View Full Version : Opeth
Thessalonikh setilist: 1) Ghost Of Perdition 2)White Cluster 3)The Amen Corner 4)Baying Of The Hounds 5)Closure 6)Under The Weeping Moon 7)The Grand Conjuration 8)The Drapery Falls. Encore Deliverance. Ayta.
Tous eida 2h fora kai dystyxws mou fanhkan metrioi. To koino den htan arkountws 8ermo. O antikatastaths drummer antapokri8hke kala. Xeirotero shmeio ths synaylias oi pragmatika apotyxhmenes atakes-prospa8eies gia humour tou Akerfeldt. Dystyxws an kai akouw Opeth kapoia xronia ki exoun ypar3ei apo ta all time favs ki apo tis megalyteres kavles mou to rockstariliki tou Akerfeldt exei 3eperasei ka8e prohgoumeno. 2 atakes mou meinan. Otan zhtousame songs se ena intermission to 'remember that I am the boss here and I hold the mic' kai otan epiase to ayti tou ena song pou zhtousan (den 3erw poio) pou apanthse 'that sounds like a spiritual beggars song but we don't play that sissy songs here'. Mporei na ekane humour alla ligoi gelasan.
Apo apodosh arketa kaloi, to setlist omws mou fanhke 'ligo' an kai arketa prwtotypo. Den akousame Bleak allh mia fora oute Lepper Affinity oute Moor oute April Ethereal. Ayta :(
SpiritCrusher
28-03-2006, 02:16
to rockstariliki tou Akerfeldt exei 3eperasei ka8e prohgoumeno. 2 atakes mou meinan. Otan zhtousame songs se ena intermission to 'remember that I am the boss here and I hold the mic' kai otan epiase to ayti tou ena song pou zhtousan (den 3erw poio) pou apanthse 'that sounds like a spiritual beggars song but we don't play that sissy songs here'. Mporei na ekane humour alla ligoi gelasan.
Τα παραλές νομίζω. Ήταν οκ όσα είπε ο Akerfeldt (εδώ είπε τον Mendez retard εσύ στους beggars κόλλησες; :P ), τα οποία έλεγε αστειευόμενος οπότε δεν νομίζω πως τίθεται θέμα rockstarιλικιού.
Anywayz εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε το setlist αλλά ήταν κάτι καινούρyo. Ωραίος ήχος, καλή απόδοση/ διάθεση από την μπάντα, πολλοί καθυστερημένοι στο κοινό.Η διάρκεια της συναυλίας στα γνωστά Opeth πλαίσια. Να μας ξανάρθουν.
PS: Λάθος subforum, το Live reports είναι γι αυτά.
Εγώ πάλι δεν είδα "ροκσταριλίκι" πουθενά και θα έλεγα πως το κοινό
ανταποκρίθηκε καλά. Σε καμμία περίπτωση δεν θα προσέβαλλε τους
SB ο Αkerfeldt.
Το σετ μου άρεσε αν και θα ήθελα να ακούσω ένα Bleak.
Στα συν επίσης ο πολύ καλός ήχος.
Καλά να περάσετε όσοι θα πάτε αύριο και ο mod ας μεταφέρει αυτά τα
posts στο live reports. =P
EDIT: Πούστη αποπάνε με πρόλαβες!
Twisted_Bassist
28-03-2006, 04:23
traviksa video sxedon olo to deliverance.
Nodoordonotthereisnotry
28-03-2006, 09:40
Εγώ πάλι δεν είδα "ροκσταριλίκι" πουθενά και θα έλεγα πως το κοινό
ανταποκρίθηκε καλά. Σε καμμία περίπτωση δεν θα προσέβαλλε τους
SB ο Αkerfeldt.
Το σετ μου άρεσε αν και θα ήθελα να ακούσω ένα Bleak.
Στα συν επίσης ο πολύ καλός ήχος.
Καλά να περάσετε όσοι θα πάτε αύριο και ο mod ας μεταφέρει αυτά τα
posts στο live reports. =P
EDIT: Πούστη αποπάνε με πρόλαβες!
Ακριβώς. Το british humour που (απ'ότι έχω καταλάβει) έχει αναπτύξει ο Akerfeldt τον τελευταίο καιρό ήταν σίγουρα από τα καλύτερα σημεία του live. Τη μια στιγμή, δηλ., γαμιέσαι στα γέλια και την άλλη αναπτύσσεις ένα ανελέητο headbangin'. Αν και ο χαμός έγινε στο Deliverance, στο The Grand Conjuration πιστεύω τα δώσαμε όλα. Επίσης θα ήθελα να τονίσω την "περίεργη" αλλά "λυτρωτική" παράλληλα απόδοση του "closure" όπου μαζί με το Drappery Falls, οι κιθάρες ήταν for the win. Επίσης η ατμόσφαιρα σε κείνο το "unfamous" και "more osbcure" κομμάτι ήταν το κάτι άλλo.
Για τους Spiritual Beggars δεν παίζει να είπε "sissy songs" ,αλλά "shitty songs" :twisted: . Επίσης όταν μίλησε για heandbanging for the nerds, έλεγα, δε μπορεί.. ο μπασίστας θα ορμήξει!! :lol:
Pinatero
28-03-2006, 09:54
Rockstariliki σίγουρα δεν είχε, αλλά λίγο κρυόκωλο χιουμορ το΄χε! Bleak γαμώ το κερατό μου, bleak! εντάξει δεν θέλουμε stand up comedy, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι λιγο πρηχτης ο ΜΙχάλης, τον πάω όμως!
τι την πένα ρε, ....την κιθάρα θέλω!! 8)
Zoonchild
28-03-2006, 11:30
η αλήθεια είναι πως και εμένα οι ατάκες του Μιχαλάκη κάπου με χάλασαν. Είναι κάτι που περιμενω περισσότερο από χαβαλετζίδικα γκρουπ(Helloween πχ) παρά από τους Opeth-αν και αυτό είναι υποκειμενικό αλλά ειδικά στο σημείο που περιέγραφε το videoclip του grand conjuration και τις sexy nurses, ε ήταν κάπως...
anyway, σε γενικές γραμμές ήταν καλοί και μου άρεσαν και ας μην είμαι και ο μεγαλύτερος fan του group....
