View Full Version : Sepultura - Dante XXI (2006)
Dragonlord
19-03-2006, 19:23
©2006 Steamhammer/SPV
http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.253.cover.jpg
01. Lost (intro)
02. Dark Wood of Error
03. Convicted In Life
04. City of Dis
05. False
06. Fighting On
07. Limboi (intro)
08. Ostia
09. Buried Words
10. Nuclear Seven
11. Repeating the Horror
12. Eunoe (intro)
13. Crown and Miter
14. Primium Mobile (intro)
15. Still Flame
Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=253)
ρε ωραίο ειναυτό.
αλλά ο green δεν ακούγεται.
isws to kalytero me green
alla seps xwris max=0
dyingfreedom
26-03-2006, 23:37
Όχι ίσως.
Είναι το καλύτερο με Green, απλά καλύτερα να τραγουδούσε ο Kisser. :wink:
edit: Το ostia είναι το καλύτερο κομμάτι τους από τότε που φυγε ο Max.
Μια χαρα ειναι ο Green μωρε.Καλα εννοειται οτι δεν ειναι Max. Απλα οι μαλακες εχουνε ποσα χρονια να γραψουν κανα δισκο της προκοπης.
Apo ti stigmi pou o Max apokleietai na gurisei, giati to 30% tis kritikis anaferetai sto poso gamata tha itan na gurnage, kai ti kanoun oi Sepultura xoris auton? Diladi ok, ki ego spao me Roots kai Arise, alla anoixa to link na diavaso kati gia ton disko kai boro na po oti den exo kerdisei kai polla.
dyingfreedom
19-04-2006, 18:22
Φιλαράκι μόνο την εισαγωγή διάβασες;
Ωραίο το άλμπουμ btw.
freak brother
19-04-2006, 19:27
wraio exwfullo
(thymizei ligo lolo)
δε προβλέπεται να τ'ακούσω αλλά ωραιο εξωφυλλάκι.
wraio exwfullo
(thymizei ligo lolo)
Pes mou oti ennoeis to paixnidi sto NES...
freak brother
21-04-2006, 05:42
wraio exwfullo
(thymizei ligo lolo)
Pes mou oti ennoeis to paixnidi sto NES...
oxi
ton lolo ton komista
Phantom Duck
21-04-2006, 13:55
ΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.
Όχι, Κυριαζής ;ρ
Μαλάκα όντως.
χωρίς πλάκα, θυμίζει αρκετά.
καλά κοιμάμαι όρθιος! μόλις χθες έμαθα ότι κυκλκοφόρησαν οι θεοί νέο άλμπουμ! :oops:
Εννοείται ότι δεν άκουσα ακόμα τίποτε, όμως μάλλον θα τον πάρω στα τυφλά, διότι όσους ρώτησα χθες είχαν θετικές απόψεις.
Πάντως η γνώμη μου είναι πως ο derrick είναι άξιος συνεχιστής του max. Προσωπικά το Nation είναι το τέταρτο καλύτερο άλμπουμ τους μετά Chaos AD, Roots, Arise.
Συναυλιακά ο Derrick μου αρέσει πιό πολύ από τον max, μιλάμε για πολύ ενεργητικό και κινητικό άτομο.
Επιπλέον οι Sepultura συνεχίζουν την παράδοση του προσεγμένου κοινωνικοπολιτικού στίχου, σε αντίθεση με τους soulfly, οι οποίοι, αν και δώσαν έναν από τους καλύτερους δίσκους του 2005, στιχουργικά δεν πρωτοτυπούν, αλλά ο μαξ κάνει και ηλίθιες δηλώσεις υπερ του πολέμου, κλπ
Darkling
03-05-2006, 10:17
Ναι.
Να παρεις και το νεο Ολεθριο Ρηγμα τοτε. Παιζουν και διασκευες Σεπουλτουρα και στηλιτευουν τον Ιμπεριαλισμο!!
Phantom Duck
03-05-2006, 11:20
Συναυλιακά ο Derrick μου αρέσει πιό πολύ από τον max, μιλάμε για πολύ ενεργητικό και κινητικό άτομο.
Επιπλέον οι Sepultura συνεχίζουν την παράδοση του προσεγμένου κοινωνικοπολιτικού στίχου, σε αντίθεση με τους soulfly, οι οποίοι, αν και δώσαν έναν από τους καλύτερους δίσκους του 2005, στιχουργικά δεν πρωτοτυπούν, αλλά ο μαξ κάνει και ηλίθιες δηλώσεις υπερ του πολέμου, κλπ
Καταρχάς.
Ο Max είναι απίστευτα ενεργητικός, αν θες εσύ να τον βλέπεις να τραγουδάει και να παίζει κιθάρα τρέχοντας είναι άλλο θέμα.
Επίσης Frontlines, τι υπέρ του πολέμου μου λές τώρα.
Καταρχάς.
Ο Max είναι απίστευτα ενεργητικός, αν θες εσύ να τον βλέπεις να τραγουδάει και να παίζει κιθάρα τρέχοντας είναι άλλο θέμα.
Επίσης Frontlines, τι υπέρ του πολέμου μου λές τώρα.
και τους δυο τους έχω δει ζωντανά, όχι ότι ο μαξ δεν είναι θεός, αλλά ο ντέρρικ έχει κάτι παραπάνω, ίσως φέρνει κάτι από την κουλτούρα του ραπ, επίσης καλύτερη και ζεστότερη επικοινωνία με το κοινό.
Phantom Duck
03-05-2006, 11:48
Κοίτα, ο Ντέρικ έχει κάτι παραπάνω, αλλά όταν πάω σε συναυλία προτιμώ να κοιτάω τη μούρη αυτού που τραγουδάει, όχι το παντελόνι του.
πες μας ότι είσαι και ρατσιστής
Kingryche
03-05-2006, 14:48
προφανώς αστειεύεται ο Phantom ε...
Από την άλλη όσο συμπαθής και να είναι ο Green ούτε καν πλησιάζει το τι έχει κάνει και το τι είναι ο Max.
Από την άλλη ο δίσκος συνεχίζει να μ'αρέσει το ίδιο με τις πρώτες ακροάσεις. Είναι σίγουρα ο καλύτερος της Green εποχής.
Riffάρες, χώσιμο και super artwork \m/
μόλις τον αγόρασα και τον άκουσα.
κατενθουσιάστηκα, σίγουρα από τις καλύτερες με green, όμως το Nation δεν το ξεπερνά, in my opinion.
Kαιρό είχα να ακούσω αυτό το δισκάκι.
Πολύ όμορφο.
Αν και ο Green ποτέ δεν μου άρεσε, εδώ ταιριάζει γάντι και ειν'ωραίος.
crown and miter :dfinger: :dick: