alla profanws den milame gia tetoiou eidous kapnistes.
Auto pou ennow me ta 2 paradeigmata einai oti h filh mou mporouse na to ellatwsei, enw o pateras mou me thn kamia.
Kalh tuxh an apofasiseis na to prospa8hseis pantws.
freak brother
21-01-2007, 14:47
εγω το χω κοψει κανα 4 μηνο τωρα , και η αφορμη δοθηκε οταν αρωστησα για 5 μερες και δεν καπνιζα.
Οπότε περιμένεις να αρρωστήσεις.
Angrafan
21-01-2007, 14:52
arrwstos eimai leme
Άρα είναι η κατάλληλη ευκαιρεία!!1
Angrafan
21-01-2007, 15:03
nai re file alla leme oti to zitaei toso poly o organismos mou, pou parolo pou den mporw na katapiw to salio mou prospathw na kapnisw
The Charon
22-01-2007, 15:59
maxairi leme!!!
pitsadoros MPOREIS
konteuw 10 mhnes akapnos (ekana 1 tsigaro prin 1 1/2 ebdoamda alla eimoun pathmenos k den to 8umamai kan...to prwi to 8umi8ika)
kapniza 10 xronia 1 1/2 paketo per day
ean eisai xronios kapnisths 8a deis megales allages sthn zwh sou.
8elei upomonh , peisma kai boh8eia apo ton xwro pou meneis.Dld ean ekei pou meneis kapnizoun ... einai ligo duskolo , alla pali prospa8hse.
telika pipes
to eixa kopsei 1 xrono kai meta to 3ekinhsa pali....
gmt mou
πάντως αν πεθάνεις απο καρκίνο αυτμάτως κόβεται και το τσιγάρο
The Charon
22-01-2007, 16:05
esu den les na kopseis tis malakies kalutera?
Angrafan
22-01-2007, 16:35
candiru to kseroume, giafto kai prospathoume na to kopsoume. Epeidi einai narkwtiko omws, den kovete etsi efkola mono me thn thelisi, eidika an kapnizeis panw apo 1 xrono.
zihuatanejo
22-01-2007, 16:41
Πώς παχαίνεις κόβοντας το τσιγάρο?
Χρειάζομαι 5-7 κιλά, αν είναι να αρχίσω το κάπνισμα. 8)
When Black Roses Bloom
22-01-2007, 16:45
Pineis zesto tsai, ginetai kala o laimos sou kai sunexizeis to kapnisma. Enalaktika, pianeis douleia se etairia pou den epitrepetai to kapnisma kai kaneis 6 tsigara to prwi giati mporeis na kapniseis mono sto kouzinaki. Epishs, xwris tsigaro, den mporeis na pieis kai kafe ara diplo to kalo sthn tseph sou/organismo sou.
zihuatanejo ,εχω καμμια 30αρια περισσευάμενα,τα θες;
zihuatanejo
22-01-2007, 16:50
Έλα ρε τριψήφιε. 8)
Πρέπει να γίνω 85 και είμαι 79-80 εδώ και 4-5 μήνες, δεν πάει πιο πάνω με τπτ. :?
When Black Roses Bloom
22-01-2007, 16:54
Έλα ρε τριψήφιε. 8)
Πρέπει να γίνω 85 και είμαι 79-80 εδώ και 4-5 μήνες, δεν πάει πιο πάνω με τπτ. :?
Ela sthn aggalia mou agori mou na se 8repsw egw. Na deis thn xara ths mazas. Adraneia filaraki. H megalyterh dunamh sto sumpan.
Kai mhn ksexnate koritsia. Sex me xontrous an8rwpous:
H xara ths kataplakwshs kai h hdonh ths anarixishs.
Έλα ρε τριψήφιε. 8)
Στειλε μηνυμα στον epote στο offtopic.gr
Θα λιωσεις.
loipon, simvainei to eksis re kwlopaida:
eimai se fasi pou to xw kopsei ipoti8etai edw kai konta treis mines alla kapnizw pou kai pou. to pou kai pou einai auto: mou ti baraei, paw pairnw paketo, kapnizw 6 tsigara se misi ora, meta me rimazoun oi tipseis (megales poutanes) kai skizw me mania tsigara kai paketo, afou to gemisw nero, kai to petaw *idoni*. tis perissoteres fores to petaw, spania omws de me prolabainoun oi tipseis, to teleiwnw kai paw kai pairnw ki allo. ta dekaria mexoun bolepsei giati to xw ma8ei to parami8i me tis tipseis kai glitwnw 1.5 eu :!:. mporei na perasei kai vdomada kai parapanw isws xwris na kapnisw, (tis teleutaies meres -> :\ <-) . me aformi to xtesino pou ekana enamisi paketo mesa se liges ores alla tora de 8elw na kapnisw, erwtw: einai ka8ara psixologiko auto pou me w8ei pleon sto periptero h paizei kapoio rolo kai h nikotini? an gia 2-3 meres (oso lene oti xreiazetai o organismos gia na tin apovallei) px den kapniseis apeksartasai kai an ksanakapniseis ena paketo px epaneksartasai?
tyxon xristes pou 8a skeftoun na mou poun na min katapiezomai kai na to ksanarxisw tous euxaristw alla to skeftika prwtos kai to aperripsa.
Blindgeo
24-10-2007, 20:56
H nikotinh prokalei e8ismo. Pare tsixles Nicorette kai otan 8es na kapnhseis masa mia tsixla.
inhalexhale
24-10-2007, 21:11
H nikotinh prokalei e8ismo.
http://i13.photobucket.com/albums/a280/Caffrey_4/ORLY.jpg
ikonoklast
24-10-2007, 21:24
Blindgay όταν σκάσει ο σακάκκιας με το βαλιτσάκι απο την pfizer πόσα σου σκάει για να λες τέτοια;
Blindgeo
24-10-2007, 23:08
Re ikonoplast kane mia xarh ston eauto sou: mh blepeis pantou fantasmata...
Ε δε νομίζω να βλέπει φαντάσματα στο συγκεκριμένο θέμα. Ξέρω κάτι ψιλά (Edit: από) νοσοκομεία και το πως λειτουργούν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, τι λάδι πέφτει πρώτα και πάνω από όλα στους γιατρούς (ταξίδια με πρόφαση εκπαιδευτικά σεμινάρια σε τριτοκοσμικούς προορισμούς τύπου Μαλδίβες και Ντουμπάι για έναν συγκεκριμένο αριθμό συνταγών που γράφουνε τα φάρμακά τους και πάνω) και βέβαια και σε φαρμακοποιούς. Δηλαδή, γαμώτο, ακόμα και η μάνα μου που είναι απλά νοσοκόμα έχει κεραστεί ταξίδια στην Ελλάδα ενώ δεν έχει άμεση πρόσβαση σε φάρμακα. Γνωστή η σαπίλα του κλάδου ότι και να πεις Blindgeo.-
Blindgeo
24-10-2007, 23:36
Entaksh gia tous giatrous kai tous farmakopoious twn nosokomeiwn, alla se mas den paizoun tetoia taksidakia kai ta loipa apo etairies. To oti pame genika kata diaolou einai sigouro. Oi koustoumatoi apo tis etairies erxontai gia na paroun kammia paraggelia h gia na rwthsoun an tous grafoun oi giatroi ta farmaka tous. Pantws gia na katalabeis to mege8os ths parakmhs mia ellhnikh farmakeutikh etaireia plhrwnei gia ena antigrafo (fason) omeprazolhs (einai farmako gia to stomaxi) stous giatrous 7 eurw gia ka8e kommati pou suntagografoun.
Είστε όφτόπικ.
Λοιπόν:
Εγώ το έχω κόψει εδώ και 5 μήνες, όταν έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος δηλαδή που το είχα πει ότι τότε θα το κόψω. Π
ρώτο ψυχολογικό - δέσμευση από πριν για κάποτε στο μέλλον όχι αόριστα. Πες και εσύ όταν ξεκωλιάσει ο γάβρος την Ρεάλ θα το κόψω. Κάτι τέτοιο.
Αυτό που έκανα είναι σε ένα μήνα να το πάω απότομα στα 6 τσιγάρα περίπου την ημέρα +/- 1 (συνήθως +) και να το κρατάω αυτό σταθερά. Το χειρότερό μου ήταν στο PC, κάπνιζα πολλά εκεί. Το δύσκολο είναι οι τρεις πρώτες μέρες. Πάει αυτόματα το χέρι στο πακέτο. Εκεί θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, να πεις όχι τώρα, μόλις τελειώσω αυτό, ή σε δέκα λεπτά. Σε είκοσι. Όσο αντέχεις.
Αν δεν αντέχεις, γάμα την προσπάθεια και βάλε νέο λίμιτ για το πότε ξεκινάς. Δεν το θέλεις και μόνο τα νεύρα σου θα σπάσεις και θα απογοητευτείς όταν μετά από βδομάδα πεις δεν γαμιέται.
