View Full Version : DOOM III
Solo Carriera
08-08-2003, 19:27
Kafriles!!!
Eides kaneis kapoio demo/screenshot? Exei akousei kaneis tpt gia hmeromhnia kykloforias? Apoti eida o dead exei mia prwth ekdosh tou paixnidiou opote isws mporei na mas prosanatolisei gia to ti leei.
Prin ena xrono peripou oi kataskevastes legan pws "akoma den exei dhmiourgithei to PC pou tha to trexei telia!" :redwink:
Gia na doume, elpizo na mhn fame kriada opws sto unreal II.
enitharmon
08-08-2003, 20:31
kala, perimene na vgei kai kane mia anavathmisi sta 1,7 GHz meta, giati toso exw diavasei, oti xreiazetai gia na trexei...
rincewind2k
08-08-2003, 20:44
1,7 ligo mou akougetai. kai ama einai na poulhsoumne to spiti mas gia na paiksoume to aristourghma tous tha paroun ta @@ mas... Kai eixan pei kai mia malakia tou styl "tha mporei kapoios na to teleiwsei se ena sk".
Monkey 1 re mourges!
enitharmon
08-08-2003, 20:56
ektos autou mallon de tha yparxei multiplayer dynatotita... (den kserw an to allaksan)
Solo Carriera
08-08-2003, 21:35
Ti monkey 1 mou les?? Afto einai prosfato!
Police Quest 1 kai ta miala sta kagkela!!! 3D kai malakies... :D
:disco:
rincewind2k
08-08-2003, 21:41
nah, pote den thn phgaina th Sierra (an kai exei aristourghmata), panta protimousa LucasFilm/LucasArts (& clones) :jark:
3D kai malakies indeed
Retali-ator
09-08-2003, 01:10
ego eixa <paixei> (to eserna dld) tin leaked proimi ekdosi pou eixe vgei persy(apo tote fadazomai tha exoun ginei polles allages.)
Eixe poly kali atmosfaira,k foverous fotismous.Episis den eixe katholou allilepidrasi me to perivalon k ta diafora antikeimena.
Eida prin 2 mines ena trailer pou eixe vgei k episis gamouse,arketa horror atmosfaira eixe.
Me 1.7 ante 2 ghz tha paizetai pisteuo,arkei na eisai se epipeda gf4 4400 at least i radeon 9700,ante 9500
Pao na vgalo merika screenshots k erxomai :p
Lipon, katarxas i version tou Doom III pou paizw ine alpha
k egine leak otan sto E3 Expo tou 2001 kapoioi kataferan k to
kavatzwsan apo to skliro tou pc opou itan egkatestimeno
gia demo, meso tou lan pou eixan sto E3.
H sugekrimeni ekdosi ine unoptimized entelos k ine debug build
gia osous katalavenoun opote outos i allos paizei arga. Sto dikom
pc (AthlonXP 2600, 1gbRam, Gf4 Ti4800, 80gb Ata133) vgazei meso
wro 40fps se opoiadipote skini me ligoterous apo 3 exthrous.. apo kei
k pera to pragma gamietai alla se genikes grammes apoti vlepo eos
twra to paixnidi den exei exthrous se noumera, apla topothetimenous
se e3upna simeia.
Ine vasismeno stin Arxitektoniki tou Quake III Arena + Team Arena (gia
to engine milame panta k oxi gia tis pistes, lol) me enaio pipeline
gia bsp k model renderings. Oi skies ine real time k genikos variemai na
grafo perrisotera details pou den polythimamai ape3w kiolas, alla osoi
asxolountai me modding tha ine korufaio engine, me e3eresi mono isos
to engine tou Half-Life2.
PArte k merika screenshots na goustarete. Freska freska apo to PC mou. An
thelete k alla let me know.
Kata tin gnwmi mou to paixnidi tha gamaei kolous
rincewind2k
09-08-2003, 15:59
ayta einai in-game me th mhxanh tou paixnidiou ???
wow
ola ine in-game. i klassiki erwtisi otan to arxiso pou mou kanoun oloi
"auto ine cg intro?"
Dragonlord
09-08-2003, 16:13
giati de vazan auto gia e3wfyllo oi maiden,poly kalytero einai
enitharmon
09-08-2003, 16:23
lol! :D
Elpizo k kala na min sas xalao to bandwidth giati exo arketes piks akoma. :p
Solo Carriera
09-08-2003, 16:46
Sketh kavla ta screenshots.- Mou thymise kati apo halflife h atmosfaira.
Ante na doume, kairos gia anavathmish.
Mercyful_Fate_666
11-08-2003, 11:24
Gamata screeshot, powthika kai gw. Alla poly skotadi re paidi mou, ti na pw, den tha blepoume tipota?:PP
Kai kati allo. Epeidi kathe kalo paixnidi exei kai mia kalh ypothesh, pia einai i ypothesh tou Doom III?? Idia me ta prhgoumena Doom?
wraio pouneeee
:disco:
ayto 8a to paitsw omws, respect.
panaiam ti grafika ein' touta! tromera screenshots!
Oraia grafika alla mallon to campaign tha teleionei se 5-6 ores paixnidiou :P
Anyway, emena ta clips pou eida apo Doom III de me entyposiasan oso tou Half-life 2. Pisteyo oti to HL tha paei kalytera kai se polhseis.
enitharmon
11-08-2003, 15:08
Epeidi kathe kalo paixnidi exei kai mia kalh ypothesh, pia einai i ypothesh tou Doom III?? Idia me ta prhgoumena Doom?