....άσε που είχα και πρόσκληση οπότε γλίτωσα και τα 30 γιούρια.....
:P
metamelia3
28-03-2006, 11:36
Πρέπει να είχε πολλές γκόμενες
@Spiritcrusher. Αν καθυστερημένους εννοείς αυτούς που απλά δε γελάσαμε σε αυτά τα πολύ πετυχημένα χωρατά του Akerfeldt τότε είμαι proud που είμαι ένας από αυτούς :D Αν αναφέρεσαι σε ορισμένους που πετούσαν διάφορες ατάκες του τύπου στο encore παίξε άλλα 3 κομμάτια (lol) τότε πάω πάσσο.
@jimid. Δεν είδες rockstarιλίκι πουθενά??? Ok, μάλλον εγώ έχω αποτυπώσει στο μυαλό μου άλλους Opeth από αυτούς που είδα χθες που δεν είναι τόσο ψυλομήτες σαν τον Mikael. We got six hot nurses for our videoclip... Το κοινό αναποκρίθηκε καλά???? OMG αν ανταποκρίθηκε καλά το κοινό εχθές το 2004 πρέπει να ταν εντελώς ΚΟΛΑΣΗ το κοινό. Δεν παίζει. Ήταν ΠΟΛΥ ξενέρωτο κοινό.
@Nodo. British humour? Καμία σχέση όμως? Επίσης είπε sissy songs δεν παίζει να άκουσες σωστά.
Μόνο ο Pinatero κι ο Zoonchild τα λεν σωστά :P Khalkji είχε αλλά ο μέσος όρος ήταν αρκετά κάτω του μετρίου. Να συμφωνήσω κι εγώ για την πολύ καλή ποιότητα ήχου (ψιλοσπάνιο για την Υδρόγειο, πιο πολύ του ακουστικού μου γούστου είναι ο Μύλος). Αυτά 8)
Ουφ...
Μόνο στη σκέψη ενός ακόμα από τους γνωστούς "διαλόγους"
του ER ανατριχιάζω. Ήμουν και το 2004 πάντως.
Sorry, αλλά εγώ δεν έχω την υπομονή να σου απαντήσω εκτενώς.
Lukather
28-03-2006, 12:14
Loipon katarxin na po oti i proigoumeni sinavlia mou arese pio poli. Oxi oti den perasa kala xthes, gamo itan alla mou fanikan ligo diaforetikoi xtes.
I rockstar attitude tou Mikael den mou fanike toso se afta pou elege, oso ston tropo pou simperiferotan pano sti skini. Polles fores eixa flashbacks apo videoclips ton 80's etsi opos kikloforouse sinexeia me anoixto to stoma. :D
Apo tin alli vevea, einai kai o frontman, kai an eksaireseis ton Per Wiberg, oi alloi apo skiniki parousia einai gia klamata.
Ta asteia den me xalasan katholou, mia xara ta diaskedasa, apla den afisan ton kosmo na zestathei gia na kanei to kati parapano.Diladi me to pou telione ena tragoudi kai kologoustarame, arxize tis pipes gia polli ora (POLLI ORA OMOS) kai kata sinepeia psiloksenerone i fasi.
To koino itan tragiko. Eilikrina den mou thimise katholou death metal sinavlia i xtesini. Arxise as poume to Grand Conjuration, akoustikan ta aparaitita xeirokrotimata fones ktl, kounithikan 2-3 kefalia kai ante meta anapsamae tsigaro. KATHOLOU ENERGEIA. epifilasomai omos, giati apo pano eipa oti mporei na ftaiei kai o Mikael gia afto.
Telos, gia mena sothikane tin teleftea stigmi paizontas to Deliverance, allios tha thrinousame thimata.
(Mono ena tragoudi apo Blackwater kai Still Life? :cry: )
P.S. Twistako, exo grapsei to The Grand Conjuration (sxedon olo, peripou 9 lepta) kai thelo san trelos to Deliverance.Paizei na kanoume kana trade??? :)
nothingman
28-03-2006, 12:21
Ποιος Wiberg; :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
πότε πήγε στους Opeth;
τι λέτε ρε σεις;
Ήταν ήδη ντίβες την προηγούμενη φορά.
Με πόσες λιμουζίνες έφυγαν?
Αλυσίδα σεκιουριτάδων τριπλή ή τετραπλή στην έξοδο από το κλαμπ?
Σας πετούσαν τα εξώφυλλα στη μάπα σα να ήσασταν φτιαγμένοι από σκατά μετά?
Και πόσα κομμάτια για γκομενάκια έπαιξαν?
Lukather
28-03-2006, 12:27
Ποιος Wiberg; :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
πότε πήγε στους Opeth;
τι λέτε ρε σεις;
Periodevei mazi tous poli kairo kai einai sti mpanta kana xrono
Lukather
28-03-2006, 12:28
Ήταν ήδη ντίβες την προηγούμενη φορά.
Με πόσες λιμουζίνες έφυγαν?
Αλυσίδα σεκιουριτάδων τριπλή ή τετραπλή στην έξοδο από το κλαμπ?
Σας πετούσαν τα εξώφυλλα στη μάπα σα να ήσασταν φτιαγμένοι από σκατά μετά?
Den ksero gia sena, alla tin proigoumeni fora an eksaireseis ton Mikael oi ipoloipoi itan poli filikoi kai me poli diathesi gia kouventa. Afti tin fora logo ipoxreoseon den ekatsa na perimeno :oops:
Zoonchild
28-03-2006, 12:28
ένα
Αν είσαι γκομενάκι δεν πιάνεται η απάντησή σου ε.
Zoonchild
28-03-2006, 12:50
δεν είμαι.
Σοβαρά είπε πριν από ένα τραγουδι οτί ελπίζει να αρέσει(ή ότι είνια αφιερωμένο) σε όλους μας και κυρίως στις γυναίκες....
κάτι για Cock Rock και άλλες μπούρδες έλεγε αλλά είχε φτάσει σε ένα σημείο που το είχε κουρασει και δεν μπορούσα να τον παρακολουθήσω.... :roll:
Αυτό το είπε πριν το Drappery.
SpiritCrusher
28-03-2006, 13:45
@Spiritcrusher. Αν καθυστερημένους εννοείς αυτούς που απλά δε γελάσαμε σε αυτά τα πολύ πετυχημένα χωρατά του Akerfeldt τότε είμαι proud που είμαι ένας από αυτούς :D Αν αναφέρεσαι σε ορισμένους που πετούσαν διάφορες ατάκες του τύπου στο encore παίξε άλλα 3 κομμάτια (lol) τότε πάω πάσσο.
Τι λες μωρέ; Ήταν μέσα στα γίδια που πετάγανε διάφορες μαλακίες την ώρα της συναυλίας (βασικά κυρίως γκόμενες ήταν..) και πρήζανε αρχίδια με την μαλακία που τους έδερνε. Τώρα αν εσύ έχεις κολλήσει εκεί και προτιμάς ο Akerfeldt να έλεγε απλά "Ουγκ" ανάμεσα στα τραγούδια είναι άλλο θέμα. Και ναι, υπήρχαν φορές που έλεγε πολλά αλλά συνήθως φαινόταν να κερδίζει χρόνο και για τους άλλους γιατί άλλαζαν κιθάρες και ο Per είχε γαμηθεί να φτιάχνει κάτι.
Nodoordonotthereisnotry
28-03-2006, 15:13
Ta asteia den me xalasan katholou, mia xara ta diaskedasa, apla den afisan ton kosmo na zestathei gia na kanei to kati parapano.Diladi me to pou telione ena tragoudi kai kologoustarame, arxize tis pipes gia polli ora (POLLI ORA OMOS) kai kata sinepeia psiloksenerone i fasi.
To koino itan tragiko. Eilikrina den mou thimise katholou death metal sinavlia i xtesini. Arxise as poume to Grand Conjuration, akoustikan ta aparaitita xeirokrotimata fones ktl, kounithikan 2-3 kefalia kai ante meta anapsamae tsigaro. KATHOLOU ENERGEIA. epifilasomai omos, giati apo pano eipa oti mporei na ftaiei kai o Mikael gia afto.
Αν σε χάλαγαν τα 2 δεύτερα που έπαιρνε αναπνοές ο άνθρωπος για να πει το επόμενο τραγούδι και έλεγε και το καλό το british humour με σουηδική έστω απόχρωση(πρόσεξε Η. επιμένω σε αυτό), αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.
Τώρα αν στο Grand Conjuration εσείς δε χτυπηθήκατε για ένα 10λεπτο, αυτό είναι πάλι δικό σας πρόβλημα. Εμάς πονάει ακόμα ο σβέρκος και δεν το κόβω να περνάει σύντομα. :twisted:
Zoonchild
28-03-2006, 15:29
δεν ήταν μόνο 2 δεύτερα όμως, ήταν αρκετά παραπάνω.
να μην σου θυμήσω που μας έβαζε να γκαρίζουμε κιόλας προς το τέλος, ε.
να σου υπενθυμήσω οτί μου άρεσε η συναυλια(το είπα πιο πανω) αλλα όταν στον ίδιο χώρο πριν από 3 μήνες έχεις δει ARCTURUS και οι συγκρίσεις είναι αναπόφεκτες, ε εντάξει οι OPETH χάνουν στα σημεία...
Άκυρη η σύγκριση φίλτατε.
Zoonchild
28-03-2006, 15:46
γιατί?
Τελείως διαφορετικοί ήχοι.
Δεν μπορούν να συγκριθούν όπως δεν θα μπορούσες να
συγκρίνεις τον Μπουγά με τους Darkthrone π.χ.
Zoonchild
28-03-2006, 16:05
ε, νομίζω οτί υπερβάλεις ολίγον για την διαφορά στον ήχο τους...!!!
Τέσπα, είμαι στην δουλειά και ούτως ή άλλως ποτέ δεν ήμουν καλός στο να κάνω πολλές συζητήσεις μέσα σε φόρουμ, ειδικά με άτομα που θα τα δω από κοντά! οπότε θα σου εξηγήσω μερικά πράγματα στην μπάλα, πιτσιρικά.... :P
χαχα καλώς.
Αύριο ε! Δεν ξέρω αν σου είπε ακόμα ο Πρόδρομος.
Θα σου τηλ για λεπτομέρειες.
carheart
28-03-2006, 16:26
Τελείως διαφορετικοί ήχοι.
Δεν μπορούν να συγκριθούν όπως δεν θα μπορούσες να
συγκρίνεις τον Μπουγά με τους Darkthrone π.χ.
βασικά ο μπουγάς είναι ένα κεφάλαιο μόνο του, μακριά από ποταπούς wannabe rockstar φλωράκια.
την τελευταία λέξη θα την πω εγώωωωωω
λογαριασμό θα δώσω μόνο στοοο θεοοοοο
γιατί σε ΣΕΝΑΝΕ δε θέλω να μιλάω
δε σου αξίζει άλλο πιά να σάγα πάωωωωω
πινκ
Telika thn ekana apo to stratopedo kai tha pao na tous do apopse. The amen corner? Oxi When? :(((( De gamietai.
Entyposeis to vrady. An kai ksero apo tora oti ayto pou tha ta spasei tha einai to White Cluster :P
PS: Ksenerono HDH pou de tha einai o Lopez. Gia mena einai apo ta highlights ths mpantas. Isos ton vazo kai pio pano apo th setlist :P
Phantom Duck
28-03-2006, 16:53
To koino itan tragiko. Eilikrina den mou thimise katholou death metal sinavlia i xtesini.