Αισίως βγάζεις μια βδομάδα με 6 τσιγάρα. Εγώ εκεί το κράτησα αυτό κάνα δίμηνο. Δεν αγχωνόμαστε. Καλύτερα από πριν είναι και έχεις τον καιρό να απλώσεις τα 6 τσιγάρα μέσα στην μέρα. Για μένα ήταν:
1 μετά από κάθε γεύμα (2), 2 με τον καφέ (αλλά ένας καφές) και 2 σε στιγμές που σηκώνουν τσιγάρο. Εδώ παίζει το +/- 1, καλό είναι σιγά σιγά να πηγαίνει στο - παρά στο +. Αν μια μέρα κάνεις 8 στ'αρχίδια σου, δεν δίνεις εξετάσεις. Απλά έτυχε και πάμε για τα 6.
Μετά από κάνα δίμηνο στα 6, το να το πας στα 4 είναι πολύ πιο εύκολο. Απλά είναι, χωρίς εξήγηση. Γεύμα-τσιγάρο και καφές 1, ποτάκι 1.
Από εδώ και πέρα εγώ έκανα το εξής: Πάμε σε ένα τσιγάρο ανά γεύμα και 1 με τον καφέ. Αν γίνεται να αποφύγουμε τον καφέ ακόμα καλύτερα. Κάποια στιγμή συνηδητοποιείς ότι ο καφές πρέπει να πάει πακέτο με το τσιγάρο και κόβονται και τα δύο.
Μετά από δύο εβδομάδες το έκοψα πλήρως. Δεν μου έλειψε και κάπνιζα 11 χρόνια πακέτο Μαρλμπορο και μετά Γουίνστον (ψιλοβαριά δηλαδή).
Τώρα πια καπνίζω μόνο όταν είναι η παρέα χαρούμενη και πίνουμε ένα Κρητικό, όπου μετά πάει και το μαρλμπορο για σπάικινγκ.
Το σώμα σε καμιά βδομάδα δεν έχει πρόβλημα, ψυχολογικό είναι ΟΛΟ το πρόβλημα. Εγώ το άπλωσα χρονικά και μου βγήκε, δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα για τον καθένα αυτό.
Πάντως στον δεύτερο μήνα πήρε μπρος η όσφρησηκαι κατά συνέπεια και η γεύση. Δεν ανακάλυψα τίποτα καινούργιο, μόνο στην ένταση. Απλά ξύπνησα και μύριζα καλύτερα και το φαΐ ήταν πιο νόστιμο. Αυτό μπουστάρει ψυχολογίες. Και τα λεφτά που γλιτώνεις καραμπουστάρουν ακόμα πιο πολύ.
Α, και μάλλον γλιτώνεις έναν σίγουρο καρκίνο (τουλάχιστον δεν είναι σίγουρος!) που είναι σίγουρα μπόνους.
Είστε όφτόπικ.
Λοιπόν:
Εγώ το έχω κόψει εδώ και 5 μήνες, όταν έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος δηλαδή που το είχα πει ότι τότε θα το κόψω. Π
ρώτο ψυχολογικό - δέσμευση από πριν για κάποτε στο μέλλον όχι αόριστα. Πες και εσύ όταν ξεκωλιάσει ο γάβρος την Ρεάλ θα το κόψω. Κάτι τέτοιο.
Αυτό που έκανα είναι σε ένα μήνα να το πάω απότομα στα 6 τσιγάρα περίπου την ημέρα +/- 1 (συνήθως +) και να το κρατάω αυτό σταθερά. Το χειρότερό μου ήταν στο PC, κάπνιζα πολλά εκεί. Το δύσκολο είναι οι τρεις πρώτες μέρες. Πάει αυτόματα το χέρι στο πακέτο. Εκεί θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, να πεις όχι τώρα, μόλις τελειώσω αυτό, ή σε δέκα λεπτά. Σε είκοσι. Όσο αντέχεις.
Αν δεν αντέχεις, γάμα την προσπάθεια και βάλε νέο λίμιτ για το πότε ξεκινάς. Δεν το θέλεις και μόνο τα νεύρα σου θα σπάσεις και θα απογοητευτείς όταν μετά από βδομάδα πεις δεν γαμιέται.
Αισίως βγάζεις μια βδομάδα με 6 τσιγάρα. Εγώ εκεί το κράτησα αυτό κάνα δίμηνο. Δεν αγχωνόμαστε. Καλύτερα από πριν είναι και έχεις τον καιρό να απλώσεις τα 6 τσιγάρα μέσα στην μέρα. Για μένα ήταν:
1 μετά από κάθε γεύμα (2), 2 με τον καφέ (αλλά ένας καφές) και 2 σε στιγμές που σηκώνουν τσιγάρο. Εδώ παίζει το +/- 1, καλό είναι σιγά σιγά να πηγαίνει στο - παρά στο +. Αν μια μέρα κάνεις 8 στ'αρχίδια σου, δεν δίνεις εξετάσεις. Απλά έτυχε και πάμε για τα 6.
Μετά από κάνα δίμηνο στα 6, το να το πας στα 4 είναι πολύ πιο εύκολο. Απλά είναι, χωρίς εξήγηση. Γεύμα-τσιγάρο και καφές 1, ποτάκι 1.
Από εδώ και πέρα εγώ έκανα το εξής: Πάμε σε ένα τσιγάρο ανά γεύμα και 1 με τον καφέ. Αν γίνεται να αποφύγουμε τον καφέ ακόμα καλύτερα. Κάποια στιγμή συνηδητοποιείς ότι ο καφές πρέπει να πάει πακέτο με το τσιγάρο και κόβονται και τα δύο.
Μετά από δύο εβδομάδες το έκοψα πλήρως. Δεν μου έλειψε και κάπνιζα 11 χρόνια πακέτο Μαρλμπορο και μετά Γουίνστον (ψιλοβαριά δηλαδή).
Τώρα πια καπνίζω μόνο όταν είναι η παρέα χαρούμενη και πίνουμε ένα Κρητικό, όπου μετά πάει και το μαρλμπορο για σπάικινγκ.
Το σώμα σε καμιά βδομάδα δεν έχει πρόβλημα, ψυχολογικό είναι ΟΛΟ το πρόβλημα. Εγώ το άπλωσα χρονικά και μου βγήκε, δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα για τον καθένα αυτό.
Πάντως στον δεύτερο μήνα πήρε μπρος η όσφρησηκαι κατά συνέπεια και η γεύση. Δεν ανακάλυψα τίποτα καινούργιο, μόνο στην ένταση. Απλά ξύπνησα και μύριζα καλύτερα και το φαΐ ήταν πιο νόστιμο. Αυτό μπουστάρει ψυχολογίες. Και τα λεφτά που γλιτώνεις καραμπουστάρουν ακόμα πιο πολύ.
Α, και μάλλον γλιτώνεις έναν σίγουρο καρκίνο (τουλάχιστον δεν είναι σίγουρος!) που είναι σίγουρα μπόνους.
:touched:
H nikotinh prokalei e8ismo. Pare tsixles Nicorette kai otan 8es na kapnhseis masa mia tsixla.
γιατί όχι μαστίχα χίου ρε φαρμακοπλασιέ που είναι δοκιμασμενη εδώ και 100ετίες και προτείνεις μια παπαριά των εταιρειών που μπορεί και να αποσυρθεί πάραυτα γιατί ίσως αποδειχτεί τοξική;;
Έχει νικοτίνη η μαστίχα Χίου;
εφόσον είναι κυρίως ψυχολογικό το κάπνισμα, ο εθισμός στην χημική ουσία παίζει μικρό ρόλο, και αν ήταν ΜΟΝΟ αυτός θα ήταν πολύ πιο εύκολα αντιμετωπίσιμος, άλλωστε η περιεκτικόττα σε νικοτίνη του τσιγάρου είναι όλο και μικρότερη, παρ' όλα αυτά όλοι/ες εξακολουθούν να γίνονται φουγάρα
kandiru den ksereis ti les
εσύ πάντως δεν λές τίποτε
Εγώ δεν ξέρω για το κάπνισμα.
apo to na lew saxlamares kalytera na mhn lew tipota.
Apo pou kai ws pou o ethismos sto tsigaro einai psyxologikos? Exeis kapnisei pote gia na niwseis ti paei na pei sterhsh nikotinis? Oi tsixles nikotinis einai gia na se voithisoun na meiwseis stadiaka thn posothta ths nikotinis pou xreiazete o organismos sou gia na mhn exei ta apotelesmata afths ths sterhshs, me skopo epeita apo kapoious mhnes xrhshs na mhn xreiazese pleon nikotini kai na to koveis
Mitsmann
01-11-2007, 13:20
μαστιχα χιου λοιπον! απορω πως δεν το χαν σκεφτει οι χιωτες πρωτα, να ξεκωλωθουν στο ευρω.
sfinotouvlaki
01-11-2007, 13:20
caantiroo go on.
βλάκα πούστη πιτσαδόρε το 'κοψες;
καλά άκου τις πίπες που σου πλασάρουν οι καπνοβιομηχανίες και οι κολλητές τους φαρμακοβιομηχανίες και τρώγε νικοτινούχα τσίχλα, κάπνιζε λάιτ, ούλτρα λάιτ, και έξτρα λάιτ και όλος αυτός ο μηχανισμός της χειραγλωγησης σου και των διαφημίσεων και του στυλ και του τελετουργικού και της βαρεμάρας, κλπ, κλπ δεν έχει καθόλου ψυχολογική συνιστώσα....
