PDA

View Full Version : ELEOS-Μετάγγισαν σε 17χρονή αίμα με τον ιό του AIDS!

Bullet
29-03-2006, 02:39
http://www.e-go.gr/filesystem/images/20060328/engine/newego_LARGE_t_1101_23793__type11119.jpg

http://new.e-go.gr/news/articles.asp?ca ... ubid=35943 (http://new.e-go.gr/news/articles.asp?catid=4326&subid=2&pubid=35943)

Atheist
29-03-2006, 02:45
Συμβαίνει αραιά και που, συνήθως με ηπατίτηδα.

Ναι κάντηρε, ξέρουμε, καλύτερα να έκαναν εναλλακτική μετάγγιση σπίτι τους με καλαμάκια του φραπέ και τρόμπα ποδηλάτου και να μην κάνουν εμβόλια.

HAVOC
29-03-2006, 03:15
Tης εκατσε το λοττο και το τζοκερ μαζι, κριμα το κοριτσακι.

Boom!
29-03-2006, 03:21
Sygxarhthria sto ethniko systhma ygeias! Pire allon ena sto laimo toy.
Ti na po tora gia toys kakomoiroys.Kai kala o pappoys ta xe faei ta psomia toy.Aklafto tha paei to koritsaki.

Candiru
29-03-2006, 07:19
Ιατρικη Νεμεση (Ιβαν Ιλιτς). Πρέπει να το διαβάσει κάθε γιατρός.

ΑΠό την άλλη πάλι μπορεί να είναι και από τα τυχερά που αν και έχουν τον ιό, αυτός δεν εκδηλώνεται. Ομωςέχει πάρει το κοινωνικό στίγμα και αυτό είναι το χειροτερο.

jimid
29-03-2006, 09:58
Σιγά μην την στιγματίσει η κοινωνία επειδή κόλλησε AIDS από
μετάγγιση. Τα παραλές μου φαίνεται.

enitharmon
29-03-2006, 10:26
σιγά μην κάτσουν να ακούσουνε (και να πιστέψουνε) από που κόλλησε

και επειδή κόλλησε από μετάγγιση και άρα δεν είναι τζανκι ή αδερφή (σικ), σιγά μη δεν αποφεύγουνε να την αγγίξουνε

Candiru
29-03-2006, 10:50
και φυσικά γιοκ κοκό for ever, ακόμα ούτε καν φιλί από γονείς θα απολαμβάνει. Και σε μια κρίσιμη ηλικιακή φάση.

Εννοείται ότι θα πρέπει να κουβαλάει πάντού και πάντα και πιστοποιητικό προσβολής από τον ιό μαζί με την ταυτότητά της, γιατί μετά από μερικά χρόνια ποιός θα θυμάται πώς κόλλησε η συγκεκριμένη τον ιό, αν βέβαια τον έχει και δεν έχει αδρανοποιηθεί με κάποιον άγνωστο ακόμα ανοσοποιητικό μηχανισμό και συνεπώς είναι ακίνδυνη.

silencerius
29-03-2006, 11:04
είναι φορέας πάντως, δεν είναι (ακόμα τουλάχιστον) άρρωστη..
κρίμα η μικρή.

Candiru
29-03-2006, 11:59
σχετικό μπλάκ ανέκδοτο:

Μπαίνει μία σε ένα μπαρ και διαλαλεί απεγνωσμένα: "Θέλω να κάνω έρωτα με έναν που έχει aids! Θέλω να κάνω έρωτα με έναν που έχει aids!"

Δεν την δίνουν σημασία εκτός από έναν: "Ναι εγώ έχω aids".

Χαρούμενη αυτή τον παίρνει και πάνε και κάνουν έρωτα. Στο τέλος, αυτός της λέει: "Ξέρεις, σε κορόϊδεψα δεν έχω aids."

Και αυτή: "Τώρα έχεις!"

:cold:

Bullet
29-03-2006, 12:10
:lol:

O)))zma
29-03-2006, 12:16
palio

Pitsadoros
29-03-2006, 12:29
nomizw oti i idia tha thewrei simantikotero to gegonos oti mporei na pethanei ana pasa stigmi apo kriologima para to oti tha ti stigmatisei kenwnia

