View Full Version : u2
Solo Carriera
09-01-2006, 20:38
υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι υπήρξαν καλή μπάντα σε οποιαδήποτε φάση της ζωής τους;
Kveldssanger
09-01-2006, 20:39
ναι
Solo Carriera
09-01-2006, 20:41
ποιός και γιατί.
Kveldssanger
09-01-2006, 20:45
Ένας συμφοιτητής μου απο τη σχολή γιατί λέει ότι του αρέσουν.
distortionofperception
09-01-2006, 20:45
Πολύ γενικό το θέμα... Δεν ειμαι οπαδος τους, αλλα αν θες τη γνώμη ενος που τους ακουει μονο απο τα Μ.Μ.Ε. υπήρξαν καλοι... Θέσε πρώτα τα κριτήρια σου, και ισως απαντησουν καποιοι με επιχειρήματα γιατι τη βλέπω μπουρδέλο τη δουλεια..
regularpaul
09-01-2006, 20:58
:shock:
Τεράστια, όχι απλά καλή. Τουλάχιστον από το 1980 (ξεκίνημα) ως το 91 (Achtung Baby). Τότε σταμάτησα να τους παρακολουθώ αν και μερικά από τα zooropa & pop που έχω ακούσει μου αρέσουν.
Κάνε μου ένα ding στο msn, solo να στην πω από κοντά.
ναι αλλα δεν έχεις δίκιο για το Vertigo :P
Kveldssanger
09-01-2006, 21:01
Τα 2-3 τελευταία τους ήταν ιδιαιτέρως βαρετα.
regularpaul
09-01-2006, 21:10
Από την άλλη υπάρχουν και κάποιες του(ς) ενέργειες σαν αυτή:
http://www.southernvoice.com/2005/7-1/view/ontherecord/Bono-and-Bush_AP.jpg
Kveldssanger
09-01-2006, 21:13
Εντάξει, ο Bono το χει κουράσει τραγικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Από την άλλη βλέπεις ένα live dvd τους και δεν μπορείς παρά να εντυπωσιαστείς.
distortionofperception
09-01-2006, 21:13
:shock: :shock:
Πλάκα κανεις? Δεν ειναι φοτοσοπ έτσι? Για explain για την περίσταση εάν ξέρεις. Λιγο οφ τοπικ βεβαια αλλα δεν μπορει να περάσει απαρατήρητο!
Kveldssanger
09-01-2006, 21:14
:shock: :shock:
Πλάκα κανεις? Δεν ειναι φοτοσοπ έτσι? Για explain για την περίσταση εάν ξέρεις. Λιγο οφ τοπικ βεβαια αλλα δεν μπορει να περάσει απαρατήρητο!
Τι ακριβώς σου φαίνεται περίεργο?
o Bono έχει κάνει και πιο αποδεκτές ενέργειες απο αυτήν. Προφανώς δε συμφωνεί με Bush και απλά το παίζει διπλωματικός.
distortionofperception
09-01-2006, 21:17
Δε γνωρίζω τις πολιτικές πεποιθησεις και σκοπιμότητες... Απλά μου φαίνεται πολυ περίεργο καποιος καλλιτέχνης να τα βρισκει τόσο καλα με Εκείνον. Μήπως έχουν παίξει σε live Aid ή μου φαίνεται? Είμαι λιγο ασχετος με αυτους τι να κανουμε... :cry:
Kveldssanger
09-01-2006, 21:22
Ο Bono τα τελευταία χρόνια που την έχει δει σωτήρας του 3ου κόσμου, παίζει να έχει συναντηθεί με τους περισσότερους μεγάλους πολιτικούς ηγέτες του κόσμου. Και μόνο για "διπλωματικούς" λόγους μια συνάντηση με τον Bush είναι αναμενόμενη. Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται να βγει άκρη αν μιλήσουμε για κίνητρα και το πως χώθηκε σε όλη αυτή τη φάση. Είναι το ίδιο φρικαλέο με πολλές ανάλογες προσπάθειες, είναι ίσως μια απόδειξη του γιατί οι καλλιτέχνες πρέπει να περιορίζονται σε αυτό που κάνουν καλύτερα μερικές φορές.
enitharmon
09-01-2006, 21:24
το τόπικ είναι για τους U2 και όχι για τις πολιτικές δραστηριότητες του Bono. Επίσης με αυτή την εμφάνιση δε δηλώνει ότι είναι οπαδός του Μπους, αλλά ότι απλά πάει να μιλήσει μαζί του για αυτά που πρεσβεύει
House Of Low Culture
09-01-2006, 21:58
Και ναι και όχι.
Για τσεκάρετε αυτό:
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=11worst
blackbird
10-01-2006, 00:16
:shock:
Τεράστια, όχι απλά καλή. Τουλάχιστον από το 1980 (ξεκίνημα) ως το 91 (Achtung Baby).
kai to Pop eixe kala kommatia alla otan evgalan tin ahdia stuck in a moment... kai arxisan na kykloforoun mplouzakia u2-another boy band to prama arxise na xefeugei
O Bono (ante ki o sting stin idia katigoria) tinei na ginei o Ntalaras tis diethnous skinis
Den einai asxhmoi.