Ευτυχώς που ένας γείτονας, μόλις έπαθε καρδιά, μετά το έκοψε μαχαίρι, εκτός αν αυτός είχε ανοσία στη νικοτίνη :P
re xryse mou anthrwpe den eipe kaneis oti den mporeis na to kopseis apo monos sou, apla einai poly dyskolotero ap'oti xrisimopoiontas voithimata. Gia rwta ton geitona sou ti travouse otan to ekove.
Gia ta lait oultra lait kai loipes paparies den diafonoume, pali nikotini perneis, ara ethizese to idio me ta normal tsigara. Den einai h nikotini pou sou prokalei karkinous kai alles tetoies malakies, alla h pisa.
εσύ σκέψου στο σύνδρομο στέρησης που νοιώθεις τι αναλογία έχει η νικοτίνη και τι ο ψυχολογικος παράγοντας. Φυσικά δεν είναι ανεξάρτητοι, αλλά αλληλοστηρίζονται.
Είναι περίπου σαν την βουλιμία. Και μάλιστα σε αυτήν δεν υφίσταται καν χημικά εθιστικός παράγοντας
se mena to 80% einai o ethismos kai to 20% o psyxologikos paragontas, as poune kai oi alloi kapnistes thn gnwmh tous
και πώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;
kserw gw? den sindiazw to kapnisma me kapoia sygkekrimenh asxolia, px mporw na piw kafe xwris na kapnisw, mporw na mhn kapnisw meta to fai h to sex. Den eisai kapnisths opote den ksereis pws einai na ksipnas mesa ston ypno sou gia na kaneis 2-3 tzoures h to prwto pragma pou kaneis to prwi otan anoigeis ta matia sou na einai na anapseis tsigaro
Vicotnik
01-11-2007, 14:58
http://www.contra.gr/images/paparazzi_oikodomitsigara.jpg
Zoonchild
01-11-2007, 15:00
Den eisai kapnisths opote den ksereiso
ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι ο καντιρου ξερει τα παντα?
ikonoklast
01-11-2007, 15:13
Den eisai kapnisths opote den ksereis pws einai na ksipnas mesa ston ypno sou gia na kaneis 2-3 tzoures
οκ, αν μου συνέβαινε ποτέ αυτό 8α τρόμαζα τόσο με την πάρτη μου που 8α το κοβα.
~ladykiller~
01-11-2007, 15:30
na ksipnas mesa ston ypno sou gia na kaneis 2-3 tzoures
xalara..
mporei na pernane ores apo tin ora pou 8a 3ipnisw mexri na anapsw to proto tsigaro [me kapoies e3ereseis], logo sapiwn pneumonwn, alla apo tin ora pou 8a to kanw den stamataw oute gia katourima.
idika to vradi pou apo tin ora pou 8a 3aplosw mexri tin ora pou 8a kimi8w 8a siko8w toulaxiston dio fores gia na kanw ena telefteo.
an kapniza sto domatio pou kimame fisika pezei na kimomoun me to tsigaro sto xeri :shock:
pantos i e3artisi den exei na kanei toso me tin to3ikotita tis nikotinis oso me tin kinoniki apodoxi pou exei.
e ke stin teliki den 3erw kanenan pou na evgale xarmana otan to kopse.
σε θήλασε η μανα σου;
giati esena ti se thilase? kamia katsika?
Γύφτισσα τόνε θήλασε, γι' αυτό έχει φτερά.
σε θήλασε η μανα σου;
giati esena ti se thilase? kamia katsika?
βασικά το τσιγάρο είναι ένα από τα υποκαταστατα μη ικανοποιητικού (ή έλλειψης) θηλασμού. Ούτε εγώ θήλασα, αλλά έχω σφιγμένα σαγόνια και γενικά μου αρέσει το δάγκωμα, ο καθένας διαχειρίζεται αυτήν την πρωταρχική έλλειψη (ένας από τους ψυχικούς παράγοντες) με ό,τι τον βολέυει ή έχει συνηθίσει (κάπνισμα, βουλιμία, λογοδιάροια, τσίχλες, φάγωμα νυχιών, γλύψιμο, κλπ, κλπ).
Από κει και πέρα, ένα σωρό άλλοι κοινωνικο-ψυχολογικοί παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο και απλώς υποβοηθιούνται από την εξαρτησιογόνα νικοτίνη.
στοματική καθήλωση λέγεται ψυχολογικά, ακριβώς όπως πρωκτική καθήλωση
Oral fixation
An oral fixation (also oral craving) is a fixation in the oral stage of development manifested by an obsession with stimulating the mouth (oral) first described by Sigmund Freud, who thought infants are naturally and adaptively in an oral stage, but if weaned too early or too late, may fail to resolve the conflicts of this stage and develop a maladaptive oral fixation. In later life, these people may constantly "hunger" for activities involving the mouth.
If a child is not fed enough (neglected) or fed too much (over-protected), it may become orally fixated as an adult. It is believed that fixation in the oral stage may have one of two effects. If the child was underfed or neglected, he may become orally dependent and obsessed with achieving the oral stimulation of which he was deprived, learning to manipulate others to fulfill his needs rather than maturing to independence. The overly indulged child may resist growing up and try to return to that state of dependency through crying, acting helpless, demanding satisfaction, and being "needy."
Oral fixations are considered to contribute to over-eating, being overly talkative, smoking addictions, overindulging in sugar, chewing on straws, and even alcoholism (known as "oral dependent" qualities). Other symptoms include a sarcastic or "biting" personality (known as "oral sadistic" qualities).
Critics of Freud's theories doubt that such a thing as "oral fixation" can explain adult behaviors, and that subscribing to this simplistic explanation can prevent the exploration of other possible causes that may occur. Even psychoanalytically-oriented practitioners have broadened their understandings of fixations beyond simple stage theory.
TYPES OF personalities by ORAL FIXATION
Oral Receptive:
The Oral receptive personality is preoccupied with eating/drinking and reduces tension through oral activity such as eating, drinking, smoking, biting nails. They are generally passive, needy and sensitive to rejection. They will easily 'swallow' other people's ideas.
Oral aggressive:
The Oral aggressive personality is hostile and verbally abusive to others, using mouth-based aggression.
από wiki, για να μην λέτε ότι λέω πίπες
Wraia ola auta.. alla de nomizw pws giauto o misos plhthusmos ths ghs einai ethismenos sto kapnisma.. as sovareutoume..
αυτός είναι ο πρωταρχικός παράγοντας, το θεμέλιο πάνω στο οποίο θα διαχειριστεί κάποιος αυτήν την έλλειψη/στέρηση που εννοείται δεν ικανοποιείταιο πλέον πλήρως.
Για το τσιγάρο, είναι ίσως ο πιο διαδεδομένος τρόπος υποκατάστασης αυτής της έλλειψης που μάλιστα συνεπικουρείται από ολόκληρο πλέγμα οικονομικών, κοινωνικών και λάιφ στάιλ παραγόντων. Συνεπώς είναι πλήρως δικαιολογημένο ότι έχει τέτοια διάδοση
Σε bold μαλλον θα πρεπε να μπει αυτο:
Critics of Freud's theories doubt that such a thing as "oral fixation" can explain adult behaviors, and that subscribing to this simplistic explanation can prevent the exploration of other possible causes that may occur. Even psychoanalytically-oriented practitioners have broadened their understandings of fixations beyond simple stage theory.
Σε bold μαλλον θα πρεπε να μπει αυτο:
εγώ δεν έγραψα ότι αυτό αποτελεί ένα θεμέλιο και μετά υπεισέρχονται ένα σωρό άλοι παράγοντες;
Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι απλώς κριτική σε ντετερμινιστικές θεωρίες που αιτιολογούν άμεσα μια συμπεριφορά με ένα πρωταρχικό αίτιο.
Εμένα πάντως το ποστ του καντίρου με έβαλε σε σκέψεις και ρώτησα τη μάνα μου αν με θήλαζε και αν έδειχνε την απαιτούμενη προσοχή και μου απάντησε ότι με θήλαζε κανονικά και μάλιστα γύρω στα 16 που είχα βάλει σιδεράκια της δάγκωσα κατά λάθος τη ρόγα και μάτωσε και από τότε σταμάτησε να με θηλάζει.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που 7 χρόνια μετά άρχισα το κάπνισμα (και έχω και κόλλημα με τα βυζιά, πριν από αυτό το δυσάρεστο γεγονός κοιτούσα κυρίως κώλους):!:
Εμένα πάντως το ποστ του καντίρου με έβαλε σε σκέψεις και ρώτησα τη μάνα μου αν με θήλαζε και αν έδειχνε την απαιτούμενη προσοχή και μου απάντησε ότι με θήλαζε κανονικά και μάλιστα γύρω στα 16 που είχα βάλει σιδεράκια της δάγκωσα κατά λάθος τη ρόγα και μάτωσε και από τότε σταμάτησε να με θηλάζει.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που 7 χρόνια μετά άρχισα το κάπνισμα (και έχω και κόλλημα με τα βυζιά, πριν από αυτό το δυσάρεστο γεγονός κοιτούσα κυρίως κώλους):!:
παλινδρόμησες στο κατώτερο λιμπιντικό στάδιο, πρόσεχε γιατί στο επόμενο ολίσθημά σου θα επιστρέψεις στη μήτρα :D
morphine
01-11-2007, 23:52
είπε μια μαλακία ο φρόυντ κι ο καντιρού την πίστεψε.
καντιρού γενικά έχε υπόψη ότι αυτό που παρουσιάζεις ως απόλυτη αλήθεια είναι απλώς μια θεωρία από τις πολλές. Άλλο να πιστεύεις στις ψυχοδυναμικές και λοιπές σχετικές θεωρίες του ντάντυ Φρόυντ (για οποιοδήποτε λόγο) και να εκφράζεσαι μέσα απ'αυτές, κι άλλο να μας τις πουλάς σαν γεγονότα. Άιντε αγορίνα.
hcpunksonacid
02-11-2007, 00:16
λιγα λογια για τον "παρτιτουρα".τον τελευταιο καιρο εχει χωσει καρμπον ακομα και στην οθονη.
Mitsmann
02-11-2007, 02:26
Το γαλα της μανας μου πρεπει να χε κοψει παντως γιατι μισω το καπνισμα.
Blindgeo
02-11-2007, 02:38
Candiru h nikotinh emfanizei polu megalh sugkenia me mia omada upodoxewn ths aketuloxolinhs (oi opoiois onomazontai nikotinikoi upodoxeis gia auton ton logw) h opoia einai kurios neurodiabibasths tou Autonomou neurikou susthmatos (pou ru8mizei tis akousies kinhseis twn organwn mas - gi'auto kai otan kapnizeis prokaleitai paragwgh gastrikou oksews sto stomaxi) kai einai neurodiabibasths kai tou Kentrikou Neurikou susthmatos. Opote opws katalaaineis h drash ths nikotinhs ston organismo einai polupoikiles. Otan o organismos mas lambanei arketh posothta nikotinhs gia arketo kairo, anagkazetai eksaitias ths perisseias ths ousias ston organismo na paragei megalhtero ari8mo upodoxewn, opote otan meiw8ei apotoma h posothta ths nikotinhs ston organismo prokalountai ta sumptwmata ths sterishs mexri o organismos na meiwsei ton ari8mo twn nikotinikwn upodoxewn.
Ο χρήστης VROMIKOS POLEMOS. λέει:
Opote opws katalaaineis h drash ths nikotinhs ston organismo einai polupoikiles
aytos o anthrwpos exei teleiwsei iatriki
Ο χρήστης like a snail on a razor λέει:
attiki sintaksi
exei teleiwsei kai filologia?!?!
exei sigoura teleiwsei vlakeia
attiki sintaksi
exei sigoura teleiwsei vlakeia
kamenos user detected!
άλλη δουλειά δεν έχετε από το να σχολιάζετε άλλους στο εμεσέν;
Blindgeo
02-11-2007, 02:54
attiki sintaksi
exei sigoura teleiwsei vlakeiaTa paidia ton paizei...
MastodontoideaPliokenous
02-11-2007, 03:21
Generally, I'm a calm and understanding person and I like to give advices to people and explain things that I think I know (especially on the field of medicine).
Blindgeo
02-11-2007, 03:24
Ap'to myspace to bouthkses auto?
MastodontoideaPliokenous
02-11-2007, 03:27
Alms for an ex-leper :!: :!:
Blindgeo
02-11-2007, 03:31
Einai lepper kai oxi leper
είπε μια μαλακία ο φρόυντ κι ο καντιρού την πίστεψε.
καντιρού γενικά έχε υπόψη ότι αυτό που παρουσιάζεις ως απόλυτη αλήθεια είναι απλώς μια θεωρία από τις πολλές. Άλλο να πιστεύεις στις ψυχοδυναμικές και λοιπές σχετικές θεωρίες του ντάντυ Φρόυντ (για οποιοδήποτε λόγο) και να εκφράζεσαι μέσα απ'αυτές, κι άλλο να μας τις πουλάς σαν γεγονότα. Άιντε αγορίνα.
αυτά όλα του φρόΥντ είναι γενικώς αποδεκτά με αρκετές τροποποιήσεις. τα σύνδρομα στέρησης της παιδιικής/βρεφικής ηλικίας μπορούν να παρατηρηθούν ακόμα και σε ζώα (θηλαστικά, ακόμα και πουλιά). Αλλωστε δεν του κατέβηκαν από το κεφάλι, κλινικές παρατηρήσεις πάνω από έναν αιώνα τις επιβεβαιώνουν. Το πώς θα τις χειριστεί στην ερμηνεία ο αναλυτής είναι το ζητούμενο.
Και όσοι ΔΕΝ έχουν κάνει ψυχανάλυση βάθους, αν είναι αρνητικοί απέναντι σε αυτές τις θεωρίες, ας έχουν υπόψη τους ότι αυτό είναι απλώς προσωπική τους άποψη. :wink:
Candiru h nikotinh emfanizei polu megalh sugkenia me mia omada upodoxewn ths aketuloxolinhs (oi opoiois onomazontai nikotinikoi upodoxeis gia auton ton logw) h opoia einai kurios neurodiabibasths tou Autonomou neurikou susthmatos (pou ru8mizei tis akousies kinhseis twn organwn mas - gi'auto kai otan kapnizeis prokaleitai paragwgh gastrikou oksews sto stomaxi) kai einai neurodiabibasths kai tou Kentrikou Neurikou susthmatos. Opote opws katalaaineis h drash ths nikotinhs ston organismo einai polupoikiles. Otan o organismos mas lambanei arketh posothta nikotinhs gia arketo kairo, anagkazetai eksaitias ths perisseias ths ousias ston organismo na paragei megalhtero ari8mo upodoxewn, opote otan meiw8ei apotoma h posothta ths nikotinhs ston organismo prokalountai ta sumptwmata ths sterishs mexri o organismos na meiwsei ton ari8mo twn nikotinikwn upodoxewn.
αυτό είναι απλώς μέρος του όλου πλέγματος. Αν ήταν μόνο αυτό θα ήταν πιό εύκολο να το ξεπεράσεις, όπως ξεπερνάς την σεξουαλική επιθυμία ή την πέινα όταν δεν έχεις να φας ή να πηδήξεις. Για πε μας πώς συμπλέκεται η χημεία με την ψυχολογική εξάρτηση;
~ladykiller~
02-11-2007, 11:02
malakia... egw exw e8ismo ke sto dagkoma ke sto glipsimo ke vazw ke to pinelo sto stoma ke to pipila.. masaw ke ta nixia mou tin ani3i kirios.
e, re gamwto... de zei ke i mana mou na tin rotisw an me 8ilase.
poios ine gia trapezaki?
malakia... egw exw e8ismo ke sto dagkoma ke sto glipsimo ke vazw ke to pinelo sto stoma ke to pipila.. masaw ke ta nixia mou tin ani3i kirios.
e, re gamwto... de zei ke i mana mou na tin rotisw an me 8ilase.
poios ine gia trapezaki?
από όσο σε κόβω εσύ θα πρέπει να έχεις πολύ τυπικούς και άμεσους συσχετισμούς με στοματική καθήλωση
~ladykiller~
02-11-2007, 11:09
kane ke mia mikri metafrasi sta apla elinika giati masaga mia velona ke den exw piei akomi kafe... :lol:
δεν είναι εύκολο στον καθένα που έχει κάποια χαρακτηριστικη ενασχόληση με το στόμα να του πεις με βεβαιότητα ότι δεν θήλασε, κλπ.
Ομως άμα παρουσιάζεις έντονα τέτοιες συνήθειες, τότε είναι σχεδόν βέβαιο.
Επίσης δεν είναι απαραίτητο να μην έχεις θηλάσει, κλπ μπορεί ο θηλασμός να διακόπηκε απότομα, να παρατάθηκε πολύ πάνω από όσο έπρεπε, να μην είχε όποτε ήθελε το βυζί, αλλά να του μπήγαν πιπίλα ή μπιμπερό, ή ακόμα και να συνάντησε ισχυρές αναστολές στις σχέσεις του με το οικογενειακό περιβάλλον το παιδί και να επέστρεψε σε παλιότερα στάδια αυτοϊκανοποίησης (πχ στοματικό).
πχ, Λίγο πολύ όλοι θα έχουν παρατηρήσει πως τα παιδιά εκβιάζουν τους γονείς παλινδρομόντας σε παλαιότερα στάδια συμπεριφοράς όταν διαπσιτώνουν ότι οι γονείς αρχίζουν να τα διώχνουν από κοντά τους ή να ασχολούνται περισσότερο με το νέο παιδί.
τι λες πρωι πρωι ρε τσομπανη της ψυχαναλυσης για τον λαο;
~ladykiller~
02-11-2007, 12:20
egw ton pistevw ton candi.
to 3era pos fteei i mikri mou aderfi pou vazw pragmata monimos sto stoma mou. :D
Mitsmann
02-11-2007, 12:32
http://www.animemundi.net/images/candy/candy_07.jpg
Jim Dandy Mangrum
02-11-2007, 12:32
τι λες πρωι πρωι ρε τσομπανη της ψυχαναλυσης για τον λαο;
Σωστά μιλάει.
Ερχόμουν να ποστάρω διευκρίνιση στις αιτίες που προκαλούν καθήλωση στο στοματικό στάδιο, αλλά τα είπε και μόνος του.
Όμως για το αν η ψυχολογική εξάρτηση απ' το τσιγάρο είναι ισχυρότερη από τη σωματική δεν είμαι πολύ σίγουρη, όπως επίσης και για το αν προϋποτίθεται καθήλωση στο στοματικό στάδιο για να είναι κάποιος καπνιστής.