Εντάξει, Opeth ήταν ;ρ
Και τσέκαρε τα PM σου.
O Mixalakhs kai ta asteia tou sas gamane sto poli xalaro.
'This is our last song because I have to take a shit' :rofl:
Lukather
28-03-2006, 22:01
Katharizoume kai ta gialakia pou kai pou e?Ektos ki an de diavazoume kai grafoume apla oti na'nai.
Τώρα αν στο Grand Conjuration εσείς δε χτυπηθήκατε για ένα 10λεπτο, αυτό είναι πάλι δικό σας πρόβλημα. Εμάς πονάει ακόμα ο σβέρκος και δεν το κόβω να περνάει σύντομα. :twisted:
Ma prepei telika na eisai poli kakos! kai poli magas pou gamithikes sto xtipima.
Eisai olokliro to koino re gidi?Mipos apefthinthika prosopika ston nodoornononodoornononondorrnotihing kai den to ksero?
Pantos xairomai pou perases kala :)
Και τσέκαρε τα PM σου.
Ta tsekara kai se ekana kai add, apla den etixe na sinantithoume akoma :D [/b]
Lukather
28-03-2006, 22:02
Katharizoume kai ta gialakia pou kai pou e?Ektos ki an de diavazoume kai grafoume apla oti na'nai.
Ma prepei telika na eisai poli kakos! kai poli magas pou gamithikes sto xtipima.
Eisai olokliro to koino re gidi?Mipos apefthinthika prosopika ston nodoornononodoornononondorrnotihing kai den to ksero?
Pantos xairomai pou perases kala :)
Και τσέκαρε τα PM σου.
Ta tsekara kai se ekana kai add, apla den etixe na sinantithoume akoma :D
Nodoordonotthereisnotry
28-03-2006, 22:11
Προς τι το διπλό post? :? Και σου αντιστρέφω την ερώτηση. Μήπως εσύ ήσουν όλο το κοινό; Μάλλον όχι,γιατί όσους έβλεπε το μάτι μου, το γλεντήσαν δεόντως το κομμάτι. Απλώς θέλησες να παραπονεθείς μόνο και μόνο γιατί εσύ δεν έχεις αντοχές ή γιατί έτυχες να δεις 5 άτομα που δεν κουνηθήκαν από τη θέση τους.Για να λήξει το συγκεκριμένο σημείο, η γενίκευση σου για το κοινό της Θεσ/νίκης ήταν τραγική και προχωράμε παρακάτω. Και ναι, είμαι και κακός και μάγγας. :twisted: :D
Lukather
28-03-2006, 22:17
Kata lathos :oops:
Pantos gia afto pou les, mallon to video pou traviksa einai xalasmeno giati den deixnei pano apo 5 atoma na xtipountai.
Gamimeni texnologia :roll:
Μιχαλάκη ντάρλινγκ,
Κεφάκια βλέπω έχεις και δεν το κρύβεις...και γιατί να μην έχεις άλλωστε αφού οι δουλειές πάνε καλά.Θα σε συγχαρώ αρχικά για το tracklist σου γτ ήταν πρωτότυπο και περιείχε κομμάτι και απο τη μπλακιά το orchid.οι γκοθούδες στην είσοδο ήταν δυσαρεστημένες γτ δν έπαιξες τα χιτάκια λέει.καλή κίνηση λοιπόν.ΑΛΛΑ ρε μιχαλάκη...τις ελιές καλαμάτας τις τίμησες δεόντως,την κορούλα σου γιατί την άφησες παραπονεμένη?Ενα face of... θέλαμε και φώναζε κ ο τυπάς δίπλα(φτου σου αγοριμ)και δεν μας το κανες το χατίρι.στους φανς σου ρε μιχαλάκη?μπιγκ μποσσ μου εσύ!Ο ήχος ΄καλός αλλά ο ντράμμερ- ωραιος στο παίξιμο- εκανε ΜΠΑΜ οτι δεν ήταν lopez(αν και martin στο όνομα).Μιχαλάκη όμως 5 λεπτά για encore δεν κάνει...τζιζ κακά.Μας βγήκε η πολύτιμη φωνούλα μας.Έχε χάρη που το κατέχεις το άθλημα όμως μιχαλάκη κι εσύ και η μπάντα σου.(αυτος ο mendez τελικα είναι πολυ καλός)Τη δωδεκάχορδη να μην έβγαζες στη σκηνή γιατι ψοφήσαμε απ τη ζήλια μας :shock:
Καλά περάσαμε βρε παιδί μου...την επόμενη φορά ελπίζω λιγότερα απο 1300 άτομα μπάς και δούμε ενα live σαν άνθρωποι.
Τέλος μιχαλάκη να τονίσω οτι εδώ είμαστε ελλάδα και δεν παίζουμε τα ίδια τραγούδια σε αθήνα και 8εσσαλλονίκη.(πούστηδες σαλονικιοί τα μάθαμε και τα δικά σας.μας θάβετε στο μιχαλάκη)Είναι θέμα τιμής βρε αδερφέ(ωχ τι την θυμήθηκα την τιμή)
Αυτά τα ολίγα μιχαλάκη.την επόμενη φορά ελάτε ολόκληροι και πιο κουλ και θα σας κεράσω και φραπέ.
μετά τιμής,
ΕΓΩ.
πσ:τα αστεια του μιχαλάκη μάλλον τα πηρατε στα σοβαρα απ οτι ειδα παραπανω.ε ρε παιδια...
πσ2:καμια διασκευουλα δε θα μας χαλαγε ετσι?
