Log in

View Full Version : Divine Element

phthoggon
26-01-2006, 15:03
Well, κυρίες και κύριοι αυτή είναι η βασική μου μπάντα εδώ και 2-3 χρόνια και παίζουμε κάτι μεταξύ heavy και black metal με διάφορες επιρροές και "α εδώ κάτι μου θυμίζει" μέρη. Πάρτε λοιπόν 2 mp3άκια από το demo μας,

http://www.audiostreet.net/artist.aspx?artistid=37625

τα οποία σημειωτέον έχουν ηχογραφηθεί live πολυκάναλα με κάποια overdubs, οπότε keep in mind ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι μεταξύ rehearsal και demo ποιοτικά. Btw διαλέξτε high stream ή mp3 (download), γιατί το low stream κάνει τα τραγούδια να ακούγονται σα rarity από αποτυχημένη μπάντα της black legions. Επίσης έχουμε session drummer αυτή την περίοδο, αν υπάρχει κανείς που ενδιαφέρεται για μακροχρόνια και επαγγελματική και όλα αυτα τα gay συνεργασία pm me.

Θενκ γιου :wave:

Lost_In_Cooperland
26-01-2006, 16:27
Μου άρεσαν αρκετά τα τραγούδια. Υποθέτω γιατί heavοφέρνουν πολύ και γενικά έχουν άφθονη μελωδία. Στα + ότι είναι ευκολομνημόνευτα, αλλά έχουν ταυτόχρονα αρκετές ιδέες ώστε να μην βαριέσαι.

phthoggon
28-01-2006, 02:42
Thanx. (Nαι αυτό το ποστ εξυπηρετεί το σκοπό του bump). Πείτε ρε τίποτα.

DoomAngel
28-01-2006, 08:59
nai

phthoggon
09-03-2006, 01:12
Βρήκαμε ντραμερ, ψάχνουμε 2ο κιθαρίστα. Thnx!

House Of Low Culture
09-03-2006, 11:39
Πλάκα έχουν. Το ριφάκι του Dawn Of Battle είναι διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο. Ίσως tpt καθαρά φωνητικά να ήταν πιο ταιριαστά με το ύφος της μουσικής. Καλή συνέχεια.

phthoggon
10-03-2006, 00:17
Φχαριστώ. Το κομμάτια θα πάρουν λιγότερο λαλαλα μορφή μάλλον τελικά οπότε χλωμό για τα φωνητικά ;p

carheart
10-03-2006, 01:49
Λοιπόν, εμένα δεν μου κατεβαίνουν, ούτε μπορώ να τα ακούσω. Οπότε κανόνισε κάνα demo ή κάτι!

Επίσης -απαιτητικέ βλάσφημε- η Black Legions δεν είχε αποτυχημένες μπάντες!

phthoggon
10-03-2006, 16:56
Καλά και οι επιτυχημένες όμως δεν ακούγονται και πολύ διαφορετικά :D Για demo έλα στους marduk και θα το πάρεις, αλλιώς βλέπουμε.

carheart
11-03-2006, 02:06
Καλά και οι επιτυχημένες όμως δεν ακούγονται και πολύ διαφορετικά :D Για demo έλα στους marduk και θα το πάρεις, αλλιώς βλέπουμε.

Mutiilation φιλαράκι!!!

Όσο για το δεύτερο σκέλος, αν είναι εκβιασμός θα προτιμήσω το "αλλιώς βλέπουμε"!

(τα links είναι up; ή εγώ είμαι ο ανάπηρος και δεν μπορώ;)

phthoggon
11-03-2006, 06:54
Κάπως έτσι :D Όσο για τα mp3 στο Audiostreet, νομίζω πρέπει κάνεις register για να κατεβάσεις κομμάτια, το streaming δε δουλεύει ούτε σε μενα και γενικότερα είναι ασταθές σα site (εκτός απο gay myspace clone).