δηλαδη εμενα που μ'αρεσει να καπνιζω, γι'αυτο καπνιζω, και που ξερω οτι ο θηλασμος μου ηταν πολυ νορμαλ και ολα μια χαρα, ειμαι κλινικη περιπτωση;
δηλαδη εμενα που μ'αρεσει να καπνιζω, γι'αυτο καπνιζω, και που ξερω οτι ο θηλασμος μου ηταν πολυ νορμαλ και ολα μια χαρα, ειμαι κλινικη περιπτωση;
θυμάσαι που θήλαζες; :P
morphine
02-11-2007, 14:58
αυτά όλα του φρόΥντ είναι γενικώς αποδεκτά με αρκετές τροποποιήσεις. τα σύνδρομα στέρησης της παιδιικής/βρεφικής ηλικίας μπορούν να παρατηρηθούν ακόμα και σε ζώα (θηλαστικά, ακόμα και πουλιά). Αλλωστε δεν του κατέβηκαν από το κεφάλι, κλινικές παρατηρήσεις πάνω από έναν αιώνα τις επιβεβαιώνουν. Το πώς θα τις χειριστεί στην ερμηνεία ο αναλυτής είναι το ζητούμενο.
Και όσοι ΔΕΝ έχουν κάνει ψυχανάλυση βάθους, αν είναι αρνητικοί απέναντι σε αυτές τις θεωρίες, ας έχουν υπόψη τους ότι αυτό είναι απλώς προσωπική τους άποψη. :wink:
εγώ απλώς σου λέω ότι η ψυχανάλυση είναι ένας από τους πολλούς διαφορετικούς τρόπους ψυχοθεραπείας - σε άλλες 'σχολές' όλα αυτά απλώς δεν υπάρχουν. Πώς να στο πω. Δεν αρνούμαι ότι αρκετά από αυτά που είπε ο ζίγκμουντ έχουν μια δόση αλήθειας (και μόνο το ότι ασχολήθηκε με το υποσυνείδητο είναι για θαμπσαπ) αλλά οι θεωρίες του είναι κατά πολύ εξελιγμένες, ακα ξεπερασμένες. Μην ξεχνάς ότι έζησε σε μια εποχή αρκετά διαφορετική από τη δική μας, με τρομερή σεξουαλική καταπίεση, ανισότητα των φύλων κλπ. Όλα αυτά καθρεφτίζονται στις θεωρίες του, οι οποίες τείνουν να ασχολούνται πολύ περισσότερο με το αρσενικό (παρ'όλο που είχε πολλές γυναίκες ασθενείς) και να δίνουν βάση σε άλλα κι άλλα. Τέλος πάντων έχω διάβασμα τώρα και κάθομαι να κάνω συζήτηση με τον καντιρού για το φρόυντ, πού έφταιξα; Καντιρού έκανες 1-2 φορές ψυχανάλυση και πίστεψες ότι το κατέχεις; Φιλικά!!! Έχω να διαβάσω ποινικό τώρα, το βράδυ πάλι!
οχι εγω, αλλα μαντεψε ποια θυμαται
ikonoklast
02-11-2007, 15:03
Δηλαδή να πούμε μάγκες σε κοινωνίες που ο καπνός δεν ήσαν στοιχείο της κουλτούρας των, ο κόσμοντας βύζαινε καλύτερα τα βυζά της μάνας του.
Ή η παροιμιώδης ανικανότητα του καπνιστή να απεξαρτη8εί απο το δίδυμο καφές - τσιγάρο και αλκόολ - τσιγάρο είναι μια απόδειξη της προσκόλλησης στο στοματικό στάδιο. Επίσης πέρα απο τις τσίκλες (οι οποίες δε ρουφιώνται, μασιώνται) κατα τη διαδικασία κοψίματος του σιγαρέττου μερικά απο τα συνή8η αντικείμενα - υποκατάστατα είναι τα εξής: Κομπολόι, μπεγλέρι, σβηστό τσιγάρο το οποίο δεν φέρνεις στο στόμα, κοντιλοφόρος, δονητής. Όλα απο τα οποία βαστιώνται και επίσης δε ρουφιώνται. Παρόλα αυτά -λόγω και του σεβασμού που τρέφω στην απανταχού φροϋδική σκέπση- είναι αλή8εια οτι πεισμένος για την προσκόλληση μου στο στοματικό στάδιο επιχείρησα να κόψω το τσιγάρο με καλαμάκια, οδοντόβουρτσα, πεολειχία, μπιμπερό, φορητά σβηστά bongs και αναπνευστήρες μασκών κατάδυσης, ταμπάκο, φλάουτο και αποκριάτικα ζβούμ (αυτά που κάνουν ζβούμ). Η μέ8οδος ωστόσο δεν απέδωσε και τώρα όλοι με εγκατέλειψαν και μου έμεινε μόνο ο πάοκ. 8έλω εξηγήσεις.
Επίσης έχω ένα πρόβλημα και με τις πίπες, να τοπο8ετη8είτε πάνω στο 8έμα.
carheart
02-11-2007, 15:14
εγώ πάντως που προσπαθώ να το μειώσω όσο μπορώ, παίζω με
: οδοντογλυφίδες, χάρτινες θήκες από καλαμάκια, καλαμάκια, και επίσης σκίζω κάθε είδους χαρτάκια, σπάζω κυψέλλες κυψελλοδόχων προστατευτικών καλυμμάτων, και συναρμολογώ/ξεσυναρμολογώ παιχνιδάκια αυγών Kinder.
Επίσης σχεδιάζω τετράγωνα μέσα σε τρίγωνα και το αντίστροφο, ενώ καμιά φορά μασάω καπνό.
Όλα αυτά καμιά φορά πιάνουν, αλλά τώρα που τα διαβάζω αντιπροσωπεύουν κάπως την πτώση του ανθρωπίνου είδους.
Τσιγάρα καμελάκια natural flavor, πήρα πάλι πακέτο προχτές και το χω τύψεις.
οχι εγω, αλλα μαντεψε ποια θυμαται
σημασία έχει το δικό σου βίωμα και όχι το τι νόμιζε η μάνα σου.
Αλλωστε, όπως λεγραψα μπορείς σε επόμενα στα΄δια της ζωής σου να ξαναπαλινδρομήσεις.
Ford Prefect
02-11-2007, 15:19
Δηλαδή αν κάθε μέρα γλύφουμε, πιπιλάμε και ρουφάμε βυζιά θα κόψουμε το κάπνισμα;
Ζητώ γυναίκες Να ΜΟΥ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ.
παλινδρομω αυτη τη στιγμη σκεπτομενη αεροπλανα και τρενα και πολλα τσιγαρα μετα απο πολλες στοματικες ενασχολησεις
εγώ απλώς σου λέω ότι η ψυχανάλυση είναι ένας από τους πολλούς διαφορετικούς τρόπους ψυχοθεραπείας - σε άλλες 'σχολές' όλα αυτά απλώς δεν υπάρχουν. Πώς να στο πω. Δεν αρνούμαι ότι αρκετά από αυτά που είπε ο ζίγκμουντ έχουν μια δόση αλήθειας (και μόνο το ότι ασχολήθηκε με το υποσυνείδητο είναι για θαμπσαπ) αλλά οι θεωρίες του είναι κατά πολύ εξελιγμένες, ακα ξεπερασμένες. Μην ξεχνάς ότι έζησε σε μια εποχή αρκετά διαφορετική από τη δική μας, με τρομερή σεξουαλική καταπίεση, ανισότητα των φύλων κλπ. Όλα αυτά καθρεφτίζονται στις θεωρίες του, οι οποίες τείνουν να ασχολούνται πολύ περισσότερο με το αρσενικό (παρ'όλο που είχε πολλές γυναίκες ασθενείς) και να δίνουν βάση σε άλλα κι άλλα. Τέλος πάντων έχω διάβασμα τώρα και κάθομαι να κάνω συζήτηση με τον καντιρού για το φρόυντ, πού έφταιξα; Καντιρού έκανες 1-2 φορές ψυχανάλυση και πίστεψες ότι το κατέχεις; Φιλικά!!! Έχω να διαβάσω ποινικό τώρα, το βράδυ πάλι!
όλα αυτά είναι άσχετα με το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης, σκέψου ότι γενικά εκείνη την εποχή ΘΗΛΑΖΑΝ, ενώ τώρα το θεωρούν ότι τους χαλάει το υπερθεϊκό βυζί. Επ΄σιης ο θηλασμός δεν έχει να κάνει με τα φύλα, και τα δυο φύλα τα υφίστανται. Επιπλέον σκέψου ότι τώρα τα παιδιά ΚΑΙ των δυο φύλων δεν μπορούν να ικανοποιήσουν στοιχειώδεις ανάγκες τους (έλλειψη ελεύθερων χώρων, περιορισμός σε ρουτίνες, φόρτωμα στα μαθήματα, μικρή επαφή με τους εργαζόμενους γονείς,) η παλινδρόμηση είναι μονόδρομος για αυτά και τα υποκατάστατα, κυρίςω στο στοματικό στάδιο είναι πολύ διαδεδομένα
Ford Prefect
02-11-2007, 15:25
Δηλαδή αν κάθε μέρα γλύφουμε, πιπιλάμε και ρουφάμε βυζιά θα κόψουμε το κάπνισμα;
Ζητώ γυναίκες Να ΜΟΥ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ.
