Log in

View Full Version : Marduk, 19/3/06 Underworld Athens

phthoggon
19-03-2006, 03:05
Ok. Λοιπόν οι Marduk βγάζουν δίσκους μόνο και μόνο για να τους παίζουν live. Δεν είμαι και κανένας οπαδός του συγκροτήματος, από δίσκους τους έχω λίγους, live τους βλέπω για πρώτη φορά και για να μαι ειλικρινής το 1\3 των κομματιών του live τα άκουγα για πρώτη φορά. Παρ' όλα αυτά, αυτό το συγκρότημα είναι άνετα η πιο βίαιη εμπειρία που είναι δυνατόν να ζήσει κανείς in a lifetime. Ήχος που δεν έχω ξανακούσει ποτέ ξανά και που προέρχεται κυρίως από απίστευτη απόδοση (δε μου χει τύχει ποτέ ξανά σε black metal συναυλία να ακούγονται όλες μα όλες, οι νότες). Μπάσο και κιθάρα να ακούγονται σαν ένα όργανο (ηλίθιοι μπλακμεταλλάδες, ο Morgan παίζει με Stratocaster!!!), ένας Dragutinovic φοβερός με ταμπούρο που ακούγεται σαν M-16 σε επίθεση αυτοκτονίας (σε αντίθεση με τον Andersson δε παίζει τόσο πολύ με τα crash με συνέπεια να κρατάει το γαμημένο blast των 800bpm πιο σταθερό και πιο καταστροφικό) ένας Arioch από άλλο κόσμο (Legion και μαλακίες...). Top ο ολοκληρωτικός βιασμός των αισθήσεών μου με την 1.5x πιο γρήγορη απ το δίσκο εκτέλεση του Baptism by Fire. Μετά από αυτά τι θέλετε ρε, θέλετε και αβανγκάρντ συνθέσεις? Ε να :moutza:

ΥΓ. Καρχαρτ, οι Watain έχουν ακόμα πολλάααα ψωμιά να φάνε...

Bullet
19-03-2006, 03:56
oi desolation pws epaiksan?

phthoggon
19-03-2006, 04:01
Πολύ καλύτερα από με Rotting Christ νομίζω, αρκετά καλός ήχος, μια χαρά.

Bullet
19-03-2006, 04:02
nice,nice

AfterBeatlesOnlyChaos
19-03-2006, 05:07
Pou na deis kai Behemoth...Xalara oi Marduk htan apisteutoi allo to fainomeno behemoth einai apo allo kosmo...

House Of Low Culture
19-03-2006, 05:50
τράβα πηδήξου ρε βόδι.

cavity
19-03-2006, 15:00
γιατι τετοιο μισος? :lol:

O)))zma
19-03-2006, 15:06
Einai poli blasfimos kai anieros blackmetalas

carheart
19-03-2006, 16:40
Έτσι όπως περιγράφεις το live, ακούγεται ωραίο, αν και εστιάζεις πολύ σε τεχνικά χαρακτηριστικά, ήχους, stratocaster και τέτοια.

Ο Arioch φαντάζομαι θα γάμησε το σύμπαν. Ήταν ο μοναδικός λόγος που θα ερχόμουν, αλλά τελικώς δεν ψήθηκα.

Όσο για την απόδοση, ναι, το πιστεύω οτι θα ήταν γαμώ. Η μουσική τους είναι καθαρά φτιαγμένη για live. Επίσης είναι χρόνια στο κουρμπέτι και είναι επαγγελματίες. Και δεν λέω, αν ήμουν εκεί, μάλλον θα περνούσα οκ.

Αλλά οκ, φαντάσου πόσο περισσότερο από τώρα θα τους γαμάνε, όταν "φάνε και τα ψωμιά τους". Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, αλλά προτίμησης. Και καλώς ή κακώς, από Σουηδία μεριά, για μένα, οι Marduk, όσον αφορά στην ακρόαση στο σπίτι, μου είναι 100% αδιάφοροι.

phthoggon
19-03-2006, 18:02
Καλά και γω μη φανταστείς ότι με το που ξυπνάω βάζω τα Χέβεν Σαλ Μπερν και τα Πανζερ και τα δε ξέρω τι, άλλα κάθε κομμάτι τους ακούγεται 3 φορές πιο γαμηστερό στα live. Τώρα για τις "τεχνικές λεπτομέρειες" απλώς εξηγώ γιατί νομίζω ότι η συναυλία γάμησε το σύμπαν, τώρα αν θες να μιλήσουμε για ατμόσφαιρα και αυτά τέλεια ήταν και πολύ ήβιλ κτλ κτλ. Επίσης μακάρι να γίνουν ζώα και οι Watain, να προβάρουν σα σκλάβοι και να βγάζουν τέτοιο ήχο γιατί σα μουσική τους έχουν, μέχρι τότε βέβαια σαν live εμπειρία Marduk uber alles :D