HAVOC
29-03-2006, 12:40
Παντως ο,τι και να λεμε, οποιες και να ειναι οι αγωνιες του κοριτσιου[που ηδη ηταν ταλαιπωρημενο απο την αρρωστια εξαιτιας της οποιας χρειαστηκε την μεταγγιση], ο φορεας εχει να αντιμετωπισει και τον στιγματισμο, και δεν ειναι λιγο.
Δυστυχως δεν πεφτουν ηρωικα αλα Φιλαδελφεια, και ισχυει αυτο που ειπε ο Al στο Angels in America: what counts is if you have clout. You have clout, you don't have aids, you're not a homosexual with the virus, you're a straight man who sleeps with men and has liver cancer.
Στο ενδιαμεσο να συμπληρωσω εγω, εχεις προσβαση και σε ο,τι καλυτερο κυκλοφορει απο ιατρικη περιθαλψη και πειραματικο φαρμακο.

metamelia3
29-03-2006, 12:51
Κάποιοι γιατροί πήγαν να το εξηγήσουν αλλά κανεις τηλε-παπάρας δεν έδωσε σημασία: Στους φορείς του AIDS υπάρχει μια περίοδος διάρκειας δύο εβδομάδων στην οποία ο ιός δεν ανιχνεύεται στο αίμα και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έδωσε αίμα ο δότης. Τα-ρααα.
Πάω να καλλωπιστώ (ή όπως στο διάολο γράφεται).

Pitsadoros
29-03-2006, 12:56
nai re kalki na oum otan piran to aima pes oti itan o dotis s ekeini tin periodo pou o ios den anixeuetai. Otan ta dwsane oi axristoi de mporousan na to ksanaelegksoun? gamimenoi ellines grapsarxidides pou katastrepsane mia zwi epeidi variontousan

MeLinDa
29-03-2006, 12:58
akrivws.to aima prepei na menei gyrw stis 6 vdomades ap oti 8ymamai gia na elegxetai ksana.dn mporw na katalavw pws ginetai na einai toso hli8ioi gmt

HAVOC
29-03-2006, 13:01
Το δε αλλο εκπληκτικο παιχνιδι της μοιρας: Ο θετικος στον ιο δοτης, εχει εγκυο γυναικα, η οποια δεν βρεθηκε θετικη. Υποστηριζουν οτι αυτος μολυνθηκε κανα 10ημερο πριν την αιμοδοσια.
Κατα τα αλλα, δινουν τεραστια κονδυλια σε μοναστηρια για να γινουν ερευνητικα κεντρα, αντι να στηριζουν τις υπαρχουσες μοναδες να κανουν σωστα τη δουλεια τους.
Μπανανια ρε

pitchfork
29-03-2006, 15:22
nomizw oti i idia tha thewrei simantikotero to gegonos oti mporei na pethanei ana pasa stigmi apo kriologima para to oti tha ti stigmatisei kenwnia

Μπααααα, δν συμφωνώ.
Θυμάμαι παλιά που η κοινωνία με είχε στιγματίσει σαν χεβυμεταλλά και αλήτη ήθελα να πεθάνω.....
Αλλά τελικά έκοψα το χεβυ μέταλ (και τα μαλλιά μου) και μετά εντάξει.....

totos571
29-03-2006, 17:08
akrivws.to aima prepei na menei gyrw stis 6 vdomades ap oti 8ymamai gia na elegxetai ksana.dn mporw na katalavw pws ginetai na einai toso hli8ioi gmt

Απ'όσο ξέρω στο αίμα δεν πρόκειται να εμφανιστεί τίποτα. Μετά τις 6 εβδομάδες πρέπει να ελεγθεί πάλι ο αιμοδότης για αντισώματα αλλά άντε βρές τον.

MeLinDa
29-03-2006, 19:24
si,si.o aimodoths oxi to aima.

freak brother
29-03-2006, 19:34
Ιατρικη Νεμεση (Ιβαν Ιλιτς). Πρέπει να το διαβάσει κάθε γιατρός.

ΑΠό την άλλη πάλι μπορεί να είναι και από τα τυχερά που αν και έχουν τον ιό, αυτός δεν εκδηλώνεται. Ομωςέχει πάρει το κοινωνικό στίγμα και αυτό είναι το χειροτερο.

den paizei.. sta atoma me thn mesogeiakh anaimia logw adunamias tou organismou genikoterhs nomizw emfanizetai o ios me thn mia.. :?
krima to koritsi

pitchfork
31-03-2006, 02:05
Τέσπα, μια λιγότερη.

HAVOC
31-03-2006, 02:23
Εμαθα πως η μητερα εμεινε εγκυος σε μικρη ηλικια, γνωριζοντας τις πιθανοτητες να γεννησει παιδι με μεσογειακη. Παρα το αυξημενο ρισκο, επελεξε να αποκτησει το κοριτσι που ειναι ασθενης.

Παιζει να ειναι απο τα πιο ατυχα πλασματα...

Για τον τυπο που την κολλησε, εχω την αισθηση οτι πρεπει να ειναι κρυφο-πισωγλεντης...

Phoebus
31-03-2006, 03:18
Το δε αλλο εκπληκτικο παιχνιδι της μοιρας: Ο θετικος στον ιο δοτης, εχει εγκυο γυναικα, η οποια δεν βρεθηκε θετικη. Υποστηριζουν οτι αυτος μολυνθηκε κανα 10ημερο πριν την αιμοδοσια.
Κατα τα αλλα, δινουν τεραστια κονδυλια σε μοναστηρια για να γινουν ερευνητικα κεντρα, αντι να στηριζουν τις υπαρχουσες μοναδες να κανουν σωστα τη δουλεια τους.
Μπανανια ρε

Ε ρε η χάρη του Χαρδαβέλα που έφτασε...

enitharmon
31-03-2006, 09:28
για να καταλάβω τώρα, θα διωχθεί ποινικά ο αιμοδότης (που μάλλον δεν ήξερε ότι είναι φορέας) και οι υπεύθυνοι αιμοδοσίας θα αποποιηθούν τις ευθύνες τους;

Estelle
31-03-2006, 09:59
Ap'oti gnwrizw uparxei hdh eleipsh aimatos sthn Ellada giati oi Ellhnes den einai kai toso ths aimodosias.
Opote mallon den exoun thn poluteleia na kratane gia 6 mhnes tis fiales aimatos.
Auto bebaia den dikaiologei me tipota to terastio auto lathos.

31-03-2006, 10:14
Για τον τυπο που την κολλησε, εχω την αισθηση οτι πρεπει να ειναι κρυφο-πισωγλεντης...
Όταν τα λέω εγώ για μαζικό αφανισμ.... εννοώ για ταξιδάκια αναψυχής στην εξωτική ορεινή Λακωνία, εσείς με λέτε φασίστα-απόλυτο-οτιδήποτε.

Είδατε το έκανε ο βρωμόπουστας στο κοριτσάκι;

Βγήκε ο Άγγελος όταν βγήκε και θέλαν να του μοιάσουν όλοι. Ήθελαν να περάσουν τσίφτικα. Ψόφος παλιοπουσταριά.

enitharmon
31-03-2006, 10:19
ορσε :moutza: μαλάκα

Candiru
31-03-2006, 10:35
κύριε κρυφοπισωγλέντη, μάθε ότι το aids μεταδίδεται με κάθε μορφής σεξ. επαφή, αλλά και με μεταγγισεις αίματος, χρήση ενδοφλέβιων ουσιών, ξυραφάκια, κλπ.

Χάβοκ μάλλον έπεσες θύμα κίτρινου τύπου, καθότι το τι έκανε ο τύπος δεν έχει άμεση σχέση με το θέμα, πέρα από το ότι κατά λάθος το κόλλησε από κάπου (είτε ήταν πισωγλέντης, είτε είχε πολλές γκόμενες της ξεπέτας, είτε έκανε χρήση ναρκωτικών με μεταχειρισμένη βελόνα, εόιτε δεν απολύμανε τα ξυραφάκια του, κλπ, κλπ.)

βλέπεις ότι αυτή η αδιάφορη και αμφίβολης αξιοπιστίας πληροφορία σου ήδη προκάλεσε την εκδήλωση σκοταδιστικών απόψεων.

31-03-2006, 10:45
κύριε κρυφοπισωγλέντη, μάθε ότι το aids μεταδίδεται με κάθε μορφής σεξ. επαφή, αλλά και με μεταγγισεις αίματος, χρήση ενδοφλέβιων ουσιών, ξυραφάκια, κλπ.
No shit Sherlock.

βλέπεις ότι αυτή η αδιάφορη και αμφίβολης αξιοπιστίας πληροφορία σου ήδη προκάλεσε την εκδήλωση σκοταδιστικών απόψεων.
Χαχαχαχαχαχα, τα σπας λέμε. Κρίμα να μη μπορώ κι εγώ να μιλάω έτσι, θα έκανε τα ποστς μου ακόμα πιο αστεία από όσο είναι τώρα.

@ενι: TY.

Deggial
31-03-2006, 11:37
για να καταλάβω τώρα, θα διωχθεί ποινικά ο αιμοδότης (που μάλλον δεν ήξερε ότι είναι φορέας) και οι υπεύθυνοι αιμοδοσίας θα αποποιηθούν τις ευθύνες τους;

Η εξέταση για τυχόν ποινικές ευθύνες (η οποία μάλλον θα γίνει, ίσως να ξεκίνησε ήδη) αφορά κυρίως το Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης αλλά και τον αιμοδότη, ωστόσο λογικώς δεν πρόκειται να ασκηθεί καμία δίωξη στον τελευταίο και όλη η ευθύνη να βαραίνει το νοσοκομείο. Εάν ισχύουν όσα γράφει το e-go.gr και το πρόβλημα οφείλεται στον ελλειπή εξοπλισμό και την σύμπτωση της ημερομηνίας, δεν φαίνεται να έχει κανείς ευθύνη για το ατύχημα.

HAVOC
31-03-2006, 12:01
ΚΑΝΤΙΡΟΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
Δεν θιξαμε τους πουστηδες
Για ΚΡΥΦΟ-πουστη μιλαω
Εχει τεραστια διαφορα

katwrimos
31-03-2006, 12:16
an o typos den iksere oti eixe aids den vlepo pouthena poinikes efthines.

Oson afora tis poinikes efthynes sto nosokomeio, mou akougetai asteio. Ti mporousan na kanoun? Na mantepsoun oti to aima itan molysmeno?

Ektos an eixan ton katalilo eksoplismo gia na anixneusoun ton io kai den ton xrisimopoihsan...

Candiru
31-03-2006, 12:22
ΚΑΝΤΙΡΟΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
Δεν θιξαμε τους πουστηδες
Για ΚΡΥΦΟ-πουστη μιλαω
Εχει τεραστια διαφορα

μάλλον διαβάζω παραπάνω από αυτά που γράφεις: οτιδήποτε κρυφο- και να ήταν (-πούστης -ξεπέτας, -τρυπάκιας, κλπ) δεν είναι πληροφορία που έχει σχέση με το θέμα. Το θέμα είναι ότι έγινε πρόσφατα φορέας του εητζ με κάποια ατυχή συγκυρία. Αλλά για άλλη μια φορά επιχειρε'ιται από τα ΜΜΕ η συσχέτιση ο/φιλίας με το έητζ που εσύ απλώς άθελά σου την αναπαρλήγαγες. Διότι, Ο,τι και να κανεις κρυφά από τα παραπάνω , άμα λάβεις μέτρα προστασίας δεν τρέχει τίποτα.

HAVOC
31-03-2006, 12:47
Συνελθε.
Δεν λεω ομοφυλοφιλος αρα φορεας. Ακριβως επειδη ηταν απο τις πρωτες ομαδες υψηλου κινδυνου, μαζι με χρηστες ναρκωτικων και πορνες, ελαβαν εγκαιρως τα μετρα τους και στην πορεια της εξελιξης της αρρωστιας προστατευτηκαν καλυτερα.
Η σημερινη πραγματικοτητα δειχνει να κινδυνευουμε περισσοτερο οι ετεροφυλοφιλες γυναικες, και ο ετεροφυλοφιλος πληθυσμος σε πολυ μεγαλυτερα ποσοστα.[δυστυχως για ολους μας]

Το κρυφο [btw προσωπικη εκτιμηση ηταν, ειπα μου φαινεται και εχω καθε δικαιωμα στην προσωπικη μου εκτιμηση]
εχει μεγαλη διαφορα, οσο κι αν λες οτι μπορεις εξισου να προστατευεσαι και στα κρυφα.
Να σου θυμησω τα κρυφο-βιζιτονια και το οτι ο,τιδηποτε κρυφο εμπεριεχει κινδυνους.

Phantom Duck
31-03-2006, 14:35

Oson afora tis poinikes efthynes sto nosokomeio, mou akougetai asteio. Ti mporousan na kanoun? Na mantepsoun oti to aima itan molysmeno?

Ektos an eixan ton katalilo eksoplismo gia na anixneusoun ton io kai den ton xrisimopoihsan...

Οι ποινικές ευθύνες αφορούν τον φορέα στην περίπτωση που συνεχίσει να αρνείται να πει το όνομα των ιερόδουλων που του μετέδωσαν πιθανώς τον ιό.

pitchfork
31-03-2006, 21:55
Χάβοκ μάλλον έπεσες θύμα κίτρινου τύπου, καθότι το τι έκανε ο τύπος δεν έχει άμεση σχέση με το θέμα, πέρα από το ότι κατά λάθος το κόλλησε από κάπου (είτε ήταν πισωγλέντης, είτε είχε πολλές γκόμενες της ξεπέτας, είτε έκανε χρήση ναρκωτικών με μεταχειρισμένη βελόνα, εόιτε δεν απολύμανε τα ξυραφάκια του, κλπ, κλπ.)