Μη μου γαμάς την αγγελία και στερείς από γυναίκες που διακατέχονται από αλτρουϊστικά και μητρικά ένστικτα να σώσουν μια ζωή.
Κάποια πράγματα που λές φίλτατε Candiru ομολογώ πως μου κινούν την περιέργεια και ψάχνω περαιτέρω... Καιρο είχα να το πάθω αυτό...
morphine
02-11-2007, 15:48
όλα αυτά είναι άσχετα με το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης, σκέψου ότι γενικά εκείνη την εποχή ΘΗΛΑΖΑΝ, ενώ τώρα το θεωρούν ότι τους χαλάει το υπερθεϊκό βυζί. Επ΄σιης ο θηλασμός δεν έχει να κάνει με τα φύλα, και τα δυο φύλα τα υφίστανται. Επιπλέον σκέψου ότι τώρα τα παιδιά ΚΑΙ των δυο φύλων δεν μπορούν να ικανοποιήσουν στοιχειώδεις ανάγκες τους (έλλειψη ελεύθερων χώρων, περιορισμός σε ρουτίνες, φόρτωμα στα μαθήματα, μικρή επαφή με τους εργαζόμενους γονείς,) η παλινδρόμηση είναι μονόδρομος για αυτά και τα υποκατάστατα, κυρίςω στο στοματικό στάδιο είναι πολύ διαδεδομένα
παρατηρώ μια εμμονή με το θηλασμό, ο φρόυντ θα είχε πολλά να πει γι'αυτό.
Τέλος πάντων εγώ είχα όλη την καλή διάθεση να συζητήσουμε (για δεύτερη ή τρίτη φορά νομίζω στα χρονικά) αλλά είσαι τελείως κολλημένος μέητ. Το πρόβλημά μου είναι ότι παρουσιάζεις στοιχεία της ψυχανάλυσης σαν τη μοναδική ανυπέρβλητη αλήθεια, ενώ παίζει - ω! φαντάσου! - να μην είναι ακριβώς έτσι. Ναι, μπορεί ένα ποσοστό των ανθρώπων να έχει εμμονές που πηγάζουν από προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε ένα από τα στάδια της ανάπτυξής τους με βάση το αναπτυξιακό μοντέλο του φρόυντ, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλοι των οποίων οι συμπεριφορές/ εμμονές/ ψυχώσεις οφείλονται σε άλλα πράγματα και όχι στο γαμημένο στοματικό στάδιο του ζίγκμουντ. Υπάρχουν ένα σωρό θεωρίες σχετικά με τα στάδια ανάπτυξης του ανθρώπου, είναι αφέλεια να συγκεντρώνεσαι, και με τέτοιο στόμφο κιόλας, στη μία, είτε επειδή πιστεύεις προσωπικά σε αυτή, ή επειδή είναι η πιο αμφιλεγόμενη και γουστάρεις να προκαλείς σούσουρο. Δεν τα ξέρω και στα ελληνικά όλα αυτά και το λεξικό έχει πάρει φωτιά. Πάει τον έκαψα το σωφρονισμό, ελπίζω να γράψω ποινικό τουλάχιστον. Όλα για την επιστήμη, ρε γαμώτο! Κλείνω το ποστ αυτό ανάβοντας ένα.
ikonoklast
02-11-2007, 15:50
Καντίρου επίσης εγώ 8έλω τις εξηγήσεις που ζήτησα πριν βρω τον καπνό μου.
Mitsmann
02-11-2007, 16:11
ο Καντιρου τωρα που το σκεφτομαι παιζει να τα παιρνει απ τις εταιρειες σιγαρεττων.
Pastor_Of_Muppets
02-11-2007, 16:18
ο Καντιρου τωρα που το σκεφτομαι παιζει να τα παιρνει απ τις εταιρειες σιγαρεττων.
o καντιρους γενικα τον παιρνει.
εγώ πάντως δεν θήλασα και είπα τι στοματικές ενασχολησεις έχω: σφιγμένο σαγόνι, μαρέσει το δάγκωμα, το τρίψιμο των δοντιών, είμαι βυζομανής, τρώω πολλά γλυκά, κλπ, κλπ. Αλλος την διαχειρίζεται με την λατρεία του τσιγάρου. Δεν είναι πρόβλημα που πρέπει να ντρέπεται κανείς, η συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών ανθρώπων έχουν μια τέτοια ανεπάρκεια.
Αλλά και εσύ γιατί τόση άμυνα ενάντια σε μια θεωρία που μάλιστα έχει και ευρέια αποδοχή; Τι σε πειράζει άμα καπνίζεις γιατί έχεις στοματική καθήλωση; Ή η θεωρία της αποκλειστικά εξαρτησιογόνου νικοτίνης σου είναι πιο βολική γιατί σε "απαλλάσει" από την ευθύνη σου να κόψεις/περιορίσεις το κάπνισμα; (οι νόμοι της χημείας είναι ανυπέρβλητοι και πέραν των δυνατοτήτων μου)
Τέλος πάντων εγώ είχα όλη την καλή διάθεση να συζητήσουμε (για δεύτερη ή τρίτη φορά νομίζω στα χρονικά) αλλά είσαι τελείως κολλημένος μέητ. Το πρόβλημά μου είναι ότι παρουσιάζεις στοιχεία της ψυχανάλυσης σαν τη μοναδική ανυπέρβλητη αλήθεια, ενώ παίζει - ω! φαντάσου! - να μην είναι ακριβώς έτσι. Ναι, μπορεί ένα ποσοστό των ανθρώπων να έχει εμμονές που πηγάζουν από προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε ένα από τα στάδια της ανάπτυξής τους με βάση το αναπτυξιακό μοντέλο του φρόυντ, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλοι των οποίων οι συμπεριφορές/ εμμονές/ ψυχώσεις οφείλονται σε άλλα πράγματα και όχι στο γαμημένο στοματικό στάδιο του ζίγκμουντ. Υπάρχουν ένα σωρό θεωρίες σχετικά με τα στάδια ανάπτυξης του ανθρώπου, είναι αφέλεια να συγκεντρώνεσαι, και με τέτοιο στόμφο κιόλας, στη μία, είτε επειδή πιστεύεις προσωπικά σε αυτή, ή επειδή είναι η πιο αμφιλεγόμενη και γουστάρεις να προκαλείς σούσουρο. Δεν τα ξέρω και στα ελληνικά όλα αυτά και το λεξικό έχει πάρει φωτιά. Πάει τον έκαψα το σωφρονισμό, ελπίζω να γράψω ποινικό τουλάχιστον. Όλα για την επιστήμη, ρε γαμώτο! Κλείνω το ποστ αυτό ανάβοντας ένα.
Για να ξέρουμε τι λέμε, οι θεωρίες του Φρόυντ επιβεβαιόνονται στον κύριο κορμό τους πάντα με ένα σωρό κλινικές παρατηρήσεις. Εϊναι σαν την θεωρία του δαρβίνου και του Μαρξ. Δεν τις δέχεσαι αυτούσιες όπως διατυπώθηκαν εκείνη την εποχή, όμως είναι θεμελιακός οδηγός για την σύγχρονη σκέψη και χρησιμοποιούνται με συνεχή επαναδθιατύπωση στις σύγχρινες συνθήκες. Ηδη σε αυτά που έγραψα έχω διατυπώσει διαφοροποιήσεις. Η πρακτική μεθοδος του Βίλχελμ Ράιχ που βασίζεται αλλά και διαφοροποιείται σημαντικά από του Φρόυντ επιβεβαιώνει αυτές τις στοματικές καθηλώσεις με διαχείριση των μυικών εντάσεων στην περιοχή των σαγονιών και του λαιμού.
Για ικόνοκλαστ, ας γράψει κάτι πιο συνεκτικό γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πού ειρωνεύεται και πού μιλάει σοβαρά
ikonoklast
02-11-2007, 18:53
Πάντοτε μιλάω σοβαρά.
stam and the witches
02-11-2007, 22:23
Το ότι είσαι βυζομανής δε λέει απολύτως τίποτα.
morphine
03-11-2007, 01:04
εγώ πάντως δεν θήλασα και είπα τι στοματικές ενασχολησεις έχω: σφιγμένο σαγόνι, μαρέσει το δάγκωμα, το τρίψιμο των δοντιών, είμαι βυζομανής, τρώω πολλά γλυκά, κλπ, κλπ. Αλλος την διαχειρίζεται με την λατρεία του τσιγάρου. Δεν είναι πρόβλημα που πρέπει να ντρέπεται κανείς, η συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών ανθρώπων έχουν μια τέτοια ανεπάρκεια.
