View Full Version : [TV] House M.D.
cyber_lingas
20-12-2009, 05:58
Γιέπ...έγινε και αυτό... House M.D.:The adventure game (casual adventure, αλλα και πάλι...)
http://www.justadventure.com/Upcoming_Releases/HouseMD/HouseMD.shtm
Phantom Duck
13-01-2010, 01:37
ξεχαστήκαμε ε.
επιτέλους ξαναψόφησε ασθενής. κι ήταν και μπάτσος...
μπιζαριος
13-01-2010, 01:44
μπραβο μαλακα. ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ
em afou elege 25 genari o allos apo panw.
duh
enitharmon
13-01-2010, 03:52
εβραιε θα σε βρουμε
SpiritCrusher
13-01-2010, 04:40
em afou elege 25 genari o allos apo panw.
duh
meh
Είναι γαμάτο πάντως πώς αυτό το house έβγαλε πιο πολύ γέλιο από τα αντίστοιχια big bang και how I met.
Worked for jack bauer
Kelldorain
14-01-2010, 20:22
Είναι γαμάτο πάντως πώς αυτό το house έβγαλε πιο πολύ γέλιο από τα αντίστοιχια big bang και how I met.
Ε νέο κούρεμα, αβαντάζ πριν από τη σέντρα. Καλό πάντως, ωραία η αντιστοιχία House/Wilson με τους ασθενείς, κάτι που γενικά γίνεται αρκετά αυτή τη σεζόν με άλλα μέλη της ομάδας. Wilson όντως σούπερ και τον βοηθάει και ο χρόνος που παίζει σε αυτή τη σεζόν
ksipniste re!
kainourio!
exoume xalarwsei mou fainetai...
Phantom Duck
31-01-2010, 14:07
ωραίο ήταν, επιτέλους ασθενοκεντρικό επεισόδιο.
Kelldorain
31-01-2010, 14:07
Απεχθέστατη ασθενής (επίτηδες βέβαια), καλούτσικο γενικά. Το side story με το συμμαθητή ψιλοαχρείαστο
Phantom Duck
31-01-2010, 14:09
χρειαζόταν για να αναδειχθεί το main story στο τέλος ρε φλώρε...
Kelldorain
31-01-2010, 14:24
Πάσο , τουλάχιστον ειχε αυτό (http://i595.photobucket.com/albums/tt38/Kelldorain/cuddya.png?t=1264937059)
Η Candy και ο μαλάκας βάζουν υποψηφιότητα για το πιο αντιπαθητικό ζευγάρι της χρονιάς άνετα
geologiko_karoto
03-02-2010, 02:46
σε ποιόνα έδωσε ο Χάους την επιταγή;
Shadowking
03-02-2010, 15:52
στον συμμαθητή.
atom_smasher
04-02-2010, 01:21
εφτασα αισιως στην 3η σεζον! ωραιο ειναι. για να δουμε παρακατω....
ion_storm
06-02-2010, 15:41
Το τελευταίο το είδε κανένας??
από τα καλύτερα.
αν και η ιστορία με τον στρατιώτη δεν έβγαζε πολύ νόημα.
δηλαδή αν τονίζει ότι ο house είναι τρου κακός ή αντικομφορμιστής στις λύσεις των προβλημάτων.
geologiko_karoto
06-02-2010, 16:06
ποια καλύτερα;
απτα μετριότερα μάλλον
μόνο το οπόσουμ άξιζε !
το θεϊκότερο όλων είναι το πώς ο ένας συμπληρώνει τον άλλον (Χάους - Γουίλσον) - παλιοαδερφές
ΥΓ φέρτε πίσω τη Νόρα
Για πείτε για το τελευταίο. Πώς σας φάνηκε η Κάντυ σαν πρωταγωνίστρια; Είχε στιγμές το επεισόδιο αλλά γενικά ψιλο αδιάφορο. Και ελεεινό τέλος. Ας της πάει κάτι στραβά τζίσους!
Kelldorain
10-02-2010, 15:22
Ωραία ιδέα, αλλά δεν έβαλαν κάτι το ιδιαίτερο να γίνει
Phantom Duck
11-02-2010, 00:36
μια χαρά ήταν ρε τρόμπες, house δεύτερος χαρακτήρας για ποικιλία και φοβερό intro.
Πώς σας φάνηκε η Κάντυ σαν πρωταγωνίστρια;
http://img192.imageshack.us/img192/7076/vlcsnap1916930.png
adiaforo epeisodio.
πφέρτε πίσω τη Νόρα
geologiko_karoto
13-03-2010, 03:02
ένα μήνα αναμονή για ΑΦΤΟ;
τεσπά,καλή η φάση με τα ραντεβού και με τις τσόντες
Phantom Duck
13-03-2010, 13:22
έλα, ωραίο επεισόδιο, είχε κι ενδιαφέρον περιστατικό.
Drumsick
15-03-2010, 20:24
Εμένανε πολύ μ'άρεσε πάντως. Μάλιστα αι λολντ σε φάσεις.
πολύ δυνατό το τελευταίο
για πείτε
θα παντρευτούν γουίλσον και χάους;
Kelldorain
16-04-2010, 17:57
bump, το Lockdown ήταν το πρώτο που σκηνοθετεί ο Hugh Laurie
Amnesiac.
16-04-2010, 21:06
Μέτριο επεισόδιο.
Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε την Κάμερον να πηγαινοέρχεται στη σειρά, αν υπάρχει Θεός (και είναι και σεναριογράφος) πρέπει να πεθάνει, αφού τη βιάσει ο Χάουζ πρώτα.
Θαρρώ πως γενικά η έχτη σεζόν είναι ανούσια και ξεχνάς το κάθε επεισόδιο μετά από λίγο.
Αν ασχολιόσαντε με το ίδρυμα σε όλη τη σεζόν θα ήτο όμορφο, δεν το έκαναν -επιλογή των- και δυστυχώς δε δείχνουν να είχαν εναλλακτικές.
kapws etsi. arxise yposxomenh alla skata.
Amnesiac.
16-04-2010, 21:38
Καλούλα σαιζόν είναι (FML που πριν κανα μήνα δεν είχα δει ούτε ένα επεισόδιο Χάουζ και τώρα μιλάω για την 6η σαιζόν) αλλά όντως δείχνουν να βρίσκονται σε ψιλοαδιέξοδο.
Νομίζω πρέπει να αρχίσουν να πεθαίνουν περισσότεροι συμπρωταγωνιστές.
Kelldorain
16-04-2010, 21:45
Βασικά το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στη μέση της 5ης, από τη μια χρησιμοποιούν 6 σεζόνς μετά τα κλασσικά επεισόδια (που οκ δεν έχουν πλέον τόσο ενδιαφέρον γιατί τους χαρακτήρες τους έχουμε μάθει) και από την άλλη ό,τι κεντρική ιστορία βάζουν την ξεπετάνε γρήγορα όπως το ψυχιατρείο πχ και στα επόμενα επεισόδια δεν βλέπουμε συνέπειες από αυτή. Για μένα πρέπει να βάλουν κάτι που να κρατάει όλη τη σεζόν, όπως στην 4η πχ που νομίζω είναι άνετα η κορυφαία. Δεν λέω ότι αυτή τη στιγμή η σειρά είναι κακή ή κάτι, αλλά νομίζω έχει περιθώρια να βελτιωθεί και πρέπει για να μην γίνει πραγματικά βαρετή σε κάνα χρόνο.
Drumsick
16-04-2010, 21:52
FML που πριν κανα μήνα δεν είχα δει ούτε ένα επεισόδιο Χάουζ και τώρα μιλάω για την 6η σαιζόν
:touched:
para poly kalo epeisodio.
siga re paidia, mia xara einai h sezon apla ta eps einai autoteli, den iparxei kapoia sinexeia. an broun kati endiaferon pou na xei sinexeia -px poutso kai ksilo sto lucas kai tin cuddy na peftei stin agkalia tou xaous- ego eimai mesa.
episis ontws ftanei me tin klapsomouniasi tis cameron, den paleuesai kopela mou. breite kainourio gkomenaki ston chase.
6x17, πολύ καλό το αστειάκι του House :)
trololololololololololo
03-05-2010, 21:42
http://www.youtube.com/watch?v=iSpo1vAR5qo&feature=related
geologiko_karoto
03-05-2010, 21:52
Ρε σας είπα φέρτε πίσω τη Νόρα και με φέρατε τη Λίμπυ ;
Nodoordonotthereisnotry
12-05-2010, 01:46
Στιγμές άπειρου κάλλους εφάμιλλες με το season premiere!!!! κι ακόμη παραπέρα! :sad:
Αυτό βασικά έλεγα με νεκροπεθαμένο πως η σειρά είναι πλέον απίστευτης πχιότητας. Το narrative του πράγματος πλησίασε πολύ κοντά το επεισόδιο με τη πρώην του Wilson που θυμάται τι έγινε στο λεωφορείο. Απλά θεούλης ο χάουζ, και ο μαυρούλης είναι ακόμα πιο θεούλης, ο διάλογος που κάνουν είναι κορυφαίος.
Nodoordonotthereisnotry
14-05-2010, 13:05
Ήθελα να το πω μέσα στα spoiler tags, αλλά ναι, ο μαυρούλης ψυχίατρος είναι πολύ μορφή!
τέλειο επεισόδιο, αν και δεν φτάνει τη σκηνοθεσία του wilson's heart, house's head.
atom_smasher
15-05-2010, 18:27
βαρεθηκα στο τελος της τριτης σεζον. αντιο.
fandango
16-05-2010, 12:08
http://pics.kuvaton.com/kuvei/house_russian_plumber.jpg
Amnesiac.
17-05-2010, 22:41
Δε γίνονται αυτά.
Magellan
17-05-2010, 23:53
τελος σεζον σημερα
morphine
19-05-2010, 01:14
ήταν τέλειο, αλλά
γιατί έγινε τόλμη και γοητεία στο τέλος;
e giati
den 8umamai kanena telos season na ginei kati wraio, ton purovolane, ton paratane, paei ston okana, e as dwsei ena telos mia xarwph nota!
kata ta alla, e3airetiko!
Kelldorain
20-05-2010, 00:42
Όντως εξαιρετικό σαν επεισόδιο αλλά επειδή ήταν φινάλε το περίμενα λίγο καλύτερο να πω την αλήθεια. Ο ασθενής (η Hanna και όχι ο άλλος στο νοσοκομείο) ήταν για πρώτη φορά εδώ και καιρό ενδιαφέουσα υπόθεση που σε έκανε όντως να νοιαστείς. Από 'κει και πέρα όμως, οι σεναριογράφοι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν το επεισόδιο για να απαντήσουν στα 2 κύρια ερωτήματα που θέτει η σεζόν, δηλαδή κατά πόσο o House μπορεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος και αν αυτό τον βοηθάει. Και ενώ η εξέλιξη του επεισοδίου αποτελεί καλή βάση για να ασχοληθείς με το πρώτο, στο 2ο το χαλάνε με την (άθλια για μένα) τελευταία σκηνή, γιατί όλη αυτή η εξομολόγηση της Κάντι δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ μέσα από το επεισόδιο και γιατί δείχνουν ότι η αλλαγή του ανθρώπου επιφέρει άμεσα αποτελέσματα, απλά και μόνο για να κλείσουν δυνατά τη σεζόν. Γενικά το πρόβλημα εξ'ορισμού της σχέσης Cuddy-House είναι ότι στις συγκεκριμένες σκηνές ο House χάνει εντελώς τον χαρακτήρα του και όσο να 'ναι η βιασύνη που υπήρξε εδώ δεν βοηθάει καθόλου. Η σεζόν συνολικά μου φάνηκε νομίζω η χειρότερη της σειράς, μικρή ανάπτυξη χαρακτήρων και τα περισσότερα σενάρια ασθενών αδιάφορα. Είχε καλές στιγμές ναι αλλά οκ House είναι οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Με την 13 να έχει τα γυρίσματα του Cowboys and Aliens και αναγκαστικά να λείπει για κάποιο καιρό, υποθέτω θα εισάγουν νέα μέλη στο καστ και θα επιχειρήσουν κάτι αντίστοιχο με 4η σεζόν.
regularpaul
20-05-2010, 02:43
γιατί όλη αυτή η εξομολόγηση της Κάντι δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ μέσα από το επεισόδιο
εχμμ, αντι να κανει αυτο που ηθελε, κανει αυτο που του ειπε η Καντι οτι ητο σωστο (κοβει ποδι) με ειλικρινεστατη μαλιστα αυτοπεριγραφη της καταστασης του
τι αλλη αφορμη να θελει η κυρα Καντι για να δωσει τελος σε μια ψευτικη σχεση και να του δωσει μιαν ευκαιρια?[/βιπερ]
simfwnw me paulo an kai o kelldorain exei ena point sto pws ekselix8ike to ep.
to opoio ep me tsitwse asxima, diskola mou xei dimiourgi8ei tetoia dysforia apo epeisodio xaous.
h seira elpizo na mi stamatisei pote.
h 6i sezon marese para para poly.
re poustides efaga asximo skalwma me ti metafrasi tou
aitiou 8anatou tis hanna
gamitheite eseis kai oi agglikoi ipotitloi sas.
Drumsick
20-05-2010, 12:31
Πωπωπωπωπω ζημιά. Καλύτερο επεισόδιο έβερ. Ναι οκ, έχει τα δίκια του ο kelldorain αλλά νόμιζα πως θα τονε χάναμε τον χάουζ μας και πολύ χάρηκα με την εξέλιξη. Πολύ κλάμα γενικά.
SpiritCrusher
20-05-2010, 14:03
Πολύ καλό επεισόδιο και ενώ συμφωνώ ότι δεν ένιωθε season finale διαφωνώ σε καποια σημεία με τον Kelldorain.
Εμένα μου άρεσε ο Χάουζ στη τελευταία σκηνή μιας και, λόγω hugh laurie, έβλεπες την απελπισία στο πρόσωπο του. Ναι οκ, εσύ θες τον κλασσικό house αλλά έχουμε δει τι έχει συμβεί με ψυχιατρείο, με το πόδι ξανά τελευταία και δεν θα ήθελα να έβλεπα συνέχεια αυτοτελείς καταστάσεις (γιατί μόνο έτσι θα έμενε o house ίδιος). Γενικά ήταν καλή season και είχε εξελίξεις, απλά κάνεις το λάθος να περιμένεις να εμβαθύνουν και άλλο τους χαρακτήρες όταν αυτό είναι πρακτικά αδύνατο μιας και τους βλέπουμε εδώ και χρόνια. Αντ' αυτού έχουμε εξελίξεις στο House τον ίδιο σαν άνθρωπο, είχαμε το περιστατικό με το δικτάτορα και το ζεύγος (που btw λόγω ηθικών, που σε βάζει σε σκέψεις κτλ πάει άνετα για καλύτερο ep των τελευταίων ετών ξέρω'γω), ενώ είχαμε εξελίξεις ακόμα και σε Wilson, taub κτλ.
Επίσης αν κρίνω από τα όσα έλεγε η 13 στο τελευτάιο μάλλον στην επόμενη season ψοφάει από το huntington ή σταματάει την ιατρική ή κάτι τέτοιο.
Όπως και να έχει θα δούμε και την πλευρά ενός house που θα είναι "χαρούμενος" και θα πετάει ατάκες του στυλ "Αγνοήστε την προτεραιότητα και βαλτε τον ασθενή πρώτο για χειρουργείο. Μην ανησυχείτε, πηδάω το αφεντικό."
scarecrow
20-05-2010, 18:52
Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους ότι η 6η σεζόν δεν έλεγε πολλά.Το τελευταίο επεισόδιο όμως αν μη τι άλλο ήταν αναπάντεχο και μια ευχάριστη έκπληξη.Ε μας χρωστούσαν και μια σεζόν να τελειώσει θετικά επιτέλους...:grin:
εδιτ:Δεν είπα τίποτα καινούργιο :oops:
Kelldorain
20-05-2010, 19:00
εχμμ, αντι να κανει αυτο που ηθελε, κανει αυτο που του ειπε η Καντι οτι ητο σωστο (κοβει ποδι) με ειλικρινεστατη μαλιστα αυτοπεριγραφη της καταστασης του
τι αλλη αφορμη να θελει η κυρα Καντι για να δωσει τελος σε μια ψευτικη σχεση και να του δωσει μιαν ευκαιρια?[/βιπερ]
Μαζί σου, απλά είναι κάτι που διαφαίνεται εδώ και καιρό (από την αρχή της σειράς βασικά) και γίνεται σε επεισόδιο στο οποίο ο House -στο πρώτο μισό τουλάχιστον- ήταν ιδιαίτερα σκληρός απέναντί της και αυτή είχε μόλις αρραβωνιαστεί. Δεν ξέρω, μπορεί να 'χεις δίκιο, απλά εχω την εντύπωση ότι μπήκε τώρα απλά επειδή είναι season finale
Spiritcrusher συμφωνώ, απλά έχω την εντύπωση ότι όποια σεναριακή εξέλιξη παρουσιάζουν την ακυρώνουν λίγο καιρό μετά, δηλαδή αν έβλεπες αντιδράσεις House στα μέσα της σεζόν περίπου δεν προέκυπτε από κάπου ότι είχε πάει σε ψυχιατρείο.
Ελπίζω να μη γίνει το ίδιο με τη σχέση με Cuddy, γιατί όντως θα υπάρχουν τώρα επικά σκηνικά:-D. Διαβάζω και ότι θα συνεχίζει να παίζει η Watros, όμορφα.
scarecrow
20-05-2010, 19:10
Γουστάρουμε Libby aka Wilson's wife.
Πάντως δεν πιστεύω να κρατήσει πολύ το ειδύλλιο House-Cuddy για καθαρά σεναριακούς λόγους και απλούστατα επειδή θα χαθούν πάρα πολλές ατάκες όσο είναι ζευγάρι.
Α και μάλλον θα αρχίσουμε να κλαίμε την 13...:sad:
fandango
15-07-2010, 02:44
http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/100714/Amber-Tamblyn_240.jpg
http://ausiellofiles.ew.com/2010/07/14/house-amber-tamblyn-scrubs-in/
καλούλα είναι ε.
metamelia3
11-08-2010, 22:07
ψυχογαμησιατικα τα δυο τελευταια επς.
η 6η σεζον ειναι ισως και η καλυτερη.
Once_Emperor
17-08-2010, 20:41
Μόνο εγώ νομίζω ότι όσα είδαμε στο τέλος του επεισοδίου δεν έγιναν ποτέ?
Γενικά, αφενός ήταν λίγο άκυρη η στιγμή ακριβώς επειδή η Cuddy δεν είχε δείξει τέτοια σημάδια εδώ και πολύ καιρό και στην τελική δεν είναι και η πρώτη φορά που βλέπει πράγματα με την Cuddy ο House μέσα στη μαστούρα του. Βέβαια ακριβώς επειδή έχει ξαναγίνει αυτό είμαι λίγο επιφυλλακτικός σχετικά με το κατά πόσο θα χρησιμοποιούσαν το ίδιο trick δύο φορές.
Επίσης, ιδέα μου είναι ή στην αρχή του επεισοδίου που δείχνει τον House σακατεμένο, πριν κάνει το flashback, είναι πιο σακατεμένος από ότι ήταν στο τέλος (ακα η αρχή είναι χρονικά μετά από τη σκηνή με την Cuddy, και αυτός έχει σακατευτεί κι άλλο)? Kάτι τέτοιο θα μπορούσε να εξηγηθεί αν όντως βλέπει πάλι ότι να'ναι.
Τέσπα, θα δούμε...
fandango
27-08-2010, 00:30
http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/100826/house-key-art_510.jpg
~ladykiller~
27-08-2010, 00:39
facelift?
scarecrow
27-08-2010, 00:43
photoshop
fandango
01-09-2010, 12:14
κι άλλες promo:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs423.snc4/46624_424209311709_7608631709_5404356_5272434_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs402.snc4/46483_424209296709_7608631709_5404355_4347269_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs375.snc4/45818_424209321709_7608631709_5404358_3010203_n.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=xZNopoEP87o
Κσεκίνα γαμώ. :touched:
SpiritCrusher
21-09-2010, 15:46
House 7x1
Αρχίσαμε ρε μουνιά :touched:
Amnesiac.
22-09-2010, 08:50
Επεισόδιο - προθέρμανση ήταν. Όχι ότι μας χάλασε βέβαια.
House R.M. (Re Mounia)
WOODSTOCK, BABY.
Καλούτσικο για πρώτο, αναμένουμε την συνέχεια.
geologiko_karoto
23-09-2010, 00:30
http://lh6.ggpht.com/_S2-U51jCgLQ/TIdos5v7RrI/AAAAAAAAC-c/0XBTSncYyqE/973.jpg
:pink:
MoRmEnGiL
23-09-2010, 22:41
Meta thn tragikh prohgoumenh season exw xasei ka8e dia8esh na 3anadw house genika..
Αυτό για την έκτη σαιζόν το έχω ακούσει απο πολλούς και απορώ.
Καταρχήν η έκτη σαιζόν έχει το καλύτερο ξεκίνημα (τα δύο πρώτα επεισόδια) που χαλαρά είναι σαν ταινία. Εκπληκτική ερμηνεία Laurie.
Πέρα απο αυτό, έχει αρκέτα επεισόδια που ξεφεύγουν απο την φόρμα "Αρχή Επεισόδιου, κάποιος καταρέει, Χάουζ λέει 5-6 ατάκες, ξαφνικά βρίσκει την Λύση, Τέλος Επεισοδείου", το όποιο ήντονε εκπληκτικό συν της σαιζόν.
Επίσης αναπτύχθηκε πολύ ο χαρακτήρας του Γουίλσον που γενικά γαμάει.
Εμένα η έκτη είναι ίσως στις αγαπημένες μου.
Εγώ πιο πολύ την έβδομη φοβάμαι, δεν ξέρω αν θα πρέπει να σταματήσουν σε αυτήν ή να πάνε και σε όγδοη.
~ladykiller~
24-09-2010, 00:01
εμένα πάντως με είχε τσακίσει από τα μισά και πέρα της πέμπτης μέχρι το τέλος της 6ης.
το 07χ01 με συγκίνησε σε κάποια σημεία (γνωστή κλαψιάρα) αλλά οκ μέχρι εκεί μετά πιο πολύ γέλασα και είχε καιρό να συμβεί στην συγκεκριμένη σειρά.
nothingman
02-10-2010, 14:35
γιατί δεν είπατε λέξη για το 2ο; μόνο σε μένα άρεσε τόσο; ε;
Drumsick
02-10-2010, 16:08
Εγώ δεν είχα πρεφάρει πως βγήκε 2ο.
SpiritCrusher
02-10-2010, 17:32
Κι εμένα μου άρεσε. Σκηνή house-cuddy-wilson και σκηνη με σαλατα. :touched:
Drumsick
02-10-2010, 18:17
To δα. Γαμάτο ήταν.
de marese to teleutaio, ligo xazo gia house
auti pou perimene ton chase itan h jessica biel?
ferte pisw tin 13.
~ladykiller~
06-10-2010, 09:52
αγαπάμε, δεν λέω, αλλά έχει γίνει ελαφρώς τόλμη και γοητεία/ατίθασα νιάτα κλπ κλπ
nai vasika kovw to papari mou oti 8a kanei mia koilia NA epitides,na agapaei thn Caddy kai na kanei oti tou leei,meta 8a tsakw8oun asxima kai 8a pesei sthn PARAMI8A. alliws paei kai to House an meinei safta ta plaisia... 8a ginei etsi -----> qYnOadSMWVU
SpiritCrusher
06-10-2010, 16:30
Δεν ξέρω, πιστεύω πως μιας και αποκλείσαμε πια το θέμα ντραγκζ, ο μόνος τρόπος για να επηρρεαστεί η κρίση του ήταν αυτός. Δηλαδή να γίνει μια α' προκληση και να δούμε μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα που δεν έχουμε δει 1234581341 φορές μέχρι σήμερα.
Δεν θα αντέξω το τέλος της σειράς να είναι " Ο Χάουζ και η Κάντι ζήσανε καλά στο σπίτι τους στα πρόαστια του Τζέρσευ, και εμείς καλύτερα."
Κατά τα άλλα, μέχρι τώρα κομπλέ επεισόδια.
E, ναι. Αν δεν ειναι the calms before the storms, θα γινει επανασταση!
Drumsick
06-10-2010, 23:07
Δεν ξέρω τι λέτε, εμένα πολύ μ'αρέσει ο νέος, χαρούμενος Χαουζ. Και το επεισόδιο γάμησε. Trentemoller στα καρτς :dfinger:
atom_smasher
08-10-2010, 02:24
Γαμωψυχο τελος 4ης σεζον. Την παναγια τους. Ε καλλιο αργα παρα ποτε.
Δεν θα αντέξω το τέλος της σειράς να είναι " Ο Χάουζ και η Κάντι ζήσανε καλά στο σπίτι τους στα πρόαστια του Τζέρσευ, και εμείς καλύτερα."
Κατά τα άλλα, μέχρι τώρα κομπλέ επεισόδια.
Πιστευω σε πορεια τουτης κιολας της σεζον θα χωρισουν
sabbattack
13-10-2010, 03:00
στο τελευταίο αυτή που φέρανε για τη θέση της 13 ειναι MILFAPA
13 kalyterh
alh8eia efyge monima ayth? giati stoys titloys tis seiras ti vgazei kanonika kai gia prwth xronia malista fetos...(olivia wilde)
den thn kovw na ka8etai gia polla episodeia thn kainourgia, polu vareth
Kelldorain
16-10-2010, 18:11
13 kalyterh
alh8eia efyge monima ayth?
Έχει τα γυρίσματα του Cowboys and Aliens, όταν τελειώσει λογικά θα επιστρέψει
Νομίζω μετά απο δεκατρία επεισόδια, η Θερτίν θα γυρίσει.
Όσον αφορά το τελευταίο, ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΣΕΙΣ, τα γάμησες όλα στο τέλος.
Xαουζ-Γουιλσον επικες στιγμες κ η τελευταια ατακα του επισοδειου, ολα μα ολα τα λεφτα!!! Υπεροχο το τελευταιο.
Drumsick
20-10-2010, 21:58
Kαλό, καλό.
Αν και μισώ τα παιδιά, η μικρή είναι αξιολάτρευτη.
Diva Plavalaguna
18-11-2010, 13:35
μλκια η φαση με το ψεμα. τι κολλημα εφαγε η Καντι, 100 φορες εχει ξαναγινει.
ελπιζω μη το γυροφερνουν πολυ ακομα. ο αλλος θα πεθαινε κ μετα παλι τα ιδια...
μετριο επισοδειο
Eπικη μαλακιαρα με το σμαλποξ.
γενικα σας αρεσουν τα τελευταια?
Εχω να συμπαθησω επισοδειο απο το επικο διπλο στο ψυχιατρειο.
Τα τελευταια μου φαινονται σαν να εχουν βαλει στοχο να κανουν τον house συνηθισμενα ευτυχισμενο επιτρεποντας του που και που καμια witty αναλαμπη.
Η σχεση του με την Caddy ειχε καλυτερη δυναμικη οσο δεν ηταν "μαζι", και δυστυχως επαληθευουν σεναριακα οτι απο τη στιγμη που καταστρεφεται το tension της ανεκπληρωτης χημειας, δεν υπαρχει επιστροφη. Χανεται η μαγεια.
Ενοχλητικα λιγες και οι στιγμες του διδυμου Wilson-House τις οποιες προσωπικα αγαπησα απο την εναρξη της σειρας.
Κι εκεινο που μου την σπαει περισσοτερο απο ολα ειναι το ανυπαρκτο πλεον team. Ειχε καποιο ενδιαφερον την εποχη που πρωτοδιελυσαν την ομαδα και υπηρχε πειραματισμος με τη συνθεση της. Απο εκει και μετα, ακομη και τους γνωστους χαρακτηρες τους εκαναν καρικατουρες. Υπαρχουν για να υπαρχουν.
Οχι οτι δεν ειναι η σειρα στην ουσια one man show, αλλα για να αναδειχθει ενας τετοιος σκοτεινος πρωταγωνιστης, χρειαζονται παντα ικανοι δευτεραγωνιστες. Ε, αυτους τους γαμησαν τα πρεκια και χανουμε και τον Gregory σιγα-σιγα.
Αυτα.
Κράξιμο, κράξιμο, αλλά δεν βγήκατε να πείτε πόσο γάμησε το τελευταίο!
chris_boss
25-11-2010, 01:08
μάλλον επειδή δεν
Δεν ειδαμε ακομα μωρη αρρωστια!
Edit: με την ντιβα ειμαστε.
SpiritCrusher
25-11-2010, 01:46
Εμένα μου φάνηκε μέτριο.
Diva Plavalaguna
25-11-2010, 19:01
η επαναληψη
της επαναληψης
την επαναληψη
ω επαναληψη!
scarecrow
26-11-2010, 16:41
Όντως deja vu.Γενικά η σεζόν κυλάει ψιλοβαρετά.
Μόνο θετικό η αντι-13.
morphine
26-11-2010, 19:23
Μόνο θετικό η αντι-13.
wat, παίζει να'ναι πιο εκνευριστική κι από την άμπερ της 4ης. Μπρ.
Κι εμενα μου την σπαει η γουρουνοφατσα.
SpiritCrusher
26-11-2010, 22:00
Όχι όχι, η Αμπερ δεν πιάνεται.
MoRmEnGiL
29-11-2010, 09:30
np anal cunt - blepete akoma house.
Κλαίω
με το σημείο που τους νάρκωσε.
Phantom Duck
19-01-2011, 16:38
γενικά εξαιρετικό επεισόδιο, μήπως να βγάζαν ένα το μήνα ξέρω γω για να μην ξεμένουν;
Υeap, επικες στιγμες στο bday Caddy. Αυτο το επισοδειο μαλιστα.
scarecrow
21-01-2011, 01:07
Κλαίω
με το σημείο που τους νάρκωσε.
Καλά ρε μόνο εμένα μου άρεσε απίστευτα το τελευταίο; Πολύ μαυρίλα
SpiritCrusher
11-02-2011, 16:22
Ωραίο ήταν.
Aν είναι να βγαίνει ένα τέτοιο επεισόδιο σε κάθε κύκλο, τότε αυτή η σειρά δε πρέπει να σταματήσει ποτέ.
cyber_lingas
24-02-2011, 03:00
'Pulp Fiction is not an old movie'. :D
να με πηγε το τελευταιο επισοδειο παντως..
γαμηστερό το επεισόδειο! μόνο λίιιιιγο ξενερωτική....
Η υπερβολάρα της Cuddy στο τέλος. αλλά όχι αρκετή για να χαλάσει το έπος, ήταν κάπως διαδικαστική...
Σε άλλα νέα πάντα με τρέλαινε ο τρόπος που σκηνοθετούν τα τριπς σ'αυτή τη σειρά. Ειδικά το ντουέτο house Cuddy με άφησε μαλάκα....
What do you do when you win?
SpiritCrusher
17-03-2011, 01:31
Εγώ ακόμα βλέπω, απλά τα 2 τελευταία τα είδα μαζί τώρα. Το προηγούμενο με τα χορευτικά κτλ. το βρήκα μέτριο, ίσως και γιατί μας τρολλάρουν και λίγο σε φάση τα πράγματα στο στορι γίνονται σοβαρά και 2 λεπτά πριν το τέλος τα επαναφέρει ένα σκαλί πιο κάτω στο λιγοτερο_σοβαρά και συνεχίζουμε.
Πάντως τώρα με την αυτοκαταστροφή θα έχει ενδιαφέρον.
scarecrow
17-03-2011, 04:50
Και τα 2 τελευταία ξεκινάνε μέτρια αλλά τελειώνουν γαμάτα.
Αλλά πολλές υπερβολές ρε γαμώτο.
perimenoume na teleiwsei i sezon na tin katevasoume olokliri.
morphine
17-03-2011, 18:07
έχει φτιάξει πάλι τώρα τελευταία (εκείνο το μεγάλο κενό λειτούργησε ευεργετικά μάλλον), με εξαίρεση αυτή τη μαλαφράντζα, την καταβόθρα, αυτό τον εμετό με πόδια, με λίγα λόγια αυτή την ΗΛΙΘΙΑ μάστερς, όποτε τη βλέπω θέλω να φωνάξω στην οθόνη ΣΠΓΤΣΣ. Εύχομαι να έχει πάθει κάτι πολύ άσχημο μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και ήδη έχουν εξοντώσει όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη σειρά, θα'ναι προβλέψιμο αν κάνουν το ίδιο και σ' αυτή.
=(
E, ναι, δεν αντεχω αλλο τη γελαδα αυτη. Κακο ψοφο να χει.
geologiko_karoto
24-03-2011, 02:26
στο τελευταίο παίζει ο Razor :dfinger:
Clockwork Orange
31-03-2011, 00:02
ποιος ξερει το κομματι στην αρχη του Out of the Chute?
Kelldorain
31-03-2011, 00:10
Black Lab - This Night
scarecrow
15-04-2011, 01:51
Που χαθήκατε όλοι?
Καλωσορίζουμε την θεά 13 πίσω :pink:
Που χαθήκατε όλοι?
Καλωσορίζουμε την θεά 13 πίσω :pink:
Δεν χαθήκαμε όλοι. Με πιάνει και μένα να σχολιάσω κάποια σειρά σε μερικά γαμάτα(ή σκατα περισσότερο-δεν ξερω γιατι να το ψαξω) επεισόδια, αλλά χάνω το ενδιαφέρον μου όταν δεν είναι στην πρώτη σελίδα το θέμα.οπότε χαίρομαι που το βρήκα τώρα για να σχολιάσω και γω ποσο ΜΟΥΝΑΡΑ ηταν σαυτό το επεισοδιο αυτή η κοπέλα.
Αχ Ματάκια.
Ματάκια μου, μην μου κλαις.
sabbattack
20-04-2011, 03:02
Ανοίχτε σαμπάνιες, λογικά έφυγε η ψόφια...
Nodoordonotthereisnotry
20-04-2011, 03:48
Επιτέλους κι ένα καλό επεισόδιο, εν τω μεταξύ, καθώς το προηγούμενο δεν βλεπόταν, μεταξύ μας, όμως, ε! Απ' ό,τι φαίνεται έφυγε η Masters (with a serious bang!), ενώ επέστρεψε η μισητή #13 (Cameron φορ δε ίζιερ γουίν)! :-(
enitharmon
17-05-2011, 19:07
καφριλες
Kelldorain
17-05-2011, 20:59
http://www.deadline.com/2011/05/lisa-edelstein-wont-return-to-house-next-season/
Θα χει άλλα 2 επεισόδια αυτή η σεζόν ή τέλειωσε;
Magellan
18-05-2011, 10:56
Season finale την αλλη βδομαδα
εχει αρχισει να με κουραζει λιγο η βλακεια του House, ωρες ωρες.
scarecrow
19-05-2011, 01:19
Πολύ τραβηγμένα πράγματα σε αυτό το επεισόδιο.
Πάντως είχε ωραία μουσικούλα
scarecrow
25-05-2011, 04:36
Με πολλά...γκάζια κλείνει η σεζόν.
antimusic
25-05-2011, 05:00
τι χαίρεσαι μωρέ, αφού στο δεύτερο επεισόδιο της όγδοης θα είναι πάλι πίσω στο νοσοκομείο να σώζει παιδάκια. ή wait! το παιδάκι της κάντι~!
Kelldorain
25-05-2011, 11:49
Γενικά ισχύει ότι ως τώρα έχουν αναιρέσει το 90% των φινάλε σε 2-3 επεισόδια και λογικά κάτι τέτοιο θα γίνει κι εδώ, αλλά Cuddy δεν επιστρέφει λόγω οικονομικών, οπότε κάπως θα πουν ότι έφυγε υποθέτω. Επίσης παίζεται (http://www.tvline.com/2011/05/house-finale-post-mortem-season-7-spoilers/) ακόμα για Chase (κανείς δεν θα νοιαστεί) και οι υπόλοιποι (Wilson κλπ) έχουν υπογράψει για περίπου 15 επεισόδια, οπότε δεν θα εμφανίζονται συνέχεια. Γενικά η επόμενη θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία.
Καλό φινάλε, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί μας έδειχναν απ'την αρχή ότι κάτι έγινε.
Coloubra
25-05-2011, 12:15
Καλό φινάλε, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί μας έδειχναν απ'την αρχή ότι κάτι έγινε.
Gia na skeftomaste se olo to episodio pi8ana kafriliakia pou 8a mporouse na eixe kanei, kai eimai sigouros oti meriki ftasame se akrea senaria
Pantos emena auto pou mou arese einai h entiposi pou afinei sto telos oti epitelous to pire apofasi oti einai ena arxidi kai miso kai se kanei na elpizeis oti sthn 8h season 8a kanei ta aisxh alla distixos opos eipe o antimusic pali 8a to girisoun toumpa gia na min ton poune kai kako apla vasanismeno pou se stigmes adinamias petaei kai ena ama3i se kana spiti
Nodoordonotthereisnotry
25-05-2011, 13:39
Η φάση ήταν πολύ Pacey-α-λα-Dawson's-Creek, οπότε το περίμενα τ' αυτοκινητάκι, ειδικά όταν είπε στον Wilson: "get out". Από την στιγμή που δεν υπήρχε πυροσβεστική, επίσης, στην αρχή και Lisa/κόρη/Wilson ήταν καλά με τον House άφαντο στα μπαράκια, δεν θα μπορούσε να είναι και πολλά τα ενδεχόμενα! :D
Γενικά ισχύει ότι ως τώρα έχουν αναιρέσει το 90% των φινάλε σε 2-3 επεισόδια και λογικά κάτι τέτοιο θα γίνει κι εδώ, αλλά Cuddy δεν επιστρέφει λόγω οικονομικών, οπότε κάπως θα πουν ότι έφυγε υποθέτω. Επίσης παίζεται (http://www.tvline.com/2011/05/house-finale-post-mortem-season-7-spoilers/) ακόμα για Chase (κανείς δεν θα νοιαστεί) και οι υπόλοιποι (Wilson κλπ) έχουν υπογράψει για περίπου 15 επεισόδια, οπότε δεν θα εμφανίζονται συνέχεια. Γενικά η επόμενη θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία.
Εγώ λέω ότι θα ανοίξει ιδιωτικό ιατρείο. :ρ
... na min ton poune kai kako apla vasanismeno pou se stigmes adinamias petaei kai ena ama3i se kana spiti
:touched::touched:
enitharmon
26-05-2011, 12:56
η σειρά έπρεπε να τελειώσει με αυτό το επεισόδιο.
η σειρα επρεπε να τελειωσει στη σιζον 5 (αν κ λατρεψα τα 2 πρωτα επ απο την 6)
εστω με ενα επ τυπου σιζον 5 φιναλε
η σειρά έπρεπε να τελειώσει με αυτό το επεισόδιο.
Αυτό.
commissar
05-09-2011, 11:54
rAFdHR_onpY
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lqutbyq8yb1qa059ao1_500.jpg
:touched::touched::touched::touched:
enitharmon
05-09-2011, 20:50
BALLS
BREAKING
ψυχιατρείο,φυλακή, άντε και στο νησί του Lost στην 9η
Phantom Duck
05-09-2011, 21:19
αράξτε, για ένα επεισόδιο θα είναι και μετά θα γυρίσει στις διαγνώσεις φονικής γρίπης στο 43ο λεπτό του επεισοδίου.
Αυτό με το 43ο είναι δραματικά ακριβές ε, γύρω στο 39-40 αρχίζει η διαδικασία με την οποία θα αποδείξει τη γαματοσύνη του ΑΚΡΙΒΩΣ στο 43'.
Black Metal adolescents: http://www.youtube.com/watch?v=fND7PA_DOd4 (http://goo.gl/ZzFMV)
commissar
14-09-2011, 15:06
καινούριες αφίσες.
http://farm7.static.flickr.com/6177/6145009296_22b49619e6_b.jpg
http://www.spoilersguide.com/wp-content/uploads/2011/09/house-season-8-promo-poster.bmp
Fireknight
22-09-2011, 11:07
molis eida to House.MD.S08E01.Media.Screener pou vgike proxtes sta internets . oi anypomonoi as to doun , lipoun poly liga pragmata apo tin teliki ekdosi .
metamelia3
23-09-2011, 18:25
μιζερια.
commissar
04-10-2011, 21:00
μια ομορφιά το πρώτο.
commissar
04-10-2011, 21:55
περιμένω να το δει και κάνας άλλος για να μην αρχίσω μόνος μου τα σπόιλερς
ε για 8η σεζόν, καλό το πρώτο
εγώ μόλις είδα την Odette για γιατρό χάρηκα πάρα πολύ :pink:
ναι αλλά http://www.spoilersguide.com/wp-content/uploads/2011/07/Odette-Annable.jpg
Δηλαδή
τον βάλανε φυλακή μόνο για ένα επεισόδιο? Θέλανε απλά να κάνει μπαμ το premier μου φαίνεται...
Δηλαδή
τον βάλανε φυλακή μόνο για ένα επεισόδιο? Θέλανε απλά να κάνει μπαμ το premier μου φαίνεται...
ε και ποσες ιατρικες υποθεσεις να σκαγανε στη φυλακη ξερωγω.
μας πωρωνει ωραια και φετος ομως κι ας εφυγε η καντι
chris_boss
13-10-2011, 15:41
ας βρουν όμως και κάποια που να μην είναι ατάλαντη
Για γέλια πλέον, και πάντα άμα το καλοσκεφτείς απλά παλιότερα δεν έμοιαζε τόσο γερασμένη. Σαν τον Hugh Laurie.
[/γριά]
enitharmon
13-10-2011, 21:39
η Παρασκευούλα θα είναι για όλη τη σεζόν;
Stathis63
14-10-2011, 11:12
η Παρασκευούλα θα είναι για όλη τη σεζόν;
Παίζει η μάνα μου στο House MD?
enitharmon
14-10-2011, 13:02
τα φώτα της δημοσιότητας και του κινηματογράφου είναι όλα πάνω σου
GraveMiasma
03-11-2011, 03:39
gamise to neo, 8eikes atakes kai skhnika, apo ta kalutera house episodia
scarecrow
04-11-2011, 18:07
+1
Stathis63
22-11-2011, 20:25
Για μένα το Dead and Buried ήταν το καλύτερο επεισόδιο του κύκλου μέχρι στιγμής. Συγκινήθηκα.
mourning apocalypse
26-01-2012, 20:23
Δεν τραβάει χωρίς cuddy με τίποτα.
λίγη νταρκίλα, λίγη ίντριγκα, λίγο εξωτερικοί παράγοντες, they do the trick... Το απόλαυσα το επεισόδειο
chris_boss
08-02-2012, 00:36
εκπληκτικό επεισόδιο
συγχρονικιά εμπειρία
edit: αλλά μου 'φαγες τη σελίδα....
chris_boss
08-02-2012, 00:40
μπα, το απόγευμα το είδα, περίμενα κάποιος να κάνει το bump
γενικά καλά έχει κυλήσει η σεζόν
http://www.usmagazine.com/entertainment/news/hugh-lauries-house-md-ending-after-eight-seasons-201282
ήρθε το τέλος
τα 2 τελευταία πόσο γάμησαν;
Μας λείπεις
http://i42.tinypic.com/rhtm5u.jpg
atom_smasher
19-03-2012, 03:31
ξεκινησα την 5η σεζον! καλλιο αργα παρα ποτε!
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m0r0rrEWOm1qkn9wro1_400.gif
metamelia3
20-03-2012, 22:55
s08e08
"but ability isn't always enough. just ask yngwie malmsteen."
"but ability isn't always enough. just ask yngwie malmsteen."
Δάκρυσα κι εγώ λίγο με αυτό.
Τι στο διάολο γίνεται με τα επεισόδια? Έχω να δω καινούριο κανά μήνα. 3/4 λέει... Χρειάζομαι τη δόση μου.
metamelia3
21-03-2012, 02:13
δεν θα γαμουσε το τελευταιο επεισοδιο της σειρας να λεγοταν "everybody dies";
I see what you did there.
Fire in the hole!
O. M. F. G.
http://i8.photobucket.com/albums/a10/blitzergr/Untitled.jpg
Πάει να γαμηθεί το σύμπαν.
"Everybody Dies"
Πάει να γαμηθεί το σύμπαν.
Φοβάμαι πως ναι :/
τελευταία σκηνή.
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
Να γιατί είναι ο καλύτερος χαρακτήρας έβερ :pink:
Drumsick
01-05-2012, 18:09
τελευταία σκηνή.
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
Τελειότητα. Πολλή συγκίνηση το επεισόδιο γενικά.
Nodoordonotthereisnotry
02-05-2012, 02:48
Το 'δα σουρωμένος, οπότε δάκρυζα στην μεγαλύτερη διάρκεια του επεισοδίου! :( </goto: ρόμπες> Ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή αν υπήρξε κάτι τόσο δυνατό στις τελευταίες σεζόνς της σειράς, εξαιρουμένων κάποιων θανατεπεισοδίων, φυσικά, και διορθώστε με, αν σκέφτομαι λάθος! Είτε, δηλαδή, φταίγανε οι ρετσίνες είτε:
οι δυνατές σκηνές μεταξύ Wilson-και-House, κι ό,τι συνεπάγονται αυτές, σε συνδυασμό με μία ενδιαφέρουσα υπόθεση, φάιναλι, λόγω της κατάστασης της μικρής, της θέσης της μάνας, την αντιμετώπιση του πατέρα κ.ο.κ. ήταν αρκετές για να το καταστήσουν ως το καλύτερο φετινό, ένα πράμα...μέχρι να έρθει το επόμενο, που θα μας αφυδατώσει τα μάτια, βέβαια! :D
Θεϊκό επεισόδιο. Η σχέση Wilson-House είναι από τα πιο ωραία πράγματα που'χει βγάλει αυτή η σειρά.
GraveMiasma
03-05-2012, 02:28
gay alert
GraveMiasma
09-05-2012, 04:02
motorhead lol.
ok to skiniko me ton wilson den einai poly euxaristo.
E δε μπορούσε να είναι τόσο χαρούμενο το επεισόδιο. Πρέπει να έχει καρκίνο μέχρι και στα νύχια πλέον ο Wilson.
Και τα φλας του CBR είναι βραχυκυκλωμένα ή κάτι.
Προβλέπω τελευταίο επεισόδιο αυτοκτονία House και παλιά και νέα ομάδα μαζί για να τον επαναφέρουν. Στο τέλος, φυσικά, κηδεία.
φοβαμαι παρα πολυ να το δω...
morphine
22-05-2012, 20:44
αυτή η σειρά είχε το τέλος που της άξιζε
μόνο :touched:
Psenia Verra
23-05-2012, 03:16
αυτο ακριβως.
tipotallo
Κλασσικότατος αμερικάνικος τρόπος για να καταστραφεί ολοσχερώς μια καλή ιδέα. Δύο καλά επεισόδια με καρκίνο γουίλσον, και τρομερή αναπαράσταση του μόνου καλού στοιχείου της σειράς, της σχέσης Χάους-Γουίλσον. Έπειτα, ο πλήρης εκχυδαϊσμός οποιουδήποτε καλού στοιχείου αναδείχτηκε μέσα σε αυτό, μέσω της υπερβολής. Για την ακρίβεια της υπερβολής της υπερβολής. 0 συναίσθημα, 0 συγκίνηση, 0 σκηνοθεσία, 0 ερμηνείες και έμπνευση, παγερή αδιαφορία. Πάτος τρίπατος.
GraveMiasma
24-05-2012, 21:41
you have lupus
Φυσικά δεν πίνκαρα Dythor, αλλά στο House, όπως και στο Lost, ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ήταν το ταξίδι που μέτρησε, το ΚΑΘΕ επεισόδιο και δεν περίμενα το φινάλε για να αποφασίσω αν η σειρά γαμάει ή όχι. Καλώς ή κακώς, έτσι τέλειωσαν και, προσωπικά, δεν άλλαξα γνώμη ούτε στιγμή. Εξάλλου πιστεύω ότι κανένα φινάλε δε θα ήταν ποτέ αρκετό. Ειδικά για το House, πάντως, που ήταν ιδιαίτερη σειρά (οκ, σπάνια ασθένεια, 15 πειράματα και στα τελευταία 5 λεπτά η υπόθεση λύνεται), το 90% του ζουμιού ήταν ο ίδιος ο γιατρός, άκα O KΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΒΕΡ ΙΝΒΕΝΤΗΝΤ.
Ευχαριστώ.
ΥΓ. Περίμενα αυτοκτονίες και θανάτους και τέρμα κατάθλιψη από το φινάλε αυτής της σειράς, αλλά οκ τι να κάνουμε...
GraveMiasma
28-05-2012, 21:07
kalyteros xarakthras ever ?
eimai extra super big fan boy hugh laurie polu pio prin apo house md.
omws o xaraktiras tou einai entelws sherlock holmes kai oxi kati pou den exei xanaginei genikws.
gia tsekare ayth th seira, mporei na goustareis
http://en.wikipedia.org/wiki/Sherlock_%28TV_series%29
Kelldorain
28-05-2012, 23:24
οι 6 που πινκάρατε θέλετε να πείτε 1-2 κουβέντες γιατί κάνετε σαν να τέλειωσε το lost χωρίς καμιά απάντηση;
Ακριβώς επειδή είναι το φινάλε όλης της σειράς, είναι τρομακτικά άστοχο (ή ηθελημένο αν πας να εκβιάσεις συναισθηματικά) να αφιερώνεις τη μισή και βάλε ώρα σε ανόητα γκεστσταριλίκια για να προκαλέσεις κάποια αντίδραση απ' το κοινό επειδή θα δει την...Κάμερον. Δεν είναι ανάγκη να τα κάνεις όλα αυτά, δεν είναι ανάγκη να οδηγήσεις το σενάριο εκεί με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ plot hole στέλνοντας τον House φυλακή για να γίνουν όλα αυτά. Γενικά δεν είπε πουθενά ότι δεν βρήκε συναίσθημα/συγκίνηση, είπε ότι όπου αυτό υπήρχε ήταν δοσμένο εκβιαστικά και όχι με πιο μεστό τρόπο όπως ας πούμε στο 19. Όλα αυτά προφανώς δεν ακυρώνουν την όλη σειρά όπως λέει ο Blitzer (αν και για μένα οι 4 πρώτες σεζόν παίζουν σε διαφορετικό επίπεδο από τις άλλες) όπως και δεν ακυρώνει ότι η φετινή σεζόν ήταν συνολικά πολύ πιο σοβαρή απ' τις 2 προηγούμενες. Αλλά το φινάλε είναι για μένα αχαρακτήριστο. Επίσης κανένας δεν "κανει σαν να τέλειωσε το lost χωρίς καμία απάντηση", ίσα ίσα τα περισσότερα ποστ είναι θετικά.
Kelldorain
28-05-2012, 23:49
δεν καταλαβαίνω αυτό που λες για το plot hole και τη φυλακή, νομίζω ο λόγος που έφτασε σε αυτή την οριακή κατάσταση, τα ναρκωτικά, τις παραισθήσεις και το "θα αυτοκτονήσω/θα ζήσω" ήταν η αρρώστια του wilson.
Εννοώ το ότι βγήκε η απόφαση για το να μπει ξανά φυλακή μέσα σε λίγα λεπτά. Οκ προφανώς δεν λεω να το κάνουμε law and order αλλά αυτό είναι κάτι που έχει μια διαδικασία, ειδικά αν πρόκειται για κάποιον (όπως ο House) που θέλει οπωσδήποτε να το καθυστερήσει. Τέσπα δεν το θεωρώ σημαντικό, απλά μου δείχνει αυτό που είπα και πριν, ότι πήγαν με χοντροκομμένο τρόπο να φορτώσουν το φινάλε.
Για το άλλο με συναίσθημα, συγκίνηση κλπ: είναι μεγάλη κουβέντα και ξεφεύγουμε (και κατανοώ προφανώς να διαφωνεί κάποιος), αλλά για μένα όταν κάποια σειρά/ταινία/οτιδήποτε, πάει να στα εκβιάσει προσωπικά με οδηγεί στο άλλο άκρο (αν μιλήσουμε με επεισόδια House, τότε το 8x19 που είπα και πιο πάνω το θεωρώ παράδειγμα σωστού τρόπου ενώ εντελώς λάθος αυτό με την μάνα της Cuddy που 'ταν μες στη μαυρίλα, τις βροχές κλπ).
Δεκτό για το Λοστ, αλλά προσωπικά το House μου άφησε γενικά μια καλή τελική αίσθηση, όχι για το φινάλε, αλλά για την όλη σεζόν που ήταν καλύτερη απ'ότι περίμενα.
scarecrow
22-12-2012, 22:21
Λοιπόν χθες τέλειωσα την σειρά
Πολύ ωραία τα τελευταία επεισόδια αλλά αυτό το happy-end με ξενέρωσε πολύ.
Πιστεύω ότι εάν τελείωνε με τον πικρόχολο λόγο του Wilson θα ήταν το ιδανικό κλείσιμο.
Drumsick
17-05-2014, 22:52
eheheheh
http://i.imgur.com/es5K9Lv.gif