Exoun vgalei merika wraia tragoudakia.
metamelia2
10-01-2006, 01:04
o Ntalaras tis diethnous skinis
κλόπυραϊτ Καλκι
The Good Son
10-01-2006, 01:17
karagoustarw u2.
zooropa diskara.
Nai o bono kanei malakies alla afto einai asxeto.
Kingryche
10-01-2006, 02:53
Έχουν ανέβει πολύ στην εκτίμησή μου τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως στη δεκαετία του 80 βγάλανε καλή μουσική για το στυλ που αντιπροσωπεύουν άσχετα αν δεν είμαι οπαδός του pop/rock που παίζουν.
Δεν μπορώ πάντως να ανγοήσω ότι το One είναι καταπληκτικό τραγούδι και πως το With Or Without You αν και χιλιοπαιγμένο είναι πανέμορφο. Έχουν και άλλα ωραία τραγουδάκια (πχ I Still Haven't Found What I'm Looking For, Where The Streets have No Name, Pride). Γενικά, όταν θέλω κάτι σε τέτοια φάση μια συλλογή των U2 είναι συνήθως μια καλή επιλογή.
dyingfreedom
10-01-2006, 03:15
Το πιο υπερεκτιμημένο συγκρότημα κατ'εμέ.
Χωρίς αυτό να μας χαλάει βέβαια.
Τα δύο τελευταία μέτρια. Μέχρι και το Pop γαμώ είναι.
After Dark
10-01-2006, 13:09
Mexri kai to Pop einai mia xara group kai kapoia tragoudia tous einai mikra aristourghmata (vlepe I Will Follow, One, New Year's Day, Gloria, Where The Streets Have No Name klp.). Apo kei kai pera, einai apisteyta kourastikoi se olous tous tomeis. Kai vevaia, h synaylia tous to '97 sth Salonica einai ena apo ta kalytera lives pou exoun dei ta matia mou ever.
Jim Dandy Mangrum
10-01-2006, 13:30
edw gamane
http://i10.photobucket.com/albums/a107/jimdandymangrum/B000001DTM.jpg
psychomaverick
10-01-2006, 16:02
http://music.hyperreal.org/artists/brian_eno/images/tea85.jpg
Υπερεκτιμημένο συγκρότημα. Αν δεν υπήρχαν τα albums που τους έφτιαξε τον ήχο (και όχι μόνο) αυτός ο κύριος, δεν νομίζω ότι για τα υπόλοιπα θα ήταν και τόσο άξιοι αναφοράς.
metamelia2
10-01-2006, 16:05
Uh-oh! Here come the warm jets...
UmbilicalResidue
10-01-2006, 17:05
οι τύποι είναι για πέταμα.
αλή8εια ποιός είναι ο επίσημος ορισμός του υπερτιμημένου οτιδήποτε;
Bjork. Σε λίγο καιρό και στα λεξικά.
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
UmbilicalResidue
11-01-2006, 05:28
8έλεις να πείς οτι ξέρεις κάτι παραπάνω απο αυτούς που την ακούνε και αγοράζουνε τους δίσκους της και τηνε παίζουνε τα βράδυα με φωτός της.
The Good Son
11-01-2006, 15:18
8έλεις να πείς οτι ξέρεις κάτι παραπάνω απο αυτούς που την ακούνε και αγοράζουνε τους δίσκους της και τηνε παίζουνε τα βράδυα με φωτός της.me to idio skeftiko, den mporeis na les tous u2 yperektimhmenous. Kai oso kai na gamei h bjork san mousikos, den nomizw na ton paizei kaneis me fwtografies ths.
Broccoli
11-01-2006, 15:35
Ανάλογα τη φωτογραφια.
House Of Low Culture
11-01-2006, 15:41
gkountsan, afto gia sena!!
http://www.lifemusic.org.uk/images/woman-guitar.jpg
The Good Son
11-01-2006, 16:00
se prolaba
http://img.photobucket.com/albums/v219/vettefan/Hot_Guitar_Chick.jpg
Ποιός ξέρει τι νομίζει ότι κρατάει.
xHERETICx
11-01-2006, 19:39
ayto eipa molis eida th fwtografia. dhladh ytwra an ka8omaste kai milame gia thn prs 8a mas poun aderfes?
symposium_lexotanil
11-01-2006, 22:03
e :pink:
i bjork orizei to apolyto miden.
skata foni,skata mouri,skata mousiki.
Broccoli
11-01-2006, 22:05
πινκ αλλα ορισμενες φορες δεν εχετε γουστο
Sympe.
1) Ακούς black
2) Ακούς Rammstein
3) Είπες το αποπάνω.
Πόρισμα: Έχω κάνει λάθος στην κρίση μου για τους Rammstein, πρέπει να είναι για το μπέο τελικά.
carheart
11-01-2006, 22:07
htan ligo parexhghmeno to post. Kai to "Post" alla kai tou sympou.