Αλλά και εσύ γιατί τόση άμυνα ενάντια σε μια θεωρία που μάλιστα έχει και ευρέια αποδοχή; Τι σε πειράζει άμα καπνίζεις γιατί έχεις στοματική καθήλωση; Ή η θεωρία της αποκλειστικά εξαρτησιογόνου νικοτίνης σου είναι πιο βολική γιατί σε "απαλλάσει" από την ευθύνη σου να κόψεις/περιορίσεις το κάπνισμα; (οι νόμοι της χημείας είναι ανυπέρβλητοι και πέραν των δυνατοτήτων μου)
δε συνεννοούμεθα και άρχισες και το παραλήρημα. Σε τέσσερα ποστ έχω γράψει το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια κι εξακολουθείς να μην το καταλαβαίνεις και να λες τα δικά σου. Αν σου φαίνεται πως 'αμύνομαι' ενάντια στις θεωρίες του φρόυντ επειδή δε με συμφέρει να ισχύουν, παίζει να είσαι τίγκα βλάκας. Όλη η κουβέντα δεν έχει να κάνει με το αν καπνίζω εγώ και γιατί, αλλά με το ότι ΕΣΥ - ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ - ΝΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ - ΤΙΣ - ΘΕΩΡΙΕΣ - ΤΟΥ - ΦΡΟΥΝΤ - ΩΣ - ΦΑΚΤ - ΕΝΩ - ΠΡΟΣΠΑΘΩ - ΑΠΟ - ΤΟ - ΠΡΩΙ - ΝΑ - ΣΟΥ - ΠΩ - ΕΥΓΕΝΙΚΑ - ΠΩΣ - ΤΟ - ΟΤΙ - ΚΑΠΟΙΕΣ - ΙΔΕΕΣ - ΤΗΣ - ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ - ΕΙΝΑΙ - ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ - ΔΕ - ΣΗΜΑΙΝΕΙ - ΟΤΙ - ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ - ΟΙ - ΜΟΝΕΣ - ΠΟΥ - ΜΠΟΡΕΙ - ΝΑ - ΙΣΧΥΟΥΝ - ΔΙΟΤΙ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ - ΚΑΙ - ΑΛΛΕΣ - ΣΧΟΛΕΣ - ΣΚΕΨΗΣ - (ΑΥΤΟ - ΠΟΥ - ΛΕΜΕ - SCHOOL - OF - THOUGHT - ΣΤΟ - ΧΩΡΙΟ - ΜΟΥ) - ΜΕ - ΕΞΙΣΟΥ - ΔΥΝΑΤΕΣ - ΘΕΩΡΙΕΣ - ΜΕ - ΤΙΣ - ΚΛΙΝΙΚΕΣ - ΤΟΥΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΚΑΙ - ΜΕ - ΤΑ - ΟΛΑ - ΤΟΥΣ - Ε - ΚΑΙ - ΤΕΛΟΣ - ΠΑΝΤΩΝ - ΕΣΥ - ΠΙΣΤΕΥΕ - Ο,ΤΙ - ΑΓΑΠΑΣ - ΑΛΛΑ - ΜΗ - ΜΑΣ - ΠΟΥΛΑΣ - ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ - ΣΑΝ - ΑΥΘΕΝΤΙΑ - ΡΕ - ΓΑΜΩΤΟ.
ΚΑΚΑΚΙΑ???
(άμεση αναφορά σε προβλήματα που αντιμετώπισα στο πρωκτικό στάδιο.)
Καντιρου, εχεις να προτεινεις κανα βιβλιο του Βιλχελμ Ραιχ σχετικα με το θεμα;
ανάλυση του χαρακτήρα 2 και 3 τόμος και λειτουργλία του οργασμού. περισσότερα για τα μυϊκά μπλοκαρίσματα με λεπτομέρεια πιθανότατα στο διαδίκτυο.
Μόρφιν, για πες μας και καμιά άλλη θεωρία που να τις αντικρούει, γιατί όσες ψυχολογικές έχω ακούσει είναι πιο επιφανειακές και αρκούνται στα δικά τους πιο επιφανειακά μοντέλα, μια και έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα (πχ οι στοματικές ή πρωκτικές καθηλώσεις δεν θίγονται ούτε αναλύονται, συνεπώς ή ζεις με αυτές εφοσον δεν σε ενοχλούν ή ξεπερνάς ένα πρόβλημά σου που σε παλινδρομούσε προς τα εκεί).
Εγώ ξέρω ότι οι θεωρίες του είναι αποδεκτές με πολλές τροποποιήσεις κατ' αναλογία με Δαρβίνο και Μαρξ. Απλώς οι κοινωνικές συνθήκες δεν ευνοούν σήμερα βαθειές αναλύσεις και προωθείται η βιοχημική/φαρμακολογθική λύση σε ψυχολογικά προβλήματα.
Dr. Death
03-11-2007, 10:46
και βεβαια μην ξεχναμε την ομοιοπαθητικη και το ζωντανο νερο.
για να ειναι πιο πληρης η προπαγανδα των νεαντερταλ
http://www.danofisrael.com/id5.html
δες αυτό. Τουλάχιστον στα πρώτα κεφάλαια τα λέει καλά, δεν ξέρω όμως όταν αρχίζει τις δικές του εμεπιρίες κατά πόσο είναι εντάξει.
Ελα ρε θανατά, τάισε τον κόσμο μοντέρνες τσίχλες νικοτίνης να αυξηθούν οι μετοχές σου και η πελατεία σου :lol:
Dr. Death
03-11-2007, 10:52
Ελα ρε θανατά, τάισε τον κόσμο μοντέρνες τσίχλες νικοτίνης να αυξηθούν οι μετοχές σου και η πελατεία σου :lol:
πες μου αν γελασες ειλικρινα με αυτο που εγραψες... αυτο μονο ,τελος.
πες μου αν γελασες ειλικρινα με αυτο που εγραψες... αυτο μονο ,τελος.
ήμουν ευγενικός και γέλασα με την κρυάδα σου
FANTASMA
03-11-2007, 12:05
Καντιρου, εξηγησε μου πως ακριβως αποκταει βιωμα καποιος σε ηλικια μωρου, οπου ολοι ξερουμε οτι η μνημη και η αποθηκευση δεδομενων ειναι κατι που δεν μπορει να γινει ακομα.
FANTASMA
03-11-2007, 12:08
Α ξεχασα, εσυ εισαι αυτος που ειχε διαβασει καπου οτι τα μωρα οταν γεννιουνται κλαινε επειδη δε γεννηθηκαν σε φυσικο περιβαλλον με λιονταρια και κοκοφοινικες μεσα στη θαλπωρη της φυσικης ζεστασιας, αντιθετα γεννηθηκαν σε ενα ψυχρο νοσοκομειο με περιεργους ανθρωπους με γαλαζιες στολες και καλυμμα στο στομα.
Επισης αν θυμαμαι καλα υποστηριζες οτι κι εκεινο αποτελει βιωμα για τα μωρα και μετα δε θα εχουν ευτυχισμενη ζωη επειδη δεν κινδυνεψαν να πεθανουν κατα τη γεννηση τους και επειδη την μητερα την περιθαλψαν γιατροι και της εκοψαν τον ομφαλιο λωρο, διαδικασια ακρως αφυσικη αλλωστε.
Καντιρου, εξηγησε μου πως ακριβως αποκταει βιωμα καποιος σε ηλικια μωρου, οπου ολοι ξερουμε οτι η μνημη και η αποθηκευση δεδομενων ειναι κατι που δεν μπορει να γινει ακομα.
βλ.μυίκή θωράκιση, Β.Ράιχ
αλλά και συγκριτικά στάδια ανάπτυξης παιδιών που θηλάζουν κανονικά και που δεν θηλάζουν, καθώς και σχετικές παρατηρήσεις σε ζώα.
Και ναι, κινδυνολόγε, είναι εντελώς αφύσικη η γέννα σε νοσοκομείο, λες και είναι η μάνα και το παιδί σε αλυσίδα παραγωγής. Γιαυτό και όλο και περισσότερες μάνες επιλέγουν τον τοκετό στο σπίτι (με την επίβλεψη απλώς γιατρού, ή έστω περιβάλλοντα που να είναι φιλικά προσκείμενα προς τις φυσικές λειτουργίες όπως ένα νοσοκομείο (κατ΄όνομα μόνο) στη Γαλλία, Pitivier νομίζω λέγεται
FANTASMA
03-11-2007, 12:23
Θελω λινκ για γουικιπιντια να διαβασω για τα βιωματα.
Οσον αφορα το δευτερο που λες, εγω ειμαι ο κινδυνολογος που εθεσα μια σουρρεαλιστικη κατασταση στο τραπεζι με λιονταρια και δηλητηριωδεις κισσους ή εσυ που θεωρεις επικινδυνες τις συνθηκες νοσοκομειου????
Extensive research, especially in recent years, documents diverse and compelling advantages to infants, mothers, families, and society from breastfeeding and the use of human milk for infant feeding. These include health, nutritional, immunologic, developmental, psychological, social, economic, and environmental benefits. ”
—American Academy of Pediatrics policy statement[8]
http://www.answers.com/topic/breastfeed?cat=health
http://www.birthworks.org/odent.html
άλλο ένα
FANTASMA
03-11-2007, 12:50
Αυτος ο Οντεντ πρεπει να ειναι πολυ καντιρουειδης ε?
inhalexhale
03-11-2007, 14:08
Milate re file les kai h thewria einai tou kantirou ki oxi tou freud.
GENNISEIS STO ATTIKO PARKO loipon :dfinger:
geologiko_karoto
03-11-2007, 16:21
εχεται δει γυναικα να γενναει ?
DONT !!!