Deliverance
29-03-2006, 01:09
Οι ιδιες χαζες ατακες και το ιδιο σετλιστ και στην Αθηνα. Μετριος ηχος και μετριο λαιβ. Σε καποια φαση βαρεθηκα ελεεινα. Οποιος τους ειχε δει στο ροδον εφυγε δυσαρεστημενος. Κριμα
οι γκοθούδες στην είσοδο ήταν δυσαρεστημένες
Μια χαρα ηταν οι Opeth.Μην ακουω μαλακιες. Οκ στο Ροδον το 2004 ηταν πιο γαμηστεροι αλλα και τωρα γουσταρα πολυ. Εχουνε χαλασει και αυτοι ομως. Μιαμιση ωρα μονο. Καμια μπαντα που να παιζει πανω απο μιαμιση ωρα υπαρχει?
Απο τα αστεια του Μιχαλακη αλλα ηταν πετυχημενα, μερικα ηταν για τον πεουλα, αλλα δεν τρεχει και τιποτα.
Το White Cluster ηταν ψαρωτικο οπως και το Deliverance, αν και το τελος του παιχτηκε κουτσουρεμενο. Και το Under The Weeping Moon και το Grand Conjuration. Πλακα πλακα το live ηταν ποιοτικο!
Του Closure του αλλαξαν τα φωτα.
Ελεος με τα βλαμμενα που σε καθε διακοπη ζητουσαν το Bleak. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΕ LIVE ΤΩΝ OPETH!!!!ΟΥΣΤ!!!! Οι Opeth δεν ειναι μπαντα των hits!
Πολη ποιοτικη η μπλουζα Burst του Mendez. O Axenrot καλος, αλλα σε κατι φασεις πεταγε κατι γεμισματα, κατι rolls δικα του ξεκαρφωτα. Μια χαρα ειναι ρε φιλε τα κομματια γιατι να τα γαμας?
Εντυπωση μου εκενε οτι η μεγαλη πλειοψηφια του κοινου δεν αναγνωρισε τα Holy Diver, The Last In Line και Knocking at your back door. Παει χαλασαν και οι μεταλλαδες.
Gamhse to live. Kalos hxos, kalo setlist and kai eprepe na paiksoun kati apo morningrise :(
_UnHoLyMaRtYr_
29-03-2006, 02:46
Όμορφα ήτανε, βέβαια κάπου στη μέση κουράστηκα για άγνωστους λόγους.
Α, θάνατος σε όσους δε μπορούν να κάτσουν σε μια μεριά κατά τη διάρκεια του λάιβ. Δηλαδή, βόλτες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο κομμάτι σε σχεδόν γεμάτο κλαμπ γαμώ το σπιτάκι σου; Ναι, σ'εσένα μιλάω που διαβάζεις τώρα αυτό και έκανες βόλτες στο κλαμπ την ώρα του λάιβ.
Α επίσης η Μελίντα ήταν ακριβώς μπροστά μου αλλά είμαι αγενής και δεν τη χαιρέτησα. Αυτά. Να μας ξανάρθουν να πάτε.
Οι Opeth δεν ειναι μπαντα των hits!
Η ΠΑΝΑΘΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ
Ο ΜΗΤΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ
Η ΜΠΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΑΣ
Ε ρε damnation και σπλιτάκια με ανάθεμα που θέλετε.
Nodooddfsdgfrewgf αν χτυπήθηκες ΠΟΛΥ εχθές δεν παίζει να χεις δει πάνω απο 3 live αντίστοιχης μουσικής. Ειλικρινά και φιλικά.
Α ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΟΥ? ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BOSS ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΜΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ LIVE ΣΟΥ.
ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΑ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΠΕΡΙΠΟΥ.
Οι Opeth δεν ειναι μπαντα των hits!
Ε ρε damnation και σπλιτάκια με ανάθεμα που θέλετε.
Πλακα πλακα ετσι μπορει οι Anathema να εβρισκαν και κανα συμβολαιο.
kala giannh eisai NTIP GIA NTIP MLKAS e!
SpiritCrusher
29-03-2006, 09:57
οι γκοθούδες στην είσοδο ήταν δυσαρεστημένες γτ δν έπαιξες τα χιτάκια λέει.καλή κίνηση λοιπόν.
την κορούλα σου γιατί την άφησες παραπονεμένη?Ενα face of... θέλαμε και φώναζε κ ο τυπάς δίπλα και δεν μας το κανες το χατίρι.
Την πάτησες.
χα.χα.χα.πετυχημενο φιλοσ. 8)
κορουλα εννοουσα την πραγματικη του κορουλα μελιντα.
Lost_In_Cooperland
29-03-2006, 12:36
Πολη ποιοτικη η μπλουζα Burst του Mendez.
Μετάξι;
carheart
29-03-2006, 12:43
όχι, καβάλα.
Starbreaker
29-03-2006, 15:04
Εντυπωση μου εκενε οτι η μεγαλη πλειοψηφια του κοινου δεν αναγνωρισε τα Holy Diver, The Last In Line και Knocking at your back door. Παει χαλασαν και οι μεταλλαδες.
Ontws. Elege k oti exoume metal knowledge k drepomoun na ton antikrysw.
:moutza:
Stormrider
29-03-2006, 15:04
as pw kai gw tin malakia m
wraia itan.
to mono spastiko itan pws apo tis 2 wres pou itan i sinavlia ta 20 lepta akougame ton mixali na leei malakies.
to gamise ligo.
gamato ekei pou epeze riffs kai mas rotage "ti einai afto"
gelasa ligaki ekei pou eipe gia tous thesalonikis pou mas thavane.
petage kati akira "lalalalal " alla tespa.
apoti katalavate osoi den irthate ,oloi asxolounte me to ti elege o mixalis giati milise paaara poli.
i setlist den me trelane ,sto rodon itan poli kaliteri(blackwater park,delivernce, Master's Apprentices , april etheral...mono apo afta ...katalavenoume tin diafora)
afta.
ante kai tou xronou.
