PDA

View Full Version : We Are Anathema ?????

dyingfreedom
17-01-2006, 14:47
Από το official site...

tour with HIM postponed until april
Our tour with HIM has been rescheduled until april. here is the statement from the HIM website.

Dear All,

Due to an injury on a slippery street after the show on the New Years Eve at Tavastia, Helsinki, HIM

bleeding
17-01-2006, 15:00
Ελπίζω να ναι κάποιο αστείο, αλλιώς είναι τραγικό.

distortionofperception
17-01-2006, 15:02
Ας σοβαρευτούμε λίγο!

jimid
17-01-2006, 15:04
Ο Nτάνις έλεγε από παλιά (κανα2 χρονάκια) σε έναν φίλο μου ότι
ήθελε να αλλάξει το όνομα της μπάντας και μάλιστα σκεφτόταν το "Creation" ως πιθανό όνομα.

Το "We Are Anathema" είναι τόσο αστείο όσο και οι Ανάθεμα των
τελευταίων χρόνων.

Daffy
17-01-2006, 15:08
polla narkotika oi anathema.polla

blackbird
17-01-2006, 15:12
they can't afford them

Bullet
17-01-2006, 15:13
:|

jimid
17-01-2006, 15:14
Αχαχαχαχ

Ένα αυτό και επίσης μόνο ο John ήταν μπλεγμένος χοντρά
αλλά και αυτός "καθάρισε" πλέον.

distortionofperception
17-01-2006, 15:14
ARE WE ANATHEMA?

epp355
17-01-2006, 15:25
the name anathema does not roll off the tongue... it is not obvious.. it makes me cringe when i tell people

Τι μαλακείες είναι αυτές?Ενώ το We are Anathema είναι obvious.Τι λέει ρε?

Veinsaw
17-01-2006, 15:26
Σκάστε πια βρωμομεταλλάδες. Αφού ο βίνι έχει πει πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί σας. Μπορεί να έχει βιντεάκια με corpsepaint σε σπηλιές με πυρσούς, αλλά το Anathema έχει αρνητικό meaning.

Έτσι! We are anathema, yay, φέρτε και μαζορέτες!

MeLinDa
17-01-2006, 15:27
psyxraimia...
ooola 8a ftiaksoun.
h 8a katastrafoun entelws.

Kveldssanger
17-01-2006, 15:28
Αγχώνεστε επειδή οι Anathema μπορεί και να αλλαξαν ονομα ε.

dyingfreedom
17-01-2006, 15:29
We are anathema και παίζουμε διασκευές των Anathema ένα πράμα.
Καλύτερα να αλλάξουν τελείως όνομα, παρά αυτή τη μαλακία.
Ντάξει ωριμάσανε, πέσανε οι ταχύτητες, δεν έχουν σχέση με silent enigma αλλά είπαμε.

chris_boss
17-01-2006, 15:30
http://i19.photobucket.com/albums/b155/chris_boss/weare.jpg

distortionofperception
17-01-2006, 15:31
Όχι αλλά θα χαθει το τελευταίο καστρο-άλλοθι του μεταλλά να ακούει χαμηλών εντασεων μουσική χωρις να τον κραζουν οι συνάδελφοί του! Αχ ξαλάφρωσα αλλα ηταν ασχετο με το τόπικ!

blackbird
17-01-2006, 15:38
criss_boss :D

@distortion:an to egrapses sovara eisai akyros

genika i sxesi anathema-koinou eidika stin ellada (giati uk pio koino re paidia..) exei korestei
tous exoume dei live o kathenas apo 2 ews 8 fores,proswpika exw liwsei ta perisotera album tous (kai m aresoun poly ola anexairetws)

apo kei kai pera de polyendiaferei an tha allaxoun onoma i tha dialythoun klp
apla kalo tha itan na exoun mia axiopreph synexeia i telos

carheart
17-01-2006, 15:45
Όχι αλλά θα χαθει το τελευταίο καστρο-άλλοθι του μεταλλά να ακούει χαμηλών εντασεων μουσική
χωρις να τον κραζουν οι συνάδελφοί του! Αχ ξαλάφρωσα αλλα ηταν ασχετο με το τόπικ!

:roll:

distortionofperception
17-01-2006, 15:45
@distortion:an to egrapses sovara eisai akyros

:rofl: :rofl:
Εδώ αστιεύομαι, αλλα οτι υπάρχει το παραπάνω φαινομενο ειναι δεδομένο (ακούω μέταλ μπάντες που αλλάξαν-μαλάκωσαν τον ήχο τους για να μην ακούσω Radiohead και μου την πούνε οι μαλλιάδες φίλοι μου).(ΟΦ ΤΟΠΙΚ)
Όσο για τον κορεσμό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο και θα έπρεπε να τραινάρουν αρκετα την επόμενη εμφανιση τους στην Ελλάδα. Τα άλμπουμ τους γαμάνε όλα.τελεια &και -παύλα...

dyingfreedom
17-01-2006, 15:47
Εδώ αστιεύομαι, αλλα οτι υπάρχει το παραπάνω φαινομενο ειναι δεδομένο (ακούω μέταλ μπάντες που αλλάξαν-μαλάκωσαν τον ήχο τους για να μην ακούσω Radiohead και μου την πούνε οι μαλλιάδες φίλοι μου).(ΟΦ ΤΟΠΙΚ)

:rofl: :rofl: :rofl:
Υπάρχουν ακόμα τέτοιοι;

blackbird
17-01-2006, 15:47
eisai ok :D

dyingfreedom
17-01-2006, 15:52
Και περιμένουν το live των Manowar να θυμηθούν τα νιάτα τους με παγωμένη μπύρα. :lol:

Veinsaw
17-01-2006, 16:06
Ευτυχώς που δεν σκέφτηκαν να το κάνουν και οι The Who αυτό.

O)))zma
17-01-2006, 16:12
Den exete barethei na asxoleiste me mpantes pou i leksi maidanos tous kolakebei?

dyingfreedom
17-01-2006, 16:13
όχι.

carheart
17-01-2006, 16:14
piperi, piperi sto stoma.

O)))zma
17-01-2006, 16:16
maindanos!!!

dyingfreedom
17-01-2006, 16:19
μπράβ0))))

Candiru
17-01-2006, 16:30

Υπάρχουν ακόμα τέτοιοι;

καλά ζωντανά απολιθώματα είναι οι φίλοι σου;

distortionofperception
17-01-2006, 16:34

Υπάρχουν ακόμα τέτοιοι;

καλά ζωντανά απολιθώματα είναι οι φίλοι σου;

Γενικώς ρε συ! Όχι οι δικοί μου! Πω τόσο χάλια το διατύπωσα?

freak brother
17-01-2006, 16:53
we are motorhead :dfinger:

Neue regel
17-01-2006, 18:52
Imo, πρέπει να το 'χαν κλείσει το μαγαζί
πριν ή μετά το A Fine day to exit.
Αν και το τελευταίο album ήταν
καλή ευκαιρία να τους δούμε από 3-4 φορές ακόμα.

Φόρος τιμής :

Sunset Of The Age

Throne of grief
...in a dying essence
Crying beauty
...the fettered aura

Forgotten oceans of hope
...Betrayed a phony
Sullen laughter in unventured paradise

As one forever searching
For landscapes serene
Amidst the sunset of age
With joyous masquerade...
...anathema died

morphine
17-01-2006, 19:03
για να ηρεμήσουν μερικοί μερικοί ε. Άκου μαϊντανός. O)))zma φίλε και χρήστη (c) ξέρω που μένεις, να φοβάσαι.

Ον τόπικ τώρα, ας λέγονται όπως θέλουν, ας φοράνε βρακιά στο κεφάλι, για μας ανάθεμα είναι και θα παραμείνουν. Φυσικά, καλύτερα θα ήταν να άλλαζαν εντελώς όνομα, γιατί το we are anathema είναι ομολογουμένως τραγικό, κι επίσης δεν έχουν καμία σχέση με τους ανάθεμα του παρελθόντος (ευτυχώς). Πιστεύω πως ο ντάνης έχει χαζέψει, αλλά ελπίζω να του περάσει μόλις έρθει η άνοιξη. Πάντως κι έτσι να μείνει, ανάθεμα θα τους λέμε οπότε τι σκάτε.

Ας ακούσω το natural disaster μιας και το'φερε η κουβέντα. Τι καλά :)

XD
17-01-2006, 20:15
http://briefcase.pathfinder.gr/download/339074/we_are.gif

Solo Carriera
17-01-2006, 20:16
μόνο εγώ πιστεύω ότι είναι αρκετά προφανές ότι αστειεύονται;

soulless9
17-01-2006, 20:20
ntaks wraio to teleytaio pou xan bgalei, alla xesthke h forada ...

O)))zma
18-01-2006, 00:56
Morphine Child sintonisou

SpiritCrusher
18-01-2006, 02:16
τελευταίων χρόνων.

Σύνελθε.

Tonosalata
18-01-2006, 02:19
το γουι αρ αναθεμα ειναι αστειο.
ο τελευταιος δισκος ειναι αδιαφορος.
αμε

dyingfreedom
18-01-2006, 02:53
αμε

+ μέχρι το judgement ΘΕΟΙ.

Neue regel
18-01-2006, 03:00
αμε

+ μέχρι το judgement ΘΕΟΙ.

:thumbsup:

2000&gone kai telos

Candiru
18-01-2006, 09:57
για μένα δεν έχουν βγάλει ακόμα μέτρια δουλειά. Πάντα έχουν κάτι ενδιαφέρον να δώσουν τουλάχιστον ως τώρα.

γελοίο το όνομα we are anathema

jimid
18-01-2006, 11:02
τελευταίων χρόνων.

Σύνελθε.

Σου άρεσαν τα τελευταία 2 album;

Προσωπικά, δεν τα βρίσκω αντάξια των παλαιοτέρων.
Άντε 1-2 κομμάτια να είναι οκ αλλά πέρα από εκεί... :|

lost_icon
18-01-2006, 13:14
xeaxaxxaxxaxax,eimaste oi anathema kai eimaste kala xaxaxeaxaxaxx,ante na mas adeiazoun thn gwnia.

blackbird
18-01-2006, 13:24
:offtopic:
to a fine day to exit gamaei judgements patokorfa
(asxeta an eimai o monos pou to pisteuei auto)

Kveldssanger
18-01-2006, 13:26
Μπα, έτσι είναι. Μη σου πω ότι και το τελευταίο γαμάει Judgements..

jimid
18-01-2006, 13:31
Αχαχαχαχ

Kveld όπως πάντα είσαι απρόβλεπτος. =Ρ

Kveldssanger
18-01-2006, 13:48
Τα δύο τελευταία τα θεωρώ σίγουρα ό,τι πιο "φρέσκο" έχουν κάνει από την εποχή του Eternity. Ειδικά το Judgement μου φαίνεται αρκετά λιγότερο καλό από ό,τι το παρουσιάζουν όλοι.

Zoonchild
18-01-2006, 14:01
Τα δύο τελευταία τα θεωρώ σίγουρα ό,τι πιο "φρέσκο" έχουν κάνει από την εποχή του Eternity. Ειδικά το Judgement μου φαίνεται αρκετά λιγότερο καλό από ό,τι το παρουσιάζουν όλοι.

το Judgement είναι ότι πιο μέτριο και ανώδυνο έχουν κυκλοφορήσει...έλεος...Οι Άγγλοι πυξ λαξ σαν να πήγαν να γίνουν.... :P

τα δυο τελευταία τους είναι κλάσεις ανώτερα από το Judgement ειδικά. Τώρα αν ενοχλεί κάποιους ότι κάνανε άνοιγμα σε ένα μη metal κοινό, αυτά είναι ατομικά κόμπλεξ του καθενός....

R & R
18-01-2006, 14:06

το Judgement είναι ότι πιο μέτριο και ανώδυνο έχουν κυκλοφορήσει...έλεος...Οι Άγγλοι πυξ λαξ σαν να πήγαν να γίνουν.... :P

τ

ntaksei ton isopedwses to disko kai tous anathema!!! :( :(

ps: gia mena einai polu wraios diskos...

Zoonchild
18-01-2006, 14:11

τ

ntaksei ton isopedwses to disko kai tous anathema!!! :( :(

ps: gia mena einai polu wraios diskos...

χαχαχα.....οκ...όντως το παρατράβηξα.... :roll:

απλά δεν μπορώ να καταλάβω ανθρώπους που θεοποιούν το Judgement και θεωρούν ότι οι Anathema ξεπουλήθηκαν με τα υπόλοιπα δύο....

R & R
18-01-2006, 14:19
gia mena de mpainei thema ksepoulimatos. kai oi epomenoi einai wraioi diskoi kai deixnoun oti oi anathema den menoun stasimoi!
:D

Zoonchild
18-01-2006, 14:31
αν όμως διαβάσεις τα προηγούμενα posts θα δεις οτί οι περισσότεροι δεν συμφωνούν μαζί σου(ούτε μαζί μου)..... :?

jimid
18-01-2006, 14:35
Δεν τίθεται θέμα ξεπουλήματος.

Απλά θεωρώ πως μέχρι το judgement έπαιζαν μπάλα σε
γνώριμα χωράφια και τα πήγαιναν μιά χαρά. Τα δύο
τελευταία απλά δεν με έπεισαν ως καλλιτεχνική στροφή.

Edit: Αν ήθελε κάποιος να τους κατηγορήσει για ξεπούλημα
θα το έκανε πολύ νωρίτερα.

carheart
18-01-2006, 14:58

As pw kai egw loipon thn tapeinh mou apopsh. Ta 3 teleutaia anathema, gamane gia plaka thn upoloiph diskografia tous.

Zoonchild
18-01-2006, 14:59
το ότι άρεσαν σε αρκετό κόσμο που ουδεμία σχέση είχε με τους Anathema μέχρι τότε, αλλά και με το metal γενικότερα μάλλον αποδεικνύει οτί τα 2 τελευταία δισκάκια μάλλον άξιζαν τον κόπο.

symposium_lexotanil
18-01-2006, 15:01
xm auti i apopsi oti oi anathema piran koino ektos metal me tis teleutaies kyklofories tous pou akrivos vasizetai?

jimid
18-01-2006, 15:03
Δεν διαφωνώ.

Απλά είπα πως εμένα δεν μου έκαναν εντύπωση.
Τα βρήκα μάλλον βαρετά.

Edit: Στον Ζουν τα παραπάνω βεβαίως βεβαίως.

Kveldssanger
18-01-2006, 15:04
xm auti i apopsi oti oi anathema piran koino ektos metal me tis teleutaies kyklofories tous pou akrivos vasizetai?

E δεν πήραν και κανένα ιδιαίτερο κοινό με τα τελευταία. Γι' αυτό από τη στιγμή που δεν τους βγήκε εμπορικά η "στροφή" τα χουν κάνει πουτάνα από τότε.

daydreamer
18-01-2006, 15:06
Εμένα πάντως το We Are Anathema δε με χαλάει :oops: , αν και νομίζω πως θα έπρεπε να είχαν αλλάξει όνομα πιο παλιά, από την πρώτη στιγμή που το σκεφτήκανε και που από τότε όλο το πετάνε σαν σπόντα στις συνεντεύξεις τους.

btw, δεν έχω δει άρθρο ή έστω αναφορά στους Anathema από κάποιο μη-metal περιοδικό μέχρι σήμερα.

symposium_lexotanil
18-01-2006, 15:06
episis gia poia strofi akrivos milame?
i pio megali allagi ston ixo tous egine me to alt4,to opoio to piran xampari mono oi anathema fans kai oi metallades genika. episis to fine day to exit einai pio "metal" apo tous 2 prokatoxous tou. tespa.

Kveldssanger
18-01-2006, 15:09
Και το Fine Day και το Natural ήταν πολύ πιο rock σε ήχο από ότι τα προηγούμενα. Judgement και Alternative έκαναν μπαμ ότι μιλάμε για ατμομέταλ συγκρότημα.

symposium_lexotanil
18-01-2006, 15:14
na to po allios :
ta perissotera tragoudia tou alt4 tha mporouse aneta na ta apolausei kapoios pou den exei sxesi me metal. poly pianaki,polli melodia ktl ktl.

apo to fine day to exit an eksaireseis to proto tragoudi,ta ypoloipa einai poly pio "sklira" apo opoiodipote tragoudi tou alt4 (ki as einai "rock" to fine day kai atmometal to alt4).

Kveldssanger
18-01-2006, 15:17
Dunno, δεν το χα σκεφτεί ποτέ έτσι. Ίσως και γι' αυτό πάτωσαν εντελώς τα δυο τελευταία.

carheart
18-01-2006, 15:55
an kai mou akougetai ligo asteio to oti "oi anathema patwsan epeidh sklhrunan ton hxo tous".

MeLinDa
18-01-2006, 16:13
vasika pisteuw oti oi men tous snomparoun logw metal parel8ontos oi de logw rock parontos.
dn patwsan poly emporika pantws

Tonosalata
18-01-2006, 17:14
dn patwsan poly emporika pantws

xaxaxax
sigoura.

symposium_lexotanil
18-01-2006, 17:16
prin dld poulousan ta kerata tous

jimid
18-01-2006, 17:21
Από τη στιγμή που άλλαξαν εταιρία παίρνουν χρήματα μόνο από
τις πωλήσεις των δύο τεέυταίων δίσκων. Λόγια του Danny αυτά.

dyingfreedom
18-01-2006, 17:21
Βασικά το judgement πάτωσε απ'όσο θυμάμαι.Και τότε ήταν στα πρόθυρα να διαλυθούν.
Και τα 2 τελευταία δεν έκαναν και τίποτα τρελές πωλήσεις. Μάλλον η προώθηση θα φταίει γιατί η μουσική τους πλέον απευθύνεται σε πιό ευρύ κοινό και θα πρεπε να ναι πιό γνωστοί απ'ότι είναι.

blackbird
18-01-2006, 17:44
sto judgement kanei mpam i apousia tou patterson, apo ti mesi tou diskou kai meta tqa kommatia einai oti nanai ..eidika ta kommatia tou douglas einai akyra se sxesi me to geniko hxo twn anathema
stous epomenous diskous estrwse i katastasi
to afdte einai safws o pio oloklhrwmenos diskos meta to A4

dyingfreedom
18-01-2006, 17:56
Βασικά δεν είναι θέμα έλλειψης έμπνευσης. Είναι σίγουρα θέμα ανύπαρκτου promotion.

18-01-2006, 18:02
:rofl:

Tonosalata
18-01-2006, 18:06
κσουτ

dyingfreedom
18-01-2006, 18:07
Take your swords and go to another topic to kill bad καλικάτζαρους.

SpiritCrusher
18-01-2006, 18:16
Σου άρεσαν τα τελευταία 2 album;

Προσωπικά, δεν τα βρίσκω αντάξια των παλαιοτέρων.
Άντε 1-2 κομμάτια να είναι οκ αλλά πέρα από εκεί... :|

Θεωρώ το A Natural Disaster (παρόλο που το AFDTE είναι πιο ολοκληρωμένο) από τους καλύτερους δίσκους τους μαζί με Alternative 4, Eternity. Απλά στους 2 τελευταίους δίσκους Radiohead-ίσανε κάπως ( οκ, εσένα δεν σου αρέσουν οι RH έτσι και αλλιώς =p )

Κατα τ'άλλα πιστεύω πως λόγω promotion, και επειδή δεν άλλαξαν όνομα όταν έπρεπε, δεν κατάφεραν πολλά στον οικονομικό τομέα. Αν πχ. βγάζανε ένα video clip για κάποιο τραγούδι του τελευταίου δίσκου φαντάζομαι θα κάνανε κάτι και στην Αγγλία.

sto judgement kanei mpam i apousia tou patterson

Ακριβώς. Και εδώ είναι που χάνει ο δίσκος σε σχέση με τους προηγούμενους.

_UnHoLyMaRtYr_
18-01-2006, 18:18
Τα 2 τελευταία τους είναι τα καλύτερά τους.

Το πα κι εγώ και αποχωρώ.

morphine
18-01-2006, 18:51
η κλίκα συμφωνεί και επαυξάνει

edit διαβάζοντας και το υπόλοιπο τόπικ είδα ότι υπάρχουν κι άλλοι καλόγουστοι που συμφωνούν και χαίρομαι

οι νέοι ανάθεμα όντως θα έπρεπε να είχαν αλλάξει όνομα από το fine day τουλάχιστον και να προωθούνται ανάλογα.

dyingfreedom
18-01-2006, 18:58
...και το flying γαμάει οτιδήποτε έχουν ηχογραφήσει.

necropethamenos
18-01-2006, 20:07
xm. afto einai apla mia apopsi min me varesete.

O teleftaios diskos twn anathema pou eixe kapoia sxesi me to metal itan to eternity. Mallon o kalyteros diskos tous gia mena, paizei me to serenades alla mallon nikaei.

Apo kei kai pera oi anathema den paizoun tipota pou na moiazei me metal. E ok, kanena provlima m'afto. De vlepw giati tha eprepe na allaksoun onoma, kammia mpanta den nomizw oti prepei na allazei onoma epeidi allazei i mousiki tis. To onoma yparxei gia na xaraktirizei mia omada mousikwn. Oxi to eidos!

Episis sta meta-eternity albums nomizw oti mono sto Alt.4 paizan kati pou ontws kserane kai sto opoio kateliksan me tin parodo tou xronou. Pio meta mou dinoun tin entypwsi oti eipan "tha kanoume kati tetoio twra" kai, enw oi diskoi den enai kakoi, den me trellanan kiolas.

afta.

SpiritCrusher
18-01-2006, 22:20
Apo kei kai pera oi anathema den paizoun tipota pou na moiazei me metal. E ok, kanena provlima m'afto. De vlepw giati tha eprepe na allaksoun onoma, kammia mpanta den nomizw oti prepei na allazei onoma epeidi allazei i mousiki tis. To onoma yparxei gia na xaraktirizei mia omada mousikwn. Oxi to eidos!

Well, το πρόβλημα εδώ ήταν πως επειδή είχαν ένα metal ιστορικό τα cd τους, ακόμα και μετά από Alternative 4, τα δισκοπωλεία τα βάζανε στις metal κυκλοφορίες. Ως αποτέλεσμα ήταν στο λάθος σημείο και σε ενα λάθος κοινό (και όσο να'ναι βοηθάει και αυτό στην μείωση promotion/πωλήσεων). Νομίζω το είχε πει και ο Danny αυτό σε μια συνέντευξη του. Επίσης φαντάζομαι πως επειδή κυρίως τα metal περιοδικά ασχολούνταν μαζί τους, δεν είχαν πάρει και τα καλύτερα reviews/promotion. Οπότε η καλύτερη λύση που είχαν σκεφτεί ήταν να αλλάξουν όνομα.

jimid
19-01-2006, 01:01
Κατα τ'άλλα πιστεύω πως λόγω promotion, και επειδή δεν άλλαξαν όνομα όταν έπρεπε, δεν κατάφεραν πολλά στον οικονομικό τομέα. Αν πχ. βγάζανε ένα video clip για κάποιο τραγούδι του τελευταίου δίσκου φαντάζομαι θα κάνανε κάτι και στην Αγγλία.

Το δοκίμασαν με το Pressure στον προηγούμενο δίσκο αλλά το ΜΤV
δεν δέχθηκε να το παίξει επειδή δεν το βρήκε πιασάρικο.

Μου φαίνεται πως είναι καταδικασμένοι στην αφάνεια.

SpiritCrusher
19-01-2006, 02:38
Ναι, για το AND έλεγα όμως. Άσε που κι εμένα πχ. το Pressure όταν πρωτοάκουγα το AFDTE μου είχε κάνει απο τις χειρότερες εντυπώσεις στον δίσκο (ξέρω δεν έχει σχέση, απλά το λέω =p)

Stormrider
20-01-2006, 01:45

:pink:

to agapimeno mou xalara.
episis den mporw na katalavw giati den sas arese to natural.

H.
20-01-2006, 02:16
A Fine Day To Exit γαμάει ότι αγαπάτε. Προσωπικό αγαπημένο από όλη την δισκογραφία τους. Το Judgement πιστεύω ήταν στην καλλύτερη ανέμπνευστο. Μακάρι να μην υπήρχε καν. Όσο για την αλλαγή ονόματος, μάλλον προσπαθούν να ακουστούν λίγο παραπάνω αν και κατ εμέ δεν το έχουν και ανάγκη. Βλακεία κίνηση και ακόμα πιο βλακεία όνομα. Θα συνεχίσουν όμως να είναι το main soundtrack όλων των έρωτων μου :πινκ: 8)

Solo Carriera
20-01-2006, 06:23
We Are Anathema ?????

dyingfreedom
20-01-2006, 11:54
A Fine Day To Exit γαμάει ότι αγαπάτε. Προσωπικό αγαπημένο από όλη την δισκογραφία τους. Το Judgement πιστεύω ήταν στην καλλύτερη ανέμπνευστο.

Με τίπποττα.

jimid
20-01-2006, 12:04
Δεν το πιστεύει δηλαδή;

bleeding
28-02-2006, 02:17
anathema will release 3 new songs, on i-tunes in april to coincide with their tour supporting finish goth rockers HIM. the three tracks rumoured to be released are..

1 one day
2 everything
3 angels walk among us

there will be official announcements soon.

IMPORTANT!

as the band is without a record deal and without any financial backing to record an album, we respectfully ask all our fans to go to the i-tunes site and pay for the songs.

THIS IS VERY IMPORTANT! as you will be directly supporting the band at a difficult time, and your money will go towards paying for anathema to record an album this year.

we need your help.

if you want to be a true fan and help the band directly, instead of helping record companies... do not copy these songs from your friends! go to i-tunes on april 18th and buy them. the price is very cheap!

best wishes

anathema

apo tin istoselida tous. den ksero an exei anaferthei k allou. tragiko mou kanei pantos

Lost_In_Cooperland
28-02-2006, 02:21
το ότι παρακαλούν τους οπαδούς να αγοράσουν τα τραγούδια ή το ότι δεν έχουν συμβόλαιο;

bleeding
28-02-2006, 03:14
kai ta 2.

if you want to be a true fan and help the band directly, instead of helping record companies... do not copy these songs from your friends! go to i-tunes on april 18th and buy them. the price is very cheap!

auto den exei kammia logiki gia to sygkekrimeno group imo giati otan itan se etairia fantazomai ithelan na agorazoume ta album tous k oxi na ta katevazoume. k to idio fantazomai tha theloun otan ypograpsoun ksana me kapoia etairia

silencerius
28-02-2006, 03:57
aporw giati tetoies groupares menoun xwris simbolaio kai kati flwroi san tous HIM kanoun treles pwliseis.

FIXXXER
28-02-2006, 12:30
Afou uparxoun anthropoi pou lene oti to Judgement itan anebneusto, i aporia sou mou fainetai polu koinotupi.
Exoun katastrafei entelos oi Anathema e? Pantos to teleutaio itan polu kalo re gmt, gia mena arketa kalutero apo to A Fine Day To Exit, pos katastrafikan etsi. Mipos einai pleon A Fine Day To Commit Suicide re palikaria apo tin Vrettania?

28-02-2006, 12:30
Αχ βρε underground Anathema, τις κιθάρες τους θα πουλήσουν τα παιδιά για να πληρώσουν το studio-τρύπα για την ηχογράφηση του EP τους. Τι τραβάνε τα κακόμοιρα. :?

Death to mainstream commercial metal κλπ δηλαδής.