FaithFails
03-11-2007, 16:25
Α ξεχασα, εσυ εισαι αυτος που ειχε διαβασει καπου οτι τα μωρα οταν γεννιουνται κλαινε επειδη δε γεννηθηκαν σε φυσικο περιβαλλον με λιονταρια και κοκοφοινικες μεσα στη θαλπωρη της φυσικης ζεστασιας, αντιθετα γεννηθηκαν σε ενα ψυχρο νοσοκομειο με περιεργους ανθρωπους με γαλαζιες στολες και καλυμμα στο στομα.
Επισης αν θυμαμαι καλα υποστηριζες οτι κι εκεινο αποτελει βιωμα για τα μωρα και μετα δε θα εχουν ευτυχισμενη ζωη επειδη δεν κινδυνεψαν να πεθανουν κατα τη γεννηση τους και επειδη την μητερα την περιθαλψαν γιατροι και της εκοψαν τον ομφαλιο λωρο, διαδικασια ακρως αφυσικη αλλωστε.
:shock:
enitharmon
03-11-2007, 17:04
εντωμεταξυ, η γυναικα του καντιρου στανταρ εγραψε στα παλια της τα παπουτσια της βλακειες του και πηγε νοσοκομειο να γεννησει
geologiko_karoto
03-11-2007, 17:07
το γεγονος οτι ο σπορος ζει αποδεικνυει τα λεγομενα σου
FaithFails
03-11-2007, 18:27
εντωμεταξυ, η γυναικα του καντιρου στανταρ εγραψε στα παλια της τα παπουτσια της βλακειες του και πηγε νοσοκομειο να γεννησει
κούνια που σε κούναγε, σπίτι γέννησε μόνη της παρουσία εμού, της μάνας της και της γιατρού-μαιευτήρα. Τάχαμε ξανασυζητήσει εξ ου και το παραληρηματικό ποστ του φαντάσματος
Dr. Death
03-11-2007, 18:58
κούνια που σε κούναγε, σπίτι γέννησε μόνη της παρουσία εμού, της μάνας της και της γιατρού-μαιευτήρα. Τάχαμε ξανασυζητήσει εξ ου και το παραληρηματικό ποστ του φαντάσματος
η υπολοιπη οικογενεια που ητανε ρε μαλακα? δεν βαλανε ενα χερακι οι ξεφτυλες?
εδώ τα είχαμε ξαναπεί
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... c&start=34 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=14395&postdays=0&postorder=asc&start=34)
Πω, αυτό το link δεν το χα δει ποτέ. Εγγυημένες ευχάριστες ώρες με ασταμάτητους πυροβολισμούς μαλακίας και αμπλαουμπλίασης από τον δόκτορα του είδους. Συνίσταται.
εδώ τα είχαμε ξαναπεί
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... c&start=34 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=14395&postdays=0&postorder=asc&start=34)
:shock:
God Damn Hippies!
δες αυτό. Τουλάχιστον στα πρώτα κεφάλαια τα λέει καλά, δεν ξέρω όμως όταν αρχίζει τις δικές του εμεπιρίες κατά πόσο είναι εντάξει.
Λοιπον το διαβασα, και εχω να σου προτεινω και εγω ενα βιβλιο.
"Αι συνεπιαι του αυνανισμου περαν μιας ηλικιας" λεγεται.
Οπωσδηποτε να δωσεις βαση.
ikonoklast
04-11-2007, 07:22
[quote="Boom!":2jswww1d]Καντιρου, εχεις να προτεινεις κανα βιβλιο του Βιλχελμ Ραιχ σχετικα με το θεμα;
Οπωσδηποτε να δωσεις βαση.[/quote:2jswww1d]
χαχαχαχα απίστευτο ποστ απο boom! :!:
τι άλλο 8α δουμε.
Πω, αυτό το link δεν το χα δει ποτέ. Εγγυημένες ευχάριστες ώρες με ασταμάτητους πυροβολισμούς μαλακίας και αμπλαουμπλίασης από τον δόκτορα του είδους. Συνίσταται.
ε, ναι, ο δρ. θανατάς έγραψε και έσπειρε και σε αυτό το τόπικ
[quote="Boom!":nhw5pi5q]Καντιρου, εχεις να προτεινεις κανα βιβλιο του Βιλχελμ Ραιχ σχετικα με το θεμα;
Οπωσδηποτε να δωσεις βαση.[/quote:nhw5pi5q]
αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι και δεν μαλακίζεσαι δες και αυτό που είναι πιο λεπτομερες:
http://somatics.org/library/htl-somatichealed.html
ikonoklast
04-11-2007, 13:12
Candiru αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι και δεν μαλακίζεσαι δες αυτό που είναι πιο κατατοπιστικό:
http://www.youtube.com/watch?v=-qM224Hlw0w
FANTASMA
05-11-2007, 05:44
Μιλατε ρε φιλε λες και ο Φροιντ ειναι καποιο ατομο του οποιου οι θεωριες δεν χωρανε αμφισβητησης και επρεπε να ειχε μαζεψει την αρεια φυλη απο φρουντιδες και καντιρουδες να τον υποστηριζουν...
Μιλατε ρε φιλε λες και ο Φροιντ ειναι καποιο ατομο του οποιου οι θεωριες δεν χωρανε αμφισβητησης και επρεπε να ειχε μαζεψει την αρεια φυλη απο φρουντιδες και καντιρουδες να τον υποστηριζουν...
βες μου κάποιον που να τις αμφισβήτησε ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ και όχι απλώς να τις τροποποίησε
ikonoklast
05-11-2007, 10:15
Εγώ.
Εγώ.
καλά, εσύ είσαι εξαίρεση, ό,τι δεν κολλάει στα ιερά κείμενα του μαρξ είναι ipso facto αμφισβητούμενο :P
ikonoklast
05-11-2007, 10:35
Εδώ που τα λέμε έτσι ακριβώς είναι αλλά παρολαυτά ο ράιχ (βλ. διαλεκτικός υλισμός και ψυχανάλυση) πριν σαλτάρει τελείως, ο φρόμ, η σχολή της φραγκφούρτης και πολλοί άλλοι την πάλεψαν με ψυχαναλυτικές προσεγγίσεις της μαρξικής 8εωρίας ή/και μαρξιστικές προσεγγίσεις της ψυχανάλυσης. Ακόμα και στην "ορ8όδοξη" σοβιετία χρησιμοποιή8ηκαν εκτενώς παρόμοια υβρίδια, καμιά φορά με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα (βλ. ψυχιατρεία). Αυτό δε σημαίνει οτι κατα βάση η ψυχανάλυση δε λέει μπούρδες.
Shadowking
05-11-2007, 22:52
Πήρα πίπα. Σοβαρά. Γαμώ είναι, είναι αρκετά δύσκολη στο "φτιάξιμο" και στο άναμα στην αρχή και σβήνει συχνά αλλά γαμάει. Από τότε που την πήρα, έχω κάνει 2 τσιγάρα όλα, όλα. Ντάξει, σε κοιτάει κάπως ο κόσμος στην καφετέρια όταν είσαι 20 χρονώ με μαλλιά, μούσια (ουψ, αφτά τα ξύρισα γαμώ το μου) και σκουλαρίκια και ανάβεις νωχελικά το τσιμπούκι σου, αλλά τους γράφεις και συνεχίζεις. Άσε που μυρίζει και γαμάτα.
Πήρα πίπα.
estaizw. kai xamogelaw.
Blindgeo
06-11-2007, 00:33
Πήρα πίπα. Σοβαρά. Γαμώ είναι, είναι αρκετά δύσκολη στο "φτιάξιμο" και στο άναμα στην αρχή και σβήνει συχνά αλλά γαμάει. Από τότε που την πήρα, έχω κάνει 2 τσιγάρα όλα, όλα. Ντάξει, σε κοιτάει κάπως ο κόσμος στην καφετέρια όταν είσαι 20 χρονώ με μαλλιά, μούσια (ουψ, αφτά τα ξύρισα γαμώ το μου) και σκουλαρίκια και ανάβεις νωχελικά το τσιμπούκι σου, αλλά τους γράφεις και συνεχίζεις. Άσε που μυρίζει και γαμάτα.Ama hsoun Minerba den 8a se koitousan straba giati ta polla pappoudia kapnizoun tsimpoukia! :P
Shadowking
06-11-2007, 01:53
Ποια παππούδια στην Μινέρβα, τα εκτόπισαν τα emo.
Blindgeo
06-11-2007, 02:41
Ποια παππούδια στην Μινέρβα, τα εκτόπισαν τα emo. :P Eprepe na eixes zhsei epoxes opou oi metallades phgainan sto Tiboli (htan dipla sto memories) ston panw orofo kai sto isogeio htan mazemena ola ta pappoudia. Epishs dipla sto Memories phgainan oloi oi Indianoi!
perfectly flawed
06-11-2007, 05:42
den kobetai to rimadi...ase pou otan sou teleiwnoun ta tsigara trws oti breis mprosta sou....
den kobetai to rimadi...ase pou otan sou teleiwnoun ta tsigara trws oti breis mprosta sou....
karga oral fixation :P
Keeper Of The Seventh Son
21-02-2011, 00:33
ipotithetai oti kapnizw to teleutaio mou paketo twra
exw alla eksi tsigara.
anavw twra to ena