Eimai vevaios pws o deuteros asteieutai profanws.
symposium_lexotanil
11-01-2006, 22:09
i bjork einai skata leme
psychotron
11-01-2006, 22:13
i bjork orizei to apolyto miden.
skata foni,skata mouri,skata mousiki.
Σ' αγαπάω, ε :D
dyingfreedom
11-01-2006, 22:17
i bjork einai skata leme
http://arcticinuit.free.fr/2001/jour/Hotel%20Igloo.jpg
Ας την βάλει κάποιος μέσα και ας σφραγίσει την πόρτα...
symposium_lexotanil
11-01-2006, 22:17
:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
asxeta apo ti bjork e
UmbilicalResidue
11-01-2006, 22:32
8έλεις να πείς οτι ξέρεις κάτι παραπάνω απο αυτούς που την ακούνε και αγοράζουνε τους δίσκους της και τηνε παίζουνε τα βράδυα με φωτός της.me to idio skeftiko, den mporeis na les tous u2 yperektimhmenous. Kai oso kai na gamei h bjork san mousikos, den nomizw na ton paizei kaneis me fwtografies ths.
Σύντροφε χρήστη δεν έχω πει ποτέ κανένα υπερεκτιμημένο, αναφερόμενος στους θ2 είπα οτι είναι για πέταμα. δεν έχω αυ8εντικό σιντί της μπγιόρκ και δεν έχω τραβήξει μαλακία για παρτη της ε. 8α μπορούσα όμως.
phthoggon
12-01-2006, 02:27
Και η Bjork και οι U2 σας γαμεύουν καλά και shut the fuck up επιτέλους αναίσθητοι
(εκ του αισθητικής =)
The Good Son
12-01-2006, 04:46
agaphte UmbilicalResidue tha mporousate totenes na mas e3hghsete me poio skeptiko balate - poia h syndesh ths atakas "αλή8εια ποιός είναι ο επίσημος ορισμός του υπερτιμημένου οτιδήποτε;" sto antistoixo post?
novembrine
12-01-2006, 09:38
oi U2 einai yperektimhmenoi san sugkrtohma alla sigoura oxi gia petama. Exoun arketes tragoudares kai kanoun apisteutes sunaulies me hxo pou se afhnei malaka.
Sovara twra, yparxoun atoma pou thn vriskoun me thn Bjork? xexe sovara omws :D
Sovara twra, yparxoun atoma pou thn vriskoun me thn Bjork? xexe sovara omws :D
Safws, kai htan poly perissotera otan htan stous sugarcubes.
UmbilicalResidue
12-01-2006, 11:17
agaphte UmbilicalResidue tha mporousate totenes na mas e3hghsete me poio skeptiko balate - poia h syndesh ths atakas "αλή8εια ποιός είναι ο επίσημος ορισμός του υπερτιμημένου οτιδήποτε;" sto antistoixo post?
Σύντροφε χρήστη δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει και πότε χρησιμοποιείται. Αν σημαίνει αυτό που νομίζω (δλδ οτι εγώ μόνος σαν ακροατής κρίνω για το πόση απήχηση 8α έπρεπε να έχει κάποιος μουσικός σε ολόκληρο το ακροατήριο ανάλογα με την αξία του που εγώ κρίνω ξερωγώ ασπούμε) μου φαίνεται και λίγο ηλί8ιο, επίσης άσεμνο και υπερτιμημένο !
dragonninja
12-01-2006, 13:23
http://i33.photobucket.com/albums/d87/dragonninja21/23.jpg
http://i33.photobucket.com/albums/d87/dragonninja21/9585128.jpg
http://i33.photobucket.com/albums/d87/dragonninja21/bjork5.jpg
http://i33.photobucket.com/albums/d87/dragonninja21/pic-Bjork-bjork3.jpg
ontopic: Kαλύτερα να μπουν οι U2 στο ιγκλού και να το σφραγίσει για πάντα κάποιος με γούστο =)
metamelia2
12-01-2006, 13:26
Ντραγκοννίντζα είσαι :πινκ:
dragonninja
12-01-2006, 13:29
:oops: :D
Stormrider
12-01-2006, 13:47
Εντάξει, ο Bono το χει κουράσει τραγικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Από την άλλη βλέπεις ένα live dvd τους και δεν μπορείς παρά να εντυπωσιαστείς.
όσοι έχουν δει το part troll του bill bailey ξέρουν την αλήθεια για τους u2 (και για τον chris de burgh).
Από το ελληνικό fc των U2:
Το 2005, είδαμε πως μεγάλες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, μπορούν να δεσμευτούν να πολεμήσουν το AIDS και τη παγκόσμια φτώχεια και να αλλάξουν το κόσμο. Λόγω της δικής σας συμμετοχής πάρθηκαν ιστορικές αποφάσεις στη σύνοδο των G8 τον Ιούλιο, με τη συμφωνία να διαγραφούν τα υπερβολικά και καταδυναστευτικά χρέη, να διπλασιαστεί η βοήθεια προς την Αφρική και ακόμα και να δωθεί πρόσβαση σε φάρμακα ενάντια στο AIDS σε αυτούς που τα είχαν ανάγκη. Το 2006 θα συμβεί ένα γεγονός: θα κρατήσουμε την υπόσχεσή μας να πολεμήσουμε κι άλλο τη παγκόσμια φτώχεια ώστε αυτές όι ήδη ειλημμένες αποφάσεις να γίνουν μια πραγματικότητα σε όλους όσους έχουν την ανάγκη. Αν κρατηθούν οι αποφάσεις θα μπορέσουμε να σώσουμε 4, 5 εκατομμύρια ζωές έως το 2010 - και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η φωνή σου!
Υπέγραψε ένα γράμμα σήμερα ζητώντας από τον πρόεδρο Bush να κρατήσει την υπόσχεσή του και να χρηματοδοτήσει πλήρως τη μάχη ενάντια στο AIDS και την Υπερβολική Φτώχεια.
Μέσα στις επόμενες τρείς εβδομάδες, ο πρόεδρος Bush θα πάρει σημαντικότατες αποφάσεις για το budget της επόμενης χρονιάς, ανάμεσά τους και για το πως οι ΗΠΑ θα χρησιμοποιήσουν την οικονομική τους δύναμη και τους πόρους για να βοηθήσουν στην εκπαίδευση, στη παροχή τροφής και φροντίδας σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Σαν ΕΝΑΣ ζητάμε από τις ΗΠΑ να δώσουν ένα επιπλέον τοις εκατό από τον προϋπολογισμό τους μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια ώστε να κρατήσουμε τις υποσχέσεις μας να πολεμήσουμε το AIDS και τη Φτώχεια και να σώσουμε ζωές!
Τι παραπάνω μπορεί μια πέννα ή ένα δολλάριο να επιτύχει; Με το να δώσουν 1% επιπλέον, οι ΗΠΑ μπορούν να σώσουν 10 εκατομμύρια παιδιά (!) από το να γίνουν ορφανά του AIDS και να στείλουν 100 εκατομμύρια (!!) παιδιά στο σχολείο!
Υπογράψτε την 'ONE budget request' στον πρόεδρο Bush σήμερα και γνωρίστε του ότι ο πλανήτης σοβαρολογεί όταν ζητάει να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις στην σύνοδο των G8 του 2005 για τους φτωχότερους ανθρώπους του πλανήτη.
Σας ευχαριστούμε,
The ONE Team
και οι Έλληνες υποστηρικτές, το Ελληνικό Fan Club των U2, "Out Of Control"
Σας γνωρίζουμε ότι υπάρχει εδώ και καιρό και το ακραιφνώς Ελληνικό 'παρακλάδι' της παγκόσμιας οργάνωσης Make Poverty History, η "Συμμαχία Ενάντια Στη Φτώχεια" την οποία μπορείτε να βρείτε στο www.stoppoverty.gr (http://www.stoppoverty.gr)
-------------------------------------------------------------------------------------
Σχολιάστε παρακαλώ.
Ουδέν σχόλιο.
ον τόπικ: Το παρακούρασε ο Bono εδώ και καιρό. Κάθε εμφάνιση σε Live Aid (etc) όμως σημαίνει πωλήσεις δίσκων, οπότε ξέρει τί να κάνει αν αυτό θέλει.
Θα ήθελα να ακούσω την άποψή πάνω στην ταύτιση των οπαδών
του συγκροτήματος με τη φιλανθρωπική δραστηριότητα του Bono.
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τα κίνητρα του αλλά με το πόσο
λογικό είναι να ασχολείται το fc ενός συγκροτήματος με τις
εξω-μουσικές δραστηριότητες των μελών του έστω και αν είναι
για έναν καλό σκοπό όπως αυτός.
The Good Son
18-01-2006, 17:34
den einai aparaithta kalos o skopos. Mporei kallista na einai "gia ta matia tou kosmou". Ama theleis na kaneis filanthrwpia bono, kanthn monos kai xwris na to 3erei olos o kosmos.
Προφανώς είναι καλύτερανα σε ακούει όλος ο κόσμος.
Καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις κάτι.
Imo, exoun vgalei pragmatika diamantia, both stixourgika kai synthetika. Den nomizw oti mporei kapoios na pei oti einai gia petama.
Htan episis to prwto "agapimeno" syggrotima ths zwhs mou. tous eida live stin tour gia to Pop (to opoio oso kai na to kraksei o kosmos to thewrw poly kalo album), o Bono einai aristos frontman, kai ola ta alla pou kanei posos me endiaferoun. To na me endiaferei poses fores exei synantisei to Bush, posa xreh xwrwn tritou kosmou exei svisei, poses fores exei dei ton (twra psofio) Papa tis Romis, ti kanei sto krevvati tou, pws katouraei, kai to an ena sygkrotima xaraktirizetai apo to fan club tou i autous pou tous akoune, den to thewrw logiko.
Aristoi mousikoi, anteksan ston xrono, exoun ftiaksei diskous kai tragoudia apo ta opoia sigoura o kathenas apo emas mporei na dialeksei ena, kai na pei auto maresei, eite akouei metal,progressive,pop,blues,death,black,blue,red k egw den kserw ti.
Auta.
Maresoun ta perissotera kommatia tous, auta den exo na po tipota allo varethika na kano post. :)
γαμάτοι μέχρι joshua tree, μετά απλώς έγιναν φίρμες.
Τώρα τα φιλανθρωπικά του είναι για τον πούτσο και για τα μάτια του κόσμου.
Φανατικός οπαδός του Πάπα, του έβγαλε και λιβανωτούς στην κηδεία του, του στυλ, οτι ήταν ο καλύτερος φρόντμαν της εκκλησίας και ότι νοιαζόταν για την φτώχεια τυ τρίτου κόσμου.
Αρχίδια καλαβρέζικα. Ο πάπας ήταν ο πολέμιος των προοδευτικών θρησκευτικών κινημάτων στην λατινική αμερική αυτών της θεολογίας της απελευθέρωσης.
Οταν σελέμπριτις μιλάνε για την διεθνή πολιτική πιάνουν πάτο κατευθείαν, μου θυμίζουν τις γκόμενες των καλλιστείων που όλες εύχονται ειρήνη και αγάπη στον κόσμο.
Οταν σελέμπριτις μιλάνε για την διεθνή πολιτική πιάνουν πάτο κατευθείαν, μου θυμίζουν τις γκόμενες των καλλιστείων που όλες εύχονται ειρήνη και αγάπη στον κόσμο.
Ενώ ένας lowlife γεωλόγος σε ένα metal forum, σφύζει από κύρος δηλώσεων. Γιατί δηλαδή δεν μπορεί να έχει άποψη για την διεθνή πολιτική ένας καλλιτέχνης? Πως στο διάολο τον εμποδίζει το επάγγελμά του να σχολιάζει την διεθνή πολιτική? Προσωπικά ούτε τον Nelson Mandela έχω γνωρίσει, ούτε με τον Πάπα έχω κουβεντιάσει, και ΟΚ, δεν λέω πως επειδή έχει την δυνατότητα να είναι σε μια πιο άμεση επαφή λόγω της δημοσιότητας του, έχει γίνει αμέσως και αυθεντία ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ?
metamelia2
17-02-2006, 23:39
Κόκκινος φασισμός ο Καντιρούλης.
Ενώ ένας lowlife γεωλόγος σε ένα metal forum, σφύζει από κύρος δηλώσεων. Γιατί δηλαδή δεν μπορεί να έχει άποψη για την διεθνή πολιτική ένας καλλιτέχνης? Πως στο διάολο τον εμποδίζει το επάγγελμά του να σχολιάζει την διεθνή πολιτική? Προσωπικά ούτε τον Nelson Mandela έχω γνωρίσει, ούτε με τον Πάπα έχω κουβεντιάσει, και ΟΚ, δεν λέω πως επειδή έχει την δυνατότητα να είναι σε μια πιο άμεση επαφή λόγω της δημοσιότητας του, έχει γίνει αμέσως και αυθεντία ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ?
γιατί λόγω κοινωνικού στάτους έχει απήχηση η παπαριά που θα πετάξει. Παράδειγμα, η φωτό με τον Μπούστη και οι αρχιδιές που δήλωσε για τον πάπα. Δείχνουν παντελή άγνοια για το ρόλο που βάραγε το ερείπιο στην διεθνή πολιτική. Ενώ εγώ ο τρεχαγυρευόπουλος λέω απλώς τη γνώμη μου που όπως τον κώλο την έχουν όλοι.
metamelia2
17-02-2006, 23:44
Ναι, κάτι έχουμε ψυλλιαστεί σχετικά μ'αυτό.
εντιτ: Σοβαρά τώρα, ενδέχεται να έχεις δίκιο αλλά μην περιμένεις να αναγνωριστεί όταν ποστάρεις αυτά που πόσταρες σε ένα θρεντ που ασχολείτε καθαρά με τη μουσική πλευρά των U2.
Ναι, κάτι έχουμε ψυλλιαστεί σχετικά μ'αυτό.
εντιτ: Σοβαρά τώρα, ενδέχεται να έχεις δίκιο αλλά μην περιμένεις να αναγνωριστεί όταν ποστάρεις αυτά που πόσταρες σε ένα θρεντ που ασχολείτε καθαρά με τη μουσική πλευρά των U2.
το φαινόμενο γιουτού είναι αξεδιάλυτο, μουσικά υπάρχουν πολλά εξίσου γαμάτα: radiohead. Αυτό που τους ξεχωρίζει είναι ο πολιτικός ακτιβισμός τους, αν τραγουδούσαν μόνο για έρωτες και καψούρες δεν θα ασχολούμασταν πολύ με αυτούς. Είναι κορυφαίοι και για αυτό τον λόγο.
metamelia2
17-02-2006, 23:58
Δηλαδή ο λόγος που θα μείνουν οι U2 στην μουσική ιστορία είναι μόνο λόγω των πολιτικής φύσης κομματιών τους;
εντιτ επειδή η διατύπωση μου δεν βοηθάει: Δεν θεωρείς ότι ήταν ένας ακτιβισμός εκ του ασφαλούς που στην ουσία συντέλεσε κατά ένα πολύ μικρό ποσοστό στο να βρίσκονται εκεί που είναι σήμερα στο μουσικό στερέωμα;
Δηλαδή ο λόγος που θα μείνουν οι U2 στην μουσική ιστορία είναι μόνο λόγω των πολιτικής φύσης κομματιών τους;
είναι αξεδιάλυτα, δεν μπορείς να μιλάς για το ένα χωρίς να πιάσεις και το άλλο.
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ?
γιατί λόγω κοινωνικού στάτους έχει απήχηση η παπαριά που θα πετάξει.
Να βγάλεις και εσύ ωραία μουσικούλα να σε μάθει ο κόσμος, και να έχεις απήχηση μαγκάκο μου. Γιατί είτε διαφωνείς είτε όχι, ο τύπος λέει την ΑΠΟΨΗ του, και εσύ δεν έχεις λόγο επ' αυτού. Αν δεν γουστάρεις τις επιρροές που έχει στον κόσμο, κάνε τον κόσμο καλύτερο (όπος εσί το ενοίσ) ή γίνε και εσύ διάσημος να λες την δική σου άποψη, για να βγαίνει κάποιος άλλος παπάρας σε κάποιο άλλο forum να υπερασπίζεται με φασιστικό τρόπο το σωστό και το ελεύθερο όπως αυτός το νοεί.
Mia xara sugkrothma einai oi U2 imo,exoun vgalei kommatares (one,please klp) kai den kserw giati sas enoxloun oi filan8rwpies tou Bono.
Sthn telikh kai gia diafhmhsh na to kanei pou einai to kako ap' thn stigmh pou voh8aei ton kosmo.
μουσικά υπάρχουν πολλά εξίσου γαμάτα: radiohead. Αυτό που τους ξεχωρίζει είναι ο πολιτικός ακτιβισμός τους, αν τραγουδούσαν μόνο για έρωτες και καψούρες δεν θα ασχολούμασταν πολύ με αυτούς. Είναι κορυφαίοι και για αυτό τον λόγο.
Egw pou den exw idea gia ton politiko aktivismo ton Radiohead(kai den me noiazei kiolas), tous 8ewrw gamw ta sugkrothmata.
House Of Low Culture
18-02-2006, 08:03
boh8aei ton kosmo.
xa
xa
xa
.
οι chumbawamba τον συμπεριέλαβαν στο doomflight κομμάτι τους ανάμεσα σε διάφορους κοσμοκράτορες πολιτικούς και επιχειρηματίες. Αυτοί έχουν πραγματικά πολιτικό στίχο που τα λέει έξω από τα δόντια.
Αθεϊστ, άμα κάποιος από την συγκεκριμένη θέση του υποστηρίζει το κατεστημένο και αυτούς που δημιουργούν προβλήματα συσκοτίζοντας τα πραγματικά γεγονότα, είναι και αυτός μέρος του προβλήματος, όσες ελεημοσύνες για μόστρα και να κάνει.
Ελεημοσύνες και φιλόπτωχα ταμεία έχει και η εκκλησία με την τεράστια περιουσία της. Το ίδιο και ο Μπόνο.
Συγγνώμη, δηλαδή ο Zakk Wylde που είναι ταγμένος υπέρ της πολιτικής Bush συσκοτίζει τον κόσμο επειδή έχει άποψη?
Αν ο άνθρωπος θεωρεί πως κάτι που γίνεται είναι σωστό, γιατί να μην υπερασπιστεί την άποψή του όπως και εσύ τώρα? Στο μπούτσο του αν ο καντίρου και ο κάθε καντίρου δε συμφωνεί μαζί του, στη γαμημένη τελική σιχαίνομαι να quotάρω αναγεννησιακούς γκέουλες και μάλιστα cliche, αλλά "διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες".
Συγγνώμη, δηλαδή ο Zakk Wylde που είναι ταγμένος υπέρ της πολιτικής Bush συσκοτίζει τον κόσμο επειδή έχει άποψη?
Αν ο άνθρωπος θεωρεί πως κάτι που γίνεται είναι σωστό, γιατί να μην υπερασπιστεί την άποψή του όπως και εσύ τώρα? Στο μπούτσο του αν ο καντίρου και ο κάθε καντίρου δε συμφωνεί μαζί του, στη γαμημένη τελική σιχαίνομαι να quotάρω αναγεννησιακούς γκέουλες και μάλιστα cliche, αλλά "διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες".