Και δεν κάνω πλάκα, τα παιδιά πονάνε, πονάνε οι Αρτέμηδες.

blackbird
28-02-2006, 13:34
kourash omws auth oi katastash
les kai einai h monadikh banda pou allkse hxo , h monadikh banda pou den exei polla fraga klp

epishs o danny to xei kurasei apisteuta me to na klaigetai" yiati de mas akoune yiati eimastan palia metalades,to onoma mas den antiproswpeuei th mousikh klp)

tous agapaw tous extimaw alla den antexw na tous vlepw na sernoun kai sxedon 10 xronia tromrerhs mousikhs sta skata apo monoi tous

DIALYSTE TO yia tous fans sas

O)))zma
28-02-2006, 15:15
We are PATOS

Pitsadoros
28-02-2006, 16:28
ποιοί είναι οι ανάθεμα?

morphine
28-02-2006, 18:22
DIALYSTE TO yia tous fans sas

μη λες τέτοια, με πιάνει η καρδιά μου. Εγώ λέω να βγούμε στην Ερμού και να τους μαζέψουμε κάνα φράγκο. Ιμο είναι από τις μπάντες που το κατέχουν το πράμα, και θα είναι κρίμα να διαλύσουν. Σαν τους τρου acid baby ας πούμε. Ας αλλάξουν όνομα.

silencerius
28-02-2006, 23:19
Afou uparxoun anthropoi pou lene oti to Judgement itan anebneusto, i aporia sou mou fainetai polu koinotupi.

ela mou nte.

episis de mporw na katalabw an i morphine eirwneuetai ws sinithws i to leei sobara.

blackbird
01-03-2006, 00:56
mono h deyterh protash einai eirwnikh

morphine
01-03-2006, 01:51
or is it?!

FIXXXER
01-03-2006, 12:11
Nomizo oute kan ekei eironeuetai, einai mia paliogroupie (mono stin psuxi, oxi sto soma) kai tha katevaine Ermou gia na mazepsei lefta gia tous We Are Anathema Thn Ora Pou Ftoxuname.

morphine
01-03-2006, 21:07
άνετα, υπό τον όρο να μην ξανάπαιζαν live τα γαμημένα sleepless και dying wish. Μόνο μια φορά το eternity pt1. Αχ.

Κατά τ' άλλα, δε νομίζω ότι κατέχω την τέχνη της ειρωνίας και απορώ γιατί ο χρήστης silencerius έχει σχηματίσει αυτή την άποψη. Liverpool σ'αγαπώ.

_UnHoLyMaRtYr_
01-03-2006, 21:08
άνετα, υπό τον όρο να μην ξανάπαιζαν live τα γαμημένα sleepless

:(

VirusXI
02-03-2006, 18:27
Hm μιας που κσέθαπσα το Eternity & θυμήθηκα τι θείλες παίζαν ως τότε. Δε πα να ψοφήσουνε.

dyingfreedom
29-07-2006, 00:44
Τελικά παρέμειναν ANATHEMA.

Και ανέβασαν και δεύτερο κομματάκι στο http://www.anathema.ws, με τίτλο "A Simple Mistake".
Το "everything" με το τελείως coldplay πιανάκι, ήταν το πρώτο νέο κομμάτι που ανέβασαν (και δεν συγκίνησε κιόλας...).
Το A Simple Mistake κάνα δυό φορές που το άκουσα, καλύτερο ακούγεται.

Εταιρεία πάντως ακόμα ψάχνουν :?

Επίσης το Judgement, είναι πολύ αδικημένος δίσκος ρε γμτ.

Bullet
29-07-2006, 02:22

exw thn entypwsh pws pera apo ena fragile dreams volume 2 lookalike pou eixe ws opening track den elege kai polla sth synexeia tou

Stormrider
29-07-2006, 06:44

exw thn entypwsh pws pera apo ena fragile dreams volume 2 lookalike pou eixe ws opening track den elege kai polla sth synexeia tou
diskaros einai.

bleeding
29-07-2006, 11:51
το judgement γαμει σπιτακια.

βλεπω κ το νεο dvd τους τωρα. μπορει να παιζουν πραγματα που δε μπορω να ακουσω πλεον αλλα εχουν γραψει κατι κομματαρες οι πουστηδες που γαμουν κ δερνουν

dyingfreedom
29-07-2006, 11:58

Μήπως δεν το 'χεις ακούσει;
Δλδ, Deep, Pitiless, One Last Goodbye, Judgement, Emotional Winter, Wings Of God είναι παραπάνω από τέλεια.

BLiTzER
29-07-2006, 13:21
Mipos einai pleon A Fine Day To Commit Suicide re palikaria apo tin Vrettania?

Sorry pou tha se apogohteyso alla to "A Fine Day To Exit" ennoei AKRIVOS ayto.

Epishs to Parisienne Moonlight sas gamaei kala.

Boom!
30-07-2006, 18:06
Τελικά παρέμειναν ANATHEMA.

Και ανέβασαν και δεύτερο κομματάκι στο http://www.anathema.ws, με τίτλο "A Simple Mistake".
Το "everything" με το τελείως coldplay πιανάκι, ήταν το πρώτο νέο κομμάτι που ανέβασαν (και δεν συγκίνησε κιόλας...).
Το A Simple Mistake κάνα δυό φορές που το άκουσα, καλύτερο ακούγεται.

Εμενα παλι το Everything γιατι μ'αρεσε περισοοτερο;

Μήπως δεν το 'χεις ακούσει;
Δλδ, Deep, Pitiless, One Last Goodbye, Judgement, Emotional Winter, Wings Of God είναι παραπάνω από τέλεια.

Το Judgement εχει κατι απιστευτες κομματαρες μεσα αλλα εχει και μερικα κομματια που δε λενε και τοσο.

Neue regel
01-08-2006, 03:37
Οπώς το One Last Goodbye ας πούμε. Καλή αφορμή για skip όπως και το Wings of God.

Ακόμη και το bonustrack δεγκζερωπουβρέθηκεαυτό -
14.Transacoustic κωλολέει πάντως.

Chopped In Half
05-08-2006, 01:46
και μερικές προτάσεις για το νέο δίσκο είναι οι εξής:

Q: Are We Not Men? A: We Are Anathema!
We Are Anathema Fukk You
Who Do We Think We Are

FIXXXER
05-08-2006, 11:49
Οπώς το One Last Goodbye ας πούμε. Καλή αφορμή για skip όπως και το Wings of God.

Τι λες τωρα ρε? Ειναι σκιπερ το One Last Goodbye? Ειπαμε. Οτι λετε για Judgement ειναι ακυρο, ειναι απλα ο καλυτερος τους δισκος και πιο Pinkfloydikos και απολα. Προσωπικα το ακουω καθε φορα ολοκληρο και δε βαριεμαι καθολου.

Μπλιτζερ, δε με απογοητευεις, το ηξερα, αλλα μηπως θα πρεπε να το κανουν οι ιδιοι εννοουσα... :P

Shadowking
05-08-2006, 15:07
Ρε πούστη, τους Anathema τους έχω αγαπήσει. Χαλαρά αγαπημένο συγκρότημα. Από Silent Enigma και μετά έχω λατρέψει σχεδόν τα πάντα που έχουν κυκλοφορήσει. Αλλα ρε πούστη, το 'χουν χάσει το παιχνίδι. Δείτε στίχους από τα καινούρια κομμάτια. Ένα 5χρονο γράφει καλύτερα. Και ντάξει, δεν πείθουν πια ότι θέλουν να "εξελίξουν" την μουσική που παίζουν. Λεφτά θέλουν, και φένεται καθαρά.
Κρίμα :roll:

morphine
06-08-2006, 02:18
για να ηρεμήσουμε λίγο φίλος.
Δε θα κλάψουν και πολύ αν σε χάσουν από οπαδό πάντως, μην το σκέφτεσαι.

ΥΓ: όμορφο το τελευταίο ντιβιντάκι αλλά πολλή παλιατζούρα, μέητ. 4 μόνο καινούρια τραγούδια (= από τα 2 τελευταία άλμπουμ). Μήπως είναι καιρός να ξαναπλακωθούν με τον πάτερσον

ΕΒΡΙΘΙΙΙΙΙΝ ΙΖΕΝΕΡΤΖΥΥΥ

θα'ναι καμιά θείλα το καινούριο και θα βριστούμε

Shadowking
06-08-2006, 15:14
Aναμένω βρίσιμο. Μακάρι δηλαδή.

Boom!
06-08-2006, 16:20

Τι λες τωρα ρε? Ειναι σκιπερ το One Last Goodbye? Ειπαμε. Οτι λετε για Judgement ειναι ακυρο, ειναι απλα ο καλυτερος τους δισκος και πιο Pinkfloydikos και απολα. Προσωπικα το ακουω καθε φορα ολοκληρο και δε βαριεμαι καθολου.

Υποθετω οτι ο Neue ειρωνευεται or sth.

One Last Goodbye :pink:

morphine
06-08-2006, 16:48
Aναμένω βρίσιμο. Μακάρι δηλαδή.

δεν πήγαινε σε εσένα αλλά αν το θέλεις πολύ σου ρίχνω κάνα γαλλικό να γουστάρεις.

ωραίο το καινούριο τραγούδι. πολύ.

MoRmEnGiL
06-08-2006, 17:23
to omonymo apo to judgement einai apo ta kalytera kommatia pou xoune grapsei ever.

to "we are anathema" einai to pio hli8io onoma pou 8a mporousane na skeutoune.

epishs h 8a 3ananeboune me thn epomenh tous douleia h tous 3enxame oristika pia mias kai den nomizw na to trabh3oune allo.

EDIT:otan lew aneboune den ennow poiotika ka8oti gamosuane ta albums tous me systhmatikh synepeia. (xm,den 3erw an einai ellhnika auth h frash :P)
profanws ennoousa na aneboune apo pleuras fortune and fame :P

dyingfreedom
06-08-2006, 17:47
Τα δύο νέα κομμάτια είναι μετριότατα.
Ειδικά το 2ο : earched and found life inside, we're not just a moment in time....
Ντάξει, είπαμε να τους στηρίξουμε σε δύσκολες εποχές, αλλά με τέτοια κομμάτια - στίχους, είναι σαν να αποκυρήσσουν αυτοί εμάς και όχι εμείς αυτούς.

Τεράστια αγάπη οι Anathema, αλλά αν είναι αποτυχημένος ο νέος δίσκος (αν βγεί ποτέ βέβαια) καλό θα 'ναι να αποχαιρετήσουν. Ή ας γίνουν tribute πάντα στους Coldplay, μιας και η "ανοιχτομυαλιά" του danny πρός τα κεί τείνει.

Το νέο dvd είναι υπέροχο. Χρειαζόταν ένα τέτοιο dvd με αυτά τα κλασσικά κομμάτια. Το Were You There ήταν τίγκα από τα 2 τελευταία τους. (Εκείνο το Regret θα το παίξουν ποτέ;;;;; )

morphine
06-08-2006, 18:21
:)

Bullet
06-08-2006, 18:31
btw to kalytero kommati anathema einai to lost control

BLiTzER
06-08-2006, 19:42
Pshfizo Regret me diafora.

Shadowking
06-08-2006, 20:38
+1

Neue regel
07-08-2006, 02:13
Οι στίχοι για το Α Simple mistake (http://soulreaper.net/anathema/new-song/a-simple-mistake.php?file=a-simple-mistake.mp3) :

Anathema - A Simple Mistake

think for yourself you know what you need in this life
see for yourself and feel your soul come alive tonight
here in the moment we share, trembling between the worlds we stare
out at starlight enshrined, veiled like diamonds in..

...time can be the answer, take a chance, lose it all
it's a simple mistake to make to create love and to fall
so rise and be your master you don't need to be a slave
of memory ensnared in a web, in a cage

i have found my way to fly free from the constraints of time
i have soared through the sky seen life far below in mind
breathed in truth, love, serene, sailed on OCEANS OF BELIEF
searched and found life inside, we're not just a moment in time...

....can be the answer, take a chance lose it all
it's a simple mistake to make to create love and to fall
so rise and be your master you don't need to be a slave
of memory ensnared in a web, in a cage

Μουσικά πάντως φαίνεται αρκετά καλό, καλύτερο απ΄το everything
imo.

Άντε και με μια εταιρία της προκοπής..

SpiritCrusher
07-08-2006, 02:59
Χο, το Regret το είχαν παίξει στο acoustic live.

VirusXI
07-08-2006, 03:36
Το καλύτερο κομμάτι των Ανάθεμων είναι χαλαρά το Σλήπλεςς.

Neue regel
07-08-2006, 03:52
Χο, το Regret το είχαν παίξει στο acoustic live.
Regret live. Πότε? Δεκέμβρη 2003 στο An ή περσι club 22?

SpiritCrusher
07-08-2006, 12:12
Στο acoustic live στο Μύλο (Θεσ/νίκη) την 2η μέρα. :P

Μάλιστα δεν θυμόντουσαν και καλά τους στίχους επειδή είχαν να το παίξουν από την εποχή του Alternative 4. Έπος σκηνικό όταν έφτασε στο σημείο που λέει "Flashback", δεν θυμόταν τη λέξη και έπαιζε εκείνο το σημείο περιμένοντας να το πει κάποιος από κάτω.

MoRmEnGiL
07-08-2006, 17:26
Το καλύτερο κομμάτι των Ανάθεμων είναι χαλαρά το Σλήπλεςς.

gzereis apo mpala mpzhle.

lebowski
07-08-2006, 20:18
Στη Σαλονικη στο ακουστικο live που χανε δωσει.Μαλιστα δεν θυμοταν και τα λογια και ζιτουσε απ'τον κοσμο να τον σιγονταρει 8)

edit: με προλαβε ο SpiritCrusher

necropethamenos
07-08-2006, 21:16
btw to kalytero kommati anathema einai to lost control

gouot ar giou toking ampaout? to kalytero kommati anathema einai to angelica, xronia twra. 10, toulaxiston.

