View Full Version : Championship Manager 2006
an kai to prohgoumeno htan oti xeirotero,an kai to fm2006 paramenei koryfh as tou dwsoume mia eukairia na doume ti exei na mas pei kai fetos
s.s. to prwto me 3d apeikonish aposo leei to read me file
gia na doume
http://www.cm2006demo.com/
http://championshipmanager.co.uk/image/cm6banner/cm6centraladd.gif
bleeding
24-03-2006, 15:16
to 3d isos na leei kati. an k sto fm pote de vlepo to paixnidi. to exo commentary only.
ola ta ypoloipa omos einai athlia. toulaxiston omos den exei ta akyra pou eixe to proigoumeno sti database
fm k pali fm
to tsekara
well einai kapws kalytero apo to prohgoumeno alla tpt to tromero
to 3d einai poly kalh idea kai exei kai angles na dialekseis alla omws oi paixtes moiazoun me subbuteo kai h mpala me mpalaki tennis kai xalaei to synolo
tespa egw pisteuw pws an eidos kai sports inderactive emenan mazi 8a milagame gia ena poly anwtero fm
bleeding
24-03-2006, 15:25
an eidos kai sports inderactive emenan mazi 8a milagame gia ena poly anwtero fm
auto einai sxedon sigouro.
to olo interface tou cm mou fanike ekneuristiko omos. to back einai ena para poly mikro koumpaki k de douleuei k apo to keyboard gia paradeigma. isos na einai oti exo synithisei k to fm tora alla k pali de me kratise pano apo misaoro to demo eno to antistoixo tou fm to eixa paei mexri xristougenna pou stamatage.
tsekara kai th full version xtes
gtp kabala,mhn mpeite kan sto gkopo
blackbird
14-04-2006, 17:08
asxeto teleiws
mia zwh eixa thn aporia pws mporeite kai paizetai ena paixnidi podosfairou otan de mporeite na paremvete ousiastika sto apotelesma-kamia fora otan de vlepete kan tous agwnes
kaigomaste pou kaigomaste as karfwnoume kanena golaki na goustaroume
ntaksi to football manager (aka fm) omws de paizete,einai sta8erh 8eila
btw mauropouli eixa thn idia entypwsh mexri na asxoli8w,meta kollas kai mlista agria kai xwris gyrismo :P
bleeding
15-04-2006, 00:11
re otan exeis ton apollon kalamarias k sou karfonei goal sto 90 o aravidis k pairneis to protathlima apo to gauro pou fernei x tin idia ora me ton panionio tote ti goal na karfoseis k ti na xareis k ti na leme!!!
mia tetoia stigmi k mono gamei opoiodipote allo paixnidi athlitikou periexomenou
ontws kati tetoia kanoun to paixnidi akoma pio 8eila