Εντάξει, το να βομβαρδίζεται ο πλανήτης είναι θέμα άποψης του Μπους και του Μπλερ και όλο το ροκ against μπους είναι φασιστικό γιατί δεν εφήνουν τον πλανητάρχη να ε΄φαρμόζει το θεάρεστο εργο του.
Φυσικά και ο ζακ και ο όζυ και ο καβαλέρα, χάλφορντ, κλπ, όσο και να τους εκτιμώ είναι μαλάκες ή δεν έχουν ιδέα το τι παίζεται παγκόσμια πέρα από τα αμερικανικα ΜΜΕ, ειδικά ο καβαλέρα που έχει και σχετική καταγωγή.
Η μεγάλη αντίφαση με τον Μπόνο είναι ότι υποστήριζε με λιβανωτούς και γονυκλισίες αυτόν που πολέμησε μέχρι την καταστροφή του το θρησκευτικό καθολικό κίνημα για την βελτίωση της ζωής των τριτοκοσμικών λατινοαμερικάνων. Δηλαδή μια κοινωνική λύση που εκπορεύονταν από την ίδια την εκκλησία!
Το να βγαίνει και τέτοιες φωτό με τον Μπους είναι ακόμα πιο εμετικό, γιατί πώς στον πούτσο μου θα σώσει τον τρίτο κόσμο; Στηρίζοντας λύκους για τσομπανόσκυλα;
Pos borei na xerei opoiosdipote kata to elaxiston an voithaei ontos ton kosmo o Bonos i oxi?
Pos borei na xerei opoiosdipote kata to elaxiston an voithaei ontos ton kosmo o Bonos i oxi?
μα πώς, αφού το λένε τα ΜΜΕ! :lol:
διαβάστε αυτό για το ποιόν του Πάπα
http://www.iospress.gr/ios2001/ios20010506a.htm
και τις δηλώσεις και θεατρινισμούς/λιβανωτούς του Μπόνο για τον Πάπα
http://www.nme.com/news/111907.htm
U2 front man Bono has paid tribute to the Catholic Church's front man Pope John Paul II calling him "a great man".
"The best front man the Catholic Church ever had" Bono said in a statement. "A great show man, a great communicator of ideas even if you didn't agree with all of them, a great friend to the world's poor which is how I got to meet him. Without John Paul II its hard to imagine the Drop the Debt campaign succeeding as it did."
Pope John Paul II died in Rome on Saturday at the age of 84.
He become Pope in 1978 following the death of his predecessor Pope John Paul I who held office for just 33 days. Conspiracy theories state John Paul I was murdered because he was about to unveil a scandal. The conspiracy theory has never been proven.
Bono met the Pope in 2000 following the U2 singer's work on the Jubilee project to eliminate third world debt. Bono gave the Pope his trademark Fly shades at the meeting and the Pope put them on.
The U2 Vertigo tour began in San Diego last Monday.
http://www.undercover.com.au/news/2005/ ... _bono.html (http://www.undercover.com.au/news/2005/apr05/20050403_bono.html)
Αν αυτά είναι θέμα άποψης, τότε ας λέει τις νερόβραστες πολιτικές απόψεις του μόνο στις παρέες του και όχι μπροστά στο κοινό του και σε όλους τους οπαδούς του στον πλανήτη, αυτός ο γλαμουράτος σελέμπριτυ του ultra light πολιτικού ακτιβισμού με 0% πίσσα και νικοτίνη.
H erotisi mou apeuthinotan kai stis duo meries, alla kurios se autous pou upostirizoun oti DEN tous voithaei, mias kai genika pisteuo sto athoos mexri apodeixeos tou enantion.
O Bono me thn gunaika tou exoun ergostasio rouxwn me ergates apo ton trito kosmo. Tous plhrwnei oso plhrwnontai kai oi amerikanoi ergates. Ara nai estw kai sto elaxisto voh8aei ton kosmo.
O Bono me thn gunaika tou exoun ergostasio rouxwn me ergates apo ton trito kosmo. Tous plhrwnei oso plhrwnontai kai oi amerikanoi ergates. Ara nai estw kai sto elaxisto voh8aei ton kosmo.
αν η επιχείρηση λειτουργούσε κολλεκτιβιστικά και ήταν αυτοδιαχειριζόμενη από το ζεύγος και τους εργάτες θα τον παραδεχόμουνα, τώρα απλώς είναι ένας συμπονετικός καπιταλιστής που απολαμβάνει την υπεραξία της εργασίας τους. Γιαυτό είναι νερόβραστος ακτιβιστής που απλώς κάνει ελεημοσύνες, όπως η εκκλησία.
Οι chumbawamba έκαναν τουλάχιστον μια προσπάθεια εφαρμογής των ιδεών τους. Ζούσαν σε κολεκτίβα, αν δεν ζουν ακόμα.
Nerobrastos aktibisths? Eleos!!!!!!
Nerobrastos aktibisths? Eleos!!!!!!
ναι έχεις δικιο, παίρνω πίσω το ακτιβιστής :P
περα απο τις μαλακιες που εχουν γραφτει σε αυτο το τοπικ, μπορειτε να:
a) συμφωνησετε για το ποσο ομορφα γαμαει το Bullet the blue sky
b) συμφωνησετε για το ποσο ομορφα γαμαει το Bullet the blue sky
c) συμφωνησετε για το ποσο καταπληκτικα γαμαει το Bullet the blue sky και το dvd Live in Slane Castle, Ireland και οποιος καριολης μου το κλεψε να του πεσει για παντα, ας πουμε.
hcpunksonacid
17-12-2007, 23:03
μιλτον καλα που το επανεφερες.
καντιρου τελικα η ημιμαθεια αποδεικνυεται για μια ακομα φορα χειροτερη της αμαθειας.
κραζεις καβαλερα,ζακκ γουαηλντ και λοιπους μαλακες (ορθως),και αντιπροτεινεις την σταση των...τσαμπαγουαμπα!
πριν ανοιξεις το στομα σου και μιλισεις,ναι ζουσαν σε κολεκτιβα μεχρι να τα ΠΙΑΣΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ.και αυτο εγινε οταν αρχισαν να ΠΑΙΖΟΥΝ σε συναυλιες οι οποιες προωθουσαν την πολιτικη ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΜΕΗΤΖΟΡ!!!
ετσι λοιπον το γνωστο καθηκι μεητζορ προσφερε στον λαο πριν τις προεκλογικες του συγκεντρωσεις "αρτο και θεαματα",οπου αρτος ηταν η διασημη μπυρα χαινεκεν και θεαματα οι βλακες οι τσαμπαγουα.
περι υ2 δεν μιλαω.
ναι αλλα ρε παιδια οι τσαμπαγουαμπα ας πουμε δεν ειναι συγκροτημα. το δηλωνει ξεκαθαρα και το ονομα ουτως ή αλλως. και οπως προανεφερα, γραφτηκαν μαλακιες στο τοπικ.
γιατι δεν μιλας για U2;
hcpunksonacid
17-12-2007, 23:07
γτ δεν ειμαι ο αρμοδιος να μιλησω.
μ'αρεσε αυτη η απαντηση καρδουλες.
hcpunksonacid
17-12-2007, 23:11
ε ναι ρε συ,ποτε δεν ειχα δισκο των υ2,ποτε δεν ακουσα ολοκληρο δισκο τους,ποτε δεν ασχοληθηκα γτ δεν μου τραβηξαν την προσοχη.ειναι δυνατον να εκφερω αποψη??
παντως δεν λεω,ειχαν μια ποιοτητα...
:pink: :pink: :pink:
σε αλλα νεα, στιγμιοτυπο απο την προαναφερθεισα συναυλια τους στην Ιρλανδια
http://www.youtube.com/watch?v=uDkBzkA9L4s
και
Bullet the blue sky
http://www.youtube.com/watch?v=t4LJFSCgxvk
μιλτον καλα που το επανεφερες.
καντιρου τελικα η ημιμαθεια αποδεικνυεται για μια ακομα φορα χειροτερη της αμαθειας.
κραζεις καβαλερα,ζακκ γουαηλντ και λοιπους μαλακες (ορθως),και αντιπροτεινεις την σταση των...τσαμπαγουαμπα!
πριν ανοιξεις το στομα σου και μιλισεις,ναι ζουσαν σε κολεκτιβα μεχρι να τα ΠΙΑΣΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ.και αυτο εγινε οταν αρχισαν να ΠΑΙΖΟΥΝ σε συναυλιες οι οποιες προωθουσαν την πολιτικη ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΜΕΗΤΖΟΡ!!!
ετσι λοιπον το γνωστο καθηκι μεητζορ προσφερε στον λαο πριν τις προεκλογικες του συγκεντρωσεις "αρτο και θεαματα",οπου αρτος ηταν η διασημη μπυρα χαινεκεν και θεαματα οι βλακες οι τσαμπαγουα.
περι υ2 δεν μιλαω.
εγώ ξέρω τους chumbawamba τους παλιούς, το τι κάναν μετέπειτα που έγιναν διάσημοι δεν ξερω, γιαυτό και χρησιμοποίησα παρελθοντικό χρόνο.
eViL_BoNo
18-12-2007, 14:13
:pink: :pink: :pink:
σε αλλα νεα, στιγμιοτυπο απο την προαναφερθεισα συναυλια τους στην Ιρλανδια
http://www.youtube.com/watch?v=uDkBzkA9L4s
και
Bullet the blue sky
http://www.youtube.com/watch?v=t4LJFSCgxvk
Δες και αύτο: http://www.youtube.com/watch?v=Ak-ot7Y2gFY
ναι το χω ξαναδει αυτο, αλλα αυτο που δεν ηξερα ηταν οτι οι Sepultura το χουν διασκευασει
eViL_BoNo
18-12-2007, 15:32
Και πολλόι ακόμα. Queensryche,P.O.D. κλπ