Boom!
07-08-2006, 22:54
Το Dying Wish ρε λακαμαδες.

MoRmEnGiL
07-08-2006, 23:14
άυπνος.

Neue regel
19-08-2006, 22:36
Sunset of Age. Mπορεί και το Radiance.

hunted by a Freak
20-08-2006, 05:08
Regret

Neue regel
20-08-2006, 15:02
To Regret live εδώ :

http://www.youtube.com/watch?v=XVeLzizLfGA

ψιλοχάλια ποιότητα αλλά τεσπά

edit: εδώ και το Sleepless (http://www.youtube.com/watch?v=M4QJ_YWPAUo) live με Darren White :dfinger:

necropethamenos
20-08-2006, 17:34
άυπνος.

vasika olokliro to serenades kai olokliro to eternity.

ouf.

akougontai monoroufi.

hunted by a Freak
20-08-2006, 17:48
epoxes -> http://i50.photobucket.com/albums/f327/anti8etws/dannakouli.jpg

to everything mou fanhke megalh patata omws.

Neue regel
20-08-2006, 19:10
Exw dei to video tou Sleepless 10 fores simera.
Diapistwsa oti makari na tan 93,94 h 95 kai na mporousame na doume live Anathema.
(afinontas gia ligo ta super nintendo kai ta mega drive sta opoia imastan tote xwmenoi :) )

File hunted an thes akou kai to pio kainourio track to Α Simple mistake (http://soulreaper.net/anathema/new-song/a-simple-mistake.php?file=a-simple-mistake.mp3), einai poly kalytero apo everything imo . Kati metaksy Temporary peace kai Violence.

H.
21-08-2006, 00:28
Ίσως είμαι στην πλειοψηφία αυτών που τους άρεσε πιότερο το Everything. Και όσο για καλλύτερο song τους μάλλον το Leave No Trace (πιθανότατα για προσωπικούς λόγους :P )

morphine
25-10-2008, 18:51
ας κάμει κάποιος καλός άνθρωπος έντιτ αυτό το τόπικ και να αφήσει μόνο τη λέξη ανάθεμα στον τίτλο.

ακούω το hindsight που είναι ο καινούριος δίσκος με τις ακουστικές επανεκτελέσεις κομματιών κι έχω ΛΙΩΣΕΙ. Τρελή αρπαχτή, δηλαδή είναι αστείο, σχεδόν γελοίο, τα μισά κομμάτια ήταν ψιλοακουστικά από μόνα τους και πριν, αλλά είναι όλα τόσο όμορφα παιγμένα που αδυνατώ να τους κρατήσω κακία. Τεράστια λατρεία. Μακάρι να έρθουν για λάηβ. Τι έχουν γράψει ρε οι άνθρωποι, flying, angelica, zomg.

A, bump!

GuardianOfIvorytower
25-10-2008, 18:53
Προλαβαίνεις να έρ8εις την Τρίτη Βιέννη που παίζουν? :D

morphine
25-10-2008, 19:05
είναι και αργία, ψήνομαι.
.

πεθαίνω λέμε, flying.
και το fragile dreams, παρ' όλο που όποτε το έπαιζαν ακουστικά δε μ'άρεσε καθόλου, στο δίσκο έχει βγει υπέροχο.

carheart
25-10-2008, 19:10
βασικά έρχονται Ελλάδα τέλη Νοέμβρη, 20 & 30 νομίζω, κάπως έτσι.

GuardianOfIvorytower
25-10-2008, 19:12
Ε άντε...εγώ δεν θα μπορέσω να πάω όμως (έχει συναυλία Sabbaton την ίδια μέρα κ στη φάση που είμαι τώρα προτιμώ να δω αυτούς, Anathema έχω δει κ παλιότερα στα καλά τους).

X
25-10-2008, 19:37
29 erxontai... idia mera me brant bjork............... :|

morphine
25-10-2008, 20:39
fragile dreams (http://www.youtube.com/watch?v=tZZrp0Wlkgg)
leave no trace (http://www.youtube.com/watch?v=MUWecejSRrY)
angelica (http://www.youtube.com/watch?v=VAOrBHlxZco)
flying (http://www.youtube.com/watch?v=kEX5-wEmSqc)

:pink:

Neuroscar
25-10-2008, 20:52
Ναι καθως και

http://www.youtube.com/watch?v=sR3Q710NJOU

8)

FIXXXER
25-10-2008, 23:51
Δεν ξερω αν ειναι αρπαχτη το Hindsight, πιθανοτατα ναι, αλλα ειναι οντως πανεμορφα παιγμενα τα τραγουδια, και επιτελους εχουμε μια ανθρωπινη εκτελεση της κομματαρας που λεγεται Angelica καθως τα φωνητικα στην studio εκδοση ειναι επιεικως αισχος.

Hogarth
26-10-2008, 01:06
29/11 Αθήνα και 30/11 σαλόνικα.

σετλιστ από Ολλανδία, 11/10

Intro (Parisienne Moonlight)
Deep
Closer
Far Away
Angels Walk Among Us
A Simple Mistake
Anyone, Anywhere
Empty
Judgement
Panic
Shroud of False
Lost Control
Regret
Hope
Temporary Peace
Flying
----
Are You There? (acoustic, Danny only)
Angelica
Sleepless
A Dying Wish (with an Another Brick In The Wall intermezzo by Jamie Cavanagh)
Hindsight
Fragile Dreams
:pingpong:

χέστε brant bjork και ελάτε όλοι λέμε :|

X
26-10-2008, 02:47
και επιτελους εχουμε μια ανθρωπινη εκτελεση της κομματαρας που λεγεται Angelica καθως τα φωνητικα στην studio εκδοση ειναι επιεικως αισχος.

Eisai vlasfhmos.

Boom!
26-10-2008, 03:12
Γιατι μας τσιτωνετε τωρα ετσι; Εκει που το χαμε παρει αποφαση να παμε Brant Bjork που ειναι και οικονομικος ο ανθρωπος μονο 17 ευρω, ξαναβαζετε το λαο σε σκεψεις.

X
26-10-2008, 03:18
Γιατι μας τσιτωνετε τωρα ετσι; Εκει που το χαμε παρει αποφαση να παμε Brant Bjork που ειναι και οικονομικος ο ανθρωπος μονο 17 ευρω, ξαναβαζετε το λαο σε σκεψεις.

Auto akrivws :?

FIXXXER
26-10-2008, 04:51
και επιτελους εχουμε μια ανθρωπινη εκτελεση της κομματαρας που λεγεται Angelica καθως τα φωνητικα στην studio εκδοση ειναι επιεικως αισχος.

Eisai vlasfhmos.

Δεν υπαρχει αυτο που εγραψες στη μουσικη. Τραγουδαει φαλτσα και σκατα. Τελος.

X
26-10-2008, 12:57
Eisai vlasfhmos.

morphine
26-10-2008, 14:20
Intro (Parisienne Moonlight)
πλάκα κάνεις.

Anyone, Anywhere
πλάκα κάνεις.

Shroud of False
Lost Control
Regret
πλάκα κάνεις
πλάκα κάνεις
πλάκα κάνεις

κάνεις πλάκα.

ναι ο μίκσερ έχει δίκιο, την εποχή του ετέρνιτη ο βίνσεντ (/πινκ) ήταν ακόμα κάφρος και η φωνή του ήταν αδούλευτη. Κοινώς ήταν ψιλοχάλια. Παρ' όλα αυτά το eternity pt1 έχει από τις ωραιότερες ερμηνείες που έχω ακούσει (ακα μου γαμάει τη μπζυχή).
Όσο για το θέμα της αρπαχτής, μέητ τα τραγούδια είναι τα εξής
fragile dreams
leave no trace
inner silence
one last goodbye
are you there
angelica
a natural disaster
temporary peace
flying
unchained
Τουλάχιστον ένα 50% αυτών απείχε σημαντικά από τον ορισμό του ΧΕΒΙ.
Πώς θα τους κάνουμε να πουν eternity; Ψήθηκα.

FIXXXER
26-10-2008, 15:20
Ναι, κι εγω ειπα οτι μεγιστη μαλακια το γεγονος οτι τουλαχιστον τα μισα αν οχι παραπανω ειναι απλα το ιδιο πραγμα (δηλαδη προφανως δεν ειναι, αλλα ενταξει, ξερεις τι εννοω, μια ακουστικη κιθαρα παραπανω δεν κανει το κομμματι διαφορετικο) με τις στουντιο εκδοσεις, οποτε μεγιστη μαλακια αυτο και με εχει κανει να εχω ακουσει το Hindsight απο τοτε που λικαρε πριν κανα 2 μηνες το πολυ 5 φορες... Παροαλ αυτα εννοειται θα ειμαστε εκιε το Νοεμβριο, μη σου πω και τις δυο μερες, οχι νταξ, ειπαμε.

AngelOfSorrow
27-10-2008, 01:55
tha eimaste

wino
27-10-2008, 05:46
να πάτε bjork που θα είναι πιο γαμάτα, αν και δεν είναι δύσκολο να είναι πιο γαμάτα από τους ανάθεμα

GG*
27-10-2008, 06:00
με καλυψε ο απο πανω,
μη χεσω,σιγα το διλλημα :P

Magellan
27-10-2008, 11:43
fragile dreams
leave no trace
inner silence
one last goodbye
are you there
angelica
a natural disaster
temporary peace
flying
unchained

.

:disco:

VirusXI
28-10-2008, 17:16
o λόγος που είναι λίγο δίλλημα είναι άλλος και παίζει σαπόρτ στους γουιαρανάθεμα, αλλά ο μπραντ μπγιορκ δε κσανάρχεται εύκολα οπότε προτιμάμε =P

morphine
28-10-2008, 17:50
γιαπε.

perfectly flawed
28-10-2008, 19:18
polla narkotika oi anathema.polla

Boom!
28-10-2008, 19:25
γιαπε.

Universe217.

morphine
28-10-2008, 19:31
.
έλεος.

morphine
28-11-2008, 18:37
σολντ άουτ οι αναθήμα

Stormrider
28-11-2008, 18:56
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

gamw tin poutana . etoimazomoun na paw na parw :(

Boom!
28-11-2008, 20:16
σολντ άουτ οι αναθήμα

Οποια εκπληξις!

cafeconleche
29-11-2008, 02:56
σολντ άουτ οι αναθήμα

για Αθήνα μιλάμε,έτσι?

Harbinger of Death
29-11-2008, 03:00
Ρε πούστη ήθελα να δω Universe217. Και οι Anathema καλοί θα 'ταν.

FIXXXER
29-11-2008, 03:55
Μαλακια παιχτηκε... εγω εχω βεβαια εισητηριο...

BLiTzER
29-11-2008, 04:01
Gia mena omos pou den exo, paixthke ligo malakia.

FIXXXER
29-11-2008, 04:17
Δεν εισαι ο μονος... εγω λεω να σκασετε αυριο επιτοπου κι οτι γινει, μπορει κανεις να πουλαει.

Boom!
29-11-2008, 05:21
Καπου πηρe τ'αυτι μου οτι αν και στο Ticket House δεν υπηρχε δειγμα, ειχαν μεινει καποια λιγα στο Public.

FIXXXER
29-11-2008, 11:30
Απεξω δε θα εχει ρε σεις? Περιεργο μου φαινεται.

Parasight
29-11-2008, 11:44
Ρε πούστη ήθελα να δω Universe217. Και οι Anathema καλοί θα 'ταν.Δεν πειράζει, τους U217 με λίγη τύχη θα τους πετύχεις στο μέλλον με λίγο ακριβότερο εισιτήριο, να αξίζει τον κόπο.

BLiTzER
29-11-2008, 16:04
Exo dei Anathema 3-4 fores, oute ego thymamai, se Xania, Athina, Londino. Alla tha xei plaka.

Parolayta o kairos gamietai kai den pao na stitho me thn elpida na do Anathema. An kaneis vrei tpt as pei :P

Stormrider
29-11-2008, 17:57
kserei kanenas ti wra arxizei ti sinavlia ?>

VirusXI
29-11-2008, 18:03
νωρίς.
για να δείτε Universe217.

Nodoordonotthereisnotry
29-11-2008, 23:50
[zER]Gia mena omos pou den exo, paixthke ligo malakia.

Προλαβαίνεις άνετα να ανέβεις στα μέρη μας. (http://img237.imageshack.us/my.php?image=myfragiledreamsag1.jpg)

BLiTzER
30-11-2008, 00:57
Kala mhn to gamhsoume kiolas, gia tous Anathema milame.

Anneke pou tha erthei to fevrouario pantos, tha sas anevo :P

Nodoordonotthereisnotry
30-11-2008, 01:37
Ώπα, σίγουρο αυτό; Θα είμαστε και μεις εκεί!

BLiTzER
30-11-2008, 01:43
viewtopic.php?f=49&t=22588 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=49&t=22588)

Razor
30-11-2008, 03:03
αντε ευκαιρια να την βιασουμε αυτη την κοκκινομουνα :bananafuck:

Parasight
30-11-2008, 20:13
Ώπα, να φέρεις και σφουγγαρίστρα για τα αίματα.

Razor
01-12-2008, 03:16
οκ ρε πανκη :lol:

Parasight
01-12-2008, 10:44
Σύμφωνα με τον tr00 πάνκη, εγώ δεν είμαι. Αποφασίστε.

Razor
01-12-2008, 12:19
κι εγω ειρωνικα το ειπα,αλλα μην μασας.

perfectly flawed
01-12-2008, 23:54
re den pane na legontaik we are oi kopanoi tis manas mas,simasia exei oti akolouthoun auto pou goustaroun k den paizoun se kathe disko ta idia san kati allous...plus exasa k to live k mou xei meinei h pikra:(
just for the record,palia thelane na omomastoun k everything alla eutyxws dn to kanane...