Οποιος τους ειχε δει στο ροδον εφυγε δυσαρεστημενος. Κριμα
Tous exo dei sto rodon kai alles 6 fores kai pali gamhsane. To "dysaresthmenos" einai xontrh kouventa gia ton ellhna opado. Ok den htan opos tis prohgoumenes fores, alla mhthnevlepete. Ante deite Tool.
H alitheia einai oti me xalase (se stigmes tha elega oti me kourase) kapos to setlist, alla de gamietai. Ayta. Variemai.
pou skata hsouna re mplitz?
Starbreaker
29-03-2006, 15:13
Mes sto idio post les gia ton ellhna opado k meta les "ante deite Tool". :/
requiemforadream
29-03-2006, 15:16
Λοιπον.
Παρακολουθησα το λαιβ της Αθηνας.Οσον αφορα το τεχνικο κ εκτελεστικο κομματι μπορω να πω οτι εμεινα γενικα ευχαριστημενη αν και τουλαχιστον εκει που καθομουν τα ντραμς ηταν πολυ δυνατα μ αποτελεσμα να μην ακουγονται καλα τα φωνητικα ιδιως τα καθαρα.Αλλα τελως παντων καλα επαιξαν.
Αυτο που με χαλασε κυριως ηταν οι μλκς που ελεγε συνεχως ο Αkerfeldt.Μιλαμε μιλαγε τοση ωρα που καλλιστα θα μπορουσε να χε παιξει 1,2 κομματια ακομα!Κ μου φαινεται οτι την εχει ψωνισει τελειως πλεον.Ωπα ρε boss που 'if you scream more you might get some!'Πως την ειδε δλδ Οzzy?!!Κ ολες αυτες οι ποζεριες που ελεγε οπως I sold my soul to the devil ηταν τελειως ξεκαρφωτα με το στιλ της μπαντας κ το δικο του.Σιγα τη σατανικη μπαντα μη χεσω.
Οσον αφορα το setlist ηταν οντως πρωτοτυπο κ τους τιμα που παιξαν κομματια απο τα πρωτα cd τους.Ομως πιστευω οτι ενα τετοιο σετλιστ θα ικανοποιουσε μονο οσους τους ειχαν δει στις προηγουμενες εμφανισεις τους.Πως μπορουν να απουσιαζουν κομματια οπως Master's..., A fair jugdement,Blakwater Park, Demon of the Fall,Moor?!Ακομα κ το Bleak επρεπε να παιξουν που απ οτι ξερω δν το χουν ξαναπαιξει γιατι σιγα το χιτακι στο κατω κατω!10λεπτο τραγουδι ειναι στο κλασσικο οpeth στιλ.Αλλα επειδη ειναι απο τα πιο γνωστα μαλλον οι 'true' fans δεν θα το θελανε...
Θα μου πειτε τα παιξαν στις αλλες συναυλιες.Ε εγω δν ειχα τν τυχη να τους δω τοτε οποτε ειναι λογικο να εχω απογοητευθει τρελα που δεν ειδα λαιβ αυτα τα θεικα κομματια.
Στο Deliverance ομως εγινε ο χαμος ,αφου βεβαια μας την εσπασε με τα μαθηματακια metal,οποτε δν μετανιωνω που πηγα.
Αυτα.
Ας ελπισουμε next time να ειναι καλυτεροι κ σε καλυτερο χωρο!
[zER][Ante deite Tool.
Δεν παίξανε τις διασκευές που έχει στο deliverance?
Stormrider
29-03-2006, 15:22
I sold my soul to the devil
aftin tin malakia tin exei ksanapei.
ontos kourase ligo o mixalis. :/
Ωπα ρε boss που 'if you scream more you might get some!'Πως την ειδε δλδ Οzzy?!!Κ ολες αυτες οι ποζεριες που ελεγε οπως I sold my soul to the devil ηταν τελειως ξεκαρφωτα με το στιλ της μπαντας κ το δικο του.Σιγα τη σατανικη μπαντα μη χεσω.
re seis...stamathste na ste toso sovaroi....
pou skata hsouna re mplitz?
Proth seira, terma deksia (opos evlepes th skhnh), dipla sta hxeia. Forousa ena kokkino/mayro zaketaki :P
Mes sto idio post les gia ton ellhna opado k meta les "ante deite Tool". :/
To piases to yponooumeno filaraki :P
Αυτο που με χαλασε κυριως ηταν οι μλκς που ελεγε συνεχως ο Αkerfeldt.Μιλαμε μιλαγε τοση ωρα που καλλιστα θα μπορουσε να χε παιξει 1,2 κομματια ακομα!Κ μου φαινεται οτι την εχει ψωνισει τελειως πλεον.Ωπα ρε boss που 'if you scream more you might get some!'Πως την ειδε δλδ Οzzy?!!Κ ολες αυτες οι ποζεριες που ελεγε οπως I sold my soul to the devil ηταν τελειως ξεκαρφωτα με το στιλ της μπαντας κ το δικο του.Σιγα τη σατανικη μπαντα μη χεσω.
Kat'arxas nomizo oti exete elleipsh humour. H pairnete ton eayto sas poly sta sovara. H kai ta 2.
2: Kapoios malakas ksekinhse ayth thn paparia (oti kai kala o Mikael milaei poly) kai arxise na kakofainetai se olous. Pithanotata kapoios syntakths tou xevimetalxamer.
3: Kala kanei kai thn psonizei. Pou den to kanei alla leme tora. Otan ftasete sth thesh tou, sas epitrepo ego prosopika na to kanete ki eseis. Pros to paron mporeite apla na ta skate gia na ton vlepete na psonizetai. Life's a bitch, ain't it?
4: An nomizete oti tha epaize perissotera kommatia an de milouse, ntax, ti na po. Ante deite champions league thn epomenh fora giati de vrisko kan logia na perigrapso th vlakeia sas. Isos akousete kati tairiasto apo tis eksedres.
[zER][Ante deite Tool.
Mono mia :(
Deliverance
29-03-2006, 15:49
[zER]
Kat'arxas nomizo oti exete elleipsh humour. H pairnete ton eayto sas poly sta sovara. H kai ta 2.