Skotwse o,ti kineite kai einai pio asximo apo sena! :D
Ela pou thes kai ypothesi... :rolleyes:
p.s.: vasika auta ta screenshots pws ta kaneis? :confused:
Kveldssanger
11-08-2003, 15:13
Nai giati ta Doom 1 kai 2 eixan tromera polyploki ypothesi :p Les na me kanei to paixnidi na xanapiaso 1st person shoot 'em up sta xeria mou? an kai tha thelei allagi olo to systhma gia na paixei...
den xero ti eipate diavasa mono ta prota post kai gelasa
exo asxolithi afadasta me afto to pexnidi
lo 1,7??? kai nomizis oti tha pezi?
afto to pexnidi exei real time 3d
xeris ti einai touto?????? kati tipades pou parakolouthousa sizitisi
legane kati gia 512 ddr 400ara to ligotero 2,2 gh p kai kati gia ati radeon 10600 kai kati psila oti pithanotata tha xriazete agp 12 to epexa to ida leei otit ha vgazi 180 frames kai meta pc pou exoume tora to exoun metrisi kai metozoris vgazi 50 ta pc mas einai karoulia meta to doom 3 to xaos tha gamisi tha spiri den to sizitao ellixe tha sas ta xosi stin mapa ego perimeno na vgi to doom gia na pao na agoraso pc tha apro toi xriazete gia na trexi kai ena set kala ixia saraund ree edo evlepa ta screenshot kai eklana me ta terata poso malon na to epeza klasimooo all time fucking sexxxxxxxx
An katalavei kapoios ti eipe, na mou pei ki emena
einai pou prepi na exeis tis gnosis kolaraki
Sargonnas
27-08-2003, 20:08
newsted h teleia (.) soy leei kati? :P kai gw ta idia exw akoysei oti gia na phgainei to game me 40 fps prepeina xeis p4 2,4 kati terasties mnhmes kati astronomikes kartes grafikwn kai me oles tis ry8miseis sto low gia na pianei ayta ta fps :)
Eida trailer apo to doom kai elega "ma kala o poustis pos ta katafernei"
Milame gia poli xesimo mages...apistefti atmosfera kai loipa.
Alla mprosta sto half-life 2 to doom den tha leei kai polla. Exo dei kai ta dio paixnidia apo proto xeri kai pistepste me to half-life tha gam...meta tha einai to max payne kai trito to doom...
Vasilias
18-09-2003, 10:29
Sto antigrafadiko pou pigenw pantos to exei idi ferei, alla dn to peira, ston PC mu dn tha trexei, opws ke se kanenan allo PC mexri na vgei o Pentium 7 lol
Auto pou exei malllon ine to Doom 3 Alpha apo to E32002. Vasika trexei apla prepei na alla3eis to .cfg tou paixnidiiou mias k prospathei apo default na xrisimopoiisei ton software renderer k den anagnwrizei kartes grafikwn automata.
se AthlonXp 2400+ me 1gb Ram k Gf4Ti 4800 128mb pou to trexo spiti vgazei guro sta 35-45fps ta opoia peutoun sta 15-20fps otan ginontai maxes k auto ine ena arketa unoptimized version akoma mias k ine tou 2002. Pantos min to pareis giati allwste exei mono 3 pistes oi mallon 3 kommatia apo mia pista to kathena k prepi na fortoneis ta panta manually.
Kapou ixa ena post me screenshots pou ixa travi3ei alla exo tin entupwsi oti o kakos admin to esvise (Vlepe Dragonlord).
KoukouRouuuuuuuuuuuuuuuku
den xero ti eipate diavasa mono ta prota post kai gelasa
exo asxolithi afadasta me afto to pexnidi
lo 1,7??? kai nomizis oti tha pezi?
afto to pexnidi exei real time 3d
xeris ti einai touto?????? kati tipades pou parakolouthousa sizitisi
legane kati gia 512 ddr 400ara to ligotero 2,2 gh p kai kati gia ati radeon 10600 kai kati psila oti pithanotata tha xriazete agp 12 to epexa to ida leei otit ha vgazi 180 frames kai meta pc pou exoume tora to exoun metrisi kai metozoris vgazi 50 ta pc mas einai karoulia meta to doom 3 to xaos tha gamisi tha spiri den to sizitao ellixe tha sas ta xosi stin mapa ego perimeno na vgi to doom gia na pao na agoraso pc tha apro toi xriazete gia na trexi kai ena set kala ixia saraund ree edo evlepa ta screenshot kai eklana me ta terata poso malon na to epeza klasimooo all time fucking sexxxxxxxx
re malaka vgazeis noima apo ta posts sou ?
Sto antigrafadiko pou pigenw pantos to exei idi ferei, alla dn to peira, ston PC mu dn tha trexei, opws ke se kanenan allo PC mexri na vgei o Pentium 7 lol
zcreenzhotz: www.electricrequiem.com/showthread.php?s=&threadid=170 (http://www.electricrequiem.com/showthread.php?s=&threadid=170)
MoRmEnGiL
25-09-2003, 03:30
xmou se enan athlion xp 2.200 me 512 ram kai geforce 5200 me 128 ram lete na trexei? :P to morrowind pantws to trexw me full detail,full analysh kai de masaei..
freak brother
25-09-2003, 03:59
zilevw ... emena to pc mou den paizei paixnidia pou palia ta paize teleia kai den xerw ti ftaiei... xalase h karta peira thn idia ekana install tous drivers alla tpt.. mhpws xathike h mageia ?? :p
MoRmEnGiL
25-09-2003, 05:34
mhpws efage kana dispell magic? :P kantou kana format na strwsei re freak brother
MoRmEnGiL
28-10-2003, 17:48
allh8eia pote eipame oti bgainei auto? ;pPp
MoRmEnGiL
28-10-2003, 19:56
q3 = :P trito quarter ths xronias ? :P