Άρα λογικά πρέπει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να εξαφανίουμε από το πλανήτη μόνο τους πούστηδες αλλά και τους ανήθικους σεξομανείς και τα πρεζάκια.
Ντου.

(ας ελπίσουμε να την γλιτώσουν οι μαύροι οι εβραίοι και οι κομμουνιστές τουλάχιστον)

katwrimos
01-04-2006, 11:27

Οι ποινικές ευθύνες αφορούν τον φορέα στην περίπτωση που συνεχίσει να αρνείται να πει το όνομα των ιερόδουλων που του μετέδωσαν πιθανώς τον ιό.

ki an ton io den ton metedosan ierodoules?

freak brother
01-04-2006, 13:30

tha tou ton metedwsan poutanes

pitchfork
01-04-2006, 16:22
Αισθάνομαι τυχερός που είμαι μέλος του ηαρ.
Αν χρειαστώ νομικές συμβουλές ξέρω που θα αποτανθώ δωρεάν

Phantom Duck
01-04-2006, 21:09
[quote=katwrimos]an o typos den iksere oti eixe aids den vlepo pouthena poinikes efthines.

tha tou ton metedwsan poutanes[/quote:23jalifs]

Δηλαδή όταν τους λέει "ξέρετε, πήγα με δυο πουτάνες όσο καιρό ήταν έγκυος η γυναίκα μου, λίγες μέρεσ πριν δώσω αίμα αλλά δε σας δίνω τα ονόματά τους", εσείς πού λέτε να κατευθυνθούν οι υποψίες; ;ρ

Veinsaw
01-04-2006, 21:27
Στα πουλερικά.

Candiru
01-04-2006, 22:15
Δηλαδή όταν τους λέει "ξέρετε, πήγα με δυο πουτάνες όσο καιρό ήταν έγκυος η γυναίκα μου, λίγες μέρεσ πριν δώσω αίμα αλλά δε σας δίνω τα ονόματά τους", εσείς πού λέτε να κατευθυνθούν οι υποψίες; ;ρ

δηλαδή δεν πηδούσε τη γυναίκα του όσο ήταν έγκυος;

Veinsaw
01-04-2006, 23:23
Όχι γιατί βγήκε αρνητική.
Επίσης δεν θέλω να φαντάζομαι σε τι συμπεράσματα θα μπορούσε να οδηγήσει η απορία σου όσο αφορά την εγκυμοσύνη της συζύγου σου.

Candiru
02-04-2006, 08:50
Όχι γιατί βγήκε αρνητική.
Επίσης δεν θέλω να φαντάζομαι σε τι συμπεράσματα θα μπορούσε να οδηγήσει η απορία σου όσο αφορά την εγκυμοσύνη της συζύγου σου.

:?:

Veinsaw
02-04-2006, 09:01
Ξέχνα το, δεν θέλω να ξέρω. Αλήθεια.

Bullet
05-05-2006, 13:51
neo krousma shmera sto elpis

House Of Low Culture
05-05-2006, 15:16
"krousma" ?

Bullet
05-05-2006, 15:24
κρούσμα, περιστατικό (ασθένειας κ.λπ.)

μολύνθηκε κι αλλο άτομο από νέα παρτίδα αίματος και πιθανόν να είναι κι άλλα τα θύματα,είπαν στο channel 9

House Of Low Culture
05-05-2006, 15:36
sorry, alla "gia poio kanali 9 mas milas a-n-8-r-w-p-a-k-o mou?".

Bullet
05-05-2006, 15:38
channel 9,eidhsiografiko,logika ekpempei mono attikh

"an8rwpako"? :roll:

Phantom Duck
05-05-2006, 15:42
AIDS πάλι; Νομίζω είδα κάτι για ηπατίτιδα C αλλά δεν είμαι σίγουρος.

metamelia2
05-05-2006, 15:43
Άλλη μια μέρα ξημερώνει στο Παλέρμο.

wraithmare
07-05-2006, 02:48
Akoma den katalavate to problem.
H thessaloniki eftaige. Ekei htan to nosokomeio.
Lol.
Ti ki an o typos htan gay ti ki an htan prezoni klp klp
Ti ki an kremasoun tous ypefthinous anapoda, ti ki an oxi. To koritsaki paramenei molysmeno.
Ti ki an sfadaksoume (sic) olous tous gay, ti ki an oxi.
Eee pia