3: Kala kanei kai thn psonizei. Pou den to kanei alla leme tora. Otan ftasete sth thesh tou, sas epitrepo ego prosopika na to kanete ki eseis. Pros to paron mporeite apla na ta skate gia na ton vlepete na psonizetai. Life's a bitch, ain't it?
Μπορω να αναφερω καμποσους καλλιτεχνες που, αν και ειναι πολυ πιο αξιολογοι απο τον akerfeldt και την παρεα του, παραμενουν σεμνοι. Ατακες τετοιου υφους περιμενω να ακουσω απο μπαντες αλλου ειδους (εκει μαλιστα θα το ευχαριστηθω κιολας), οχι απο Opeth. Δηλαδη τι αλλαξε μεσα σε δυο χρονια; Ενα μετριο ghost reveries εκανε τη διαφορα;
Τελοσπαντων το σετλιστ τουλαχιστον ηταν καλο.
Τα σεβη μου στον κυριο Lindgren :worship:
Spoudaio epixeirhma. "Alloi einai semnoteroi". O K :P
Btw - epeidh ksexasthke - o mixalakhs mas yposxethike oti kapoia stigmh tha arxisoun na provaroun kai se epomenes tour tha mas xarisoun kai Black Rose Immortal.
edw tous kourase to closure pou einai τσιφτετελέ gia black rose immortal einai...
Zoonchild
29-03-2006, 15:57
[zER][Ante deite Tool.
Quart 06
TIRSDAG 04-07 BENDIKSBUKTA
TOOL(US)
Placebo(UK)
OPETH(SE)
Wolfmother(AU)
Torch(NO)
(flere navn kommer)
καλά, θα τους δούμε μαζί και θα κάνουμε την σύγκριση τότες.... :P
Δεν καταλαβα τωρα σας πειραξαν τα αστειακια του Akerfeldt?Και την προηγουμενη φορα στο Ροδον τα ιδια πανω κατω εκανε πχ με τις εκλογες που θυμαμαι.Τοτε ητανε καλα?
Η μονη μαλακια βασικα ειναι οτι θα μπορουσαν μεσα στον χρονο αυτο να παιζανε κανα κομματι ακομα, απο την αλλη ομως ισως και να προσπαθουσαν να παρουνε ανασες. 10λεπτα κομματια παιζουνε μην το ξεχναμε.
Ksekollhste to myalo sas. H setlist einai fixed. Eite 3 lepta milhsei, eite 3 ores, ta idia kommatia tha paiksoun. Isa isa troei apo to DIKO TOUS xrono. Mhn eiste *perissotero* zoa. Fxaristo.
SpiritCrusher
29-03-2006, 17:02
Ατακες τετοιου υφους περιμενω να ακουσω απο μπαντες αλλου ειδους (εκει μαλιστα θα το ευχαριστηθω κιολας), οχι απο Opeth.
Ok δεν πίστευα ότι θα υπήρχαν τόσο καθυστερημένα άτομα που θα τα έπαιρναν όλα αυτά στα σοβαρά. Προφανώς έκανα λάθος.
Για το bold κομμάτι συμφωνώ με Bli][zER.
Πες τα ρε Σέρεγ! :chinchilla:
PS Γιατί δεν σηκώνεις το τηλ σου ρε παπάρα; :P
freak brother
29-03-2006, 19:37
[zER][Ante deite Tool.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Tonosalata
29-03-2006, 20:32
kalo h kako einai xioumor.dld eiste apelipisia.
Ναι αλλά πήγαμε να ακούσουμε τη μουσική του κι όχι το τόσο μακροσκελές και αποτυχημένο έως κι εντελώς pozer - rockstariliko humour του. Καλό είναι να κρατάς επαφή με το κοινό αλλά σε λογικά πλαίσια. Από διασκευές σε Tool μπήκαν με Ghost Of Perdition πάντως.
Starbreaker
29-03-2006, 22:08
BLi][zER pairneis pososta?
Tonosalata
29-03-2006, 22:40
auto einai meros twn opeth-live. an de saresei mhn ksanapas. makia!!¬¬¬
_UnHoLyMaRtYr_
29-03-2006, 22:47
Η αλήθεια είναι πως την τελευταία φορά που τους είχα δει (και μοναδική ως την προχθεσινή) δε μιλούσε τόσο πολύ. Οκ, ευπρόσδεκτα τα αστεία,γελάσαμε, αλλά ισχύει κάποια στιγμή και το "σκάσε πια και παίξε λίγη μουσική".
Μην αρπάζεστε αμέσως οι Οπεθάδες ε. Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη μπάντα και έβγαζε 5 λεπτά λόγο ανάμεσα σε κάθε τραγούδι θα σκούζατε.
esy dn exeis dikaiwma na milas.sout.
_UnHoLyMaRtYr_
29-03-2006, 23:16
Αφού έχω δίκιο. Κρατάω μικρόφωνο.
auto me to mik akousthke tromaktiko kai mou efere sto myalo paidika tragoudakia alla as mhn to analysoume peretairw gt off topic.
BLi][zER pairneis pososta?
Tha elega AKRIVOS ta idia pragmata gia opoiadhpote mh sixamerh mpanta. Dld otidhpote exete pei "enantion" tou einai megisth paparia. Einai dynaton na leei oti exei kanei symfonia me ton diavolo kai oti krataei mikrofono opote kanei oti thelei kai na ta ennoei re kathysterhmenoi? Ligh common sense..
Stormrider
30-03-2006, 01:47
http://s2.supload.com/thumbs/default/DSC01388.JPG (http://s2.supload.com/free/DSC01388.JPG/view/)
http://s2.supload.com/thumbs/default/DSC01377.JPG (http://s2.supload.com/free/DSC01377.JPG/view/)
http://s2.supload.com/thumbs/default/DSC01405.JPG (http://s2.supload.com/free/DSC01405.JPG/view/)
[zER]Einai dynaton na leei oti exei kanei symfonia me ton diavolo kai oti krataei mikrofono opote kanei oti thelei kai na ta ennoei re kathysterhmenoi?
Ε ναι, οι άλλοι οι μαλάκες τύπου Malmsteen και ντιβο-Blackάδων είναι απλά μαλάκες. Ενώ αυτός είναι ο Akerfeldt. Και είναι ΚΑΛΟ παιδί. Οπότε τα 'λεγε στην πλάκα.
ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΚΟΘΟΥΔΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΠΑΝΤΕΣ.
edw o wylde elege persi gia troops kai tetoia k ton xeirokrotousan. o akerfeldt sas peirakse?
gamhsan.
Ε καλά εκεί αναρωτιόμουν αν ήξεραν τα πρόβατα από κάτω Αγγλικά, αλλά ρε πούστη, άλλο ο Wylde και άλλο ο Akerfeldt. Ο ένας γαμούσε γελάδια στο ράντσο του και ο άλλος έγραφε το Black Rose Immortal.
Έλεος.
Dark_Legend
31-03-2006, 19:31
[zER]Spoudaio epixeirhma. "Alloi einai semnoteroi". O K :P
Btw - epeidh ksexasthke - o mixalakhs mas yposxethike oti kapoia stigmh tha arxisoun na provaroun kai se epomenes tour tha mas xarisoun kai Black Rose Immortal.
Πραγματικά το ελπίζω γιατί είναι ύμνος το κομμάτι...
Τώρα στα της συναυλίας...
Στο μουσικό και τεχνικό κομμάτι έμεινα ευχαριστημένος.Όχι τίποτα αξεπέραστο αλλά ποιοτικό αποτέλεσμα.
Στα του Μιχάλη,δεν είχα κανένα πρόβλημα στις ομιλίες του,κλασσικό british humour έκανε,που το διασκέδασα γιατί μου ήταν πρωτόγνωρο σε συναυλία να μιλάει τόσο πολύ ο τραγουδιστής.
Με το παραμικρό να χαλαστείτε πάτε αμάν πιααα. :P
Τώρα δεν θυμάμαι αλλά κάποιος είπε πως αντί για λόγους θα μπορούσε να παίξει παραπάνω κομμάτια.Ήμαρτον λες και τα κομμάτια που παίζει μια μπάντα καθορίζεται απ'το χρόνο του live...Ο χρόνος του live καθορίζεται απ'τα κομμάτια της playlist.Το μόνο που άλλαξε ήταν ο χρόνος,διότι είναι φυσικό ότι λίγη ξσεκούραση και λίγη πόζα πρέπει να την έχουμε..
Και τέλος μην ξεχνάμε πως όλες οι μπάντες έχουν πιστούς και φανατικούς οπαδούς αλλά και πιο 'casual' οπαδούς.Είναι φυσικό λοιπόν στη συναυλία να ζητάει τα hits το κοινό,εκτός και αν είναι άγνωστη η μπάντα.
Αυτά...
ΥΓ-Στη Θεσσαλονίκη ήμουν
[/list]
gia mena den einai fusiko oute kan na zhtane kommatia. dld ti pisteyoun? oti tha allaksoun to setlist? h koultoura ths paraggelias me to xiliariko sto koutelo den mporei na perasei sta live. :P
Stormrider
30-10-2006, 19:27
The Grand Conjuration
http://rapidshare.com/files/1304019/The ... n.MPG.html (http://rapidshare.com/files/1304019/The_Grand_Conjuration.MPG.html)
:D
sabbattack
30-10-2006, 22:57
Ε καλά εκεί αναρωτιόμουν αν ήξεραν τα πρόβατα από κάτω Αγγλικά, αλλά ρε πούστη, άλλο ο Wylde και άλλο ο Akerfeldt. Ο ένας γαμούσε γελάδια στο ράντσο του και ο άλλος έγραφε το Black Rose Immortal.
Έλεος.
hey you, twra to eida auto.
peritto na analusoume ti ton exei o Wylde ton Akerfeldt etsi?
Zakk > Opeth monos tou
Από το forest έχω κάτι σιντί νοκτέρναλ μάτζεστη, κάτι ενγκρέηβντ, έχω και ένα μάνογουορ που με είχε βάλει να πάρω μια γκόμενα, έχω και μια συλλογή με διασκευασμένους άηρον μέηντεν και ένα μπεστ οφ των τέσταμεντ.
ε, μόνο το 1919 eternal θέλω να πουλήσω απεγνωσμένα.
Glen Benton
31-10-2006, 13:53
Έλεος.
Zakk > Opeth monos tou
kalh banda oi opeth. ap ta agaphmena mou nea groups.
omws o zakk einai filaraki kai tous exei gia plaka 8)
tou xa pei na r8ei kai se mas alla mou pe oti 2 toso terasties mousikes idiofyies de xwrane sena group...ti na kanoume
Atheist. Κλαίω ρε μαλάκα. Κλαίω.
Έλεος.
gamisei.
Popo eixa na synanthso tetoia grafikothta apo tote pou phgaina dionyso.
Και οι θαμώνες από τότε που σταμάτησες υποθέτω ΧΑΗΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ
freak brother
01-11-2006, 18:55
btw ο Διονυσος εχει γινει τωρα τρεντι εστιατορειο..
φανταζομαι τι vibes θα εκπεμπει ο χωρος :shock:
Stormrider
01-11-2006, 19:26
NA PA NA GAMITHITE RE.
kathomouna kai anevaza to video kai oute ena thx.
den anevazw allo. :)
Neue regel
02-11-2006, 06:12
kill it.
Comprehension_Hypnosia
04-11-2006, 23:07
Pw pw Opeth gia tipota a8lia koritsakia einai.
Suffocation re mounia!
carheart
05-11-2006, 04:32
η ελπίδα έχει χαθεί για πάντα.